Palasitika Windows: Ituaiga o Windows o loʻo tuʻuina atu i le maketi

Anonim

Vaaigafaga o faamalama o loʻo tuʻuina atu i luga o le maketi: ituaiga o faʻaupuga o faʻaupuga, mea sa faʻaaoga, ma faʻamauina o faʻamalama e ala i le kamupani. Tusa ma le tau.

Palasitika Windows: Ituaiga o Windows o loʻo tuʻuina atu i le maketi 13524_1

O faamalama o lou fale
Tausaga / Sasae i Sasae
O faamalama o lou fale
Etan (kbe) 58mm lautele faʻataʻitaʻiga (tolu mea pueata)
O faamalama o lou fale
Polokalame Faʻataʻitaʻia (Lima Mea pumerani) 70mm lautele (Kbe)
O faamalama o lou fale
"Tuputupu Ae Windows"
O faamalama o lou fale
Faiga fai mai:

A-walnova5000 ma le lauiloa (incova);

Faavae-mamanu (rehau);

i- 2D (Salamander)

O faamalama o lou fale
Lg chem.
O faamalama o lou fale
Faiga fai mai:

A- Euroline (veka) 58mm lautele;

E - O se tasi o tagata faʻamaumau- sili atu + (kbe) ma le lautele o le faʻavaʻa o le 127mm

O faamalama o lou fale
Rehu talaaga polokalama:

A- letrmo-desigme lautele 60mū, fa potu;

B- Blough- Fuafua- 70m, e lima mea pueata

O faamalama o lou fale
Rehu.

O le fula o le faʻatauga o faʻataʻitaʻiga e le naʻo le matagofie, ae na lava lona mafanafana

O faamalama o lou fale
Lg chem.

Faaopopoina vaega ma faamalama e mafai ona faia o se tasi mea.

O faamalama o lou fale
Faiga fai mai:

A- S 8000IQ (Gaalan) 74MB lautele, ono mea pueata;

Faavae- Mamanu (retuu) ma se atigipusa o 115mm

O faamalama o lou fale
Troplast.

PVC Windows e lagolagoina manaoga mo le tasi sefulu tausaga

O faamalama o lou fale
O faʻamatalaga faʻapitoa mai le veka:

A- vaivai-70m, e lima mea pueata;

B- Europeline- faʻatasi ma se pusa faʻapitoa lautele 127mm

O faamalama o lou fale
Faiga fai mai:

A-Termologker (Innonova);

B- l700 (LG Chem)

O faamalama o lou fale
Lapataiga i lalo o le Laina Wind Wind Debilement (LG Chem)
O faamalama o lou fale
Lignotherm-mamanu faiga (rehu)
O faamalama o lou fale
Tusiata I. Kulikovskaya, V.polkovnikova

Ata k. Manko

O le laupapa laupapa e faigofie ona fetaui i totonu o le atunuʻu. O lona lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia, mo se faʻataʻitaʻiga, ma meaafale

O faamalama o lou fale

O faamalama o lou fale
Fafie faamalama mai le gluedd timber ("tuputupu aʻe"):

A- Lach ma Bosna (Bar-78mm, faalua-glazed-42mm); V- Methenti (Bar-688m, faalua-Glazed taavale - 32mm)

O faamalama o lou fale
"Tuputupu Ae Windows"

Wood-Alaminum Windows o Winden Windows puipuia mai le pito i fafo alumini

O faamalama o lou fale
Alumini Overlay mafai ona valivali i soo se lanu i luga o le fua
O faamalama o lou fale
"Alet"

I le taimi o le fausiaina o fale maualuluga "mafanafana" o loʻo faʻaaogaina le oliginum pe a fai o le tele o papala

O faamalama o lou fale
Reynaers.
O faamalama o lou fale
Reynaers.

Windows Debilices mai le "mafanafana" o le Almininum e le itiiti ifo i le ata

O faamalama o lou fale
O se tasi o filifiliga mo le tuʻufaʻatasia faiga - Faʻamatalaga Innonova (Trocal) System ma le Aluminim o loʻo aʻe
O faamalama o lou fale
Ae e le gata i le siosiomia PVC, ae tasegaina foi semisi-lima, faʻapea foi ma isi ituaiga, e mafai ai ona e faʻapipiʻiina i fale fou, ma fale fou

Fale e aunoa ma faamalama e le tupu. E faʻatasilia se fale ma le lalolagi i fafo, o le la susulu o loʻo alu ifo i totonu o le potu, ia aumaia se fua mai o vaʻa fou ma teuteu ai le fale. O le maketi e ofoina atu faamalama mai mea eseese.

E tele o faʻamalama ua faʻatau atu nei i le taimi e filifili ai ua naʻo le leiloa. Ina ia fesoasoani i le au faitau i le foʻia o lenei galuega, matou te iloaina o latou manatu puʻupuʻu o ituaiga o faʻamalama ua faʻaalia i le maketi.

Sporty PVC talaaga

Pvc-tumau ma mea tau tamaoaiga. E faigofie ona e galue ma talitonuina. O le faʻafetai o nei meatotino o le PVC-talaaga faʻamalama o le sili sili ona lelei o le masani laupapa laupapa ma e oʻo lava i le tele itu e sili atu. Ae na latou mauaina lautele le faaaogaina i le taimi tonu. Faaali i le 50s. Xxv., Windows mai le tasi-Chamber PVC Dism na tumau le opo mo se taimi umi. Na amata ona latou iloa na o le malosi o le malosi, ua taʻe i le lalolagi i le 70s. O Ia lava lea na faamalosia e faʻaleleia atili ai le tekonolosi o tekonolosi ma litaea se sili sili ona mafanafana - sefeina o le tolu potu-potu faʻamatalaga o le 60mm lautele o le 60mm lautele o le 60mm lautele o le 60mm lautele o le 60mm lautele. O mea uma ma le faʻalu-glashed tioata o se faʻafitauli mataʻutia i le maualuga o le vevela ma le faʻafefiloi o le mamanu. Ou te alu i luga o le leai se tasi e le tatau ai "palasitika meata" faʻateleina. Na vave ona tali mai le au gaosi: amata ona faʻaleleia atili le ituaiga o faʻamatalaga, ma atiaʻe metotia o latou laʻau ma le pisia, lea e maua ai le avanoa atoa pe a fufulu. I le mamao, alualu i luma e fa-potu-Chamber Afwber Stake Systems tulaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, l-600 lgchem).

I le maketi a le Rusia, e tusa ma ituaiga eseese, na o le 15% o Windows e faia mai le faʻaulu mai o le faʻaulufale mai o mea na gaosia e Rusia mai le Intern Banms Bounters pe laiseneina. Oloa Ana Kamupani Pei o Rehu, Gaalane, KMamling, VMKA, KBO, Salamande (Dolginmo (Bellunc (Borg) (Slovakia) IDR. O a latou poto masani na faʻaaogaina lelei tagata gaosi oloa (15-25% o faʻatau): "Mont Blanc", "Samum Colorator", "expper".

Lautele pvc faamatalaga

E tatau ona fai mai e faʻasalalauina faʻamalama mai le vaapiapi e tolu-Chamber PVC DVC Dewales na mafua ai ni faafitauli. Faafuasei, i luga o le faʻamalama malifa ona o le le atoatoa faʻatulagaina o le faʻavaʻa o le amataga, solia mataupu faavae o le faʻamaufaʻailoga o le faʻamalama fusi o le susuga, lea e le gata i le susu. Ia faʻaleagaina le teuteuga, ae faʻapea foi i foliga o le teuteuina. E faʻamaonia e le Wind Stompurrs o loʻo iai le Humarmal Insulations o latou oloa e sili atu nai lo le 50% faʻalagolago i le saʻo o le faʻapipiʻiina.

I tausaga talu ai, ina ia mafai ai ona puipuia le tagata faʻatau mai le faʻapipiʻi sese ma faʻateleina le vevela o le Windows i le lautele, o le tele o faʻasologa o fafo. I le tulaga lea, o le numera o mea pueata i le tala na faateleina mai le tolu i le lima. O se mea e sili ona taua o le tagata o loʻo umiaina le tagata E ono laia vaalele ma le sitaili lautele o le 80m o le 80mm ma le sheash-90mm (e mafai ona e faʻaogaina se tioata ma le mafiafia o le 47mm). E ono-potu faʻamatalaga faʻamatalaga e ofo ai foʻi le fiafia (sulugatiti faasologa).

Le foafoaina o le 75mgm gragy con faiva e le gata. O nisi tagata gaosi ua tatala i luga o pusa faʻavae o le faavae-mamanu (rehou) lautele o le faavae-mamanu (rehou), sili atu + (KWA) ma Europa) ma Europa) ma Europa) Mo Lusia, na latou avea foi ma mea e sili ona talafeagai, aua o le faʻafitauli o le aisa aisa e filifili e sili atu nai lo le 70-milimita. Peitaʻi, e le gata o pupuni ma faʻasalalauga lautele, ae taua foi le tau, ma taua o le taugata maualuga ma tele galuega faʻaalu.

Tetee i le vevela fesiitai o le tele o faamalama

Meafaitino Tetee le vevela felauaiga, m2c / w
Fafie 0.60-0.70
PVC 60mm lautele (tolu mea pueata) 0.50-0.60
Pvc 70mm lautele lautele (lima mea pueata) 0.65-0.75
"Le" mafanafana "alumini 0.45-0.52

Laupapa laupapa

E ui i ona avanoa lelei uma! O mea masani a mea masani ai, pei o se laau, e tele ni mea ese, masani masani ma luga o le faamalama o le tuai na faia mai ia i luga o le faamalama tuai na faia mai ia. Fafie fafie ma le taimi, faʻaaoga le siosiomaga o le ea ma paga o loʻo i totonu o le ea. E le mafai ona afaina ai lenei tulaga: O le maeʻa o oloa afu (o latou fale vevela o loʻo taofia i le taimi lava e tasi e faʻamamaina ai), ma pe a faʻaleagaina. Ma le isi, o le laʻau o se lelei fua o auala mo eseese micronoranisesms, fungi.p.

Ua uma ona atiaʻe e tagata faitoʻaga o tagata gaosi mea nei tekinolosi e aveese ai ona le atoatoa ma i le taimi lava e maua ai papae lelei na faia i fafie. E moni, o nei faiga e faaseiau i le fale 'ai, ma o lea e faateleina ai le tau o le uma oloa. Faʻafefea ona faʻagaioia le faiga tekonolosi?

O ogalaau (Pine, Larch poʻo le Oak) o loʻo vavaeeseina i luga o avanoa-pa i se auala faʻapitoa: e taua le mauaina o le maualuga numera o pa ma le radial e na o le faʻaoʻo. Ma le isi, o lenei Liti-Aʻasepa o loʻo faia i le tele o le vaitau ua faʻamamaina, muamua natura, ona faʻamalosia lea (o le 122% le sili ona lelei susu. I le mataupu faavae, e mafai ona fai se faʻamalama talaaga ma mai le tasi-fasi mago pa, faʻasolo i latou i le va o latou lava (o nisi mea e gaosia e le au gaosi. Peitaʻi, e maualalo le faʻatinoina o le faʻatau, ma o le tau o oloa e aoga tele. O le tele o le taua o loʻo manatu o loʻo fausia ai se faʻamatalaga mai le masani ai le tele o le anila Ina ia mauaina, o maa mago ua tipi i ni mata laiti, aveese le tagi, taʻe, sa toe teu taga ma isi mea leaga. O le lamellas Faʻaliga i ni vaega se lua: puʻupuʻu, o loʻo oso i totonu (e oʻo i latou i totonu o le pa), ma o loʻo faʻaaogaina atoa le ituaiga pa). O le a na mauaina le pa e ala i le suʻesuʻeina o se lamellae e le mafai ona le mafai ona tupu i aafiaga o le susu ma e sili atu le malosi nai lo le laupapa laupapa. Mai ai, o le ripoti faʻamaumauga e gaosia, ma faʻavasegaina ma faʻavave ma sash ua uma ona aoina.

Ina ia puipuia le faʻamalama faʻamalama mai i le siosiomaga ma isi aʻafiaga, faʻapitoa biofroraction comporation o loʻo faʻaaogaina. O ia le talitonuina o loʻo faia e faia ma le faʻamaoni poʻo le fale gaosi tulaga, e sili atu le lelei. O le oloa o loʻo i ai le eleele ma faʻaputuputu ma isi vaega o va eseese, lea e le nana ai le fausaga masani o le laʻau. I le taimi lava e tasi, o le va o le laʻau o loʻo olo ai, aveese ai le laʻau toetu. O faʻamalama laupapa laupapa laupapa o loʻo taofia ai le lelei o le ola lelei ma le vevela o fafie ma ua maeʻa faʻatasi ma meaafale, faitotoʻa ma le parqut. Ae leai se ogauluga e faʻavavau, o lea, i le lima atoa i le lima tausaga, e alagatataulia le faia o se auala fua ma le mata o le a le fiafia i le 30- 50 tausaga. O le Windows Windows e sili ona tigaina i le timu ma le kiona o le pito i lalo o le sash ma le faʻavaʻa, ma le atoa pito i fafo luga o le la.

Vodmalnia

O le manaʻo e puipuia se taugata tele laupapa na mafua mai i le fausiaina o le o loʻo taʻua o Wind Windows Windows. Ua talia e faʻafesoʻotaʻi e tuʻufaʻatasia- ia puipuia le laupapa faʻavae faʻaaogaina o le Alumini. O lenei lio sili atu, tumau ma le leaga-malosi-puipuia mea (e faʻaleleia atili le mea mulimuli, o le vaega mulimuli o loʻo faia i le paʻu o gaioiga, e le manaʻomia le faʻaleleia.

Gaosi oloa ofoina atu ni vaega taua se lua o le tuʻufaʻatasiga o laupapa ma Aluminim. O le muamua e faigofie: i le pito i lalo o le faʻavaʻa ma le sash stare alumonium tafe. Ina ia valaʻau ai lenei ituaiga i laupapa ua le o toe taliaina e se faʻamalama puipuia e Aluminum, laititi - o lea e sili atu le masani ai i malumalu taʻutaʻua mai le laʻau. I le auala, a aunoa ma ia puipuiga, o faʻamalama faʻamalama ua tatau ona faʻatau atu le faʻatau atu.

O le filifiliga lona lua e sili atu le faigata: o le Alminum links puipuia le atoa pito i fafo o le atoa taamilosaga o uma taamilosaga ma le ata. O le lelei o lenei tuʻufaʻatasiga o se lelei-mafaufau lelei o le faʻaaogaina o alavai ma ventiplation i le va o le faʻamalama ma le alumini o loʻo ufiufi ai. O le filifiliga lona lua e taugata i lo le muamua, ae puipuia foʻi le vave lelei o faʻagaioiga o le faamalama o le 80 tausaga. Vaega gaosi finau o ia puipuiga ua faʻaalu atoa ai le au ona e umia le manaʻoga mo se faʻaopoopoga o le laupapa fusuʻaga.

O le mafuaʻaga autu o lenei i lenei aso faʻatapulaʻaina le faʻateleina o le faʻaaogaina o le fafie fafie o loʻo avea ma latou taugata tele.

Alumini faamalama

Alumini o loʻo faʻaaoga e fai ai le teuina o fale fale mo le sili atu i le 50 tausaga, ma mo le gaosiga o faamalama i fale nofomau. O le mea moni o lenei mea matagofie e tasi e tasi le taumamago lapoʻa, o le fale sili ona faʻamalosia, o lea o le ata o loʻo faʻaalia i le uiga moni o le upu. Iv ma le Almininum na aʻoaʻo e maua ai le Windows. Mo lenei, e leai lava se tulaga malosi o le totogonum, ae o le talaaga o se tuufaatasiga - o vaega e tolu: lua o le anmanim infed O lona tofiga o le taofi o le tafe o le vevela e alu i luga o le talaaga mai le potu i le auala (o le leo foi o le leo). I le gagana o polofesa, o lenei faaofi o loʻo taʻua o se suʻega o le vevela poʻo le vevela. O lenei fuafuaga e le naʻo le igoa o se talaaga, ae o le "faʻamafanafana" talaaga (talu ai e sili atu le maualuga atu nai lo le vevela faʻaliliuga, o le le malulu ", ma e masani ai, o le mea moni, ma ua maua mai i Multi-Chamber. O le numera o kamupani inisinia i lea e mafai ona amata mai i le tolu i le fitu, ae e faʻateleina i le tele o mea puʻeata i le Polymin.

O le atinaʻeina ma le tatalaina o le "mafanafana" faʻamatalaga o loʻo auai i kamupani e pei o reynaers, Rstic (Belgium), Heral (Norce). I totonu o le tagata gaosi Rusia e tatau ona maitauina le kamupani "Mosesmek"), "Amrisgovgz", "Wineksul", Vsmpo, KMacto, KMacto, KMacto, Krumz

I le taimi o le gaosiga o Windows, e le na o faʻamatalaga o loʻo faʻaogaina, ae o le faʻamalama faʻamatalaga faiga. E aofia ai ma Ieni e aofia ai le faʻavaʻa, o le kukama, faʻapipiʻi, faʻapipiʻi, pu tele o faʻamatalaga ma le stroke. Le pusa e mafai ai ona le iloa le Windows ma se tasi le iloa auala. Mo le pisia o le uamea, e lua auala autu o loʻo faʻaaogaina e taofia ai se taufaʻatasiga e taofia ai: Andodizing (lanu lanu o loʻo faʻatapulaʻa (o le taʻaloga gamut e aofia uma lanu i luga o le ral fua).

Iws ma "mafanafana" o le Willisum Windows o le televave e le maua le tau o le talaaga o le talaaga maualuga. Faʻapipiʻi i latou i fale tumaoti i tulaga e lua. Muamua, pe a o se vaega o le storada o se faʻataʻitaʻiga mamanu ma o loʻo faia le faʻaaogaina o se "mafanafana" o le taumalulu o le tino (e fausia ai le isi "mafanafana" o le isi "e le mafai ona). Afai e tele ni faamalama e oʻo mai i lenei vevesi, e masani ona latou le faia mai le pvc poʻo fafie. Lua tulaga, pe a fai o le poloketi e maua ai faamalama tetele, mo se faʻataʻitaʻiga, ma sashs mai 22,001300 i le 25002000mm (o le mamafa o le tioata afifi e mafai ona taunuʻu i le 150-200KG). E leai se tasi o mea e ese mai le Alumini, o le Windows o lenei tele e le mafai ona faia.

Tuufaatasi faamalama

Palasitika laupapa faamalama. PVC Windows e le manaʻomia le tausiga ae le o le faʻamalosia o ni aafiaga o le 'ai, ae iai laupapa laupapa mai totonu i totonu (mai totonu o le potu o loʻo foliga i totonu o Wildows). I le ala, faʻafetai i le laupapa laupapa, e le gata i le folasaga o le faʻamalama faʻateleina, ae o le vevela o le talaaga o le talaaga o le stamk (0.71m2C / w loloto o le 76mm steash). O sea fiafia-mamanu-mamanuina ofo, mo se faʻataʻitaʻiga, Rehu.

Palasitika alminisum faamalama. O faʻamalama palasitika, faʻavaʻa ma mataʻupu o loʻo puipuia i fafo atu o almininim. O le foai atu ia i latou se foliga sili atu sili atu, e mafai ona valiina i latou i lanu eseese. O loʻo ofoina mai se faiga, Faʻataʻitaʻiga, polofesa ma trocal Innonova Defility.

Woodoupictics. O le filifiliga o faamalama, toetoe lava o ni laupapa na taua, ma o le pito i fafo o laʻau iinei e puipuia le lepeina e le mafai ona puipuia le geninim, ae mai le PRC. O faʻamalama e taugata tele ona o le eseese o le tau i le tau o PVC ma le Taminirinim, ae latou te leʻi mauaina ni faʻateleina (pei o le vaega o le iloiloga, matou te le nofo ai i mafuaʻaga, matou te le sailia i mafuaʻaga o le mafuaʻaga.

Alumini Sound Windows. O le isi filifiliga fetuunai mo i latou e talitonu o le sili sili mo le faia o faamalama o se laau. Atunuu faamalama agai i le auala o le faavaa faia o le aluminin; O le vaega laupapa (pei o se tulafono, o le tele o ituaiga o laʻau ua faʻaaogaina mo le: Oak, Beech, Beek, Coab.p.) I le tulaga o le potu.

O le mafiafia o le laina o le 5-24mmm. E le tatau ona faapipiiina poʻo le faʻaseʻe i le alampinim sloud, ma se tele o isi vaega o laina laina o le laʻau ma le Aluminim, o le faʻamau na paʻi atu ai. Sili atu, pe a fai o se vaega o palasitika o loʻo faʻapipiʻiina i le paoa pad, o le mea lea, o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le alumini i luga o le studykinī ". Faiga Kistaon i luma o lenei pito i luma o kamupani IItalia, e pei o Angelli Melilli, New The Group Group IDred. Sa foliga mai ua foliga mai o le ICKE.

E fia le tau 1m2 faamalama?

O lea o le fesili muamua o loʻo fesiligia e tagata faʻatau le au faʻatau e ala i le telefoni poʻo le tagata lava ia asiasiga i le kamupani e oʻo mai ai le faʻamalama. Iutaia, na Ia faia tagata faigaluega a le kamupani i le le mautonu. Ua na ona leiloa se tagata, le mafai ona tali vave ... ma le pule poto masani, o loʻo fuafua e faʻalavelaveina se tali, amata saili le tagata kalani foliga e tatala ai le faamalama o le IT.D. O loʻo iai le lona tolu o le a faʻafeiloaʻi o ia i mea e sau ai faʻamalama ma o le a la latou tau e faʻalagolago i ai. Ae na la le mea e leaga ai, e tali tutusa "tagata faufautua" e le sili atu ma le televave. Masalo o le a avea ma fa, o le a mafai ona vili le tau o le 1H2 faamalama, ae e tatau ona manatu i ai, talu ai e eseese le tau o le faamalama (le oloa o le averesi o tau o le faamalama ) E tusa ma le 1.5 taimi. Aisea o le fesili lea i lenei tulaga lua?

O le mea moni o le faʻavaeina o tagata faʻaaogaina atoatoa. O le tau o le faʻamalama e faʻalagolago i mea na faia mai ai, foliga, le aofai o sika ma auala e faʻaoga ai. Mafaufau pe faʻafefea ona eseese o le tau, i le faʻataʻitaʻiga o le faʻamalama o le 14501450mm, suia le faʻamalama o le faʻamalama ma lona faʻatulagaina. I le taimi lava e tasi, faʻaitiitia le uiga o le faamalama, apoti ma lifi, ma taulaʻi i le faʻamalama lava ia. Lalo o se aotelega laulau o auala auala i luga o faamalama mai mea eseese. O loʻo tuʻufaʻatasia e tusa ai ma faʻamatalaga na mauaina mai ni kamupani eseese e ala i le soʻoga e faʻataʻitaʻi.

Mai le faʻamatalaga o le siata o loʻo sosoʻo ma le siʻitaga o le SASH ma le faigata o metotia o latou matala, o le tau o le faʻamalama e mafai ona tupu i le 2-3 taimi. O lenei masaniga o loʻo mautu mo faʻamalama na gaosia mai soʻo se mea. Ma o le sili ona taugofie o le a avea ma o le PVC Windows mai le talaaga o le 60mm lautele; O le Windows mai le talaaga o le 70mm lautele ma o le a sili atu nai lo le 10-15% sili atu taugata. O faʻamalama laupapa e faʻatatau i le ituaiga o fafie o le a tau 2-3 taimi sili atu taugata sili atu nai lo le palasitika, o faʻamalama faamalama e oʻo i le pine - e 3.5-4 taimi. Ia, i luga aʻe o le tau atoa o Windows mai le "faʻamafanafana" Aluminim - e sili atu i le tau o palasitika a itiiti.

O aʻu o ni nai upu e uiga i auaunaga i luga o le talosaga ma faʻapipiʻi o Windows o lau au filifilia.

Lui Fuafuaga Luga o le fale i mataupu uma e leai se totogi. E fai ai se feagaiga i le talanoaina ma outou uma aiaiga o le faʻatonuga: O le tele o Windows, le numera o le Lata, o auala o Windills, IM.D. Ina ia faʻamalosia e le konekarate, e manaʻomia le faia o se taimi sauniuni (tusa o le 70%); E gaosia i le Ofisa o le Kamupani poʻo le fale pe a sainia lenei pepa.

Gaosisi taimi Oka mo Will Passtics Winds o 4-6 aso; Aua o Woodente, e tele naua: mai pusi ma larch - 21 aso, mai le oak - 60 aso. O faamalama Woodmail o le a faia i le 45 aso. O se faʻatonuga i le Alumisina Windows o loʻo faia mai le 7 (mo le faʻamatalaina) i le 21 aso (mo le lanu).

Tilivaina. Mo ascow, mo se faataitaiga, e faasa fua; O nisi kamupani e tuʻuina atu i faamalama mo le saʻolotoga ma i totonu o le 30km mai le Moscow Ring Road Road. O mamao mamao e totogi i le fua faatatau o le 28 rubles. / Km. Afai e leai se orgo linvator i totonu o le fale, o le a tatau ona e totogi mo le siitia o faamalama taitasi i le fua o le 30 rubles. / Fola. O nisi kamupani o loʻo iloiloina tulaga ese lenei auaunaga, o loʻo uniasi le tau e tusa ma le 2% o le tau o le faʻamalama.

Faapipiiina. O le tau o le faʻapipiʻi o le palasitika Windows mai se auala puʻupuʻu o loʻo i ai i le tele o tulaga na fuafuaina - e tusa ma le $ 70 i le faʻamalama. O le aveeseina o le aofaʻi o lenei aofaʻi e faʻalagolago i le ituaiga fale, mo se faʻataʻitaʻiga, i le kulupu- $ 79, i le piliki i le $ 106. E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina o Windows mai le lautele o faʻamatalaga e mafai ona faia e tusa ma le $ 10 sili atu taugofie (faʻatatau i le $ 118 ma $ 118). O le faʻatau atu o le tau o Winden Windows e faʻalagolago i le ituaiga o fafie: Paine- $ 150, Lach- $ 160 ma Oak- $ 200. Faʻapipiʻi le alumini, e oʻo lava i se laʻititi laititi, o le a tau le itiiti ifo i le $ 60 (ma le laititi o le anoga o le auto, ua na o le le aoga). Faʻateʻaina o le tele o itu o le a tau o le a tau o le tau o le tele o faamalama 15% o lona tau.

Tau o Windows, Auala e tatala ai ma mea

O filifiliga nei o le a faʻatusatusaina (i mataupu uma, faʻalua-glazed Windows 4-10-4-10: O le mea o le le mafiafia o tioata, mm).

O faamalama o lou fale

tasi. Faamalu.

O faamalama o lou fale

2. O le faʻamalama o le filifiliga 1, vaevaeina i ni vaega tutusa se lua e le saʻo le saʻo. O le tau o le a afaina: O se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, o le numera o tioata mea (iinei e lua) ma uuina o faʻamalama matala.

O faamalama o lou fale

3. O le faʻamalama o le filifiliga 2, ae tasi le faʻata e leaga, o le isi e tutuli. O le tau o le a afaina ai: mea mo le faia o le ash, mea masani, teops, tago.

O faamalama o lou fale

fa. Filifiliga 3 faamalama ma le lua le-paleni ash: lautele avanoa - 500mm. O le tau o le a afaina ai le pa'ū i le tau o mea mo le gaosiga o le steash.

O faamalama o lou fale

lima. O le faʻamalama o le filifiliga 4 ma le lua faʻataʻamilomilo e lua. O le tau o le a aʻafia ai mea talafeagai mo le gaosia o le vaega lona lua. O lenei faʻamalama ua manino le lelei - fufulu e sili atu le faigofie ma le saogalemu.

O faamalama o lou fale

6. Faʻasologa o le filifiliga 5, ae o le vaʻavaʻaia o le Shosh Swivel-gaugau. O le a maua ai le mafanafana ma le saogalemu o le fale (aofia ai ma le o loʻo taʻua o le taumalulu o le taumalulu, pe a oso mai le 'au soo i le 45 luga ma le sash i le pito i luga, fausia se manifinifi. Naʻo mea e afaina ai le a aʻafia ai le tau, faʻamautinoaina le faʻapipiʻi o le shish.

O faamalama o lou fale

7. O le faʻamalama o le Filifiliga 6, ae o le Spopy Shish e faʻaoʻo atu i se mea faigofie i se utusquitot upega. Manatua: O le tau o le Grid na faʻatonuina ma le faʻamalama e tusa o le faalua o le taugofie nai lo le taimi mulimuli ane (faʻamaonia i luga o le poto masani).

O faamalama o lou fale

valu. Sa matou aofia ai foi ma le tau o le tolu-pito i lalo o le tolu-pito i luga o le 21001500mm mo se masani vaega o le lotoifale-fale gaosi. Itu pito i luga e vaapiapi, lautele lautele. O latou uma e tatalaina: lua swivel, tasi (vaapiapi) - swivel-gaugau. Faapipii faalua-glazed faamalama imty pei o le mataupu talu ai - 4-10-4-10-4-10-4.

Faatusatusa faamalama palasitika mai se talaaga o le lua lapoa - 60 ma le 70mm ma sili atu, laupapa faamalama ma almininum masus.

Meafaitino Faʻamatalaga lautele, mm / numera o mea pueata (mo le PVC) / faʻailoga Tau, $

O faamalama o lou fale

O faamalama o lou fale

O faamalama o lou fale

O faamalama o lou fale

O faamalama o lou fale

O faamalama o lou fale

O faamalama o lou fale

O faamalama o lou fale

Pvc-talaaga faamalama
Pusa vaapiapi 60/3 / leai 152.2. 185.5 246. 244.5 308.5 319,5 343. 473.7
Lautele pusa Mai le 70 i le 90 / 5-6 / leai 186. 227. 289. 285. 347.5 360.5 386. 526,4.
Laupapa faamalama ma le alumini o le isumu
Pine 68 / - / vanish i itu uma e lua 253. 295. 484. 484. 645. 665. 694. 929.
Larch 78 / - / vanish i itu uma e lua 308. 360. 591. 591. 787. 813. 848. 1135.
Alava 78 / - / vanish i itu uma e lua 482. 562. 924. 924. 1230. 1269. 1325. 1773.
Wilmamlulmolinous Windows
Pine (a) + o le alumini o le lalagaina o bug (Siamani) 68 / - / Lacquer 404. 484. 786. 774. 1060. 1060. 1060. 1535 (927- faamalama + 608- ala)
Alumini faamalama
436. 513. 774. 748. 1055. 1158. 1193. 1674.
O le faʻaaogaina o faʻailoga: vaega fafie.

Movising Faʻafetai ia Gaalan, Luchem, Kbegu, KME, Mechaloerus, Vemural, o le faʻamalama, "euro Wilco -E "mo le fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili