Mai le Smass i le goto o le la

Anonim

Mai le Smass i le goto o le la 13504_1

Mai le Smass i le goto o le la
Ata o karen manko

Sui le pito i luga o faʻamalama i itu faʻafefiloi ma nofoaga malu ma vaʻalele ma moli anapogi i luga o le laʻasaga, o loʻo mafai ona e faia ai ni vaitafe e le masani ai. O le tuʻufaʻatasiga o le vai, maa ma le tele o laʻau e matua mafai ona fausia se vavega i luga o lau upega tafailagi.

Mai le Smass i le goto o le la
Ata o Evagena Lichina
Mai le Smass i le goto o le la
Oloa foto karen marna, olga proonina
Mai le Smass i le goto o le la
Ata Oliga Powerina
Mai le Smass i le goto o le la
Ata o karen manko
Mai le Smass i le goto o le la
Ata Oliga Powerina
Mai le Smass i le goto o le la
Ipu

O le ata o le masini o le vaitafe ma se cascade ma lalo o le pito i lalo e teuteuina i le faiga o le tino masani

Mai le Smass i le goto o le la
Ata Oliga Powerina

O le pito i luga o le vai tafe i lenei mataupu o se muamua-puipui o le tino i le Metitirani-sitaili. Suavai, liligiina mai o le gutu o le leona, o le pito sili ona masani masani. O le fausiaina o lenei vaitafe e leʻi maeʻa, ae e leʻi leva ae o paipa uma ma tui o le a lalafi i lalo o le maa maamomolu

Mai le Smass i le goto o le la
Ata o karen manko

O lenei vaitafe e faʻapipiʻi i se mapusaga manaia. E tafe atu i luga o le tasi slope ma aluese ese

Mai le Smass i le goto o le la
Ata Oliga Powerina

Creek i le sitaili o le maualuga-tekonolosi ua fausia i luga o se tuʻufaʻatasiga o vai ma tioata

Mai le Smass i le goto o le la
Sualu vai
Mai le Smass i le goto o le la
Ipu

Atlantis faasologa pamu mo vaitafe ma vaipuna

Mai le Smass i le goto o le la
Ipu

Atlantis-2000 pamu e mafai ona pamu i luga o le 290l i le minute

Mai le Smass i le goto o le la
MPF 3000 pamu mai le Mednerner
Mai le Smass i le goto o le la
Ata o karen manko

O le punavai o le vaitafe e mafai ona tele mea eseese: Mai le tautotogo ma se tioata ua malepe mai le eleele i le maualuga, mamana ma le gutu vave o se mou le le iloa. O le mea autu o le amata ma faaauau pea le cincnided i le sitaili

Mai le Smass i le goto o le la
"Spark-vaega"
Mai le Smass i le goto o le la
"Gilo"
Mai le Smass i le goto o le la
Ata o Evagena Lichina

Alalaupapa - taua vaega o le teuteuga o le vaitafe

Mai le Smass i le goto o le la
Lalo o le Loomwater Lunanqua 2002 mai le Oase

Mai le Smass i le goto o le la

Mai le Smass i le goto o le la
Ata o karen manko

Irises, lily ma talimalo o le a teuteuina se vaitafe

Mai le Smass i le goto o le la
Ata e A. Sapelina

Iapani Fouttane Tsukbay

Mai le Smass i le goto o le la
"Gilo"

Filifiliga o le matutu o le vaitafe mai le kamupani "Greenmax"

A oe iloa, o le na faia mea o lo oi ai i le lalolagi "lololo mai i lona sami, o vaitafe ma isi vai vai i se tasi aso. O le manatu o loʻo faia i le atunuʻu o le vaitafe o le tino, e le mafai ona e feiloaʻi i se taimi puʻupuʻu. Peitai na matua lagonaina lava le na faia e Le Foafoina o ia lava. O le a fiafia tele Agtoum i lau foafoaga mo se taimi umi, aua e le o toe i ai i le laufanua mamanu malosi malosi i lagona o le manuia nai lo le tafe vai nai lo le dynamic vai tafe. O loʻo feagai ma oe ma le mapusaga o lau 'upega tafaʻilagi pe faʻafefea: toʻamalie, faigata, faʻainu, faʻamau, faʻaiʻuina i luga o taligatalu

E oo lava i le tele o le togavao matagofie o nisi taimi e leai ni mea faigata. O tagata o loʻo avea ma sui o tagata e ofoina atu e tuʻuina atu ia te ia se suiga i le liliu i luga o se vai o tafe mai i le laufanua. I le ala, latou fofo ai le tele o isi galuega: O loʻo fesoʻotaʻi i se tasi avanoa, o loʻo fesoʻotaʻi i se vaega e tasi o le togalaʻau o le togalaʻau, o loʻo faʻamamafaina ai ". Talu ai o le vaitafe e masani lava ona fesoʻotaʻi ma se pa puipuivai, o se mea taua foʻi lea o le olaga e lagolagoina lenei ECCESMM.

O le fatuina o vaiefa o se gaioiga fou, ma o lea e le mafai ona aoga i le tulafono faatonutonu. E tutusa ma se nofoaga, foliga ma le sitaili o se mea taua o le vaitafe, e manaʻomia loa le faia muamua. I nisi upu, e aunoa ma le atinaʻeina o se poloketi le mafai ona fai. O le mafaufau o lea o vaitafe, aemaise na faʻaalu i luga o kasa ma vaipuna, o se tasi o inisinia fausaga ma aveʻesea le tele o le faʻatoʻaga, o lona uiga, mai le ie mama. Ae i le laufanua fausaga, o le vai tafe e mafai lava ona "ulufale atu". O le aoga mo le taʻoto o le auala e sili ona talafeagai "le mautonu" mai le manatu o laufanua faʻapitoa nofoaga pei o lima ma malifa. Ioe, ma o le ata o se vaitafe e tasi na o le aoga lea ae matua faaitiitia le aveeseina o vai.

Mo se masini tafetoto, a ea e te iloa, o se malifa atu o le a faaaogaina o le vai. O le a ia faia le itu o le moega. O le a matauina e le Candsaft Shotift lona talaaga, ia amanaia manatu o le sili ona lelei, o le nofoaga o le fale ma isi mea. I luga o le vaega sosoʻo ai, o le malifa e mafai ona lafoina faʻavaeina. I totonu o lenei mataupu, o lona aoga o le manatu o aʻoaʻoga a Fng shui, tusa ma le vaitafe, le fale oi ai nei, o loʻo tuʻuina atu lona taua. Talu ai o filosofia, ua fesoʻotaʻi ai le tafega vai ma le vaitafe o le olaga, o lona nofoaga masani lava e masani ona taʻitaʻia mai le la o laʻei.

A o o le a foliga mai o le vaitafe, o avanoa ia e moni lava e faʻatapulaʻaina iinei. Faʻavasega ni vaega seti na o le lauʻeleʻele ma toomaga faʻapea foi ma le aotelega o laufanua lafulemu, fale tetele ma ni tamaʻi pepa. Faatasi ai ma le mamanu talafeagai, o le lalafi o vaitafe e ofi i le masani, ma i le heisikeky togalaau. Ae o le mea o vai uma e latalata i le laufanua laufanua, lea e taua tele mo ia e maua ai le maualuga maualuga.

A o le i valaauliaina le tagata faitau i se faigamalaga i le tafe o le auvai, ni nai upu e uiga i le uiga o lenei vai vai.

O le vai taamilosaga

O vaitafe o mea mai le tekonolosi o le manatu o se system ma le tapunia o le hydrocycle. I se isi faaupuga, o le tumau pea o le vai o loʻo malaga mai i se lio i totonu o se liʻo, toso e se pulupulu. O loʻo momoli le vai mai le faʻaputuputu agavaʻa i luga o le punavai. I le maketi a le Rusia, o pamu o le Rusia na ia sapalaiina atu le American Company Kamupani, Snana, Hearner, Selesner, Preroni, Preronlo. O nei masini e iai le punaoa o le itiiti ifo o le 30 afe itula, faʻatagaina le galue pea i le vaitau. Latou tau e fuafua i le mana o le mana mai le 50 i le 1200 euro. I le avea ai o se tulafono, o fasi pamu e tuʻuina atu i se faʻamama, tuai i le faʻaleagaina o le paʻu, o nisi o loʻo i ai se alatoto e taofia ai le maualalo o le vaitaʻele. Mo vaitafe, fetaui lelei ma le leoa pamu lapopoa pamu e masani ona faʻaaogaina. O faʻataʻitaʻiga ma vaega faigaluega uamea o le a sili atu le sao o le palasitika.

O le matafaioi a le faʻaputuga a le faʻaputuga akerilia e masani ona taʻalo o se mea teuteu pa o pa o se taimi e ono maeʻa ai le vaitafe. Peitaʻi, e mafai ona faʻatu avanoa faʻapitoa i lalo o le laufanua. Ona pei o le sopoia o le a pei vave i le oneone po o lima. I le alofa, o le voluma o le tane e tatau ona fetaui ma le vaitafe malosi ma le itiiti ifo ma le 10 taimi e sili atu ai le tele o vai o loʻo faʻataʻamilomilo i totonu o le vai. O se tulafono, e le itiiti ifo nai lo le 4m3.

Mai le gutu i le vai vai e sau i luga o se mea fetuʻutuʻu poʻo le paipa. O le fiafia e tuʻuina atu i le polypropylene tubes ona o la latou faʻaʻaisa tetee ma faigofie o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina e ala i le vevela vevela. O le manatu matala, e masani ona tuʻuina atu i le eleele, ma e faʻatagaina i luga o latou luga, maʻea i lalo o maa ma laʻau. O paipa ua folasia i lalo o le pito i lalo o le auala puʻupuʻu i le va o le amataga ma le sili atu o le polokalama. O le vai vaipuna ua toe foi i le vaitafe o le vaitafe lea tatou te fautua atu e vaai totoʻa.

I le Ioe i le vaitafe

O le amio ma le tusia o le moega o le a taʻu le natura o ia lava. I le faʻapipiʻi mafolafola, o se toʻafilemu, savili o le tele o vaitafe ma se lautele lautele auala ma tutusa shores foliga foliga masani. O le loloto o ia ituaiga o sea e masani lava laititi. O maa tetele o loʻo faʻaogaina e faia ai le tele o auala o loʻo puʻeina, faalavelaveina le to faatagata o le vaitafe ma faia se taʻaloga manaia vai.

O le Pressure Medium mo laufanua o loʻo i ai le faʻailo o loʻo faʻaalia e ala i le osofaʻiga na o loʻo i ai ma le laititi o le uafu. I le ala, o lenei tafe vaʻaia faʻalauteleina i le avanoa, o lea e sili ona lelei i totonu o se tamai togalaau. Ina ia foliga mai o le vaitafe, lona lautele e masani ona faia le tutusa. O lenei metotia e aoga tele pe a fai o le toomaga o loʻo i ai le malifa o isi tulaga. I le alofa, filifili ai o le lautele o le moega, ma mafaufau ai pe a uma ona totoina ou laau ma ata e ala i togalaau.

Afai e lava mo le lanu o le sifi mafolafola o se puʻupuʻu sili ese eseesega, ona mo le "mauga" e tatau ona matua le mafai ona sili atu, o le a sili atu o le 30. liliu i totonu o se afu moni.

I le "mauga mauga" Sopom, o le solo, o le tulafono, ua faapena, o le matafaga o le malu, ma le loloto e sili atu nai lo le loloto o le tafe. Mo le tafe, boolders e masani ona fetaiaʻi, ma le fesoasoani o le faʻatonutonuina o le faʻatonuga ma le saoasaoa o le vai. Ia faifai pea i le tafega, o le auala e faʻalauteleina, aveese o maʻa; Ina ia vave, i le isi itu, ona faaopoopo i latou.

O le auala, o fea le vai o loʻo i ai nei ua uma ona o se tupua, poʻo le lisi. O nisi o maʻa maʻa e nofo ai le tasi i lalo o le isi ituaiga o le casecade, o le faʻavae lea o le tafega o le leo tafe. Ae ui i lea, o laufanua laufanua fautuaina e fuafua tutusa faʻafitauli ma le laina ma le laina atoa, o loʻo i ai ni tamaʻi misa, e faʻamalosia ai lo latou puipuiga. O le vaitafe ma se fata poʻo ni kapoti e foliga sili atu le atoatoa, e ui lava o le mea moni o le flux tafe e manaʻomia tele le taumafaina o le vai. O le tutusa o le Ariol ma le malter o meatotino a le mea e te sili ona leaga.

