Tetee i le umukuka

Anonim

Pepa faʻaleleia toe faʻaleleia o faʻamatalaga: Manaʻoga Faʻatatau o Pepa Faʻapitoa, Faʻasologa, Taimi. Polofesa.

Tetee i le umukuka 13548_1

O lea, na tupu! "O loʻo taumafai pea le toe ola!" - E te alaga lava, filifili i lenei mea na totoe o le laʻasaga. Ia, i le lototele o le a e le teena. O se moni foi lea tagata e faʻamalosia lona na te le toe faaleleia, ae i se toe faʻaleleia, lea e aunoa ma le soona valaʻauina e mafai ona valaʻauina falaoamata. Peitai, e uiga i mea uma i le faasologa.

E tusa ai ma le mataitusi o le tulafono

Tetee i le umukuka
Potu o le potu "o le totonu o le fatu", Depigner Vasly Antipov

A e talitonu i lena mea, o le e ona le tagata e ona le fale mautotogi, e mafai ona e toe sui mai pe a e le fiafia i ai. "Ia ola i le Sosaiete ma saoloto mai sosaiete," ae na o le mafai ona faia ana tulafono. O le a la latou latou e puleaina o outou lumanaʻi "umukuka fouvale"? Muamua lava, o le tulafono lenei o le Fetaiaiga a Lusia "i luga o faʻavae o le feterale fale faʻavae" (Nu 42.99). E tatau ona tatau foi ona faʻaaoga e tagata o Moscow i ni isi faʻailoga lua: o le tulafono o Moscow mai Setema 29, 1999. №37 "Tautala i le toefaafouina o nofoaga i fale nofomau i le teritori o Moscow" (ma suiga na faia e le 7APL 2004) ma le faʻatonuga o le toe faʻaleleia o le lauʻeleʻele. Nofoaga e le o nonofo ai i totonu o le Moscow fale nofomau "(№166 / 1-rm Dady 07/31/1996).

O le echrding o le faʻagasologa o le faʻatulagaina o le toe faʻaleleia o le Malo o Moscow e manaʻo e faʻailoa se "Sounter Window" System, o le a pasia e le tagata faʻatau uma pepa o le MVK. E ala i Dvmei, e tatau ona ia faia le tali. E manaia le manatu. Peitaʻi, o le aufaigaluega o le teuteuina ma le tusiata o faʻamaumauga ma le faʻatulagaina o tulafono e aofia ai i le faamaopoopoina o taugofie e faʻatatau i ai le kamutia. Muamua, latou faapea mai, "E tatau ona manaʻomia foi vae, ae le o le savali." Afai o le taimi nei pepa "ma ou vae" pasi le faiga mo le ono masina, o le a le auala "e aunoa ma vae" o le a maua le taimi mo le lua? Lua, o le iʻuga o le lua-masina faʻamoemoeina e mafai ona avea ma faʻamaʻena, masalo e aunoa ma le faʻamalamalamaina o mafuaʻaga.

Afai e le mafai, ae ou te matua manao ...

Tetee i le umukuka

Tetee i le umukuka
Tasi potu moe i le "sta funa" fale. O le lelei o lenei poloketi o le pasene o le pamu pamu na le manaʻomia. Sa manaʻomia naʻo le faʻailoaina o le umukuka o le umukuka ma le potu malolo, mo le mea sa masani ona faʻaaogaina le fofo ma le fuafuaina ... e le mafai lava! O le umukuka ua manatu o se "susu" sone, ma o lea, o le mea lea e le itiiti ifo i le reacinization e le itiiti ifo i le faletaele. O le umukuka e naʻo le umukuka. E le mafai ona nofoia le vaega o le faletaele po o nofoaga o nofo ai. Talu ai, tusa ai ma le tulafono o Moscow Nu.1 300 Setema 29, 1999. (E oʻo atu i le 7applél 2004. Teuteuga), faʻataʻitaʻi umukuka faʻatasi ma le loggina faʻatasi ai ma le loggi tuaoi i ai. Na soloia le Windowne, sa faʻapipiʻi moli uila i luga o le Losgia, o se avanoa tele tele na fausia. O le asō o le a le faʻavasegaina e faʻasaina ai e aumai ai le chivitors i luga o le Loggia.

