Faigofie geometry

Anonim

Lua-potu potu potu ma se vaega atoa o le 109.1 m2 i totonu o le monolithic piliki fale i Kuntsevo. Lipea faʻaaogaina mea mataʻina.

Faigofie geometry 13577_1

Faigofie geometry

Faigofie geometry

Faigofie geometry
O faʻafitauli matagofie mo le filifilia ma le faʻatauina o meafale ma le au aoga na taulimaina. O lea i le potu malolo sa i ai se '' 'ai laulau mai se nati o le pasgifuf ma paʻepaʻe nofoa (Darenet), o le kapeta o le geomentarics (kapeta fale)
Faigofie geometry
Laititi lamepau i luga o le ufiufi i le pa o le tapuvae. Ua faʻamauina i latou i le Diston Changors ma malamalama i luga e pei ona taua i le manaʻoga manaʻomia. Se tasi o le a faʻamanatu ia te oe faʻailoga o le "Doush" Azbuchi Morsen, ma tapulaʻa o tagata o loʻo tauʻapeʻa
Faigofie geometry
Na liliu foi le umukuka ma le tama "amio", teuteuina ma se lanu uliuli lanu enaena. Uma umukuka mea faigaluega - mimiti
Faigofie geometry
I meaafale o le potumoe o loʻo faʻaaogaina, o mea faatafafa, o mea o loʻo i ai, o le moe o le a (intuct
Faigofie geometry
I lenei potu o loo i ai leai se "mafanafana" lanu. Faʻamaeʻaina, decor, mea faigaluega, nila - o loʻo faia mea uma i totonu o se potu malulu malulu lanumoana-efuefu gama, e le mafai ona maua i totonu o potumoe. Ae o loʻo i ai i se tagata e faʻatatau i le pule o le fale mautotogi o loʻo lelei ona malolo
Faigofie geometry
O le tuʻufaʻatasiga o le efuefu ma sina lanu lanu o se tasi o tulaga moni i totonu o le totonu o le faʻamaʻi. Napa le efuefu, ma i se siliva faaupufai, ma Carminno-mumu, o le a le sau lava i fafo atu o foliga. O faʻaseʻe vaega o le kapeneta-faʻamama (arsnova), paʻu paʻu-conuli (wittamann)
Faigofie geometry
Faʻafeagai le mumu mumu i le vaitaimi i le va o kapeneta na tuu ai le fale faigaluega. Na avea ma se tulaga sili ona faʻaletonu e aunoa ma le soona fai, e le o le faʻalavelaveina i le atagia mai i le desktop
Faigofie geometry
O le matagofie o le lalelei o le moni "male" faletaele fatuina se pogisa ma malamalama glossy bile ma se tuaoi tuaoi
Faigofie geometry
I tua atu o le faitotoa tioata matā i le faletaele taofia avanoa i le avanoa ma le faapaʻu o loʻo mamafa: O loʻo i ai le faʻamalosiʻau meaʻai, vai taumafaina ma faʻaputuputu mo vaia mo eseese vanu.
Faigofie geometry
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Faigofie geometry
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O le faʻafitauli o aliʻi ma tamaʻitaʻi pule i totonu o loʻo avea atili ma talafeagai ma sili atu le talafeagai, ma o le mea lea e masani ona talanoaina, e aofia ai itulau o la matou mekasini. O lea la e aoga le faʻasoaina o le mea toʻilalo i faʻailoga o kenera? O le tali i lenei fesili e mafai ona avea ma fale mautotogi e avea ma se tagata tuulafoaia, lea tatou te o atu ia te oe i lenei aso.

Lapataiga Loutuina

E pei ona tupu, o le pule o se fale mautotogi i Kursevo faʻalauiloaina le tusiata a Alexei Slairlesthev, o ai na ia faia lelei ai se fale mautotogi. O le tagata faʻatau o se tagata o le averesi tausaga o loʻo iai ni manatu faʻapitoa e fiafia i ai. Le tulaga pe a latou avatua ki mai le potu fou o le mauaina ma upu "Fai le mea e te manaʻo ai, pe a na le mafaufau mo le tulaga lamatia na ia faʻafovi ai. Avdrug uma i totonu o le 'au i totonu e le mafai ona e manaʻo ma manaʻomia suiga ogaoga?