Uma rolls ioe

O loʻo i ai i le elemene o se elemene o laufanua o laufanua e tele naua. I mataupu faʻatonu fai togalaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, e masani lava ona manaʻomia le ituaiga o le supa vai ma le faʻatulagaina o sitepu. O sitepu e masani lava ona fesoʻotaʻi i tino tinovaiga tino o loʻo i eseʻese tulaga poʻo le mamafa vai mai vaiputi. E mafai foi ona aofia ai ma le cascade o ni nai ipu fesoʻotaʻiga i luga aʻe o le tasi i luga aʻe o le isi. Ae, faʻataʻitaʻiina se nofoaga faifua, matou te faʻatatauina ona taʻitaʻia e se vao maʻa. O le sili ona teuteu o falesa ma se ala vili o le vai tafe, lea latou te maua, suia i maa e uiga i le tasi ma le isi.

O le mamao i le va o fata e masani lava ona filifilia le le mautonu, aua i le natura leai se tasi e mafai ona suia lona pule. Le itiiti ifo le maualuga o le tapulaa, faʻapea foʻi ma lo latou loloto, e mafai ona 10-15 cm. I ai foi ma se teritori tele teritori o se tagata tutoatasi, e le tatau ona e fausia i tafatafa o papa o le papa e toetoe lava o le atoa. E lava lava le masani ai o le maualuga maualuga o le kasa o le 1-1.5m. O mea uma e sili atu i lenei faʻailoga, ua ia i matou le aia tatau e valaʻau ai se afu.

Matou te filifilia le pamu

Fuafuaina o le pamu manaʻomia, ia amanaia le maualuga o le malifa, o le umi ma le lautele o le faʻasologa, o le tafe maualalo, faʻapea foʻi le maualalo o le vai. O mea fuafua e faʻaauauina mai le mea moni o le pamu bandwidth e tatau ona avea ma 100-150% o le faʻasao Mo le masani ai le faʻatumuina o le ala, ua lava uma e 2,5 cm virth o lona tufuga faʻaalu e tusa ma le 225L vai i le itula. PORTPAD 10M Vaelapalaina Lataina e uiga i le 200-300l vai.

Suavai taumafaina (Q, L / H) o loʻo fuafua e le fomu: Q = 144ch3, lea o le mafolafola feʻela lautele, cm; H3 o lona manaʻomia le mafiafia, poʻo le maualuga o le faʻasaʻoina o le screet, vaʻai mo le faʻaaliga matou te faʻailoa atu o le vaivaiga filo e i ai se faʻataʻitaʻiga mafiafia o le 0.22 cm, atoa-atoa-ma -1, 1.5 cm. O le mea taua o le faʻamalositino e fuafua e le fomu: nobysch = H1 + H2 + H2 + H3, o le maualuga o le faʻasao. Faʻamaumauga mo le fuafuaina o vai leiloa i le atoa o le umi o le faʻamoemoe o loʻo faʻaalia i le laulau. Sili atu e fesoasoani ia te oe e mafai ona pikiina le sili ona fiafia i ai. Faʻaogaina metotia ma le laulau, e faigofie ai le faʻailoaina o le pamu e manaʻomia i lou vaitafe.

Faʻamatalaga faʻamatalaga mo le filifilia o meafaigaluega o le vaitafe

Hose Sizum, MM (inisi) Vai taumafaina, afe l / h Leiloa o le mamafa (1m vai koluma i luga o le 1m hose)
15 (1/2) 0.3 / 0.6 / 0.9 0.07 / 0.25 / 0.51
20 (3/4) 1.2 / 1.8 / 3 0.06 / 0.12 / 0.32
25 (1) 3 / 4.5 / 6 0.08 / 0.19 / 0.34
32 (1 1/4) 6/9 / 10.8 0.11 / 0.21 / 0.3
40 (1/2) 6/9/12/15. 0.03 / 0,07 / 0.12 / 0.15 / 0.26
50 (2) 15/18/24/24/27/30 0,053 / 0,08 / 0.17 / 0,2,2

Toe foi i le Punavai

O lea, o le afu o le tafe o vai o le vai pa'ū mai le maualuga maualuga. O ona ituaiga ma foliga e mafai ona pulea e ala i alavai. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatapulaʻa ia mai le itu o le taʻiala tupe, maua se manifinifi manifinifi luga. Malosi monolithic statem foliga, pasi vai i le vaapiapi o pu i le va o maa. Filifilia se tasi poʻo se isi foliga o le maa, e mafai ona e aʻafia ai le faʻatulagaina o le vaalele. Mafolafola, salu e teu ai le auala o le a fausia ai se faʻata o le vai o le vai, malosi malosi pito i luga o le veli o filo manifinifi. Afai o le vaipuna o loʻo avea ma mafuaʻaga o le vaitafe, o se mea taua o se vailaau o se vaipuna o le mea lea, o le vaalele lea e faʻasino i lalo, ma o le faʻataʻitaʻiga o le paʻu o le paʻu o le paʻu.

O lea mea tatou te mafaia, mo se faʻataʻitaʻiga, fausia se vai veti - o se siʻusiga tele o le punavai, e faʻavae i luga o le mama tuai o vai i luga o manoa.

O le afu o le vaipuna i le faʻavae o le vaipanoa, pei o se tulafono, ua manatu le iai o le pesini, poʻo se vaituloto, lea e pa'ū ai le vai mai le maualuga. A uma lava, ia faʻatonutonu vave i le ala vaʻaia e faigata tele. O ia lava pesini e avea ma elemene taua. O le aʻafiaga mai ia i mea e mafai ona faʻamalosia e ala i le faʻatulagaina, faʻataʻitaʻiga, i lalo o le laau faʻapitoa. O le lavea o lona laufanua, o le vai e fausia ai le tafega ma susulu i luga o le la halo mai splashes. Tuuina atu le ofoofogia matagofie o le afu, e masani ona faia i le ogatotonu o le aotelega o le aotelega, ma le isi i le vaaiga tulaga ma nofoa po o gazebo. O le sili siʻosiʻomaga mo se ituaiga o 'inoʻini, poʻo le mauga.

O tekinolosi o tagata tekinolosi maua ai le tele o manatu mo le amataga o le vaitafe: mai se leoleo mamoe ma se fagu, mai le vai tafe i le fale gaosi. Mataala molepa i le Metitirani sitaili o loʻo lauiloa pea, le mea o faʻamatalaina ai le vai, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le gutu o le leona poʻo le gutu o le kulimi. Lenei aso, e toaitiiti tagata e manatua o laʻu masani, o le auala e tatau ona faʻaalia manino, ma lalo ma lalo ma lalo ifo o puipui o faʻatusa. O lea, amata i Muuaga, o le vai e tafe i a tatou togalaau e tele lava liliu i se tulaga iloga o se atunuu masani.

O i latou na filifili e mulimulitaʻi i faʻataʻitaʻiga masani mai le amataga ma le iʻuga o le a fiafia i ai i ni vaifou o loʻo i ai ma le "tautotogo" pe "tautotogo" O tagata alolofa o le tele-fua fofo e mafai ona pei o se papa papa o le vaega o le posttan - o se tasi o fou fou fou i le faaputuga o le vai vai vai. Lelei fetaui lelei i le masani masani o le masani o Iapani Tsukuba-Pupuni o le vai o loʻo liligi mai le vai o le fale o loʻo tupu. E sili atu le aulelei o le vai vai pupuni mai vaalele e ala mai i le tele o tamai pu na tuliloa i totonu o le ofe-tui.

Outfit mo le vaitafe

O le Aglin Anglin i le Scorr e oo lava i le mafolafola poʻo le vaomatua o vaitafe o le maʻa. E faigofie tele galuega i lona lautele ona o lona mamafa laititi, ae o se mea masani ai, sili atu le fiafia. A o filifilia papa, e fiafia i ai le fiafia i Limetone ma Dlomites. Ua taumafai Granite, e faigata ona alu ese, e ui lava ina faigata, ui o le paga o le auvae o loʻo faʻatumuina i le laina. E fautuaina le teuteu ia 'au i luga o maa lapopoa maa mafolafola e mafai ai ona faʻamalosia i latou. O le pito i lalo o loʻo moe i vaitafe vaitafe, i le pito i luga o le tuu o manu pu, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le saʻila, ona toe faapupula ai foi ma le faʻamutaina tamaʻi pulu. Mo tamai tautoga ma cascades, aua le alu i luga ma le mea e sili atu nai lo le patu. O le tele o vaipuna e manaʻomia ai le faʻanoanoa ma le malosi, lea e te manatua ai e uiga i le maamora, e ui lava o se peleni atoa e mafai ona faia mai le maualuga o le vai.

Leai se mea taua tele mo le vai e tafe fuata fua. Latalata i se vaivaiga lautele, e mafai ona tele le totoina o togavao tetele. O le laina o le Lonege Bream e talafeagai e faʻamamafa ai cereals ma mutia poʻo le mumū i le kamela ma le dwarf georf gofie ma eleele. I luga o matafaga o le Forevated Forever, na faʻatupulaia le agaga, o Janiper, Faʻamalo, o losses e talafeagai lelei lava. E alaga solo laʻau i vaega maualalo o le talafatai e lata aʻe i tafatafa o le vai. I se upu, o le a mafai ona mafai ona faʻamalieina le teuteuga o le laau o laʻau. E manaʻomia le taofi ma vaʻai i le taimi, pe o lau vaitafe e le liliu atu i se mea pei o se paʻu o le vaomatua poʻo se moega paʻepaʻe laʻei mai ona mata.

O le fausiaina o le lalelei, e aoga mafaufau pe faʻafefea ona faila i le sili ona malamalama. O lamepa faʻapitoa o le a fesoasoani e foia ai lenei galuega: vaipanoa, opeopela opeor, opeopeapela. Faʻamoemoeina, saogalemu, faʻaoga faʻaleaga lamepa poʻo faʻaputuʻesega masani, atoa ai ma le taitaia tekinolosi poto, latou te tatalaina avanoa mo le gaosiga o faʻafiafiaga malamalama. O mea e fai ma mea e masani ona taulaʻi ai i laau sili ona lelei E faʻamalamalamaina le pito i lalo, aua le alu aʻe i luga ma leai se mea sili atu nai lo glowing fiberglass maa o loʻo ufiufi i le oneone (80-100). O le a taalo le sikauti o le creek i ave o le pito i lalo o le Lunaqa 2002 mai le OAS (100-130), o le a totoina foi toto Punavai o le a o se puna o le vaitafe, faʻapea foi ma le kalama ma tamaʻi kasa, o se tulafono, e faʻamatalaina ai isu i lalo o le maualuga i luga.

I luga o Sukhu, Aki i le sami

O le mea taua e mafai ona fausia ai se vaitafe e aunoa ma le vai, o nisi o le a foliga mai ua le talafeagai. Peitaʻi o le toʻatele o 'au na faitau atonu na faʻalogoina e uiga i le matutu o le matutu o le matutu i le taimi o le laufanua o le laufanua laufanua, na o mai iā i matou mai le faʻaupuga Iapani. E le manaʻomia se vaivaiga matutum ¯ a, leai se tou meafaigaluega faʻapitoa, ma o lea e sili atu ai le faigofie ia fau ai, taugofie ma televave. O le mea moni o le fausiaina galuega o le a faʻatapulaʻaina i le omea o le moega ma le loloto o le 10-20 cm. E puipui ai mea leaga, ua tumu i se ie pogisa laufanua o loʻo faaputuputu ai maʻa.

O le maʻa autu o mea autu mo le teuteuina o le vaitafe mago, tusa lava pe e te faʻatapulaʻaina oe i le faʻaaloalogia o le vai mago pe manaʻo e faia le taufaasese o le vai tafe. O le iʻuga o le faʻagaioiina o le vai o le a fesoasoani e toe maua mai mafolafola lamolemole pipi, sili ona lanu efuefu-blush leo. O papa ma pulu o le a teuteuina le auala tusa lava pe o le a ufiufi le vaitafe i fafie ma meainu ma meainu, e masani ona maua i le Iapani. Mo le faafoliga o le vai, o nisi taimi o moli laiti tioata polo e faaaogaina. O lenei pito pito i lalo e matua manaia tele lava, ae o loʻo iai lava sina mea faʻapitoa. Lea sili ona lalelei foliga foliga "tafe", faia mai le maualalo ma eleele o laau, lamolemole "fugalaina" papa. O le mea lea e i ai le lautele mo se manaia taʻaloga ma le mata uma o le lanumoana. O le vaega o le vaega o le talafatai o le laufanua o le matutu e le sili atu le ese mai le faitaaga o le vai moni tafe. O le taimi lena e filifilia tutusa ai i latou e lelei i le vai, ma ese mai ai (lili, amioletonu-ulu.).

I sea "faʻamago" Mese tusi, matou, ma maeʻa nei sosoʻo ai o loʻo totoe i le togalaʻau, e toe foʻi ai i lenei mea.

Matou te fausia se vaitafe

Mai le Smass i le goto o le la
O le tekinolosi tekinolosi o le fausiaina o le vaitafe e le tele naua mai le faʻagasologa o le palota ma le faʻalagolago i mea o loʻo ufiufi ai le moega. I le alofa, o mea uma e amata i le totoina o le utu. O le eleele ua aveesea i laasaga o le tutusa maualuga, o le lautele o latou e mafai ona suia e aloese ai mai le monothy.

A faʻaaoga se ata faʻapitoa mai le PVC poʻo le Bowyl Brouber (OSEFOL, HABIBUL, MONAMERSFEX IDR Ina ia puipuia le ata mai le faaleagaina, luga o le oneone o se sweet geothextile. O le ata o loʻo sologa lelei, a aunoa ma se ata ma faʻasaʻo le eleele teisi i lalo ifo o le pito o le eleele. O le auala ma Shores teuteuina i maa ma le moe i le forbble systeer e uiga i le 5 cm. O maa tetele e taitaia e fom. O maa i totonu o nofoa faataatia ua faʻamau i le tusia o latou, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o Tile Papa. Lea e mafai ai le palapala, o le talafatai o le talafatai.

O le faʻavaeina o le nofoa mai le sima ma le maʻa e le faigofie le galuega. E masani ona faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe o le polymer sima ma le faʻasusu faʻafuaseʻi. O le moega o le vaitafe na faʻamalosia i se uʻamea uʻamea, ma o le fofo o loʻo tuu i luga o le oneone oneone i luga o le 20-30 cm. O nisi taimi mo nisi taimi o le suavai vai i lalo o le sima, o le pvc ata tifaga o se steal. Vevela-vaega o ofu o loʻo tuʻua uma 3M o loʻo tumu i mea e mafai ai i le susu mea, e pei o bitsumen massuc. O maa e tumau i se sima ese. Mo le fausiaina o le vaitafe, e mafai ona e faʻaaogaina elemene mai sima, e masani ona tufaina sao i luga o le nofoaga.

E sili ona faigofie le fausiaina o se vaitafe e faʻaaoga ai le fale gaosi seti o le fiberglass e faʻataʻitaʻi ai le papa poʻo oneone moega. I le faʻaopopo atu i vaega taua uma, e aofia ai maganoaga, Wāme, ua liliu, gutu. O le tausiga tuʻufaʻatasia o elemene e le aofia ai le vai o le vai o loʻo i ai i soʻoga o soʻoga. O le Mauga o le System, o se tamai pu lapoa e eliina mo module taitasi nai lo le faaiuga o le pepa. O le eleele e faʻamaufaʻailogaina, o le oneone o loʻo faʻapipiʻi i luga o le pito i lalo. Latou te faʻatumuina fua i le va o le eleele ma puipui o le lumanaʻi vaitafe.

A faʻapea o loʻo tuʻuina atu le lologa o le casecade i le vaitafe o le au tafe, O i latou uma o loʻo faʻapipiʻi i luga o le latou faʻavae ma le sefe malu. O faʻamatalaga maeʻa o loʻo tuʻuina atu o le auvai o le pito i luga o le elemene pito i luga o le pito o le pito i lalo. Vasega e aofia ai kapoti (sitepu) faʻatulagaina i lalo o latou, mo se faʻataʻitaʻiga, mai tuaoi o tuaoi, ma i nofoaga o le vai matala. I le taimi o le fausiaina o le vaifaʻai, ua gauaʻi atu i le malosi o le faavae o le faavae, lea e fuafua e maua ai ni aʻafiaga o le vai pa'ū.

Mai le Smass i le goto o le la
Ipu
Mai le Smass i le goto o le la
Ipu
Mai le Smass i le goto o le la
Ipu
Mai le Smass i le goto o le la
Ipu

O faatonu faafetai na faʻafetai i le tagata poto o le salon "globus" ma le kamupani Greenmax mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili