Aisea ua amata ai le osofaʻiga o le faʻalavelave? (O lona fale numera 4, 2006 p41)

Anonim

Aisea ua amata ai le osofaʻiga o le faʻalavelave? (O lona fale numera 4, 2006 p41) 13513_1

Aisea ua amata ai le osofaʻiga o le faʻalavelave? (O lona fale numera 4, 2006 p41)

I le maeʻa ai o le maeʻa galuega, o le tusiata ma fausaga o lenei fale sa feagai ma se faʻafitauli tele e le manaia. O le faia o le malulu mai le tasi o puipui na amata ona tafe le fogafale vali, o le taunuuga o le le lava le abar o le lkm o le laga o le lkm. Ae o le taimi e sili atu ai le puleaina o le pa puipui ua faatamaia mo isi mafuaaga. O le a la le mea e tafe ai le statade valiina ma pisa?

O le taliina o lenei fesili, e alagatatau ai ona malamalama i le mataupu faavae o le fausiaina o le ata lkm. E fesoʻotaʻi ma le lua faiga faʻavae e lua - o le tulaʻi mai o le faʻamalosi o lagona i le taimi o polymanmization ma le anoa. O malosiaga o le agision (faʻanoanoa) o loʻo taumafai e teu le ata i luga o le ata i luga o le pito i luga, ma le mafatiaga o totonu (svn) e faʻalavelavea ai. O le mea na tupu o le malosi o le malosi o le ata (spr).

Ina ia mafai ona iloa poʻo le a le mea e sili ona fetaui lelei mo lenei nafa, e manaʻomia le fuafua e oʻo i le faʻavasegaina o Lkm. Muamua lava, o vali ese e vaevaeina i ituaiga o le fofo. O vali i luga o meaola o meaola ua fausia le mafiafia, ma o le mea lea o le ata faʻapipiʻi e toetoe lava pe o le mea uma (o le 'inoʻino e faʻavae i luga o le fafie ma ua e mamanuina mo laupapa laupapa

E le manogi le vai o vai i tafatafa o le mea manogi. Le mafai ona "manava" i le ata tifaga na faia e latou e matua tele lava, ma o lea la e talafeagai mo le migao luga. Fusia vailaʻau - o le isi vaega sili ona taua o le lkm. O le noataga foi e aumaia ai le vali le igoa - suauu, Alkyd, acrylic, etc.

O ata o suauʻu atonu o le a le taugofie o le lkm, lea e foʻi ai le fusi saito. O mea faapena e fai ai le mafiafia o le mafiafia, le lelei "le manava" ata tifaga, ma o lea ua faʻaaogaina mo le lanu o le laʻau. A o Punamalo, mo galuega e sili ona talafeagai mo a latou ituaiga e lua: alkyd ma polyairethane. Alkid Oamels fausia se mafiafia, malosi, ae tumau, ae o le tele o le ata tifaga. Polyreathhane e sili atu le manaia ma lamolemole, ae i le taimi lava lea, e sili atu le malosi o le ata ma tetee i le valu ma le teʻi ai.

Aisea ua amata ai le osofaʻiga o le faʻalavelave? (O lona fale numera 4, 2006 p41)

Aisea ua amata ai le osofaʻiga o le faʻalavelave? (O lona fale numera 4, 2006 p41)

Aisea ua amata ai le osofaʻiga o le faʻalavelave? (O lona fale numera 4, 2006 p41)

Aisea ua amata ai le osofaʻiga o le faʻalavelave? (O lona fale numera 4, 2006 p41)

Filifili le stade vali tuli mai foliga o mea

Puipui puipui i le fale

Acrylic valiina i luga o se sosolo sosolo, pei o se tulafono, o le posgacryth-faʻavaeina matte tulaga. O loʻo faʻaaogaina mo le valiina o mea faʻapipiʻi ma sima. O loʻo faʻavasegaina ni valivali o le vai e pei o ni mea e faʻaalia ai: o le tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o ni faʻapoua o le tino ma minerale.

Minerale e masani ona faʻaaogaina mo minerale pito i luga poʻo ni mea na ufiufi muamua i nei mea. O le malosi ma le tumau o le peleue na mauaina ma i latou e maualalo, o le faʻaaogaina o ia mea mo le lanu o le suālua o le suā.