O le e ona le fale o le fale na faʻailoa na o le tasi le fiafia tele: O mea uma i totonu o le fale mautotogi e tatau ona matua umi, i le faitotoʻa o le faitotoʻa, ma le fola o puipui), ma le fola o puipui), ma le fola o puipui ma le fola -O le-antivandal (ina ia aua le fefe e faʻaleaga). O le tusiata na fuafuaina e faia se toe faaleleia lelei e aunoa ma ni fiafiaga le talafeagai ma faʻamalosia, o le a faʻatagaina e liliu le masani e tolu-potu fale o se tagata faʻafuaseʻi. Ae ui i lea, o le a tatou le faia i luma ...

Toeitiiti lava e aunoa ma le toe fausia

O le fale mautotogi o loʻo i luga o le tasi o le pito i luga o le Monolith-piliki fale-fou fale ma o se faʻasologa o le tusa o le 100M2. I luga o le fuafuaga, o le potu ua aafia i totonu e lua faapogai ma se tasi faʻalavelaveina o le laina o le amo o le monolithic. O le faʻamalama o loʻo luga o le lanumeamata lanumeamata o le nofoaga ma le rare moscuw laufanua ma le lologa o le vaitafe o le tele o le vai. O le faitotoʻa faitotoʻa e tau mai i le tamaʻi nofoaafi i le hallway i le potu i le ogatotonu o le itu umi o le tafatafa. I le itu tauagavale ma taumatau puipui o le faleʻoloa e lua faitotoʻa e lua, faʻasolosolo le tasi ma le isi. Latou te taʻitaʻia i le toetoe lava o le symmetric nofoaga. Sa faafeagai le faafeagai i le ulufale atu o le puipui o le fale e tasi o loo i ai le faitotoa o le faletaele.

Natura, ona o le tele o puipui o le amoina o se atoatoa toe fausia o le tautala e le mafai ona alu. Peitaʻi, o le nofoaga sa oi ai nei o fale ma nofoaga sa foliga talafeagai. Mai le tusiata naʻo le manaʻomia e fetuunai ai nisi o le le talafeagai o le fuafuaina ma faʻataʻitaʻi la latou galuega i potu taʻitasi. Na faʻapea na aveese mai i le ulufale mai o le faitotoa ma se tamai vulu (3m2 eria) i le itu taumatau o le faitotoʻa faitotoʻa, mafaufau, ma le mea moni o le laei. O lenei ua tatala le avanoa avanoa ma se potu tele. O le faitotoʻa muamua ma le na o le itu tauagavale e mafua mai i le faletaele faletaele i totonu o le umukuka, ma mai ai - i totonu o le potu malolo. Ava o le alofa mai le potu malolo i totonu o le maota na tuʻu i le faia o se potu tuʻufua. O le pito i totonu o le itu i totonu na vavae ese le umukuka mai le sao o le sone ma fatuina se isi vaega e le malie i totonu o le fale fale i totonu o le fale mautotogi,. O faitotoa o loʻo i luga o le puipui taumatau a le tupe na tumau i lo latou nofoaga ma taʻimua i le malologa ma le potu tumaoti ma le potu, ona valaʻauina lea o se tele o fai ofu, ae ua ia te ia isi galuega.

Rack i le agaga o le fausiaina

O le fata o se teuteu teuteu i le agaga o le tusiata o le tusiata a Rusia mo le lalolagi atoa, na faʻaaogaina naʻo le faigofie ma malamalama i ai o latou galuega. O Connoisseurs o le a faigofie ona vaʻai ia te ia o le pito i luga o le sui o le taʻutaʻua o le fale o Konstantintin Melnikova i le vaega o le itu. O ia fausaga i totonu o le fale fale faʻatasi na tuʻuina atu ai ia te ia le tulaga faʻapitoa ma e iai i nisi ituaiga tusi i totonu o le tusiata, o se "faʻatulagaina o loʻo i totonu. A uma mea uma, tusa lava poʻo le a le faʻapolopolo o loʻo faʻaumaina poʻo se mea totino, o loʻo latou faʻalauiloaina pea ma maua i totonu o le isi tulaga. O le faʻatusa o le faʻaaliga e faapitoa, pei o le paleni lelei e faʻatatau i vaega, tele ma nofoaga eseese geometric foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaega tele o le fata o se liʻo lea o le lio, o le taualuga lea ua "tuʻuina atu foi" liu "meaafale, meaafale, o faʻavae o nofoa faataavaleina. Faatasi ai ma le tasi ma le isi, o nei geometric spepes e tupu i luga o le sao o le fata. O se vaivaiga vaivai e leai se mea o le faʻauma mai i le natura maple faia se ata matapogia i se lanu uliuli lanumoana.

Talafaasolopito ma faitotoa

Ua maeʻa ona faitioina e le au tusiata o le tagata uma Rusia i fale o le sili ona eseese tulaga ma o le vaega o totoe o le fausiaina mo nisi mafuaʻaga e sili atu le maualuga o le faitotoʻa. Ole mea lea e maua ai se tele potu pei o Nora. O le fale o le tagata faʻatau, tagata, i le auala e fai ai, afeleti pherique, ma sa tatau ona siʻitia ai faitotoʻa ma le maualuga o le 215cm ma le 80c lautele ma le 80cM lautele. O le tatalaina, taʻitaʻi i le itu tauagavale, o le vaega autu o le fale, o loʻo avea ma tagata lautele - 215100Cm. Faitotoʻa o ia tulaga, aulelei ma taugofie ma le taugofie (pogisa veneer i lalo o se mea e gata ai i se manifinifi moli ata) na maua i le kamupani "Union" (Lusia). O le ulufale atu i le pito i luma o le fale mautotogi - na filifili le potu malolo e faʻavasega se nutimomoia, faʻalautele i le tele o le paoa lea, lea na faʻataʻitaʻi ma se laʻau pogisa. Ua faia le aoga o mea faaopoopo i le fanauina o puipui i totonu o le suli o falelotu. I le taimi nei, o puipui, e matua manifinifi mo carriest (20cm mafiafia), na faʻamalosia tagata, na faʻamalosia, lea na sili atu le faʻaletonu.

Faalauteleina o le faitotoa

O se tulafono, o le faapoʻeina o le tatalaina i totonu o le puipui o le leoleo o loʻo manaʻomia ai le taunuʻuga mo le faʻaititia o le malosi. E faia lenei mea, i se fou, faʻalauteleina le avanoa, o le uamea mamanu ua faʻasaʻoina, faia mai le ituaiga o le tele o le tatalaina (o le tulimanu e le filifilia le tagata e leai se lautele o o le tele o le tele). O le masani tele auala e faʻamalosia ai le puipui o se faʻalavelave o loʻo i ai: o le faʻavaʻa o le chatpellera o loʻo vaʻai i totonu o le uati ma faʻapipiʻi i le puipui ma le pa ma le 'apamemea. O le faʻalauteleina o le amataga e le faʻatagaina ona faʻaaogaina se swardyhamhammer poʻo Jackhammer. Mo lenei, o se faʻatonutonu metotia e faʻaaoga, o loʻo togi i lalo o le pa i lalo o le lapoʻa manaʻomia. O le maualuga maualuga o le taimane tipi o le 14cm. O lea, o le tatalaina i le puipui mafiafia 18cm sa tatau ona oti i itu uma e lua. O faʻagaioiga i le paoa o loʻo faʻaopopoina naʻo le galuega toe faʻaleleia.

E tusa ai ma le tulafono o loʻo i ai, e tatau ona aofia ai le faʻaleaogaina o fausaga, o se Polokalama Faʻamauga, o se uamea Faʻavasegaina ma se Lisi o Galuega mo le faʻatinoina o le Amataga. O lenei poloketi e faʻatagaina ma faʻamaopoopo i nai taimi, o le mulimuli o loʻo avea ma Moszhippect. A maeʻa loa ona filifili e le Komisi se faaiuga lelei, uma o galuega ma le faailoaina e tatau ona faia i le ono masina masina.

Lio, ovals, arc

Ole tele o tulimanu tonu ma laina sao e nonofo faʻatasi i le fale i le falemaua, e le mafai ona 'alofia ai. O le mea moni, na latou mafaia ona faateʻaina le faʻaaogaina o le lapotopoto o tupe siliva. O le mea muamua e vaʻai ai i le vaega o le fale mautotogi o se lapoʻa tele mai pouliuli popcelain connelan connerawork (loft aoina o le Kamupani Italia. Na te lafoaʻiina le galu-pei, tuueseese, tuueseeseina ma paʻu i le pito i luga taumatau o le faleʻoloa i le faʻamalama, o lona uiga o le itu tauagavale o le umukuka. O le laina lea, pei ona iai , faʻatamaʻia ai le teritorita tumaoti ma le malo, faʻavaivaia ai i latou na o mai i fafo e mulimuli mai i le maota i le potu malolo. O lenei fofo e faʻaalia ai se eseesega matagofie o mea e lua: o le maʻa moli ma mafanafana laupapa laupapa. O soʻoga o soʻoga o soʻoga e tolu curvililiar platforfot o loʻo manaʻomia le tomai o le faʻaaogaina o le talafeagai; O soʻoga uma e faʻapipiʻi e se pulu. O se tagata na muai fuafuaina o le laina o le alavai e alu ai i le itu o le umukuka, taulai atu i le laina o tamai ramingicular lughtar o le puipui.

O loʻo i ai foʻi le masaga o le fomailiʻele i luga o le fola i luga o le laʻau i luga o le taualuga, i totonu o le olio o loʻo i ai foi. Ovals e tumu ai faamalama i totonu o le faletaele faitotoa. E tele ituaiga ituaiga o ativals ma liʻo "o loʻo salalau ai" i totonu o le fale mautotogi: mai le tele o aʻoga tele o le sua o le umukuka ma i le potu tuai i le umukuka ma le potu malolo i le umukuka ma le potu tuai i le umukuka ma i le potu tuai i le umukuka ma le potu tuai i le umukuka ma i le potu tele o le umukuka ma le potu tuai. E leʻi filifilia e Andya taʻele taʻele e le gata na o le faʻaaogaina o otootoga talafeagai, ae faʻapea foi ma se teuteu mai lio mai lio. O le liʻo na tusia i totonu ma le sikuea o le laupapa faʻapipiʻi ma se sikuea mafiafia i totonu na avea ma vaega sili ona lelei o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O ia lava ma se faʻailoga e faʻailoa ai le 'o' auʻauna; O le tusiata lava ia, o le tusitala o lenei faʻavae, o loʻo feagai i luga o le puipui i le va o le potu malolo ma le umukuka, tau ". I tua o le puipui ma le "Sini", i le potu malolo, o le tasi AXIs ma e i ai le laina o le fata o le fata. O lea, o le liʻo e faia e se e faʻatonutonuina o lenei vaega o totonu.

Laau matagofie

E faigata ona talitonuina i le taimi nei, ae i le uluaʻi lomiga i le fale mautotogi e leai ni laʻau faameaalofa, vagana ai le tauemuga. E oʻo lava i se laʻau - ma le motusia o le potu malolo, o le faʻalauiloaina lea o le faʻavae o totonugalemu, na fananau mai e matua ese lava. Vaʻavaʻai i luga o pa vagana ai le ofu taele i nofoaga na faʻaaoga iai, o le vali "Farani decor 3000" (paʻepaʻe ma moli lanu uliuli. O nei mea uma na faia ai se galuega monononous monochrome. I le amataga, o le e ona e le pulea le tupe faʻaalu tele tupe i le fale mautotogi. Ae peitai, i se isi auala, ma sa ai le tufatufa atu o le paketi mo lona alualu i luma, o le mea sili lea na fuafuaina e mafai ai (meaafale a le tagata gaosi Siamani. Ae na suia manaoga o le tagata faʻatau - masalo na sau le tofo i le taimi o meaai, ma atonu latou faʻamalosia a latou pisinisi o loʻo suia suiga i le olaga.

O se tasi itu po o le isi itu, sa filifili ai e faʻalelei atili ai nisi elemene faʻatasi ai ma se laʻau, eseʻese i le lanu ma le lanu. O le iʻuga o le fafie laupapa "ofu" na aliali mai i le fata, o vaʻa o loʻo mai le faʻamalama o pogai. Mai le fata, o le uamea foloa mamanu, teuteu i le plasterboard, na aveese fua o le matai o le kamupani "vaivai" na faia ai le mea manaomia. O le isi na sosoʻo ma le gaosiga o elemene o le stud o le MDF papatusi, faʻapea foi ma le malamalama o le auala mai le MDF, o loʻo i ai ma le pogisa o le faʻasologa o se mea sili. O le suiina i le va o elemene o le teuteuga o le falelauasiga na teuteuina lelei ma le ufiufi ufiufi. Faʻapipiʻiina o nei faʻaopoopoga uma na faia ina ua maeʻa le toe faʻatulaga o le toe faaleleia. I le auala, o le plasma o loʻo i ai i le vaalele lava e tasi ma le tofo i le malutaga ma vaʻai i ai atoa ona o le mea moni o le faʻavae o le mamanu o loʻo i lalo ifo o fata o loʻo i lalo o le mamanu o loʻo i lalo o le mamanu o loʻo i lalo o le mamanu o loʻo i lalo o le mamanu o loʻo i lalo o le mamanu o le ua itiiti i le ata.

Teuteuga galuega

A toʻa na o le nana le galuega na tupu ai le vevela, pasi i le tulimanu o le potumoe, e ala ile faamalama, ua maeʻa ona fausia se pusa masani. O lea na fanau mai ai le manatu e aveese le osofaʻiga i le puipui fou, na fausia mai Merwall ma saunia i se mea teuteu e le loloto o le 20cm. (Ina ia nana le alaāi, o le a lava mo le 10 cm.) I lenei fana, o le ulu o le laupapa. Sa latou tautau le ata e iai le faʻatusa o se laufanua filemu, o loʻo taua ai le lua okota. O le mea lea, o le moega na maua ai se mea e leʻi fuafuaina teuteu. I itu uma e lua o loʻo i ai i puipui o puipui na faia ni faʻailoga se lua o le malupuipuia mo eseese talitonuga ma tusi, ma lalo o le iva o lo o tapaina tapa.

Tamaloa-faia faletaele

E le gata i le toe faʻaleleia o le pito i luma o le fale mautotogi i tafatafa o le laʻau ina ua maeʻa le toe faaleleia, e masani ona tupu, ae manaʻomia tele le tagata faʻatau. E ofuina le taele. Sili ona lelei gempico taele (Farani), o se fomu e pei o le afa o fuamoa ma o se vaega sili ona tuʻufaʻatasia i le tagata e tulaga ese, ae o le mea e le mafai ona iloa. E leʻi faamalieina o ia i tagata gaosi oloa na tuʻuina atu e ala i le saoasaoa o le vai vai. O lona uiga, o le taele sa le faʻatupuina ma fausia mo lona faʻataʻoto maualuga 12cm e faʻateleina ai le taua o le faʻaaloalo o le plum. O le podium na faʻataʻitaʻi e le papaʻu mo momoc laupapa o lima vali. Na faapena Ivanna ma le pa tetele, pei o ia na faatuina i le fasioti tagata lotu o KimSILID. Na aliali mai le mamalu ma "le pei o isi tagata uma."

O foliga o le tamaʻitaʻi

Ina ua lata mai le laufanua o le fale puipui, sa aliali mai se fafine ma amata ona fai ni fesili faigofie e leʻi oo mai i le ulu o tane e toʻalua. Na ia fesiligia le mea e tuu ai se komepiuta, ma khvabra. Na tatau ona ou faʻamalamalamaina faʻalelei faʻalelei i le manochrome-geomomec ituaiga o le fale mautotogi. Tamaitai autu maua se nofoaga i le ofu laei (o le penefiti o ona sikuea - e pei o le 16M2), e leai se mea i le taualuga, ma le kalama o le malo tasi ma Lesi. Mauaina tasi i itu uma ma o le iʻuga na tuʻuina e Niche se laulau ma se komepiuta, na o le ie ulaula faʻatiga e tosina atu ai ia te ia. Ma sa i ai se tasi lima malamalama i le fale mautotogi atoa. (Moni, e leʻi oʻo lava i ai.)

O le foliga mai o se fafine i totonu o le fale mautotogi a le fale mautotogi ua manuia le mamanu? A uma mea uma, i le le mautonu o tagata fai meaʻai "ogalaau", o meaola meaʻai agamalu e le aveʻesea ... pe o le mea moni o le i ai o le fafine? Sei o tatou tuua le aia tatau e feagai ai ma isi tagata tomai faapitoa.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Le mautonu vaeluaina 12m2. fa 48.
Faʻamamaina o luga mai le faʻafitauli o sima, mortar palu ma faaputuga lua sefulu 2,3. 46.
Faalauteleina o faitotoa (ma uamea oxidition) - - 3200.
Masini o teuteuga elemene mai glc - - 650.
O le masini o le faʻamaloloina o le faʻamalologa mai le GLC (e aofia ai ma le lavelave) 109m2 - 2600.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 2 pusa - 230.
Atoa 6770.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Totogi o Steel, Electrodes - - 150.
Lau pepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi 18m2 12 216.
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate - - 650.
Atoa 1020.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Ral totogi, $ Tau, $
Masini o le Taufauga Vaitaimi tolu sefulu lima 150.
Sima nonoa masini 115.3. 10 1153.
Fola i luga o le plywood i le kelu ma fusi 75. 4.7 353.
Laei Pisinisi Pulea masini 75. 28. 2100.
Fola o fola ma tumutumu laupapa 40.3 lua sefulu 806.
Atoa 4560.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Suavai (Rusia) 15kg 2,4. 36.
PESKOBETON (Lusia) 3500kg 0.07 245.
Plywood 34 ie sefulu ma le lima 510.
Parqut vaega (kick) 75m2. 72. 5400.
Cerarac granite viva. 40.3M2. 35. 1410.5
Tile glue 210kg 0,6 126.
Atoa 7730.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Maualuga maualuga le pito i luga 160m2. 10 1600.
Maualuga-lelei luga lanu lanu (aofia ai maccoveves oloa mai Mrwall) 270m2. - 3400.
Oti i puipui ma Ceramic Tiles 37m2 23. 851.
Carpentry, carpent galuega seti - 1200.
Atoa 7050.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Plaster gypsum "solo" 1440kg 0,3. 432.
Teuteu lavalava mai Farani decor - - 1920.
Ceramic tile, decor 48m2. 27. 1296.
Tile faʻapipiʻi (Lusia) 240kg 0,2 48.
Vaega Doner. 5 fasi. - 2600.
Atoa 6300.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Faapipiiina o uaea (ua tuuaia, uaea) 720 pauna M. 2. 1440.
Faapipiiina el. (Sowkes, Suiga) 45 PCS. 10 450.
Faapipiiina o se vaega o kulupu ma otometi ma le maualalo-taimi nei seti - 320.
Faapipiiina o le taualuga ma moli puipui - - 800.
Faapipiiina o fola vevela seti - 130.
Atoa 3140.

Le tau o mea eletise

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Electro-, telefoni, cangna uaea ma vaega 720 pauna M. 0.9 648.
Eletise, uzo, otometi masini (Siamani) seti - 340.
Eletise eletise (shuts, switches) 45 PCS. - 520.
Heatting system o fola seti - 480.
Atoa 1990.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Faapipiiina o le suavai sapalai (deped, uaea) 34 POG. M. 7. 238.
Faapipiiina o le pito i luga 17 Pog. M. 3. 51.
Faapipiiina o le tufatufaina o le folasaga, faamama seti 80. 80.
Faapipiiina o faleuila 2 pcs. 70. 140.
Faapipiiina o Hashbanin 2 pcs. - 110.
Taele 'aina 1 PC. 120. 120.
Faapipiiina o le fale tapole 1 PC. 140. 140.
Faʻapipiʻi le faʻamafanafana o le laʻei (ma se faʻailoga) 4 mea. 110. 440.
Atoa 1320.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Sipi Paipa (Siamani) 34 POG. M. 2,2 75.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 17 Pog. M. lima 85.
Tufatufa atu, fagota ma kia uʻamea, fetaui lelei (Siamani) seti - 320.
Taele, faleuila ipu, fafie fufulu, faʻamafanafanaga o le solo toso fefiloi seti - 2900.
Bimtallic ladaitor 4 mea. - 340.
Atoa 3720
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Faigofie geometry 13577_15

Architect: Alexey Slaintienv

Matamata i luga

Faitau atili