Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga

Anonim

Matou te taʻuina e uiga ia Sengle E Steellese Skysos, Cermitrics, Pareracarc ma le uiga masani ma matou fautuaina oe e filifili poʻo a tulaga.

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_1

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga

I le fesili, o le a se mea e filifili ai se paʻu mo le umukuka, e leai se tali le faʻafefe. I le faiga o faiga o faiga, e tatau ona e mafaufau i le tele ma tuʻu le umukuka (mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamai potu o le a le faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se faʻataʻitaʻiga e lua , lau tausamiga masani. O le a fesoasoani lo tatou tusitusiga.

Filifili se magoto i totonu o le umukuka

Mai le stanless

Mai le maa faavae

Mai Cermim

Mai le maa faalenatura

Mea faigaluega

Fautuaga mo le Filifilia

Faapipiiina auala

Faʻafefea ona filifili se magoto mai le spinless uamea umukuka

Stainless Steel - aga masani i le gaosiga o umukuka meafaigaluega.

Foliga

Stainless Steel Models o faʻataʻitaʻiga ma aoga. Steel e manatu maualuga maualuga, o loʻo iai le 18% chromium ma 8-10% nickel (faʻailogaina 18/10). O lenei fua faatatau e faia le oloa tetee i le 'olo, tetee i le shocks ma vevela mataua. O le isi le mautonu o loʻo matou fautuaina oe e teʻi atu e faʻalogo o le uafu ituaiga. Sili taugata taugata ma sili ona lelei faʻataʻitaʻiga na faia mai le uʻamea o le Aisi304 Brand (poʻo le 08XX18n10)). O oloa taugofie e masani ona faia mai Aisi204 - Steel o lenei ituaiga o loʻo faʻaopoopoina i le faʻagaioiga, ae e itiiti ifo le chrome i totonu ma e leai se mea i ai. O lea, o na puaso e le o malosi ma sili ona lelei, pei o faʻataʻitaʻiga pito i luga. Faʻamatalaga i luga o le Steel Brand e mafai ona mauaina i se tusi faʻamaonia o le tausisia, ma i totonu o le faleoloa e faigofie ona siaki le lelei o le uʻamea i le maneta. E tatau ona faʻamili leai se meaʻai, ae aua le pipii atu i luga.

O le Slinlessless Sweele ua mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tulaga o soʻo se sitaili ma soʻo se lanu lanu, faʻatasi ai ma mea faigaluega i aiga.

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_3
Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_4

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_5

Nofofua-itula faʻatasi Ohaio medy lux faʻataʻitaʻiga (Bronze Slinless Steel) i se tandem i le tutusa lanu (25,000 rubles).

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_6

Lua-ato tuʻufaʻatasia (i lalo o le laulau) faʻataʻitaʻiga mai le poleti o le spiness steel vlanco sumnco sumnc0-u (18 500 chra.)

O le mafiafia o le puipui eseese mai le 0.4 i le 1.2 MM: O le mafiafia, o le lasu e sili atu ona tumau ma sili atu taugata. E tusa ai ma le auala o le gaosiga, o le oloa e vaevaeina i le mapu ma le faailogaina. O le a le sili atu? Faapipiiina le le mautonu o le pamu i fafo o se pepa Steel Steel. E faigofie tele le faia ia latou, faʻapena foi o oloa e tele na gaosia e le i lenei auala. O atigi pusa-ato-atigi faʻapipiʻi e faʻasea, e masani ona puʻupuʻu, ma o lea, ae le o taimi uma e malie ai. Aemaise pe a fai e te fufuluina i totonu o latou pag tele po o fale tausi pepe.

Umukuka fufulu reanox moscow

Umukuka fufulu reanox moscow

O oloa na ma oloa e sili ona taugata i le averesi e 10-15%, ae i le lelei ma le faigofie sili ona lelei. E toita, tutuli ma filemu. O pa ma le pito i lalo o le ipu ua faia ese ma toto ai le tasi i le isi. Filifili i totonu o le Walded Oloa Catalog e talafeagai lelei i le loloto, pepa ma le fua faatatau faigofie faigofie. Vulnetable eria - lelei gaosi o auala. O le mea lea, filifili oloa o tagata e-iloa a tagata e leʻi iloa, latou te faʻatatauina lea i luga o le puipui puipui lea e aoina ai le vai.

Valivali le tele o lenei vaega e le eseese, e mafai ona malamalama i ai pe o le matte, ie puipui. O le eseʻesega autu e le gata o se mea vaaia, ae e tatau foʻi ona mataala i le foliga o le maosiosia. Soʻo se taga ma faʻailoga o mataua o loʻo maimoaina o loʻo matauina. O le oloa ma se tusitusiga i luga e le fefe i teteʻa ma tamai magū, ae e sili ona faigata ona tausi ia te ia. Faapitoa fautuaina e soloi ese luga o le tulaga o le matutu pe a uma ona faʻaaoga.

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_8
Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_9

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_10

Nofofua-itula SLANK MAI SPELESPERS STEEL BXX 210-54 TL, o le Stiang mai luga / afiafi ma Worktop (51 200 Rullas)

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_11

Faʻataʻitaʻiga Akisame 65 Ma Wing, Faʻateleina le galuega o le Holani o le Overshing Zeat, 65 × 50 × 20 cm (_ ge cout.)

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Manuia le atoatoa
Aafiaga tetee. Maualalo le tulaga o le leo o le leo, aemaise i mea manifinifi-puipuia (o se leo malu-o se leo malu i lalo o le pito i lalo o le ipu).
Eseese o foliga ma lapopoa. Le atoatoa i le maosia.
Faatulagaina i totonu. Valivali monotony.
E foliga ma le lelei i mea o aiga ma mea faigaluega. O le saoasaoa o le maualuga o le afaina o le talafeagai.
Saogalemu siosiomaga.
Tetee atu i le maualuga vevela ma le vevela o le susu.
Tele tau.

Gaosi oloa ma tau

Le sili ona lauiloa - Blanco, Francy, The Oka, Alvas, Redeox, Grandini, Shrentina, Sese, Kirgroe, kinc.

O latou tau e eseese i le laina o le 1,500-100,000 rubles. Tele fesuiaiga tau. E fuafua uma lava i le tulaga lelei o le uʻamea, o ata o le oloa o le oloa, le metotia o faʻapipiʻi ma ituaiga.

Umukuka sink {is reeva

Umukuka sink {is reeva

  • O lenei mea e le masani ai: spiness steel umukuka ma isi uamea

Auala e Filifili ai se SOnk mai le Manumalo Stone

O le maʻa faʻapitoa o se ogaoga o le liua o le shincolled swel.

Foliga

Ua iloga ona latou iloga e ala i le faʻatinoina lelei, taugofie, manaia i le paʻi atu, le faʻamaoni i le tausiga, faia faʻatusa e foliga mai ai. O le maa faʻa-tala - o mea e aofia ai mea e aofia ai o le faʻapipiʻi ma fusifusi polemer. Lavent o loʻo faia ni minerane masani, ma o polymer e mafai ona faʻaaogaina mo le tuʻufaʻatasia i le fua o le 80% maa faʻalenatura ma le 20% o polymetric. E le gata i lea, o le vali ma pigments e folasia atu i le Mass.

Umukuka sink schock quadro

Umukuka sink schock quadro

O le taupulepulega ua o nisi taimi e ufiufi i se geelkyy, faia ai se lamolemole lamolemole, leai se pores. O le taueva le tau e mafai ai ona e sefe le foliga vaaia mo se taimi umi. O tekinolosi aso nei tekinolosi e mafai ai ona e mauaina se numera tele o fesuiaiga o lanu, mataina ma ni mea. Talu ai o le faʻamasinoga e gaosia, e mafai ona tuʻuina atu i se tasi faiga. I le tulaga lautele, o le tele o vaega o oloa mai le tufuga e lautele atu i le sleainless steel. E faigofie lava ona latou tausia latou, Latou te le o fefefe ile vailaau. E le faʻatagaina oe e le filosofia le maualalo o le porosity. "O nei mea uma e faigofie ona aveesea i le slupy vai ma le pupu.

Tuʻufaʻatasia (i lalo o le laulau ...

Tuʻufaʻatasia (lalo o le laulau) faʻataʻitaʻiga dalago 45, 51 × 6.2 × 19 cm (13,400 rubles)

Meatotino tele faʻalagolago i le pasene fua faatatau o le faʻailoga ma le mea noa. O le aotelega o le maʻa o loʻo i ai, o le laititi o le paʻu, ma, e tusa lava, o le la, o le laualuga e sili atu ona faʻamaoni ia Aperaamo i le va a Aperaamo ma ulagia. I le taimi e tasi, aʻafiaga le aʻafia. I oloa lea e malo ai le solo fuimu, e i ai le maualuga o le teteʻe i le teʻa ma le maualalo - ia scratches, aveʻesea ai na o le paʻu. O le mea o le polymer fusi, maualalo le vevela o le tetee manumalo. O lea, e leai se fono tele. Afai e te le faʻaogaina le mamafa o le umukuka, filifili se maualuga-vasega crumm faʻataʻitaʻiga.

FOLAFOLAGA O LE FANUA

Magoto mai le fou polymer mea francnite tectote sirius sid 61-78, tele 78 ×)

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Manuia le atoatoa
Tetee i aafiaga o vailaau. O mea vevela vevela, na ona aveese mai le afi, e mafai ona tuua se auala vaaia i luga o le pu.
Tetee i le vevela vevela. Afai e te pa'ū i se mea sili ona mamafa i le magoto, o le taʻe poʻo le malulu o loʻo aliali mai. Ae ui i lea, e tupu tele lenei mea ma e fuafua lava i le lelei o le fufuluina.
Le saogalemu le saogalemu. Tulagavaevae mai le kofe, uaina, are herry ma isi lanu valivali e tatau ona sologa vave.
Aafiaga tetee. Tele tele.
Lelei le lelei.
Maualuga o mea totino.
Mauoa lanu polette, eseese o foliga.
O le tomai e faʻataʻitaʻi ai mea moni - mai maʻa i fafie.
Eseese ituaiga.
O le avanoa o le toe faʻafouga (ma tamai chips ma scratches e mafai ona tuiina ma polesi le nofoaga leaga).
Malamalama lelei.
Tele suiga o tau.

Gaosi oloa ma tau

O le a faia e le goto ifo o mea e faia i Blanco, Alveus, Mickes, ScCyke, Landran, Appran, OMERFOI, OMCPERS, OMC,000 o le fufulu amata mai 4,000-5,000.

Umukuka sink a-granite

Umukuka sink a-granite

Auala e Filifili ai se SOnk o Ceramics

Atonu ceramic - o le sili ona magoto mo le umukuka e mafai ona e filifilia mo le masani ai pe o le atunuʻu. Filifiliga e mafai ma teuteu teuteu ata.

Foliga

Latou te le o fefefe i vailaʻau o aiga, o le maosia, malosi vevela mataua, agavaʻa i le tausiga. O vaivaiga e mafai ona faʻailoa i se tele tele, faigata faapipiiina ma tiliva, faʻapea foi ma le faʻamalosi ma mafaufau lelei i faʻamalosi. Ae ui i lea, o faʻataʻitaʻiga, o le mafiafia o pa o puipui na oʻo atu i le 2 cm, ua lava le faʻaʻaiina.

Faʻatasia taʻavale e fufulu KUBUS KBK 110-50, mont ...

Tuʻufaʻatasia taʻavale fufulu Kubus kbk 110-50, faʻapipiʻiina i lalo o le laulau, 5 plac4 ×, ×, ma romm, ma rollmas)

O LE MEA E OLA - FAAFITAULI MAI LE PERCERILAING CONDYY - CEERAMICICICS MA LE MANUU O CRANMER CRAMBS. O le mea mulimuli e maua ai le susulu o le tulaga taua e pei ona tetee atu i le popolega o popolega.

Umukuka sink blanco vaeluaina

Umukuka sink blanco vaeluaina

O le faʻaogaina o tekonolosi o oloa mai le polesini maa e matua tele lava, lea e atagia mai i le tau.

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_20
Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_21

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_22

Suega o tapenaga mai cardercics i le tumau tumau na faʻaalia ma le faʻamaoni i ana meatotino.

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_23

Liscio 1.0 Mortise Model ma le lua ipu ma apaau (42 207 olo.).

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Manuia le atoatoa
Siosiomaga faauo mea, lea na gaosia mai vaega masani. Tele tele.
Aresthetics. Fefe i le teʻa.
Gugu. Maualuga tau.
Malamalama lelei.

Gaosi oloa ma tau

Faʻailoa mai Blanco, Francy, Pralinran, ma isi. O le averesi o le tau o le 39-50 afe o rubles.

E mafai ona e filifilia se tulimanu tulimanu mo & ...

E mafai ona e filifilia se tulimanu tulimanu mo se umukuka na faia o cheammics

Blanco ESagon umukuka magoto

Blanco ESagon umukuka magoto

  • E uiga uma i le Ceramrac Shank mo le umukuka: Pros, e le mafai, ituaiga ma tulafono o filifiliga

Auala e Filifiliina ai le Obea Stonk mo le umukuka

Faamamaina mai maa faʻalenatura e mafai ona avea ma faʻavae o le umukuka o le umukuka.

Foliga

O ni mea taugata tele, e fesoʻotaʻi ma le faʻaalia o mea tonu lava ia, ma ina ia mafai ona faʻatino ia oloa.

O le a le maa o loo i ai e filifili mo le umukuka? O meatotino o na fogala e ese mai faalagolago i luga o le papa. Granite ma basalt e iloga i le faateleina o le malosi. I le taimi lava e tasi, o le marble ma le masani e le tumau. Ina ia aloese mai le le fiafia, e tatau ona latou faia i le taua faapitoa ia le itiiti ifo i le tasi i le tausaga, Granite ma Banoat - i le lima tausaga - i le lima tausaga talu ai.

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_27

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Manuia le atoatoa
Leai se mea taua o le a mafai ona faʻatusatusaina e ala i le matagofie pe i luga o le faʻasologa o lagona ma maʻa masani. O loʻo mamafa tele le mamafa o le maʻa, o le mamafa o le 60 cm lautele le 60 cm, ina ia faʻamalosia le kapeteni i lalo o le tui.
E le mafai ona iai le fufuluina o fufulu, o le lua o le tutusa e ono e ono lua tutusa foliga tutusa e lua poloka. O le scratched ma chips e mafai ona tumau i luga o le maamora.
O le goto ifo mai le granite ma faʻavae e le fefe ai i le osofaʻiga, acids, vevela mata. Gigaroscopic: Aʻea lelei ata vali ma suauʻu, acid mafai ona tuʻua i latou lanu pogisa.

Aoga fufulu mea lelei

Tele o tagata gaosi o maila ofoina aoga faaopoopo i a latou oloa. Oti o laupapa, palasitika ma ato ato mo fufuluina fualaau 'aina ma fualaau' aina, susu mo ipu, blainder o otaota).

  • Palasitika, laupapa laupapa ma tioata tipi i luga o papeta masani i luga o le faʻaputuga o le fufuluina, pesini poʻo apaau e faʻaaoga ai le fua faatatau.
  • O ato e galulue mo fualaau toto ma ipu, ma puipuia le magoto ifo i le leaga mai le faaleagaina.
  • O le poiare, faia i le palasitika poʻo shainless steel, toe fai le foliga o le pesini ma tele pu, e tusa ai ma le kolaber. E malie mo le fufuluina o fualaʻau ma fualaʻau, faʻaleagaina aano o manu, fusia ma faʻamago le salati.
  • E le gata i lea, o le fufuluina e mafai ona faʻauluina i le vale-masini - o le plug-pulea plam pulea e le uili o le auala rotaranis. O lenei uili e mafai ona faʻapipiʻi latalata i le paluluga pe latalata i le pito i lalo, taumatau i lalo o le lima o le talimalo. O le manaʻoga mo sea mea e femalagaiga, ae o le lelei tele o le tatalaina o le pu, ae le tuutuu ifo lima i luga o le lima i totonu o le vai.
  • O le isi mea lelei e fausia ai - o se tagata faigaluega - o se tagata tufatufaina mo le fasimoli e mafai ona faigofie ona faʻamalieina le ola o le talimalo. O loʻo faʻapipiʻi le faʻatonutonuina i luga o le luga o le magoto ma ei ai se koneteina faʻatumu atoa i le suavai, faʻataga e le o le nofoia o le avanoa i le tele o tulaga.

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_28
Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_29

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_30

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_31

Fautuaga mo le Filifilia

I le fesili, o le a le mea e sili ona mate ai e filifili mo le umukuka, o le maualuga e le o se finauga poto. E oʻo lava i se faʻatusatusaga faʻataʻitaʻiga o le mafaufau o le faʻavae o le faʻavae o loʻo filifilia lelei ma aoga ma aoga o le a fesoasoani e fatu ai se fale faigaluega talafeagai.

Tulaga tutusa

  • Tulaga - le tele o aiga, o le itulagi e tatau ona fufulu. E mafai ona aofia ai ma tasi, lua, tolu ma sili atu ipu. Masalo o le sili ona lauiloa e lua-ato. Faaopoopo (sili atu masani laʻititi) O loʻo lelei le potu o loʻo lelei mo 'aina o fualaʻau, fualaʻau, lanumeamata, faʻaleagaina oloa, faʻapea foi ma ipu fufuluina.
  • O se vaega taua o le loloto o le ipu. Aua le saili e faʻatau loloto loloto. I le tulaga o le tulaga, o le tua o le a vave ona vaivai. I le taimi lava e tasi, o tamai papa e tuʻu ai ipu laititi, ma manoa e le maalofia i luga o puipui. E tusa ai ma tagata poto masani, o le loloto loloto e manatu 16-18 cm.
  • O le teteʻe i aʻafiaga o le maualuga o le vevela, e masani ona oso ma aʻafiaga o vailaʻau o aiga.
  • Ituaiga o ipu e ese a. O le sili ona lauiloa - faʻataʻitaʻiga ma laina faatafafa ma laulau faataamilo. E talitonu e tutusa ma le tutusa o le taamilosaga o le magoto e masani ona liliu atu e sili atu ona ausia nai lo oloa o se isi ituaiga.
  • Le afio ai o le apaʻau ma le vaega lona lua, na faʻateleina ai le lelei.
  • Style fetaui ma le umukuka headset ma umukuka mamanu.
  • Filifilia lelei. E le gata i le sitaili poʻo le lanu lanu, ae o le maualuga lea o le paluluga, o le i ai o le toe faʻafouina o le suavai mafai, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina.

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_32
Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_33

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_34

Matai Master 2 M-5228-l (Shinless Steel) ma Broford Opthed Board (19 850.)

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_35

Faʻataʻitaʻiga mo le nanaina i lalo o le chattert o Kubus kbus kbk 160, fracoum, paʻepaʻe lanu (47 300 rubles)

O apaau fufulu - o le fale faigaluega faaopoopo - mafai ona faʻaaogaina mo soʻo se mafuaʻaga: tipiina, faʻamamaina ma le faʻaleagaina oloa, velu o ipu susu ma fufulu susu. I le ata o apaau, o loʻo tuʻuina atu e le taʻavale ona faʻatonuina le vai i totonu o le pu o le papala o le papala.

Ina ua filifilia se fufulu, e manaʻomia le faʻailoaina saʻo o le nofoaga o le paluga, o le numera o ipu ma o latou nofoaga (taumatau poʻo le itu i lalo o le vai, o le i luga o le vai, o le i luga o le vai, o le i luga o le vai, o le i luga o le vai, o se pu e sili atu i le mamafa o le vai. Faapipiiina otaota chipper ma se vale ese mo le faila faila. O le mea sili ona taua e le o le lavelave o le mamanu, ae o lona galue ma mafaufau loloto. I soo se tulaga, o le taʻavale fufulu manaʻomia o se vevela tele, mautu maualuga, mafai ona teena ai aʻafiaga o faigata tele o taimi, atoa foʻi ma le lavea.

Manaia le tuufaatasiga o mea leaga

O le matagofie o le tuʻufaʻatasia o le fefiloi ma le fufuluina, o le vai faʻatonutonu o loʻo tuu i luga o le pito i luma o le faʻasologa o le fufuluina, o loʻo faʻafaigofie le pule

Umukuka sipei fua florentina

Umukuka sipei fua florentina

Faʻapipiʻi le fufuluina

Ina ua uma ona suʻesuʻe fautuaga, faʻafefea ona e filifili se magoto ifo i totonu o le umukuka, aua neʻi galo e le mafai ona vaʻaia i fafo atu o le taʻele ma se laulau. O le mea lea, o le tasi o mataʻupu o se auala e faʻapipiʻi ai i le galuega. O le fausaga, anthhetic ma le le mautonu uiga o le faʻataʻitaʻiga faalagolago i ai i lenei mea, faʻapea foʻi ma le faʻamafanafanaga o le atoa. I le ituaiga o faʻapipiʻi, o ituaiga nei ua iloga: ova, mogate, tuʻufaʻatasia - mai luga poʻo luga o le laulau (pito i luga).

Tolu masani filifiliga

Tolu masani piniki stonk o filifiliga: o le mogarseshing fufulu ua faʻaofi i totonu o le ua saunia ua saunia, aʻo le canenet dup e tapunia le ata tipi le ata (a); faʻatasi ai ma le pito i luga o le fufuluina (faʻapipiʻi mai luga) (b); O le fufuluina o le mea e faʻapipiʻi ai le tuʻufaʻatasia o le pito i lalo o le pito i lalo i soʻo se mamao (luga-i lalo) ma tosina atu i le pito i luga, o loʻo fausia se mea e sili ona teuteu ai.

Oti fufulu

Le ituaiga masani. A faʻapipiʻiina, e le manaʻomia le faʻatino atoatoa o le Ope i le Laulautau, o le faʻasalalauga foʻi le faʻaalia ose faʻapitoa foi. O le oloa o loʻo faʻaofi le ipu i totonu o le ua, faia i le laualuga i luga. I le taimi lava lea, o ona itu (kant) malolo i luga o le galuega, tapunia le ua.

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_39

O le faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le fuʻa e puipuia ai le suavai o le umukuka i totonu o le umukuka fale. O le tala malie o le faamauga vailaau. I le sima, mortise paʻepaʻe ma manifinifi pito i luga, toetoe lava i le laulau.

Faʻatasia fufulu

Afai e le manaʻomia e le Mogate Models o le maualuga o le pito o le pito o le laulau pito i luga, lea e le mafai ona faʻaaogaina ma le le mafai ona vaʻaia, ona mo le tuʻufaʻatasia o le pito lamolemole. O lenei ituaiga o le faapipiiina o le a lelei le foliga manaia, faʻataʻitaʻiga, ma le taʻamilosaga o le maʻa masani, ae le mafai ona avea ma paketi laupapa ma le tautala. Faʻafetai i le tekonolosi o loʻo i ai le fufuluina ma luga e faia mai le tasi tufuga, sa i ai se avanoa e "fitafita" se pesini e aunoa ma faʻailoga. O se tasi lea o auala sili ona lelei e tuʻufaʻatasia ai.

E le fautuaina e tagata gaosi mea e le fautuaina le faʻapipiʻiina o se tuʻufaʻatasia o le faʻamamaina O le mea sili ona mimita o le pito o le laulau pito i luga ma le taua o uiga, le lava le faʻamaufaʻailoga e mafai mulimuli ane mafai ona mafua ai le faʻaputuputu o nofoaga. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se lamatiaga pe a tipiina pu, e le mafai ona faʻaleagaina le taugofie le counterpop.

O le tulaga o le maualuga maualuga o le faʻapipiʻi o le atoatoa tipi-ese mai o le laulau i le laulau sologa ma le lamolemole lamolemole pito o le le mafai le pesini, 1 mm mafiafia.

Faʻafefea ona filifili se magoto mo le umukuka: Vaʻai lautele o ituaiga uma ma aoga aoga 13541_40

'Ena gaugau' auʻaunaga taʻavale

O le faʻaaogaina o le polystole oloa e mafai ona tuʻufaʻatasia ma laulau pito i luga o le susuga-puipuia mea. E aofia ai, faʻataʻitaʻiga, naturatura ma le faʻapalepale ma le tino laʻau ma se taotoga faʻapitoa, tioata, mugafa Laʻu. Fuafua i le mafiafia o le laulau pito i luga, o le snks bowls mafai ona taliaina i soʻo se mamao e faʻatatau i luga o le pito i luga. O le tulaga taua e sili ona taua mo le maualuga-tulaga faʻapipiʻi o le sili sili ona lelei o le ata tipi i le pito i luga.

Tuufaatasi o taavale fufulu

Faʻatasia o le fufuluina o le faʻapipiʻiina o le laulau

  • Faʻapefea ona filifili se palu ma se faletaele e liligi: matou te malamalama i ituaiga ma foliga

Faitau atili