Talosaga mo le Manuia

Anonim

O manatu faʻapitoa o le ata o le nofoaga o loʻo iai i le fale mautotogi e faʻaaoga ai le muamua masini teuteu ma mea faigaluega.

Talosaga mo le Manuia 13582_1

Soo se tasi ua galue i le fale e te silafia ai le faigata tele o le faʻatulagaina o ia lava, faʻaputuputu ma nofo i lalo, ma faitalia, mo se faʻataʻitaʻiga. O le a fesoasoani ile faʻatulagaina ole ofisa o le fale, ma mafaufau i le mea itiiti. Taulai mea e sili ona faigofie. A le o se lagona o le malamalama, pepa ma le peni, ae lafoai le lapisi, ae e te le tau taufetuli i totonu o le umukuka, e alu lava le galuega ma fua.

Matou te tofia avanoa

Talosaga mo le Manuia
Sanoma ata /

P.Grootes.

Talosaga mo le Manuia

Fiafia i se tasi e i ai lona lava ofisa. E le faʻatagaina oe e tagata Aesley, e mafai ona faʻatulaga, o le fale faigaluega e tatau ona faʻatulaga i le umukuka, potumoe poʻo le potu malolo. E mafai lava ona maua le filemu mai le lalolagi lata mai le saoasaoa o le telefoni, mamago vaega pe zonate avanoa e faaaoga ai se pusaaiu. E faalagolago uma i le teritori i lau filifiliga. Matou te taumafai ia mafaufau ni isi filifiliga mo le foia o lenei galuega.
Talosaga mo le Manuia
Sanoma ata /

L.faumare.

E mafai le vavaeʻese le kapeneta mai le potu malolo e faʻaaoga ai se kapoti. I luga o le pito i tua o se taofi o le taofia o le taofiga.

Talosaga mo le Manuia
Sanoma ata /

D.Brabrandma.

Puipui i luga o uili (IKA) - o se filifiliga talafeagai mo zong avanoa. E faigofie ona suia le tulimanu o le galuega i le tulaga o le faʻasoa pe a iai se manaʻoga.

Talosaga mo le Manuia

I le uluaʻi faʻapipiʻi (magui) e le gata e faigofie ona teu pepa. Aesthetics, foi o se finauga i le faalapotopotoga a le nofoaga faigaluega.

Talosaga mo le Manuia

Sanoma ata /

A.Faʻaleew.

Manatu o le ata mai le drywall o le isi zoling. I le tulaga, sa avea ma se tamaʻitusi, na avea ai ma se tamaʻi kapeneta i tafatafa o le potu 'ai. Pepa ma o loʻo tuʻuina le tā mai ai. Minus o lenei vaifofo o le leai o se leo leo.

Le-faletupe fofo o galuega a le baal

Talosaga mo le Manuia

Ina ia o lau fale faigaluega foliga muamua, taumafai e faalatalata atu i lana mamanu e le masani ai. O fata ma faʻamalolo faiga e malie, fuafuaina mo le umukuka. Lagona oe lava i le decorator. Mo musumusuga, e mafai ona e alu i le faleoloa mea taalo a tamaiti pe o le maketiina o maketi. E le taʻuina e le au alofa se mea tatou te fautuaina ai oe e tusi se tulimanu e galue ai i le sitaili o lapisi: o loʻo mafai ona i lalo o kuki, fagu palasitika ma isi "mea le talafeagai".

Talosaga mo le Manuia

O le fale faigaluega ua faaauupegaina i uʻamea uʻamea ma ato (ika).

Talosaga mo le Manuia

O le faʻamalologa faʻale puipuiga mai le laina fagota ma le faʻamalologa e matua lautele lava. E mafai ona faʻatauvaʻa pupuni pe faʻaaoga i le nofoaga faigaluega o se tagata e umiaina mo aitema.

Talosaga mo le Manuia

Matagofie, uluai ma gaosiga teuina teuina cd (Kozail).

Talosaga mo le Manuia

Talosaga mo le Manuia

Aisea e te le sailia ai se mea aoga mo ofisa o le fale i le umukuka? O le pepa o loʻo iai le pepa e talafeagai mo le teuina o ata poʻo le Watchman. I luga o le masini faamago mo le cuslellery (uma o le faasee faasee, ikea) o le a sili ona fetaui tusi, tusi ata. Tuu atu le finagalo o lou manatunatuga.

Talosaga mo le Manuia

O se mea malie mo le CD i le ituaiga o se palasitika palasitika caterpillar (Kozail) atoatoa fetaui lelei i totonu o lau fale faigaluega.

Talosaga mo le Manuia

O le lelei o nei uamea uʻamea pusa o loʻo i ai o latou le saʻo le saʻo. O mea uma e te faia o le a i ai pea taimi uma. Ia e mautinoa e mafai e nonoaloa le auala savali e feaveai ai mea mamafa, pei o tusi. Ata, albums ma disk iinei e matua talafeagai foi.

Taʻaloga i le nana ma saili

Talosaga mo le Manuia
Sanoma ata /

D.SSTraeatemeaer.

Talosaga mo le Manuia

Natia i totonu o le fale atofaina e le o se mea fou. O meaafale oloa na manuia ai i lenei. O le Logatupe ma le "mea lilo" ua faigofie nei ona faʻatau i totonu o le faleoloa. Peitaʻi, e mafai ona fausia se tutusa "faʻalilolilo" ata. Ina ia faia lea, e tatau ona e mauaina se laulau komepiuta, matou te fautuaina ai lofu i totonu o le Kapeneta. O le umi ma le lautele o ona countertaptops tatau ona faʻaaloalo i se mea itiiti nai lo le mea moni na filifilia mo le suiga.

Talosaga mo le Manuia

O le gagau o fata o se mea, malie pe a leai se avanoa. E mafai ona faʻamalosia i luga o le faitotoʻa o le kapeneta poʻo totonu atu. Aesy ia malupuipuia o le a faʻatulagaina i le laulau pito i luga, o le a latou faʻaauau le laulau. E faigofie lava ona latou faʻataʻoto se tamaʻi lolomitusi, Usernapers Foarers, DOCOMPAMS pepa. Ma nei tulaga o le faʻalauteleina o le galuega o le fale faigaluega. Ae na te taʻai o nei fata, o le a tatau ona aveese se mea poʻo se mea.

Talosaga mo le Manuia

Komepiuta laulau ma le toe tatalaina le galuega "mikael" (IKA) (775076cm). O le pito i lalo o fata e mafai ona seti ma le malologa i le itu taumatau pe alu ese. E faigofie lava ona faʻaleleia le poloka poloka o le komepiuta (lapoʻa e 25kg).

Talosaga mo le Manuia

Faʻavae i luga o suʻesuʻega lata mai, fomai mautinoa e aoga le galue i le afa afa-matwerwer i luga o le nofoa maualuga mo le ivitū

Le tuua le laulau

Talosaga mo le Manuia

E taʻua o le manatu o le tuʻufaʻatasia o le umukuka ma le Kapeneta na aliali mai i totonu o ulu o Siamani. Ava tatau, aisea e faʻamau ai se taʻamilosaga tele, Afai e leai se isi 'ae e leʻi mafai ona' outou 'inā. Ia, o lenei filifiliga e matua talafeagai mo se aiga laʻitiiti, lea e le faʻaumatia ai e le aiga se aso latalata i le ipu ma le uafu. Osofaiga mo i latou e faia mea uma i le taimi, ae le o le galo e uiga i le moe, meaai ma savali i le ea fou. A o latou fai mai, Galuega Galuega, ma le 'aiga o le aoauli i luga o faasologa.

Talosaga mo le Manuia
Sanoma ata /

D.Brabrandma.

O le faʻamoemoe o le moli o le laulau ina ia mafai ai ona sili ona lelei mo galuega fatu, ma mo taumafataga.

Talosaga mo le Manuia

Laugatasi Laupapa ma mataʻitusi maneta (maguis) e mafai ona faʻaaogaina o se ituaiga o "faʻamanatu", faʻapipiʻi pepa ma faʻamaumauga poʻo ni ata matagofie.

Talosaga mo le Manuia

Filifilia pusa e taʻu ai le galuega faʻataʻitaʻi. E mafai ona faigofie ona palasitika poʻo le lelei, ma le Pietro Dreazreti ata.

Talosaga mo le Manuia
Sanoma ata /

D.Brabrandma.

E leai se mea e masani ai le fale faigaluega, ua fuafuaina i le ituaiga o le pusa. Ma le "Kapeneta": ua leva le laulau, e toalua pe tolu tagata e mafai ona ogatasi i le taimi e tasi. O se galuega a le minus o loʻo vaʻai atu i ai ma tuʻu le tele o pepa ma tusi o le a le mafai.

Lau galuega ma lau fanau

Talosaga mo le Manuia
Sanoma ata /

B.brussee.

Talosaga mo le Manuia

E i ai foʻi le manatu o tamaiti ma galulue i le fale - E lua mea e le atoatoa. E moni, i tua o fanau o le matua atamamai manaʻomia le mata pe a mata. Pau lava le auala e leai se totogi e feoai solo i le fale mautotogi ma se laptop. I le tulaga, o le kapeneta mo oe o le a le isi a o ese le potu malolo, ona la umukuka, ona sosoo ai lea ma isi potu. Afai e aʻoaʻo e tamaiti i aʻoga, o latou laulau mo vasega o le vasega pepe. E mafai ona e taumafai e faʻatulaga se galuega masani o le ae faʻasoaina atu i lau tama.

Talosaga mo le Manuia

I luga o se uʻamea uʻamea (kartell), e mafai ona teuina tusi poʻo le CD.

Talosaga mo le Manuia
Sanoma ata /

D.Brabrandma, D.Vandiijk.

O le laulau kofe e mafai ona avea ma se le tumau pe faifai pea "sulufaiga" mo fale faigaluega. Ae o le Atua e te popole ma mulimuli i le pepe, ioe Aesli leai ni filifiliga?

Talosaga mo le Manuia

I uʻamea uʻamea (kartell), e faigofie ona tausi tusi faʻapitoa. Tuu meaalofa ia te i latou mai luga atu, ma o le a latou suia nofoa.

Talosaga mo le Manuia
Sanoma ata /

D.Brabrandma, D.Vandiijk.

Filifiliga o fale faigaluega mo le faiaoga ma le lua tamaiti aoga. A popole le faiaoga, faafeagai ma soo, e faigofie atu le fausiaina o se talanoaga ma ia le mafaufau i tamaiti. E manaia le faʻatauina o se laulau ma atigipusa, i le mea e mafai ona e teuina mea e tatau ona i ai i le lima e aunoa ma lapisi i le taimi e tasi o loʻo galue.

Nofoaga mo polofesa

Talosaga mo le Manuia

Ie mautotogi, o atigipusa, teuina o malamalama lelei o le tulaga galue o se faʻavae o soʻo se "galuega" Vaega o le faʻatulagaina o le Ofisa o le Matagaluega e faʻasalaina e gaioiga faʻapitoa. Matou te ofoina atu se faʻataʻitaʻiga o le faʻatulagaina o galuega faʻamoe. O faʻailoga faʻatusa o lenei mea e te filifilia: tautau mo oloa faʻaiʻu ma ni vaega tele o fasi ie, manino o koneneina, o le mannequin, o se faʻata tele mo le fetaui lelei.

Talosaga mo le Manuia

O le faʻavae o le fale faigaluega o le laulau "Vika aʻin" (1207570Cm) ma le "Hillbert" nofoa (535599999999999). O isi vaega-laulau Lapamp "Togafitiga" (faʻapipiʻi i le laulau) ma talafeagai mo le teuina o tamai mini-droresser "fiossa).

Talosaga mo le Manuia

Laʻutiiti mea taua na fuafua mo masini faʻapitoa e faʻaaogaina lelei i fagu tioata. Ua faamalosia ai pusa afifi lelei.

Talosaga mo le Manuia

O mea lelei palasitika (kozaiol) - o se tu mo seleulu ma se tagata e umiaina e le gata i le tamaititi aʻoga, ae e leʻi faʻatupuina ai le tagata matua.

Talosaga mo le Manuia

"Trufle - i luga o le lima, faʻamatalaga - aʻo leʻi i ai o ou mata" o se moliga o soʻo se fale faigaluega. A e lava pe a fai o se tagata faʻapitoa na te faʻailoaina iinei. Faʻaaoga pusatele mo le teuina o mea laiti. Faʻataʻitaʻiga o ie, ata, tusi ata, galuega mo taeao ma sili atu le sili atu e mafai ona mimilo i luga o le Komiti o Faʻamatalaga Kamupani ina ia aua neʻi liligi lau kesi.

Faitau atili