Vai puna i le taulaga

Anonim

Ituaiga ma ata faʻafanua o umukuka falai, faʻaonapo nei faʻataʻitaʻiga. Gaosi oloa e maua ai oloa ma le tumau.

Vai puna i le taulaga 13542_1

Vai puna i le taulaga
Gessi fale gaosi umukuka fesoasoani i le ituaiga o le malie mataitusi (faʻataʻitaʻiga cri-cri, $ 240)
Vai puna i le taulaga
Mayenne fefiloi mai ia Herbeau ma auro na lafo ma chramic vatos, $ 990
Vai puna i le taulaga
Umukuka facet logoka ma maualuga le e le faia mai roca, $ 150
Vai puna i le taulaga
Faʻataʻitaʻiga Odys mai le Porsher ma CHROME faʻapipiʻi, $ 113
Vai puna i le taulaga
Faʻataʻitaʻiga mai le Klas92 faasologa (FIR), $ 215
Vai puna i le taulaga
Oas.
Vai puna i le taulaga
Ventura umukuka fefiloi mai ors ma se isi mea ma se isi nofoaga ma se sela vaituloto o vase, $ 535
Vai puna i le taulaga
Faʻataʻitaʻiga Driverso mai Gessi ma manifinifi puʻupuʻu, $ 328
Vai puna i le taulaga
Alira fefiloi ma le toe faasee uamea hose (manava), $ 360
Vai puna i le taulaga
Fesuiaʻiga Faʻalua (Hansgroe) e mafai ona aveeseina mai i le taiala ma tuʻu le itu, $ 226
Vai puna i le taulaga
Fefiloi mai le klaus 92 faasologa (falai) ma le tuʻufaʻatasia mataupu, $ 275
Vai puna i le taulaga
Oas.
Vai puna i le taulaga
Amur Haucet mai ROCA ma le tele o le Spall, $ 170
Vai puna i le taulaga
Lua-Feantal Model Girondo mai Fantani, $ 292
Vai puna i le taulaga
Bitech Polokalame Faʻatasiga Fefiloi (La Torre), $ 470
Vai puna i le taulaga
Iakopo faauluulu.
Vai puna i le taulaga
O le Oddys faʻataʻitaʻiga mai le faapaologa o loʻo tuʻuina atu i le ayarator ma le anti-fata ofu, $ 175
Vai puna i le taulaga
Faʻafesoʻotaʻi le momma faʻaopoopo i le pito i luga, $ 450
Vai puna i le taulaga
Fantani.
Vai puna i le taulaga
Tasi-tulaga fefiloi mai le matagofie, $ 456
Vai puna i le taulaga
Faʻataʻitaʻiga Starvight Kichen mai La Sirre, $ 325
Vai puna i le taulaga
Fantani.

O aso uma tatou te o mai ai ma liliu i luga ma tape le vai i le umukuka. O lenei masani masani mo le tausaga ua faia e ala i le tele o le afe taimi. Peitai, e foliga mai, o le mama aʻiliʻilitanan mea, o se paluvai, avea ma se vaega o le sitaili, elemene elemene o le ata. Faʻataʻitaʻiga "Liliu" ma mea fou e mafai ona sefe ai le taumafaina o le vai taumafaina, seti le vevela manaʻomia ma toe foi e aunoa ma le tago i le crane. Na o le pau le mea na tupu, suia le mea tuai ma tilotilo i totonu o le faleoloa mo le faitau selau o eseese ituaiga o fefiloi, e tatau ona e gagau lou ulu i luga o le fesili: o le a le filifili pea? Foliga o le umukuka ilicts

