Umukuka ea suauu

Anonim

O loʻo i ai i faiga o loʻo i ai: faʻataʻitaʻiga ma le faʻatonutonuga a le au faatonu ma isi galuega, faʻatusatusa uiga, faʻapipiʻiina.

Umukuka ea suauu 13555_1

Umukuka ea suauu
Gorenje.
Umukuka ea suauu
Krona.
Umukuka ea suauu
Gorenje.
Umukuka ea suauu
Gorenje.

O le motu o motu o loo fuafuaina mo se ipu o loo i ai i le ogatotonu o le umukuka

Umukuka ea suauu
Gagageau Models galue i mea uma i le taamilosaga auala ma i le ea ventipelation mode

Umukuka ea suauu

Umukuka ea suauu
O le puipui o loʻo faʻapipiʻiina le umukuka doraj ea le paʻu mai le krona ma uamea faʻamamaina, $ 369
Umukuka ea suauu
O le pulou skarlett mai le Krona ma halosen moli ma tagofia le puleaina, $ 425
Umukuka ea suauu
O le Desktop Exp5500 mai le Turboair o loʻo faʻapipiʻiina i autafa o le ogaumu pe faʻapipiʻi i le kuka fale, $ 1200
Umukuka ea suauu
O le puipui a Stella's Hood mai Krona o loʻo gaosia i le suia o le "Aluminim" ma "Shinless" Steel, $ 435
Umukuka ea suauu
Mimiti.

O le malae ea lea o Island Wast Stocks i le taualuga

Umukuka ea suauu
Krona.
Umukuka ea suauu
Gorenje.

O le vaega o le sheatust spunt e tatau ona tutusa ma le vaega o le hob

Umukuka ea suauu
O le le faʻatuaoia o le manuia o le mimiti healas ua manatu o le filemu taotoga (46db)
Umukuka ea suauu
O le Tapheddd Tatelalla Expraze mai Krona otometi liliu i le taimi e faʻalautele ai le lau, $ 120
Umukuka ea suauu
Faʻataʻitaʻiga IKD10700, KPSERSBUSCH, $ 2530
Umukuka ea suauu
Berta Krona Cron Hood e faaauupegaina i se slider ma deciouts screen, $ 180
Umukuka ea suauu
Hoom Dm8700 mai le AEG o loʻo tuʻuina atu i se tagata gaosi oloa ma tuʻuina atu i se auala mamao, $ 955
Umukuka ea suauu
Kpperbusch.

Umukuka ea suauu

Umukuka ea suauu
Hooding i le ea o le ea o le ea (a) ma recycling (b)
Umukuka ea suauu
Gorenje.

Laititi mamao mai le sili atu i le kuka kuka- 65cm

Umukuka ea suauu
Selemen.
Umukuka ea suauu
Turboair.
Umukuka ea suauu
Fana
Umukuka ea suauu
Gorenje.
Umukuka ea suauu
Mimiti.

O le isi tioata tioata faateleina ai le ea o le ea

E le mafai ona iai se tagata ua taofia lona lima i luga o le fatu o le a fai atu e le fiafia i nisi taimi ia te ia lava ma se mea suamalie. Ae o isi taimi i le taimi o sauniuni a lava o mea sili ona taua ma faigata, na faʻamalosia ai i tatou e onosaʻia na mea, a falai mai ai, ma e aoga pe aoga le tapuvae? Ae o le tino ma le mafaufau o le tino ma le le mautonu e le gata. Caccinonic mea, o se tulaga le maalofia o oloa a le pulega, aofaʻi i totonu o le tino o le tagata, ae le o se sili atu auala e afaina ai lona soifua maloloina.

Laveaʻi mai le mea ua leaga e mafai ona avea ma se umukuka ea suauʻu, aʻi e faʻaigoa le ufi. O aga e ono eseese i tapulaʻa o loʻo faʻamatalaina ai le teufaapoloteaʻi, ata, faʻatinoina, pisapisao, tonine faʻatasi, tulaga, o le tau. O lea, tatou taumafai e mafaufau i ai.

Vaalele poʻo le toe faʻaaogaina?

E mafai ona e alu ese mai le asu, afā ma le le fiafia o le umukuka "e le lua auala - aveese le ea o le ea) poʻo le faʻamamaina o le vaʻa).

O le auala muamua e masani ona aoga: O tau o le faʻaputuga o le gaosiga o le lafoina mai le umukuka. Ae o le setiina o le ufi i lenei tulaga o le a le faigofie, talu ai o le asu ma le manogi le lelei e tatau ona tuʻuina le auala mai le subsupping i le vela o loʻo i totonu o le vela (e ala i le auala). O lona uiga o le faʻapipiʻiina o paipa-chimneys o le a manaʻomia. Tagata tomai faapitoa o le a manaʻomia ona faʻapipiʻi le mea faigaluega. Totogi o a latou auaunaga o le averesi o le $ 20-30, aua o le Chimney Paipess o le a lafoina le isi $ 10 mo le 1pog. M. PICCE, Afai e filifili le tagata i tua o le ea.

O le isi itu taua: e fausia ai e le pulou le malosi o le ea e manaʻomia i se isi taimi e taui ai. O le faigofie tali o loʻo tatala se faʻamalama poʻo se faʻamalama. Falemai, e le mafai o taimi uma ona o le le talafeagai siosiomaga tulaga, vevela pe malulu fafo. E le mafai ona motusia faamalama ma pe afai o loʻo iai se ea o le ea i totonu o le fale mautotogi, talu ai o le sili atu le suauʻu o se uta faaopoopo i le aofaʻiga. O le sili ona taliaina auala o le taui o le sili ona lelei ventipelation o le faʻapipiʻi i le faʻamalama tapulaʻa poʻo le pa o faʻamaumauga faʻapitoa. E oʻo lava i le falai iʻa poʻo le aniani, o le ea o le ea e mafai ona maua ai le "manava le mama".

Ina ua mo le vaega lona lua o le toe fetuutuunai, i lenei tulaga, na pasia ai le ea i luga o le pepa faamama ma toe foi i le potu. O lenei filifiliga o le ea mama e mafai ai ona e faʻaola tele i le faʻapipiʻi: O le faʻatulagaina o ata o le a matua faigofie - i le mea moni e tatau ona faʻapipiʻi i le pa puipui , o le a tau le tagata faʻatau i le $ 25-30. A, faʻapena, e oʻo lava i le masini sili ona taugata tele ma malosi, faʻamamaluina o le ea naʻo le 65-70%. Ma le isi, o le suʻesuʻe e tatau ona faʻauʻuina i se koale faʻamama lea manaʻomia le sui i le fa pe lima masina. I le avea ai o se tulafono, o le faʻaaogaina o le fesootaiga o le ea o le ea e filifilia pe a fai o le fesoʻotaʻiga o le masini i le faiga o le vent ventilation e le mafai mo soʻo se mafuaʻaga.

Toeititi o atunuʻu uma o le ea o pauna e mafai ona galulue i mea uma e lua, ae o loʻo iai faʻaleagaaga. O lea, o le taugofie tele, ae le o le malosi tele e matala ai o gafa e mafai ona aoga le galue na o le recycling.

Parade faataitaiga

Filifili ma le auala sili ona talafeagai lelei, e mafai ona e alu i le filifiliga o le talafeagai lelei mo le umukuka o le mamanu. O lea, o le a le ufi.

Mafolafola, pe faʻapipiʻi. E faʻapipiʻiina i luga o le pa i lalo o se umukuka faʻapitoa kamukuka (e tatau ona puʻupuʻu nai lo le tulaga) pe leai foi. I le avea ai o se tulafono, e le i malosi ai le malosi o masini ma galuega i totonu o le auala (k7044r ma s651t mai lole). E tatau ona manatua lava pe a fai o le ufi ua uma ona tuʻuina i luga o le fata pito i lalo o le loka, e manaʻomia e aveese ai le ea i fafo, a leai o le mea o le a taʻe ai le masini. mai le savali i totonu o le steam vevela.

Faʻapipiʻi, pe faʻatasi ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, K195sl601mw mai Kasi, 51SLIONOX mai le Electrolux. O le ufi ua teuteuina i le faiga o se loka faʻapipiʻi i luga o le ogaumu, lea e mafai ai ona e sefe i mea mataupu (ma le tutusa faʻailoga o le 10-20. E mafai ona faʻavasega i le lua motors ma i ai se paleti o loʻo i ai, lea na faʻateleina ai le ea o le ea (Dhi655v mai Bosch, Li28030 mai Siemen). O lenei vasega fale e le sili atu le tau o loʻo faʻapipiʻiina, ae sili atu le aoga. O ia faʻataʻitaʻiga e mafai ona galue uma i le Recycling faiga ma i le Air Ventipelation mode.

Desktop. Faʻapipiʻi i le isi i le ogaumu pe faʻapipiʻi i totonu o le kuka fale (vl051 mai le gaggenaau, 115ddm mai le AEG), faagaoioia i le lua recyclings ma le lua recyclings. E mafai ona avea ma se isi vaega o le kolisi, e masani ona iai i le va o le ogaumu ma le grill. O faʻataʻitaʻiga tutusa e iloga i le maualuga o le lelei - o le latalata i le mea o le "o loʻo aʻafia ai le faʻaupuga"

Fai. O loʻo faʻapipiʻi i luga o le puipui i luga o le ogaumu (brio rd-bm-gma90 mai le faber, lunaz900inox mai le Saza). Mo le pito i fafo e tutusa ma le faʻailoga o fana, o loʻo taʻua ai foi o le ufi o se pa puipui.

Island. Latou te le faʻapipiʻi i le puipui, ae i le taualuga (DH1050s mai Turboair ma Zhc928xix mai Zanussi). E fetaui lelei pe a fai o le ogaumu o loʻo i ai i le ogatotonu o le umukuka. O ia mea e masani ona galue i le vaalele vaalele. O le mea moni o le auala lea o le metotia o le faʻapipiʻiina o le masini e le aofia ai le ono mafai ona faʻataʻapeina - o le ea na o le a naʻo le faʻauigaina. Ae o le tele o le 'aʻai o le' auvai, o se tulafono, e mafai ona galue i auala uma.

Faamama

Umukuka ea suauu
O le osofaʻiga o le ea i totonu o le Stomchan fesoasoani e mafai ona tuʻuina atu ma le fesoasoani mai le faaluaina o faʻamama tini ma fausia. O le uluaʻi faatuai i mea laiti o le gaʻo ma le paʻu, ma ua faʻaaogaina foi e puipuia ai le "i totonu o le masini ma le sipai paipa mai le filogia. Faʻalauiloaina faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia o le phlizelin poʻo se tulaga, ma i lenei tulaga, o le a manaʻomia le suia i taimi uma. Sili atu le sili ona lelei le fitter na faia o le Alumini po o le Steel. Ua lava na o le oteina ma le vai mafanafana ma se suavai suavai (i le ala, o le ipu ipu e matua faagasolo atoatoa ma lenei galuega). O le faʻamama lona lua, coaal, e punitia ai le faʻaleagaina o meaola o le tino: faʻaega, o le le fiafia, tatou te taʻua o le umukuka chal. E le mafai ona fufulu le faamamaina o sea faʻamama, e tatau ona suia i taimi faʻatapulaʻa e faʻamaoti e le gaosi oloa (masani lava faʻatasi i le 4 masina).

Tele mataupu

O se mea taua o le itu o le kuka o le kuka, o loʻo faʻapipiʻiina ai le le ea. O le Ortarrator o le a galue lelei pe a fai o le faʻamalu atoatoa o le laualuga o le ipu. O loʻo aliali mai o faʻataʻitaʻiga ma le lautele o le faamalu 60 ma le 90cm o le sili lauiloa o tagata faʻatau, o lona lautele, o se lautele lautele kuka kuka. O nisi faigata e ono tupu pe a fai o le ipu o loʻo i ai le lautele o le 90cm-hess ma le umbrelas 120cm ma sili atu nai lo le tele: AH400-131 mai le Giele (50131m). O mataupu i Sisifo, mo se faʻataʻitaʻiga, a o aofia ai le ogaumu o ni kuka kuka, e mafai ona e faʻaogaina se tuʻufaʻatasiga o puipui ma masini kesi.

Faatinoga

A filifilia se masini talafeagai, o se isi faʻailoga faʻapitoa e tatau ona amanaia. E fuaina i le aofaʻi o le ea e mafai ai ona oso ese ia lava i le iunite o taimi. O le fuafuaina o vm3 / h. O le maualalo o le malosi o le eletise o le 200-300m3 / h, sili "tamoe" (da200 mai le mimiti, 9060d mai le aeg) - pe tusa o le AEG) - o le 500-750M3 / h. O le maota o le faʻataʻitaʻiga AH400-131 o Garagenau ma le agavaʻa o le 1200m3 / h. O se suiga tele i le faʻailoga e mafua mai i le mea moni o le Air Cooner e tatau ona tutusa ma le tele o le potu o le a faʻapipiʻiina. O le averesi o le faatinoga o le ufi mo le umukuka o se vaega faapitoa e mafai ona maua i luga o le laulau i le itu tauagavale. Afai e iai le potu e le masani ai le avanoa, o le fuafuaina e mafai ona faia tutoatasi e le fomu:

Sh131.3; lea o le vaega o le umukuka; Maualuga maualuga; 13ona leonatini masani e ala i le tele o le ea ea i le itula; 1.3- O le tutusa o le mea maualalo faʻasoa e manaʻomia ina ia mafai ai ona amanaia fola o le fale, o le umi ma le va o le ea i le dastving pu, o le gaʻo o le vete o le vete .d.

E taua le manatua o le maualuga o le ata faʻaalia o loʻo faʻaalia i le ofisa o le tagata faʻapitoa e fetaui ma le faʻagaioiga i le ea aveeseina. O le toe fesoʻotaʻi o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻaopopo avega i luga o le Fan, e pei ona aveʻesea le ea e ala i le isi faʻamama. I lea tulaga, e i ai le itiiti ifo le pa'ū i oloa - e 30-40%. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le maualuga o le faʻatinoga o le faʻataʻitaʻiga da217-1 (mimiti) ma le maua fua o le ea o le vaʻa o le 705m3 / h. O le mea lea, afai o le masini o le a galulue toe tuʻufaʻatasia, o lenei faʻailoga e tatau ona faʻamatalaina.

E tele naua aso nei o loʻo faʻaogaina i taimi nei ma le faʻaaogaina o tagata e faʻatagaina oe e fetuunai ai le voluma o le ea ea i lalo o le tulaga faʻapitoa.

Umukuka sikuea, m2 O le faatinoga o le olo ma le taualuga maualuga i le m, m3 / h
2.5 2.7 3. 3,2 3.5 fa
6. 234. 253. 281. 300. 328. 374.
7. 273. 295. 328. 349. 382. 437.
valu 312. 337. 374. 399. 437. 4.99.
iva 351. 379. 421. 449. 491. 562.
10 390. 421. 468. 4.99. 546. 624.
sefulu ma le tasi 429. 463. 515. 549. 601. 686.
12 468. 505. 562. 599. 655. 749.
sefulu mal le fa 546. 590. 655. 699. 764. 874.
sefulu ma le lima 585. 632. 702. 749. 819. 936.

Galuega faaopoopo

O le ufi ua faʻaoʻo atu ma se seti o mea faʻaopopo ua fuafuaina e fai ai se "umukuka matamata" e pei ona lelei pe a mafai. O le filifiliga muamua ma le autu o le moli. O le faigofie ma le taugofie filifiliga o le masani ai o le tele o fua o le fuaina (kf61wh mai Ardo). Sili atu le alualu i luma ma taugata tele e mafai ona e feiloai ia halogn chemps e mafai ona aumaia le moli i moli masani (EFC935xs mai i le Bauswom Ofter (AH400-13-2 mai le mimiti). E le gata i lea, i ni masini, malamalama e mafai ona fetuunai. O lea, i le LC89950 mai Sc89950 mai le suiga o le suia o le malosi o le malamalama malamalama (vaivai malamalama) ma fetuʻunaʻiga o le laʻau loloto (damm) o loʻo tuʻuina atu. O le paʻu o le paʻu o le paʻu o loʻo faʻaaogaina foi i le tutusa o le system (da259-2, Da252-2), aeg (90502 Katamaran). DN1021NTT STRM MAI LE TROPUIIR MOLIMAU MOLIMAU LE MAUA LE MAUA, MA LE SILI. Mo le faigofie, o le masini e faaauupegaina ma se auala mamao. E ala i le ala, o le pule o le u e mafai foi ona eseese-faʻaseʻe (leve), punou-faamau, pseudo-axes (tali atu i le malamalama e oomi ai) ma tagofia.

I totonu o le filifiliga, ae mautinoa lava, o mea aoga e mafai ona taʻua o se vaitaimi o le faʻaaogaina (i le pulou o le LC75955 mai SIGGONU) i totonu o le potu. E ono talafeagai lea pe a fai o le faiga masani o faiga masani e galue leaga.

O le Redrated Stroke button (i le DK995B, Bosch Models, Da289, Tiale) saunia le vave taotoga o le 10 minute pe a uma ona tape le 10 minute pe a uma ona tape le 10 minute pe a uma le vave o le 10 minute. O le mea lea, e iʻu lava ile tuai ona faʻatuai le "lamatia" e foaʻi mai le umukuka.

Puipuiga tapunia Stordown (i luga o LC75955, SIEMENS; EFC009X, Onkrolux) e le ofi ai le vaega o le taimi e faamama ai.

O nisi masini e iai ni tulaga ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatonutonuina o le faʻatupeina mai le ipu o le ea o le ea o le ea o le ea o sensorior e avea ai i le LC75955 o le mea manaia (Simimen) e manaia. Ultrasonic Denrety Sensor e iloa ai le tikeri o le faʻaleagaina o le vevela o le ea ma otometi faʻamaoti le auala o faʻagaioiga mo le maʻimau. O le isi tasi-o-A-A-agalelei faʻataʻitaʻiga-AH 600ngana o loʻo faʻaogaina i le ea o le ea: O le Fan e aofia ai le alavai i totonu o le alauni. O le iʻuga, na tulaʻi le auvai mai le vao sauniaina i totonu o le fanua o le mea faigaluega.

Saogalemu auala

O le umukuka o le umukuka mai le masani ona faʻamalosia ai le faʻatonutonuina o le faʻaaogaina o le mea o loʻo faia i le vevela ma maualuga le ea. Galulue ma se lagona malosi, e tatau ona puipuia le masini maualuga. Muamua lava, e tatau ona totogi muamua le auala i le maualuga o le faamalu. O le pito i lalo i luga aʻe o le fasi fasi, o le sili o le a oʻo atu i le faʻaolaina ma manogi. Ae aua le galo afai o lenei mamao e laititi lava le lamatia, ona o lona afi, ona o lona afi, ona o le gaʻo ma fugalaʻau e mafai ona faʻaputuputu ai i luga o faʻamama. E masani ona masalosalo pe a fai o le GAP vaega o le kesi-afi mafai ona flash mai faafuasei faopau. I le alofa, o le mamao i le va o le ea o le ea o le umbilella ma le pepa kuka e tatau ona le itiiti ifo 65cm mo le eletise eletise ma 75cm mo kesi. E tatau ona ola i lalo o le pulou. Falemai Peitaʻi, o le matou paoa malosi e leai se mautu maualuga, ma stytage osofaʻiga e le sili ona taua i le lelei o le masini. Afai e faʻavae le masini, ona mafai ai lea ona e mautinoa o le suega o le eletise eletise i luga o le faamalu o le a le taitai atu i le faʻanoanoa faʻaiuga.

Le leoa o le toafilemu

O le le faatuaoia le mamalu o le ata o le galuega filemu. E taua le tatou manatua o lenei faʻailoga saʻo e faʻamoemoe lea i le mana o le mea faigaluega: o le maualuga lea e aoga, o le leoleoa lea. I le faasologa, o le "filemu" faʻataʻitaʻiga o loʻo taʻi 2600dm mai le AEG (44DM ma le faʻatinoga 520m3 / H) Toeitiiti lava o faʻataʻitaʻiga uma o faʻataʻitaʻiga iloga e faʻamaoni i tulaga lelei Europa, o le foʻi lea o le tele o faʻataʻitaʻiga, o le leo le saʻo e le sili atu i le 75B.

Umukuka ea suauu

Nikolay meschanins, maketiina ma faʻasalalauga faʻatonutonu o le Turbooar S.p.a.

"Afai e manatu o le a le vaega o le a galue i le ea o le ea, e tatau ona e gauai atu i le auala e faataatia ai le ea. O Bes o ia, liliu, o le faʻaititia o le paipa faʻaititia le lelei o le masini. O le mea moni o le pito i luga e tatau ona misia se aofaiga o le ea i le itula. O isi faʻafitauli i le ala o le tafe e faia ai le "maua malosi", fausiaina o isi gatete ma leo.

O mea ia e taua tele ai paipa i luga ole ea. Decge Courboard paipa e taugofie, ae ua puʻupuʻu. O le apili e sili atu le poto, e ui lava, i le faʻagaioiga o le masini, e matua matele lava. Masalo o le sili ona taliaina filifiliga o se pvc pusa. O latou foliga o latou foliga e mafai ai ona e alana i luga o paipa i lalo o le faʻamalieina o le umukuka poʻo le laa i tua, o le a le malepelepe i mata. "

Surov Tulafono, ae o le tulafono o le tulafono

Faʻapipiʻi le umukuka o le umukuka tamoe i le ea aveeseina faiga, seti le tagata faʻatau i luma o le isi faʻafitauli - vertiplation o fale nofomau.

Ile mea uma ile 2.08.01-89 * Fale nofomau "(Fuaiupu 3.) I le fale teu fale, o le vevela ma le faaletonu masani ma le malosi faalenatura e tatau ona saunia ...". FAAOPOOPO E 4 FAITAU: "... O le Expractor mai le umukuka e le itiiti ifo nai lo le 60-90m3 / H (H (e faalagolago i le ituaiga o pa."

Afai ei ai se velilala laupapa i totonu o le fale mautotogi, ona sosola lea ole vaʻa mafanafana ma fafo ane. O le malulu i luga o le auala, o le tele o le ea ua aveeseina i le auala. I le taumafanafana, o le faʻanatura mafuaaga na pei ona le aoga, ma mafai foʻi ona maua le faʻaaliga o le faʻauiga o le faʻafitauli o le platilaster. O le mea lea, i tulaga fou o Moscow (MGSN 3.01-96) E i ai se isi mea (Palectrin 5.9.): "I totonu o le masini masini e faʻatagaina ai."

O le le faalumaina o lenei upu faʻatagaina lona faʻamatala o lona tomai e fatu ai se paʻu o le tino ma se osofaʻiga o le ea mai se isi potu. I nisi upu, o le faaletulafono o le fesoʻotaʻi o le umukuka o loʻo maua i le ventiplation system e mafai ona faʻamaonia. Ae mai i se vaʻaigaga masani, o mea e le lelei tele. Ole faʻalavelaveina ole auala e le talafeagai ai la tatou vaʻai totoga mo nei faʻamoemoe. O le Giviller O le faʻatulagaina o suiga o le ea fua na fuafuaina mo se aofaiga o le ea na aveese i tulaga masani, o lona uiga o le saʻolotoga o le ea ma lona le faʻaaogaina o le ea. Faʻavae i luga o lenei tulaga, o le ea o le ea ma mita o le vaega tutusa ua gaosia.

E le faʻapea ona faʻaalia e se vaega o le faʻavae o le faʻasesega o le paʻu, o le sili ona vaivai. O le tele o le ea e tosina mai i le umukuka umbrela e tele tele (o le averesi o le 250-600m3 / h), ma e ono aofia ai le solia o le Aeradynic paleni. AESGO ISLANS O loʻo faʻapipiʻiina i le tele o ulufale mai, e i ai se lamatiaga o le tulaga atoa o le tulaga masani o le ventrain o le a poloka. Ae ui i lea, e tusa lava pe o le setete, o le pito i luga e fausia ai papupuni i le ea feoaiga. Fina lenei faʻafitauli ua fuafuaina e se faʻapitoa o le ventipelation auala, ua fuafuaina mo le umukuka vaivai. Ua faʻauʻuina i nisi fale ua fausia, ae, na o le sili atu ituaiga.

O mea uma o i luga e le o lona uiga e le mafai ona faʻavaeina se faʻasoa i le taulaga maualuga-tuputupu aʻe i le mataupu faʻavae. I le taimi nei, e mafai ona e faʻatau se faʻataʻitaʻiga poʻo se auala o le rebriclec pe faʻafetaui le faʻatinoga, poʻo le faʻauiga o le ea i totonu o le alatoto.

E le manaʻomia tele mea faʻaalu o faʻafitauli o le ea e le tau o tagata o le ea o le ea e sili atu ona faigofie - e sili atu le faʻaaogaina o tagata fausia, ma faʻafitauli e le mafai ona tupu i tuaoi. Ae i lenei tulaga, o le aoga lea o le faʻaaogaina o ni tului tu tutoʻatasi vaega o le tupua i totonu o le umukuka: tasi mo le lautele orterain, le isi, mo le faʻalauteleina.

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Lautele, loloto, maualuga, cm Max. Gaosiga, m3 / h Ata mamanu Tau, $
AEG (Siamani) DL 6250-ML 54,816,230,2. 420. Teu. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Incindindint moli moli. Lamolemole sui saoasaoa saoasaoa 281.
8160 DM. 6047135. 420. Puipui. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. 3 GALUEGA FAATINO 400.
Ardo (Italia) Kf 61 wh 604815. 195. Teu. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Incindindint moli moli 45.
Art 60 ix 60 (90) 2949 680. Puipui. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Holongen moli. Alumisina faamamaina 257.
Bosch (Siamani) Dhl545s. 533825.5 500. Teu. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Holongen moli. Fetuunaiga Faafou 150.
DH6555. 59,82853,4 720. Teu. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Tolopoina mata 400.
Lole (Italia) C MD 94. 9048,550 700. Puipui. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. 2Gole lamepa. Turbo Engine 140w. Le pulea le pulea. Faʻaitu le faʻamamaina o le gaʻo ma povi. Timer i le tapuni 550.
Cata (Spain) Luna Z90000INOX. 9097,550 880. Truldlace ituaiga. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Holongen moli. Faamupolo 533.
Electrolux (Suetena) NF 51 SLI ISOX 155052,3 200. Teu. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Acrylic guse faamamaina 81.
E 40 x. 14,55160 450. Desktop. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. 2 tulaga o oloa 130.
Faber (Italia) Bro rd-bl-gm o le 90 9078.5-10050 420. Fai. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Susulu moli moli. Lanu- efuefu, lanumoana, mumu 484.
Gaggenaau (Siamani) O le 502 90 xs 908490. 700. Island. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Holongen moli. Pulea mamao 930.
Kaiser> (Siamani) K 195 SL 60 1 MW 605015. 230. Teu. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Manullic faamama 60.
K 29 SL 60 1MBL 6082,350 400. Puipui. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. 3 Galuega. Uamea le uamea faamama. Telescopic faagaau (maualuga 82.3-123.8 cm) 300.
Miele (Siamani) Da 249-2 IX. 9084 (109) 50 690. Puipui. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Ki ma faʻataʻitaʻiga taʻitaʻi. O le taimi mita o le tagata taʻitoʻatasi. O le tuʻufaʻatasiga o le stanessless steel poʻo le alumini ma tioata. O le paʻu ma le pu pepa mai le tioata 1460.
Konasteelleel (Italia) Stella 6090. 650. Puipui. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Manutaga pule 496.
Siemens (Siamani) Lib8030. 59,82835,4 720. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Lua fiafia. Tolopoina mata 220.
LC89950. 1089078. 590. Puipui. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Faamama le filogia 903.
Zanussi (Italia) ZHC 615 W. 1006049. 450. Puipui. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Incindindint moli moli. 3 tulaga o oloa 180.
Turboair (Italia) Es6000. 60 (90) 1049 320. Natia. Modes: Faʻasalalauga ma le ea. Moli moli o le ao. Propning-spalvang swel, paepae, uliuli, enaena 128.

O le faatonu faafetai i le sui sui o Turboair S.a.P.A., CVERDDA mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili