E uiga i tala pepelo

Anonim

Manatu i le tulafono lava e tasi. O le anoa o le talaʻaga, faʻavae o faʻavae o le faʻagaioiga o le fesuiaiga o faʻamatalaga fesuiaiga o faiga, pulea.

E uiga i tala pepelo 13580_1

E mautinoa o le toatele o outou a itiiti mai i le tasi le nonogatupe, ma nisi faiga o loʻo iai pea. O le ata i Sisifo o le olaga i le aitalafu I tausaga uma ua atili faamamaluina i le matou atunuu, ave i otootoga mataga. O le lautele o le faalauteleina o le faʻaopopoina o le tuʻuina atu, ala, ma le numera o le le lava nonogatupe, ma ma lenei e tatau ona e faia se mea ...

E uiga i tala pepelo
Masterfile /

Sasae i Sasaʻe o Setema 1, 2005 Aiaiga uma o tulafono ia leai o le 218 - Fz na faamalosia ia Tesema 30, 2004. "O tala atavali", №10 - ф ф ф ф фA 3 ASO 21.07.2005. "Atinaʻe o suiga i le feterale Tulafono" atavali tala ", faʻapea foi ma le nutimomoia ia Tesema 30, 2004." O le atinaʻeina o suiga o le feterale "ma leai . 17-FZ aso Mati 21, 2005. Teuteuga o le Mataupu 4 o Tulafono No. 219-FZ. O le fou faiga ua uma ona amata ona galue: o le Central CADAGE CATAGE COTACE (AMOINAFA), o 'auʻaunaga Breaus - o loʻo taua e tuʻuina atu faʻamatalaga i a latou tagata nono tupe i se tasi o nei ata. Tatou taumafai e fuafua lenei mea faigata.

Ma, o faamoemoega o le Tulafono No. 218 o le 'Foatalia ma Faʻauiga o Taaloga, Galue, Boare ma le faʻailoa o le taimi o nonogatupe ai nonogatupe. Lotogatupe), Faʻateleina le Puipuiga o aitalafu ma Tagata Nonogatupe Ona o le faʻaititia o faʻaititia o aitalafu, faʻaleleia le lelei o aitalafu. " O lo o tusia lea i le Mataupu 1 o le tulafono. E taua le mafai ona paʻu i lalo o lana gaioiga e tagata taʻitoʻatasi ma faʻaletulafono. O le a matou taulai atu i tagatanuu o le taimi nei ma le lumanaʻi tagata nonogatupe.

Muamua

O le manaʻoga mo le tagata faʻatau atu o loʻo valaʻau ai i totonu o le matou atunuʻu ua faʻateleina. Tele o tagata filifilia oloa e tusa ai ma latou tomai ma manaoga: tagatanuu ma se maualuga tulaga o tupe maua - o fale gaosi, ma le maualalo o le fale o nonogatupe . Ina ia maua se nonogatupe mo le faʻatauina o se telefoni feaveaʻi poʻo se faʻataʻitaʻiga, o se moli uila i nisi taimi e na ona ou fautuaina se tusifolau. Matou te manaʻomia ni isi faʻailoga ni faʻailoga faʻapitoa (faʻataʻitaʻiga, tusi folau i totonu ia totonu ma fafo). Achetoba Ave le nonogatupe tupe mo le faʻatauina o se fale mautotogi poʻo se taʻavale, o le a manaʻomia se pepa tupe maua.

Ioe, o nonogatupe uma i lo matou atunuu ua faʻatuʻuina atu i le fiafia. I le taimi lava e tasi, o le tele o au tupe e talitonuina i le faʻasolaga o le tagata nono tupe, o le faʻaititia o le siʻitia o le tului. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo mokesi nonogatupe na tuʻuina atu i tagata e maualuga ma se isi mea na te faʻamutaina ai le faiga o le pili mo le siaki o loʻo iai. Mo isi tagata faʻatau tagata faʻatau, e leai se tasi e ofoina atu laʻititi ifo i le 18%. Aesl o mai i le faleoloa e aunoa ma se tupe ma le tasi tusi folau, e mafai ona i ai i se ogaoga "bole" e oʻo atu i le 30% i le masina o le anter tutusa tutusa fua o nisi taimi e oʻo atu i le 40% ma sili atu.

I le taimi muamua, ae iʻu ai i le tiga tiga. Ae i le tulaga o le faʻafitauli, o loʻo faʻamalosia ai au faifaatoaga e faʻataʻalotia o faʻafitauli o le toe totogiina o aitalafu i le pasene o le nonogatupe i le pasene o aitalafu i le pasene. Talu ai o aitalafu aitalafu ua atili ai ona sili atu ma sili atu ona talafeagai i aso uma. Masini i faletupe e feagai ai ma faigata, e ui lava i le toʻatele oi latou o loʻo iai fausaga faʻapitoa o loʻo iai i aitalafu. Taumafai e tuʻufaʻatasia faʻamatalaga ua maeʻa ona faia: Latou te fai mai aʻo leʻi amataina le va o le Tulafono "Radio Support ma o loʻo i ai pea o le lisi uliuli o tagata nono. O lenei la e tatau ona suia mea mo le lelei, Ma tagata uma o le a fiafia e fausia lona lava lelei aitalafu tala talai. Na ia faia lava o le a ia tautua o se faamaoniga o lana saturancy (pe a sau i le faletupe mo se nonogatupe). Aloese mo tagata taua uma o tupe maua, matou te faʻamoemoe e faʻaititia i le tulaga o malo atiaʻe (tusa o le tausaga faʻaletupe o le a sili atu ona malamalama lelei.

DIMATILE HENTYS

Talaaga o Talafaasolopito - Faʻamatalaga faʻaalia le faʻataunuʻuina e le nonoina o noataga na faia i lalo o maliega aitalafu (nonogatupe) ma teuina i le Ofisa o tala pepelo. O le talaʻaga o le talaʻaga e aofia ai vaega e tolu: ulutala, autu ma faʻaopopo (tapunia).

Nonogatupe maliega (nonogatupe) - Maliega o loʻo iai se tuutuuga mo le tuʻuina atu o pisinisi ma (poʻo) pisinisi (faletupe) nonogatupe.

Lipoti Lipoti - O se pepa aloaia e ulufale iai i le igoa o loʻo aofia ai i le ulutala ma le vaega autu o le talaʻaga o talafaasolopito. O le Ofisa e maua ai i le talosaga a le tagata faʻaaoga aitalafu a le tagata faʻaaoga ma isi tagata agavaa mo lenei faʻamatalaga.

Faʻamatalaga o talaʻaga o talaʻaga - O se faʻalapotopotoga o se tagata nonoga (aitalafu) i lalo o le nonogatupe maliega (nonogatupe) ma fai ma sui o faʻamatalaga e aofia i le talaʻaga o le Ofisa o le Merau.

Mataupu o le Talafaasolopito Talafaasolopito - o se tagata faʻamalositino poʻo se tagata e faʻaletulafono o se tagata nono tupe i lalo o le nonogatupe maliega (nonogatupe) ma faʻatatau i le tala faʻamaonia o le aitalafu.

Bureau o tala pepelo - O se faʻalapotopotoga faaletulafono, o se faʻasoasoaina o fefaʻatauaiga ma tuʻuina atu auaunaga mo le faʻatinoina, ma faʻagaioiga ma teuina o tala pepelo, faʻapea foi ma maua ai nonogatupe lipoti ma auaunaga nonogatupe ma auaunaga a le nonogatupe.

Tagata faaaoga Credit Christiation - O se tagata faʻapitoa o se tasi poʻo se faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga (masani o se faletupe, o se polokalame aitalafu), o ai na faia poʻo se isi auala, o le faʻamaonia o le nonogatupe.

CORPER CATAGE O TALOSAGA O TALOSAGA (TSKKI) - vaevaeina o le Faletupe Tutotonu o le Rusia Cordiation, o le taitai faʻamaumauga o faʻamaumauga na faia e saili ai mo le Ofisa lea o loʻo iai le talaʻaga o tagatanuu ma faʻalapotopotoga.

Malo le resitala o le Ofisa o tala pepelo - Tatala ma faʻasalalau faʻalauaʻitele faʻamatalaga feterale (nofoaga), o lo oi ai faʻamatalaga e uiga i le Ofisa o Faʻamaumauga o loʻo tusia i totonu o lenei tausaga faʻatagaina.

Mataupu o le Talafaasolopito o talafaasolopito - O le tuʻufaʻatasiga o numera ma mataʻitusi faʻailoga na fuafua e le Credit Distory o loʻo fuafuaina (Borrower) faʻaaogaina e le tagata faʻatauga o le Komiti Faʻasalalauga Lea) faia (faia) debris history (aitalafu aitalafu) o lenei mataupu, faʻamaonia le faʻatagaina o le tuʻuina atu o lenei faʻamatalaga.

Faagaioiga Mataupu Faavae

E uiga i tala pepelo
O le faʻailoga tutotonu o faʻamatalaga o faʻamatalaga o mea taua e manaʻomia e tupu e tusa ma le Tulafono No. 218? E te apili mo se nonogatupe i le faletupe, maua se nonogatupe i se aofaiga, ma le faletupe (tautala o se mafuaʻaga o le suʻega o faʻamatalaga i luga o le faʻavae o faʻamatalaga. Ae a o le i lafoina faʻamatalaga e uiga ia te oe, e tatau ona ia mauaina lau maliliega - e masani ona tusia (Tala 5 o le Tulafono). E i ai lau aia tatau e le tuʻuina atu se maliega, ae i le tulaga lea o le a e ono teena se nonogatupe. Aisea? Ioe, ona o Brope uma e fiafia e alu faʻatasi i latou lava faʻamatalaga e uiga i tagata nono. Mai le Ofisa o faʻamatalaga (sili atu tonu, o se vaega o lenei lalo) ua ulufale mai e le Volki.

I le tutusa auala, o le a siaki nei faletupe pe faʻafefea ona e faʻalautele ai nonogatupe muamua: E mafai ona latou talosaga faʻamatalaga e uiga ia te oe i le Komiti Faʻatonu, ma le toʻesea o le Komiti Faʻafoe. O le a taliina le aupito i luga, lea e iai le tala a le Ofisa o le Geraau o lo oi ai ni faʻamatalaga (faʻapea 13). O fesuiaiga o fesuiaiga o faʻamatalaga e tupu, talu ai o faʻalapotopotoga uma na auai i totonu o le faʻaaogaina o le komipiuta komipiuta ma lafo tali i talosaga i luga o feʻau faaeletoroni.

Tupe Faʻasolopito Aʻoga

O a faʻamatalaga o loʻo i totonu o lenei pepa teuina mo le fitu faʻamau i le Ofisa? Le vaega tele, faʻatagaina, muamua, e faʻailoa faʻatasi ai uiga, ma lona lua, e sailia le sitepu mai lea o lona taimi ua mavae o se tagata nono tupe. Taitasi talitonuga faʻamaonia o se tino poʻo se tino e tusa ai ma le Mataupu 4 o le tulafono e aofia ai ni vaega se tolu: Tilar, Peraimeri, Peraimeri ma tagata matala). O le muamua e aofia ai (mo tagatanuu): Igoa atoa, aso ma le nofoaga o fanau, tusifolau auiliiliga numera numera numera (pe a fai o le tusi muamua o le setete inisiua. .

O le faʻailoga o le talaʻaga o le tagata o loʻo iai i totonu o ana lava faʻamatalaga e leʻi ulufale i le ulutala vaega, igoa: o le tuatusi (faʻailoga o le nofoaga o le resitaraina o se tagata Tagata taitoatasi Fesuiai (pe a). Ma le tutusa faʻamatalaga i matafaioi a le bordow o loʻo avea ma faʻamaumauga o talaʻaga o aitalafu (!), O lena, mo nonogatupe taʻitasi na mauaina:

e uiga i le aofaʻi o noataga i le aso na faʻaiʻuina ai le faʻaiuga o le nonogatupe (nonogatupe), o lona uiga, e uiga i le aofaʻiga muamua o aitalafu i le faletupe;

O le faʻaupuga na faatautaia ai matafaioi o le a maeʻa.

Pasene vaitaimi;

Suiga ma (pe) Faaopoopoina o le IFEFEFEFEFFENTENTENT (nonogatupe), e aofia i le faʻataunuuina o noataga;

le aso ma le aofaʻi o le faʻataunuʻuga o noataga o noataga i le atoa pe le atoatoa le aofaʻi;

Toe totogiina o se nonogatupe (nonogatupe) ona o le aiaiga, afai e leʻi faataunuuina e le bodrow i lalo o lana feagaiga (mo le tulaga o le mokesi ua auina atu);

O mea moni o le iloiloina o le Lotoifale o feeseeseaiga i lalo o le maliega maliega (nonogatupe) ma le anotusi o le iugafono vaega o gaioiga faalauaiteleina. .

O le vaega aupito i vaega e mafai ona aofia ai isi faamatalaga na maua mai i ofisa a le malo. Suesuega (tapunia) o le vaega o le talaʻaga o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga o faʻavae ma tagata faʻaaoga o le tala faʻasolopito, o le, faletupe uma i le MRUUU. O faʻamaumauga ia o loʻo mulimuli mai: o latou igoa, o le United State Replow Recome Librance of the Disal Divisions, o le faletalimalo, o le Code o le vasega autu ma faʻalapotopotoga o apili.

O le fesuiaiga polokalame o loʻo aofia ai i le aitalafu aitalafu

E uiga i tala pepelo

1. Credit Distory (e mafai ona nono tupe) e faasino i se nonogatupe faletupe.

2. O loʻo fesili mai 2.Bbanks le mataupu e aumai ai le maliega tusitusia e maua ai se lipoti faʻamaonia i le Credit Christar Bureau.

3.SiBErate e maua ai se maliega.

4.Bnkk (o se tagata faʻaoga o le tagata faʻaaogaina) talosaga se lipoti aitalafu i luga o le mataupu i le Ofisa Tau o Auaunaga, faʻamanino ai mo le tuʻuina atu o faʻamatalaga auaunaga. O le mea lelei, o le Ofisa e tuʻuina mai se lipoti se lipoti poʻo le tali atu i le talaʻaga o lenei mataupu i lona database ua leiloa.

5. E liliu le faletupe i le Tskki ma se talosaga, o loʻo i ai le Bureu le talaʻaga o lenei mataupu. Tskki e nafa, ma o le faletupe apili i le faleuila faapitoa.

6.bank e faʻamaonia se nonogatupe i le tagata nono tupe ae talosagaina o ia ia malilie ia te ia faʻamatalaga e uiga ia te ia ma le nonogatupe na talia ia i latou i le Ofisa.

7. Tuʻu mai nei faʻamatalaga i le itiiti ifo i se tasi o le ata o tala pepelo.

8. O le AREA ona siitia le ulutala o faʻamatalaga aitalafu o mataupu i totonu o le Komiti Tutotonu.

9. "O se mataupu (sa avea muamua ma se taimi poʻo se tagata nono tupe pe mafai ona talosagaina lona talaaga talafaasolopito i le Ofisa e faʻamaonia atoa, pe afai o loʻo i ai atoa. Afai o le talaʻaga o le mataupu o le mataupu i totonu o le faʻamaumauga o lenei Ofisa e le auai, e tatau ona lafo atu se musu e musunaaʻi i le mataupu.

10.IMAM O SE ISI TAGATA E NOFOAGA FAATAUINA ATU FAʻAMATALAGA O LE O LE MRURO O lona faʻamatalaga talafaasolopito, i le CCQs. ATA O le Faalapotopotoga e faamalosia e tali ia te ia.

Tuuina atu o faamatalaga

O le mataupu o le talaʻaga o le talaʻaga o se muamua poʻo le lumanaʻi-mafai ona talosagaina se faʻamatalaga atoa i totonu o le Bureau e uiga ia te ia lava ma le mauaina i le tausaga mo le saʻolotoga ma le tele o le pili (Mataupu 8). E agavaʻa o ia e luʻiina mea i totonu o lona talaaga o talaʻaga, pe a manaʻomia le lafoina o se faʻamatalaga o le teuteuina ma le (pe) faʻaopopo i le MRUUU. Faʻateleina le 30 aso mai le aso o le mauaina o le tusi talosaga, e faʻamalosia le Bursau ona tali atu i ai: Faʻatinoina se faʻaopopoga o faʻamatalaga e ala i le talosagaina o le tala faʻasolopito. Afai ua faʻamaonia le faʻamatalaga e le mataupu, o le Bureau e faia ai suiga i le anotusi o le talaʻaga o le talaʻaga pe a fai e leai se teena o le tagata talosaga.

Ioe, e le mafai ona e iloa le mea o le le Burau o lau "mataupu." E manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi atu o le Tskki (mo le leai se totogi), lea e mai ai faʻamatalaga e mai le galuega uma o Brerenauus. Ae naʻo le ulutala vaega o le talaʻaga o le maitauina - ma e leai se isi mea sili atu. O le mea lea, o le setete o loʻo faʻailoa mai e le ogatotonu o le Faletupe o Faletupe, o le mea moni, e leai lava ni faʻamaumauga o le faʻatuatua poʻo le le mafaufau i le tagata. Tskki iloa na o le mea na teuina e le MRUPU lau tala faasee talafaasolopito. I lea tulaga, e mafai ona na ona mafai ona e talia i lenei mataupu, ona o lona tau e le mafai ...

E mafai foi ona faʻafesoʻotaʻi e le Vkkki se faʻapotopotoga aitalafu (Credit History e le tagata lava ia), e fiafia i le sailia o le tala o le aitalafu a le borrowers. O le a mauaina lenei faʻamatalaga e leai se totogi (faʻapea

Ofisa o tala faʻamaonia o tala ua fuafuaina e faʻatatau i luga o konekarate faʻavae (o lona uiga, mo le pili) auaunaga mo le tuʻuina atu o lipoti aitalafu. Ole pepa aloaia lea e maua mai e kamupani fiafia ma tagatanuu na talanoa i le Ofisa. E aofia ai vaega e lua o le suʻega o talaʻaga ma le autu. O lona isi (tapunia) o le vaega na o le mea na faia na o le mataupu "talimalo" o Credit Talafaasolopito; I se faʻaopopoga, o le Faʻamasinoga (Faʻamasino) I lalo o le Amataga I Tagatanuʻu, lea i totonu o malosiaga faasolitulafono i le asiasiga a le Faatagaga a le Faalapotopotoga.

E tusa ma le Mataupu 9 o le Ofisa a le Ofisa a le Ofisa e fesoʻotaʻi i le atinaʻega o le Tala Fua o (Scoreat) metotia o loʻo aofia ai faʻamatalaga aitalafu) o loʻo avanoa foi.

Manatu Fasioiga

Faʻafefea le tulafono "i tala tau aitalafu"? O le a le mea e faʻatali mo le lumanaʻi o nonogatupe?

IGOR ZHIGINOV, Sui o le laupapa, ulu o le matagaluega o le matagaluega o le taulaga mokesi mokesi: "E tusa ai ma aiaiga o le tulafono, mai le 1 Myun 2005. O le a i ai, e tele oi latou o tala pepelo ua uma ona totoina interfax "ma le" Boal Boarau o le Credit History "faʻapea foi ma le" soʻotaga Credit Chortar's Banks o loʻo faia e le o le faʻatonutonuina. O le a le tele latou te manaʻomia, faʻataʻitaʻi le a faʻaalia. Masalo o le a avea ma tagata faʻatau i le mataupu o le genration Federation. Peitai, e taua le faʻaaogaina le itiiti ifo i le lua i le tolu tausaga. O lona uiga, e tatau i lenei tulafono ona fesoasoani i le lumanaʻi i le ono mafai ona iloiloina talosaga ma faʻaiuga muamua e faʻatatau i aitalafu muamua. "

Alexander Khosheskonto, Sui o le Komiti Faatino, Ulu o le Matagaluega o Galuega ma Tagata Odosoaisfanisela Leine Na amata ona talanoa talu ai nei Mo le mauaina o se nonogatupe o le a sili atu le sili ona faigofie: Faʻavaveina le faʻaaogaina o gaioiga faʻatulagaina i luga o le nonogatupe talosaga mo le faletupe, faʻapea foi ma le taimi puʻupuʻu, o le a le tupu se gaioiga e manaʻomia o le tagatanuu e tatau ona faʻaputuputu le talaʻaga o le talaʻaga. O lea, o foliga mai o le Burau o le a muamua muamua ma sili ona taua e faʻafaigofie ai le lumanaʻi o tagata nonogatupe i le lumanaʻi Galuega o le Bureau Credit Cuau o se mea le fiafia i tagata faʻatau mo tagata faʻatau, toe galo "e uiga ia latou matafaioi i tagata aitalafu, faʻapea foi ma i latou e faʻaalia le tele o taimi uma Lelei fua. I le tele o taimi, o tagatanuu faapena e ono mafai ona mafai ona faitauina e le gata i luga o le faletupe aitalafu, ae faʻapea foi i isi tautua, pei o le nonogatupe o le inisiua ma le totogiina o inisiua. Setema 2005 O lo matou Faletupe o loʻo saunia faʻamatalaga i ana tagata nonogatupe i luga o le Bresaus o loʻo aofia ai i totonu o le setete resitala o le Credit Beareaus: "O le Ofisa o Faʻamaumauga o Faʻamatalaga".

Oleg Duterienko, O le Sui Usiitai o le Komiti Faatino ":" Ia iʻu loa le Ofisa o Faigaluega Tautalaga Tausalau ma o le a avea ma se manatu o tagata nono. Faʻateleina le GaReau, ma o loʻo faʻapea, o le mataʻalia o a latou galuega e faʻalagolago i au o loʻo auai i le tau o le BOVON. O le a tupu pe a o le a faia ai le tau o le Boroobase i lenei gaioiga. O le a iai se faʻavae tele o le tagata faiʻai. Ae o fesili i le tulafono "E i ai lava soʻo se tala faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e uiga i le tagata siaki ua naʻo le faʻatagaina . E aliali mai i le faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga i le le mautonu nonogatupe i le database e le mafai ona faia uma. E le gata i lea, e talafeagai ai le faia o se feterale aitalafu o tala pepelo. "

Puipuiga ma Puleaina

E uiga i tala pepelo

O le fausia-i faʻamatalaga o fesuiaiga o fesoʻotaʻiga i le va o faʻalapotopotoga eseese e foliga talafeagai. Ae o le a iai le auala o le faʻamatalaga moni o le mea moni o le mea lilo, o le a maua fua i le faʻatau fua? E tuuto lea i le tele o aiaiga o le tulafono.

Muamua, i le faatufugaga. 7 (vaega 5) Malotinoaina faapea o le aiaiga o faʻamatalaga e tusa ai ma lenei tulafono e le o se soliga o le ofisa, faletupe, mea lilo poʻo faʻapisinisi. Lua, e tusa ai ma le Vaega 2 o le mataupu lava e tasi, o le Ofisa o Faʻamaumauga Faʻamalieina le puipuia o faʻamatalaga ma le puipuiga o le teuina o ana gaioiga, teuina o le teuina ma le lafoina. Taitasi Cherau tatau ona i ai se laisene mo le puipuiga faʻapitoa o faʻamatalaga faʻalilolilo (vaʻai.17 o le Federal Corpon Nu. 128-FZ o le 08.08.2. O ia laisene faʻafitauli o le feterale faʻatekinisi faʻatekinisi ma faʻasalalauga auaunaga (FSTEC). Lona tolu, o le masoa ma o latou ofisa e nafa ma le faʻaalia o le tuʻuina atu o faʻamatalaga maua. Tulafono №219-Fz maliu Tesema 30, 2004. Suiga i le tulafono o soligatulafono: Tulafono faasolitulafono e maua ai ma (pe) le tufatufa atu o faʻamatalaga o loʻo avea ma tala faʻasolopito o le 10 i le 25 maualalo totogi ( O totogi maualalo), i le au ofisa, mai le 25 i le 50mother poʻo le le faʻatagaina mo le tolu tausaga, i luga o vaega faaletulafono, mai le 300 i le 500 minute. Mo ni soligatulafono matuia, o le tulafono o le tulafono o soligatulafono ua saunia.

E pulea le faʻatinoga o le tulafono "i tala o aitalafu" ua fuafuaina e se tagata faʻatagaina tulaga. Toe manatua ma le foia a le Malo o Asf Nu 501 o le 10.08.2005. Na tofia e le tagata pule pule o le tino e faʻatino galuega e pulea ma vaʻavaʻaia gaioiga a le Ofisa o aitalafu aitalafu "o le feterale auaunaga mo aitalafu aitalafu (FSFR). E taʻitaʻia le Tusi a le Misiona o le Merau, faʻatutu ia manaʻoga mo le tulaga tau tupe a le Ofisa Ofisa o le Ofisa o le Ofisa o le Ofisa o le polokalame a le Ofisa o le Ofisa o le polokalame a le Ofisa o Pulega, e fai ma suʻesuʻega.

Taliaina o le Tulafono "i tala tau aitalafu", o le Setete o loʻo taumafai e foia le faiga o lo latou tuʻuina atu ma toe totogiina e tuʻuina i latou uma le faʻailoga lelei. A maeʻa sina taimi, o le fesuiaʻiina o faʻamatalaga i tagata nono tupe o le a amata galue i se malosi atoatoa, o le a saofaʻia i le faʻavaeina o se maketi Manual ma faʻafaigofie taualumaga mo le mauaina o se nonogatupe. Ae, paga lea, e leai se isi o latou tagata faʻapitoa ua faʻaalia ai le ono faʻaitiitia o tupe faʻaalu i Lumans i le lumanaʻi I se aotelega, o le faiga faatoa amata ona galue, o lea o le a tatou ola ai, vaai ...

O le faatonu faafetai "Raiffeisnanbanksbank", "City Mokesi" ma le "Actack Bank" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili