Atunuu faiga

Anonim

O le ata faʻataʻitaʻi o le umukuka ma se vaega o le 10.1 m2 i totonu o le potu e lua o le P-44t faasologa ituaiga 3-3.

Atunuu faiga 13534_1

Atunuu faiga
O fale agaitonu o fale nofomau o le P44t Faʻaopoopo e aoina mai vaega masani ma tulimanu i luga o le ata o loʻo iai ma maua se faʻamalosi poʻo le p-foliga o le pa. Matou te nofo toʻatasi, lua ma le tolu-potu potu potu. O le mafiafia o puipui pito i fafo (tolu-vaega-vaega panels e laina i piliki) - 300m, totonu (faʻamalosi sima (140 ma le 180mm. O vaega o Plauali e mafiafia ai le mafiafia o le 80mm, faʻamalosia sima sima fola - 140mm. Ventiplation masani tele, malulu ma vevela vai o loʻo tautua mai i le taulaga o fesoʻotaʻiga

Atunuu faiga
Nai lo o le cornice masani mo le ie puipui, faia o se laau ma varnish, ma faamamafa atu ua fuafuaina le faiga canthriproject mo le aiga ma se tamaitiiti schoolboy. E musu le tagata e umia le toe faaleleia. Nai lo le sili ona masani i na mataupu, na fautuaina e le au tusitala se fofo e fua i luga o faiga teuteu. E filifilia le sitaili a le atunuʻu mo le umukuka, o lea ua faʻaaogaina tele le laʻau i le teuteuina. Ua vaevaeina le potu i ni vaega aoga se lua - galue ma 'ai. O le mea mulimuli ua faʻamamafaina e ala i le tuʻufaʻatasiga o lanu efuefu lanu efuefu ma le multi-lanu foloa chramici pou. AA valivali luga o puipui o loʻo iloga i luga o le tumutumu o Terracotta, toʻilalo ma lanu lanumeamata lanumeamata. O le studes o umukuka kamuta e faia i se pinis O le galue malosi o le ulu pito i luga sologa i luga o le laulau i luga o le faamalama, o loo faaaogaina o se fata pa.

Atunuu faiga
Umukuka fuafuaga
Atunuu faiga
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Atunuu faiga
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Atunuu faiga 13534_7

Architect: Natatia Tokarev

Tusiata: Tatyana Maneyeva

Matamata i luga

Faitau atili