Fafine Fafo

Anonim

Faamauina o se atunuu nofoaga, e faavae i luga o se tuufaatasiga o siepi geometric faigofie mai eseese ituaiga laau. Tausiga o tulafono.

Fafine Fafo 13531_1

Fafine Fafo

Fafine Fafo

Fafine Fafo
O le fuainumera na tuu i totonu o se mea tau fuafua e faʻaosofia ai le umi o le ala
Fafine Fafo
Auala o Faaleleia Lau Faatoaga aunoa Laugutu-masani
Fafine Fafo
toe iliili Mataituina fepiʻopiʻoaʻi le laina motumotu o le ola ai i pa o le Kizilnik

Fafine Fafo

Fafine Fafo
O se suluiga maualalo surdization, faʻapea foi ma le mata mai le tele o mea faʻaonapo nei e masani ona vaʻaia o se vaega autu o lenei togalaʻau
Fafine Fafo
Moni fasi e se aafiaga manaia e mafai ona ausia pe afai e liliu le pa faaumatiaga o le Kizylnik mai le vaomatua ogaoga

Fafine Fafo

Fafine Fafo

Fafine Fafo
eria lenei Golden o partitions faafiafiaga mai laau, manino ma matte tioata manuia faatasi ai ma se pa ola
Fafine Fafo
O lea la, e mafai ona e faia ni auala e tau atu i nofoaga o le tamaoaiga, po o le sasaina pasia vaapiapi i le tuaoi o le nofoaga

Fafine Fafo

Fafine Fafo

Fafine Fafo
Nofofua Ola vanuvanu ma Low tuaoi auauna atu o se talaaga lelei mo fatuga pupula po o le sili taofiofia mai perennials
Fafine Fafo
E mafai ona faʻaaoga le suia o le "Gardens" Taʻaloga "i totonu o maa ma fualaʻau faitotoʻa

Fafine Fafo

Fafine Fafo

Fafine Fafo
O le pepa o le tafafā o le aoao ma le aoga, e pei ona fetaui i ni fofo compositional eseese. I luga o le faʻavae o vaega tuʻutuʻuga, fuafuaina o le sili ona taʻutaʻua masani faifeʻau ma Green Labyrimth polokalame

E masani lava, o le ata manaia o le atunuʻu o loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o faigofie geometric foliga. O le Stati ma le maeʻa o le lio, o le malosi ma lagona o le tafatolu, le fesoʻotaʻiga o le tuʻufaʻatasia o itu, o le tulafono lea e fesoasoani i le foliga mai o le togalaau faaonapo nei.

Fafine Fafo

E masani ona tausuaga i le faʻalapotopotoga o le laufanua e le masani ona talafeagai ma i le aso. E lelei le lelei o le atunuʻu mo le atunuʻu o le atunuʻu, tuʻuina atu le leo ma le faʻaaloalo leo o le ala savali, o le ala autu ma le vaʻa o le fale.

Ala ala

Fafine Fafo

E faʻamamafa le loloto o le faʻamoemoe i se isi auala. Tatou fai mai, tui i le pito o le ala (i totonu

Fafine Fafo
O lenei "White Garden" na fausia faʻaaogaina ai le tulaga o le itu i le mea taua, o loʻo faʻatusatusa le fua o loʻo faʻatusatusaina i le tuputupu aʻe o tagata. I lea tulaga, e ono mafai ai ona liliu i tala faʻasolopito ma piki i luga le talafeagai lelei le lelei, o se vaega sili ona lelei i le ituaiga o le pesini. O le faamoemoega i le taulaiga tosina a vaai ma faaleleia ai le lagona o le loloto o le vaaiga.

Vevesi

Fafine Fafo
Ola hedges faatagaina le foafoaga o puipui lapotopoto o le "potu green". Ona o lenei laau, o laau ua totōina i le faataamilosaga o se tasi o le faigofie ma i le taimi lava lea e tasi filifiliga mataʻina, o le masani maualuga teuteu o le foliga faatafafā lē tutusa saʻo. A vortal fasi Rusia mo lona faavaeina e talafeagai Kiznicker atamai, Barbaris Faatauvaa ma Amur, eseese ituaiga o Barbaris Tunberg, dend toto-mumu ma papae, elm mellite. E faalagolago i ai le ata ma le tele o laau mai ia i latou, e mafai ona e faia ola hedges o maualuluga eseese ma density, o se tasi po o le laina e lua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le saʻo le paʻu o le paʻepaʻe e faʻatagaina le puipui lanumeamata e mauaina i totonu o la matou ala e aʻe ai o le maualuga o le 3m. Auala, Warbaris Tunberg - Kobold ma AureA Tiga o le a mafai ona oʻo i le maualuga o le 0.5-0.7 m.

Fafine Fafo
pa maualuga mai Tui "Brabant" e lelei mo le mamanu o le vai i fafo. O le a fesoasoani faia lenei sone tuufua mo le tausiga, o le a le o le stroke, e le itiiti ifo i le 2-3 taimi i le vaitau, pei o le vaomatua e atiae le maualuga faapitoa. O le taimi mulimuli i le vaitau, na faia le tino i le ogatotonu o Aukuso. Lisi o mea ola e fuafua e faʻalagolago i le fua faatatau o laʻau i le vai. E mafai ona sefe le taimi ma le malosi pe afai e faaaoga mo faasusu mafolafola faagaau perforated. Ua faʻaeʻeina i lalo o laʻau ina ia paʻuʻu le vai i le vaega atoa o le aʻa o aʻa.

Potu lanumeamata ma paze

Fafine Fafo
O le faʻavasegaina o le fausaga "o le potu lanumeamata" - o loʻo i ai i luga o le laʻau laʻau i luga o laʻau laiti, o loʻo vavaeina le laufanua i luga o fausaga eseese "potu lanumeamata". Lē gata i lea, o le hedges maualuga ola mafai ai ona e faia e le gata e ese "potu", ae faapea foi labyrinths atoa. I le ala, i o tatou taimi itiiti, a le tele o latou nofoaga, ma faʻaosofia le fesili o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le avanoa, e matua tatau ai.

Na vavaeʻese lemu le tasi i le isi ma le faʻatagata o le parade sone, o se tulimanu ma strawberry ma tuufua ma se nofoaga mo le nofoaga o meaola e faʻatagaina ai ni mea e taofia ai. O latou ituaiga atonu o le sili ona eseese, taumatau i luga o ata o mea taugofie po o manu.

Vailaau tuaoi

Fafine Fafo
O galu tetele o le faʻaaogaina o faʻafitauli o faʻafitauli ma vai susu o le faʻasaga i le pito i tua o se tuaoi faʻamalosi mai le Tui i le auālau vavalalata matou te o mai ia i matou. Latou faia i latou mai togavao ma le tele o papa maa. O tuaoi e faʻatagaina oe e vaevae le vaega i le fale sone ma i le taimi lava e tasi e faia ai se faʻalavelave i ona foliga (e ala i le ata tifaga o loʻo i ai i le ata tifaga). O lenei auala e masani ona faʻaaogaina ai tagata faigaluega o laufanua.

Ma le isi, e mafai ona tuʻufaʻatasia le mama ma ni tuaoi tuaoi mai laʻau ma meaola eseese o laʻau ma manuʻa. O se tasi o filifiliga manaia o se taʻaloga i le eseʻesega i le va o se mea teuteu o le faʻamalosia o le olo ma sili atu crispy, le loto i ai "ma le lanumeamata gaoa. Tatou fai mai, a o le i le pa mai le pupula pupula, e mafai ona e totoina se tuaoi o le tuaoi mai le Hern o Thong Cirkimnnaya. Faasaga i le pito i tua o le paepae dend (eseese "Ongantistisima") o le a sili ona foliga foliga ese o le lanu ma le mafolafola o le fatu-mumu)).

Teuteuga vaega

Fafine Fafo
O le Runotu o lenei tulaga le masani ai o se tulaga tafatolu foliga mo a latou foafoaga, e mafai ona e faʻaogaina le tele o mea: laupapa laupapa, faʻasologa pepa mai maa, piliki pe uamea. O le mea sili ona taua o le fuafuaina lea o le aotelega fausaga ma le tele o "potu togalaau". O le poto masani o polofesa fautuaina e aoga le mafaufau i lenei taaloga ma le avanoa. Ma, afai e fuafua e tuu eseese nisi vaega o le togalaau (mo se faʻataʻitaʻiga, o se sone o le malologa tuʻua), e mafai ona faʻatino lenei mea ma se vaega na faia i mea totino (tioata, palasitika, palasitika, palasitika, palasitika). O le isi filifiliga o se vaega tele o mamanu. O lea auala e fesoasoani ai e faʻasaoina le paleni i le va o le faʻatoʻaga i le aotelega ma ona vaega eseese.

Geometry i le togalaau

Fafine Fafo
Manaia le fofo: O laau ma laau e teuteuina i se afa maualalo le aoga mai le stock barbaris, e taua o se auala fua tumau i le va o eseese togavao. E faigofie lava ona maua pe a fai o le a faia le tuaoi o le a oʻo atu i fafo atu o ni tusitusiga o ni mea e pei o se laina sao (tuʻusaʻo). E le gata i le tuʻufaʻatasia o faʻafitauli o fualaau faasaina ma le ola o loʻo i ai i le matafaioi a le faauigaina o vaega, ma mafai ona amio manuia o se talaaga o ni suiga faʻapitoa (togavao faʻapitoa. A o le taʻiala o le fuafuaina o se togalaʻau masani, latou te taʻutaʻua tele i luga o le tuʻufaʻatasiga o eseese geometric ma faʻatatauina fuainumera i luga o le vaalele ma le tolu itu avanoa.

Fafine Fafo

Cones.

Masalomia, faʻaaoga i le laufanua o le pyrape o le pyramidal o loʻo faʻamatala mai ai foliga o le 'upega tafaʻilagi

Fafine Fafo
O le Pyramid foliga o le FIR o Kanata "Cluc" poʻo le "Smiragd" Tui i taimi uma na faia ai se faʻailoga mataʻitu. Ae o ia lava laʻau e manaʻomia le faʻaeteete tele lagona faʻalogo. Ina ua fausiaina se sitaili masani e masani, e manaʻomia le filifilia o le tele o ituaiga overgreen overgreen laʻau ma le faʻapitoa o le palealii. O tusi e aofia ai, o mata, cenpitephes, Juniper, Tui, ua 'ai, Avi. O loʻo i ai se amataga o le latou pale i isi vaega, ma i isi ma le aoga, e faʻaaoga ma tausia i lumanai.

E taua le maitauina o laʻau ma le pale o le pyramidal pale i taimi uma e faʻatautaia ai le tuufaatasia ma tosina mai ai le mafaufau. O lea la, e taua tele i lo latou foliga manaia ma teu lelei. I le auala, e uiga i tufuga. Green Cennes foliga mataga faʻatasi ma i latou i foliga eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, sikuea) poʻo le isi i le mafolafola o luga (vao, vaitaele poʻo ni vaitaʻe).

Fafine Fafo

Fola fuainumera.

E i ai isi metotia na ia lavea ai lenei pepa. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le fesoasoani a le faʻataʻamilomilo soofaatasi (laina i le tutusa taimi) o togavao, o manatu mataina tele e mafai ona faia i le masani ona faiva. E leai se mea o le a talafeagai ai, o lenei auala e faʻamamafa ai laina o laina taʻitasi o loʻo ala pe fai ni leo i nofoaga o suiga.

Masani pulega

Fafine Fafo
O le foliga o le vaiputi toe fai le tuaoi o ona nofoaga ua taatia ese o le kamuta fanau, o le fuafuaina o le fuafuaina o paie ma le tele o tuʻufaʻatasiga o laina, taimi ma sikuea. E ala i le faʻaaogaina o le tulaga faʻatonu (O lenei foi e faʻatatau i fualaʻau e teuteu i le ituaiga o Cuba) i foliga o le upega tafailagi o loʻo i ai le malo ma le mamalu, lototele. I tua o le ituaiga, lapotopoto ai pito lapotopoto i mea manino o mea manino i le togalaau ma fai ai se tolopoma, fafine. Tutusa foliga e mafai ona avatua
Fafine Fafo
O nisi taimi o foliga taʻutaʻua e tau ai nai lo nai lo le solu. O lenei mafai ona faia i le fesoasoani o laʻau o loʻo taʻamilomilo i luga o tulimanu ma toetoe lava soʻo se elemene o le laufanua: o le vao, o se tulaga faigata. I le taimi lava e tasi, o le galuega taua o le faʻatonutonuina lea ia aofia ai i le aotelega o laina ma faʻatoʻaga fuainumera. I se faʻaopopoga, e le tatau ona galo ia te oe ni faʻafitauli puʻupuʻu uumi o laina o faʻatafunaga. E faigofie lava le faʻailoaina o ala taua pe o tai pole, e vaevae le malo lautele i sone o mea eseese, nana mai le pyying manatu o le togalaau. AESNO valelish le lautele ma le maualuga o ia mea leaga, e mafai ona e faia ni vaega matagofie voluma o mea taua - galuega moni o le togalaau. O le tuʻufaʻatasiga o faʻasologa o loʻo lisiina i lenei aso o loʻo sili ona lauiloa le sili ona lauiloa.

Faitau atili