Ina ia o le fale o le mama

Anonim

Vaʻaiga lautele o le faʻagasologa o meaʻai o meaʻai: O le faʻamatalaga faʻapitoa o le masini, uiga o le faʻapipiʻiina o le faʻaaliga. O ai e gaosia?

Ina ia o le fale o le mama 13546_1

Ina ia o le fale o le mama
Atu
Ina ia o le fale o le mama
Atu
Ina ia o le fale o le mama
Atu
Ina ia o le fale o le mama
Atu

Mo le lelei galuega, o le faʻaaliga e manaʻomia le vai malulu e faʻamamaina ai otaota i totonu o le afi ma foaʻi i le malu o le afi

Ina ia o le fale o le mama
Atu

Faʻapipiʻiina o le tagata agamalu e mafai ona faia na o ia, talu ai o loʻo faʻapipiʻiina le faʻatonuga i ai. Muamua e tatau ona e faʻapipiʻiina se matata faʻapitoa i le moli uila. Le isi, e tatau ona e tuʻufaʻatasia le tagata faʻaali i lalo o le magoto e faʻaaoga ai le loka. Suiga o paipa o loʻo fesoʻotaʻi e le paʻu paʻu, ma o le hepper e fesoʻotaʻi i le mana grid.

Ina ia o le fale o le mama

Ina ia o le fale o le mama
Atu
Ina ia o le fale o le mama
O le seti mo le faʻafesoʻotaʻiina o se faʻaaliga e fufulu ma fufulu, o loʻo aofia ai ni faʻailoga ma uʻamea
Ina ia o le fale o le mama
Kamupani - Tagata gaosi oloa ofoina tele lanu o lanu eseese: White, Biebe, "Steel" ma le "Golden"
Ina ia o le fale o le mama
O le umi ma le foliga o se paipa e fesoʻotaʻi ai le folasaga ma se sexge system e faʻalagolago i le "plumping" foliga o le umukuka
Ina ia o le fale o le mama
O le faiga o le pneumatic pulea e aofia ai i totonu o le pusa pe ua faatauina ese
Ina ia o le fale o le mama
Atu

Ina ia o le fale o le mama

Ina ia o le fale o le mama
Atu

E oʻo lava i tagata o loʻo nonofo i nei aso o loʻo faʻaaogaina o le tele o fale teu oloa ma lapisi o lapisi o loʻo tulaʻi mai faigata ma otaota lafoai. Soʻo se mea e iloa ai e soʻo se mea o le a tupu pe a galo e te onosaʻi i le paketa pakete i le taimi - E leʻi leva ae o le a liliu le umukuka. Ae silitia atili ai lenei faʻafitauli o loʻo feagai ma tagata o le atunuʻu fanua, ona o nisi nuʻu o le aveʻesea o le aveesea o lapisi e na ona le maua. Faaputu le tulaga o le a fesoasoani ai i le supper o le folasaga o meafaitino.

Aveese - o le a lea?

O le ata o meaʻai o meaʻai, a leai se isi o le faʻaali, o se masini o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le umukuka o le sikini o le sipela (e tatau ona maitauina pe a faʻapipiʻi i totonu o le ogatotonu o le sowaige network network). O le mea moni, o se afi afi afi. E ui i le mea moni o le faʻaali o loʻo fuafua e suia ai le otaota, o loʻo faʻagaioia atoa i se isi mataupu faʻavae nai lo le pepa, o le aano o manu. E ese mai i le talitonuga lauiloa, e leai ni naifi ma ni naifi ma nila. O le masini e aofia ai lua vaega autu: o le afi ma le potu leaga, pe a aliali mai le igoa, ma olo. I totonu o le uamea uamea, o fea le lua valea amperr harmers o lo o gaoioi. O le afi e aveina se disk, o le hammers amata ona liliu i luga o a latou axis (o le tulimanu o lio e mafai ona tutusa i le 180 pe gagau le otaota i luga o le laupapa. Aia tatau e tusa ai ma oloa mama ua faʻamamaina fefiloi ma vai ma tuʻu i totonu o pu i totonu o le disk. E ala i le numera o le Ata o le Faʻaaliga, latou paʻu i totonu o le nofoa faʻataʻavalevale ma faʻalautele i nofoaga o le tiapolo.

O lea, o le lafoaia faʻavae e faigofie lava, faʻamalieina ma saogalemu tele, ae o soʻo se faʻataʻitaʻiga fale faʻamalieina atonu o le a avea ma paipa o loʻo avea ma kilokalama o lapisi i le magoto o lapisi i le magoto o lapisi i le magoto o lapisi i le magoto o lapisi i le magoto o lapisi i le magoto o lapisi i le magoto o lapisi i le magoto o lapisi i le magoto o lapisi. O le mea moni, o le tulaga lamatia o le poloka e laititi pe a fai o le vai o le vai o loʻo faʻaaogaina e lava (le itiiti ifo 400l / h). Sa le aoga, o toleniga na faia e le American Social Prokisttists na fufulu lelei i le faʻamalologa o le vai, ma e le o ufiufi i le fuʻafuga o le sami. E tatau ona taʻua o le faʻaaliga e le gata ina le faʻatagaina oe e tausi le mama i le umukuka i le faʻaleleia atili o le siʻosiʻomaga o le siosiomaga.

O le a fesoasoani le chopper e aveese ai le tele o mea o le okeni o le tinoiina: o le fulufulu mamoe, atigi fatu, fualaau suamalie, fuamoa moa, moa ma fasi aano o manu ind. I le ala e le gata i lea, o lapisi lapisi mautu, ae e le naʻo le mama i le potu oloo le olo ma le saolotoga o faʻafiafiaga elemene. Iv ma le tutusa masini e le o le malosi. O lea, o seleri, sana cars ma le pu faka isumu e sili atu e togi i fafo i le auala masani. O le mea moni o nei oloa e loloto ona gaʻo, faiga femalaiga ma i le taimi o galugame limps o patu i fafo, pei o le faʻaʻaisa, ma e faigata tele ona fufulu. Faʻavaʻa ma se faʻaaliga ma faʻapipiʻiina o nonogatupe lemu, aemaise i le tele o aofaiga, faʻapea foi ma le gaʻo vevela - e mafai ona latou pipii i le faʻauiga o le paʻu o le uafu.

Raskin Larissa, Sui Faatonu Sili o Sovinservice

"Talu mai le tagata faʻaali, o le mea moni, o se alualu i luma siphon, ma isi umukuka iunite e mafai ona fesoʻotaʻi i ai, o le paʻu poʻo le tele o a tatou mea silisili , ma le manaʻo e faʻafesoʻotaʻi uma masini i le tasi vai vai na faʻamatala. Ae mai le faʻataʻitaʻiga o le manatu, e le masani ona fesoʻotaʻi i le i luga o le mataupu faavae o le lipotia o vaʻa. O le iʻuga, faʻalavelave i le galuega o faʻaputuputu, le lelei o odors ma calives, e le mafai ona faia e aunoa e sili le aua le taumafai e fai oe lava, ae ia faʻatuatuaina se tagata faʻapitoa faʻapitoa. "

Faamatalaga fautuaina

Ae e te leʻi filifili i le faʻatauga o le "umukuka fesoasoani," e tatau ona e mafaufau i se mea i le faʻapitoa o faʻamatalaga o le masini. O se aiga o le tolu e leai se aoga e maua ai se tuʻufaʻatasiga, fuafuaina mo faleʻaiga feololo, ma o se paʻu maualalo e faʻamalieina ai manaʻoga o tagata nofoia.

O le muamua ma le faailoga autu o le afi afi. O le mea maualuga, o le vave tele o le faʻagaioiga o loʻo faʻaaogaina ma e mafai ona faʻamamaluina ai le tele o otaota. Faʻaali foʻi tagata e ese mai i le leotele o le potu faʻanoanoa ma le tulaga o le leo o le mafaufau. O le leo na lolomiina e le masini e le tele tele ma averesi 50-70db, ae o loʻo taumafai tagata faʻatau e faʻaititia ai lenei tau (FD10000 ARINCIDE E mafai ona finafinau pe a oʻo i suiga maualuluga (faʻataʻitaʻiga, ma le totoina o povi poʻo suauʻu o le a faʻatupuina le tele o le kofe.

O le sili ona alualu i luma ma taugata tele faʻataʻitaʻiga o tagata faʻaali o loʻo sapalaiina e nisi galuega faʻaopoopo: o se prumatic faʻatonutonuina, e mafai ona manaʻomia le disk (ma le leitio o le frigidaire), ona o le mea e le faia ai e le chipper e faʻalavelave ai i isi mea faigaluega. O le tulaga o le croushing cmushm o loʻo faia mai le palasitika poʻo shinless steel. O le filifiliga mulimuli e sili ona lelei, talu ai e sili atu le mautu o le polymer.

Faaali mamanu:

Ina ia o le fale o le mama

1) le 'au Ata o le Dysopozer;

2) Longtener loka;

3) Taeaovale

4) Malaga atoatoa le mama;

5) sootaga node ipu;

6) Faʻasolosolo faʻaleleia le IMPLEller Hammers (o le tulimanu o liuga e mafai ona 180 poʻo le 360 ​​faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga);

7) O le lotoa pito i fafo (gaosia mai se mea faʻapitoa o le palasitika poʻo le uʻamea);

8) uamea croushing disk;

9) afi (Malosiaga 0.5-1l. C), Drive Drive

Faapipiiina foliga

E pei ona taʻua i luga, o le faʻaali o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le magoto ma o loʻo fesoʻotaʻi i le sowoge system. Talu mai o le heliko o se masini eletise, e manaʻomia se faʻavae o luga 220v, ma e manaʻomia le puipuia mai o le gaʻo. A o le ogatasi o le hepper ma umukuka sinks, e talafeagai mo uma faʻataʻitaʻiga o le sili ona taʻua o le Europa tulaga 31/2 (o le lapoa o le ata o le 89-90m). Ae afai o le mea e foliga mai e le tutusa ma nei tapulaʻa, ae le o lona uiga e manaʻomia lava le suia. O tagata faigaluega e faia i le shinless shel, e mafai ona faʻaopopoina le lapoa (e masani ona tautua ai le tautua saunia e le tautua tautua). E tatau ona maitauina, o le paipa, o lea la o le masini o le a fesoʻotaʻi ma le sowage, e tatau ona vave faʻafefeteina ma le toe faʻaleleia o meaʻai ma o le a avea ma mafuaʻaga o le fiafia i le potu.

O le Spipper Faʻapipiiina faʻasologa e leʻo faigata tele, ma e faʻapea lava o soʻo se tasi o ia e le gata i le palu, aemaise lava talu ai o loʻo faʻapipiʻiina mataupu o le Rusia. Peitaʻi, e le tatau ona galo ia i latou o faʻalavelave malosi o se masini malosi lava, e feoaʻi tuusaʻo i masini tui, ma i le isi, e aoga i lalo o le volumage o le 220-240v. Masalo, o le a sili atu le saʻo e tuʻuina atu lana faʻapipiʻi o se polofesa. Beelie, Afai e le o se inisinia mai Zhweg, lea, e foliga mai, o le a vaaia le tagata, e tau le mafai ona iloa e le tagata vaai i le tagata faatau. Muamua, pe a fai o le masini ua sese, o le a faʻaaogaina i le taimi e tasi, ma lana kamupani o le a le mafai ona faʻailoa mai o le masini na faʻafesoʻotaʻiina se mea faʻapitoa mo le galuega faia. E tau ai le tagata faʻatau i le aofaʻi e tusa ma le $ 25-30.

Victoria Krestheva, tagata faʻapitoa faʻatau atu le matagaluega o Ergodizain

"O tusi talosaga na aliali mai i Rusia, ae toʻatele o loʻo i ai lava se manatu le faaitiitia ia i latou, o lea pe a faʻaaoga le faʻamaoni o le afifi. O le mea e le mafai ona tatalaina ai le pusa. Tatala pe a latou le tatalaina), ou te manatua ai pe "tulei." O se tusi muamua ma faʻatonuga e tatau ona feoaʻi i le lima, 7-9g . O se faigofie auala e mafai ai ona e iloa mai le muamua mai le pepelo.. Sa tatau ona ou feagai ma mataupu o le Groud Works i lalo o le Gereben na faaaoga ( O se faʻatonuga tau e tusa ma le $ 300, o se Dummy- $ 30). Ioe, leai se tusi mo i latou na faʻapipiʻi, ma e le mafai ona faia ni tagi i le gaosi oloa. "

Tausiga

O tagata gaosi o pasters i le leo e tasi, e le manaʻomia e le masini le tausiga, ma e foliga mai o lea, ona e leai ni la e manaʻomia ai ni nai la e manaʻomia ai ni la e manaʻomia ai ni la e manaʻomia ai ni la e manaʻomia ai ni la e manaʻomia ai ni la e manaʻomia ai ni la e manaʻomia ai ni la e manaʻomia ai ni la e manaʻomia ai ni nai la e manaʻomia ma le faʻauiga o faʻailoga e manaʻomia. O le a le taimi o le gaioiga o le masini, nisi o faigata i nisi taimi tulai mai. E tele taimi e manaʻomia ai le tagofia o le faʻafitauli o le Smamming, pe a tupu se mea mautu i le pese, o le "le o i nifo". Ae i se tulaga leaga, e mafai lava ona ou le faamalosia e aunoa ma le taulimaina o le faia o le fesoasoani mai tagata tomai faapitoa tau auaunaga. Ua lava lea e faʻamuta ai le faʻaali mai le fesoʻotaʻiga, ona o ese ai lea o le "fafo tino". E malu le saogalemu, pei ona e leʻo se mea, ae naʻo le tulaga e sili atu le faʻaaogaina o poloka poʻo uoʻaiga.

E i ai mafuaʻaga ina ua faʻamuta faʻafuaseʻi le fofaina i totonu o le totonugalemu o galuega, e peiseai ua tape. Ae ui i lea, e le o lona uiga masani o le malepe. Masalo na o le galue mo le sili atu i le puipuiga. I le tulaga lea, e tatau ona e tape le masini ma siaki pe a leai se "le talafeagai" aitema i totonu, ona fetaomi lea o le Restart faamau. Afai ua liliu le heppers, e faʻasolosolo ai le disk, ae o le otaota e le tuʻuina atu i totonu o le swoge system, o lona uiga o se mea faʻalavelave i le fesiʻiga o cum. Ae ui i lea, o tagata tomai faapitoa o le aufaʻatino o loʻo finau ai le aofaʻiga o faʻafitauli, o faʻafitauli o le fale gaosi (o se fausaga tele, ae le o le tele o auiliiliga e mafai ona faʻauigaina) E tatau ona manatua ai o le vai malulu e manaʻomia mo le faʻamamaina o le afi ma le aoga lelei, ma e tatau ona e tuʻua uma le vai i le 10-15 sekone e fufulu ai le pulupulu. Le mafai ona faʻaaogaina e faʻamamaina ai le chasushing charmm o loʻo fuafua mo le faʻamamaina o paipa, clolodide ma abrasive mea. Mai le faʻapipiʻiina o meaʻai ma le le fiafia o le manogi e mafai ona e aveesea, tuu se tamaʻi soda i totonu o le potu ma faʻamama le tipolo.

Faasologa o gaioiga mo le faʻaaogaina o meaʻai meaʻai o loʻo siʻomia:

1) Tatala se crane ma le vai malulu;

2) Liliu le suiga;

3) Toe setiina le otaota i totonu o le pu vai o le fufuluina;

4) Uu le masini seia oʻo i le leo o le afi ma le vai ua faʻalogoina, o lona uiga o le uiga e leai se otaota i le croptung chamber ma le disk e feololo saoloto. O le faia o le faiga e masani ai mai le 1 i le 3 minute;

5) Tapē le masini;

6) Tuʻu le vai aofia ai mo le isi 10-15 seti e fufulu uma o otaota ma fufulu tamaʻi paipa.

Saogalemu auala

O se fesili taua e masani ona tupu pe a te mauaina se mea e maua ai le tulaga o le aiga o lona tulaga o le saogalemu. E tatau ona faʻapea e leai se faʻaaliga O le faʻaaliga e matua leaga lava, aua, e pei ona taʻua i luga, e leai ni masini tipi i totonu. Ae o le galuega galue e mafai ona iai se lamatiaga. Afai e iai ni fanau laiti o le aiga, e manaʻomia le teʻena ia te oe lava e faʻaeteete tele i ai. O lea, e sili le mumū le ki faʻamau i lalo o le laulau. Tuʻu i ai ni mea faigofie, ae e le mafai ona faʻamalosia i le taimi nei. Modeles55 ma 65 i le SINKPOCEPORE (USA) O loʻo iai foʻi se filifiliga o le Penumatic Puleaina: E ala i le ofi i luga o le laulau. O sea faiga e aveese atoa ai le tulaga lamatia o le afi eletise, ma i le faʻaopopoina, e naʻo le pau le vaifofo o le faʻafitauli i le tulaga o le fufuluina i le fufuluina o le taʻavale masani e mafai ona maua ai se avega i le mea e mafai ona tuu ai se puipui masani. O le isi auala e puipuia ai oe lava ma lou aiga o le faʻatauina o se vaega o le seevae seevae. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻataʻitaʻiga78 Mai le kamupani i le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia o le sitoneti: a o tatala, e le mafai ona sui i luga o le patele. O le isi lelei o lenei meafaigaluega o se tele tele o le potu. O lapisi e mafai ona faʻaputuputu i le ao ma le toe faʻaaogaina tasi i le aso. AVOT O LE LE FAIGALUEGA O LE FAAALIGA O LE IGOA, O le masini e i ai le maualuga o le 40cm (faasaga i le masani 32cm) ma alu atu i se nofoaga tele i lalo o le vao.

Ina ia o le fale o le mama

I le faʻaopopoga i masini eletise mo le olopalaina o otaota, e i ai ni faʻataʻitaʻiga ua taʻua e pei o le hydraulic drive. O tusi, aemaise ai, e aofia ai ni suiga pagatia. O ia masini e lelei tele ile mea moni e le mafai ona faʻateleina le tafe o le eletise, latou te faʻatinoina e le vaipuna. VOTCHCHYCHI mai le eletise eletise, hydromaid faʻaali ata e le o oloina, ae ua tipiina lapisi. I lalo o le tulaga sili ona lelei galuega, na maeʻa ona latou faʻamalosia atoa i ivi a le avoka, ata tifaga, moa mama ma palufa okeni, ma e oʻo lava i fasi ipu tioata. Ae tatau ona ofi i le mafaufau o le gaioiga aoga o le masini o lenei ituaiga, o se sili atu o le tele o vai maualuga e manaʻomia (i le sili atu o le suavai, e le iloga i le mautu .

O ai e gaosia?

Le faatuaoia taʻitaʻi i le fanua o gaosiga ma le faʻavasegaina o le sui o le tau taumafaina o le Iunaite Setete o Amerika. Na i ai iina i le mamao tele o le 2027 na ia vaaia ai le malamalama o le muamua ofu o ofu o le fale o otaota. O le tusiata ma na faia e John Halls na o mai ma lona faletua, ona sosoo ai lea, na o le sili atu nai lo le 10 tausaga o alualu i luma, faamalofaina i le maketi. Avea ma le A maeʻa le Taua Muamua a le Lalolagi i aso uma mea na faia ai se faʻaali i le mea taua e le mataupu taua mo Amerika i le fale o Amerika. Na faʻaalia e le suʻesuʻega i le 1949 na faʻaalia ai fafine o Amerika o loʻo taʻua i le isi tulaga i le lisi o latou manaʻoga i aiga, pe a maeʻa le masini fufulu ma le manaʻo ia i ai ni loka sili atu. O le sivili ma isi atunuu o le lalolagi tele "matagofie tele" o lenei mea e puipuia ai, ma o aʻoga o Egelani, Pasila, o loʻo faʻaalia ai o loʻo faʻaalia e Taiwan vaega o le eleele eleele o latou umukuka. O lenei ua gaosia, aemaise lava, tele, o vaega tele o kamupani pei o avelpool ma bosh-manogi. Potu, o le amiotonu e ao ona maitauina o nisi atunuʻu, o loʻo faʻavasega ma faʻaaoga lelei lapisi, o lenei oloa e le manaʻomia.

Ae paga lea, o le a le gata i lea, o lapisi o le afuaaga o loʻo agaʻi mai lava, ae o le filifiliga o Pargo na foaʻi atu i Rusia, e le tele tele. I le taimi nei, i luga o le faʻatau fua, e mafai ona e mauaina tele oloa o kamupani Amerika kamupani i le paʻu o le paʻu o le SINKTIPETHER, FRIMIDAIRE MA HERDRODAID MA HYDRODAID. Ma tatou i le atunuʻu latou te o mai i Europa, o loʻo pasi atu ni tuaoi ma le talafeagai tiute, o loʻo iai tiute, o le a le afaina ai o latou tau lelei. Pau lava le faʻamoemoe i le taimi e manaʻomia ai lenei manaʻoga mo lenei mea, ae o le mea moni, o le a faʻateleina ai se mea aoga aiga, ma e faʻateleina ai ni aʻoaʻoga ma ai.

O faʻatauga o tagata faʻaali o loʻo faia, e pei o se tulafono, e ala i le umukuka potu ma masini masini. E mafai foʻi ona faʻatonu le chipper pe a faʻauʻuina i totonu o le umukuka poʻo le faʻatau i totonu o kamupani faʻatau atu umukuka sinks.

Ina ia o le fale o le mama

Ina ia o le fale o le mama

Ina ia o le fale o le mama

Ina ia o le fale o le mama

Ina ia o le fale o le mama

O le laina 78. 75. 65. 55. 45.
Afi eletise, hp 0.75 0.75 0.65 0.55 0.50
O le tele o le crushing chamber, l 1,705 1.405 0.908. 0.908. 0.908.
Le mautonu - Maaalu. Maaalu. Maaalu. -
Pneumatic Pulea faiga - Maaalu. Maaalu. Filifiliga Filifiliga
Maualuga, vaai 40.3 32. 31.8. 31.8. 31.8.
Lautele, vaai 19,1 21. 18.4 17.3 15.9
Tau, $ Mai le 400. Mai le 360. Mai le 250. Mai le 150. Mai le 140.

Ina ia o le fale o le mama

Ina ia o le fale o le mama

Ina ia o le fale o le mama

Ina ia o le fale o le mama

O le laina GDF 1055 k. GDF 755 k. Gdf 555 k. GDF 505 k.
Afi eletise, hp tasi 0.75 0.5. 0.5.
O le tele o le crushing chamber, l 0.8. 0.8. 0.8. 0.8.
Le mautonu Maaalu. Maaalu. Maaalu. -
Radiofrequiction faamama Maaalu. Maaalu. Maaalu. Maaalu.
Maualuga, vaai 41. 37. 35. 35.
Lapoa, vaai 22. 22. 22. sefulu mal le fa
Tau, $ Mai le 445. Mai le 335. Mai le 255. Mai le 200.

O faatonu faafetai mo se fesoasoani i le tapenaina o mea o le ERGodizainizizi

Faitau atili