Mini Castle ma le vaitaele

Anonim

Le fale o le 200.7 M2 i le agaga o le tupuaga o fale o le sili atu i le sili atu o le vaomatua o le vaomatua.

Mini Castle ma le vaitaele 13528_1

Mini Castle ma le vaitaele

Mini Castle ma le vaitaele

Mini Castle ma le vaitaele

Mini Castle ma le vaitaele
Mo le faʻamalosi o le moli o le vaitaʻele, fausia-i lamepa, o loʻo tuleia i totonu o le utupoto
Mini Castle ma le vaitaele
O le fola ma pa o le vaitaʻele ua laina i le lanumoana, paʻepaʻe ma auro samasama samasama. O le moli moli i le foliga o le galu o loʻo toe faia i luga o faʻamalama ma le vai
Mini Castle ma le vaitaele
O le potu malolo na i ona tafatafa o le vaipuna o lo o fai i le agaga o Retro. Fetauiina mai le matagofie Buffets na o le fufuluina o le tele o le fufuluina, lea e sili ona fetaui mo tamai meaʻai, ona o le umukuka o loʻo i luga o le fomu lona lua
Mini Castle ma le vaitaele
I le taʻele, curvililiar vaega, i tulaga o le faʻamanatuina o le faʻalauteleina o fugalaʻau bud, faʻapea foʻi ma le vaega o le foloa o le sami oneone
Mini Castle ma le vaitaele
I le teuteuga o le taʻele, e manaia le tuʻufaʻatasia o mea ma eseese tusitusiga: lelei motac i luga o puipui, o piniki masani ma pou i le fola ua uma
Mini Castle ma le vaitaele
O le turki taele ma sauna e tu i tafatafa o le agaga. O le faʻatulagaina o pa ma le itupa o loʻo faʻamamafaina ai le soʻona faʻaalia ai le autasi o nofoaga uma e tolu. O le paʻu o le matua ma le pamu, ia foliga o se sulu, ave le mea i totonu o le talaʻaga o le talafatai
Mini Castle ma le vaitaele
O le faʻatulagaina o le faʻapipiʻi o puipui e faateleina ai le maualuga o le maualuga o le taualuga. O lona tulaga lavelave ma le tele o eseesega o mea maualuluga na tatau ona amanaia pe a fuafuaina le nofoaga o faitotoa ma le tuuina o meaafale
Mini Castle ma le vaitaele
O se tamai vaega o le fola i tafatafa o le galuega o le galuega e tapunia, o le faamuamua i le umukuka-ola potu ua tuuina mai e se natura masani. Maualuga ata pulou e fetaui ma le agaga retro
Mini Castle ma le vaitaele
Meaafale, pupuni, moega tagata, teuteuina ma le speraty mamanu, fausiaina se Farani atunuu siosiomaga i le potumoe

Mini Castle ma le vaitaele

Mini Castle ma le vaitaele
O le pito i lalo ma le faamaapeina o matafaga o le tafega o vaitafe o loo laina i le maa maa i luga o le sima sima. O le matafaga o lenei faʻasao o loʻo faʻapipiʻiina e le mutia

Mini Castle ma le vaitaele

Mini Castle ma le vaitaele

Mini Castle ma le vaitaele
Fuafuaga o le fola
Mini Castle ma le vaitaele
Fuafua o le fogafale lona lua

O le faatagata o se tagata faʻatau fale, o lona faʻamaʻaʻagi na avea ai le loto ma se fale lelei i le agaga o le tino masani, na faʻaalia i le vaomatua. Na ia liliu ese mai le le masani ai, susulu, itiiti le matagofie ma e le pei o le masani o le fale masani.

O tagata o lenei fale ile vaiaso ole ole potu e talisapaia ai le masani masani i le tusiata ma le ata. O se mea puʻupuʻu, maʻa teuteu, maualuga le paipa maualuga i luga ole taualuga o loʻo fai ai se fale e pei o le faʻafaigofie o le faʻamaonia o le faʻamaonia o le faʻamaonia o le faʻamaonia o le faʻavavau o le faʻavavau o le faʻavae o faʻamaonia. Ua tupu le pa o mea e tele o tuai tuai, pine, Firgom laau ma burshes. Latou te avatua ia te ia se mea manaia tele, ma i aso vevela latou te fiafia ai i le ata ma malu.

I le vaega faʻataʻitaʻi, tagata e ona e faʻatulaga le tulaga: "Leai se laʻau ile itu e tatau ona manuʻa ona o le fauina o." O tusiata na ona faʻataunuʻuina. Sa tatau ona ou filifilia ma le faaeteete se nofoaga e fau ai. Le Manaʻoga e "ulufale" i le va o laʻau ua fuafuaina le faigata faigata i le Fuafuaga.

Atinae o le manatu

O le fale e aofia ai vaega e lua: o se lua-tala, lea e i ai le taʻele, o le mana, potu faʻapitoa ma potu malolo i le faleta, ma le-tasi-o loʻo tu i luga .

O le mea manaia foliga o le fale, o le mea moni lava o ona vaega uma e eseʻese vaega o loʻo iai ni vaega. E lua isi faitotoʻa mai le nofoaga autu o loʻo faʻatautaia i totonu o le nofoaga o le muamua fola o le lua-tala apaau. E ala i se tasi o latou, e mafai ona e maua i totonu o le sone o auala o le vai, i le isi - i le potu faʻatekinolosi. O le togalaʻau e iai le tutoʻatasi o le tutoʻatasi ma i le vaitaʻele, ma i le lona lua (tagata nofomau) o le fola - o le lua-itula-vevela faʻapipiʻi ma le faʻamalosia o osofaʻiga.

Mai le faavae i le taualuga

Mini Castle ma le vaitaele
O le vaega o le fale faamalama e faia i le tutusa fetaui lelei o le maa e pei o i puipui o puipui. O le sitepu ma le polesi i le ulufale atu i le tasi-tala o le vaitaʻele e faʻatonutonuina le matagofie o le fale o loʻo i luga o le nofoaga o loʻo faʻatulaga. O vaega taʻitasi o le fale e mai le faʻavae. I lalo o le lua-faleoloa-fusi-fusi mo le loloto o le 1.5 m. Mo se faʻavave ma le vaitaʻele o le polesi o le 2.2 M, o se ipu faʻamalosi faʻapitoa na faia, lea na fausia ai se liuga sima faʻatasi ma ua fausia le pesini ua tumu.

O puipui o le lua-potu apaau o le fale ma le mafiafia o le 580mm e aofia ai piliki ma le ita i le ogatotonu. Tasi-tala vaega o loʻo i ai le vaitaʻele o loʻo i ai mai le monolithic faʻamalosi sima. O ona puipui ma le mafiafia o le 150mm ua fusia ma rockwol papatusi (Lusia) ma faʻapipiʻi. O lenei ona o le mea moni o le nofoaga o le nofoaga o le sone o auala o le vai e tatau ona fetaui ma se sili atu faigata faiga o gaioiga. O fafo o pa o le fale ma le vaitaʻele ua vavaeeseina e le teuteuga na feagai ma maʻa o maa o lanu o le efuefu. O le masonry e le masani ai, o le laufanua o le maa na faigata, faafetai i lenei mea, o fale foliga foliga foliga ese.

O suiga o le fale e foia i ni auala eseese. I luga o le vaega o le faitotoʻa autu, na te faʻasaʻosaʻoina, ogatasi i le aotelega o le mataupu, "O loʻo taʻetiʻe papi i Coard i le tele o faʻataʻitaʻiga.

O le faafeagai fausaga o le fale "faaalia" e feiloai ai ma le natura. O le faʻamalama tele o le potu malolo ma le fa o faamalama e fa i le fogafale lona lua, faʻapea foi ma le maualuga, o loʻo nofoia le puipui atoa o le togalaʻau) o le fale e sili atu le matala ma faauo.

O le taualuga e ese le mamanu o apaau e lua o le fale. I luga o le lua-faleoloa vaega o le bartal rafter, ma se mea taua tele. O le taualuga "pai" e aofia ai ma le masani ai o le faʻatulagaina o le vasa o le varator, minerale fulufulu faʻamalosi Paroc (Filland), WHUKK NUMBOCK) ma le puipuiga. I luga o le vai taele, o le taualuga e nofofua-itu i luga o uʻamea uʻamea, ma se tamai vae o le manatu; O le taualuga "pai" e tutusa. O le lanu efuefu lanumeamata o le taualuga o le malae o le anitila uamea (Filland) o loʻo ogatasi ma le palapala puipui ma faʻataʻamilomilo laufanua. I luga o faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa ma faʻataʻitaʻiga e puipuia ai i latou mai i le tau leaga ae le o ni ata, ma le galue i le fale, tuʻuina atu i le fale se faʻaosofia se matua.

Technos "Faamau"

Mini Castle ma le vaitaele
I totonu o le potu faʻapitoa i autafa o le vaitaele na tuu le ulufale tane, o le filtation system, o le vevela o le vai o le vai o le vai o loʻo faʻatumuina ai le vai. Talu mai le satia vai paipa ma le vai malulu (faʻapea foi ma le kesi tele) sa agaʻi atu i le nuu, aua o le faʻamafanafanaina o le vai i totonu o le fale e fai ma bolin-worsas), tu i totonu le potu boiler i le fogafale muamua. O fola i le lobby, faletaele, taele, taele ma sauna ua uma ona faaauumuina ma le eletise eletise. I lalo o faamalama i le vaitaʻele, ufifi na faʻapipiʻiina, ina ia le mou ese le tioata. O se foloa mafanafana o loʻo faʻaseʻe i le tino o le pov paolu. O faiga eletise e lagolagoina ai le vevela o le vevela o loʻo fetuunai e le faʻatonutonuina o le potu i le potu bolir. O le talipupuni e maua ai i le faitotoʻa i le sana ma le taʻele fana.

E mafai ona e alu i le potu faʻapitoa o loʻo i ai le tane maua, faʻamamaina, vevela, pamu, pa puipui o le ala. O le fola iinei o loʻo teuina ona o meafaigaluega mo le faʻamamaina o le vai o le vaitaʻele tatau ona tuʻuina i le tulaga tutusa ma lona ipu. Ventaila i le nofoaga nofomau o le fale e masani, i le vaitaele ma "susu" sone "sone-faamalosia. O le sua o le supa o loʻo faataatia i le loloto o le 'upega tafaʻilagi, lea e maua ai septic tane ma le filturation tiphies.

Tagata-faia fiafiaga

Mini Castle ma le vaitaele
O le mea e talafeagai lelei o le faletaele teuteuga auiliiliga matagofie: O se fesoasoani fesoasoani i luga o puipui, o le pine i luga o le laina, o le ie pupuni i luga o le 'eleʻele atoatoa o le fale. O tusitala o lenei poloketi e fesoʻotaʻi ma le faʻaeteete i le alu faʻatasi o le tini. O le faitotoʻa o le pito i luma o loʻo ulufale mai i le potu tele, teuteuina i se tuai, ma mai iina, i le stamy, turni, o le tamai faletaele ma se tamaʻi potu ma le vaitaʻele. E pei ona tusa ai ma le aganuʻu o le ponaivi, pe a fai o le tuʻutuʻuga (taele) na faʻamalosia ma le paʻu o le vaitaʻele ma le tapu faʻasolo. O le pito i luga o puipui, itu ma le pito i lalo o le vaitaʻele - lanumoana; Nofoa, puipui ma fola fola - enaena enaena.

O le vaitaele potu e matua malamalama lava i le tele o faamalama, aofia ai ma le lotoa. Lapopoa ipu - 6.92.8m. O le maualuga o le ogatotonu maualuga i luga o le 4.1m, pa'ū i pito i 2.5m. O tagata faʻatau o loʻomea uʻamea i fafo ua teuteuina atoa i fafie. I lalo o le Tim, o le uaea o le fausia-Halone Luminare i Panuman Orps i lalo o potu anamua, o loʻo nanaina o potu maualuga, ua natia. Ma le isi, o le tuali e tagofia ma totonu o pa o le ipu.

Recobing of the Berew of the loal of the Gogas o le fola lona lua, matua i le agaga o le faʻamaoniga tuai, o loo faʻaauau pea le "Talafaʻasolopito" O fola i totonu o potu o loʻo ufitia i le laupapa laupapa, ma i totonu o le faletaele-faʻasaoina. O meaafale o mea masani e masani ai, faatasi ai ma mea atofaina i lalo o aso tuai. E tele mea o loo vaaia e pei o la ua tuufaasolo mai; O Chandelite ma tagata e maitauina o loʻo faʻamamafaina, ma le lima vali potu matatoto headset. O le nofoaga e masani ai o le Windows e le aofia ai le faʻaaogaina o ie puipui masani, ua leva ona nonoa pupuni o ie faʻalenatura i faʻamalama faʻapitoa i luga o faamalama.

O le maualuga o le maualuga o le maualuga o le ata o le 2.3 m (mai le 1.2 i lalo o le skite), pei o le fale tuai i le itu i saute o Farani. E aafia ai le fuafuaina ma le faʻatulagaina o avanoa: sa tatau ona ou amanaia le lapoʻa o le puipui o puipui e faʻaititia ai le leai se totogi o le sone. O lea la, e naʻo le tolu potu o le mea tofa, ae taʻitasi lea lava o ma vaega taua. O se tamai ulufale o tambour ma le fale puipui e muamua i se potu malolo tele e mafai ona e alu i le potumoe ma faletaele.

Matutua laufanua

Mini Castle ma le vaitaele
O fale o le tamaoaiga i le tulimanu o le nofoaga e foliga mai e pei o se maota. Ua maeʻa o ia i le maʻa e tasi o le fale, ae o le faʻavae ma Niche - "Wills" o loʻo faʻapipiʻiina i le Darker Tillation: o le "Aso Lulu" ma le tuai na aliali mai. Na liliu le tasi i le tasi ... se laupapa tuai laupapa, lea na valavala mai fafo atu o le maa tutusa. O le isi uati, na tatala i luga ma se taualuga 'apamemea maualuga, ua mamanuina mo se barbece. O le Winding Water na o le paluga o le Clonite Blocking o loʻo tuʻuina atu i le taimi lava e savali lemu i latou ma faʻamemeina laufanua o loʻo aofia ai i le tele o itu. E mafai ona e malolo, totoina i luga o se faaputuga nofoa. I le afiafi, na tele mea taua e le faifaatoaga e tatau ai atopi. E le mamao mai le "Castle" Faatulaga ni vaipuna e lua, laina ma Stesty Park i le sitaili o Guells, Antonio Gadu. O le ogatotonu o se tasi o le o se polo fai togafiti mai le vaitafe tafe ma, oomiina, tafe i lalo o se alalaupapa manaia. O le isi, tu i luma o le faitotoa pito i luma i le fale, ua faia i le ituaiga o fugalaau susulu ma le uamea ai natia i totonu o le ipu e laina ai asepa i totonu o le ipu.

Na valaaulia e le au fai galuega na tausia e le komiti i vaiaso uma na faafou ai le togalaau, suia lanu ma lanu, mai le tautotogo i le tuai o le tautoulu. O lea la ua na o tagata ana e maua ai se mafanafana aso malolo ai, ae o se tulaga ese foi, "malosi" o le "ulugalii o mafutaga, faaauau pea ma atiaʻe le faʻatusa o latou fale.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau o le fausiaina o se fale ma le atoa o le 200.7m2 tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa 113m3 12 1356.
Faavae faavae faavae masini 140m2. 3. 420.
Puipuia e toto mo le suavai 140m2. fa 560.
Masini o le faamalosia 52m3 60. 3120.
Suavai masini 200m2. 4.7 940.
Lafoaia o le Dumplings 98m3. 7. 686.
Faapipiiina o le uamea cassion pol 20m2 sefulu ma le lima 300.
Faapipiiina o le faʻavaʻa, galuega, o loʻo tusia ai le ipu ipu seti - 2160.
Atoa 95400.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 60m3 62. 3720
Nutimomo maa granite, oneone 26M3 28. 728.
Fasi pusa vai 164m2. sefulu ma le tasi 1805.
Totogi o Steel, fetaui lelei, blueting uaea 2 T. 610. 1220.
Atoa 7470.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Masonry o puipui i fafo o le feololo o feololo o piliki 40m3. 32. 1280.
Masini o le faamalosia sima 19m3. 80. 1520.
Faapipii le asu paipa 4m3 90. 360.
Masini o le sili atu le malosi piliki 68m2. 10 680.
Fausia i luga ma le lalagaina utupoto, fale faigaluega 70m2. valu 560.
Faapipiiina o Steel Beams 1.7 T. 200. 340.
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 170m2. - 1800.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina 340m2. 2. 680.
Masini o le vapsozoing 340m2. tasi 340.
Uamea le masini uamea 170m2. 7. 1190.
Faapipiiina o cronitis ma alavai alavai seti - 638.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka 32m2. - 1350.
Atoa 10740.
Apalai mea i luga o le vaega
CHARAMIC RICKINK PRICK 18 afe fasi. 170. 3060.
Masonry fofo 11,6m3 55. 638.
Mamafa mamafa 19m3. 62. 1178.
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei 2 T. 610. 1220.
Ato ato 12m3 120. 1440.
Steam, matagi ma vaipuna 340m2. 2. 680.
Faʻaʻesega 340m2. fa 1360.
Uamea le pepa uamea (Finelani) 170m2. iva 1530.
Palasitika faamalama poloka, Mansard Windows 32m2. - 6500.
Alavai faiga seti - 600.
Atoa 18210.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le Swer System (Septic) seti - 1600.
Faapipiiina o le tekonolosi meafaigaluega mo le vaitaele seti - 800.
Faapipiiina o le sapalai ma le sili ona vaivai striving system seti - 1400.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 6700.
Atoa 10500.
Apalai mea i luga o le vaega
Bouler meafaigaluega, o le vai vevela (Siamani) seti - 7900.
Steam Call ma Sauna (Siamani) seti - 14000.
Sapalai-le manava faʻapipiʻi, otometi kapeneta seti - 3200.
Puleaina o le iunite, faamama, pamu, vevela vevela seti - 1300.
Plumping ma eletise eletise seti - 9800.
Atoa 36200.
Faauma galuega
Fetaui i le pa puipui o le pa (fua) 160m2. sefulu ma le ono 2560.
O le masini o le faʻamaloloina o le pamu 67m2. sefulu ma le lima 1005.
Purqut laupapa laupapa 69m2. 10 690.
Ceramic niles, mosaik 132m2. - 2900.
Faapipiiina, simpster ma vali galuega seti - 23 800.
Atoa 30960.
Apalai mea i luga o le vaega
Teuteu le maa (Lusia) 160m2. 35. 5600.
Plasterboard pepa, talaaga o ni ata 67m2. 7. 469.
Parqut laupapa (Finelani) 69m2. 46. 3174.
Ceramic tile, mosaic (Italia) 132m2. - 7500.
Faitotoʻa faitotoʻa, vale, vali Pati. seti - 21 660.
Atoa 38400.
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi o tau o le fausiaina o le farms o Moscow e aunoa ma le amanaia o le aofaʻi.

Faitau atili