Tropic faia

Anonim

Tonu Greenthorous ma Wink Grouns: Tusi Faatalatalanoaga, ata ata, vai ma le toe fanau faiga, meafaigaluega.

Tropic faia 13586_1

Tropic faia

Tropic faia
O aso nei o le Histal Stur-Holi-vevela i le Vitola 200 vai suauu mai le Viessmann (A) ma Legano G225 mai BUNEUS (B)
Tropic faia
Ata P.nikolaev

I totonu o le Greenthouse, Mavaega na vevela, pei o se tulafono, e le aoga

Tropic faia
De dietrich.
Tropic faia
CTC.

I le i ai o le pule faaleoleo o le eletise eletise, o le aso nei biliar e toetoe lava a le mafai gafatia

Tropic faia
Spl / Sasaʻe Tala Fou
Tropic faia
Visar.

Uamea-loloto paipa o loʻo faʻaaogaina i le faʻamafanafana o faiga mo le feaveaʻi o le vevela

Tropic faia
BioOS / Sasaʻe Tala Fou
Tropic faia
"Esotherm"

Mo le faʻamafanafana o le ea i le taumalulu togalaʻau fanua, o le vai o vai o loʻo faʻaaogaina i le 700mm maualuga. Ua tuu i latou i glazing, faataamilo i le lautele o le fale gaosi

Tropic faia
Alfa leva

Tape le vevela vevela, "filifilia" vevela mai le vevela o le tino mo se fale vevela

Tropic faia
Ata M.romakin

Tropic faia

Tropic faia
Alfa Laina Plate Vevel Exchangenge o loʻo aofia ai papatusi faʻapipiʻi ma coollant auala
Tropic faia
Desua faavaomalo

Faʻatupuina le faʻaaogaina o le Heat Trump BV460e i le Darsel

Tropic faia
"Elara"

Storm Select Ren Proteter ("Snut Gun")

Tropic faia
BioOS / Sasaʻe Tala Fou
Tropic faia
Verco.

O le au faigaluega a Fina i Greenhouse faʻatasi ma le vai o le faʻamafanafanaga o le vai e faʻavae i luga o paipa poʻo le conterctors ma eleele

Tropic faia
Lapataiga o Designer E.Proklova

Ata O.voronina

Moli ma le eletise eletise eletise

Tropic faia
O le Haice Heats "Safari" C290 (A) ma C430 (B) galue i ituaiga eseese o suauu, Kerone, faʻapea foi ma le kesi pe o le kesi. Mo le vevela o le vevela, na tuʻuina atu e le au o loʻo tuʻuina atu i le 'aʻai e talafeagai
Tropic faia
"Podolsk-interrajez"

I le ea-vevela o le faʻamafanafana o le faʻamafanafana, o le suauu faʻatatauina o oloa ua aveʻesea i le auala e ala i le chimney

Tropic faia
I le faiga o le auala o le auala o le ea vevela, o le ea mafanafana ua momoli atu i le tele o tulimanu o Greenthouses i luga o le o le ea
Tropic faia
E mafai ona faʻapipiʻiina oloa fou o le ea mo le lelei o le suauu

Aua faataamilo i tausaga uma, E le gata i le taumafanafana, e lava le fau faʻaputuga fale lauʻeleʻele i tafatafa o lona fale o le fale teu oloa, lea, fugalaʻau ua fuga.

Mai le talaʻaga o le fesili

O le moli moli, lanu moli, lanu moli, lanu moli, lanu moli, e le i faafuasei. O le averesi o tupu o Farani, aemaise i aso o le fakate o tupu, na masani ona latou faʻafilemu foʻi laʻau leaga, ua tele lava vāina e maua e citrus. O le muamua tioata na fausia tioata na fausia i totonu o le Botanicacal Garden o Belteren (Holani) i le 1599G.Vinylia i le Vebsee Cars, ma le Chelsea Carssasa 1685 Mo le taimi muamua, lalo o le faʻamafanafana o le eleele na faʻaaogaina.

O le fausiaina o le vevela vevela e iai foi le tala faasolopito o iai. O le vevela i totonu o le laupapa-tiliva i luga o le '' 'auala laupapa "amata ona aliali mai i le pito o le xvii senituri i le omea o le susuga o le moa. I le taimi lava e tasi i le arkhangelsk, latalata i Moscow fanua o le Prince M.A.. O le lua Greenhous Mo Greecas Mormas (Oleander, Laurel, Laurel, Laurunder I le muamua xviiv. Na ou faataatia atu ia Peteru fale vevela i le togalaau o le taumafanafana ma le Scmamaric Maalelega o St. Petersburg.

Mulimuli ane, o lanumeamata lanumeamata, faʻamoemoe tele mo le tuputupu aʻe o fualaʻau o le taumalulu i le taumalulu (pineapple, vine idy), avea o se elemene taua o le USsers ma le maota e le mautonu. E masani lava ona latou tuʻufaʻatasia galuega o le "falemaʻi i lalo ole tioata", kalapu ma siva, teuteuina i ata vali ma tau, pei o le mastercow. O le tele o aoina o laʻau o le fale o laʻau o laʻau i Gardens P.A. Demeov i Moscow (lona lua o le Xviiv) na masani ona faʻafeagai i Moscow

Ina ua mavae Oketopa 1917. I Lusia, vevela lanumeamata i fale, faʻapea foi ma le ono mafai ona mauaina o ia meatotino, na faʻateʻai malie. Na o nai tausaga talu ai, pe a faatoa maua e tagata fale taumafanafana, sa i ai le tului i tekonolosi o le afu o tapunia vai, na o nai le faʻafaileleina o fugalaʻau sa iai. O le fausiaina o le tele o le tele o le tele o laumei lanumeamata ma le taumalulu togalaau i tafatafa o le atunuʻu fale e toe faʻafouina i aso nei.

Winter Garden Sheet System System:

Tropic faia

1 cetedwards;

O le siʻosiʻomia o le Paʻu paipa o le fola folasaga faʻataʻitaʻi ma faʻamafanafana le eleele;

3- Aoina o le kapeneta

Mo le toe fuataina o tu ma aga!

I totonu o tusitusiga faʻapitoa i luga o le vaomatua tamaoaiga, o le faʻateʻaina o le malulu lanumeamata, lea o le mea sili ona maualalo le vevela o loʻo tausia i le taumalulu: e tusa o le 1-8C. Peitai, o le uiga o le upu "o le faleʻoloa" i aso uma o le olaga o se tagata lautele: o le potu lea mo le tuputupu aʻe o laʻau e le aveina i fafo o lenei vaega. O le mea lea, o moli e masani ona taʻua o isi (aofia ai ma le mili) greenhouseses ma se vevela i le tau malulu seʻia oʻo i le 25-30c. O ata faʻapitoa-ituaiga o lanumeamata, lea e fai ai se lagolagoina o le laau, o le fatuina o laʻau, ona faʻamalieina ai le savali. O okketi e mafai ona vaitaʻele i le vai ma le gataifale toto ma vai fou ma sami.

O aso nei lanumeamata e masani ona aofia ai se faʻavaʻa (faia, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le "mafanafana aluminum") ma glazing. Faʻateʻa ni isi mea i le pepa e tasi e faʻaaoga ai le faaluaina-glazed Windows, Cellular Polycarboate poʻo Cellular Mole Greylic Gress. Talu ai o le malamalama loloto e aafia ai le ata o ata o laʻau, e sili atu le maualuga o le moli o le fale vevela (o le a mafai ai ona e maua le tele o le ao). O nisi taimi ua na o se moli taualuga. I le alofa, e manaʻomia le tuʻuina atu o se faiga o le malamalama o le malamalama. Tele taimi e masani ai, "togalaau sivalaʻomia 'ua faʻapipiʻi i le fale, ina ia mafai ona e mauaina i totonu o le faitotoʻa poʻo le folasaga, pe tuu mamao mai le fale. Polokalame Vasega Aofai o Vaiaso (o le sili sili ona taua o le auala i totonu o latou) i moli manaʻomia o le tau o le tau o le lagolagoina, o le lega o ia.D.

Ua e maua sau fanua lauʻeleʻele, tusa lava pe le tele, e masani lava o miti o soʻo se tasi oi latou o loʻo faʻatupuina le faʻaofuina o vailaʻau ma fugalaʻau. I mea uma lava, e mafai ona teʻaina le faʻatoʻaga o le Tausaga ma le galue o le a maua ai le fiafia moni. O loʻo avea ma puna o le mafanafana o le vevela o le siosiomaga o fualaʻau masani ma fualaau faasaina mo lana lava laulau.

