Malulu e malu ai le agaga

Anonim

Vaʻaiga Pepa Faʻapitoa: Faʻataʻitaʻiga o Sisifo, ma le fiafia ma le tele o vasega, faʻaleleia o vasega, faʻapipiʻi, faʻapipiʻiina o le "LCD".

Malulu e malu ai le agaga 13543_1

Malulu e malu ai le agaga
Gorenje.
Malulu e malu ai le agaga
Sporeyorator Indestit R36nfs mai Meroni, $ 416
Malulu e malu ai le agaga
MinIBar Arg0910 mai Asiosiolpool, $ 274
Malulu e malu ai le agaga
Samsung

Tutoʻatasi o le mea e malu ai le mea puʻeata mai le lua cladge

Malulu e malu ai le agaga
O le malulu o le ea malulu e maua ai le tele o vevela i luga o le pusaaisa
Malulu e malu ai le agaga
Tolu-Chamber Model KDF324A2 mai Bosch, $ 1760
Malulu e malu ai le agaga
KD32F00 Sporigearator mai Slainmen ma fou teuina nofoaga, $ 1170
Malulu e malu ai le agaga
Faʻataʻitaʻiga Cbnes5066 mai le PlayBerr, $ 1120
Malulu e malu ai le agaga
Sporedeator ma LCD GR459GTKA mai LG, $ 787
Malulu e malu ai le agaga
Faʻataʻitaʻiga o le Indestit C132nfs mai le merilo, $ 550
Malulu e malu ai le agaga
O nisi tagata gaosi gaosi e maua ai ni mea faigaluega i se tasi sitaili (Zanussi)
Malulu e malu ai le agaga
Faʻatulagaina o Faʻamalieina o le leiloa o oloa i le malu (zero) sone
Malulu e malu ai le agaga
Toetoe o nei aso nei mumusu, pe a tatau ai, e mafai ona e aveese faitotoa i le tasi itu i le isi (siemens)
Malulu e malu ai le agaga
Oldmtiter Shoregonrator mai Gorenj - Nostalgia mo le SIXEth. A atiae, o le mea na manatu e faʻaaoga ai le puipuia e aunoa ma le CFC (chloroftor-carbon), $ 900
Malulu e malu ai le agaga
Tasi-faitotoʻa le faitotoʻa o tupe maua mai le pitonuu
Malulu e malu ai le agaga
Maualuga-tulaga faʻalelei stanless steel auala ma, e le afaina, e faigata tele le faʻagasolo, o le mea lea e faʻaluaina ai le shange o nisi taimi nai lo o latou uso. "Borren
Malulu e malu ai le agaga
A faʻatau se pusaaitu, e tatau ona e vaʻai lelei i le malosi taumafaina o vasega ma le aoina o le tausaga faaletausaga o le eletise. O fale gaosi uma e maua ai ana masini ma se faʻapitoa faʻapitoa o loʻo faʻamatalaina nei tapulaʻa.
Malulu e malu ai le agaga
Bosch's Kiend3044 Shoprigearator ma Antibacet Anion Coating o loʻo faʻauʻuina i se faʻaeʻeina o le vevela vevela ma le tausalaina, pei o le taufaʻasalaga

Malulu e malu ai le agaga

Malulu e malu ai le agaga

Malulu e malu ai le agaga
O le aso, toʻatele tagata gaositupe na faʻaaogaina e le pusa puipuia ma fale faʻapitoa mo fagu ma aʻoaʻoga tu. Ergonomic Andles - e leai se uiga o mea
Malulu e malu ai le agaga
Mumu, samasama, lanumoana - filifili oe lava se tasi. GAMMA vasega o Gamma Sworrigeators mai Vesstfrost
Malulu e malu ai le agaga
Freezers i LG Froorterators o loʻo faaauupegaina i totonu faʻapitoa o fata mo pizza ma fualaʻau 'aisa
Malulu e malu ai le agaga
Faʻataʻitaʻiga S3895KG6 (AEG) o loʻo faʻaogaina i le vave fua o auala, $ 1324
Malulu e malu ai le agaga
O le itu a itu o le itu ad57u95 Spordirator mai Slainmen (602L) o loʻo faʻaaogaina i le masini mo le faia o le aisa ma le tua, $ 3250
Malulu e malu ai le agaga
Aeg

A o iai ni tenalo o tagata teuteu o ituaiga uma o togi ma fesuiaiga i faleoloa faʻapitoa i le scress laina ma fesuiaiga, e tuʻuina atu le manaʻo i se tasi faʻataʻitaʻiga. O osofaiga e pei o lenei metotia tele e masani ona taugata ma e le o le laititi o itu, o le sese filifiliga o se taunuuga e mafai ona momoli mai le tele o aso o aso uma le talafeagai. O le nofoaga e tasi e le o se mea na tupu, ma o le le malamalama lelei o le mea e le mafai ona tulei i le pito mamao mai le mata. O le mea lea, muamua le faia o se faaiuga mulimuli, e taua le vaʻai totoʻa i le mea e ofo ai le maketi.

O mita fofo mea uma

Malulu e malu ai le agaga
O le itu a le itu o le itu i le itu e maua mai le leo o le lua o kapeneta ma, e le pei o le "foaʻi, e tuʻuina atu i le tagata faʻatau o le fesili, o oe masalo i le nofoaga mulimuli. Ae, o le mea e faanoanoa ai, e toatele tagata o matou uso a o matou uso i fale o fale, i soo se mea e masani ai uta fefaatauaiga ma umukuka maua moni. O le mea lea, latou te filifilia faʻapitoa na faʻatusa o mea na pasia i le faitotoʻa, ma le tele o nofoaga e le i totonuina. O mea e mumu ai le Europa ituaiga, maualuga (160-200CM), lautele (lautele ma le loloto 60cm) mafai ona "square" e tusa ma le umukuka atoa. O le pusa 'aisa i totonu, o se tulafono, o loʻo iai i lalo, faʻapalepale.

O leisi lautele o loʻo fai ma sui o le matou maketi ituaiga o pusaaisa - Asia (Iapani ma Korea Models). O faʻataʻitaʻiga ia ma le lautele o le 70-80cm, o le loloto o le 65 cm ma le maualuga e oʻo i le 170 cm, talafeagai mo tamai umukuka. Ae ui i lea, atonu e faigata ia latou tiliva, aua o le masani ai faitotoʻa o le a le pasia le lautele nai lo 66cm. O masini a le aiga e fetaui ma tulaga Europa, e ui lava i nisi ("ATLAN", "Zil") o le tele-ogatotonu loloto (63-65 cm).

Talu ai nei, o le Storagerotors o le taua o Amerika ituaiga o Amerika - itu-itu na aliali mai i luga o le maketi a Rusia, o le SICKA SIMPER, A LE MULIMULI SOGHER, A LE MUAMUA MUAMUA, O SE MUAMUA FUA .D. O le masani ai, o le itu itu-itu-itu e gaosia mai le loloto o le fale mai le 69 i le 76cm (faalagolago i le gaosiga). I le taimi e tasi, o le lautele o mea faigaluega i totonu o kamupani eseese, e mafai ona sau mai le 80 i le 120 cm! Suafafe eseese ma le maualuga: mai le 170 i le 212cm. Faapitoa mo le Europa tulaga o le umukuka meafale e faia i le tele o faʻataʻitaʻiga mai le loloto o le fale 60cm. O fuaitau e sili ona manaia, aemaise lava talu ai o loʻo momoli atu, o le metotia e moni e aveese le faitotoʻa faitotoʻa i le fale e aumai ai se faʻatauga. Ma ona lanu moni o le itu o le itu o le itu-i-itu ma e le o le feʻena i le $ 1750 ma maualuga atu.

E tasi le faitotoʻa e lelei, ae e lua e sili atu

Malulu e malu ai le agaga
Lua potu pusa pusa k3572alodp mai Goldreje, $ 74-laina pusa e mafai ona vaevaeina i le tasi-faitotoa ma lua-faitotoa. O le aso e tasi e fetaui ai ma le sili atu. E masani lava o le pusa pusa-laulau maualuga 85cm poʻo se teisi sili ona tele o faʻataʻitaʻiga (e oʻo i le 1.5m). O le faʻaʻaisa o loʻo i totonu o latou e leai se tasi (tasi-Chambert filifiliga), pe laʻititi foi i le voluma ma o loʻo i ai i le pito i luga, e lua potu). O ia faʻataʻitaʻiga ua fautuaina mo ni tamaʻi potu pe faʻaopopo foi i le ua leva ona i ai nei pusaaisa. Ole tau o le tau o le tele o le tele - mai le $ 170 mo le sili ona faigofie iunite o le gaosiga o le aiga gaosi ("OKA-RIDER I LE $ 500-600 mo le 60s (DEMERNITID I lalo o le 60 500-600 mo le 30 500-600 mo le 60 i lalo o le Europa aulelei. Talu ai nei, talu ai nei, o fale e tasi-faitotoʻa na amata ona aliali mai i luga o le maketi, faʻapitoa fuafuaina mo le teuina o le uaina, uaina 0910 mai i le asiosio). Ona o le faʻapitoa faʻatonutonu faiga i totonu o le potu, o le sili ona vevela vevela ma le le fiafia o loʻo lagolagoina. E i ai ni mea fai mai, ma tasi, $ 900.

O faʻataʻitaʻiga sili ona taatele o le lua-faitotoʻa, saunia isi avanoa i le puipuia ma le 'aisa. E le gata i lea, o le mea mulimuli e mafai ona i le pito i luga ma lalo ifo. O le pito i lalo o loʻo mafai ai ona e faia le '' '' '' '' '' '' '' '' 'O loo sili atu le talafeagai (e ala i le faʻaititia o le pusa puipuia). O se filifiliga lelei lea mo fiafia e selesele ai oloa o le lumanaʻi. O na maimoa e masani ona faaauupegaina i papeti faʻapitoa poʻo le fusuʻaga mo le faʻaʻaisa o le berezing poʻo isi fua tele. O mea leaga, o loʻo mau i le tumutumu, e faʻaautu mai, o se tulafono, ae le o le fusuʻaga, ae sulufaʻi.

Tele kamupani o loʻo gaosia ai foʻi ni pusaaitusi tolu-potu. O le potu lona tolu o loʻo taʻua o le maalili (leai) ma ua faʻaaogaina mo se umi (i luga i le tele o vaiaso) faʻasaoina o oloa i se tulaga o le fou. O le vevela o loʻo teuina i le 0s. O le mea pueata e masani i le va o le le gaoia ma le malulu o potu. O lona voluma e mafai ona oʻo i le 200l (mo se faʻataʻitaʻiga, i le ksf 3202 faʻataʻitaʻiga mai Bosch), ma atonu e laititi - 80L (Er 8620h mai le Eletrolux). GR 403 SVQF mai LG ma Aristson EPFN300 3P El mai Meroni, Zero Camera, Astatching, suiina o le malulu pe malulu mode. I le auala, o se vaega vavaeʻese (pei o le kgb 3646 mai le swodberr), poʻo ni vaega o se lua-potu o le potu e lua-potu-i-itu-fou tofia i le fou fou o le biofred). I lea tulaga, o le saienisi foi o le fou o loʻo i le tasi Kapeneta ma se pusa tutoʻatasi.

Malulu e malu ai le agaga

O le itu i lalo o le itu i le itu i luga o le initaneti ona faʻailoa mai e le tagata faʻaaoga o le a liliu i totonu o le fale gaosi fale ma le poloketi masini. O le faʻaalia o loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o le tulaga o le malulu o se oloa ma tutoʻatasi e faʻamalosia ai auala talafeagai. I se faʻaopopoga, o le masini e tuʻufaʻatasia galuega o le TV ma le ata o musika ma le ono mafai ona lafoina se faʻatapulaʻaina o le numera o ulo mai le fesoʻotaʻiga. E mafai ona e puʻeina se ata o le Initaneti Sporgorator, e talanoa i luga o le vitio telefoni, tuu se feʻau e ala i le tusia i se peni faʻapitoa i luga o le LCD-faʻaali luga o le LCD. O meaʻai ile tele o meaʻai masani, faʻapea foi ma le mea o loʻo i totonu o le nofoaga i totonu o le masini, sili ona lelei ua faia mo latou teuina.

Aoga voluma

E masani lava, tagata gaosi oloa faʻailoa mai le atoa o le aofaʻi o lita, o lona uiga, e le aofia ai nofoaga i totonu ma pallets. O le pusaaisa e oʻo i le tele o le avanoa, ae na o se vaega o ona o le manaia o le faʻaaogaina o oloa. Pe a faʻatusatusa i fafo ma aoga voluma ua manino ona o le sili ona lelei i totonu o le lotoifale faʻaaogaina i totonu o AEG faʻataʻitaʻiga (54.6%) ma Arision Brand (53.6%). USHRP O le galuega galue o le pusaaisa o le 52.3%, a o Slainmen e na o le 39.9%.

A o le le galue tele, e manaʻomia e fau ai se hermedic ma vevela-faʻasoesaina mamanuina. I mea uma, afai ua tape le malosi, e tatau ona taofi e le pusaaisa le malulu mo sina taimi. Sa faʻatinoina suega i le faʻamoemoe o le fuafuaina o le taimi mo le mea o le a siʻitia ai le vevela i le pusa aisa i le pusa 'aisa o le a siʻitia ai C- 18 i le 9C. Na iloga o le isi siemens ma Wairlpool metotia taofiofi le isi nai lo isi (18h 10 min), ma le maualalo o le LG masini (11h 20 min).

O le talafeagai lelei o le faʻaaogaina o le aoga o le pusaaisa e mafai ai ona e nonofo tele oloa i totonu. O mea ua tutupu na faʻaalia ai o le sili atu o le teuina o nofoaga o loʻo teuina (ia e amanaia uma fata, o le faitotoʻa faitotoʻa, palves ma atigipusa) mai masini teine ​​(1.51M2). O fata e mafai ona faia i le lelava e le mafai ona faʻapipiʻiina, ia alafau ma le palasitika poʻo le palasitika.

O le mea pueata e ese

Malulu e malu ai le agaga
O le ARC8010 faʻataʻitaʻiga mai le Whirlpool, $ 910 i tulaga masani o tagata atamamai ua faʻaaogaina, o loʻo faʻavasegaina i le tele oa matou mautotogi, o le malulu e faatatau i le puipui i tua o le potu puipui. I le taimi e tasi, na taitaia lalo e le ea malu, ma mafanafana, i luga o le isi itu, i luga atu. O lea, so sone ma le vevela o loʻo faia i le potu. O le malulu malulu e mai le +2 i + 4c- latalata i le pito i tua ma luga o le atigi lanu fata. Luga o le pito i luga, o le vevela e maualuga atu: mai le +6 i le + 8c. O le uaina i luga o fata o le faitotoa - order + 10c.

O faʻataʻitaʻiga i aso taʻitasi o tagata mumusu (faʻataʻitaʻiga, erb 3400x mai le eletise, kfn 87676 o loʻo faʻapipiʻiina o le ea malulu o le ea. I le taimi lava lea, i totonu o masini o le GR-T TRA, e tusa lava pe a le foega o oloa ua agi. E i ai faʻataʻitaʻiga (tatou fai mai, arc 8010 mai le Whirlpool), o loʻo faʻaalia ai e le Hermal Dear Hellors le isi le mafanafana "o mea ua paʻu i totonu o le potu malulu. Peitaʻi, e taua le matauina o le mea puʻeata malu e le taugofie: E faʻateleina ai le tau o le pusaaisa pe tusa o le 20-30%. E tele naua ona o le mea moni e faʻatumauina ai le malulu o le vevela ma vailaʻau headitiser e manaʻomia saʻo tulafono.

Pusaaisa

Faapea na e filifilia se lua-faitotoʻa lua-potu faʻataʻitaʻiga. O lea la ua tatau ona filifili le mea e tatau ona i ai le pusaaisa. E lelei le puipuia o le auala i luga o le teuina o le teuina o fasi aano o manu, iʻa, ae le faʻamalieina o oloa tetele. O le faʻaʻaisa o loʻo i lenei mataupu e masani ona vaevaeina e se fusi faʻafefeteina i ni vaega se lua. O na masini e le o luga ole 1.76m. A afai e te manaʻo e fai se mea leaga ma teu i ai e le gata i le aano o manu, iʻa, semi-lamepaina o oloa, e sili atu foi le faʻasaʻoina o le pusa aisa pusa.

O le vasega o le pusaaisa e fuafua e le itiiti ifo le vevela, lea e mafai ona faia ma tausia. O loʻo faʻaalia mai e le tausamiga i luga o le faitotoʻa o mea pueata. O le faʻailoga ua faʻamamaina e pei ona taua i lalo:

(*) - E fetaui ma le vevela -6c ma maua ai oloa faanenefi i le atoa o le vaiaso atoa;

(**) - e fetaui ma le vevela -12c ma maua ai oloa teuina oloa i le taimi nei;

(***) - E tutusa ma le vevela o -18c ma ia mautinoa le saogalemu o oloa malulu mo le tolu masina, faapea foi ma le malulu o oloa fou;

(****) - e fetaui ma le vevela i lalo -18C ma faʻatagaina oe e tausi ai le 'aisa ma fou-malulu meaʻai mai le ono-masina i le tausaga.

I le tele o aso nei faʻataʻitaʻiga (AEG, electrolux, millele) o loʻo iai se galuega faʻapitoa. E liliu i luga pe a manaʻomia le faʻaʻaisa le tele o oloa fou (sili atu nai lo le 3kg). I lea tulaga, o le compressor of the Consaer amata ona galue pea seia oo i le vevela i totonu o le potu matala i -18s. Ona mafai ai lea o le Superzazka e otometi lava le le atoatoa, ma o le pusaaisa e alu i le mea e teu ai.

Tagata atamamai

Malulu e malu ai le agaga
Lua-faitotoa tasi-itu-Dormaneal Sportirator Larc4190 mai le Whirlpool ma le le mafai ona pulea - New 2004 faapopoleina ma le talitonuina o le malulu o le vaomatua. O le galuega o le muamua-compress strered o le toetoe o le vai o le vai ma tietie i luga o tupo a le evaporator. Tofitaga lona lua, liliu i le soa i totonu o le Efeporator, filifili le vevela i le ea sa siomia ai le vevela, e faaitiitia le vevela i totonu o le pusaaisa. O le aoga o le mea faigaluega e fuafua i le fegalegaleaiga o lenei "tandem". Faʻataʻitaʻiga ma tagata faʻamalosi e lua e sili atu le alualu i luma. Lenei, e faʻapipiʻi tutoʻatasi le vevela o le fefaatauaiga ma pusa aisa, talu ai e fai uma ma faia se pule aʻiaʻi. O lapisi o mea pueata malu, o le tasi e mafai ona tape e aunoa ma le faʻailoga tagata mo se isi, e matua talafeagai, pe a e tuʻua le gaogao. I le "le le mafai" mea pueata e le mafai ona suia, e lagolagoina le vevela + 15c. O le mea taua o se laina, pe a manaʻomia, taumafai e le tatau ona tape le pusa 'aisa. Ona o le tutoʻatasi o tagata fai e taofiofia, e faigofie ona faʻatulaga e supopava ma le malu o auala. Mafaufau, o le lua-potu pusa e le o se tasi-vaega e le o se lua-vaega, o le a le galo aua le galo le mea lea mai le tagata faatau.

E ala i le ala, o le gaosi oloa o le pusaaisa e mafai ona faʻaaogaina le kapoti o se isi tagata taʻutaʻua ua lauiloa gaosi oloa gaosi. E le o se mafuaʻaga e masalosalo ai le moni o oloa. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻavae ai le bosch e taofiofia le Matua Matua, ma Faʻalapotopotoga.

Na tuʻuina atu e le Vimport BrorigEorrators i le matou maketi, o loʻo iai le Chlorine - o loʻo i ai i le Breon (CFC vaega) e leʻi faʻaaogaina e avea o le pusaaisa. WHEEE "Faletalimalo" Tamoʻe "Faleoloa Hydrocarbon Taofia (ISOButane ma le taamilosaga) poʻo se fefiloi o Forton, le lamatia mo le siosiomaga. I le Maliega i le va o atunuʻu Europa, Freens R12 ma R22 faoa, ma R134A (HFC kulupu) o le a faʻasaina mai le 2030. Ae o Rusia ma le Iunaite Setete e le lagolagoina ni fuafuaga tutusa. O le R600A o loʻo avea ma le faʻateleina o le lauiloa (faʻaaoga i faʻataʻitaʻiga mai Aeg, Swelberr, lg, electrolux, Samsung ider.).

Anna GolovKo, electrolux faufautua

"O aso nei e maua ai le mea e fai ai mea e maua ai mea e sili ona faʻaaogaina ai manaʻoga o tagata faʻatau. O le tele o tagata gaosi e mafai ona faʻatonutonuina le vevela, ma le vave o le nofoaga o le nofoaga e siʻitia ai le vevela. O le amataga o le tupulaga faʻataʻitaʻiga o loʻo avea ma alualu i luma lelei: E mafai ona e alu i le tafaoga e aunoa ma le popole i oloa o loʻo totoe i luma o le "leai se mea e mafai ai ona o le" zero " O le sone. I le faʻaopopoga, o masini faʻatagaina le tagata faʻaaoga e taʻu ai le tagata faʻaaoga ia latou lava le o latou lava feololo i totonu o potu ma le sili ona talafeagai o latou avanoa. "

Malosiaga sefe ma auala tele

I luga o le faʻaulufale mai i luga o le Spored Sporgorator, e mafai ona e mauaina se mea faʻapipiʻi i luga o mataʻitusi (mai le a i le g) faʻaalia ai le vasega o lona malosi lelei. Mai i le am-matua tamaoaiga ma le tau o le tamaoaiga (mafai ona toe fai mai i le 300 i le 600 kWh i le tausaga), o le averesi mana o le taumafaina. Peitaʻi, o tagata gaosi oloa e mautinoa e le faʻatagaina le faʻaaogaina o le faiga o loʻo i totonu o le vaega faʻapitoa, mo le mea e sili ona taua o le vasega. O le aufaasusu e auai i le vasega tele, o lona uiga, o loʻo latou fuafuaina mo le tau e tatau ai i se vevela i totonu mai + 32c. Aafiaga SN (SIEMENMS, PERKERBERR Oloa) O loʻo faʻavaveina le lautele: mai le +10 i le + 32c. Vasega T e fuafua i le vevela mai +18 i le + 43c. Ae o le toetoe lava a le sili atu ona faagaeetia i le vasega (mai le +10 i le + 43c). O ia faataitaiga e iai le Macerurced, Lakebzer ma le tele o isi.

Otometi faasaga

E masani ona tau le mafai e le au mumu ona faaleagaina, faaalu le tele o le taimi, o le evaporator e masani ona liliu le kiona fulufulu, ma le mea pueata ua le mafai ona aisa. I le tele o faapogai faavaitaimi, e leai se faafitauli: O le otometi ma le faiga o le nofrost (po o le frost free) e apalai ai iinei, o lona uiga o le tagi e sili ona tagi e Eva o lo o faapipiiina. O loʻo tu i totonu o le puipui pito i tua o le potu puipui, lea susu, ma le lotovale, e masani lava ona liliu i le anime. I nisi taimi, o le pusaaisa e otometi lava ona tapunia, o le puipui o le teisi teisi teisi ma matamuli i lalo. Ua ulufale le susu i luga o le koneteina luga o le malosi ma ua ia maua ai le soʻona faʻaalu, pe lafoina i le pallet i lalo o le pusaaisa.

O le togafiti e tasi le faiga e mafai ona oo i le "masani" scrorie nuu mai le maketi. Aisea? Muamua, e sili atu lo latou taugata. Tulaga lua, aga masani e mafai ona afa i le lua taimi umi e taofi ai le malulu i le mea e tupu ai le paoa (mulimuli ane, e leai ni auala leaga Lona tolu, e leai se mea e teu ai le suavai, oloa o loʻo teu faʻalelei i ai, e leai se mea e tafe ifo ai le ea mai ia te i latou uma le faʻamamaina mai ia te i latou (aemaise mai fua (aiii). Lona lua, e talitonuina o masini na faʻafaigofie ai le pisa (tusa o le DABA), talu ai o le leo mai le tau ma mai le gaoioi o le tafega o le faʻagaioia. I le auala, lua-tulaga faʻataʻitaʻiga e iai le pisa i le 42 dba, ma le sili ona faʻailoga o faʻataʻitaʻiga mai le PlayBerr, AEG, o le DOBO (DBA).

"O le mafaufau electronic"

O le lata mai o faʻataʻitaʻiga o redrigeators o loʻo faʻaaogaina i le "mafaufau i le faʻafanua", faʻatagaina, aemaise, e faʻatumauina le saoasaoa sili ona lelei mo le teuina o oloa eseese. Mo le komepiuta o le komepiuta, o le fuzzi cigc system system ua faaaogaina. O le iai o le vevela o le vevela o loʻo maitauina ma, fuafua i luga o le molimau i le au atamamai o le tagata i totonu, o le aafiaga o le faʻamalosi ma le naunau e mafai ona fesoʻotaʻi. O le iʻuga na faaitiitia e la latou galuega i le lelei, o le tulaga o le faʻanoanoa e lelei mo le teuina o oloa ma eletise e matauina.

Afai o le faʻaeletoroni o le eletise, o le vevela e mafai ona faʻatuina i le tasi tikeri ona taofia ai lea o le numera sikoa. I le avea ai o se tulafono, o mea uma e mafai ona faʻaogaina i le malamalama e faʻasino i totonu o le potu taʻitasi ma faʻamalosia le faʻaʻaisa o le vevela, e pei o le vevela o loʻo ki luga pe a le o le vevela i luga o le vevela (unaʻiga o le vevela o le taimi o le tausalaina (o loʻo i ai o le vevela o le taimi e maua ai le vevela. Tele faʻataʻitaʻiga (AEG, LG, Bosch IDR) mo se tulaga o loʻo iai foʻi o se leo faʻailoga. Ag and Dayzherr Av masini, mo se faʻataʻitaʻiga, o se aoga aoga o le taulotoina o le vevela faʻale-malologa faʻaletino.

Fuafuaga o Nei

O tagata gaosi e ofoina atu i tagata e le gata i ni tagata pusa puipui, ae o faʻataʻitaʻiga foi o loʻo faʻaalia ai se foliga fou i le ata o lenei masani masani tekonolosi. Filifiliga iinei o le sili ona eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masini i le sitaili o le 50-60s o lona "faʻamalosi", taʻamilosaga o laina (softline-mamanuina o le a maua ai le umukuka faʻaonapo nei.

E pei lava o le lanu o le mataupu, o le aso o le maketi o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga e faʻamalieina ai le sili ona manaʻomia le tele o tofo - mumu, samasama, enaena ma e uliuli foi. Ma o le mea moni, o le faʻataʻitaʻiga o shiness smael e ofoofogia lava.

"Leai"

Malulu e malu ai le agaga
Fausia-i le pusa puipuia o le ata o le ata 476 / r mai i le Whirlpool ma ni tasi o pisinisi mo pusa 'upega tafailagi o le Weekerewotors lelei fausia O masini atoa-tele e masani ona faʻalumaina i lalo o le umukuka koluma, ma e le maua e le '' '' '' '' '' '' '' '' O LE FAʻAVAVAU I LE IGOA LE MAUA. O le mea taua o le ofi atu o le tuʻufaʻatasi, e maua ai le malulu ma le aveesea o le ea mafanafana i le itu o lalo ma tua pa o le Kapeneta. O lenei mafuaʻaga i le faʻavae o loʻo tipi i totonu o se lattice faʻapitoa (o se tulafono, e sau ma le mataua), talafeagai mo meaafale.

Ina ia taofia le umukuka mamanu i le tasi ki, tagata gaosi oloa e masani ona uma ona faia le fausia-i totonu o le "faitotoa lua. O le meaafale o meafale ua faʻapipiʻi i le fale o le masini e faʻaaoga ai elemene faʻaseʻe. O lea, o le ae tatala i taimi uma faitotoʻa i le taimi e tasi.

O le vaega o loʻo faʻamauina ai le faitotoʻa o le pusaaisa i auala eseese. O le mea e masani ona faʻaaogaina metotia o tiʻetiʻe tidedides: A e tatalaina le pito i luma, le faitotoʻa "overwochoches" ia i latou, pei o luga o le alavai. Peitaʻi, i le tulaga lea, o le vateavale o loʻo tumau pea i le va o meafale ma le faitotoʻa, e mafai ona tapunia ai le palapala.

Ma ma tamatamailima ma tamatamai lima! I se faʻaopopoga, o le puipui puipui o loʻo tatalaina le tapulaʻa o le 90, lea e faigata ai ona e faʻaaluina, faʻataʻitaʻiga, i ni atigipusa ma fualaʻau. E i ai foʻi le taʻamilosaga soʻo se auala. Ma o le faitotoʻa o meafale e latalata i le faitotoʻa o le pusaaisa ma tatala i le 110-115. Ina ia faia lenei mea, i totonu o le fale, o se pue faʻamau ma le lapoa o le 35mm, o loʻo lafi le fusi.

Faʻapipiʻi le pito i luma-mataupu e matua faigata tele, manaʻomia le maualuga o le faʻailoga o le faʻapipiʻi. Ae maise lava, afai e te siitia le lafo i le tele o le itiiti ifo i le toʻaitiiti faruimeters poʻo ni mea e faʻateia ai lava, o le a e le naʻo le faʻatulagaina o mea fou.

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Maualuga, lautele, loloto, cm Vexrigeanrator voluma, l Le tele o le 'aisa, l Numera o tagata atamamai, pcs. Malosiaga vasega Foliga Tau, $
Aristson (Memoni, Italia) MBA 2185 S. 1856060. 240. 105. 2. Ae Super Freeze Super Suesuega Galuega, antibacteriacial coting, fou pusa fou sone 622.
Bosch (Siamani) Fausiaina-i le pusa fale kapeneta kie 30441 - 204. 61. 2. A. Vavaeʻeseina le eletise eletise eletise i le pusa puipuia ma le 'aisa, o le faʻamalosiʻau o le faʻataʻitaʻiga ma le manatuaga 830.
KDF 324A2. 1956666777. 64. 65. tasi A. Antibactarial Coang Agonion, Vavae ese le puleaina o le eletise ma digital demation 1650.
Electrolux (Suetena) ERZ 3600. 20059,562,3 163. 87. 2. A +. Faapitoa Faʻalauiloa, Fuzzy Puleaina Faʻalelei le vevela ma le tele o auala ma faʻavavevave le malulu 1360.
Indestit (Memoni, Italia) C 132 NF. 167606066,5 157. 66. tasi Mai Masini faʻatonutonu, leai se mea e mafai ai, faʻaʻaisa le mafai ona faʻaʻaisa ai le mafai (-6KG i le aso 1.5.
Lg (Korea i saute) Gr-459gtka 20059,566.5 206. 93. tasi Ae Pulea le pati ma le numera numera LCD Show Groupram Sow Somer, Magik Cirisper 787.
Prackerr (Siamani) Cone 3866. 19826063,1 269. 89. tasi Ae O le faʻatonutonuina o le faʻaeletoroni, o le numera o le vevela o potu i potu uma, superfrost Super Suʻega 1400.
CBNS 5066. 2007564. 200. 119. 2. Ae O le faʻatagaina o le faʻaeletoroni, o le numera o le tau o le desicrineration ma le freezer defect, superfrost sili sili ona lelei auala ma otometi tapunia pe a tapunia le 30-50h 2666.
Miele (Siamani) Kfn 8700 fatu 1846063. 145 (fou fou mea pueata) 123. 2. B. Digital vevela faʻailoilo i le pusa puipuia ma le leai se totogi, dynamic coot system dynacool 3207.
K 8952 SLDS 1846063. 398. - tasi Ae Digital Vevelator faailoilo, Dynamic Coolting system dynacool 1677.
Siemens (Siamani) Itu-i-itu kg 57u95 1839262. 402. 200. tasi I totonu Vavaeʻeseina le vevela o le vevela i le pusaaisa ma le 'aisa 3250.
Ki 30e440. 17956555. 204. 64. tasi A. Antibactarial coting Agonion, vavae ese le eletise eletise i le puipuiga ma le 'aisa 850.
Whirlpool (USA) S20d Rs. 17890777. 334. 206. tasi Ae Faatoeletonikaina LCD Faaali, Vaseʻa le vevela o le pusaaisa ma le 'aisa, i totonu o le faitotoʻa o le aisa ma le atoa, pati mode 3003.
Arc 4190. 1877173. 330. 110. tasi A +. LCD faʻaali, atoa leai se mea e fai ai le faiga, pati pati 895.

O le faatonu o le faʻafetai i le sauniga 'autū "El Ko-Auauna", o le kamupani "eʻauter", sui, merec, merec, merec, merecles mo le sauniaina o mea.

Faitau atili