Motu o le afi

Anonim

Motu o le afi 13607_1

Motu o le afi
Ata Siaosi Shablovsky Architect kirill Kzlov, Architectictor Group "
Motu o le afi
O le Camtac Seaceuce Captora mai Cheminipprippepe, Farani
Motu o le afi
Trafo-raft.
Motu o le afi
Island Burlace HCS 01B mai PROOS, Finelani
Motu o le afi
Fireplace Admeto mai Eclpton, Spain (6800)
Motu o le afi
Faʻataʻitaʻiga Eurofocus 950 mai le taulaiga, Farani (9700)
Motu o le afi
SKAN.

Motu o le afi

Motu o le afi

Motu o le afi
Island Burclace Berlin (9540) mai le Great Gourmartart Max avanoa maua se tasi foliga manaia foliga. Faʻafetai i le uluaʻi mamanu mamanu, o lenei masini vevela e mafai ona liua i lona axis ma faʻamemelo i se mea lanu mai soʻo se mea i totonu o le potu.
Motu o le afi
Skan 50 Afioga na faia e Skan, Denmark (2600)

Motu o le afi

Motu o le afi
Mympus faataitaiga mai Max avanoa (8830)

Motu o le afi

Motu o le afi
KERPERS BURLPLACE MAI LE ARKIANE (Farani) o loʻo faʻaogaina i se faiga o le faʻamalosia o le ulaula ulaula. Ma le fesoasoani o paipa ua atagia mai i le teylands o le pyramid, comsustion oloa ua lafoina i lalo, i le potu lautele, ona agai atu lea i le chimney
Motu o le afi
Island Bullplace Stratus ma le tapunia afi afi na faatinoina e Chemining Yoarippe (1500)
Motu o le afi
Maualuga-Tech Style Model mai Chemini Asiappe (14 300)
Motu o le afi
Fireplace HCC 01 Gaosiina e Piros e le mafai ona aveeseina le afa
Motu o le afi
PROOS.
Motu o le afi
Fireplace Comolin mai Chemini Asiappe (10 010)

Motu o le afi

Motu o le afi
Faʻataʻitaʻiga Voltera Mai Max Avanoa (8140)
Motu o le afi
Faʻataʻitaʻiga o le Mosnester mai le Chemining Yaltail Philippe (14 040)
Motu o le afi
Saoasaoa IV h ma starterm (Siamani) o loo laina i laupapa laupapa
Motu o le afi
Island Burlace HCC 01 mai PROOS (7350)
Motu o le afi
Fesuiai.
Motu o le afi
HCG faʻataʻitaʻiga mai PROOS (7350)
Motu o le afi
Arte G Taunuuga fausia i totonu o le maa tusi
Motu o le afi
Afi afi ronda gaosi e le Ferlux, Spain (2148)
Motu o le afi
Conraura 580 afi mai le cruura, Suetena (2290)

E iloga i fafo o afi o se ata pupula ma e itiiti se mamanu ma e tutusa ma o latou tuaa - o se mea e fai ai le fatu fatu. O le afi afi e le toe avea ai ma se amio mama o le mataupu, o lenei o se mea lelei o le fale o le fale, ma le sili ona lelei o le avanoa atoa. E le o se mea e ofo ai e le toe manaʻomia le faʻamalosia i totonu o le tulimanu poʻo le tauagafau e faalagolago i le puipui, o loʻo taua le magalafu o le sili sili ona mamalu

Talu ai nei lava, o nisi faʻataʻitaʻiga o mumu ua gaosia, lea e mafai ona faʻatuina i le ogatotonu o le potu, ese mai puipui o ato ma vaega. Ae o sea nofoaga e iai lona uiga i uiga ma faaleagaina ni faʻatapulaʻaina i luga o tagata mamanu ma fale tapuaʻi o le fale o le atunuʻu.