O le microclite o le togalaʻau o le taumalulu e aoga tele i le soifua manuia o se tagata, i le tulaga o lona paʻu (ma le suavai o le 50-60%). O loʻo ia te oe le aia tatau e faʻaaoga ai le fale gaosi (pei o le masani i le muamua-Revolusione Lusia) o se Hall mo le mauaina o tagata asiasi i fafo atu o le fale autu. I le taumalulu, i le tautotogo ma Autumn o loʻo i ai se faʻaopopoga sili ona mafanafana ma talanoa ma uo.

Vevela "faletalimalo-lanumeamata":

Tropic faia

1- Le faavae ole fale gaosi;

2 - Ami;

3-sima auala;

4- Pulefetagotai;

5- ua malosi ai le malosi o le soifua maloloina;

6- paipa

I luga o toese

O le fausiaina o fale mafanafana malu o le galuega faigata, o le vaifofo mamafa o le a manaʻomia ai ni mea taua i le atinaʻeina. O le tele o taimi e mafua mai o le tulaga o le filifilia o le stting stating system.

Ia iloiloina le tele o le anotusi o le fale vevela (o le tau o le vevela), e manaʻomia le faʻatinoina o le faigofie. Ia faia lea, fuafua le nofoaga o sifi ma le vevela e tatau mo le anotusi o laʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻaaliga mai i Terpics ma fualaʻau o le 'aina e manaʻomia le vevela i le tausaga atoa. Tele o latou e saʻo i le 18-21. E manaʻomia foʻi le fuafuaina o le tulaga o le tulaga o le pito i lalo o le vevela i le itulagi o loʻo iai le togalaʻau o loʻo iai (i le vaega o le -29C). Le aofaʻiga o le vevela faʻaseʻe o mea na fai ai le fale gaosi e faigofie ona faʻamalamalamaina i le tusi faʻasino. Mo le lua tioata, e mafai 2.98 kcal / (m2 o faʻalavelave faʻafuaseʻi).

O le faʻavae o le manaʻoga mo le vevela e faʻapea: o le slazing eria e faʻateleina i le vevela o le tele o le faʻateleina o le vevela ma o le vevela o le galuega. E fuaina i kilokalority i le itula (kcal / h).

Mafaufau i se faʻataʻitaʻiga pe a oʻo mai le laufanua o le 140m2 (mautu glazing o se fale vevela ma le tele o 66m), o le vevela faʻaleleia e tusa ma le vevela. Fuafua: 140m249с2.98 KCAL / (M2CC) = 20443kkal / h (lapotopoto). Talu ai o le tele o tulaga, o le mana o le faʻamafanafana meafaigaluega ua tuuina mai i le watts ma kilomilo, o le tautua na faʻaliliuina i le watts: 1w = 0.86kkal / h. O lea, 204430.86 = 17581W (tusa o le 17.6 kw). O le tele o tagata, ia amanaia le leiloa o le vevela ma le ea ua le mamao, e ala i le eleele o ai.p. O le mea moni, o le Helama o le a faia i le malosi atoa o le ono-fitu masina i le vaitau o le laʻei, ae o meafaigaluega e tatau ona faʻaaogaina i lenei paneta malaia.

O le mea moni lava, o le faʻamafanafana meafaigaluega mo le fufuluina o fale lanumeamata e masani ona aofia ai se faiga o le faʻamafanafana o le ea, faʻapea foi ma eleele ma racks ma fugalaʻau o le fale gaosi). Ole tele o mea uma, vai ma le ea malulu o le ea e talafeagai mo lenei.

Ata fuafuaina o le mumpting system o le fale gaosi:

Tropic faia

1- Anapou o le palapala o le eleele;

2- fefiloi le alatoto;

3-heating masini;

4- vevela tausi soo se nuu;

5- Pepa vevela vevela;

6-Depamaoning Poing i le va o le Maota ma le Fale Maugata Tele;

7 - pamu;

O le 8- silika tane;

9- E otometi vaega

Vai, vai

O le faʻamafanafana o le faʻamafanafana o le fatu o gelhomesina e faʻaaogaina i soʻo se mea. E maua ai le tele o toniga o le vevela, lea e sili ona alofagia e laualuga.

O le teutupe o loʻo faʻaaogaina e pei o le vevela o masini (faʻalagolago i le vevela o le coollant), palasitika po o le shuming strapess (mo le polmer compit). O loʻo tuʻuina i latou i le pito i luga o le fale o le fale vevela - i lalo o le faʻamau, alavai gausa ma saito; I le ogatotonu o le sone, o puipui i luga, luga o le faʻavaʻa i totonu o fata, faʻapupula le faʻavaʻa poʻo pou pito i lalo o faʻatoʻaga ma i le va o laina o laʻau; I le pito i lalo o le sone, luga o le eleele i le va o laina o laʻau, i le faʻaputuga o puipui i fafo atu i le loloto o le 0.05-0.1 o le o le 0 i le faʻasologa o le 0.4 m mai le ata faʻailoga o le eleele o le pito i luga o paipa tapuni. Le itiiti ifo 40% o le vevela atoa, e aofia ai ma le eleele o le malosi o le malosi, e apalai i le maualuga o le 1m mai le eleele luga. O le tapunia ma le fetuʻutuʻunaʻiga lelei e maua ai eseʻesega (tapuni) ma le okaina o le vevela fesiitaiga fesiitaiga o masini i nofoaga eseese.

Mo faʻatoʻaga taua, pe a tupu aʻe i totonu o faʻasalalauga, ae le o paipa faʻaaoga isi ituaiga o faʻamanatuga, e pei o faʻatagata. O loʻo tuʻuina i lalo o le fale o le fale vevela, luga o puipui e ala i le faʻaleleiina o le faʻavae ina ia latou fausia se "auala vevela" i le alalaupapa o le potu.

O le eleele i le mamafa e masani ona vevela i le faʻaaogaina o le uʻamea-palasitika paipa. O le laasaga fola o le paipa e fuafua e le fuafuaina, ae o lona tau e le itiiti ifo i le 20-30 cm. O paipa e faʻapipiʻi i luga o se vaega o alavai tafe o le suauʻu (oneone poʻo le slag) ma le mafiafia o le sili atu i le 30 cm, pe a fufulu le eleele o le 40-50cm.

O le tauleoga mo le vevela o le lanumeamata e mafai ona vevela i le faʻaaogaina o le pole i le vaeluaga o le afi poʻo le eletise poʻo malutaga poʻo se fafie. Ile iuga, o le mataupu o le a faia ai se teuina o tupe mo suauu ma faʻaalu se taimi e faʻatumauina ai se bilū paluga malosi. Faʻateleina le tele o le malosi mo le "lanumeamata" poʻo le boair e sili atu ona aoga e faʻaaoga ai kesi masani. Maimau pe a fai o le amo o le fale gaosi e le i tuʻuina mai i le vaega o le fale, o le fale o le fale o le fale o le a tatau ona suia ma se tasi fou, sili atu malosi. Faʻafesoʻotaʻi le vevela o le ata o Greenthous (paipa poʻo ni mea faigaluega ma masini mo le mamafa o le eleele) i le faʻamafanafana o le fale e ala i le vaipuna vevela. E mafai ai ona e faʻaesea lou fale ma lou faleʻie faʻamafanafana o le a puipuia mai le tasi ma le isi ma faʻafaigofieina le vevela puipuia.

O le vevela o le Coollant i lala o mea na o le auʻaiga e tusa ma le 60-80S, ma le lala o le faʻamafanafana o le eleele - e oʻo i le 40c (ina ia aua le faʻaitiitia le root system). Vevela Faʻasolo i le va o le fale o le fale gaosi ma le faleʻaiga (e lua o polyarethane o le au pele, paipa o loʻo tuʻuina i le omea, o loʻo iai i le omea o le 1.5 mita e tusa o le 1.5 mita o le 1.5 mita o le 1.5 mita o le 1.5 mita o le 1.5 mita o le 1.5 mita o le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e tusa o le 1.5 mita o le 1.5 mita o le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e tusa o le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e tusa o le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e tusa o le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e tusa o le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 1.5 mita e uiga i le 15 m. Mo le tufatufaina o le malulu (proppolene glycol) i totonu o le vevela, o loʻo faʻaaogaina le pamu, ma ia totogi mo le faʻaaogaina o le vevela - o se tane o loʻo faʻalauteleina. O le umi o le faʻamafanafana autu e le tatau ona sili atu ile 10-15m, a leai o le vevela o le a tele naua.

Fausia se vai vevela mo greenhomess mafai mai vaega eseese. Tau mo kesi kesi ma le mafai o le 15 i le 90 kw e $ 550-6800. O le sili ona taugata ma sili ona lelei le sili ona taugata e maua ai le viessmann, Burerus, o le caullant (Siamani), dedetrich (Farao). O le ogatotonu ma le feololo tau faʻatau atu Roca (SPAY) Broulers, Protetherm (Slovakia), acv (Belgium). O le Burner i le BILER (pe a fai e le o sapalaiina i le pusa) o le a tau le isi $ 400-1500.

O loʻo manaʻomia e le Coumplation Pamps le $ 60-700, saunia le feʻaveaʻi o le malulu i le tino, ma le gafatia o le 3-75m3 / h e maua ai le maketi Rusias, Vib (Siamani), DAB (Italia). Maualuga-tulaga maualuga e faʻalauteleina ai tane manaʻomia e taui ai mo le vevela o le collant i le taimi o le faʻagaioiga o le faʻamafanafanaga o le vevela o loʻo maua ai le mafaufau (Siamani). Tape-Oto-Faʻatonutonu Foaʻiga o loʻo lomia e Danfoss (Dialmark), Herz (Austria), Kamupani Italia. O le tau o le pusa ua fuafuaina, faʻavae i luga o le fuafuaina o le $ 4 mo le 1m2 vevela o le fale o le fale.

E manaʻomia le tausia o le otometi e mafai ona foia le vevela o le puleaina o le vevela (i le tasi maualuga o le potu), faʻalelei le faʻagaioiga o le ofe ma faʻamalosi. O le gaosiga o otometi o loʻo auai i tagata faipule ma kamupani mamao mai le gaosiga o tagata faiʻai. O faiga i le faigofie o le vevela o le algorithm o le a tau le $ 75-170. O le averesi o faigata e mai le $ 300 i le 1000. Ma "o le" pepelo-up-proprable svexes ma le ono mafai ona faia le alofa mamao ma le $ 3500-4000.

O le vevela o loʻo tuʻuina atu i le lanumeamata ma o loʻo tufatufaina atu e ala i paipa. Tau mo Rusia Steel Batter oloa e $ 5 mo le 1pog. M. P. PAPANS MA LE SIMAME O LE 75m. Uamea-Polymer paipa mai Henko (Belgium), Medgerplast (Isaraelu), Aricor (Siamani) o le a tau $ 0.5-1.5 mo le lautele o 16MMER. O le tau o Convectoctors o le gaosiga o le atunuʻu o gaosia ma se Swel Ship Exenger ma Steel Firnge o le $ 30-50 mo le 1 km o le masini. E latou te faia, mo se faʻataʻitaʻiga, kzto, "Santechrom", "Esotherm" (Lusia). Aua le galo e uiga i le le malulu. E le o le mea e le oona plypylene glycol faʻavae suavai e tusa ma le $ 1-2 i le 1 lita; I le taimi lava e tasi, e ave ai le 200 lapisi i luga o le metating system ma tu resitala mo se fale puipui i se vaega o le 30m2.

Tuʻufaʻatasia "vai-ea" vevela o le tino o le fale gaosi:

Tropic faia

1 pai paikota;

2- le malaia a le minisita;

3- fetuunai o le vai vevela o le eleele

Manava manava

I le fale fanau e mafai foi ona faʻaaogaina le ea vevela vevela. E masani ona faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasia ma le vai (aofia ai paipa-o loʻo fesoʻotaʻi ma masini e fesoʻotaʻi i le vevela o le Swords Georrator ma le eleele Heing System). O le tuʻufaʻatasiga o le maufaatasiga o le faʻaaogaina o le lanumeamata i nofoaga ma le vevela i fafo o le malulu o le aso -20c ma lalo. O le faʻatinoga o le ea o le ea i le tuʻufaʻatasia o le handing coting system e sili atu ma le averesi o le 35-40% o le aofaʻi o le taumafaina mo le taumalulu o le vevela. Peitaʻi, i nisi nofoaga ma le le fiafia tele, e mafai ona faʻaaogaina le ea o le ea lanumeamata lea e mafai ona faʻaaogaina e pei o le autu pe fusia ma le eleele faʻamafanafana faiga.

O le faigofie o le ea vevela vevela tatau ona aofia ai le maualuga atoatoa ma le maualalo ai inertia: mo le 35-40 minute le ea o le ea e mafai ona sisi le vevela i le potu vevela i le 15-20. Lea e mafai ai ona e vevela le vevela o le fale o le fale o le fale ma le matala. O le tui mafanafana o le ea e fausia ai le gaioiga talafeagai ma le toniga mafanafana o le fale vevela atoa. E manaʻomia mo le malulu o le ea o mea tau taugofie nai lo isi auala.

O le ea ea o le ea (pe a o le ea o le vevela i le tasi nofoaga, pe a uma ona tufatufa atu i luga o le potu ma le fesoasoani a le ea o le ea poʻo le suavai suauu. E fesoʻotaʻi ma le laina paipa eletise eletise poʻo se koneteina ma le suauu faʻafaileleina; Ina ia aveese mea fai a le vaega i fafo atu o le fale o le fale o loo maua ai Chimney. Osofu ia na faʻatumuina le solotusi o le vaʻa ma faʻamafanafana o ia i le vevela e tusa ma le 40s, o le ea malulu ona tui lea o le tafe o le ea, i le mamao mai puipui i puipui o le fale gaosi. , i le maualuga o le 2.5m. Ina ia mautinoa o le feula le glazing, o le toniga vevela, faʻapea foʻi ma le sili ona lelei o le ea o le ea, ventiving gulles o loʻo tuʻu i luga o le ea.

O le ea ea o le ea e faʻapipiʻi e aunoa ma le ea. Mo lenei, latou te manaʻomia le tuʻutuʻuga o Fata o Fagafale - Fanikale tuʻuina atu i se nofoaga tuʻusaʻo ai le vevela kesi vevela vevela poʻo vai kalorifir. O ia masini faapena e mafai ona maua ai ni galuega sili ona lelei ma le fiafia i le fale gaosi, e aofia ai ma le tele o taimi uma e tatalaina pamu.

I le faʻaopopoga i le ea vevela o le vaʻa, e mafai ona e faʻaauauina le eletise eletise eletise e faʻavae ai i luga o se tasi pe lua-titi e le-lua-titri e le tumau uaea. O le mana tele o le mea e gata ai e le tatau ona sili atu ma le 1500 m, ina ia aua le faʻamalolosi le aʻa o laʻau. O le sili ona vevela vevela o le eleele o le 15-25 ° C mo ni aganuu eseese ma e tusa o 30s- mo pot pot ma moega ma moega.

Afai o le uaea e faʻaloaloa saʻo i totonu o le eleele, e manaʻomia le faʻaaogaina o le vevela o le malutaga mai le mea e le maua ai le susu (mo se faʻataʻitaʻiga, polystyrene). Mai luga foʻi, o le vevela faʻasoasoaina ua tapunia vaega ma le polyechyne ata tifaga e avea ma matafaioi o le viliina o le susu. O se vaega o oneone ua liligiina ma le mafiafia o le tusa o le 10 cm, i totonu o le uaea ua tauina (o le maualuga o le oneone e le itiiti ifo i le uaea i lalo ifo ole uafu Faaputuga o le gasolo ua tagi-pe tusa o le 15 cm. I luga o le vaega o le oneone faʻasalalau le chain grid e puipuia ai le uaea mai le faʻaleagaina o se suo poʻo se isi togalaau. Ona sasaa ifo le eleele lafulemu i se mafiafia o le itiiti ifo 20-25 cm.

A faʻapipiʻiina se uaea i se sima i se sima, o le ono afaina ai o lona mafuaʻaga i le faʻagasologa o eleele gaosi e le tele o mea faigaluega ua faʻaititia. O le vevela faʻaliliuga le siʻitia ona o le sili atu o le sili atu o le sili atu o le feoaʻi o le fasi pe a faʻatusatusa i le eleele.

Mo le ea malulu o le ea, e tatau ona e faʻatau mai le ea faʻaletonu e aoga mo le faʻaaogaina i Grelhouse, mo se faʻataʻitaʻiga, mai kamupani "vevela" 32kw Air Heater Module o le averesi $ 1500-3200. Air Duct Loayyot (Crash) - $ 20-25 i le fua faatatau o le 1m2 vevela eria. Lelei laʻei uila ma fafaga vai gaosiga Jaga (Belgium); O mea faigaluega lelei o loʻo tuʻuina atu e VT o aʻe (Polani), "Meleda", "Weeza" (uma uma). O le tau o le "Fan Collil" Heatting System o le averesi o le $ 130-500 i le 1 kw o le malosi o le malosi. O le tau o fanua i luga o le faʻavae o nofofua ma le lua-cable ua gaosia e le tele o kamupani, e aofia ai coulhit (SPAID), amta), o Dema " ma "eltech fincniccs". O le tau o le Cable Heat System o le eleele Ril Listkey o le $ 10-25 i le 1m2 vevela moli po o le taumalulu togalaau.

Faitau atili