Oloa mo umukuka

Anonim

Faʻapipiʻi le DEHWASHER (Whirlpool, ISA); Aoina o meafale a Jobet (Penitini, Italia); Suli (rotel, switzerland); Aoina o umukuka (Edel, Moscow); Se faasologa o mea faigaluega (AEG, Siamani); tamaoaiga-vasega taavale solofanua (blanco, Siamani); ipu mai le alumini ("Demedovsky laau 'ai", Lusia); Pulou (turboaiir, italia); Faʻapipiʻi le Ova (Faila eletise eletise, Sepania); Pusa mamoe (Whirlpool, USA); Microwave Ova ma se Dominal Sweetter (Samang Seletiseki, Saute Korea) ma isi maketi fou.

Oloa mo umukuka 13557_1

Desshwasher slishrawer.

Oloa mo umukuka

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Whirlpool, USA

Tau: Mai le 1300 O le Faletupe o Deashwasher o loʻo i ai i le Whirlpool o loʻo i ai se eromoctomic desing ma aveʻesea ai mea e masani ai umukuka, e le pei o mea na masani ai umukuka, O le i ai o vaega e lua o le autasi i le faʻataʻitaʻiga faʻatagaina le sefeina o nofoaga i le umukuka faʻaaogaina se tasi o latou mo le teuina o ipu. O le a maua ai se mea e maua i le fa o suiga i le fa: ma le tasi pe lua vaega, tumu i le faʻapipiʻiina, ma le ono mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le umukuka faitotoʻa. O vaega e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le tasi i le isi pe i le laina tasi. O le masini e faigofie ona faʻagaioia: O le mea e manaʻomia ai le saoasaoa o le polokalama (naʻo le 9 o le tasi) e filifilia e ala i le oomiina o le tasi faamau i luga o le Pusa o Pulea. O le mea fou e faʻaalia e le leo maualalo pe a galue ma ua mafai ona faʻamamaluina i le taimi nei fufulu eseese ituaiga ma lautele.

O le faamatalaupu o le faamatalaupu o vasega

Oloa mo umukuka

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Pedimiy, Italia Exceer o: "Contour-Mobile", Moscow

Tau 1pog: Mai le $ 1,200 Sa tafega le faʻaoʻoina o le Geneer Cherry, o se tulaga iloga o le Adotika Cemuegio i le fale gaosi Penini. O le ofisa o mea fou i le itu faaonapo nei o loʻo faʻaalia e le masani ai ma le sili ona faʻamalieina, ma le matematika tetele, ma o le matematiga. O mataupu o kapeneta o loʻo faia i le chippomi ma melamine tapale, ma le laulau pito i luga - mai le chemboard ma se ofu o le vevela-o le fou o le tino. O le umukuka o loʻo faʻaogaina i totonu o se pusa faʻapipiʻi kpperbusbusch, Aeg, Mereni, Ageloni, BOSECECEC, ma Siemecie.

Sua mai le polofesa

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Rotel, Switzerland

Tau: Mai le 200 Medic, sua o le Heace Master Profil - Juali mai le Swiss Kamupani Rotel. E mafai ona faʻamamaina faʻamaaloga mai toetoe lava o fualaʻau uma, fualaʻau, 'aʻi, ma' auʻai. O le i ai o le turbo pisinisi e le faʻatagaina le tolopoina o le tosoina o le comticles e pipii, o lea e mafai ona maua fua ma ivi laiti pe fusi ponaivi. Uma otaota o le matai e le ofi i se pusa faapitoa. E faigofie ona faʻamamaina le faʻaulufale, ma o le leiloa o le laulau e fesoasoani ai. A o le "Hardwortaking", ona mo le 1 itula, o le le tama Master o le a faia le 55l suavai mai carrot.

Umukuka e igoa ia Aries

Oloa mo umukuka

Oloa mo umukuka

Aries - aoina o umukuka o le gaosiga o fale gaosi fale edel. O meaafale ua teuteuina i se faasologa o toe fai, elonted standod-nectangles luga o le kapoti fofo. O faitotoʻa o loʻo fai ma sui o le lua itu: tutuli (vended mesh veneer) ma ma le matematika tioata, vaeluaina i le auala manino
Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Meafale gaosi Edel Edel, Moscow lata mai tau o le 1 itu. M: mai le $ 700 fasi. O isi aposi i lalo o fata ma fola o ni afi ma le fogafale o le sami, kapoti tutotonu ma pou maualuluga. Na mafai ona faʻaoʻo ia fata e mafai ai i se masini faʻapitoa o le "Libalt", faʻataga e tatalaina le faitotoʻa i luga o le faitotoʻa i luga, ma o kapeneta faʻapipiʻi-kaseti. O se tasi o mea fou o le faʻataʻitaʻiga o se kapoti ma se faʻamalosiʻau faʻamalosi. O le ulutala e mafai ona faʻaopoopoina ma le laʻau matagofie o le laʻau ma faʻaaogaina i le fale o le fale.

Blanco i le tamaoaiga o le tamaoaiga

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Blanco, Siamani Faʻapitoa o: "Bo.na.Va", Moscow

Tau: Ot150

Oloa mo umukuka

O le aiga o maila na gaosia e Blanco (Siamani) na toeititi lava i se faasologa o faʻataʻitaʻiga o le tamaoaiga vasega o foliga o le faatafafa. O le laina e taʻua o le Blonindandan ma e aofia ai 5 eseese maila na fuafua mo le nanaina o le laulau lautele. I totonu o foliga o oloa fou o se mea manaia mamanu ma se loloto loloto o le ipu (19cm), o se itu lautele o se paleti ma le tufatufaina atu mo le le mautonu. O le faʻataʻitaʻiga e faia o le polesi ma le faʻamaligiina 0.8 mm mafiafia; Na maua ma le faaeteete ia latou alafanua. O le faʻailoga agkone ma faʻamau e maua ai se malamalama ma sefeina le faʻapipiʻi o oloa, ma o le mafolafola pito e taofia ai le palapala faʻaputuputu ma faʻafaigofieina ai le gud.

"Vasega fou" AEG

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: AEG, Siamani fautuaina le tau: Faʻamamaina Drum - mai le 700, Deashwasher - mai le 800, Soul Aegs "mai le 1050, Soʻo se faʻasologa o mea faigaluega a le aiga, e aofia ai le fufuluina, faʻamago ma fufulu, fefaʻatauaiga ma pusa 'aina, kuka, pamu o loʻo faʻafetaiaʻi ai manaʻoga o ERGAGONCOCS, O le lauiloa e faʻatinoina i le tele o manatu o le "poto masani pulega" metotia o loʻo faʻaalia ai le ormal, o le feololo le faʻaaogaina o le pepa kuka. susu o le ea ma aofia ai le manava. Soʻo se mea uma ua tuʻufaʻatasia le aotelega o manatu faʻapitoa manatu ma le tapulaʻa tulaga o le malosi o le eletise.

Tagata Rusia amio

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Scavavolini, Italia sapalai o: Svag, Moscow

Tau 1 M: mai le $ 1500

Umukuka mai le zeffiro aoina o le Italia scavolini fale gaosi, faia e le Viliina mamanu, saunia le tomai e faʻatulaga ai avanoa fou. O le manatu o Zeffiro na faʻamalieina ma le mafaufau o Rusia. O le umukuka e vaeluaina i le nofoaga faigaluega ma le nofoaga faafiafiaga. O le ata o le uʻamea uʻamea pito i luga o loʻo tautuaina, tutusa le pusa pa - mai le tasi itu e mafai ona kuka, i le isi - 'ai meaai. Liliu le umukuka i totonu o le potu malolo poʻo le 'aʻai o le potu e faʻatagaina ai le i ai o nofoa mo le auala e mafai ai ona faia le vaega o le faʻatulagaina o loʻo tu ai pusa. Sa faamatala e Seraferrolarro o loʻo faʻaalia i lanu eseese, i le matua ma le pupula mata o le pupula. Na foliga manino mai le au kapeti ma sikafu Tatala seevae e aoga ma i le taimi e tasi e sili ona teuteu.

Teflon, e le fefe i le uamea

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: "Dedidovsky Oloa", Lusia lata ane Tau: $ 32-60 "DediDovsky Gromedware. O oloa e tumau ma tetee ia Aperaamo o le le-pipili o le prolon clolon platinum na atiae e le popolega dupont. Le pito i lalo mafiafia (6mm) faʻatagaina le faʻaaogaina o ipu i luga o le tioata sima papa. O le maualuga maualuga o le gafataulimaina o Teflon Platinum i Scratches ma ABRANDS, e ausia ona o le anotusi o vaega o mea lelei - o lea e mafai ai ona faʻaaoga le uʻamea - pei o oe i luga o vaʻa. O le laina Scovo Soppoo e fai ma sui o le Frying Pan ma tioata o loʻo i ai ma le lapoa o le 20-30cm, ma le amataga o totonu ma fafo.

Mama le ea mai le turbo

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Turbair S.p.a., Italia

Tau: $ 500-700 i le lisi o turboair o le tupoir, Italia ofoina atu se lautele lautele o le pito - Mai le tamaoaiga o le stalless stal ma le semiginis i totonu o steal leai O ufi o loʻo faʻaoʻo atu i ni vaega eseese e tolu o le eletise eletise. O le faʻatinoga o ni masini e oʻo atu i ai 1000 m3 / h, ma i le taimi lava e tasi, i le tapulaa maualuga o le saoasaoa o le fan, o le leo e tau le mafai ona sili atu ile 60 db. O le kamupani e tusa ai ma ana lava oloa i le masani ai ma le faʻatonutonuina o masini poʻo se fesoʻotaʻiga faigofie ma ni eletise, o loʻo iai le faʻailoga o le vaega o faamama. O le Turboair e maua ai uma o le ea e le masani ai, o loʻo faʻaaoga ai ni tekinolosi faʻapitoa, pei o le leo o le paopau (leo pulea) poʻo se faʻasologa ma le tauaso. O Ascoro I lalo o le Tupolo o le a tuʻuina mai ai se laina fou o le uluaʻi faʻasalalauga maualuga, lea e eseʻese tulaga maualuga.

Mini kuka - maualuga avanoa

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Fagor Electro-Domecaos, o le Spony tatau Tau: $ 450 aemaise lava mo le umukuka o le tele o le vaega o le ovesm hoM-480 O lenei "tamai kuka" (6056cm) e na o le 30cm maualuga. E i ai le itiiti ifo o le avanoa, ae o loʻo faʻaalia le tele o le suavai o le suavai steam aveese faiga. O le "faatuai amata" galuega e faia ai le masini "tutoatasi": Faʻatulaga le taimi i le taimi amata le kuka, e mafai ona e o saogalemu pe a maeʻa le gaioiga. O le faʻasologa o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga e fetaui ma le fou masani i le ata o le umukuka: O le fale mafolafola o loʻo tuʻufaʻatasia ma isi mea faʻapipiʻi ma meaafale o soʻo se sitaili.

Whirlpool puipuia oloa

Oloa mo umukuka
Oloa gaosi: Whirlpool, o le Astell State (827 (White lanu), 869 (Stainless Swelerator faʻataʻitaʻiga ma gaioiga matagofie. Tele Freezer (147l) ma le faʻafefeteina (263l) o mea pueata e tautua e se tasi faʻamalosi. O le faʻaeletonika Faʻatonutonu ma le faʻaaliga O loʻo mafai ai ona e pulea uma auala o faʻagaioiga, ma sucronic storanitor - e iloa ai soʻo se vevela suia i totonu o le mea faigaluega. O le aofaʻi o le mea e leai se mea e vaevaeina ai le pusaaisa i vaega faʻapitoa (taʻitasi ma se faʻapitoa o le vevela) faʻamoemoe mo le teuina o vaega eseese o oloa. O le ea o le ea o le ea e fausia ai le malulu o le ea, ina ia tumau le vevela i le mea pueata i luga o le tagata-faamatalaina tulaga. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le lanu paʻepaʻe lanu paʻepaʻe ma i totonu o se masani staneless steel version version.

Microwave mo le lagona gofie samsung

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Samsung Electronics, Saute o Korea e tusa ma le tau o le tau: $ 170 eletise o le a fesoasoani i le faʻagasologa o le faʻaaogaina o manatu o le couy ma fausia se lagona lelei mo lenei. O loʻo matou talanoa e uiga i le M197dfr Microwave ogaumu ma se fale-i le Digital Fm Tuner, faʻagaioia i le vaitau o 88-108 Mhz. O le mana o le umukuka leitio o le 1.5w ma e pulea e le voluma pulea papo. O se Manumalo e le masani ai o loʻo tuʻuina atu foi i se numera leo o le leo o loʻo mafai ai ona e tuʻua ni leo puʻupuʻu i le 20 sekone. O le voluma o le faʻataʻitaʻiga o 28l. M197DFR tuʻufaʻatasia 4 otometi polokalame faʻaletonu, 4 mode modes, 3 kuka polokalama ma ua i ai se uati, o le tipolo mai le "Casts o le" Cast o le "Cast o le" Cast o le "Cast o le" Cast o le "Cast o le" Cast o le "Cast o le" Cast o le "Cast o le" Cast o le "Cast o le" Cast o le "Cast o le" Cast o le "Cast o le" Cast o le "Fatters, o galuega a le" Cast.

O foliga vaaia o taufaasese

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Gorenje, Slovenia lata mai Tau: $ 900 The Gody Tim Sporgators mai Goren Reviefiaga o le 60s ma le lelei. Lua-Chamber Models (LK6285OOAL ma RK6285OOAL) iai le malosi o le taumafaina o le vasega ma ua folasia i lanu mumu ma lanumoana. O le fale teu oloa o loʻo faʻaogaina i totonu o le shockproof shelves, tumau le avega i le 40kg. O le fun na o le i luga o le pito i luga o le pusaaisa o loʻo i ai i fafo o le dynamic malulu, faʻatonutonu o vaitafe malulu mai luga i le pito i lalo ma tuʻusaʻo i le evaporator. Ona o lenei, e vave lava ona tufatufa atu le ea i soʻo se tulaga o le vaega, ma na tumau pea le vailaʻau faʻamataʻu. Atinaʻe masini i le otometi faiga. Ua faaauupegaina i totonu o pusa malulu malulu ma faʻaputuputu meaai faʻaʻaisa, faʻapea foʻi ma maa malulu e lagolagoina le vevela talafeagai i le 16 itula.

Fesuisuiai i le agaga o le "sili"

Oloa mo umukuka
Oloa gaosi: "Atlas-Lux", Rusia Invelicers: Salon "Aslas-SOPID" i Moscow le tau fuafuaina o le 1 itu. M: Mai le $ 800 gaosi oloa - O le kamupani "Atlas-Lux" faʻaalia le umukuka "sili atu". O ona mea e faʻapipiʻi ai ma le pito o le pvc, ma ua faia le tele o le MDF ma le veneer veneer o le ok, logoina i se foliga foliga o le sili atu. O loʻo faʻaaoga ai e le pue foliga mata o le tioata i se ala o le Atimua, ma o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e maua ai ni ata o le laulau ma le staminsum. "E sili atu" e faaauupegaina i le lisi-fafo mechanisms ma teos blum (Ausetalia).

Umukuka e aunoa ma tapulaa

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: "Scieded Josedes", Rusia Tau 1 POG. M: 300-1000 fou fausia fetuutuunai fofo mo le umukuka headset na fautuaina ai se fale gaosi fale ". Oloa e faia i le poto masani o le maʻa e mafai ai ona e faʻapipiʻiina se fetuunaiga. Faʻafetai i lenei mea, ua maua e le aufaʻatagia pepa eseese ma, lea e faʻapitoa tele, aua leai sooga. O le le mautonu o loʻo mafai ona faʻatapulaʻaina ai le malosi pe a mamanuina se umukuka pusa, o loʻo manaʻomia le faʻasoaina o lana fale faigaluega. O le ata o loʻo faʻaalia ai se tasi o filifiliga o loʻo avea ma faʻailoga e leai se aoga: O le talimalo o le a faigofie ona faʻaaoga le hob ma fufulu, e aunoa ma le alu ese mai le nofoaga.

Cook Aristson.

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Meroningo Orttrodommetricai S.P.a., Italia tusa o le tau o faleoloa: $ 900-1200

Oloa mo umukuka

Semi-Suʻega o le kesi o le kesi o le Aristson Brand Stand e mafai ona e saunia e oʻo lava i le sili ona faigata ma atamai na faʻalavelaveina. Faʻataʻitaʻiga, ma e toʻalima o latou lava i le laina fou, faʻaaogaina i totonu o se taʻavale feaveaʻi faiga ma o loʻo faia i le maualuga o le stal-intox). Mo le tapenaina o ipu eseese i masini, aemaise polokalame faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu, e aofia ai meaʻai, "gettin" faiga), "by keking mo le tao pakes. O le aflonments "7 Cooks", "pizza" ma isi ua fuafuaina e faʻavaveina ma faʻafaigofie le faiga o le fatuina o uo. O le ogaumu e mafai ona kuka meaʻai ma i le leai o ni tagata e ona o tagata e ana e manaʻomia e tuʻu le taimi i le taimi. O le Multifanigal Convection Oven e faʻaauupegaina ma le skewer "Barbecue Barbecue" - luga o le 1kg Kebab ua saunia i le 40 minute. Mo ipu manaʻomia o se maʻa malosi, e i ai le faʻaluaina.

LC 8p950 pulumu ea ma moli

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Slainmen, Siamani Fautuaina Tau: $ 850 Hood LC 8p99 mai Selemen ua fuafuaina mo le nanaina i le pa. E faia i le slinless speael ma tioata ma e iai le lautele o le 90cm. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i suiga e lua: O le tasi e galue i le ea o le ea, o le isi o loʻo i le faʻasologa o auala. O le a taʻu atu e le faʻaeletonikaina o le a taʻu atu ia te oe pe a oʻo i le suia o se kapoti faamama pe fufulu le zero-mitiina. Hololon moli i le masini o loʻo ki luga le faʻaaogaina o le Porzo-Angom-Control Regul Regional Panene. O le dimem galuega faʻatagaina le malamalama o le malamalama na o le galue i luga poʻo le faʻamamaina uma o le umukuka, ma le malu o tekonolosi e mafai ai ona faʻateleina pe faʻaititia le malosi o le malamalama.

Itu-i-itu: tolu i le tasi

Oloa mo umukuka
Gaosiga: gielecie. GMBHSO, Siamani

Ole tau: 4450 le itu o loʻo i totonu o le fale o loʻo tuʻufaʻatasia mai le alofa ma le le fiafia ma le teu oloa ma le 'aisa ma le uaina uaina. O le Spacive StoriGer Comparement (398L) ua faʻaauauina ma le otometi ona teteʻe atu, le gaioiga o le sili ona lelei ma le vevela o le vevela. O le suavai o loʻo fevaevaeaʻi (123l) e vaevaeina i ni vaega se tolu ma faʻatagaina oe e ofi atu i le taimi e tasi o le tele o oloa. E pei ona e iloa, e tatau ona i ai ia oe le uaina i tulaga faʻapitoa. Ole nofoaga e maua ai le vevela ile uaina ma 22. Itu-i-itu e aofia ai i le lua kapeneta ma, e le pei o lona "faʻasolo i le" uso, ua tuʻuina atu i le tagata faʻatau i foliga o modules.

Ata laina-tapoleni mo mafaufauga

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Alno, Siamani Faʻapitoa o: "Siamani sitaili"

Tau 1 M: F1200

Oloa mo umukuka

O le ata fou o le umukuka o le ata o le ata mai alno e matua le masani ai. O ona vaega ma meamata o elemene o loʻo i ai ma se ata tele, o fasiga o loʻo tuu i totonu o faitotoʻa o le laʻau pito i luga ma le piilima i le laina o le ata. O le umukuka o loʻo filifilia e mafai ona filifilia mai le 150 faʻataʻitaʻiga na fautuaina i se faʻailoga faʻapitoa. O le ata o loʻo faʻaaogaina i le alo tamaʻitaʻi, o se ata i luga o le ata pepa, ma faʻafetai i le faʻapitoa o le faʻagasologa o faʻagasologa, o le a le leiloa le ata pe a le leiloa le ata.

Trio segao laina.

Oloa mo umukuka

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Braun, Siamani

Tau: KF 600 kofe kofe - $ 135, Kettle Wk 600 - $ 105, Toster HT600 - $ 102 New Triom Simirn Lawer mai Branty ma le Schotter foliga ma lanu; faʻaaogaina e pei o le stinless uʻamea gaosi oloa; Vaega eseese Aote i Mea Uma Uma; atoa foi ma le tulaga o gaioiga. E le vevela le utu i luga pe a tumu le tapuni ma pe a leai se vai i totonu. O le kofe kofe e faigofie ma mafai ona maua i le salalau. O le ato ma le faʻamama o le faʻamamaina o otometi, na o le faʻasao faʻapitoa

Oloa mo umukuka

faamau. O le Dreumum Myrmos ma le Pour-ma-Lock System mo se taimi umi sefe se meainu vevela. O le alavai sa i ai le potu mo le tapenaina o le lua o tolu ma se masini mo le mafanafana o kane. O loo faia e faʻaaoga ai le malu o tekinolosi, lea e taofia ai le faʻamutaina o le mataupu ma le faʻamau, ua faʻaoʻo atu ai i le auto-mana ma anti-jim-stim foliga (puipuia ai foliga mai i le jam).

Tuai 'apamemea ma le tekonolosi fou

Oloa mo umukuka

Oloa mo umukuka
Gaosi: Ruffoni, Italia

Tau: Mai le $ 10 'apamemea mai taimi anamua o loʻo faʻaogaina e se tagata mo le gaosiga o mea o aiga. Faʻaaogaina o faʻamanuiaga o lenei tuai, faʻataʻitaʻiga uamea mo senituri ma o se poto masani o tupe faaonapo faaonapo nei, Ruffoni (IANE) na faia ai se aoina o ipu. O mea taua mo lona gaosiga na avea ai le sili-lelei apamemea. O le faʻamagaloina, ma le taʻoto tata ma le valivali oloa e lima-faia. O le teuteuina o le ipu na fai ai ni vaega apamemea, faia e le auala anamua o le lafoina i le ofi i totonu o sartheneware po o se fou-loloto metotia i totonu o le atigi ata pe i lalo o le fulufulu. O mataituta, falai falai, pakete, faatulagaga mo le tapenaina o ipu tetele, ma pepa muamua mo le tao i fua, o manu felelei.

I luga o le autu o sasae

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: Zigmnd Sahtain, Siamani

Tau: $ 663 Siamani Kamupani Zigmund Sahnin faʻalauiloaina o loʻo faʻatauina atu o le tutoʻatasi o le Chitrac kukaina laupapa na faia i le Style System. O le taimi nei, o le itu i sasaʻe o Sasae ua faʻatinoina i CNS35.6 DS ma CNS25.6 DS faʻataʻitaʻiga i le ituaiga o Iapani HieRogsphs, o loʻo teuteuina i nofoaga sikuea o le vevela (frut). A o le tekinolosi meafaigaluega o masini, latou te faʻaogaina i le pito i luma o le paopau, o le tapunia timer, o le malosi o le mea e mafai ai ona o se taimi o le saoasaoa maualuga le malosi e 2.4; 3.4 ma 4.4 kw. Faʻataʻitaʻiga e iva le vevela modes ma le manatuaina o le kuka taamilosaga.

Manino ma saogalemu

Oloa mo umukuka
Gaosi: Simon, Sepania

Tau: O Socket - 20-30,

Moek - 4 oloa fou mai Simon (Spoin) - O se socket ma le Universal Divices na faʻaaogaina ma le faʻatonutonuina o ni fesoʻotaʻiga o umukuka. O le tapuni o le socket puipuia mai le pefu ma tapuni auiliiliga o le masini mai tamaiti. Adlas o le au talavou sili ona mausali "I le tala i fafo foi o loʻo aumaia foʻi ni maupupuni faʻapitoa puipuiga faʻapitoa puipui o le a le faʻatagaina ulagia i le auala. O le lanu moli o loʻo i ai i luga o le pito i fafo o le oloa ma e vaʻaia mai i soʻo se isi potu. E faʻailo o loʻo galue le upega tafaʻilagi ma o loʻo ulufale nei i le vai. O le lautele lautele e talafeagai mo mea faigaluega a le aiga e aunoa ma se tuusaunoaga. E faʻapipiʻi i le uaea masani ma se fasi laupapa. O le faʻailoga faʻatonutonu o le faʻatonutonu o loʻo faʻaalia ai foi le le faʻataunuʻuina o fesoʻotaʻiga, ma o le tagata manino e faʻatagaina oe e vaʻai i fesoʻotaʻiga uma ma ni vaega laiti i totonu.

Granite magoto

Oloa mo umukuka

Oloa mo umukuka
Gaosi oloa: o le le malo o le malo

Tau:

Oyster 1 - 312,

Sculptutra 400 - 270

ua goto ifo faisua umukuka Multifunctional 1 ma Sculptura 400 mai Astracast (Iunaite Malo) ua faia mai se mea tuʻufaʻatasi anagatā ROK, e 70% e aofia ai crumbs maamora ma e 30% mai resin acrylic. Oloa Tysttand faʻafesoʻotaʻi ma mea vevela, latou te le fefefe i aafiaga o vailaʻau ma faʻaleagaina e le manaia.

Oyster 1 o fufuluina na faia i le ituaiga o se lio ma se lapoa o 480mm. Sculptutra 400 o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi o le 980490mm. I le faʻaopopo atu i le autu, o loʻo i ai se ipu laʻititi o tamai leo ma o loʻo faʻaogaina i le kola, ma le ato mo se ipu lapoa ma le palapala mo ipu lapoa. Oloa o loʻo tuʻuina atu i le lautele lautele o lanu. O le valivali pigment ua tufatufa atu i luga o le atoaga atoa o mea, o lea i le taimi o le taotoga o le magoto, o lona lanu o le a le suia.

Faitau atili