O mea o loʻo avanoa vai o le vai i luga o le faʻavae o le fa ituaiga o tagata ese: Polyvapyl Actitate (Pva), Styrene Burylion, Acryline. O nei mea, e lua o ata mulimuli e fetaui lelei mo le valivaliina o auala.

O vali e faʻavae i luga o le lautele o faʻafitauli o le lautele. Ina ia maua se maualuga-lelei faʻamaea le taʻotoga, ua lava lea e faʻaaoga ai lua vaega i luga. I le taimi lava e tasi, e le gata o le fesoʻotaʻiga e le gata ", ina ia mafai ona faʻatino nei tuʻufaʻatasiga i luga o faʻaliliuina, ae lava ia lava le mama foi. O ata o Sinicone-Emlizons o Bred i luga o le vai ma tuʻufaʻatasia mea sili ona lelei o le acrylic ma le sili ona manaia o ata: latou te le maua ai le sao i le atinaʻeina o meaola o meaola. O nei mea e talafeagai mo toetoe o ituaiga uma o minerale luga.

Ma le vaega mulimuli - sili atu-sili ona suia i luga o le acrylic faavae. Latou te mautinoa foi le lelei le togafitia ma lelei puipuiga mai UV Rays. O sea togitogiga o le faʻamamafa ma le itiiti ifo ma le itiiti ifo o le tele voltage nai lo le faʻauʻuina i luga o le acrylic faʻavae, ma o lea e le faia ai microciacks. E mafai ona faʻaaogaina toetoe o faia uma i le faʻatinoina o le mea e suia ai.

Mai le poto masani

A o le i amataina le lanu o minerale luga, o se faasologa o matata e tatau ona faia:

Faatatau le masini masini o le luga. Afai e sosoʻo atu i luga poʻo luga o loʻo i ai se maʻi tuai, o le puipui e tatau ona fufulu, ona mafai ai lea ona ufiufi i le eleele.

Saili le mitiia o le faʻavae, faʻapipiʻi i luga o le puipui 50-100 ml vai. A faʻaaogaina le vai i luma o mata i luma o mata, o lona uiga. O le hygroscoctaty o le puipui e tele tele, o le a taofia le masani masani o le faiga faavae o le ata tifaga faiga. E mafai ona e tau i lenei ma le fesoasoani o soli tauau talafeagai.

Fuafua le mau o vali fou ma matua. O le faʻafitauli e ono tupu pe a fai o le puipui na faʻaaogaina e faʻamalu ma le suauʻu poʻo le isi vali i luga o le fofo, o le iʻuga o le vai-dispersion e leaga pe e le pa'ū i luga. O le filifiliga sili ona taʻutaʻua o le aveeseina o le muamua vaega, ae o se tulaga sili ona faigata, ma e i ai lava i fale tuai ua faʻamalosia ma toe faʻaaoga tutusa le pa. Afai tatou te talanoa e uiga i le minera tomai, ona alu lea, faʻataʻitaʻiga, i luga o sili atu le tamaoaiga avili, e mafai lava pe a e faʻaaogaina se eleele faʻapitoa.

Aveese le i ai o le ata. Afai ua iloaina, e mafai ona aveʻese e faʻaaoga ai fofo faʻapitoa.

Fuafua le auai o le kalisiu masima, le lelei pe leai foi ma le malosi atoa i le vai. E tatau foi ona aveʻesea foi mai luga o le puipui ae leʻi faʻaaoga le eleele ma le sili atu vali.

Vaʻaiga o le faʻaletonu Mafai ona mafua ai le tupu
Ata tifaga atoa pe o se vaega o le sasaina mai luga e aunoa ma le talepeina Vaivai vaivai le filifilia filifilia vali, e le o le le atoatoa

(Svn> faanoanoa)

(SPR> SVN)

O le ata ua maeʻa atoatoa pe na tuʻuina mai i luga o le laualuga O le le maualalo o le a faʻaopopoina i le tamai malosi o le ata, lea e mafai ona mafua ona maualalo lelei vali, maualuga porosity ma le le lelei tapena (faʻamamaina) base

(Svn> faanoanoa)

(SVN> SPR)

Ata tifaga e aunoa ma le sasaina Ata Tifaga (Mafuaaga Vaʻai i luga)

(SVN> SPR)

(Faanoanoa> svn)

Faitau atili