Nofoaga

Tutoʻatasi, tuʻu toʻatasi i le tulaga, pe, e pei ona taʻua, o le motu o afi o le motu o le motu o 'eseʻese ma e mafai ona faʻapipiʻiina i le vaega o le potu. A 6-9 Tagata e manaia tele i nofoaga o loʻo taulaʻi, sili atu nai lo le fausia-i le pa poʻo le faʻaseʻe o le afi. Ae i le isi itu, o le "tagata fusuaga" manaʻomia tele le avanoa ma ua fuafuaina mo le lautele, ma le nofoaga o le 25-30 m2, o potu latalata i le sikuea

Motu o le afi
Vavae ese le pa puipui o le togavao ma o le tele o chainetippeps asia e faʻapipiʻi le tele o le tele o le tele o le tele o le potu, e le o se mea mataga tele, e foliga mai e sili ona leaga, e foliga mai e sili ona leaga, e foliga mai e sili ona leaga, e foliga mai e sili ona leaga, e foliga mai e sili ona leaga, e foliga mai e sili ona leaga, e foliga mai e sili ona leaga, e foliga mai e sili ona leaga, e foliga mai e sili ona leaga, e foliga mai e sili ona leaga, e foliga mai e sili ona leaga, e foliga mai e le palapala i le taimi muamua. Ae o loʻo iai lava le poto e tuu ai i le taimi o le fausiaina o le fale, pe a maeʻa le fausiaina o puipui puipui, ae i luma o le masini o fola ma fale teu oloa. I lea tulaga, o le a faigofie atu ai le filifilia o le sili ona fetaui lelei mafai uma ona mafai ona sili atu mai faʻatekinisi ma mai se faʻataʻitaʻiga o manatu. Le filifiliga o le nofoaga o le nofoaga o le lumanaʻi "motu o le afi" o se mea faigata. Muamua lava, ia tatau ona manatuaina o lona chimney o le a faʻamuamua i luga o le potu i luga. O lenei mea moni e ono aʻafia ai le fuafuaina o le fuafuaina o le fale. I se faʻaopopoga, e manaʻomia le amanaia o foliga o le vete i le potu. Leoleo, muamua lava o matala uma, e le fiafia i ata ata, ma o le mea lea e sili ai le i ai o latou mai faitotoʻa ma faamalama. I le isi itu, ua manaʻomia le afi o le afi o le okesene, a leai o le a tanumia ai le mugafu, ma le magalafu o le luʻi lea. O le faʻafitauli o le ea faʻatauva e matua faʻaosofia lava i aso nei

Andreypeyko, faatonu

Kamupani "saga-bha":

Motu o le afi

"O se tasi o vaega taua o le motu o le motu o le floas. I le taimi nei e tele filifiliga mo lona faʻatulagaina: faʻafefe kuki, Chamotte Clay oloa ma lafoina uʻamea. I LE FESILI, O fea o mea e sili atu, ma o le a le leaga tele, e faigata tele, o le tulaga lea o le tofo a le tagata faʻatau ma, masalo, o le fofo teuteu. Muamua o mea uma, o le faʻasologa o le faʻasologa o le faʻavae e tatau ona faigofie ona faʻaaogaina. Ma, i le faailiega tulaga, e leai se avanoa avanoa i lamepa. O ni pa o le tulaga o le nofoaga o le 'upega tafaʻilagi ma le tamai nofoaga o lona laualuga i le ogatotonu o le a le faʻatagaina fafie ma le coal e faʻataua ai. O se pusa Hearse i lalo o se Grate Grid o le a faafaigofieina le faiga faamama.

Faatasi ai ma le tausiga tausiga, o le tautua ola o le maganu o le magafagafa e tutusa ma le tautua le ola o le fale. O le mea autu o le mulimuli i tulafono o gaioiga. Manatua e le mafai ona faʻaseseina le magalafu faʻaaoga penisini ma faʻatumu vai afi. "

Faavae

Motu o le afi
O le magalafu ma le tapuni tapunia Sketa 46 mai le Skun (Denmark) e mafai ona faʻapipiʻi uma i le ogatotonu o le potu ma le puipui i le lumanaʻi ma le matagofie o le afi na matou filifili ai. O lenei o le taimi e mafaufau ai e uiga i mea o le a ia tu i luga. E toatele faʻataʻitaʻiga i lenei ona faʻatoatele o le tele o malamalamaaga, tusa o le 250-300 Kg, ma e leai se tele naua i le fola. Ae afai o le magalaʻo o se galuega manaia o le sili atu ma le afa tausaga, o le a manaʻomia ai a latou lava faʻavae. I le avea ai ma se tulafono, o ia lava o le faʻavae o le fausiaina o ia lava, ma e mafai ona faia i belpros timu-uʻamea, boob maa poʻo le fale e le mafai ona vaʻavaʻaia ma, e tusa ai, o le a maua ai se eseʻesega). Le puipuia faasaga i le eleele susu, lalo o le faʻavae o loʻo faʻatulaga ai se vaega o le faʻasusu.

Afai e tatau ona faʻapipiʻi le magalafu o le afi i le lona lua poʻo le tolu folasaga, e mafai ona faʻapipiʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, i tufuga mai fafo, o loʻo latalata i le 'afa piliki. Ae o lenei faʻamalosia e le gata i le mamafa o ni uila. Faigofie mamanu (ma mo le pito i luga o le fale e masani ona filifili saʻo i luga o le fola, muamua faʻaleleia le taʻamilosaga.

Fausaga

Ma o lenei o le a tatou iloiloina atili ai le "atomomy" o lenei masini vevela. Taitasi firplace ei ai le potu fusuaga, o le asu bcopector ma chimney, galuega ese mai le potu oloa o le gafatia. E mafai ona tapunia le paʻu o le motu o le pa. I le tulaga muamua, o le afi mumu i totonu o se potu Heremetic, o loʻo siʻomia e puipui puipui mai itu uma. I le lona lua, o se faʻavae lea o ni afi e le o le afi ma se tulaga faʻapipiʻi, luga o le asu bossctor hobs.

Filifilia o se magafaʻavaʻa faʻataʻitaʻiga, e sili le fiafia o fesuiaʻiga o fesuiaʻiga, aua e faʻatagaina e aunoa ma le faʻalavelave e faamemelo ai le afi. O na leoleo o le afi, e tutusa ma afi, susunuina i totonu o le nofouta i le nofoaga, e matua matagofie lava. Ae o iinei le aoga ia i latou o le afu masini, ala, laiti. Tatala "matagi uma e fa", latou te aveina le tele o okesene mai le potu talafeagai mo le susunuina. O le iʻuga, o oloa taua na oʻo mai i totonu o le chimney o loʻo afaina ai ma le malulu o le ea, o loʻo faʻaititia le vevela o le manava manava. I se isi faaupuga, o le tele o le vevela faʻatasi ma le asu o loʻo lele i totonu o le paipa. Le lelei o le tatalaina o le afi mumū i le tele o mataupu sili atu 15%. Mo le faʻatusatusaina: lelei le tapunia o le afi tapunia afi afi i totonu o le 65-75%, ma o nisi taimi e mafai ona oʻo ai i le 87% (o le faʻailoga sili lea e maua e le Sinary Medise Scan). I se faʻaopopoga, i se ogaumu, o loʻo iai ana manaʻoga mo le ata o le pese. Talu mai le taimi ua uma ona taua i luga, o le a manaʻomia tele e le tau o le vaʻa, o le chimney cossevate e tatau ona sili atu nai lo le taimi ua tapunia ai le ogaumu.

O fea na o mai ai le Roadrovka?

Sili suauu mo le afi mumu - fafie. E le mafai ona maua le tele o mea oona, o loʻo latou aofia ai tele, o le a ulaula o le a ulaula lamepa. O le sili ona talafeagai mo le magalafu o le magalafu o le oak, o le alavai, o le beech po o le alder - latou te susunuina lemu ma sologa lelei. Ma Birch Burning, o le tele o le la e fausia. Ae o le Aspen Bangwood, i se mea e le tusa ai, o le paʻu toetoe a leai, e le gata i lea, e i ai le malosi e mumu ai i luga o le chimwood e sili ona lelei ia Novema - Tesema. Ae vave ona latou faia i latou. Naʻo le fana e mafai ona aofia ai i le 50% susu. O na moli o le a le alofagia. O lenei, a o le i susunuina, e tatau ona latou pepelo mo ni masina i se mamago ma ua salalau le galueaina. Mo le teuina o suauu, laupapa ua mamanuina, e masani ona faia i foliga o se fana fanaina i totonu o le magalafu poʻo se tuʻuga faʻapitoa, o ato lava o vaʻa e tasi - 6-10 cm. Tuʻu i totonu o le ogaumu, ia mautinoa o le ea avanoa i le 1 cm o loʻo tumau i le va o laina atoa, ma le maualuga o le maso i le aso uila i aso nei i le afi mumu a le fana.

E manaʻomia le manatuaina o le afi mumu mumu i totonu o le potu o se punavai o lamatiaga ma e manaʻomia pea le tele o moli, o puipui o uʻamea. Ma ina ia mafai ai ona taofia le mea taua o le afi o le afi - o le mafai ona faʻamemelo i le afi, tasi, lua poʻo le tolu puipui o le ogaumu i le vevela-dast I le avea ai ma tulafono, o le ogaumu o tapunia uila afi e sapalaiina le faitotoa tautuaina mo le faigofie o le togitogiga o le togiina o fafie. Tapunia afi afi e mafai ona manatu o le atoa-sola-apegā o masini. Moni, faʻatasi ai ma le tasi faʻatonuga - latou te faʻamafanafana naʻo ina ua mumu le afi. E le o se mana o le pamu e le o le pa. O le isi tulaga lelei o le tapunia o le afi afi o le sili atu le saogalemu i le gaioiga nai lo le tatalaina. Na lokaina le afi i le "fa pa" e mafai ona tuua e le mautonu, ia mautinoa o le fly hune o le a le faia faafitauli.

Peitai, ei ai le tapunia mea pueata ma le le manuia. O le mea autu o le tioata o le ogaumu o loo ufiufi i se mea e tupu i le taimi. Ae i lenei faʻafitauli e faigofie lava ona faʻafetaui le fesoasoani a se fofo o se fofo o le casetac poʻo le turpenton. Ma ina ia mafai ona fufulu le tioata e mafai ai ona maua, o le toʻatele o tagata gaosi oloa e maua ai le pito i luga o le faitotoʻa ma se fasiga o le ea o loʻo ulufale i totonu o le mea puʻeata E i ai le isi filifiliga: O le puipuia o mata o loʻo aofia ai ni mata tioata e lua o loʻo potopoto i luga o le faʻavae o le tioata afifi. O le ea muamua agai i lalo i le va o latou mai le pito i lalo, ona, pei o le afi afi, o le "tausisoo" ua tuutuu " I lea tulaga, o le tioata totonu o loʻo vevela i totonu i le vevela nai lo fafo atu o le vevela, ma o le pyrolys o le o le tuʻusaʻo o le carbon. O le matamuli e mu, ma ua faamamaina le ipu tioata ia lava. Talanoa e uiga i le mamanu o le laʻasaga, e tatau ona taʻua o iinei, e ese mai i avanoa e tatala ai afi, faʻateleina ai le mamafa o le afi.

I lalo ma nad.

O le tulaga o le vaega pito i lalo o le magafagafa, lea e mafai ai ona fai le ogaumu i le ogaumu, e mafai ona faia i uʻamea, fai ma maʻa. O le Fligu tulaga e masani ona tuʻuina atu i totonu o piliki o piliki, o loʻo liligiina panel mai le claming omea pe na o le ufiufi ma se laupepa o uʻamea. Mai luga tuʻu se grate grid, o loʻo ofuina i luga o fafie. I lalo o le lapece iina o se fale o le fale o le fale o le leoleo, o le, e pei ona faʻaaogaina mai le igoa, mo le aoina o lefulefu ma koale. Ae faʻaopoopo atu i le galuega tele, e mafai foʻi ona faʻatinoina se tasi, o se galuega taua tele - ia maua se isi faʻatosina mai le ea i suauu. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, o le flue tulaga e tatau ona oso aʻe i luga o le tulaga o le fola i le maualuga o le 600 mm. O le pito i lalo, o le sili atu malulu ea o le a faalatalata atu i ai ma sili atu le "meaai" o le afi o le "meaai".

Dmiry shustrov, ulu

Kamupani "Ficupleces ma Chimneys":

Motu o le afi

"O lelei, o le sivine paipa e tatau ona alu faʻamalositino lava. Ae i nisi o tulaga, o loʻo i ai, O loʻo i ai se asu, o loʻo i ai le tele o le vaipuna i le 30O. O le faitotoʻa o faitotoʻa o le faitotoʻa.

Ou te matauina, i loʻu manatu, o le fofo sili ona aoga o le chimney, ma aemaise lava pe a i ai le ala, - staness uʻamea uʻamea. E sili atu le faigofie ona latou faigofie ma le mafai ona faʻatusa i latou i luga o le faigofie o le faʻapipiʻiina. E le gata i lea, o le faʻasoa o lo latou malosi e sili atu i le faʻailoga e manaʻomia mo le magalafu, talu ai muamua o nei oloa na fuafuaina mo le Bouler Houpment (i le SHOMUS O se taimi umi e le tautua ai lea paipa). "

Mo mafuaʻaga saogalemu, o le pito i lalo o le afi afi e tatau ona siʻomia e le-taʻua o le foloa muamua o le foloa o le foloa o le fola o le 800 m o le uʻamea poʻo le lanu amioletonu. O le isi auiliiliga auiliili, e aunoa ma soo se ata mataga, o le dome o le akerilo bilictor. O lana galuega o le faaputuʻu lea ma tuʻusaʻo ai oloa tau i totonu o le chimney. O le masini ua tuu saʻo i luga aʻe o le alavai i le mamao o le tasi o le 400 mm mai luga. E lua le faʻapipiʻi filifiliga - pe o le lagolago i le ogaumu, poʻo le ofi i luga o le totonugalemu o le taula i le taula poʻo ala uaea. E masani lava, o le asu boplector o loʻo faia mai le uʻamea uʻamea, uamea poʻo se steinless steel ma mafai ona tasi uma ma lua-vaega. I le mataupu mulimuli, o le paipa ma o le atigi pusa e vavaeeseina e le ea o le lautele o le lautele e uiga i le 2-3 cm. O le pito i fafo o le mamanu e latalata i le 80 ° C. Ioe, e le i aoga tele i nei le asu se asu se asu, peitaʻi o le tele o le oso ai o le susunuina o se mea na faʻaititia.

Talu ai o taimi uma e le o saogalemu i taimi uma e faʻagaioia ai le tatala afi, i nisi faʻataʻitaʻiga, aemaise lava i le stratus mai le cheminis fulafula (Farani) o le sili atu o le paʻu o le ea. Ina ia mafai ona faaʻoleʻole le pepelo ma le tumau i soʻo se tulaga manaʻo, o loʻo tuʻuina atu le ufi i se faiga lavelave o poloka ma tagata.

Susulu

Motu o le afi
O le faʻapipiʻiina o le polokalame o le motu o le motu o le motu o le tele o le magafagafa - i le ata o le chimney. Afai o le masini ua faʻapipiʻi i lalo o le taualuga ma o loʻo iai le afi afi, o le mamafa o le chimney e mafai ona lafoina atu i le asu bcovector ona o le suka. I le tulaga o se taulaiga matala, o le paipa o le a tatau ona faʻamatalaina i luga o le taualuga o luga. Ae o iina foi, i se isi lomiga, ua lipotia mai ma le pito i luga pulou e ala i le pa i totonu o le totonugalemu.

Afai e faʻapipiʻi le afi i luga o le fogafale muamua (ma sili atu ona masani ai o le tulaga), o le asu le paipa ua ki uma i potu uma. O le a manaʻomia ona faʻapipiʻi i soʻo se vaega o le 'aina soʻotaga. E mafai e le mamanu o le chimney tuusao faalagolago i le mea e maua ai le malosi o le inter-storet. Afai o le fola e faʻasoa atu faʻamalosi sima sima, e mafai ona e faʻapipiʻiina se paʻu tuai mama mama. O lenei tulaga pito sili ona matagofie ma le aso na le leiloa lona lauiloa ona o lona matua malosi ma tumau. O le afi mumpice e gagau mai le vevela-tetee mumu mumu (so-taʻua o ogaumu) ituaiga e le maualalo i le 200. o le pa puipui o le omea. O le lelei o le masonry e noatia i manaʻoga faʻapitoa - o puipui o le paipa e tatau ona lamolemole, ma le sili atu nai lo le 8 mm i le va o piliki). I luga o puipui i totonu o le le taliaina o le faʻapopoleina ma le faʻamalosia o le fofo - o le a puipuia le fua o le ea. O le i totonu o le i totonu o le paipa paipa e le mafai - i lalo o le faatosinaga o le vevela vevela, o le tauina vave faamalieina. I se upu, mo le fausiaina o se tamaʻi teine ​​piliki, o le matai o agavaʻa maualuluga e manaʻomia, o lea e le manaʻomia le taliaina o le faʻailoga e ala i tagata sese tagata. Manatua, o le piliki ma le magalafu o galuega eseese.

Vitaly unitinov,

Faatonu o le Kamupani "Log Atters":

Motu o le afi

"O le filifilia o se magagana, e tatau ona foaʻi i le mafaufau e tatala faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga o le totonu. O le fofoina o le potu o le potu e le aoga. Masalo o le tau fuafuaina o le afi afi o le a fausia ai se mafuaʻaga o le faʻatumuina o le pito o le pito i luga o le vevela pulou, ae o le vevela, faʻatasi ai ma le ea lautele o le paipa.

Tele o kamupani e maua ai ni fana faʻapipiʻi ma ni pulou e mafai ona alu ifo i luga o le ogaumu, atonu e tele le malosi. Peitaʻi o le mamanu e taugata tele ma, pei ona faʻaalia, e pei ona faʻaalia, le aoga. I soo se tulaga, afai e te manaʻo i le fale o le fale atofaina, ae le o se fasi meaafale, oe manaʻomia le filifiliina o se faʻaleleia naʻo le afi afi. "

Ae tusa lava pe o le atoatoa faifai pea papeti chick chimney ei ai ona faailoga. Muamua lava, o le paipa e i ai le sikuea po o le tutusa aufaitai. O le mea lea, o le tele o le asu o le a agai i le ogatotonu, i tulimanu o fausia se swrl ma o le a fausia ai isi tetee. I se faʻaopopoga, o loʻo amata ona faʻatasia le paʻu, mafaufau po o fea e matua faigata. Ina ia foia le faʻafitauli, pe a faʻapipiʻi le magalafu i totonu o le maʻua, o se paipa uamea uamea e mafai ona tuʻuina, e faia le chimney atoatoa mo le aluga o le asu. O mea e manaʻomia mo le fufusi o le masona i le taimi e tasi ua faʻaititia i sina faʻaitiitia, o le faʻapipiʻiina o na malosiaga e ala i le masani bricklayer. O le isi faʻafitauli o loʻo tumau pea: o se tele tele o le mea ua maeʻa. O le mita o le piliki o piliki ma le vaega i totonu o le 260G 260m 26Mem mamafa e uiga i le 350kg. Afai e leʻi fuafuaina le ovala mo se avega, e tele le "malamalama" malamalama "i le va o le chimney e mafai ona faʻapipiʻiina - mai le toe faʻafoi o le charam. E pei lava o kupisa, e faia i poloka e uiga i le 300mm taamilosaga pe ova vaega mai poloka. O le siusiu-uandy fofo galue mo le lotoa. O le Cerarac Partor e mamafa tele piliki, faʻaopopo, e faigofie tele ai le pa o le fishoces - O nisi tagata gaosi oloa faʻaiʻu o poloka ma le lalagaina o le tasi ma le isi. O le tasi poloka maualuga o le 300mm ma i totonu o le koluse o le vaega 250 mm o loʻo mamafa 24kg, ma o lea, ma o le tele 1pog. O le asu o le asu ma le fofo e uiga i le 73kg.

Fautuaga SinapA 2.04.05-91 * "Heatting, Ventailation ma le Air Acation"

"Paʻaga o le parakalafa 3.84. O ata o le fale e tatau ona puipuia mai le afi:a) O le fola o mea faigata ma le galue i lalo o le faitotoʻa faitotoʻa - o se uʻamea uʻamea o le 700G500mm, o loʻo i ai i le mamao o le ogaumu;

e) le puipui poʻo se vaega mai mea e le masani ai e leai se mea i le pito i luma o le ogaumu, - ma le 25m mafiafia faʻapipiʻi i luga o le uʻamea i le fogafale o le 8Ma tulaga o le 250mm i luga aʻe o le pito i luga o le faitotoʻa faitotoʻa. "

"Paʻaga o loʻo i lalo. Paul mai mea faʻapipiʻi i lalo o mea mautu, e aofia ai vae, e tatau ona puipuia mai le numera o le pepa faʻapipiʻi i le fola o le ogaumu i le fola e tatau ona i ai itiiti ifo 100mm. "

Ma le mea mulimuli ane, i totonu o le fale ma ofu laupapa, e fautuaina le faʻaaogaina o se metallic chimney, le "Salkwich". O se fale e aofia ai paipa e lua na sueina i le tasi ma le isi o le lapotopoto-vaega stingless steel. O le avanoa i le va o latou (mai le 30 i le 50mm) ua tumu i le basalt vevela vevela. Uamea Chimneys o loʻo i ai le taua tele e faʻatusatusa i latou faʻaputuga faʻaputuga. E faigofie atu (1 itu. M o tubes ma se lapoa o le 250g 250m o loʻo mamafa i le 12-10kg), o puipui e le mafai ona faʻalavelave i le ea gaioiga. O mea le lelei e aofia ai le tau maualuga ma le laititi le lagolago lava le tomai. O lona uiga o sanuisi e ono manaʻomia ni fesoasoani faaopoopo, ma o loʻo le manaʻomia le avega i fafo atu o latou. E ui i le i ai o le vevela o le vevela, o ia chimneys e manaʻomia ai tutusa o afi-tau fua o piliki, ma ceraratic pai: e tatau ona aveʻesea i le puipui o le sanuisi o le sandlas . Overlant le Junction o le Chimney Channel ma o le Skono Collector Tubes e tatau ona matua hermonic. Afai o le chimney o chimac, ona mo nei faʻamoemoe, lua-vaega e fesoʻotaʻi ai ma le uʻamea ma uʻamea ua faʻaaogaina. E fesoʻotaʻi i se uʻamea chimney, maualuga-vevela vevela-defered mastic decac demac ua faʻaaogaina mo uʻamea ua faʻaaogaina.

Fausaga

Eseese uila i foliga ese ese mai le mauaina o faʻataʻitaʻiga. E leai sa latou tusiata faaleaganuu, ona o ia taulaiga o le a vaʻaia mai i itu uma e fa. Island Burclaces mafai ona faʻatamafa pe faataamilo, i ai le tapunia o le afi afi poʻo se vae pe o le a le afi. O le faʻavae e mafai ona faia o maʻa poʻo uʻamea uʻamea. E pei o le feagai, e pei o se tulafono, o le aufaʻatau, poʻo le faʻaleagaina o le maʻa masani o loʻo faʻaaogaina. O otootoga o i nisi taimi e faʻamaualuga i nisi taimi o latou mea eseese, ma e malamalama lelei i ai, 'o le nofoaga e mu ai le afi, e avea pea ma ogatotonu o le afi.

Motu o le afi
O se faʻataʻitaʻiga o le mamanu o le motu ora cupet e sili ona maualuga manaʻoga e faʻalautele i le mamanu o le magalafu o le afi o le afi. O se pulou matata na tautau ai i le ogatotonu o le potu malolo manaʻomia ai nisi o le faʻamaoniga manino, ma o lea e faʻailoa ai e tagata ofisa faʻapitoa i nei oloa. O le pito i fafo o loʻo lafo ma pisia ma vali ata o vevela, ua maeʻa i matou i le chramics poʻo le maʻa (aemaise lava, o tagata Farani o Piros ma Sipaniolo. I se upu tagata matutua uma ina ia le unaʻia le faʻasoaina, ae peitai o se isi itu, teuteuina ai le potu. O tagata ulaula mai le Greyred Gress foliga foliga manaia, e sili ona fiafia i ai e tagata mamanu o Boley (Holani) - e le mafai ona iloa ai le mata. Mo le tonu o le amiotonu, tatou te maitauina e faigata tele se filifiliga e mafai ona valaʻauina faʻamatalaga - o le pito i totonu o le tusitusiga o le a manaʻomia ona faʻamaufaʻailoga, ae o le lalelei e aoga tele.

O le faʻatulagaina o nisi o le afi afi e fausia ai se mea lelei o le atoatoa tipi ese mai le fola ma puipui, o le faʻaseseina o le teuga i le ea. O sea, mo se faaaʻoaʻoga, o le galuega ofoofogia o Raulet mai fugta e mautinoa lava e iloa ai mata uma - vaʻai mata, lea e mafai ona faʻamalolo i le ogatotonu o le potu. Ma i le laina o loʻo i ai le laina o le piros, e i ai le faʻataʻitaʻiga e tutusa ma le tipiina i totonu o le fuamoa i totonu o le fuamoa. Matua manaia fana na faia i le Astort Deco Style - sidestic Study, lea na aliali mai i le gagana o maualuga-tek ma ou nei. O le faʻataʻitaʻiga faʻailoga o lenei o le oloa a le French Kamupani Arkiane. O lenei kamupani e patino, o le tulaga tulaga ese o Kerphren, o le Prototype mo le fausiaina o le Pyramid Herfren, tu i Aikupito i tafatafa o le lauiloa sphix. I le faʻaopopoina i le foliga le masani ai, e le masani ai ona avea le magagana ma le foliga mai o le le lava o chimney (o le mea moni, o loʻo i ai, e matua poto lava).

Sapalai ma manaoga

Taimi na sa i ai le afitusi, o le mataupu a le taugata, alu i le felelei - o lea ua masani ona latou masani ai i vaega lautele o le faitau aofai o tagata. O lea, o le Ronda Model mai le Fielux (Spain) tau e tusa ma le 2150. Pe tusa o le tau tutusa (2000-2500) o loʻo i ai i le Kamupani (Siamani). Manatua e iloga e i ai i se taua taua, o le mafai ona faʻapipiʻiina se faʻatusa o le motu o loʻo lagolagoina ai se chimney. Tau mo oloa o le Falani Kamupani Soupra, Sipaniolo Monterappa ma Italia Palazetti eseese i le averesi mai le 200. Vaefa) o le a le tau o le 2500. Nagi na okaina galuega "Boolmen Avont-Garders", e mafai ona faʻailoa i le Dutch Kamupani Boley Boley Boley, Arkiane, e fia afe o Euroa, arkianes

Ae e tatau ona tauaveina i le mafaufau o le tau o le faʻatau o le faʻatauga e le faʻatapulaʻaina. I luga o tauau o le tagata faʻatau o le a pa'ū i luga o le faʻapipiʻi ma fesoʻotaʻiga o le masini i le taimi nei o loʻo i ai nei paipa paipa. I le avea ai o se tulafono, ua le faia e kamupani, le faʻavaeina o tau mo galuega i pasene o le tau o le tau. E oʻo lava i le faigofie e faigofie ona fesoʻotaʻi, ma le mea e faʻatatau i ai, ma se mea e tupu mai ai le manatu faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga o nisi taimi e faʻapipiʻi ai. O le aofaʻi mulimuli e aofia ai faʻailoga e lua - o le tau o mea e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina, ma le tau o le galuega. I le tulaga lautele, e mafai ona fai mai e faʻapipiʻi le afi ma e fesoʻotaʻi i le chimney o le a tau le tagata faʻatau i le 1000-1500. O le tau o le fausiaina o le Chimney ua filifilia eseese i mataupu autu.

Motu o le afi

Chema o le uamea ulaula condewector tuueseeseina tu i le fana

1 - slab inlap;

2, 5 - O crimney paipa paipa;

3 - Fetuunai;

4, 6 - Puipuiaina o Papa;

7 - Pa'ū o le pulou

Faitau atili