Vai puna i le taulaga
O le ALEGRATELTENT faʻataʻitaʻiga ma le toe faʻatulagaina o le Spill o loʻo gaosia le Hansgroe, $ 544 I le taimi nei, e manaʻomia le manatu o le umukuka faces e faʻavae ese mai i le faletaele mo le faletaele mo le faletaele mo le faletaele. Maitau uma, latou te faʻaaogaina mo le fufuluina o ipu, faʻatumuina o le saito e leai se togitogi, faʻamamaina o oloa i.d. O gaoioiga nei e iloa ai le ata o le paluvai o le paluvai, ma o le uiga ese lea o le umukuka mai isi uma. O le mea e faateʻatia ai mea, le mea o loʻo sau mai le vai. Ua taʻua foi o le isu. O le umukuka e tatau ona i ai se siʻusiʻu maualuga, lea e faʻatagaina ai le faʻateleina o le galue o le fufuluina, fufulu pe faʻatumuina le lapopoa lapoa ma le vai. E faʻapea foi, o le sipuni o se vai taele i se tulaga tuʻutuʻuga O le maualuga o faʻataʻitaʻiga o le le talafeagai o le tasi - ma le malosi o le vai faʻamalosi e fausia ai le tele o splashes. Ina ia aloese mai ai, e sili atu le filifilia o se palu maualalo ma le vai taele i luga o le hose. Faʻaleaogaina agaga-sili ona lelei filifiliga mo le umukuka paʻu. E mafai ona fufulu le magoto o soʻo se foliga ma le voluma, fufulu se numera tele o ipu, fualaʻau ma fualaʻau. Ole pamu o le cuisis e masani lava ona telefoni feʻaveaʻi, o le mea lena, e faigofie ona faʻaeteete, ae e sili lea ona fetaui pe a faʻaluaina fufulu. Faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻauʻuina i totonu o le vai i totonu o le ipu ipu vai poʻo le fufuluina masini.

O le a le mea e talafeagai mo le umukuka

Vai puna i le taulaga
Designo Skel Haucet mai Hansa, $ 276 Mataupu e lua ituaiga - lua itu-digengal ma tasi-faatufugaga. E talitonu o le sili atu o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tasi-ata paluʻai i totonu o le umukuka. O se faʻataʻitaʻiga e ese mai i le masani ai le lua-itu i luga o le tasi lociekus lokaina masini nai lo le lua (tasi i luga o le malulu ma vevela vai). I se faʻaopopoga, o se fuafuaga tutusa e mafai ai ona e tatalaina ma tapuni le vai ma se moli o lou lima poʻo le tulilima, o le a le mea e pisi ai le umukuka i le umukuka.

A o le fefiloi ma le lua alatoto, e tasi le latou mea taua - le le mautonu o le faaaogaina. I mea uma, ma le fesoasoani a vaititi ma vai vevela mo le malulu ma le malulu, e le mafai ona vave faʻapipiʻi se vevela vevela. Ioe, ma o le ata o se tasi-fasi ma isi ata e sili ona manaia. E ui i lenei, o faʻataʻitaʻiga e lua-faʻa-lua o loʻo masani lava ona lauiloa ma tagata faʻatau e manaʻomia le masani ai faʻagaioiga o suavai o le vai, ma le manaʻoga mo latou e le itiiti ifo nai lo latou e le itiiti ifo ile faʻataʻitaʻiga.

Vai puna i le taulaga
O le Minta nofofua-Party Minta palu (Grothe), $ 138 sili atu i se lapopoa ma le sili ona le fiafia i le fale e faʻatumu ai ni faʻafitauli tele. I totonu o faʻataʻitaʻiga e mafai ona taʻua o le MITA ($ 138-177) mai le Grohe, Scandic mai Gustavsberg, Hansisgon ($ 400) mai le HANGIXA, Arcat O le uluai lomiga o Ventura ma le lua pou (pito i luga ma lalo) - ofo mai oa. E mafai lava ona fetuunai le tafe o le vevela ma le malulu vai mai le pito i luga tuusaunoa e lua manaia lima. O le lona lua Tā Taʻutaʻua i le Setless Typendy ma ua amata ona e oʻo ina e sau lima i ai. O le vai e otometi ona faʻaaogaina, ma se vevela o le vevela. O lea, i totonu o le totonugalemu o mea taua, o le a e maua pea le avanoa e fufulu ai ou lima, fufulu fualaau aina. E liliu i fafo uma o le manatu lelei, ma le tamaoaiga (talu ai o le a le oʻo mai le vai pe a e le manaʻomia). O le vevela o le vai mo fesootaiga e le o fesoʻotaʻiga e fetuunai e faʻaaoga ai le tuʻufaʻatasia o le iunite faʻapipiʻi i lalo o le magoto. E fesoʻotaʻi ma le mana grid e ala i se fork transformer. O le High-Tech Simple Ventura e faasino i le vaega o le Talofa o le HO REX Priment Actives ma e $ 460 pe sili atu.

Vai puna i le taulaga
Honsgroell sili tagata gaosi oloa aofia ai fefiloi, faaauupegaina, nai lo le ofe scraut, o le vai faʻapitoa e mafai ona 1M i a latou aoina. O le mea moni, o le leoa o le taʻele iinei, ma o le vai mai le loced meconanism e sau i luga o se apamemea eyeliner. O sea masini faʻafaigofie meaʻai o fufuluina fualaau, ipu ma susu ia lava. E le gata i lea, o le vai e mafai ona i ai ni auala laiti. O lenei faigofie foliga mafai ona maua i faʻataʻitaʻiga mai ropasan armaturen (i le tau o le $ 160), faʻapea foi ma le oras i luga o le gensi; ) o Hansgroher ma isi. O le mauaina lelei o le umukuka, o le mea o loʻo faʻapipiʻi ai le fufuluina poʻo le mafiafia o le fufuluina, faʻafefeteina, faʻapolofesa i se isi vai vai mo le fesoʻotaʻi o nei masini. I le tulaga o le mataupu i luga o le tino o loo i ai se crane talafeagai. O ia faʻataʻitaʻiga (tau mai le $ 160) toetoe a toetoe lava o tagata uma e gaosia.

O se tasi o uiga sili ona taua o le umukuka o le faigofie o gaioiga, i le tele o auala faʻalagolago i le faʻamalosia. O le muamua muamua mai le foliga o le 'au, o le mea sili ona manaʻomia e mafai ona sese. O le fefiloi galuega e tatau ona 'ave e tamatamailima tape. I le taimi lava e tasi, o le tele lea o le puʻupuʻu o le lever, o le le-itiiti avanoa nofo i luga o lona laufanua e le manaʻomia ai le le mautonu o laina ma auala o le vai. O le mafuaʻaga lea na iai se agavaʻa na tupu ai le filifilia o le umukuka fefiloi ma lima i luga o le foliga o le lelei pupuʻu.

Vai puna i le taulaga
Vladimir Balmagov, Brand Manager o le kamupani "makkherol"

"Afai o le umukuka o loʻo i tafatafa o le faletaele, o le a lelei le faʻapipiʻiina o le tutusa fefiloi i totonu o nei potu. A o potu e faʻamatuʻu e le lautele o le umukuka o le umukuka o le umukuka. O faʻataʻitaʻiga, o le patetele, o le ata lea o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi 'au taʻalo ma le mamao i le va o le 20-30cm, e pei ona fetaui lelei ma le lautele o tagata i totonu. "

Mea ma Faauma

Tele taimi e masani ai, o le fale o le fefiloi e faia o apamemea ma ua ufitia i le chromium, palasitika, lanu enamel ma isi puipuiga ma isi mea puipuia ma mea teuteu. Awves ma faaletonu e mafai ona faia mai le lautele ituaiga o mea ma a latou tuʻufaʻatasiga.

O le masani masani ma le tamaoaiga filifiliga o le umukuka fefiloi-polesi. Ae ui i lea, o le tap o le a ufiufi pea i ni tulaga mai le lima ma le vai. E sili atu le faigofie ona tausia mo paʻepaʻe-monononic ma auiliiliga o paʻepaʻe pe samasama uʻamea. Tele tagata e fiafia i oloa ma se tuai uamea luga. O lenei mamanu e foliga manaia ma sili atu le sili ona lelei hics o le tago. O le manifinifi palu e mafai ona tasi i le fufuluina o le fufuluina, e matua faʻatasia foʻi ma le paʻu mai le aufaiti o mea.

I totonu o fefiloi mo le umukuka na aumaia se vaega atoa o le tele-lanu ata. O lo latou tulaga tasi o le a fesoasoani fuafua le lanu lanu lanu i totonu. (Taugata ma faʻapitoa faʻataʻitaʻiga ma le auro o loʻo faʻapipiʻiina ma e sili ona teuteuina i maʻa taua o loʻo avanoa!). O le fefiloi e le gata i le pisia i le tasi-photon le sili atu, ae o loʻo ufiufi foʻi i nofoaga faʻapitoa e vali i lalo o le maʻa. O ia oloa e fuafua mo le tutusa ituaiga o le fufuluina po o le galue ai.

O le tausia o le pito i fafo o le pito i fafo o le fefiloi o le a le manaʻomia ni taumafaiga faʻapitoa. O le mea autu o le leai o ni mea ma le le malosi o lona uiga o le aveeseaina.

Vai puna i le taulaga
Mikhail Chaizhov, Maketi Taiala Hansgroe Lusia

"O le filifilia o se paluluga, e taua le faʻaaogaina o le fa o tulaga o le fa: o le ata, o loʻo iai foliga, ata o tagata gaosi. O le sili ona taugata ma le malosi o le sioa o le stianless steel. A o le faʻatafunaina o eseesega, o le umukuka e sili atu ona talafeagai mo le maualuga o sulu pe maualalo ma le maʻimau o le faʻamoemoe. E i ai fefiloi e mafai ona tuutuu i lalo i le magoto. E faigofie pe a maua i le faamalama. "

Fausiaina o fefiloi

O le tapunia o le alatoto o le paluga o loʻo faʻapipiʻi i le tino e ala i le itu o le filo poʻo se nati nati. O le tautomi lea matou te utaina taumafaiga i taimi uma matou te tatalaina pe tapuni vai. Fafaga ma tuʻu le vai i lenei tulaga o loʻo faia e faʻaaoga ai se filo o Rod. A palu i totonu o fale, e tapunia le pu, ma ina ia faʻamaufaʻai ai le ofutau, o le paʻu kesi ua faʻaaogaina. O le kesi ua leva ona ola ma mai le taimi uma o sucnical deforfomtion stagetation vave. O lea, e tatau ona suia i taimi faasolosolo. E mafai le fai mai o tagata faʻatau na amata ona faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga fou mai le pulou malosi maualuga, e matua maualuga atu.

Vai puna i le taulaga
Alegra Starck (Hansgroe) faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina ma se moli moli

Ituaiga, $ 405. I taimi uma ua leva, cerrammic kapoti na o mai e sui ai pake carket. O loʻo faʻatautaia ai i luga luga o papatusi ma e faʻavaeina i se auala e le faʻatagaina ai ni isi mea i le upega tafailagi. Pe a liliu se alatomi o le alatoto i le tasi itu o le pu o le lua o mau pamumea ua tuufaatasia, ma o le vai e le sau i le isi. O au uo faapitoa e faʻaaoga e faʻaleleia ai papatusi.

O papatusi faʻavae ma le gafa o le aganuu latou te le o faʻatagaina le vai, e le o afaina ai, ma le faʻaaloalo o le vai e le afaina ai la latou faʻatinoga. Pau lava le faʻatapulaʻaina o le faʻafitauli o le faʻafitauli e ono i totonu o le vai. O le mafuaʻaga lena o le mea e fautuaina ai le au tafafao faʻapipiʻi i luga o le faʻamamaina o tapenaga.

Faʻamamaina le faʻafefiloi e masani ona faʻaaoga se isi ituaiga o tapuni-tape masini. O le polo Stainless Beal Bronk e iai pu i le malulu ma vevela vai. Pe a liliu le le lelei i totonu o le polo e alu i le vai. E i ai le fefiloi ma le tasi i le isi lava, ua fasia le outlet i pou. O pu e lava ma e le o le faʻapipiʻi ma masini masini. Ae ui i lea, e manaʻomia ona i ai sana faʻamamaina tapenaga. O le lever facets e faaauupegaina i masini mo le suavai vai. Peitaʻi, e sili atu lo latou vaaia nai lo le lua-sasaa, sa faigofie i le mamanu ma e faigofie ona toe faʻaleleia atili.

Vai puna i le taulaga
O tau o le Spotting mo Umukuka Faumuts e matua tele, ae o loʻo iai se faʻatusatusaga faʻapitoa i totonu. O le lelei o le itu o onapo nei mai le lauiloa lauiloa o le lauiloa e masani lava, ma o le tagata faʻatau e aumaia muamua o se ata faʻataʻitaʻi ma le tele o mea uma. O le masani masani i le mamanu o le faʻafefiloi o le faigofie o le faʻaaogaina ma se lagona faʻaalia i le sitaili mamanu.

Tagata gaosi

Ua maua e tagata uma le faʻamalosia o loʻo faʻamalosia, faʻavae i ona lava manatu e uiga i le faʻamafanafanaga ma mamanu ma, moni lava o tupe. O le filifiliga o fefiloi a le aso nei e matua sili lava e iai ni talosaga o le a faʻamalieina, tusa lava pe e te masani ona faʻasaoina. O le tele o le tele o tagata gaosi oloa o loʻo gaosia i latou na tusia ai le faʻatatauina o faʻamaumauga, poʻo se faʻasologa o le tamaoaiga o le tamaoaiga, o fea o faʻataʻitaʻiga o ituaiga uma o loʻo tuʻuina atu.

Taugata ma faʻaalu faiga faʻafefeteina e mafai ona okaina e le faʻatonu. Faateleina lauiloa lauiloa le fiafia tele i le tele o faʻataʻitaʻiga o le lelei o le lelei o le lelei ($ 70-150).

E le mafai ona e mauaina se kamupani gaosi oloa e faʻapitoa ai i luga o le umukuka. Pei o se tulafono, afai o le kamupani faia ni vai mafanafana na faʻamalosia, ona maua lea o le tele o mea eseese o oloa.

Mai i kamupani Europa ma Taʻitaʻi Vasega Taise i le Marsian Market o Kamupani a Siamani Hadoroher, Jeadh, Kidenschhat, Kidychhat, kitco. Latou te gaosia le faʻafefiloi o le tamaoaiga o le vasega, ma faʻapitoa. Finnish (Oras) ma Suetena (Gustavsberg) oloa ua tele manaoga. O le lumanaʻi o faʻataʻitaʻiga o Finniash o lo o faaauupegaina i le fausia-i le faamama, o le a fufulu vai mai le afaina o le masini.

E masani lava, o le tele o vaega o le maketiina o le maketi i kamupani Italia. Oloa mai i Baire, Frisone, Bugatti, Nativa, Gessi, News, Fantani, Ftuali, Wredi, o Saleri, e sili ona lauiloa Danini. POLOKALAMA MAI INALAME, e pei ona masani ai, foliga o se ata sitaili, ituaiga eseese o le ituaiga ma o se tau tele. Afai e te le manaʻomia se "faʻapitoa", ona maua lea i totonu o le matou faleoloa e taugofie ($ 50-120) Italia vaega o le umukuka.

I totonu o isi tagata gaosi oloa o loʻo i ai i le Rusia Maketi mafai ona taʻua o le Delta Faucet (USA), SmixA (DEMMOK), Tepa (Swinzeal) O se Vaʻaiga a Amerika Amerika Amerika, vagana ai mo paluvai o le igoa e tasi, na faʻamalosia ai le faʻamama o le tele o le tele o faʻailoga, viidina, ma ia i latou taʻitasi o loʻo gaosia. O le tulaga o WanderAn tulaga o loʻo atiaʻe le galulue faʻatasi i le va o le popolega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Mechamic Griems e faia i Siamani, ma vaega o le fale o loʻo lafoina i Bulgaria.

I le faaupuga o le faʻatuatuaina ma tumau, o matou oloa e sili atu nai lo le sili atu le talafeagai. O le manaʻoga manaʻomia i totonu o le $ 35 o loʻo fautuaina e tuʻuina atu i le emo mai o le Moscow, St. Petersburg, Kasan, Rossono, ma le fale gaosi oloa a itiiti ifo numera o tagata faufautua.

O tagata faʻatonu ae faʻafetai i ofisa o le ORAS, HANGRO, Houp, Handnri, ma le Kamupani Kamupani, mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili