Matryoshki Potu

Anonim

Tuueseeseina o le va o se tamaʻi fale faʻatasi ma lanu moli poʻo le faʻaaogaina lelei o meaafale. Filifiliga mo le fuafuaina fofo.

Matryoshki Potu 13527_1

Matryoshki Potu
O le pa o le potu o le ofu na faia i Lamina faletaele Cheipboard. Le o le siosiomaga tele faauo, ae o se mafuaʻaga aoga mo se tamai tala o le paketi ua siitia mo le potu malolo

Matryoshki Potu

Masalo e leai se tagata o le a le manaʻo e fai se fale tele ma faʻamalieina fale. Ia o loʻo i ai se potu potu moe i totonu, ma le kapeneta, ma, ioe o le potu malolo. Ae faʻapefea pe a faʻatau mai le fale mautotogi? O le fofo o le: E manaʻomia le faia o le avanoa lautele. E ese mai i le faʻasāina o le sikuea o le a mafai e faʻatulaga lelei ma matagofie, faʻatasi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le 20m2 ma le potu malolo, o le potu malolo,

Pikiaboo

Matryoshki Potu

E tele atu la lalamala e faʻalauiloa la matou mekasini ma manatu o le toe faʻaleleia o fale mautotogi o fale mautotogi. Ae e tele auala o loʻo foia e le taʻitaʻia ai le toe fausiaina o nofoaga e toe faʻaleleia ai le toe faʻafouina o ata ma sili atu faʻaalu.

O le sikuea sikuea ma le Erker na vaevaeina ma le fesoasoani a le malamalama o le malamalama - puʻupuʻu tulaga i le va o faitotoʻa faitotoʻa. I tua ia latou nana se nofoaga manaia o le moe ma se tamai potu. O isi vaega o nofoaga na amata ona sui i totonu o se potu malolo fuafuaina mo se tamai kamupani.

O taimi ole toe faʻaleleia, o faigata faʻafitauli manaʻomia. O le mea moni, o le faa- potopotoga ma se tamaʻi pele, mo tagata o lo o tulaʻi mai i luga o taavalepalaina ma tuʻuga. Alminin Deliliel (o le mea e fai ai nofoaafi) ua tapunia ma se cornice.

E le tatalaina le tau o le parqut. O le Paʻu Paʻu na faia i uʻamea tolola, tuʻu i luga o le laupepa Papa, tufa i luga. Mo ia fausaga, soʻo se vaega o mea o le a talafeagai (MDF, Chipboard, Gvl itulau).

Matryoshki Potu

O le moe o loo nana i tua o le ata lafoia ua faia le MDF. O le faatosinaga o le ea fou mai le faamalama i autafa o le moega sao i se moe lelei.

Matryoshki Potu
O se tamai kapeta paʻepaʻe ma o le samasama samasama manino e vaevaeina le potu i ni vaega se lua: o se potu-ola ma se potu e tasi
Matryoshki Potu
O loʻo iai i tua atu o tagata i tua atu o faitotoʻa faitotoʻa. Sa i ai foi se nofoaga mo atigipusa, ma mo tautau

Matryoshki Potu

Le Island Consiation

O le potu ei ai le potu malolo, potumoe ma fale faigaluega. O le vavaeeseina o avanoa e le masani ai, ae aulelei. Pepa komepiuta ma sofa fausiaina se motu, tuua le avanoa e alu ai saoloto. Le fiafia o le taunuu mai o malo e mafai ona tipiina i lalo le ie puipui.

E lua mimiti: E leai se pusaai ma le TV e tatau ona maua. E faigofie le matamata, nofo i le kesi poʻo luga o le shena, ma le le mautonu, taoto i luga o le moega pe faʻatulagaina i se nofoa.

Matryoshki Potu

TV maua se nofoaga i le ogatotonu o le fata. Ina ia faia lenei mea, i le malaevaatupe MDF na tatau ona ou tipiina le laulau tutusa ma le TV i totonu, pei o le faavaa.

Matryoshki Potu

Matryoshki Potu

Faletalimalo faalilolilo

Matryoshki Potu

O se manifinifi manifinifi (leai se faʻasesega e le manaʻomia) ma alofilima ma faitotoʻa amata mai i le MDF papatusi, mulimuli vali. I luga o le mesa ma le pulu, na faatulagaina ai fata ma uila. O nofoaga teu mea ua avea ai teisi, ae sili atu.

Matryoshki Potu

I le itu tauagavale o le ulufale atu i le potu laei o loo i ai Niche mo le moega. Le itu taumatau tuu se mea lilo. Faatumu le mea e tatala ai le puipuia o le fata. Monazzanine.

Matryoshki Potu

Matryoshki Potu

Mai le olaga o transformers

Matryoshki Potu
Mai le laulau kofe e mafai ona e fausia se laina moni i le tele 15080m. O le mea e faigofie ona aofia ai tagata e toafa, le tulaga faʻapitoa o lenei o loʻo fesuiaʻi e aunoa ma se fesoasoani i totonu o meaafale ma le faʻaaogaina o le transifors. Leai, aua le faʻasusuina, ae le o ropoleni, ma sosi ma laulau. I le tele o auala, faafetai io latou luma, sa mafai ona fausia se potu malolo, o se potu 'ai, o se potumoe i le potu e tasi. E oʻo lava i se fuainumera rack e faia ai le lua teuina ma fusi i le va o sone aoga i le taimi e tasi. Afai o le tulimanu e faigofie ona maua i faleoloa, aua e fai ai laulau e fai ma latou. Mo lenei, o laupapa nana mai Beeki e talafeagai atoatoa.

Matryoshki Potu

O le faʻafitauli tele e fesoʻotaʻi ma transformers o le manaʻoga e faʻaauau pea ona faʻagaioi se mea ma fesiitai. Laupapa, nofoa, kapeta, ipu, ofuvae ... o le mea moni, faigata, ae mafai ona fesoasoani ia te oe. O le sofa moe i totonu o se potu vavaeina o le a tautua i lau malo i se nofoaga manaia.

Matryoshki Potu
Zoning Space faʻaaoga se mea e lua o le malu o le malu o le saʻo atoatoa o le fofo. Ua lava le susulu o le la i luga o le ki. Tusi ma mekasini e mafai ona ave i itu uma e lua e aunoa ma le alu ese

Matryoshki Potu

Fealofani i mea uma

Aʻo leʻi faia na mea, ua faʻapea ona ma iloiloina ni fofo fofo. Ae ui i lea, o le filifiliga o mea ma le valivali o le totonu- o le aia tatau.

Ona o le mea na mafai ona fatuina ai le mafanafana, malulu lagona i lenei potu? Muamua lava, i le tele o le aluga o se moli laau. Mai ai, o le ulu o le ulu o le ulu o moega ua faia, atoa ai ma le faʻaofi i totonu o faitotoʻa o le pusaairo. O le mumu lanu pupula o loʻo vaʻaia le paleni e ala i aluga ma kapeta. O foliga iloga o le agavaa o faʻataʻitaʻiga o auiliiliga: O le moega laulau-faamafanafanaga-faamafanafanaga faia o le moli plywood, sipelaga mai se alminium profiss.

Matryoshki Potu

Matryoshki Potu

O le faalavama-vali na fausia e le moli o vae i totonu o le umukuti faitotoa o le Kapeneta, suia ai le tele o vaega o le potu, ona afua ai lea. E le gata i lea, o le kapeneta lava ia ua foliga mai o lo oi ai maualuga.

Matryoshki Potu

Matryoshki Potu

Faigata Faiva

Matryoshki Potu

Matryoshki Potu

Faʻatumuina o le potu laʻei o se vaega o se vaega o le uō tuai, ma se vaega o le laʻau le faʻaaogaina. E faia fata e faia i laupapa faʻafefeteina, fata, mai le birch plywood. O vaega uma ua ufitia i le vai faavae o Lacquer.

Faitau atili