I lalo o le faailoga o vepry.

Anonim

I lalo o le faailoga o vepry. 13589_1

I lalo o le faailoga o vepry.
Vaega mo le faʻamaeʻaina o puipui i fafo o le fale na faʻaaogaina e le pa o le maʻa: o le aoina "ulral" (laititi) "mai" (Lusia) (Rusia). Tau o mea - 21 $ / M2
I lalo o le faailoga o vepry.
O le Veranda deceat o mea taumafa laupapa ma le teuteuina o le uamea
I lalo o le faailoga o vepry.
I luga o le taualuga, Monterrey uamea Tili mai Banlalla (Finelani) - 9 $ / M2
I lalo o le faailoga o vepry.
O puipui o le fogafale muamua e teuteuina i le stucco stucco mai le Greenco (1M2 Coating- $ 8)

I lalo o le faailoga o vepry.

I lalo o le faailoga o vepry.
I luga o le fola, o le Talerac Talele Allison Onna mai Navarti (Spain) na faataatia. Oloa Subs: 33.333.30M, Tau - $ 20 / M2
I lalo o le faailoga o vepry.
Upholsted Meafale (IMAR): Efa- $ 2100, Tala - 960 $ / PC.
I lalo o le faailoga o vepry.
Aoina "Oxford" (ISAR): O le 2 $ 1100, nofoa - 371 $ / PC.
I lalo o le faailoga o vepry.
Fireplace: Faʻatoʻilu piliki (Ukraine) - $ 260 / afe. PC. Faʻaiʻu - Sandstone (Ukraine), 159 $ / t

I lalo o le faailoga o vepry.

I lalo o le faailoga o vepry.
E ala i le tatalaina o le tatalaina mai le potu 'ai, e mafai ona e alu i le umukuka. O loʻo i ai iinei meafale faia o ni vaega masani ("Medist", Iukureini)
I lalo o le faailoga o vepry.
Faitotoʻa faitotoʻa ma faʻamalama o loʻo faʻapipiʻiina ma le maʻa
I lalo o le faailoga o vepry.
O le potu i le amioatua e mafai ona taʻua o le potumoe ma le faletusi ma le kapeneta i le taimi e tasi. Pa puipui iinei e vavaeeseina le sipelaina timbreak (eseese, USA). I luga o le semi-ua filifilia le parqut premitier kiliki mai Kronostar (Lusia), 8.3 $ / M2
I lalo o le faailoga o vepry.
O le taualuga e faia i le susu-teena Miswall Knauf (Siamani). O le laupepa o lau: 3,0,20,0125m, o le tau, $ 7.6 / pepa
I lalo o le faailoga o vepry.
Billibard laulau Alex Pro (Caldera, Lithuania) - $ 3450, Amata piliona Lamp (Amata, Rusia) - $ 240
I lalo o le faailoga o vepry.
O puipui, o le sana o loʻo i ai: ufiufi, lipa (Ukraine) - $ 2,57 / p. M. SATAHA (LIPA) mai Harvia (Filland) - $ 25,34
I lalo o le faailoga o vepry.
O meaafale mo le uaina uaina ua faia i le oak. Tulai i totonu o le ulu o le matua. O loʻo teuteuina puipui i le teuteuga faʻapipiʻi "marseille wax" mai le Gaganaco. Tau 1m2 Coating- $ 11
I lalo o le faailoga o vepry.
O le faʻamafanafana o le fale o loʻo faia i le tau o le eletise eletise (30 kw) "Eco vevela ma"

(Ukraine) - $ 450

O TNTED UMA E Manaomia ... O lē e ona le fale o lenei fale, faʻamasinoina ai e tele togi o puipui o potu, ae le gata i le mea o nofo ai Phoasa. O loʻo ia te ia isi au tulimanu na o le miti a latou lava fale o loʻo nofo ai.

I lalo o le faailoga o vepry.

Ma mafai ona avea ma se sana

I le amataga o le fauina o le 'au (ulugalii faaipoipo ma se tagata matua) manatu o se mea i le lumanaʻi o se tamaʻi vai lavelave, i le mea e mafai ai ona sau mo le faaiuga o le vaiaso. Sa matuai tupu foi ia i latou o se togafiti e latalata i Kiev, lea sa fai ai le tasi o le fauina o fale masani a le ki masani i le tolu masani. O i latou uma na mamanuina i lalo o faleʻoti nofoaga ma o le mea lea na fausia mai i mea maualalo tau ma e aunoa ma ni faʻamaumauga a le tau: polokaina faʻavae, puipui o piliki ma le tele o piliki ma vaega o le papala ma le tele o piliki Ae na pa'ū i le fausiaina o le atigipusa o le fale, a o filifili le aiga o le a i ai iinei e ola pea. E faigofie ona faʻamatalaina: E ala mai i le auala a le Dnipro, "lemu ma le faʻagasolo i luga o vaomatua ma mauga i luga o le fale, se tamai, ma le taulaga ... ma le 'aʻai e tapunia atoa.

Mata e lelei mea uma, ae faʻapefea ona faʻalauteleina le fausiaina, o le vaega lea sa manino lelei le faʻaaogaina mo le faʻavae o le atunuʻu "? Na valaʻaulia e le au talimalo se galuega fou o le fausiaina ma le tusiata ma tuu i luma o le faigata galuega: aunoa ma le solia o le fausia o nofoaga o loʻo fuafuaina mo se nofoaga . Ina ua faʻaaogaina e le au fausiaina le mea saʻo, na latou maua ai le taimi lelei: i lalo o le taualuga: i lalo o le taualuga i totonu sa mafai ai ona fausia se potu lautele. O isi mea uma e manaʻomia se suiga ogaoga ma le faʻaleleia.

Galue i luga o bugs

O lea, o le galuega aupito lea na tulaʻi mai aʻo leʻi faia le fauina o le saili lea o se avanoa e faʻaopoopo ai le nofoaga o fale nofo ai. Talu ai sa le manaʻo tagata e umia se isi fola, ae naʻo le "ala mai e oʻo mai ia" Mo le tasi ma le afa mita, o le leai o se line ua leva ona i ai se semidial mo manaoga faʻapitoa. Sa manatu e faasolo atu ma ua toe maua ai le sini manaomia. Ae e le faigofie ona fai. Aʻo liliu loa, o le faʻavae "e sese le aluga o tagata tapuaʻi, sa sese le tautala, ae le o le faʻavae e itiiti ifo nai lo le faʻavae, lea e manaʻomia e le faʻavae, lea e manaʻomia e le faavae. Ae o le faʻafitauli sili o le maualuga lea o le eleele o le eleele o le vaitoʻAI, A o le Dniten sosolo atu ma o le vai na laga mai i le vaituloto. Tagata faʻapitoa "UKGOBUBUD SP" O loʻo fuafuaina nei mea na filifili e fai ai se monolithic faʻamalosi tino atoa ma se tasi lalo ifo o le loloto o le eleele. O le malosi malosi o le "aluga", o loʻo i lalo o le itu atoa o le fale, tuʻufaʻatasia galuega o le faavae ma le fola o le potu i lalo. E maua ai le maualuga o le fale ma le masani ai o uta uma e lua tufatufaina ma eleele.

A maeʻa, na manaʻomia le auai i le suavai vai o le pito i lalo. Talu ai o le tosoina o le gafa o le faavae o le faavae ua le toe mafai, ia puipuia mai i le eleele eleele vai, e mafai ai ona faia ni mea faitino mai totonu. Na faia mai le sima ma le faʻaopopoina o vailaʻau faʻamalosiina ni mea ma faʻapitoa oneone ma faʻaaoga e faʻaititia ai le kapeti ma faʻatautaia ai le sima. Le faʻaaogaina o le tutusa uiga faʻatagaina e faʻatagaina ona tumau le susu.

O le isi faʻafitauli i le manaʻomia o le fofo o le siʻitia o le vevela o le fale puipuia o le fale. Na faia muamua le au fafaga ua i ai io latou, fagu, lea na gagau ai le fale, sa teuteuina i le faasaga i piliki. Sa tatau ona ou faia le tausiga o totonu. E pei ona lauiloa, se faiga ma le onosaʻi, o loʻo maua i totonu o le fale puipui, o loʻo manatu o le sili ona faʻapouloa i tulaga o faʻagaioiga. O le atoa o mimiti: Muamua, o le nofoaga aoga o le fale ua faʻaititia, lona lua, o le Hormal Inteertia o loʻo faaitiitia i totonu o le Scicclics i totonu o nofoaga o le microclic Faʻasao, faʻaopopo tupe faʻaopoopo mo le faʻapipiʻiina o le SPAPORIZAZAPANDS manaʻomia. Ae o le au fai pisinisi e le i iai se isi ulufafo. O puipui o le ogaumu eliina polystyrene fom styrodour 2800c (bafg, Siamani) ma le faʻataʻavaleina i luga, na tuu ai le fetaui lelei ma puipui. O papatusi na potopoto ma ni vaega o le polyrim-coundment paluga ma le faʻaopopoina o le lanu tuai e faʻateleina ai lona aulelei ma faʻailoga, ona mumusu ai lea.

O afea e faʻapipiʻi ai galuega o loʻo lelei i le fale, le fale o le taualuga, lea na ia fiafia iai ma i nisi o nofoaga. Na tupu lenei ona o le mea moni o le a faia muamua faiga e le le lelei-lelei laupapa ma se laupapa ma le koluse vaega e le tutusa i le nofoaga o nofoia. Ma le isi, o le sitepu i le va o sitepu sa tele naua. O le taualuga na teuteuina i vaega ma toe fai. Faʻateleina le vaega o le fale moe i le 200mm, tuʻu le hydropartic ata tifaga, o le mea muamua tufuga o tagata na "galo".

O le tulaga mulimuli o le galuega i fafo o le le amanaiaina o piliki i luga o se vaega faapitoa i luga o le sili ona valea, e puipuia ai mea mai le susu ma foliga o mea maualuluga. Ina ua mavae lena mea, na latou suiina i le ata o fale puipui.

Ua uma ona ...

"Ina ua matou iloaina o le matou sana atiaʻe i fale atoa, na latou filifili e fai i le faiga o ia lava, aua o loʻu toalua o se hundad stad wad I le fale. I se tasi itu, na latou foliga ai o ese ese, ma o iinei e foliga i totonu o le faasalaga talafeagai, "o le tala lea a le teine ​​fafine o le fale.

O lea, o le fale nofomau, sa fai ai le vateatea, o loʻo i ai nei ma i le taimi e tasi o aga masani, e aofia ai ma le elemene o le talaʻia o anamua. O mea autu mo le fausiaina totonu o totonu o ni ni mea mamana e toatolu, o se laupapa, maa, Papa.

O le potu autu o le uluaʻi fola e manaʻomia se suʻesuʻega atoa, ona ua leva na fanau mai se foliga o se fale-anamua fale. Na tulia ese fola i fafo o le toʻatele o vaega sima mai o le gaosiga o tagata Sipaniolo. Tolu lanu eseese o loʻo tuʻufaʻatasia ma lanu eseese e tolu: beige, lanumoana ma moli, e mafua ai le suamalie o le aoga. O le manava i lalo o le ok parquet, 'ai sikuea taʻitasi o le faaputuga, atoatoa o loʻo siʻosiʻole ma le lanu o le tuufaatasiga o le tufuga o lotoa. O le faiga o le eletise eletise vevela fola e fesoasoani atu i le tulaga o le mafanafana.

E ala i le moni o fale anamua o le foia ai le teuteuina o puipui. O le fiafia na tuʻuina atu i le Farani stucco stucco plaster. O lenei le masani ai o le pito i luga o le vai o olive-lanu ma le faʻataʻitaʻiga o loʻo salalau solo faia i totonu o le poto masani o le poto masani o le poto masani o le poto masani o le poto masani ma le upu leaga. O lenei talaʻaga e sili ona aloaʻia mo le pupula o le au tulimanu, o manu felelei, paʻu manu, paʻu manu, faʻapea foi ma le tele o mea lelei.

O le isi mea na filifilia mo le mamanuina o puipui o se maʻa. O le asō ua masani ona masani, ae talafeagai le mamao ese mai i totonu o gaioiga uma. Lenei, e ui lava e le faʻatagaina le faʻavaeina o faʻavae autu, ae fetaui lelei ma le sitaili o se fale tulimanu povi. Ua maeʻa uma faitotoʻa faitotoʻa uma ma matala matala. Matou te vaʻai i mea tutusa i luga o le fale. O le faʻaaogaina o se maʻa foliga i fafo ma totonu o le fale e mautinoa e fesoasoani i la latou faiga lotogatasi.

Le faʻafefe na mafua ai ni faigata. Architect Lyudmila Lomova na fuafuaina e fausia se taufaasese o se pepa tatala o se pepa o le orgardotically o le matua o utupoto. Na faʻailoa ia i latou le pule o le 'au, ia maua' apa 'apamau, aua o le taualuga o le fale na le mafai ona avea ma se isi avega. I se faʻaopopoga, o tamato sa tatau ona lagolagoina, toe faʻamaonia le fusipaʻu mononomoc. Faamoemoe, o le maopoopo na faatinoina i le faafeagai. O le Cutuoga o le autu o le tasi-mat ums na tatau ona filifili e faʻaosofia ai lo latou mamafa, ma o soʻo se vaega o le vave o le fale.

Faasaga i le pito i tua o le kiona paʻepaʻe paʻepaʻe, o loʻo tuʻuina mai i le plasterboard, lanu uliuli laupapa bood Fefe le taufaasese o le auala o le taulaga mai le avega faaopoopo ma foliga o le au pa ma sosolo o sui, e ofo atu le au famu i le sima. E malosi atu ma mafai ona latou faia atoa le fausaga ma le sili atu le faigata. Ae ui i lea, o le pule o le fale na taumafai i le faaumaina o le taualuga o GKL.

I lalo o le faailoga o vepry.
Fuafuaina o le eleele eleele
I lalo o le faailoga o vepry.
Fuafuaga o le fola
I lalo o le faailoga o vepry.
Mansard fola laupapa Faamatalaga

Eleele fola

1. Ulufale 2.Billiard 3.quin 4.Sanusel, taele 5.Sanuna 6.Favetare)

Eleele fola

1.Tambour 2. Gust *stolovawaya 4.uhnya 5. Maua potu moe 6. tatala potu malolo 7. Tatala Veranda

Mansiard fola

1. Plet 2. Sassoel 3.balconcon

Faamatalaga faʻatekinisi

Aotelega vaega o le fale ......................... 254m2

O le fale o le fale ......................... 160m2

Sikuea sikuea fola .............. 107m2

Eleele folasaga eria .................... 107m2

Sikuea o le fogafale o le ata .............. 40M2

Vult Eria .............................. 3000m2

Mamanu

Faavae: poloka i luga o se monolithic malosi sima sima

Faleoloa i fafo: Foam sima, feagai ma piliki

Totonu puipui ma vaega: atoa piliki

Overlapping: Monolithic W / B Plate

Taualuga: Stropile mamanuina, taualuga uamea buila,

Suavai, VAPORIZOVERS, minerale wopole credulation

Pupuni: Uamea-palasitika, ma le lua-potu faamalama

O faiga o le ola

Seserage: Septic

Suavai Seace: Artsian lelei

Malosiaga sapalai: municipal network

Heatting: Schoon Copper, mafanafana o Paulo

O le teuteuga o totonu

Synder: Cerearac Tile, Oak Parquet, kapeta

Pam: Teuteuga o le Tamaideco Plaster, Ceramic Tile

Fale Fale

O le nofoaga autu o le fogafale muamua ua vaevaeina i se sologa lelei tele i luga o le isi nofoaga o loʻo i totonu o le isi: o le potu faatagata, potu taʻele o fale. O le tusi tusiata na tuʻuina mai ai le galuega e ausia ai le lagona o le faʻamaoni o le voluma o le voluma, ma i le faʻaiuga na aumaia le "avanoa e aunoa ma ni tuaoi." I le taimi muamua, e fesoʻotaʻi lava le potu malolo, e foliga mai e le mafaatusalia uma: Soutter Masonry ma Workster Hopenime "Obford). Ae e saʻo le mea lea ma avatu le potu o se mea manaia ma le mafanafana.

O le sao o le pule amata na amata ona tofia se togafiti taufaamata. Na manaʻo le Hostess e vaʻai ia te ia laʻititi, ae o le tusiata ma le tutoʻatasi e talitonu ia te ia o le afi mugavae e na ona leiloa i le potu tele. E le gata i lea, o le fale tele lea na faia ai le matafaioi a le totonuga i totonu o le atunuʻu "toa". Ua faia e tusa ai ma ata o LyudMila Hyubova mai le faʻafefeteina piliki ma teuteuina i maʻa masani. Ina ia mafai ona saeia le oneone e mauaina le ata lata mai, sa tele naua le ta nonoa ma ia. O mea masani na iloga e le leo, efuefu lanu ma tuʻituʻi ese mai le aotelega mafanafana o Gamma. O le tofo taua ma le malamalama na ia faaiʻuina ia te ia se faʻaiuga ma le vale valentish. O le ie matila e fai mai i le sami o le sami, ma le podium - mai le moli moli moli. O le afi afi e faʻatonutonu ai le ulu o le faʻamaualuga o le tausamiga o le mitamita o le fale, o se tasi o le tuli a lona nuu. I luga o le afi mumu o le uaea o le uaea o uaea - o ni kopi eseese o le tele o le aoina aoina.

O le potu 'ese ma le umukuka na faʻasoaina le vasega ma se matagofie na tatalaina. Se tulimanu mo le kuka, i le tasi itu, o loʻo vaaia o se tuʻufaʻatasia o le pito i luma o taimi o luma avanoa, ma natia mai le faʻamaliega o le fanau mai o le fanau mai o le fanau mai o le fanau mai o le fanau mai o le fanau mai. E le gata i le lisi o lisi, i luga o le fogafale muamua o loʻo iai ni potu moe, o se potu malo ma se faletaele.

Shircase i luga, faasitepu i lalo

O le pito i lalo ma le uluaʻi fola, faʻapea foi ma le osofaʻiga e fesoʻotaʻi ai le sitepu na fausia e le ata o le tusiata. O le mafiafia uʻamea uʻamea ua faʻapipiʻiina ma ok panels, ma o se pa laupapa o se galuega moni o faatufugaga. I le fogafale lona lua o loo i ai se lulu-conzy "sybibis" potu le potu ma faigaluega Faletaele ma le faapaologa.

Lalo, i le pito i lalo, o le sana o loʻo i ai, faʻapea foi ma se faleʻoloa tele ma le lua taʻele o kapela, o se potu uaina, buoiner potu. O le nofoaga tuufaatasiga iinei o le potu pili sipela, o puipui o le mea lea ua teuteuina i le teuteuga nofoaga "marstrale wax" (vermilco

Nai lo le falepuipui

Lenei ua avea o ia o se tamaʻi taele laʻau na galue, na liliu atu i se fale manaia fale. Ina ua le fiafia a Zazh - Burmplace, Blames Flamm o loʻo atagia i Windows Windows ma uamea vaega o le vaega o le vaega, e uiga i le mata o nifo o le a lagona i le fale. ..

Faʻateleina le fuafuaina o le tau o galuega ma mea o loʻo fausia se fale ma le atoa o le 254m2

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Fuafuaga, atinae ma ofu M3. 210. sefulu ma le tasi 2310.
Masini o le faavae o papatusi o le faamalosia sima M3. 34. lima sefulu 1700.
Le masini o le faatumauina puipui, puipui o mea faavae mai poloka M3. 70. tolu sefulu 2100.
Le masini o le sifi ma le faʻaseʻe m2. 215. fa 860.
Aofai: 6970.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa M3. 34. 70. 2380.
Nutimomo maa granite, oneone M3. 22. 28. 616.
Poloka sima M3. 70. 80. 5600.
Masonry Mafaufauga M3. sefulu ma le iva 55. 1045.
Faapipiiina o le Glims Glims - ostop (Lusia) kg 860. tasi 860.
Armature, uaea o le afi ma isi mea seti - - 1200.
Aofai: 11 700.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Taofia puipui i fafo mai poloka ma feagai ai ma mea teuteu foliga foliga M3. 69. 55. 3795.
Masini i totonu o le tulaga o le faamalosia o le malosi sima M3. fa lima sefulu 200.
Masini o le sili atu le malosi piliki m2. 56. 10 560.
Masini o le faamalosia sima monolithic fola M3. 32. 75. 2400.
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 240. 12 2880.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina m2. 620. tasi 620.
Uamea le masini uamea m2. 240. valu 1920.
EAves fanauina, svezov m2. 33. sefulu mal le fa 462.
Faapipiiina o le alavai alavai Mp 54. valu 432.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka m2. 23. 35. 805.
Aofai: 14 080.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka mai le cellalar sima M3. 69. 67. 4623.
Mamafa mamafa M3. 36. 70. 2520.
Brick Cemic Faceing afe fasi. 9.6 190. 1824.
CHARAMIC RICKINK PRICK afe fasi. 2.9 170. 493.
Masonry fofo M3. 14.3 55. 787.
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei T. tasi 610. 610.
Ato ato M3. iva 110. 990.
Pepa o Metallic m2. 240. iva 2160.
Alavai faiga Mp 54. sefulu ma le lima 810.
Polystyrene Finam, Minera Wool Creculation m2. 620. - 1900.
Paro-, matagi-, hydralic ata m2. 240. 2. 480.
Palasitika faamalama poloka (lua-potu lua-glazed Windows) m2. 23. 220. 5060.
Aofai: 22 260.
Inisinia faiga
Otonotoos vai sapalai masini (lelei) - - - 1600.
Faapipiiina o le Swer System (Septic) - - - 1500.
Fireplay masini, Chimney o lo o taoto - - - 2200.
Eletise eletise ma plumbing galuega - - - 6900.
Aofai: 12 200.
Apalai mea i luga o le vaega
Otonotoos vai sapalai seti - - 3200.
Airstwater togafitiga faiga seti - - 2100.
Boiler meafaigaluega (Siamani) seti - - 7900.
Meafaigaluega mo Sana (Finelani) seti - - 2600.
Split-stay panminic (Iapani) seti - - 3200.
Eletise eletise ma plumping meafaigaluega seti - - 17500.
Aofai: 36 500.
Faauma galuega
Masini o ofutino mai le seti o le parquet ma faapipiiina o le pronth ma cyclicle m2. 67. 25. 1675.
Ceramic kiles coting masini m2. 187. sefulu ma le valu 3366.
O le masini o le faʻamalologa o le faʻanoanoa na faia i le Plasterboard card i luga o le uʻamea m2. 190. sefulu ma le lima 2850.
Faatumu faitotoʻa faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo poloka ma faʻapipiʻiina o le platbands ma masini m2. lua sefulu 35. 700.
Siosiomaga, Pese, Fealofani, Afafine ' seti - - 26900.
Aofai: 35 490.
Apalai mea i luga o le vaega
Parquet fore (Oak) m2. 67. 55. 3685.
Ceramic tile, procelain connedware m2. 187. 5600.
Pepa susu, talaaga, sikulu, faamau ribbon m2. 190. 7. 1330
Shiorcase, Cerearac Tale, ufimata afi, faʻatonutonu elemene, o poloka faitotoʻa, matutu palu, vali, vali ma isi mea seti - - 31 700.
Aofai: 42 320.
Aofai Tau o Galuega: 68 700.
Tau atoa o mea: 112 800.
Aofai: 181 500.

Faitau atili