Mai fesoʻotaʻiga o loʻo pasia i totonu o le umukuka, e faʻasaina e paʻi atu i le pusa ventipelation. Afai na e fuafua e faʻateʻaina ma fai se mea mo le pusaaisa mo le pusaaisa, tuʻu ai lenei manatu. Ou te manatua foʻi o lau sikuea mita o fale, ma o mafatiaga uma e aofia ai fesoʻotaʻiga a le ua paleni i le fale. E le faigofie le malilie i se ogaumu kesi. O Mose e le fiafia i le faʻafitauli o Ergonomics o lau umukuka. E le o toe mamao ae ou manaʻoga, i le tui vaivai lea e matua faigata. Talu ai nei, na le lava le malilie i mataupu o le kesi kesi e itiiti ai se fesoasoani e siitia ai le faamaoni o sui o lenei faalapotopotoga o lenei faalapotopotoga.

A faʻapea o loʻo faʻapipiʻi se ogaumu kesi i le umukuka, o le umukuka-laulau e le mafai ona faia. E tusa ai ma manaʻoga o le ofisa o le setete afi afi, o le umukuka ma le ogaumu kesi e tatau ona tuʻu ese mai le potu tuʻufua e le faitotoʻa poʻo le vasega. E faʻamatala e le mea moni i le tulaga o le pa puipui o se kesi poʻo se afi na tulaʻi mai le ogaumu a kesi, o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa i totonu o le afi lata ane.

Tetee i le umukuka

Lyudmila Kozlova, Sui Faʻatonu mo le mamanuina ma le maketiina o faʻamaumauga ma le fausiaina o le "Ranis"

"I le fesoʻotaʻiga ma le folasaga o suiga i le tulafono o Moscow Nu.100 o Setema 29, 1999." O le faafeagai o fale i Moscun ua amata ona o le umukuka. o loʻo pipiʻi i le umukuka, ma i le umukuka o le toe fausiaina o le toe faʻaleleia o le "faʻatumuina o le" faʻatumuina o le fale mautotogi, ae o le isi mea sa i ai faigata. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa manaʻomia le saini o le maliega o itu ma tagata e ona le tagata e nonofo ai i le MVK. O lea e manaʻomia le faʻatagaina o tagata e fausia atoa Mai le tulaga e mafai ona avea ma inisiua inisiua, lea o le a mautinoa ai le puipuiga o le tolu e aafia ai i isi vaega ma tagata e ona le tau inisiua o le tulafono. O le tau o le fausiaina ma meafaigaluega. "

Ae, e te mafaia!

Tetee i le umukuka
Architectal studio Kuzmin ulu Puil Kuzmina, Garipot Gulzhata Karpovatato mafai ona ave pe a fai o le umusaina o lau uo pele? Tusi tusiata fautuaina e faʻamautu se faitotoʻa faitotoʻa i le va o nofoaga e lua ina ia fausia le vaitau mafanafana o le lalolagi. Akak ma le taumalulu? O le filifiliga talafeagai lea. O le pule o le tasi o le toe faʻatumu fale na filifilia e faʻavavau "Tusi Resitala" i luga o le 'ai o potu' ai Loggisia. Na ia filifili le faʻafitauli o le vevela i le fesoasoani o le triple tioata ma le eletise eletise, e ave i le loggia i le taumalulu i le taumalulu i le taumalulu.

E tusa ma la tatou snipham, o le manatu o le "stedio" e le oi ai. Peitaʻi, fausia se "potu malolo" i le ituaiga o potu umukuka-ola e oʻo lava i totonu o fale ma pasa kesi, pe a fai e te mafai ai i totonu o le "togafiti". I le brine ma le au pamu eletise o faʻafitauli i le potu o le umukuka-ola, e masani ona tupu: e mafai ona aveese atoa le puipui a le dip00 cm.

Ona o le mea e faʻatagaina e faʻalauteleina ai le umukuka? Na o le tele o le aluga o nofoaga e le o ni tagata nofomau (potu teuina o le fale teu oloa, carridor). O mataupu leaga e mafai ona tuʻufaʻatasia i le siʻitaga o le umukuka i le aluga o le potu nofomau.

O le poloketi ua na o le amataga

O pepa muamua e tatau ona i ai, o se poloketi faʻapitoa (TP), e faʻamatalaina pe faʻafefea ona fuafuaina le fuafuaina o se umukuka fou, ma le tuʻuaiga o le tulaga o fausaga. O faʻamatalaga atoa e uiga i ata faʻapitoa o lou fale o loʻo iai i totonu o le fausaga o le ato poʻo le inisitituti ua leva ona fuafuaina. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se mea masani, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le mossorron, Moszhlulboants, Mnitep IDr. O le poloketi e avea ma faʻavae, ae i le taimi lava lea e tasi na o le amataga. O le matua o le mauaina i lima seʻia oʻo i le faʻatagaga a le MVK i le toe faia o le taimi e tele ai le taimi, au malosiaga ma mea tau tupe.

Tetee i le umukuka

Sergey Alekseev, Pisinisi Faapitoa o Rick CJS

"E le o se mea lilo i soʻo se tasi (e oo lava i le soʻofaʻatasi pulega e faʻailoa atu i luga o lenei) e tele faʻaiuga o gaioiga, e leai se laisene mo le faʻatulagaina o fale ma fale e faʻatino ai fale ma fausaga tumaʻoti . Latou te fiafia i le igoa o faalapotopotoga faʻapitoa faalapotopotoga, a o le leai se tiute i auaunaga tau le taulaga. O le tau o tautua i le kalani Manaʻomia le toe faʻaleleia o taimi, o le taimi leiloa ma tupe ".

"O le Ala i Kalevario"

Tetee i le umukuka
O le suʻega o le tusiata o loʻo avea ai le Pouz upu Kizmin, o le tagata ofisa, o le a e filifili e faʻatautaia le galuega o le Itumalo o le Itumalo. O le mea muamua e te feagai ai o ni ituaiga e tutusa ma taimi o le atoatoa o le tinoitupe.

AUZHO i luga o le Rureaucratic uaea ma aua le tautala! O le matua le mafai ona manatua ma o lenei o le aso nei o laina nei o le soyakovsky i luga o le tauofoga ma ituaiga uma o le "alaga". AVOT ma lisi o pepa o loʻo manaʻomia lava le avea o se sui i le MVK (seia oʻo i le "tasi faamalama" faiga e le maua):

1. Faʻaauau le fuafuaga o le fale mautotogi ma le faʻaalia o le potu, faʻapea foi ma nofoaga o loʻo nonofo ai (BTI).

2. O le manatu o le manatu o le talitonuga i luga o le tulaga o fausaga (Moszhillanpransia, Mnitep IDr.).

3. Le poloketi toe faʻaleleia, faia e tusa ai ma le mea o loʻo iai nei o loʻo iai nei o le faʻapitoa faʻapitoa faʻalapotopotoga (Moszhilniabeekerepherpt, mnitep, mosporp).

4. O le faʻailoga i luga o le tusitala e vaʻavaʻaia ma le faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga.

5. O le tulaga o le fausaga ma aveese mai le BTI Tusifolau (Pepa1A ma pepa 5).

6. O le tupe ma le tala o tupe.

7. O mai mai le fale.

8.Sanedenzor (Ses), Mrs. Entyzor, Paleni (Dez, The Corporst Corporcrassion ma Demaged of thectration. Afai e tatau, o le toe fuafuaina e tatau foi ona malilie foi i le MGP "Mose", ihp "mosvodianal", le puleaina o le suauu ma malosi o le tamaoaiga.

9. O le tofiga o tagata matutua uma ma tagata e ona o le toe fausia fale ma le faalauiloaina toe fausia, faʻamaonia i totonu o le nofoaga o fale (ra, dez). O le sainia o se tusi pasi e faʻamalosia i tagata matutua uma o loʻo umiaina le pule.

10. Pepa aloaia i le itu taumatau o le umiaina o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

11. Maliega o le Maliega o Vaega (ma tagata nonofo o le ulufale).

12. Inisiua Lipoti.

13. Faʻamanino i luga o lapisi faʻaputuputu.

14. O le a moni o se fonotaga aoao a le fale faiga faʻapaʻaga a le fale (LCD, fale ma faʻalapotopotoga o fale) - i le mataupu pe a aʻafia ai le faʻaaogaina nofoaga masani.

Afai, pe a uma ona faitauina lenei lisi, lou manaʻo e faamaopoopo soʻo se mea i le taimi e mou ese ai, matou te fautuaina oe e faʻasino i tagata talaʻi.

Ckem cooperate?

Tetee i le umukuka

O nei tagata atamamai e mafai ona avea ma tagata faigaluega o le tusiata ma le fausiaina poʻo le faʻatulagaina o kamupani poʻo le faʻatulagaina o le maliega maliega. O le tau o a latou auaunaga eseese mai le $ 900 i le $ 2500. A o faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, lava "o le tagata lava" i luga o le falaoamata "mafai ona tuai mo le tausaga ma le afa ae le o le taimi uma ona muta ai ma le filifiliga lelei. A faʻafesoʻotaʻi le kamupani, o le faʻagaioioiga o le tuʻufaʻatasia e masani lava ona faʻaalu se tausaga, ma i le tulaga o se filifiliga faʻavaveina, afa-taʻi-taʻi-taʻimua. Ae ui i lea, o le tau o ia "saoasaoa" o le 30-40% maualuga.

O le a manaʻomia ona e tuʻuina atu i tagata faigaluega o le Kamupani o loʻo mulimuli i pepa nei: o se kopi o le pepa faʻamaonia e faʻamaonia ai lau tagata o le a auai i ni tulaga, muamua ma ina ua uma le tuuaiga o le tuuatoatasi.

Tetee i le umukuka

Valery Kaireev, Taʻitaʻi Aoao o Rick CJSC

"O le filifili ma le filifiliga o se kamupani faʻaavanoaina auaunaga e tatau ai ona faamaopoopo tiute faʻatino, e manaʻomia le iloiloina o tuutuuga, mai le ono masina i le lua masina), o le aofaʻiga o le tautua. Talu ai luma o le faaiuga o le faamaopoopoina, o loʻo manaʻomia e le polokalame a le kamupani e suʻesuʻeina le sini o le toe faʻaleleia muamua o se faʻatauga o le faʻatagaina o le auaunaga. O carloegazuzzizations accounticssionalication e tatau ona avea ma upega tafailagi i luga o le initaneti, i le mea e mafai ai ona maua faʻamatalaga e uiga i gaioiga a le pisinisi, faʻapea foi ma ni fautuaga taua i le faʻafetauiina o mataupu. "

Tuutuuga o le fetaui

Tetee i le umukuka
Ua faʻaaogaina e le potu le potu i totonu o le potu, "o tagata mamanuina o le" Antiptovspos le auala na amata ai e le MVK se filifiliga lelei, mulimuli i le 2-10 vaiaso e faʻatali ai se faʻasoa mai le faʻafitauli. O lo o i ai i ona lima lenei pepa, e te maua atoa le aia tatau e amata ai le toe fausia. O le olaga atoa o le MVK ua faamaoti i le taimi e tatau ona maeʻa ai le fausiaina ma le toe faʻatino galuega. E masani ona tulai mai i le fa masina i le tausaga e tasi.

Peitaʻi, i se taimi faʻapenei, e le manaʻo le pule o le fale mautotogi seia oʻo ina faʻaauigaina le faamaopoopo faifai pea. Ina ia talafeagai le "umukuka le kamuta e aunoa ma se faatagaga, sa fuafua le Recherene le talafeagai, ma ia mautinoa ia maua se faaiuga a le ofisa i tulaga o fausaga. E tusa ai ma AKEXE Tarchenkao, pe a fai o loʻo e faia nei pepa e lua, sosoo ai ma le 99% e mafai ona maua mai le faʻatagaga a le MVO.

O le a le isi mea?

I le maeʻa ai o le toe faia o se mea, e manaʻomia le mauaina o le pepa fou i luga o le umiaina o le fale mautotogi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e saini i le gaioiga o le faʻalapotopotoga se gaioiga i le galuega na faʻatinoina, o loʻo faʻatautaia se fuafuaga fou i le fale ma le pasia o nei pepa ma fefaʻatauaiga o Faamasinoga. O le upu o le tuʻuina atu o se tusi faʻamaonia fou o le umiaina o le fale mautotogi

Alexey Tyrchonkov, Faatonu Aoao Aoao o Tupu Inisinia

"O le lomiga fou o le tulafono e faʻalauiloaina ai le faʻatonutonuina o le tusitala o le faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga. O le tusiata faletati oe faia se poloketi faapitoa e tatau ona tusa ai ma le tulafono ma le konekarate ma le e ona le toe faia o le fale mautotogi. I le tulaga, o le mea e manaʻomia ai le tagata e ona le fale mautotogi. A fai se faʻafitauli e tupu mulimuli ane, ma o le toe faatulagaina o le galuega a lea, o le tiute e pa'ū i luga o le faalapotopotoga tusia.

O loʻo taofia foʻi le siakiina tekonolosi. O loʻo faʻatino e le sui o sui o faʻalapotopotoga (ra, Bheck.d.). O lea la ua tuʻuina atu i la le aia tatau e pulea ai le toe faʻatulagaina ma logoina o le Komisi i le Tusi Paʻia Afai e faʻasolitulafono le toe faʻaleleia. O lē e ona o sea fale mautotogi e tuʻuina atu le tala fatu e aveʻese ai lenei soliga.

O aiaiga fou o le Tulafono Faʻatatau le taimi o le toe faʻafouina. E le mafai ona faʻaogaina le toe gaosia o le toe faʻaleleia ma le fausiaina o faaiuga o vaiaso ma aso malolo, i aso taʻitasi - muamua 9.00 ma mulimuli i le 19.00. O sala e faʻaaogaina e faʻatatau i faʻasalaga - mai le2 i le 20mal totogi. E mafai ona tuua e le aufaasālaraina le aufaasoga. "

Toeititi a Shakespearev Fesili

Tetee i le umukuka

Tetee i le umukuka
Fa potu moe i se fale monolithic. O le poloketi na manatu o le a fai le umukuka i le potu maliu, ma e tatau ona tipi lua avanoa i le vanimonino. O faʻafitauli ma le faʻatulagaina o ia faʻauiga e le mafai ona tupu, ona o le laumua puipui e le afaina pe leai? Pe atonu foi e teʻena ai le faʻaoʻoina taualumaga mo le mauaina o pemita ma le filemu e iloa ai le fatu? Muamua, e le galue filemu lava: O le punsela o le uaʻi le ulufale atu, ma i le faaputuga o saitoea o le a mafua ai ona le tupu i fafine matutua i le mataala o fafine. Latou te le folafola atu o le fesili poʻo ai e "faʻaumatia le" fale, ma tamoe atu i le fale, e faʻasoa ai lou popolega. O le a le mea e tupu i le isi, o le faʻamatalaga e faigofie. E tusa ai ma le tulafono faafoe tulafono, lea na ono aʻafia mai le 1 IUUANEA 2002, mo le faʻatulagaina o nofoaga e nofo ai fale i fale mautotogi i le 20 i le totogi o le fale mautotogi. I se faʻaopopoga, pe a fai o le toe fausiaina o tulaga toe fausia ma tulafono, ua solia ai le tulaga manaʻomia o le fale atoa, ma e mafai ona e toe faʻafoʻi mai mea uma i lona tulaga muamua. Faʻalogo i le tuulafoaʻiga mai se toe faaleleia, tusa ma tusitusiga293 o le lautele codecarf o le fale mautotogi, e mafai ona taofia ai aia tatau i le faʻatauga mo le faʻaleagaina o le faʻaleagaina o le faʻaleagaina o le faʻaleagaina o le faʻaleagaina o le faʻauigaina mo taui. E aoga le faʻatali mo se tutusa faʻamatalaga o le atinaʻe o mea na tutupu? Peitaʻi, tatou te le o ni tagata lagolago o le "toe faʻamataʻu i loʻu tamatamale", matou te toe valaau atu i le na o le lōia, ae na o le fesoasoani foʻi. O aʻu o se toʻasa e tasi. O le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia e le mafai ona faʻatau atu pe fesuiaʻi foi. O lea la, i le fesili "ia avea pe leai, e le tatau ona malilie?" O le tali naʻo le tasi: ia avea!

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani "diansis", "Contrartrerevice" ma le ofisa o le pulega o le malo mo le tapenaina o mea.

Faitau atili