E aunoa ma le pisa!

Anonim

Tau o le pisa i totonu o le ventilations system: O le leo o le faʻaoʻo i masini ma leo o mea e faʻaaoga i le taimi faʻapipiʻi o faʻamatalaga.

E aunoa ma le pisa! 13567_1

E aunoa ma le pisa!
Getty / fotobank.
E aunoa ma le pisa!
Ata e D.Minkina
E aunoa ma le pisa!
Ata e D.Minkina

E aunoa ma le pisa!

E aunoa ma le pisa!
O mea uma pisapisao ma le ogalaau o le ea o le ea e tatau ona mafai ona faʻapipiʻi i fafo i fafo o le tino faʻatasi (pei o potumoe, kapeneta, kapeneta, kapeneta, kapeneta, kapeneta, kapeneta, kapeneta, kapeneta, kapeneta, kapeneta, kapeneta Sa matou tuuina atu vaega o le veteseti fai mai le leo o le palu e faaputuputu ai le ea o le ea o le lapotopoto (B, d)
E aunoa ma le pisa!
Laugflex
E aunoa ma le pisa!
Ata e D.Minkina

Alumini Scotch mo le nanaina o le taamilosaga o le tele (a) ma le puao (B)

E aunoa ma le pisa!
Laugflex

O le fetuʻutuʻunaʻi leo e faʻaalu ai le ea

(A, a, b) ma le pisa (b). Faigofie ona auai i auala o le lapotopoto ma ol vaega. Faaaogaina i le ventisis faiga ma le mamafa e oo i le 2400pa

E aunoa ma le pisa!
Leo e toso i le ventricular vaega
E aunoa ma le pisa!
"Syesta"

O le leai o se tino e aofia ai ma le mafaufau ma le pisapisao e faaofuina papatusi i totonu

E aunoa ma le pisa!
"Syesta"

I le le-o le fiva, o mea e faʻaoʻo ai mea o loʻo tuu i le va o le clot ma le totonu o le totonu

E aunoa ma le pisa!
A faʻapipiʻi le talafatu o le taualuga, e faʻaititia ai le faʻaliliu o gatete i luga o le tumutumu o le fale i lalo o lona faʻavae, o papatusi o loʻo taʻoto i le 20 o loʻo faataatiaina

E aunoa ma le pisa!

E aunoa ma le pisa!

E aunoa ma le pisa!

E aunoa ma le pisa!
"Syesta"

Mo faapipiiina i luga o le tumutumu o auala faatafafa, l- ma z nistiles ma vibrasil rubber booldings o loʻo faʻaaogaina (a, b). O auala lapotopoto e taofia ai ma le sitaili ma le pamu kesi ma pamu (g)

E aunoa ma le pisa!
"Syesta"

O le faʻamaufaʻailogaina o le tagata lava ia o le CCL o loʻo faʻaaogaina e faʻamaufaʻailogaina ai le faʻaaogaina o le ea o le ea ma puipuia le tufatufaina atu o gabtions

E aunoa ma le pisa!
Architepsss S.kakashov, o le anisosov

Ata e. ma S. Morganov

O le Taua faasaga i le leo, amata i le faapipiiina o le ventiborn-foai, o le galuega o le taimi e alu ai ma taugata. O auala talafeagai e sili atu e alu muamua ai, tusa lava pe o le vaega o le vaega o le faaupuga

E aunoa ma le pisa!
Faiga.

Soas na taumafai tele (Faiga Faiga) Andzymar ona o lona mamanu e atagia ai le tau o le ea i totonu o le ea

E aunoa ma le pisa!
"Worophorf"

Ua le fiafia le SoundPred

E aunoa ma le pisa!
"Vervex"

I le va o le ventipelation iunite ma le fola o ventransira-paʻu anti-vibrate faʻapipiʻi laina

E aunoa ma le pisa!
Ina ia faʻaititia le pisapisao, channel tagata faʻatau (rover) e faia i se tulaga leo, o latou lempoller o le dynamically ma paleni faʻatupeina.

O le masini o le sturical ventraing screves o le le faʻafitauli o le le lava o le ea fou i fale, na poloka ai e le jamemically ona o le faʻapipiʻiina o le faʻapopoleina o le faʻaluaina o le faʻapipiʻiina o le faʻapopoleina o le faʻaluaina o le faʻapipiʻiina o le faʻaluaina o le faʻapipiʻiina o le faʻaluaina o le faʻapipiʻiina o le faaluaina. Ae o mea faapena o se pisa laititi. Ina ia mafai ona totogi mo se teuga tupe mo le le lelei fuafuaina ma (poʻo) faʻapipiʻiina le faʻamatalaga, o le tagata faʻatau e masani ai i latou i le tele o taimi o le tino

Punavai ma Rusla

E aunoa ma le pisa!
Tusi tusitala o le poloketi a le tusitala o le poloketi armmonsky, A. Plaksiev

Ata Gisshblovsky

E tusa ma le tumama tulaga o Ch2.2.4 / 2.1.8.562-96 o le potu malolo i le potu malolo (potu potu, o le fale faigaluega, e tatau ona i ai le 40 -45DB, ma i le po (mai le 23 seʻia oʻo i le taeao), e le o se vaega tele o le "tiga faʻanoanoa, i le vertives system, e le fiafia i ai. O le pisapisao ia i latou tulai mai i le tele o mafuaaga: ona o le faʻavaeina o le folauga ma latou vaitaimi faʻaletupe. ona o feteʻenaʻiga i alafau ma avetaavale; Ona o le vevesi i nofoaga o faʻapipiʻi i puipui ma le tele o le fale. Afai o le iunite o loʻo galue, i le taimi o le faʻagaioiga o loʻo faia ai se faʻateleina o le maualuga, ma pe a le afaina (o le ampeller e le paleni poʻo le faʻalumaina "i le tasi . O le pisa e fausia e le ea o le ea ma vaalele ona o le fausia o tagata folau i le ea tafe. Avanoa faaopoopo i le masani aufaipese fai uo masani i le pamu o loʻo faʻaaogaina i le maileia o kaloriforers o le faʻatupega, aemaise lava pe afai o loʻo i ai i le tulaga o le atinaʻeina o lana punaoa.

O le pisapisao i meafaigaluega na matua le maalili atu i potu nofomau. E sau i auala tetele e tolu. O lea, le fili mai le tino o Fan, o le pa puipui o le ea na i ai le tau, o le vent, paipa o le taupulega lea .d. Faatasi ai ma le saoasaoa o leo agai i totonu o le nofoaga o loʻo i totonu o le ea i totonu o le fale mautotogi poʻo le fale. E auina atu le gauaʻi ile malosi ma luga ole lautele. O le leo na faia e le Nordes i totonu o le Fan, faʻapea foi ma le fesoʻotaʻiga o le ea e tafe ma le elemene o le ea, o le ala e fetaui ma le ea e ala i le ea na o mai o le ea e tau, e ala i le ea vevela ma le ea tufatufa.

Pupula

E aunoa ma le pisa!
Maualalo sisi channel ans:

A- Seruilig (chaysol);

B-WKEM-W ("Meleda") Talu ai o tagata fiafia o le sili "leo o le venitions stacles o fale ma mea e faʻaaoga ai i lalo o le faʻafanua ma le faʻatauina o faʻataʻitaʻiga. Afai o le tagata fiafia ma le le faamalieina o le acoustic uiga ua uma ona faʻapipiʻiina, e masani ona taugofie e sui ai ma le le "leotele" nai lo le faia o se galuega.

E sili le filifilia o le maualalo-saoasaoa faʻataʻitaʻiga ma se tamai lapoa o le impeller o ona pa

E aunoa ma le pisa!
Stberg.

Leo malosi, fausia i le fafaga ma le toe maua mai o auala. O nei masini e taofia ai le faʻaalia o le ea o le ea e ala i le ea e le toe foʻi i tua, ma le televave o le televave e le sili atu nai lo 30m / s. Maua le tele o oloa nai lo manaʻomia e ala i le fuafuaina, o le fan ("e uiga i le sapalai") e le aoga. DOT mai lenei mea o le a le sili ona e le o, ae o le leo i le fale o le a ono faaopoopo. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le fale mautotogi, e sili atu le tuʻuina atu o le manaʻomia i le tuufaatasiga i le tulaga le mautonu. Kymera, aemaise mo faiga ma taamilosaga ea le ea, o loʻo noatia i le tele o le tino, rosenberg (Siamani) e leai ni pusa i le 100 i le tau o le ea. O le maualalo-Suck Divices o loʻo i le tele o Katapai Katalele, Osberberg (Suetena), Rusia Conterne "," Manuia "ma le tele o isi.

O le maualalo leo o le maualuga e iloga ona o nisi o ventrics na faia i luga o le faavae o le puʻeina o laʻau taumafa i le potu o loʻo faʻamamaina ma, pe a tatau ai, vevela, vevela, vevela, vevela o le ea. I lea tulaga, e le maua e le FIS a latou lava fale leoleoga, ae tuʻulafoaʻia mai le siʻosiʻomaga ma se pisapisao o se leo poʻo le faʻafitauli o le faʻapipiʻi. Faʻataʻitaʻiga o mea nei o mea o le tlp ma ta-mimiti (cutmir), Sau125A (Ostberg), Rusia Wills "), Kyktos") ("Itumalo"), "Yommitybird" ("fale suesue o le tau"), Siamani faʻataʻitaʻiga zgk / zgf (rover) ma isi masini.

O tagata fiafia ma isi mea tau augatupulaga o mea e sili ona masani i le mamao e mafai ai mai i nofoaga nofomau. I fale mautotogi, e sili atu le tuu i luga o le loggia pe faʻapipiʻi le puipui o le fale (i le ala, ua manaʻomia le faʻatagaina). E masani ona tuʻuina atu i le au faʻatauga ma sapalai le faʻapipiʻiina o nofoaga faʻapitoa Afai e tatau ona e faʻapipiʻi i ai o le tagata fiafia i le fale, e manaʻomia le potu o le pa puipui (mo se faʻataʻitaʻiga, potu teu oloa, o se potu tele) poʻo se potu tele, kapeti ma isi leoa .

Tuua isi avanoa ...

E aunoa ma le pisa!
Tusiata I.lobova

Ata V.nepledova

O le tele o vents, o le mea sili lea o le saoasaoa o le felafou ai ea ea taunuu, ma o lea, ma le leo o le pisapisao i le fale, e tu i totonu o le ala ala i le ala ala lona punavai, lelei pa pupuni. Tuu atu le leo "e faia ai ona ala" e ala ia i latou ma tupe leaga i le malosi.

O le fale puipui o loʻo tuʻuina atu i totonu o le fale puipui o le Centine. O loʻo faʻatinoina, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le tamai papaʻe o fulufulu "shumnet-bm" faʻapipiʻi i luga o puipui poʻo le taualuga. I luga o papatusi pepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi pepa uʻamea e faia ai le matafaioi a pupuni puipui. I le pitch, ma le maualuga maualuga o le 3-3.5 m, e sili le puipuia o le ventiplation i le tumutumu o le ventraip, e le gata i se manoa metwamerr, o se atigi fagu i totonu ma leo-faʻaaogaina mea (faʻataʻitaʻiga, BMZ Banilt Mats). Faʻalogo i le faʻapipiʻiina o tagata fiafia i fafo atu o nofoaga (tatou fai atu i luga o le puipui i fafo atu o le faamalama) o le leo mai ia latou i le po mafai ona tumau i le tatalaina o le tuaoi ma faʻalavelave ai. Ma o lea e mafai e le leo o le faʻafitauli poʻo le faʻafitauli o le auala i totonu o se auala faʻasalalau e manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, faia o 25 mafiafia sandick canels ma sili atu.

E aunoa ma le pisa!
Lava-anufe le anufe mea fama-ma le vevela vevela i le ogalaau ma le periphearal pertar digs mai luga. O le mea lea e faʻaititia ai le pisa le leo o le ulufale atu i nofoaga mai luga o le laufanua o Ventamav. O le foofol o loʻo i ai le mafiafia o le 3 i le 10mm, o lea, o le itu o auala o auala e le mafai ona ulufale i le leo o le ea faʻaolaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, Penophol-c, elastic Fileclass Mands Urs Zo Salgooporjan, Heady) poʻo le Kim-uma (Isover, Rusia). E faʻaititia ma le faʻatinoina o auala e faʻatupu ai le pisapisao o le fale i luga o le foteni, o le a tatou taʻuina atu i lalo.

O punavai o le leo na faʻatau atu e le ea e mafai ona sese filifilia le ea o le ea ma tau o le ea o le ea o le ventiplation system. Sili atu o le fuafuaina o faʻailoga o le saoasaoa o le ea feaveaʻi e ala i le 10% e tau ai le siʻitia o le leo i le leo o le tusa o le 2DB. O Le Faʻaleleia o le saoasaoa o le ea o le ea e faʻatusatusa i le fuafuaina e mafai ona faʻaopopo 16dba. E mafai ona faaitiitia le saoasaoa o le vaalele ea. E mafai ona faateleina le aofai o meaai ma intamine vents (ae le o se tasi e tuuina atu e tuu e lua po o le tolu i potu taitasi). E taua tele le taua o le ea e fesoʻotaʻi ma le ea o le ea. O le soli o lenei tulafono e mafai ona faʻaopopo i le leo o 5dba, ma o nisi taimi.

Ina ia faʻaititia ai le mama o sikauti faiga, e manaʻomia e ufiufi paipa i luga o le comlant o loʻo agai i luga, faʻaosega, berasos-girsumo). O le saoasaoa o le feʻai agai i luga o paipa e le tatau ona sili atu 2.5 M / S. O le tagata mamanu e manaʻomia le tausiga o le leai o se faʻafuaseʻi faʻaititia o le kolosi o le paipa diapater ma filifili le hydraulic vasetives ma faʻaititia ai leo leo.

Aua le faalagolago i ai!

E aunoa ma le pisa!
I le fale o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o mea laiti ma feololo o loʻo faʻapipiʻi e ala i le paʻu o le paʻu o paʻu. E i ai le anti-gibration faʻaofi i le faʻauiga o leo leo i le va o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina ma le fan (e taua foi e le aofia ai le vaega o le itu O lona uiga, i puipui ma fola o le fale.

A faʻapipiʻiina le malosi o tagata faʻatau ma sapalai faʻapipiʻi i luga o le faʻapipiʻiina o le pito i luga o le taualuga, e tatau ona e faʻaogaina le agaga faʻafetai. O tagata na manumalo i totonu o faleʻaiga i lalo o le fola faʻapipiʻi o loʻo faʻaitiitia ai le vevesi, ma i le taimi lava lea e tasi na faʻatau atu i le ea, fesoasoani "o loʻo talaʻi ai Mo le faapipiiina o le maualalo-malosi tagata folau ma tuʻuina atu faʻapipiʻi i le pito i luga (i le ventkamer, i luga o le downtown i le totonugalemu o le sone (fofoina) e faʻaaoga i le faʻailo.

E aunoa ma le pisa!
"Syesta"

Anti-vibratory faaofi le faia o Rubbered darpalin. E mafai ai ona le mafai ona le aofia ai le faʻaliliuina o le gatete mai le tagata i le RIGID Air Duct, o le FON poʻo le sapalai iunite o loʻo fesoʻotaʻi ma le paʻu o le ea. . O le faʻaofi o le a puipuia le faʻasalalauga o le gatete mai le fan i luga o le auala puipui. O le taimi lava na maeʻa ai le Aneti-Gibrioration faʻapipiʻi, o se vaega tuʻusaʻo o le ea e manaʻomia. O lona umi e tatau ona 1.5 taimi e sili atu lona maualuga atu nai lo le lapoa o le telefoni i fafo atu o le Fana.

O mea o loʻo i luga o le tausiga puipuia e le o se mea mautinoa o le fesoʻotaʻiga o le o le ea o le ea faigata o le a le avea ma mafuaʻaga o le faʻavaivai, ma i latou - i totonu o avanoa nofoaga. O le mea lea, pe a o le tautau i le ova o le tele o le tele o auala faatafafa, l- ma z nispenile ma le le mautonu paʻu paʻu o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻaiʻuga uʻamea e ala i le faʻapopoleina o loʻo faʻaaogaina e le ua tapunia uʻamea. A faʻapipiʻiina le malosi o le vaega o le lapotopoto, o le alavai ma paʻu paʻu e tatau ona faʻaaogaina. Nai lo le studs, o climps e mafai ona fesoʻotaʻi le ea e mafai ona faʻapipiʻi i le taualuga ma le atoatoa. Avot faʻapipiʻiina o le sili atu o le ea o le ea e aunoa ma le clamps pe l - ma z nistileles na o le tuʻituʻi atu ona o lona tino maualalo e le mafai ona i ai. A maeʻa se taimi ai, o le fesoʻotaʻiga atoa o le ea e mafai ona savali ma viia, ma o le a faʻateleina le leo.

O vibrics ma leo mai le faiga o le suavai o le vai kalori e mafai ona mafaufauina na o le tele o le ventilation systems aoga. Ina ia faʻaitiitia le pisapisao, o le fusi o tagata faʻatau e tatau ona fesoʻotaʻi i le faʻasalalauga o pamu e ala i fesoʻotaʻiga poto. I le taimi lava e tasi, e faʻapipiʻi i tu taʻavaeina ma puipui o paipa naʻo luga o puipui anti-tino.

O le taʻutaʻu atu o le ea

E aunoa ma le pisa!
AOAO MATUA ITULAU E faʻavae i luga o le po televise ma le malosi o le fale susu, gatasi eseʻesega ese mai luga o le pailate, chokes, e faʻamoe. ma pioneina le ea i le ea feaveaʻi i le ea o le ea, o loʻo faʻaalia ai se faʻaititia o le ea saoasaoa i le 2-5m / s, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le malosi o mea e faʻaalu saʻo i le Venchola.

O le lelei tele o le pisapisao i networks o le sili atu o le ea e manatu o le faʻamalamalamaina o latou laufanua i totonu o le leo-faʻaaogaina mea, mo se faʻauiga o le bberglass po o lagona, lagona o le toto. O le faʻavae o le faʻagaioiga o lea o gaioiga o le a liliu i ai le malosi o le malosi i le vevela e ala i feteʻenaʻiga. Peitaʻi, ia manatua e uiga i le leo o mea i lenei tulaga, e ono aliali mai ai ma le tagi funū. A leai se mea e ufiufi ai, ua manino mo le leo, ae leʻo le tioata tioata, e mafai ona feosofi ma pa'ū i le ecolgical o fale. Mo le feagai ai ma luga o luga o totonu, o le ea e fautuaina, faʻataʻitaʻiga, o le alamanuia batts uliuli 60 pe 80 laina (Pors) papatusi e fautuaina mo nei faʻamoemoe.

E aunoa ma le pisa!
Faiga.

O le vaʻaiga o loʻo faʻapipiʻiina o le venela o loʻo faʻapipiʻiina i le tino, puipuia le ofi o le pisa mai le osofaʻiga o le paʻu o le vevela o le ea. E aofia ai le tele o le mea na maua mai ai le ata o le polesuster o se almininum microfored Air duct, o se vaega o le vevela vevela (minerale fulufulu) O lea, o le kamupani "Diaflex" (Lusia) ofo atu le vevela vevela-faʻasoesa o le softenid Softure-Hourmad o le 25Mal Cousters o le 25mm ma le le mafiafia o le 25Mal o le plyertant. O nei aitalafu ua tele le malosi ma le nofomau, faʻasolosolo aʻe le mamafa i le 2400pa. Lelei fetuʻunaʻi ma le lē lelei ea masini a ea e maua ai isi kamupani, pei o le filifilia (netherlands). E taua le faamalieina o le ea, e pei o le malosi o auala, e tatau ona i ai se lapoa lapoa, e mafai ai ona saoasaoa le ea. E tusa ai ma nisi faʻapitoa, i totonu o fale faʻaonapo nei e tatau ona faʻaaogaina le ea o le Sounds ma le vaega o le 80-350Cm2 (ma le lapoa o le itiiti ifo i le 20 cm).

E aunoa ma le pisa!
O puipui o le plantipelation potu e latalata i fale nofomau e masani ona ufitia e masani ona ufitia e se lelei leo-mitiina mea. Kymera, faʻaaoga o le Minera Baoli Panels 100-200m the mafiafia, lea ua tapunia ma se ata faʻapitoa mai le Swel Woding O le tele o masini. Tele kamupani maua ai ni masini faʻapena mo taamilosaga auala: 2vvv (Czech Republic), Wardin), "Arroters", "Corst", "Corf", " Lissint -m "," "Smudyservice", "Saststa" idor.

O le gagana ma fetuutuunai auala e masani ona faʻaaogaina e foliga tutusa ma le tipi paipa o se lapoʻa lapoa o le pabula tele. Latou aofia ai le fofo, diaphramgms ma le tino i totonu. E le gata i lea, o le avanoa i le va o le tali ma le totonu o le totonu e tumu lava i le uumi ma le koluse o le umi ma le leo-faʻaaogaina mea o le ituaiga obal fulufulu. O le faʻavao e puipui ai le leo-faʻaaogaina mea mai le oso i totonu o le potu. Le fiafia tele e aofia ai le uaina ua tagi ma papatusi, maopoopo ma taiala. Faaaoga ni mea faigaluega, pei o se tulafono, i meaola, maualuga-lelei vaega o lo o potopoto mai le faatafunaga faatafafa.

E taua le i ai o le leai o se pisa i le ventiplation network ina ia mafai ai e le leo ona fausia e le aufaitau ma le faʻalauteleina o le ea i totonu o le ea. Avtata tutusa le osofaiga e mafai ona matua tele i le cindcakers o fale. E fautuaina e tagata atamamai e tuu le pa lemu i le nofoaga o le auala o le ea o le ea o le ea (inlets ma le manava) e ala i le pa o le "pisapisao potu". I le taimi lava e tasi, o le masini e tatau ona latalata mai i le puipui, faʻailogaina le pu ma lona tino, o loʻo alu le vaʻa i totonu o le malae.

Iloilo le mataupu

Ia fai mai muamua le tele o gaioiga i luga o le leo o le "ventitilation stacts" o le a tau, e le mafai. Eseese fale, eseʻese faʻataʻitaʻiga ... ogaoga tulaga e mafai ona faia i le toto maualalo, sefeina o le i totonu o le dossings ma se conpulations ($ 20-12 i le 1st. ). Ae o le tele o tau e sili atu ona matagofie, aua e tatau ona faʻatau ese e le aunoa o se mea taugofie "filemu" tagata fiafia ma faʻataʻitaʻi fesoʻotaʻiga o le tele o le lapoʻa. Mo se fale e fa-potu, e mafai ona sasaa mai i le itiiti ifo i le itiiti ifo i le $ 2000-3000. O auala sili ona pupula e faʻatoʻilaloina ai, lea e manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatulaga ai le leoa o le puʻeina o potu puʻe komepiuta, fale i le fale. I le taimi lava e tasi, e masani ona faitau masani faamasani masani ai suiga o fuafuaga o nofoaga ma isi suiga faalelalolagi. O le tau o ia galuega i totonu o le tele o fale e mafai ona taunuu i le $ 10 afe. ma sili atu. Isto Game "i le tele" tulaga moligaʻo. Ae maise lava, o neura ma le soifua maloloina o aiga e sili atu le taugata nai lo tupe.

O le faatonu o faatonu faʻafetai i Vertx, tagata atamamai, siesta ma Eurocmite mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili