8 Mafaufauga ma matagofie manatu mo lau tamaʻi fale mai le atunuʻu i fafo

Anonim

O nei mea e mumusu e pupuni ai ma tulei, palu i sitaili, filifili mea puʻupuʻu ma meaafale i luga o vae manifinifi - o nei manatu na matou fealuavali i fale mautotogi.

8 Mafaufauga ma matagofie manatu mo lau tamaʻi fale mai le atunuʻu i fafo 1357_1

8 Mafaufauga ma matagofie manatu mo lau tamaʻi fale mai le atunuʻu i fafo

I totonu o se tamai fale ma avanoa mo faʻataʻitaʻiga - laʻititi. E ui i lea, e mafai ona e faia se aoga ma matagofie. E taua le iloa mai mea e mumusu ai, a o lona uiga o lona tau i le tulauʻo. Na matou filifilia ni manatu mai fafo mai fafo e mafai ona e talosaga e sili atu le faamalieina o le avanoa.

1 laulau ma Sofas i vae manifinifi

Manifinifi vae e leai ni mea e leai ni ata na faia o tioata poʻo le polesi uʻamea i le tupua, nofoa poʻo sofas foliga faigofie faigofie.

O meaafale ma taofi uma fu & ...

O na meafale taofi le atoatoa le gaioiga, ae le o le faʻasaina le lautele. Ma e sili atu le talafeagai le faamamaina o le mama: E faigofie ai ona aʻe i lalo o le sofa poʻo le moega o se tasi e maualuga vae.

  • 8 Toe Maua Tulafono mo le tele o le potu malolo

2 fefiloi foliga o fafie, paʻu ma faʻailoga

Eseese ituaiga mea - mea e le o le manaʻomia e teʻena, tusa lava pe o le a le tele o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le talimalo o loʻo iai lenei 37-mita mai Loueson fefiloi ma le tino o le laʻau, paʻu ma fulu i le tasi potu. Ma na avea ma tuaoi matagofie tuaoi.

E sili atu le lelei ma faigofie ona tuʻufaʻatasia

E sili atu le aoga ma faigofie le tuʻufaʻatasia o mea i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe. Paʻepaʻe lanu o loʻo avea ma mea taua o le mea e sili ona tupu mo mea malosi i le faʻaumaina ma le faʻamau, ma e le sili atu le tele o totonu.

3 faʻata i se faʻavaʻa faʻavave

Elemene o le lush baroque i le laiti avanoa? Aisea e le fai ai. Afai e leai ni isi vaega malosi i totonu o le fale mautotogi, o le faʻavae o siʻosiʻomaga e matauina i le tini, o le mea e mafai ai ona aofia ai ma le malosi o le foliga o se leo.

O sea faʻata e mafai ona tautau i ...

O sea faʻata e mafai ona tautau i se potu malolo poʻo se alatele. Filifili tele i ai, a leai o le ae faia ai se taʻoto fua i luga o se tamaʻi nofoaga.

  • Na matou feoaʻi i tagata Farani: 5 matagofie ma lelei manatu mo lau totonu

4 fata-moli i luga o le sofa

Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le ata - le fata i le pito i totonu o moli moli.

O sea fata e mafai ona tautau & ...

E mafai ona tautau se foliga tutusa i luga o le sofa (pei ona latou faia i lenei fale), ma ua amata ona taua lenei sone. I le taimi lava e tasi, o le fata o le a avea ma nofoaga teuina mo tusi po o ni faatauga.

5 fata i uili

Faatasi ai, e mafai ona vave ona e vave faʻaaogaina le avanoa i lalo o le pupuʻu manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatulaga se tulimanu faitauga, ufiufi ai le tamaʻi taeao, e faʻatulaga ai le teuina o mea fou na le maua ai se nofoaga tumau.

Faapitoa ma feaveai telefoni

O le faʻapitoa faʻapitoa o mea telefoni feaveaʻi o loʻo tele naua mea e sili ona faʻatele ma mafai ai ona tuʻua le tele o meaafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata taʻavale e tutusa e mafai ona amio o se laulau kofe, malu i tusi ma laupapa laupapa.

6 Lotogatasi i Trufles

E tele taimi ia tatou te leʻi silafia ni mea laiti e aʻafia ai le aotelega o le tino o totonu. Tagata Manatu Manatu mo se tamaʻi fale mautotogi e mafai ona avea ma faʻalavelave, o le a tutusa ai ma le fale teu meaʻai ma tuanai o mea.

Aua le soona tuu avanoa

Ina ia aua neʻi tuʻu i lalo le avanoa e ala ile lanu le talafeagai, mulimuli mai le paʻi atu o mea e te aumaia mai le faleoloa. Tusa i tusi - E mafai ona latou afifi i fale i fale e aofia ai po o le faʻapipiʻi o aʻa i le puipui (pei o le ata).

  • 5 manatu mo se tamaʻi potu mai le fou tagata mamanu poloketi

7 Vaega puʻupuʻu

Afai ei ai sau tamai fale mautotogi, e le o se mea manaʻomia le lafoai o le galuega i tagata uma ma o ese le tasi iso ma TV i le potu malolo. E mafai ona e filifilia mea taua ma mafaufau e teuina ina ia leai ni isi mea i se pepa malamalama.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fale faigaluega e mafai ona ...

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fale faigaluega e mafai ona faʻatulaga i se tamai laulau ma taʻavale, ia aua le tuua se mea e sili atu i luga o le laulau. E taua foʻi le nofoa e filifili le sili ona talafeagai ma faigofie.

8 le mafai ona i le ie puipui ma tulle

O pupuni i luga o le Windows e faʻaititia le aofaʻi o moli masani i totonu o le potu, ma o le mea lea e sili atu ai le "faʻapipiʻi". Taumafai e aveese pupuni mai le faʻamalama i le taimi ma vaʻai pe manuia lau totonu ma o le a nofo lelei i ia tulaga.

O le mea moni, o le teena o le ie puipui na o ...

O le mea moni lava, o le teena o le ie pupuni e na o le muamua na le mautonu puʻupuʻu. Mai le faamalama tamaitusi e tatau ona teena foi pe a fai o oe o le argic ma fagafao.

Faitau atili