Meafale i le pito o le mea moni

Anonim

Telnatil Meafale Maketi Maketi: Meatotino Faletupe fale, fale gaosi ma le Glassi MedicalGologies. Tagata gaosi ma faʻatatau tau.

Meafale i le pito o le mea moni 13561_1

Meafale i le pito o le mea moni
De wulf filifiliga
Meafale i le pito o le mea moni
Tatala kofe Britfulla (de wulf filifiliga)
Meafale i le pito o le mea moni
Tusiata G. Kokorin

Ata e D.Minkina

O lenei umukuka o le tuaoi lelei "uamea" o le "Shorigearator ma gagau laulau ma se tioata tusi

Meafale i le pito o le mea moni
Mai le itu o le slot i le laulau i le laulau i lalo o vae, o le fata mo nusipepa ma mekasini o loo faapipiiina. O le polo o tioata e taoto i luga o le silicone aluga. I lona tulaga i soo se taimi e mafai ai ona e faia se vase ma fugalaʻau, fualaʻau poʻo le tuugalamepa

("Atlantic-ct")

Meafale i le pito o le mea moni
Diabox kofe laulau (de wulf filifiliga)
Meafale i le pito o le mea moni
Specticular hack mo cds. Taui i tua ma le maualalo eletise eletise taumafaina ma maualalo voltage

(Vaaiga)

Meafale i le pito o le mea moni
Uluai laulau i lalo ma le lua faʻataʻamilomilo solo i le tasi axis contertertops (batcher tische)
Meafale i le pito o le mea moni
Solo.
Meafale i le pito o le mea moni
"Atlantic-Artime"
Meafale i le pito o le mea moni
"Atlantic-Artime"

E masani lava o le faʻamoemoe o meafale mea, e tutūina ai le tikeri o le manino o le tioata: Mattee- mo le kapeneta, "faʻalavelave"

("feololo") - I luga o le faitotoʻa o le faletaele, manino- mo le faʻaalia

Meafale i le pito o le mea moni
Schroers schroers

O se mea taua "arsetatic" mo Audio masini

Meafale i le pito o le mea moni
Tane mo se TV ma le Beatled laupapa laupapa ma matala fetuʻutuʻu na faia o le leo tioata (BDI)
Meafale i le pito o le mea moni
Mobile Kapeneta-Faʻaalia "Skigen" faia o le faʻasologa o le birch ma greired glands (ikata)
Meafale i le pito o le mea moni
Cunter mo TV ma le Forces-Bractic-Bractid uamea vae, foi i uili (IKA)

Ae a le tioata mea. O e filifili i lenei mea? Pe i lou mafaufau, o le tioata e tatau ona manaʻomia le faʻaaloalo, ae tumau atu mai ia sili atu? Ma le tapulaa sili e mafai ona e gafatia le tioata i totonu o le fale, o le fugalaʻau vase, o le faʻata ma se tioata gaʻoa i lalo o le taualuga ...

Lenei lomiga o le a tatou taumafai e suia le tuʻuina atu o le lafoina o le SCEPClics e uiga i ipu talamauga, aemaise lava talu mai le lata mai o le gaosia ma le gaosiga o tioata foaʻi atoa. I le aso i Sitelani, o le palasi mai le tioata e manatu e sili ona mamalu ma o nei. Na faigofie ona faigofie ona iloa e Winters tagata tusia ma le komepiuta, faʻamaumauga ma ni laulau ma le suiga, pei o loka, o loʻo tu i totonu o nei mea. Aua le talitonu, ae i ni faʻataʻitaʻiga eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, Tala Faatatau Italia, Italia) e oʻo foi i le nofoa o loʻo aumai mai le tioata! Ae i Rusia i le tioata o loʻo i ai pea le le talitonuina. Ae o le naunau i le "Faʻataʻitaʻiga" o loʻo tupu pea.

Le mafaatusalia le masalosalo

O a finauga autu faasaga i le tioata? Muamua e faʻavae i le masalosalo e uiga i lona faʻatuatuaina ma le saogalemu. Se mea e le faiina mai, ma le ipu manu, e aʻe i luga o fasipepa. O le finauga lona lua e popole ai le mafanafana. E toʻatele tioata e foliga mai e faigata ma malulu mea, ma o oloa mai ia e leai se malosi ma le mataga. Tatou taumafai e talanoaina nei ma isi itu.

Malosi ma le malamalama. Masalo e leʻi iloa e tagata uma na gaosia o meaafale, o tioata mataga e faʻaaogaina (e ui lava e sili atu le faʻamatalaina o le fesili lea pe o le lata mai). O le a le uiga? Ato, e lima i le ono taimi sili atu nai lo masani. Afai o le "raw" o le tapoleni o le tele o le 11m ma le mafiafia o le 8mmm ststands o le tufatufaina avega i 50ks, ona o le Cured-4s. O le mea lea, o le tagata matua e mafai ona aʻe ma le le maʻea i luga o le faʻapipiʻi ipu (ina ia, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻasaʻo ai le pupuni). Manatua o le faʻataʻitaʻiga ma meaafale i uili poʻo faʻaoʻo atu ma le faʻaseʻe poʻo le faʻamalosia o le utu o le uili ma o le a le manuia le uili ma menus. Faʻamatalaga i luga o le faʻatagaga i uta, pe a manaʻomia, e mafai ona maua mai le tagata faʻatau poʻo le tagata gaosi oloa. E taua le usitaʻimau o le maualuga avega e tatau ona tufatufa atu i luga o tioata luga, ae le o loʻo e fesoʻotaʻi i le tasi itu.

O le laulau mai le tioata tioata e le fefe i le agi o le paʻu o le paʻu o naifi ma le laulau mai le laulau masani). E tusa ai ma se suʻega masani, o le tele o tioata 4mm mafiafia, faia e tusa ai ma manaʻoga o le tost, tetee i le punch o le 45-kilokalama ato na paʻu mai le maualuga o le 120 cm. Ae peitai, o meafale i luga e masani ona faia mai se sili le mafiafia o le umu web. mai le 8 i le 20mm. O le fa-millimeter e tupu vagana ai i le faitotoa moega po o le kapeneta.

Aesley e mafai lava ona lavea ma nutimomoia i fasi? O le tioata e le lamatia (faataamilomilo foliga, e aunoa ma le malosi). Afai o le meafale e faia o le tolu tolu (lua pepa tioata faʻaaoga ma se pulupulu punymer), o mea o le a tumau pea i le inlayerer. O se gaioiga faʻapena o se ata puipuia o loʻo faʻapipiʻiina i tioata mo le saogalemu.

Meafale i le pito o le mea moni
Ata R.Shealoredv

O meafale na faia o tioata e fetaui lelei i totonu o soʻo se taimi nei

Meafale i le pito o le mea moni
O le kapeteni o le kapeneta ma le tele o faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faia i luga o le fa modules (Nueva Linesa)
Meafale i le pito o le mea moni
O le tuʻufaʻatasiga o le vevela mafiafia tioata, uamea ma afe o faʻata o faʻata i le faletaele

("Atlantic-Artics")

Malo ma le malosi o le fatafata. O le igoa o le igoa e aafia ai le poto o se tagata pe a fai o lona tino e fesootai i luga ma tioata luga. Afai e te ofoina atu se tasi e nofo i luga o le Sese i le nofoa poʻo le nofoa mo se komepiuta poʻo se laulau 'eseʻese o tioata, o mea fai meafale e ono faigata ma malulu. O le fua o tioata tioata ma fata o ia tagi o le a ono le tulai mai.

Faamaoni i Rusia matou te leʻi mauaina se faleoloa pe salon, lea na matou faʻapaʻia ai ipu tioata, sosus, pe itiiti ifo o le tele o nofoa. Fai mai le Sual Salon, latou pule tioatapetipeti mai tioata, ae sa leʻi fiafia lava i lona lauiloa. Faamalie. Ou te fia oo i ai mo le malosi. Ava i Italia e maua ai ni nofoa lelei, ua aʻoaʻo tioata ua punou. Ae ui i lea, punou (po o le teuteuina) na iloa i le Xvii. Ae o lenei tekonolosi na ma tumau lava o taugata tele. Ivot i le 80s. Hchw. O le mea e maua ai le faletalimalo i le faletalimalo Vitorao Vivio, o loʻo avea ma moemiti i le faia o mea taua, na fausia ai se ogaumu, lea ua faaitiitia ai le gaosiga o le toso tioata. B1987 O le fale gaosi na folasia ai le lalolagi o le muamua o le gugn gragn nofoa ma le matagofie o loo solo. O le tulaga o tagata e nofo ai e iai le avanoa e fai ai le faʻaaogaina o meaafale ma le lata mai ergonomics manaʻoga. E mafai ona manatu o le nofo i totonu o se nofoa e le talafeagai pe a naʻo le tioata o mea ma le maualuga o le susu galuega ma le vevela malosi. E le vevela mai le tino o le tagata. Na o le aluga ma avanoa o le a fesoasoani iinei.

A o le tioata tusitusi ma komepiuta laulau, ona faʻafesoʻotaʻi o latou laufanua o le a, o le mea moni, sili atu le malulu nai lo laupapa fesootaiga po o le laupapa. Ae o le a maua ai se lagona o mea uma o loʻo i totonu o le vaʻa i le ea. O le a manaʻomia e punou pe tatala le faitotoʻa e vaʻai ai le mea o loʻo i totonu o le Downtown Gress Wall Wall Wall. Aisley Tuu se Match, keyboard ma le isumu ma ni tulaga manino i luga o se laulau tutusa, ma isi i le Fuafuaga Fuafuaina Vaega, e mafai ona tuiina komepiuta.

Meafale i le pito o le mea moni
O le astor.

Shelves mai le malosi o le pu tioata

Meafale i le pito o le mea moni
Le Malo o tioata ma malamalama. IPOL, ma Vaega, ma tua o puipui o lenei mulivae - tioata

("Atlantic-st")

Meafale i le pito o le mea moni
O se pusa matala ma le malu o tioata toso, e le mafai ona iloga tele avega. Shelves mafai ona i ai se lautele o 60 ma 90cm

(Asctor Whil)

Na o ia pe i totonu

Glass-mea e sili ona lava-lava. O tekinolosi o iai nei faʻatagaina e gaosia meaafale mai ia e aunoa ma le tele o mea. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia le tele o le suluia le lamolemole, faʻaaoga Proces Polymer Glue Glue luga, e fesootai i le tasi i le isi e faʻaaogaina le tasi i le isi faʻaaogaina. O lenei nofoaga o loʻo manino lelei ma e sili atu le talitonuina, o le tele lava e faigata ona fevaevae nai lo le tioata lava ia. O oloa na faia e faʻaaogaina ai le tekonolosi e foliga le faʻatamaʻia, peiseai o tagata ese mai le lalolagi tutusa, sauni e faʻateʻa i le ea i se taimi.

Ae o le atoatoa tioata meafale e seasea lava. E faigofie ona maua i le faʻatau atu o mea atofaina. E le o se mea e ofo ai, aua o le tioata o le "le feteenai" ma atoatoa tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o mea uma e faʻaaogaina i meaafale o meaʻai: uʻamea ...

Sili atu e uiga i le faigofie

Gaosi oloa Faʻatulagaina Meaʻai (pe o le Shemt Engn) o se numera o foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga o laulau 'aʻai ua ofoina mai, faʻataʻitaʻiga o tioata tioata, e ofo ai, Callikaris (Italia), Barchy Tische (Siamani) IDR. O le kofe kofe ma manino pito i luga o loʻo tuʻuina atu i se vaalele poʻo se nichhe i lalo o le laulau pito i luga, o le mea e mafai ona e tuʻuina ai le paʻu o fugalaʻau. Liliu mai le tusi faʻamaumau i le 'ai (oloa o le Siamani Faʻavasega Ronald Nechmit, Barcher Pische.d.).

Meafale i le pito o le mea moni
I luga o le pito i lalo o le laulau, e mafai ona e tuʻuina se caboan poʻo le tuʻuga o fualaʻau (batch bische)
Meafale i le pito o le mea moni
Faʻatulagaina Koluse mo le teuina o mea aoga poʻo mea teuteu

(Batcher Tische)

Meafale i le pito o le mea moni
O le maualuga o le laulau i luga ma le fesoasoani a se fesoʻotaʻiga faʻapitoa eseese mai le 46 i le 70cm i luga o le fola (ronald sheadt)

Tu ma faamalama na faia o tioata mo le leo ma vitio meafaigaluega e tatau ona sapalaiina ma lagolago faʻaaogaina ocilizing ocIllations mai Lawer and Dism, le faʻataʻitaʻiga o le Kamupani Siamani Schoraschols). E masani lava, o meaafale ua faʻaaulaga i tuaʻaga, lea e le gata ona faʻamamafaina le ata o mea faigaluega, ae faʻatagaina foi ona e faia ni mafaufau ma le faʻamalama e le oʻo i ai. Vavaeese Platforms o nei fausaga e mafai ona liua i latou o le axis. Ile tulaga lea, e oʻo lava i le mamafa o TV e foliga manaia ma feaveaʻi.

O fea ma pe fia?

Mulimuli ane, taumafai e folau i tau. I le taimi lava, tatou faapea mai o le tele o togitogiga puipui e taugata tele, ona o mea e le siakiina o Ia, ma faʻaopopo foʻi le mafai ona faʻateleina lona tau. Ma o lea, o le fafine lemu e tusa ma le tolu taimi sili atu taugata.

Onstalliet O Seselling Destal Meafale i sisifo (Siamani, IAN, Sipaniolo, Farani), faʻapea foi ma Saina, Taliwan. Sei o tatou lisi mai naʻo nisi pa faʻatupu o loʻo tutupu mai i tioata. O lenei Italia Papa, Anotor Motor, Bontempi, Fatuga Italia, Sanjance, Syllsi, Schoves, Precter BDI, Amerika BDI.D. O tagata gaosi i le falelotu, matou te viliina le kamupani Akma, Anofononi, Allontic-Artional, "pei o le solo a le vaega o Elaca.

O oloa Siamani e manatu o le sili ona taugata. Mo se faʻataʻitaʻiga, Racks ma Snubs mo Audio ma Vitio meafaigaluega Schroerschroers tau 700-7500. O le Baicher Tuische's Operant Corport o le a tau o le tau o le 500 ma maualuga, ma feaveaʻi kofe laulau ma se tioata cheald-maualalo 1400.

Italia meafale mo le tau o le sili atu demokalasi: sliding foloa o laulau ma se ipu ata o Mebaigisis- 900-150000; Shelvive o le 212cm ma le lima tioata malupuipuia ma le umi o le 60cm (Astor Astor) - tusa o le 600.

O laulau a le kofe o Rusia na tau 40-250, komepiuta laulau - mai le 400, o loʻo tu mo leo ma mea faigaluega - 70-300. O le tau e aʻafia i le gaosiaina o le gaosia, o le amataga o vaega (faʻaulufale mai o loʻo taugofie) ma sili atu.

Vaitaimi agavaa agavaa

Luga o le pito i luga ma pito o tioata e le tatau ona chips, scratches, ma i le mafiafia o le ea malulu ma le malosi o le ea. A leai, e saogalemu le ia faʻapea atu o le tioata e leaga ma o le a umi lava.

Ia mautinoa o tioata tioata o meafale e saogalemu ma le saogalemu ma "E le fiafia."

I nofoaga o fesootaiga tioata ma uamea po o isi elemene tioata (pe afai e le o se faapipiia), paʻu po o faamaufaailoga palasitika tatau ona i ai.

O faatonu faafetai i le kamupani "Atlantic-ST" ST " o le tapenaina o mea.

Faitau atili