Umukuka mechanisms

Anonim

Ituaiga o Mechanisms, mea mo le gaosia o vaega, o mataupu faʻavae o faʻagaioioiga o masini. Gaosi ma tau.

Umukuka mechanisms 13539_1

Umukuka mechanisms
Natoti.
Umukuka mechanisms
Natoti.
Umukuka mechanisms
Toese mesh - o le atoatoa filifiliga mo se loloto, ae vaapiapi foloina o le fola
Umukuka mechanisms
Naalialpa.

Ma se lavelave o le faʻaaogaina o le faʻafouga, e faʻatagaina ai e alatoto faʻaaogaina avanoa

Umukuka mechanisms
Veneta Cucine.

Umukuka mechanisms

Umukuka mechanisms
Naalialpa.
Umukuka mechanisms
Refolder Dearters o le au tolauapiga pito i luga e mafai ona faʻaoʻo atu i "maualuga" o le sili ona eseese mamanu
Umukuka mechanisms
Natoti.
Umukuka mechanisms
Naalialpa.
Umukuka mechanisms
Nolte

O tagata atamamai ma le faʻatiga e tuʻuina atu ai le lamolemole ma le leoa o le tapunia o le auvae

Umukuka mechanisms
Alno.
Umukuka mechanisms
Alno.
Umukuka mechanisms
Gagau pe a tatalaina le faitotoʻa - O le isi auala faʻaleleia o le siʻitia o le masini
Umukuka mechanisms
"Eco-meafale"
Umukuka mechanisms
"Eco-meafale"

Tulimanu elemene ma le "carousel" fata

Umukuka mechanisms

Umukuka mechanisms

O mea uma i le gagana a tagata tomai faapitoa o loʻo taʻua o le umukuka o le faʻatumuina, o loʻo fuafuaina tele le taua o le umukuka o loʻo e mauaina. O le mafuaʻaga lea e tele ai pule ma tagata faʻatau tagata faʻatau tagata faʻatau, pe a amata ona faʻatau ese mai e tagata faʻatau o latou tau: "E te le faʻatauina se pusa avanoa!" Ae peitai, o le mauaina o mea faʻapitoa ma faʻapipiʻi mechanisms a itiiti mai 10-20% faʻateleina le tau o le umukuka e faʻamoemoe i lou manaʻo lelei.

Umukuka mechanisms
Blumudno i la matou telefoni feaveaʻi, o ia tulaga o loʻo faʻaalia ai le faʻamaoniaina o le tulafono. Fai mai AONOO: "O le umukuka e tatau ona faaauupegaina i le fou tekonolosi!"

Matou te taʻutino o le mea faigata o loʻo tupu i le umukuka o loʻo matauina le mama ma le faʻatonuga. E manaia pe a pepelo mea uma i o tatou nofoaga ma mo le spice taga e le manaʻomia ona tupu i totonu o le loloto ma le vaapiapi fatafata, tiaʻi i luga o le ala o apaʻau ma suka efuefu. E manaia pe a fai o lenei saka ia lava e alu e feiloai ma le leoa ma le lamolemole ma e pei lava ona toe faʻafoʻi mai le isumu.

Masini eseese

Ituaiga o umukuka kakonisms ma vaega mo latou e matua ese lava. O ituaiga uma ia o le toe faʻaleleia o fata, tipiina, ato, pusa, tele o le siʻitia o masini, o le "caroung" (faʻataʻamilomilo ") Fuafua poʻo le a le mea e te manaʻomia e le faigofie i taimi uma. O kamupani maualuga maualuga o kamupani mafai ona ofoina atu se faʻapipiʻi atoatoa umukuka, o lea e tatau ona e ave mea uma pe lafoai ni mea uma, i lou manatu le aoga.

Seasea tagata gaosi oloa o le umukuka meafale e maua ai a latou lava tino (e sili atu le tuusaunoaga, ae le o se tulafono). Tele taimi, o masini ua gaosia i luga o talosaga i luga o le talosaga faapitoa. I le taimi lava e tasi, o lagona uma o meafale taoina o loʻo amanaia ma faʻatino ma faʻatino.

Umukuka mechanisms
Ata o Evagena Lichina

System o faʻataʻitaʻiga i luga o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o le ua taʻua o le roll-i fafo mesh (cun ​​tane faia o le uʻamea uaea ma le tele o ipu eseese. i faleoloa faaopoopoga umukuka lelei, ona ... o outou o le talafeagai mai iina e maua ai. Polo ni taiala fesoasoani e fofo ai le faafitauli. O le ata, o le ato poʻo le ato ma le vavaeʻese ese atu lio le kapeneta (vaega pe atoa pe atoa - e faʻamoemoe lava i le faʻaleleia o le mataupu o le mataupu.

O le malu o le malu, o le faʻafilemuina o ata ma faitotoʻa e tuʻuina atu i luga pneumatic hick astorbers. Faʻafetai i nei faʻamatalaga le mautonu, slapping O le umukuka kamuta poʻo le jerk tatala i totonu (kuka o nisi taimi e manaʻomia tele le tau!) E le manuia oe i soʻo se mataupu. Se isi mea taua o le le lava o le pisa. Mo se tagata o aso nei o loo noatia pea i le popole, le meaafale i le e tatau ona foafoaina le umukuka atoatoa - leai se tuʻituʻi atu, grincling, screenshot. O le ofo a le au suka e o mai e laveai. O se lelei faaauupegaina umukuka meafale uma ofuvae, fata ma le faitotoa agai i le gata sologa lelei, ae faapea foi matua leoa. O le mataupu faavae o le faagaoioiga o le toatele o na auala e moni e tutusa ma le mataupu faavae o faatinoga o se pamu masani. O le gaioiga e telegese i lalo ona o le mea moni o le shock stargeber piston e fetaui ma le tetee atu i le ea. Le oo mai o le ea i fafo e ala i le pu o le alatoto fāʻasu, o le a toese mai ai le tetee.

Filifiliga mo configuration ma faatotogaina i eseese ituaiga o auala o fafo vaega meafale:

Umukuka mechanisms

Umukuka mechanisms

Umukuka mechanisms

Litaea mesh eseese lautele Faiga o le toe tatalaina pusa Hinges mo le gagau faitotoa

Umukuka mechanisms

Umukuka mechanisms

Umukuka mechanisms

Lisi o le Lisi Rouray mechanism mo tulimanu kapeneta Tulimanu toese "carousel"

O le isi mea aoga e aoga - o le siiina o masini, poʻo "envator". Ua latou faia i le mea na tupu o lau umukuka o loʻo faʻaaogaina i faitotoʻa, gagau (e ala i le ituaiga o ato ato i totonu o le fale). Faalagolago kapeneta pito i luga e masani lava ona manatu tauave ma o le le mautonu. I le ma a latou faitotoʻa faʻavaveina o faitotoʻa. O le taimi lava na suia ai i latou e ala i le polokalame, o mea uma na tupu ona o le paʻu o le a supa pa'ū i luga o le ulu sa muamua ma e faʻavavau.

Sili atu le faigata i luga o le masini o mechanisms e tuleia elemene elemene. I lea tulaga, o le gaioiga na tupu i luga o se arc pe i nai tulaga, laasaga i le laasaga.

E ala i le ala, faalauteleina le pusa peʻosaʻo - o nisi taimi o se mea e sili ona faalavelaveina. Mafaufau pe afai o lona anotusi fuaina 30-50kg! O loʻo fetaui ma ni taʻiala o polo-poʻo se togafiti e ave uma avega ia i latou lava, lea e sefe ai le malosi mo sili atu vasega lelei.

Liliu o fata ("Caseeng") - O le isi masini mo le manuia galuega. E mafai ona e mauaina le mea saʻo, faigofie ona liliu le fata i luga o le axis.

Faalogo i le malologa ...

E i ai le manatu o le oloa: E faigofie lava ona foia le mea e faigofie ona malepe ai. O lona uiga, na faigata ai le vevesi, e tele togafiti ma ia. Muamua, umukuka inisinia e le faigata. E masani ona faʻapipiʻi i latou i le masani masani (faʻaaoga bolts ma natis), e aofia ai vaega suia e mafai ona maua mai le kamupani e faʻatau ai oe le kamuta. Lona lua, tagata gaosi tuʻuina atu ia latou se mautu mautu faʻamaonia (o se tulafono, mai le 5 tausaga). Lona tolu, e le faigofie le faʻaleagaina o se uʻamea uʻamea! Ae, ioe, afai e te taumafai ... soʻo se atigipusa e mafai ona i le le mautonu pe a e utaina i luga o le fua. Masalo e sili atu, o le faiga na fuafuaina mo le 30kg, 60kg o le a le tu ai. E le gata i lea, o le tele o le mea sese o le taumafaiga lea e "sauaga" tapuni le faitotoʻa poʻo se atigipusa ma se mea e fiafia ai.

Ituaiga o Mechanisms i le fofoa o kapeti ma le kapoti dobues:

Umukuka mechanisms

Umukuka mechanisms

Umukuka mechanisms

hinges mo elemene tulimanu Siiina le masini o le faitotoa Kasa i luga o le faitotoa gagau

Umukuka mechanisms

Umukuka mechanisms

Umukuka mechanisms

Fausia-i le masini mo le tulimanu fetuunaiga Kapeneta Kapeneta o le kapeneta Solomuli ata

Umukuka mechanisms

Umukuka mechanisms

Umukuka mechanisms

Tulimanu matapone mo faitotoa Solomuli ata Gagau masini o le faitotoa

Iloiloga Maketi

Kamupani fai ma sui o mea faigaluega i le maketi Rusia. Tele o latou o ni "faʻataʻitaʻiga o le ituaiga", luga o le tele o tausaga o galue ai i se tasi itu. I le avea ai ma se pulega, ua faia vaega uma i spetian stelize, o le mea lea, uma, e tusa lava poʻo le a le tagata gaosi ma faʻatuatuaina. O loʻo fesoasoani foʻi le ata o loʻo iai le potu faʻaonapo nei umukuka i le mea moni o meaafale o meaa e le naʻo le tasi le tuuina atu o le tasi o tagata. E masani ona ofo atu e ona tagata gaosi oloa ni filifiliga mo meafaigaluega o eseese ituaiga.

Ua lauiloa o le talitonuina ma tumau o 'oti umumona tuʻuga o loʻo fuafua e auala pe faʻafefea ona tatou tatala ma tapuni le faitotoʻa o le Kapeneta.

Umukuka mechanisms
Scavavolini e faʻatatau i le umukuka faʻataʻitaʻiga ma le lautele bluum (Austria) Blum Kamupani (Ausetalia Fuafuaina o Polokalama, e taua, mo le faʻaaogaina o uluaʻi atinaʻe. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tumi solo, o taiala e tuʻuina i totonu o le faʻatulagaina o rollers mai le synthetic mea e faʻaseʻe ai ma le lamolemole. Teni lelei, o liligi faʻapitoa o loʻo afifi i le faitotoʻa, faʻafetai i le mea e le i lalo ifo o le 200,000 taimi e mafai ona tatalaina ma tapuni le faitotoʻa! O le faatuatuaina o nei auala o loo tofotofoina e le toatele o kamupani, e aofia ai Scavolini ma Virs.

O le isi taʻutaʻua taʻutaʻua o le sili ona lelei - Hettich International (Siamani). Faatasi ai ma isi mea, e maua le kamupani taiala fanauina-polo Quadro ma se utaina tulaga e oo i le 30 kg i le taiala (faatasi ai ma le umi o le 350, 400, 500, 550mm). Lelei vala o vaega o le a mafai meaafale umi e faasaoina latou vaai muamua.

Kessebohmer (Siamani) faatusa i ituaiga uma o fuafuaga retractable: bottlenet ma faafoliga tulimanu, pusa lapisi, uamea ato i luga o taiala, roll-mai mesh-koluma. O le isi itu o le gaosiga o le kesi "e maualuga" o le tutusa o le siiina o le tino (kesi uila), maua ai lamolemole matala.

Eseese fale gaosi fanua (Austria) o loʻo iai foʻi le tele o faʻamatalaga taufaasese. E maua ai lautele lautele. O le tele o VIBO (Italia) o ituaiga uma o le umukuka faaopoopoga ma faatumuina kapeneta umukuka, e aofia lelei roll-mai grids uamea stainless. Nomet oloa (Polani) o se nofoaga tele o loʻo nofoia e ala i le faʻailogaina ma faʻataʻamilo ata. Atoa Europa uiga faʻaalia foi Rejs ma Komander (Poland).

Umukuka mechanisms
Faʻaolaina "Carousel" mai IKA IKA o loʻo ofoina atu ni ituaiga o umukuka mechanasms. O le Rationel faasologa e aofia ai se drawer retractable loloto ma se momono (1190 rubles), o se ato uaea retractable (740 laulelei.), "Carousel" mo se kapeneta tulimanu i fafo (1390 po o le 2400 laulelei., Faalagolago i ituaiga).

A o tau, o mea uma e taugofie iinei e faigata mea uma. O le tau atoa o meafaigaluega o loʻo masani ona faia i le luasefulu vaega. E mafai ona e aumaia na o le pe tusa o le ata o le ata: o loʻo i fafo o ata - $ 20-150 ma maualuga, o se seti o taiala - mai le $ 5-10, lifi - mai le $ 5. O le mea moni, e lē mafai ona fuafua le tau o le auala, ae le o le iloaina o le faatulagaga ma le tele o le umukuka. O lea la, i so o se tulaga, e tatau ona faafesootai le lomiga lenei i le pule po o le tagata faatau-faufautua.

O le faafetai laupapa faatonu Mak Mart, Virs, Svag mo se fesoasoani i le saunia o le mea.

Faitau atili