Teine svetles

Anonim

Filifiliga mo le faʻatulagaina o se teine ​​talavou: kapeneta i luga o le pondam, o loʻo i totonu o se tagata faʻafiafia, se laʻititi tulaga i totonu o le fale mautotogi.

Teine svetles 13581_1

Teritori o le saolotoga

O le potu o soo se talavou e le fiafia tele i le Au Paia. E aunoa ma le soona faʻateleina e mafai ona taʻua o se teritori e mafai ona taʻua, o le sone o le saʻo le saʻolotoga. Ua le o se fanau, ae leʻo le bu puipuir, ae o le matua faʻapitoa lava, nofoaga faʻapitoa, o se ituaiga amata faʻatulagaina ae leʻi alu ese mai le matua.

Teine svetles

Teine svetles

O le tali a lenei potu o le 14-tausaga-matua Poroina-fiafia, alofa ma le poto masani. E le tatau ona suʻesuʻe i lona potu ma tamaiti, ae o meaalofa a le taupulega. Na ia manaʻomia se potu malolo ma faʻataoto i le faʻaputuputuina atoa, eseʻese nofoaga mo faʻafiafiaga ma galuega ile meaaoga. Ae i lena tausaga, ou te le manaʻo e lagonaina le manaʻo o le loka i luga pe a e i ai i lau oe lava tertiutiri. O se vaega o le avanoa avanoa e sili atu faigofie pe a le o le o le i ai ma meafale ma le la
Teine svetles

Malamalama. O le mea lea, ao andreoustitaw walrov ma tauau e fau le pulega, lea na avea ai ma ofisa a le tamaʻitaʻi talavou i lena taimi, ma le nofoaga e teu ai mea taua. O loʻo faia le faʻaaogaina o le auvae Ua i ai ia Uokna se kesi, o lea na foia ai le faafitauli o le uila. I luga o le kapeta malu, o le mea e pipii ai, manaia le pepelo ma se tusi manaia pe matamata ata ma le uo teine.

Teine svetles

E sili atu le faigofie ona faia le faia o lesona pe a faʻatapulaʻaina se laulau tusitusia i ni mea le talafeagai: I mea uma, soʻo se isi pepa e ono faʻalavelavea ai. Aesli e talafeagai, ua lava le toe foʻi i le nofoa ma fiafia i le taʻavale utu.

Teine svetles

Teine svetles

Na siitia e le maneta le fola o le fola toetoe lava o le faamalama, o lea na faia ai e Windows Milleles mo le saogalemu. O la latou ata o loo tusia ai le mamanu o le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe feening o le podium.

Teine svetles

Mobile moega o le moega i tafatafa ma Dricks, nusipepa ma malutaga ma malu na faʻamaeʻaina lelei le kesi o le aʻoga. Mai luga, e mafai ona fai le lolomitusi, ma i totonu o loʻo iai se nofoaga mo tusi aoga, tusitusiga ma se tusi a le tagata lava ia.

Teine svetles

O le ato, e fetaui lelei ma le tele o le vaega o le steves, o le a taofia e le gata o se ulo filemu, atoa foi foi uma o mea e manaomia na te faanatinati ai. O le taufaasese o le atoatoa poloaiga e ausia i ni nai sekone.

Teine svetles

Tusi fata ma sikuea vaega e sili atu pei o se fale ma le tele o faamalama. O iinei e le lolofi ai tusitusiga i tafatafa ane, o tagata faʻamau ma le tagata fai talanoa le tasi i le isi, ma o loʻo teu e le pusa manino o le palasitika ma le palaniti.

Teine svetles

O le potu moe i le ao o le aso e pei o se tamai potu malolo, ae o le sona na taalo i le afiafi, ma o le laulau ti tip avea ma moega. O le taimi nei na toetoe lava o le mamafa o le tino, o le fasi meaaliga o meaafale ile faʻata ile faleuila, o le faleuila o le potu.

Teine svetles

O le itu pito o le podium o loo ufiufi i le laumua mo nisi o tamatamai lima mama, lea na ufitia le foloa. Ona o lenei, o le pito i lalo o le potu e le foliga pogisa, ma pogisa laasaga ma pito i luma o pusa ua iloga i le talaaga o le la belach ma beepe kapeta.

Taifau a Princess

Naʻo le pau a le afafine mo ona matua o taimi uma o se tamaʻi purinisese. Eou, o le mili-malo e tatau ona maina ma le fiafia. O se tamai potu, o se mea e pei o se tamaʻi meaʻai, matagofie matagofie ma poletilin oso, fugalaʻau agamalu i luga o le tagata e mautinoa o se tagata fiafia!

Ina ia faia se "teine" i totonu, e le manaʻomia le faʻaitiitia o le potu ma fluffy piniki elefane ma le tele o aluga. Ab lenei tagata muamua potu. E sili atu le taua o le fausiaina o se lagona o le voluma: vaʻai le faʻafefeteina o le taualuga, vaeluaina le avanoa i luga o le moe ma le nofoaga faigaluega. O le galuega muamua na fesoasoani e foia ai eaves ma le matagofie o le mea e te fiafia ai: o le ata "oso" i le taualuga, fausiaina le taufaasese o le ulo. Iso le galuega o le galuega a le galuega a Paulo ma Irina Barana Cording: taumatau i lalo o le faamalama e lua pusa, i le va o le denk tu i luga. O le faʻamalama e teuteuina i tamaʻi mamoe, ma pupuni i fugalaʻau tele o loʻo faʻaauau ai le faʻailoga autu o le teuteuina o le potu atoa. O lenei mafuaʻaga mafai ona suʻeina i totonu o le pepa puipui, o le auala faʻamalosi a le nofoa ma e faitau le moega i luga o le moega, faʻatasi ai le potumoe ma le "kapeneta o le lautele.

Teine svetles

I se siosiomaga fugalaʻau, e oo lava i meaaiga pito sili ona vevela ua "taʻalo". Ua vaeluaina e le laulau ma tusitusi le laulau, ma liliu i totonu o se fale ulumatua a le Kapeneta.

Teine svetles

I totonu o le nichh i lalo o le kapeneta kamuta, o le faamalama hid mai se mata sili atu e le i vavaeeseina. O sina tamaʻi faʻata i se tino faʻataʻavalevale, o paʻuga mo 'oa laiti ... a o sauniuni le maʻi matutua i le lipine o lona tina.

Matau faatasi

E tele taimi e te faʻalogo ai o le olaga o loʻo aofia ai paʻepaʻe ma lanu uliuli. O Avataga mai le masini o ia o sea totonu e pupula ma manaia ua tele naua, tusa lava pe puipui o le potu!

Teine svetles

O lenei potu e masani lava o se fale mautotogi i totonu o se fale mautotogi i totonu o se tamai setete. O le potu o le vai-e toatasi i le tusiata o Tatiana Gudavova ma Olga Fominitova na mafai ona sailia le potu malolo ma le ofisa ma le potu, faletusi ma le potumoe ma le potu, faletusi ma le potumoe ma le potu, faletusi ma le potumoe ma le potumoe. Ae o le mea lilo autu o se nofoaga e moe ai, nana i totonu o se sechhoard i pa. O lenei ua e le mafai ona fefe ona o le a maua e le moega le fiafia o tagata vaʻaia e leʻi tatalaina e le au maimoa e leʻi tatalaina. Ae a uma, ina ia mafai ai ona nana lou moega mai se mata ese, o le talimalo e lava e faaputu ai pupuni malamalama.

Teine svetles

I le auala, o le potu taʻavale e le gata tele e alavai i ai, ae sili lava ona mataala. Muamua, ona o le ofu uma ma oloa o le aiga e teuina i se tamaʻi potu laititi, ae e matua lava le potu faʻafefeteina. Lona lua, aua o le fale mautotogi o lo o maualuga le taualuga. A'''ʻUPU, Ma o le mea sili lea ona taua, ona o meaafale mama, ae le o le avanoa avanoa. I luga o le shina ma le aufaasofia puipui o loo i ai ni fata paepae ma paʻepaʻe na faia i le lamepau o le laupapa laupapa, ma faitotoʻa laiti i luga o vaega. O nei rack chorobbes e faia e oka i luga o le ata o le aiga o le potu. E i ai mea uma e tatau ona e faia se uo teine ​​o le kolisi: fale puipui, tagata papa, o laʻau tapuni. A faʻapea talu mai Masha e le gata i le taofia o latou tele tusi ma pili, o le tusi lesona ma failauga, meaola ma mea e tele na aoina ai mo ni nai atunuʻu.

Teine svetles

E uiga i le malutaga o se ionazy, lea o le a le pine i luga o le puipui i autafa o le faitotoa ulufale. Aemaise mo Ia, o le Poloketi ua maua ai se ato e toetoe lava o i lalo o le taualuga. O le potu o le Masth, o loʻo soifua ai le Masa, i le ogatotonu, ae le o mamao mai le tele o auala taʻavale, ma le ea o le paʻunau iinei e manaʻomia.

Teine svetles

I le "potumoe" niche o loʻo lafi e le naʻo le moega. O le ulu o le ulu o se tamai fata lea o loʻo tuʻu ai le lamepa i luga o le vae fetuʻutuʻunaʻi, ma o se potu malolo matagofie. E atoa le tama teine ​​tausia o lana ata ata ma uo meaalofa.

Teine svetles

O le fale faigaluega o le matou tagata aʻoga e saʻo i le faamalama. Na o le pito i lalo o le Windows faʻapipiʻi se laupapa laupapa e taʻalo ai le tiute o se laulau tusitusia. O le Windows e fetaui lelei ma pepa lelei, lolomi ma isi mea matuia.

Teine svetles

Maeu le manaia le matamata TV, taoto i lalo o le palanikeke! I le ala, o se tamaʻi televise ma le LCD mata o loʻo faʻapipiʻi i le puipui i vae o le moega, ma tolu fata na faʻapipiʻiina i luga. A o osofaiga o le mautu iinei, e mafai ona felelei atoa i le aso ma se tusi, ma se pulega mamao.

Teine svetles

Aoina elefane Masha amata faafuasei. Ae na iloa e ana uo ona avea o se maga ogaoga, ma mai malaga uma ua faia o se mea na aumai mai le isi itu.

Faitau atili