Workrobe mo faamalama

Anonim

Tusitusi teuteu o faamalama. O le sili ona lauiloa ma manaia i totonu o le vaega o le nofoaga o mamanu.

Workrobe mo faamalama 13562_1

Faʻavasega sitaili faʻataʻitaʻiga taumafai e tausisi i manaʻoga o le taimi fou. Aua le talitonu i ni ata faʻaupu: "O faʻasolo i na o ni au masani ma aso nei". O le ofisa faatonu na auiliiliina 50 ese filifiliga mo le teuteuina o Windows o loʻo faʻaaogaina ni auala sili ona lauiloa ma manaia i le vaega o le mamanu.

Latalata i le natura

Workrobe mo faamalama
Ata fetaomi /

Sasae tala.

O le faia o totonu o le fale i nuu i tua o loʻo i totonu o se taulaga o le taulaga poʻo le taʻele i le taulaga e manaʻomia ai se tofo tele. Aemaise lava talu mai aso nei, o le teuteuina o tagata teuteu e faʻavae i luga o le atunuʻu faiga, o mea sili ona maualuga e tuʻuina atu nai lo le sefulu tausaga talu ai. O le mafuaʻaga o le tagata mamanu o le toe gaosia o le valevale leaga o le atunuʻu o le atunuʻu o le hykhstic. O le folasaga mamanu, ua maeʻa ona faʻatinoina i ni aga masani, e aʻafia ai le faʻaaogaina na o mea fai faʻaleaʻoaʻoga.

Workrobe mo faamalama
Demigner G. kalina

O le piki o loʻo tuʻuina atu ai se faʻailoga o le faʻailoga. Teena le masani masani filifiliga i se tali le masani ai o le tali: O meaola e faia o le uaea uaea ma tioata malu.

Workrobe mo faamalama
"O loʻo i totonu o loʻo"

Fai ni leo i luga o le ie puipui ma elemene lapopoa, e pei o le au popoto poʻo fugalaʻau faʻapipiʻi poʻo laʻau. Piki i luga se palasitika tisu o le a taoto atu ese le matagofie o le matagofie.

Workrobe mo faamalama
Deigian F. Rodnev

Ata e. ma S. Morganov

Olaga i fafo o le 'āiga aofia ai le faʻaaogaina o mea moni ma se faʻafaigofieina maeʻa. Flax, faigata pavas o le a faia atoatoa. O tab o loʻo tuʻufaʻatasia e le piki i le ituaiga o le faʻasaina o se gaioiga.

Workrobe mo faamalama
Designer m.aliev

Ata e. ma S. Morganov

O le aufana tetele o le a toe mauaina ai se faamalama. E mafai ona faatino mai le eseesega o le ie po o le suauu. Naʻo le tasi le auiliiliga - ma na foliga mai na e alu i se valevale faʻalelei a le tagata masani.

Workrobe mo faamalama
Casa Valentina.

O se cornice e aofia ai lamolemole roods ma le faʻamalosia o lagona o se foliga le masani ai foliga, foliga foliga lautele. Astinitically faiga uamea elemene - o se vaega taua o le mamanu o le atunuu o le atunuu.

Workrobe mo faamalama
Sasae tala.

O le uamea o le uamea ma le spiral spriral ma se potu eto ua foliga matagofie. O le ie puipui ua faʻapipiʻi i ai ma le lipine, na oso mai i le tutusa ie. O se mea e sili ona matagofie ai le mea e iloa ai le ponaivi.

Workrobe mo faamalama
Foafoaga Suainn.

Manifinifi lineen fabs ma slots aveese le malamalama. Ia ie pupuni e tatau ona 5-7cm umi nai lo masani. O le vaega tele o pupuni o loʻo faʻasolosolo ai i mamafa ina ia e sili atu.

Workrobe mo faamalama

Translucence Fabric Abrication Baumann (Switzerland) ma se Onthedade mamanuina o iniseti. Laser tipi sa masani ona fausia.

Uputuu

Workrobe mo faamalama
Ata e. ma S. Morganov

O foliga masani a le totonu o le aofia ai Window Windows teuteuina i le sili ona lelei o le tele o fesoniu, matagofie tamai tamai mamoe. O lea fuafuaga o le pupuni e manaʻomia ai le vanu, talu ai o ni vaalele tetele o loʻo faʻaogaina iinei ma isi teuteuga e tuʻufaʻatasia. E lelei le pupuni i se potu malolo poʻo se potumoe, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafiafiaga mea.

O le taimi nei o le taimi nei o le masani masani i totonu o le totonu o loʻo avea ma tagata e taofiofi. O lenei faʻatonuga e mafai ona faʻauigaina o se "leai se aoga". Sa matou o atu i le tuanai, lolomiina o ie, mamafa ilds. O le mamanu o le faʻamalama e aofia ai auvaʻa o lanu le mautonu. Tagata mamanuina, fausiaina se ata, talafeagai umi, taumafai mo le faigofie e ala i le faaaogaina o le muamua faauma. E tatau ona e talosaga: o pupuni ia pupuni e le o ni paeatamā.

Workrobe mo faamalama
"Aufaigaluega o Fale Faaleoleo"

O le tamai mamoe o le ata o le pito i luga o le faamalama i le ituaiga o se itu faalava e nana ai le nofoaafi nofoaafi. O le fomu o le tamai mamoe, seti le faiga o le Bordinance Poctor; E filifilia o ia i lalo o meafale ma lamepa.

Workrobe mo faamalama
Demigner rodkina

Workrobe mo faamalama

O le laugatasi: o le ie e suia i le cornice ma o loʻo nonoa i le node (agavale). Fufulu (Spina, United Kingdom) teuteuina ma Crystal Beads. O le ituaiga e fetaui ma le auala tele (taumatau).
Workrobe mo faamalama
Demigner rodkina

O le faʻaaogaina o mea e sili ona teuteu e fetaui ma mea masani masani. O se eseesega eseʻese o le lanu ma le pito o le pipi o loʻo faʻaalu i se uʻamea filifili, e aʻoga ma le pa puipui.

Workrobe mo faamalama
Manao.

Ata V.nepledova

O le aulelei o le vaaiga e faʻamoemoe atu i le a le malu o le manaʻo o le pa puipui. I luga o faamalama tetele, na malamalama lelei ie puipui ma le fale puipui tele, ma e ui lava, ma lapū.

Workrobe mo faamalama
Farani pai

O le tu masani e mafai ona sasaina i lanu o onapo nei ma tisu, e mafai ai ona avea elemene eseese i le au fai. O le mea taua o le maua mai o se tutusa tutusa o lona agaga. Ua fai ma sui o puipui i se itu pito i luma. Latou te le faatuai.

Workrobe mo faamalama
Manao.

Ata V.nepledova

O se mea e sili atu le maualuga o le paʻu: o pupuni i le tele o vaega e fausia ai le malamalama o le afaina. Faaaogaina le silika ie o le faautauta, o le alu i le isi i le tasi i isi tei. O nei mea, na faia ai ni piniki faigofie.

Workrobe mo faamalama
Ata e. ma S. Morganov

O pupuni e taulai atu i le faauiga i totonu o le potu ma le maualuga maualuga. Labreen ua teuteuina i le pito o le fuli o le a toe faia lona foliga.

Modic modefs

E manaʻomia ni uiga lelei o le aganuu a Samer, Central Asia, Aferika Amerika, e masani ona faʻaaogaina i le itu. O le o loʻo faʻaalia o loʻo tuʻuina atu i le itu o loʻo i ai i onapo nei o faʻamalama e le gata i le foliga o le manaia o aano ma mea muamua. Astists e fiafia e uiga i ata faʻataʻitaʻi, tupuaga ma tupuaga ata o atunuu mamao, Toe taliu ma fatu a latou lava fofo e faʻavae ai. O le nuʻu o le nuʻu i le lalolagi o soʻoga maualuga e aʻafia ai foʻi le faʻaaogaina o le tele o mea e mafai ona i ai, aemaise i le atoatoa o le eria. Ole tele o mea asoa auro, pulumu, pulu, maʻa, cherinestones, fulu, faʻapea foi ma le le fiafia ma le mafaufau o le mafaufau. O le mea autu o le tausisi i le tele o le tino. O le faamalama i le "itu i sasae" o se manatu lelei mo se taulaga tele i lenei taulaga ma ana galuega masani ma foliga masani.

Workrobe mo faamalama
Degigant O. Maslova

Ata R. MIKOOV

E leai ni ie puipui i luga o le faamalama pe a malamalama lelei i lenei upu. Lamrekekeken e le latalata i masani masani, o le tumutumu o le faamalama. Faafetai i lenei mea, e tele atu le malamalama.

Workrobe mo faamalama
Ata e. ma S. Morganov

Workrobe mo faamalama

I meaʻai, o le vaega taua o le itu taua o ituaiga meaola o ni meaola se -man ma opotelani. Faia o faamalama leofanua, fai faʻamalosi faʻaosofia ile aga masani ma valivali.
Workrobe mo faamalama
Degigant O. Maslova

Ata R. MIKOOV

Afai ua maualuluga faamalama, ma ua tetete pupuni ma mamafa, e tatau ona e mautinoa o le afaves e faʻapipiʻi lelei i le puipui. Ie pupuni mai ie faʻatauvaʻa e faia sili atu i luga o le laina, a le o le a vave ona latou tanu solo i le la susulu o le la.

Workrobe mo faamalama
Elitis.

O le paʻu paʻu ma le utiutive jeatative o se faʻaiuga o aso nei i le faʻavae o le masani faiga. Elitis Taftita (Farani) ma le teuteuga o loʻo faʻalauiloaina se ie silika siliki ma le lapoʻa o le tele o le tele o le tele o le tele o le pupula

Workrobe mo faamalama
Spina.

Faʻamaeʻaina le faʻaumaina o ata vali ata o fulu ma sili ona lelei o le upu i le vasega autu o oloa. O le tasi lanu i foliga eseese foliga foliga manaia e pei o se tuʻufaʻatasiga o isi itu.

Workrobe mo faamalama
Fabrictat.

Uʻamea pito i luga o le faʻasao (United Kings) ma se tusitusiga i luga - o se faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasiga o Europa o loʻo foliga ma ituaiga.

Workrobe mo faamalama

Uiga sao mai le lelava i luga o le sili atu o ie mai le Sharav aoina (Elitis). O loʻo tipiina le faʻataʻamilomilo i fafo ma le laser ma faʻapipiʻi i le siliva siliva.

Faigofie

Workrobe mo faamalama
Designer A. Levinson

Ata e. ma S. Morganov

O mea e faʻamalosia e faʻaosofia ai le lakapi o le atunuʻu o le atunuʻu o le oso aʻe o le la, o loʻo taofia uma elemene i le lanu ma fomu. O le manatu o ata o loʻo i totonu o le siosiomaga o se siosiomaga e tatau ona teʻa le au pupuni, ma le malamalama i le fola. O se avanoa malosi, sa foʻia i le paʻepaʻe, uliuli, kulimi ma faʻamaʻi foʻi i le pomu e mafai ona toesea, ae afai o i ai, e masani ona fananau mai i tusitusiga ma lanu.

Faaitiitia o le 90s. Xxv. Vave liliu i se sitaili tumu i nai mea laiti. O ia, pei ona i ai muamua, e le faʻapea e faʻaaoga le faʻaaogaina o lagona maatauaga. O ie puipui o se tala faatino, ma manatu fou i le "Lauga" Missic Candinist Studlist o loʻo fesoʻotaʻi ma le fegalegaleaiga o ie ie. O loʻomea masima ma fabsmics ma le aofia o le fiber, o palu vaivai ma se laina agalelei o le a fiafia i ai i aso nei, e aofia ai i le oona o Windows.

Workrobe mo faamalama
Elitis.

Workrobe mo faamalama
FOLAFOLAGA FUA O LE FAALAMA i luga o le ie e maua ai le tagata taitoatasi. Polokalama mai Taftita i Tyul: O manu felelei e faafaigaluegaina i le va o le malamalama ma ata (agavale). O le ie ma eseʻesega i luga o le tagata faʻatau i le pili o pasi atu ai le moli, ma o se mea na faʻamilomiloina atoa ai (taumatau).

Workrobe mo faamalama
Ikea

O ie puipui o Iapani e igoa foi i luga o le mata po o le laulau. O i latou o le tasi-fasi, matua lelei ie lavalava e le o le piilima, ae alu i le taʻitaʻiga i luga o le faamalama.

Workrobe mo faamalama
Demigner G. kalina

O le faʻatulagaina ma tagata e lua o loʻo faʻaalia ai lelei o nisi vaega o loʻo feagai ai ma se tasi. O le tele o le mafiafia o le manogi o le tapoleni o loʻo tautau i totonu, lulu le vaega pito i fafo o le mataina.

Workrobe mo faamalama
Demigner G. kalina

O le aafiaga o faia i le faʻatusatusaina ma mafaufau i faʻamatalaga. O le Ozn tuufaatasiga o le tuʻufaʻatasiga tuufaatasiga o le pogisa ma le malamalama, laupapa ma uamea. O lenei filifiliga e talafeagai mo tagata alolofa i uluai ie.

Workrobe mo faamalama
Gugu gliss.

O papalagi o tauaso o loʻo faʻatonutonu lelei malamalama, fugalaʻau malamalama. Afai e paʻepaʻe puipui, o tauaso o le lanu e tasi o le a faʻaauau pea le masani ai. E puipuia e le pefu le pefu le eleelea le lamellas mai le palapala ma le efuefu.

Workrobe mo faamalama
"Ampire decor"

O ie puipui o le vaega e talafeagai mo potu o soʻo se nofoaga ma faʻamalama lapopoa. O le isi faʻaopopoina o le tasi ie puipui toetoe lava a le mafai ona mitiia pefu. Mai luga ma mai le pito i lalo o Iapani Vaega Vaega-Rigid faaofi e le tuuina atu pupuni i lalo o le leai. O loʻo mafai foʻi ona aofia ai, le mamafa i totonu o le tuʻufaʻatasiga ma fesuiaʻi foi i totonu o se elemene nifo ua lava le faʻatapulaaina o latou ma faʻaalia latou.

Ofagagā

Workrobe mo faamalama
Ata fetaomi /

Sasae tala.

Workrobe mo faamalama
Marie Claire /

Sasaʻe o igoa o le auʻaunaga o le faʻasoesa, foliga pupula, irony - o nei mea uma o loʻo ulagia o le spictacular posmotosnjoders. O le itu e lauiloa mo lona mamanuina o mea. O le faʻaaogaina o le faʻamoemoe e faʻapogisaina, tele-tele faʻamatalaga, o se mea e ofo ai se tulaga ese o le laina ma se vaega e leʻi fuafuaina - mai le faʻamalosi asoa. O le a lo tatou olaga? E pei ona e iloa, o se taaloga!

O le taʻitaʻiga e faʻaaloalo i mea ua tuanaʻi, ae faʻaaogaina lona tofi o loʻo i lona ala. E faigofie lava le faʻavae o taotoga ona: Faigofie ona iloa elemene o sitaimoia o faʻafitauli ma vaega i lou pule. E fai si uiga o le mata o le tagata fai mai, lea e maua ai e mea masani le ola fou. Tuufaatasi pepa e maua ai ni fua manaia tele. Faʻafefea ona alu i le tulaga masani e taliaina ma le faʻamaualalo o mautotogi i luga le ie puipui i lalo o le tamai mamoe? Sui i luga o pupuni o le tina o lau tama ma ie pulupulu po o laupepa tuai, ma faʻaaoga le palu o se ie laupapa ma toe fiafia i le olaga!

Workrobe mo faamalama
"Abris fir"

Oka lavalava, na pupuni atoa le faamalama, valiina le ma le lima. O le Wickikrs o loʻo osofaʻiina e ala i le uamea conmps ma faʻasaʻoloto ese atu i le malosi malosi.

Workrobe mo faamalama

Faafefiloi le mea tuai ma fou, matagofie ma le amio lelei ma le amio lelei o le postmoduders. Decse Silk Fabric o loʻo faʻapipiʻi i le evaves filifili, i le taimi o le faʻatauga o le faʻatauga i le maketi.

Workrobe mo faamalama
Ata e. ma S. Morganov

I le faʻataʻitaʻiga "folau" mo le faʻavasegaina, uamea uʻamea rood o tamai lapoa o loʻo faʻaaogaina ma le faʻaititia o le faʻaititia. O le mamanu o loʻo faʻamauina i luga o le faʻamalama faʻataʻoto.

Workrobe mo faamalama
"Abris fir"

Roma uatiina ie, vaevaeina tutusa vaega. O le a ou ulufale atu i le arch rubroltal starts faigata. E faigofie ona tu i luga o le ie puipui e toso ai oe e le pulega. O le pito i lalo o loʻo vavaeʻese e ala i le arkique lace.

Workrobe mo faamalama
Ata e. ma S. Morganov

O se manaia, le sili atu le manaia o le fofo. O le patch mai le transparent tuli e leai se faʻamoemoeina mo ie puipui "faʻapipiʻi" - o le olaga lava mai le masani eletise eletise ma le eletise.

Workrobe mo faamalama
Elitis.

E le fefefe le mamanu iloga i faʻataʻitaʻiga ma le tele o teuteuga. Latou te malosi decorate matata mo faamalama. O nisi taimi o mea e fai ma mea e tatau ona latou suia ai le afu lava ia.

Workrobe mo faamalama
Foafoaga Suainn.

Afai o loʻo e fuafua lelei i mea e ola ai i le totogaga, taumafai e tuʻufaʻatasia lopa, Lurex, rhinestones. Mafai tuʻufaʻatasiga e mafai ona lisiina i le le gata.

O le au faatonu faafetai o le faʻapotopotoga, paʻu, ICKA, "Actilaive Scar", "Upu a Apelini, kalulin, kaliv mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili