Meafale eseese

Anonim

Vaʻaiga lautele lava i le Maota ulu Matāʻe: Meafaitino Mea Line Faʻaaogaina Mea Faʻaupuga, Fale Faʻafafataʻi ma fafo, tau.

Meafale eseese 13537_1

O se tasi e tusa ma le isi sa filifilia le mea totino a le amukuka, malamalama o le a le faigata o le mea. Ua leva ona i ai i le fale lona tolu o le a e lagona ai se moli moli, ma se mea i le lima-ono-valea tiga ma le le mautonu, loka, shous ma fetuutuunai. O le a se mea e mafai ona faʻatau i le ma maketi o le umukuka meaafale ina ia tuʻu faʻatasi ma tau o le tau? O a mea e tatau ona faia e tatau ona faia i le le faʻatamalagai i le maeʻa ai o le faʻagaioiga?

Tagata gaosi

Meafale eseese
Natoti.

Lolomi ata o le tulimanu o le tulimanu o le umukuka o loʻo i ai le sili ona lelei o le sili ona lelei o le vasega ogatotonu o tagata faʻatau. I le maketi a Rusia i aso nei e mafai ona e mauaina ni oloa mai Italia, Siamani, o Czech Reubpob, Pisilagi, Suath; Ma o mea faʻaletonu o ni pisinisi ua atili ai ona malamalama pe le malamalama ai: o le toʻatele oi latou e tele o latou aafiaga ma fai le umukuka mo le sefulu tausaga. O le mea lea, o sauniga na i le tauvaga faigata malosi e agavaa ai foi ma le talitonuina ma le faaaloalo.

Peitaʻi, i ni nai masina talu ai, sili atu ma sili atu tagata faʻatau ia filifili le au faipule ia lava, o faʻataʻitaʻiga sili lea o la e tausisia tapulaa a le lalolagi. Oloa o le tele o pisinisi o Lusia ma le CIS (mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuʻufaʻatasia o meafale "itumalo o le" Metronezh poʻo le faletalimalo o le Generato. . O tagata gaosi faʻatau faʻatau meafaigaluega ma tele vaega o le Isroad (tele i Italia ma Siamani) ma a latou lava umukuka. Ona o lenei, o le tau o a latou oloa e maualalo ifo nai lo le faaulufale mai. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se agavaʻa faʻamaninoina i le faʻaleleia atili o a tatou filifiliga i le i le lalolagi vaega, o le lelei lea o manaʻoga o le maketi. Avot maualuga-vasega meafaigaluega mo le gaosiga o le kapeneta meafale mai le alamanuia a le au a Rusia e le o toe tatalaina.

Meafale eseese
Aran

O le vaivai o pastel lanu o le Aran Kidecen (Sourf ona o le Actives) Fausia se siosiomaga faapitoa i totonu o le potu e sili ona lauiloa i le faaeaga sili ona lauiloa Muamua lava, faʻatau tagata faʻatau le tosina mai o le uluaʻi tupe, e faʻafouina pea le faʻatonutonuina o faʻataʻitaʻiga. Scavavuini, Fedul, Veneta Picoune, Ratrongo, Latina, Daidi, Aran, Arama, Gainesi, Gainesi, Gaini O le taulaga Siamani umukuka i le ogatotonu o le tau vaega e na o le mafai ona faʻamatalaina o le faʻamasinoga o nei oloa e lava lona maualuga. Ae peitaʻi, meafale fai mai i Siamani mai Siamani (Nolte, Alno ma nisi) ia i ai tulaga e malosi ai i Rusia ma e le mafai ona faʻaogaina pe a toe iloiloina le maketi pe a toe iloilo le maketi. Scandinavian Design e faʻavae i luga o ICEA oloa mai Suetena ma Novartoy (Brandop (Brand o La Carte) mai Finilani. O se nofoaga faʻapitoa o loʻo nofoia e le umukuka mai le Czech Republic, ma Maualuga Europa lelei tau o loʻo taliaina mo le ogatotonu o vasega (KORYNA ma HORANNA ma HORANNA ma HORANNA ma HORANNA MA HANTAK MAʻU FUA).

O tagata gaosi gaosi oloa: Elt, Edel, "o le umukuka manaia" (Siamani- Siamani) ALASTA "," NITGHERT), "Rusia -Mabel ", numera Klassik," Eksonalj "," Vemoni "," Teuteuga "(Lusia - Czech Republic). E leʻo se lisi atoa o kamupani e maua ai meaafale maualuga-lelei.

Ergonomic avanoa

Meafale eseese
Talu ai nei, na sili atu ma isi tagata gaosi oloa o loʻo gaosia mea faʻatau i totonu o le totonu o meaafale, tuʻuina i ai le sitaili lautele o totonu. O lea, nolte ofoina maa lapisi o le tutusa lanu pei o le sui o le ulu o le ulu, e tatau ona e fuaina le potu ma o le a le tele o le laulau ma o se har hack, pe o le ae faatauina le fausiaina-i totonu o le metotia. o e. I le taimi lava e tasi, e le gata i le umi o puipui, nei ma le maualuga maualuga e taua.

Meafale tuʻufua i totonu o le umukuka o ni laina: laina, tulimanu (poʻo le g-foliga), faʻalua-laina, motusia, motusia ma le perisiculalar Mo taʻaloga masani ma tamai umukuka ma faʻafefiloi, o le laina poʻo le tulimanu o le headset e sili ona fiafia i ai. Linear Foryout e lelei mo soʻo se umukuka, ma le tuusaunoaga o ia e pei o le umi ma le vaapiapi auala umi. I lea tulaga, o le galuega a le talimalo o le a le aoga tele, aua o le a ia faatoilaloina le marathan mamao i le ao.

O le tulimanu o loʻo filifilia e filifilia e i latou o loʻo latalata i foliga i le sikuea. Faʻaputuputu o le faʻafetaui o le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasia o le faʻaputuga o modules, e le tatau ona mauaina.

Meafale eseese
Faʻavaʻa polokalame e aofia ai se faʻavaʻa ma le soafi (faʻapipiʻi) o loʻo faʻatinoina mai ni mea eseese i ituaiga soʻotaga. O le fofoga o le fofoga o le faʻailoga o se laina faʻalua i luga o le lua o puipui ma le p-foliga faʻatulagaina o meaafale e mafai ona talafeagai mo le lapopoa o umukuka (eria mai le 15M2). Maua fua, aiaia mo meafaigaluega o elemene uma e Rollers (aitema e mafai ona auala atu i le potu i le potu i le kapeka (le itiiti ifo 20m2).

"Islande" ma le "Pensinusu" e masani ona auai i se faʻaopopoga i se tasi o le uluaʻi taʻua o le taimi. Vailaau "Islands" (Vaelua aitema i le tuʻufaʻatasiga o le ulutala) e masani ona tautua i le 'ai ma tipi laulau poʻo papatusi e fulafula; I le matafaioi a le "nonunsusu" - pa puipui poʻo ni tamaʻi laupapa laupapa. E faʻaaogaina foi e tuʻu ese ai le potu faʻaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le lulu o le umukuka ma le 'afa vaega.

Pe a filifilia se fuafuaga, e tatau ona i ai le faʻaaogaina o le galueaina o le galuega viliina: Papatusi, Beecerotors ma Seleʻa. Mafaufau pe faʻapefea ona faia nei elemene ma lea e faʻamalieina ma talafeagai ai le umukukaina o le umukuka. O le vitio le mamao i le va oi latou, nofoia e le galue i luga, e tatau ona laititi (e le sili atu nai lo 1.5 mita).

Meafale mo le "leai se"

Meafale eseese
Edlotelnogo e taʻu ai le pule a le Kamupani mo le tekonolosi tekonolosi. Latou te faʻatagaina oe e matauina se tasi sitaili i le ata o le umukuka, e faʻaaoga tele i le centameter uma o le aoga aoga, faʻapea foʻi ma mea faigaluega i le fale mo oe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fusi fale e mafai ona faʻapipiʻi ese mai le Hubbar - ina ia aua nei tapena. Faʻatau taʻiala e mafai ona fausia ma se pusaaisa, fufulu, otaota, valevale, fiherer, fika ma isi uma o le umukuka. I le ala, o ogaumu o le fausiaina foi o totonu, latou te aveesea le asu ma fulufulu i se faalava, ae le o se tulaga tu i le tulaga. Faʻatau meafale ma faʻapipiʻi auala sili atu i se tasi faleoloa, a leai e mafai ona talafeagai meafaigaluega "i le module. Afai na faʻatau muamua le laupepa, ona filifilia lea o meaafale, aua neʻi galo, aua neʻi galo le tele o faʻavae: O le tele o le kapeneta e tatau ona sili atu nai lo lona faʻamoemoe "faatumuina".

Umukuka i auiliiliga

Meafale eseese
Aran

I le matafaioi a le umukuka "motu o mea", o le tulafono, tipiina o laulau ma fasi o le a faia meaafale mo le umukuka, e lua auala. O le muamua ma le tele o le masani ai o le filifilia o le tagata taʻitoʻatasi vaega autu ma faia se seti o latou e tusa ma le tele ma foliga o le potu. O le auala lona lua o le faʻatauina o le maeʻa o le faʻatulagaina o tulaga o loʻo faʻatulagaina. O lenei auala e masani ona faʻaaoga pe a e faʻatau meaafale ma le paʻu. O le paʻu e masani ona tuʻuina atu i faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga poʻo ni faʻataʻitaʻiga foliga mai.

Faʻasalaga meafale, pei o se tulafono, e aofia ai le osofaʻiga maualalo (tulaga), otaota ma le kapeti tetele (koluma maualuluga (koluma maualuluga (koluma). E eseese tele a latou vaega. O le sili ona vaapiapi modules ei ai le lautele o le 15 cm, o le lautele, o le 120 cm, o le sitepu o 5-15 cm. Taitasi gaosi oloa ofo atu ai i luga o le seti o tulaga masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Federica Aoina o le Elt fale gaosi o loʻo i ai modules (pito i luga ma lalo) lautele 15, 30, 45, 45, 60 ma le 90cm. O le maualuga o le stinged fata e ese foi (tatou fai mai, 41, 71 ma le 101cm), ma mafai ona e filifilia le tasi e fetaui ma lou maualuga. I se faʻaopopoga, o le toʻatele o kamupani na ofo atu auaunaga mo le gaosia o ni vaega taua ma faʻavae. Ae mo ia "gaioiga taʻitoʻatasi", o le mea moni, o le a totogi.

O le pito i lalo (i fafo) o vaega e masani ona i ai i le pito i lalo o le pito i lalo, tumau tapunia le avanoa i le va o le fola ma le Kapeneta. O le feololo ua maeʻa ona maeʻa ma taufetuli faitotoʻa ma le au laʻei. O nei filifiliga o aso nei o loʻo tatala ai fata, toʻilalo, gagau pe gagau faitotoa.

O se vaega eseese o loʻo aofia ai le umukuka kamuti na fuafuaina mo le faʻaaogaina o le fale. Afai e te faʻatauina meafale ma mea faigaluega i le tasi nofoaga, o le a leai ni faʻafitauli: O le tagata faʻatau pule e lauiloa i ai o le kapeneta e mafai ona "ulufale" A faʻatau le umukuka i le tasi kamupani, ma o loʻo i ai i le isi, e manaʻomia le usitaʻia o le usitaʻia o itu, e sili ai le sailia o le fesoasoani.

O le ata o le pito i luga o le ulu e mafai ona tutusa ma le ata o le pito i lalo, ma atonu e patino. Sei o tatou fai atu o le faʻaulu modules o nisi taimi o loʻo faʻaogaina ai i totonu o le ua taʻua o pupuni ("Vaetane" - o faitotoʻa mai le au transvert e tulaʻi mai pe a tatalaina. O le loka puipui o loʻo masani ona glashed (manino poʻo le matte tioata ua faʻaaogaina). Talafeagai, e ui lava o le kapeti faitotoʻa o le Kapeneta na tuʻuina atu i le pnemutac poʻo le masini faʻafiafia o le sologa lelei o le faitotoʻa o le faitotoʻa-gazlift.

O mea uma o loo tu i le pito i luma o meaafale, o lena, o faitotoʻa (tutuli, slazed, faʻataʻavaleina, gagau poʻo le faʻaseʻe) ma le pito i luma o toso. Sa i ai ma le fatuga o le umukuka o le umukuka. O le filifilia o mea o le tulaga e mafai ona tau le maua ai sina faʻataʻitaʻiga. I le amataga, na avea ma foliga foliga mai e fausia ai ni tupua mai elemene ma fausaga o mamanu eseese ma lanu. O se fofo fou e faia i lenei mataupu o loʻo avanoa mai le "Stymed Greheds", "Punaoa", "e leai se avanoa o le kamupani. fiafia. O le a ia fesoasoani ia te oe e sau i luga ma se mea fou ma manaia.

Mea fai ma "faʻapipiʻi"

Meafale eseese
Veneta Cucine ma laʻititi masini mamanuina na fuafuaina e faʻapipiʻiina pepa umukuka ma oloa, o le mea moni, e le o meaafale aitema Ae e aunoa ma ni tane o tane, ie e umia ma ato i le tamaoaiga, e le faia foi. O le mea lea, o loʻo faʻatau atu e le umukuka mea faigaluega i mea tau meaafale i meaafale faleoloa ma faleoloa.

Sili ona manaia ma manaʻomia masini, masalo, e tatau ona iloa o se toʻotoʻo poʻo se toʻotoʻo poʻo le faʻaseʻe o nofoaafi). O le uʻamea lea, o nisi taimi o se laupapa, o loʻo tuʻuina atu i luga o le puipui i le va o le va o le pito i lalo ma luga o le kapeneta i lalo. O loʻo lelei e faʻatagaina oe e faʻasaoloto ai le nofoaga i le galue ai i luga o le kapoti i totonu o le kapeneta: mago mo ipu mea laiti, ma paketi, o loʻo faʻapipiʻi i luga o le faaputuga. O le i ai o le nofoaga e aveʻesea ai le au umukuka o le umukuka mai le manaʻomia e faia ai ni pu e faʻaopopo ai ni pu i lalo o le fata taʻitasi.

Umukuka mamanu

Meafale eseese
Trend's Headset mai le Hanak mo le shicist umukuka. E muamua o se sperged slazed loka pe a e filifili ma fesili autu o le faʻalapotopotoga o le umukuka o le umukuka, o le taimi mo le faʻauiga o le galuega o polokalame faapitoa.

O le fatuina o se fuafuaga o le poloketi atonu o le sili ona gafatia o le galuega i le faʻavaeina o le ata o nofoaga. Ae maise lava, o le faʻamatalaga auiliili o le lumanaʻi o lau lumanaʻi. E le mafai ona avea ma le mafai ona maua se laulau pito i luga "toetoe lava tutusa" lanu pe o le leoleo o le "pei o le" e tusa ma le "foliga tutusa. O faʻamatalaga uma o loʻo vali i le poloketi, ae oʻo i le sikulu mulimuli, ma o lona uiga ma lona gaioiga saʻo, poʻo le faʻafitauli e maua i le tasi i le isi. I lea tulaga, e leai ni mea laiti, e taua le mafaufau i mea uma: le amio ma le amio lelei o le 'au, o le tuʻufaʻatasia o le aiga, o ai lea o le pusi i le fale, maile poʻo isi fagafao, o le a le faʻavae o le fale mautotogi, pei o faamalama o loʻo i ai), lea e i ai le moli mea e tatau ai.

O lau umukuka sitaili e mafai ona - mai le masani i onapo nei. Peitaʻi, o le faʻaali atili lea o ona foliga ma tagata Avant-Gaicee o le ata, o le tele o avanoa e tatau ona tupu ese ai.

E le tatau ona galo ia i tatou le lanu gamunu. E tatau ona fesoasoani ia malolo pe, i le isi itu, ia i ai se aafiaga faaoso. O le umukuka e lelei tele malulu - eseese lanu o lanumoana, efuefu ma lanumeamata. Paste nofoaga e sili atu le faʻaaogaina o pastellen lanu-lelmon, piniki, Pistichio, apricot, peach, o loʻo iai. Taumafai e aua le faʻaaogaina ma le eseese o vali, lavelave ata i luga o le galue lelei o laulau ma vaega laiti o puipui.

Meafale eseese
"E leai se taimi o le Euro Bority" e le toe iloiloina le mea o le a latou faia e aunoa ma le malosi o le umukuka i totonu o le mafanafana poʻo se faʻataʻitaʻiga i luga o le galuega.

AESGE e te manaʻo e faʻatumauina pea i le umukuka kamutika, mo i latou e tatau ona e faʻatau "faʻapipiʻi". Faʻatomuina vaega, o loʻo iai ni mea, tulimanu e faʻapipiʻi ai elemene ("caseels"), pusa, pusa o pusa i sela, o le tele o isi mea e fesoasoani ia te oe. Peitai, aua neʻi galo o le tau o le "faʻatumuina" e faʻaopoopoina ma le tau o meafale.

Tulaga: Mea ma tekinolosi

Meafale eseese
Veneta Cucine.

E lelei ona e mafai ai ona e faasaoloto le nofoaga i luga o le galue i luga o le galue ma totonu o le kapeneta

I le gaosiga o umukuka, pei foi o isi ituaiga kapeneta, faaaoga le tele ituaiga o mea i ituaiga uma o tuufaatasia. Peitaʻi, o tuʻuga o le faʻatinoina o le au siaki ma malutaga i totonu o le umukuka e matua ese lava mai le masani ai: E i ai taimi o esea i le vevela ma le le fiafia i ai, O lea e vave ona paʻu ai meaʻosi. O le mafuaʻaga lena e taua tele le filifilia o mea saʻo mai le mea e tatau ona fai ai au meli.

O le tele o le gauai e tatau ona totogi i le stodes. E sili atu le gaioi nai lo isi vaega o le fausaga e tatau ona faia i uta avega. O le faitotoʻa a le Kapeneta e fai i faʻatoʻaga laupapa, mdf, cheibboard, tioata ma uʻamea. E masani ona masani ai mo le faʻapolopolo faʻavae vaega e aofia ai le faʻavaʻa ma tutoʻatasi vaega. I lea tulaga, ua faia le faʻavaʻa, ma faʻaofi ai - mai seisi mea (aʻo faʻataʻitaʻiga, mai le chippord).

O loʻo faia i le uʻamea (Steel poʻo Aluminim) - Le sili ona faʻamalieina, toeititi faʻavavau. Ae o auala ia o auala ma manaʻomia mea tonu o loʻo iai (paʻu ma splashes o loʻo maitauina i luga o le susulu luga). E lelei ona sui o Wood tele, ae, e le gata i manatu lauiloa, ae le tumau. Leai se laina, e oʻo lava i le maualuga maualuga, e le inisiua i le faʻatomuaga ma teuina i totonu o le umukuka. O lea, mai le manatu o le aoga, e sili le iloa o tusitusiga mai le MDF (tumu i PVC ata pe vali). O nei mea na mauaina e ala i le oomiina o le aupito itiiti o le pefu o le pefu o loʻo i ai se maualuga maualuga ma se tulaga faʻapitoa, ona o le mea e mafua ai le tuai ona ua le mafai ona suia i le taimi. Ua mafai ona faʻaaoga le laupapa i le laupapa e fai ai ni faʻafouga e tasi i le tuʻufaʻatasia ma le teteʻe i le faia o le faʻaaogaina (laminate poʻo le mekasini).

Mataupu o le umukuka Kamupiti e toeitiiti lava ona faia mai le laumei chipboard, e manaia i lona tau maualalo. I le faaaogaina o lenei mea, e faʻaititia e tagata gaosi oloa le tau o meaafale, a leai e ono faʻatau atu le tau i le $ 1000-1200 (1pog. Fai). O se faʻataʻitaʻiga o le cuishiine o le Italia fale gaosi Penitini, faia atoa mai MDF papatusi.

Countertops (galue i luga o fola o le fola o le kapeneta) e faia mai le natura maa ma le tino, fafie fatu pe lapotopoto. O le maʻa faʻapitoa (e le o le taʻua o le masani ai) e taugata tele, peitaʻi e matua maleoa.

O le a le tau o le auala mita?

Meafale eseese
Hanando faʻatautala ma faʻatau tagata faʻatau i tuutuuga o le "tau o se auala mita". O se tulaga faʻavae lea e faʻatagaina ai i latou lava e mafaufauina le tulaga o le tasi poʻo le isi aoina o meaafale. O le tau o le auala e mafai ona faamaonia faigofie. Ina ia faia lenei mea, o le tau o le faʻatulagaina tulaga faʻatulagaina ua vaevaeina e lona umi. E fetaui lelei e manatu o le mita o soʻo se au elemene o le umukuka ulu e tasi le tau. Ae peitai, piki i luga modules ma gaosia le mulimuli fuafuaina, o le a sili ona e mauaina o le tau o le le lauiloa "Meter" ua siitia 1.5-2 taimi.

E tupu ona o le tau o le auala ua solia. E tele, o se tulafono, e le aofia ai le tau o faʻafanua, faʻavae, cowordinatos, puipui puipui, faʻapipiʻi ma ni avanoa ma faʻapitoa masini.

I le ala e uiga i tau

Meafale eseese
Latinsi cucine

O le alofa tunoa o laina o laina o le erika faʻataʻitaʻiga mai Litini Cicine ua faʻamamafaina i le ata loloto o le Malo o le Kapeneta uma, e faʻalagolago i le lelei o mea na faʻaaoga i lona gaosiga ma vaega. I le male, o faʻataʻitaʻiga o tagata taʻutaʻua ma le mamanuina o Beareaus e sili atu le taugata nai lo le faʻasologa o oloa na fuafuaina mo manaʻoga tele.

O le sili ona taugata cuisines i le ogatotonu o le tau o le vaega o mea e faia i mea sili ona lelei. Sanā mai le vaega mautu o laʻau: 'oak, ueleē, aliʻi, aliʻi, Asacia, Asele, ANDER, e leʻo ni mea, O le tau maualuga o le vaega. O lona tau o nisi taimi e fuafua e afe afe tala mo le tempsoron mita.)

O lea, o le tau o umukuka ma fale mai le fafie ua masani ona $ 500-800, sili atu nai lo le $ 600-700. E na o ni faʻataʻitaʻiga o tala fatu "Allas-salai", "Europa faamafanafana", "umukuka Zetta", Soasch, Czech Hanak ma Krich, Czech Honak ma Krasna, Czech Honak ma Krich, Czech Hanak ma Krich, Czech Honak ma Krasna, Czech Honak ma le Krasna, Czech Honak ma Krasna, Czech Hanak ma Krich, Czech Hanak ma Krich, Czech Hanak ma Krich, Czech Honak ma Krich, Czech Hanak ma Krich, Czech Honak ma Krasha hanak ma krickch hanak ma krickch hanak ma krickch hanak ma krickch honak Afai, i le gaosia o meafale, soʻo se faʻaogakinolosi o loʻo faʻaaogaina (Taʻavale, o le tapaa, Borged, o loʻo avea ma oloa o le gaosiga, Novr, okirt, Avakoto. O le Chepastst Kitchen Meafale o le averesi o le tau o le vaega na faia atoa o le chippobboard ma laina ma laumei, Melamine poo le palasitika. Filifili e faʻatau ni helughts mo le $ 250-350, gauai atu i le auala na fai ai itu ma soʻoga a le Kapeneta. O le ata atoa o le laupapa laupapa e tatau ona ufitia e le puipuiga puipuia, ona e sefe ai lea o oe lava mai le felafolafoaʻiga o meaola oona. Tagata gaosi: Aran, "meaafale-meafale", "umukuka zetta" ID.

O le fua faatatau sili o le "tau - o le gafatia" faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga mai le MDF PASPERS (GRANGRACS "," Domictic-Scraft "idracts". O le tau o ia cuisines e $ 270-500 (1pog).

Ina ia malamalama poʻo le a le tau o le auala "ua faia i luga, matou te ofoina atu ni kamupani tetele e tolu e faʻamaea ai mea faigaluega ma se nofoaga o le healset. O tulaga nei na tuʻuina atu: O le mea o loʻo i ai i le pa o le SDF o le CDF ma le Clocquent Cloting (Maualuga Gloss), Confilation - Cenlar.

Meafale gaosi elt (Lusia), faʻataʻitaʻiga Federica

Meafale eseese
Elt.

Meafale eseese

O tulaga lelei o le poloketi e aofia ai le umukuka o loʻo iai le tutusa ituaiga o elemene i le itu taumatau. O le tele o le istometric taulaga e maua ai le tupuaga tulaga amio lelei. Soloia ato e faʻatulaga i lalo o le kapeti maualalo, faʻafaigofie avanoa i mea uma teuina ii. O vae-lagolago i le pito i lalo o meafale Simplisition fola fola tapena.
Leai. P / P Igoa o elemene Fua o le (Actimigabina), cm Tau, $
Maualalo kapeneta
tasi Nofofua-faitotoa ma se faitotoa lafoa 457158. 210.
2. Mo le fausia-i le ogaumu 907158. 114.
3. Vevesi 1057158 (i luga le umi- 45) 315.
4.6 Ma le lua ua litaea ato (2 pcs.) 907158. 920.
lima Faʻasolo i lalo o le magoto, ma le lua ato 907158. 503.
Luga o le kapeneta
7. Ma le faitotoa-tauaso 60123333.5 379.
8-12. Glashed (5 pcs.) 904133.5 1060.
13 Mo le faʻamago, ma se faitotoʻa faitotoʻa 904133.5 (tatalaina) 299.
Mafuaaga Matu
sefulu mal le fa Laulau pito i luga 240 + 27060. 224.4 (mafiafia - 3.8)
sefulu ma le lima Vae (8 seti) Maualuga - 12. 47.6
sefulu ma le ono Taua - 40.8.
O le tau atoa o le pulou (umi o le kapeneta- 510cm): 4112.8.
Le averesi tau o le 1 itu. M: 806,4.
Manatua. O le tau o lima o loʻo aofia ai i le tau o meaafale. O le tau o le fufuluina, paluʻai, manava, heb ma ogaumu i le tau ulu e le aofia ai.

Kamupani "Darina", faʻataʻitaʻiga Progres fale gaosi hanak (Czech Republic)

Meafale eseese
Hanak

Meafale eseese

O lenei poloketi e tatau ona faʻaalia o se tau manuia, atoa foi ma elemene a tupuaga. O le le lava o le ulu ulu na ulufale atu i le tele o povi kapeti mo mea tetele ma e fa-laupapa e fetaui lelei, lea e talafeagai e teu ai tamai umukuka. I luga o le faʻamalama matala o tulimanu o vaega, e mafai ona e faʻatagata vase, ipu poʻo fagu mo mea manogi.
Leai. P / P Igoa o elemene Fua o le (Actimigabina), cm Tau, $
Maualalo kapeneta
tasi Fa drawers 457260. 264.
2. Mo le fausia-i le ogaumu 607260. 104.
3. Fafove ma sui faitotoa 907260. 211.
fa Tulimanu i lalo o le magoto 1057260 (le umi o le ata- 45) 167.
lima Tatala le tulimanu 307260. 59.
Luga o le kapeneta
6. Filifilia 457232. 123.
7. Faaluaina ma glazed faitotoa 907232. 249.
valu Vevesi 609032. 257.
iva Mo Musshka 457232. 113.
10 Faʻamago mo ipu ("faʻapipiʻi") Umi- 45. 59.
sefulu ma le tasi Tatala le tulimanu 307232. 43.
Mafuaaga Matu
12 Laulau pito i luga 255 + 13560.

(mafiafia - 3.8)

198.
13 Popo Maualuga - 10. lua sefulu
sefulu mal le fa Taua - 28.
sefulu ma le lima Taulimaina (13 PC.) - 38.
O le tau atoa o le headset (o le umi o le kapeneta- 390cm): 1933.
Le averesi tau o le 1 itu. M: 495.6
Manatua. O le tau o le fufuluina, paluʻai, manava, heb ma ogaumu i le tau ulu e le aofia ai.

Fale gaosi "Euro Officcect" (Lusia), faʻataʻitaʻiga "Amber"

Meafale eseese
"Euro le totogi"

Meafale eseese

O se ata manaia o le poloketi o se faʻaaliga ma le fausia o lamepa e ufiufi ai le laualuga o le laulau pito i luga. O se mea e sili ona i luga o le slazed fata e masani ma tua atu o le Hood: O le pito i luga o le kapeneta na faaauauina o se isi vaalele. Lapotopoto tulimanu elemene faia le tufuga ua maeʻa.
Leai. P / P Igoa o elemene Fua o le (Actimigabina), cm Tau, $
Maualalo kapeneta
tasi Ma le lua uila 1207260. 398.
2. Mo le fausia o le ogaumu, ma le kapoti 607260. 124.
3. Faatasi ai ma le tolu drawers (tasi ma le grid-ato) 607260. 279.
fa Tulimanu i lalo o le magoto 1057260 (le umi o le ata- 45) 270.
lima Tulimanu faataamilo, tapuni 357260. 327.
Luga o le kapeneta
6. Faaluaina ma glazed faitotoa 12048833. 199.
7. Faatasi ai ma le gagau faitotoa (tatala i luga) 607233. 202.
valu Tulimanu felagolagomai 607233. 144.
iva Mo le faʻamago, ma se faitotoʻa o le hinge (tatalaina) 607233. 230.
10 Shell Tor tatala 20723333333333333333. 84.
Filifiliga Aoga
sefulu ma le tasi Talitane 270 + 11060 (mafiafia - 2.5) 133.7
12 Itu vaega 2433 (Altagubina) 3.
13 Tua o le fale i le Niche i luga o le Glased kapeteni 12024 (umi) 2,4.
sefulu mal le fa Pito i tua i le Nichhe mo le pulou Umi - 60, lautele - 72 2,4.
sefulu ma le lima Fata (ma se pupuʻu pu) 6048 (Ufibububin; mafiafia - 1,6) 4,2
sefulu ma le ono Transformer (2 pcs.) - 54.
17. Chrome lamemp (6 pcs.) - 48.
O le tau atoa o le pulou (umi o le kapeneta- 380cm): 2504.7
Le averesi tau o le 1 itu. M: 659,1
Manatua. Le tau o tuleitofi, se isi itu sa le fiafia, potu potu ma tulei aofia ai i le tau o meaafale. O le tau o le fufuluina, paluʻai, manava, heb ma ogaumu i le tau ulu e le aofia ai.

Faitau atili