Lio ia Mati!

Anonim

Lio ia Mati! 13608_1

Lio ia Mati!
Ata Oleg Parfinova

Lainam Vaiole o loʻo i totonu

Lio ia Mati!
"Mamafa"

Tusia i le geometry o le potu, o le savali o le laga o le sitepu ma le ova o loʻo mafai ona avea e pei o le sikulu

Lio ia Mati!
"Gallery o le faasitepu"

O faasitepu faasitepu e mafai ona tuu i luga o kosourg

Lio ia Mati!
Ata o BETH Nikolaev

Tusiata marina musina

Lio ia Mati!
Ata o BETH Nikolaev

Tusiata Konstantin Sites

O le mamanu i luga o le tuputupu aʻe e manatu o le pipii ma le mamao o loʻo faʻaofi i totonu o le 'olo tipi mai le itu i totonu

Lio ia Mati!
Ata o Evagena Lichina

Stylist evgelia shuer.

Mo mafuaʻaga saogalemu, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o le sitepu, o le teuteuga o ana sitepu o loʻo sapalaiina atu i tua

Lio ia Mati!
"Mamafa"

Fafie-Friend Universal Starcase mea. O sea fuafuaga o le a fetaui i totonu toetoe o totonu.

Lio ia Mati!
Movie Searcase ma Oversakesers:

1-scatable;

2 Oti;

3 au;

4 - Togafiti;

Pou- lagolago;

6-ninisinia

Lio ia Mati!
Fao faasitepu ma le mafanafana laasaga:

1- faamafanafanaga laasaga;

2 - Handrail;

3-malosi puipui;

5- maualuga tulaga;

5-1 ogatotonu faʻatapulaʻaina;

6-16 FAAMATALAGA

Lio ia Mati!
"Mamafa"

O le faʻatulagaina o le avanoa avanoa i le va o pito i fafo o taʻavale e masani ona sikuea pe faʻatamala, ae o loʻo i ai i totonu o le apela o le piralegram.

Lio ia Mati!
"Gallery o le faasitepu"
Lio ia Mati!
"Gallery o le faasitepu"

Faasitepu e itiiti ifo nai lo le tolu laasaga e le manaʻomia ni palu faʻapitoa

Lio ia Mati!
Fua nilur.

I luga o lamolemole laasaga e faigofie ona see. Ina ia le avea le shircacase se tulaga o le faʻateleina o lamatiaga, e fautuaina le faʻaaogaina o nini anti-sypets, o loʻo alu i le faʻaofiina o le paʻu poʻo isi mea e leai

Lio ia Mati!
Fua nilur.
Lio ia Mati!
Fua nilur.
Lio ia Mati!
Roto

O se emosty exbodimt o le faʻafanua faʻapopoloa e aofia ai vaega e tolu (match), e fesootaʻi ai fesoʻotaʻiga. O le lava tulaga o loʻo fausia ai e nana se faʻasolitulafono o talita

Lio ia Mati!
"Gallery o le faasitepu"

O loʻo mafai ona aoga le faʻavasegaina o laʻau, ae o se elemene teuteu. Mo o latou gaosi oloa, faʻaaoga le tele o le pito i luga laupapa laupapa ma uʻamea, handmaking oloa, faʻatamala le faʻamalosia

Lio ia Mati!
Alfe fua.
Lio ia Mati!
"Ata-recon"
Lio ia Mati!
Fua nilur.
Lio ia Mati!
"Mamafa"
Lio ia Mati!
"Uamea"
Lio ia Mati!
"Gallery o le faasitepu"

O se tulafono, o le faasitepu e momoli mai ai se mea i se foliga le mautonu. O le faʻapipiʻi o loʻo faʻatinoina i luga o le upega tafailagi

Lio ia Mati!
"Uamea"

Tamoʻe laasaga o le sikulu faʻafanua e mafai ona avea ma se suʻega ogaoga mo tamaiti ma tagata matutua.

O le filifiliga o faasitepu mo se fale o le atunuu e faigata tele. O le tele o fausaga o fausaga, mea ma pepa e mafai ona faʻavaivaia ai e oʻo lava i tagata sili ona faʻamaoni. Avatu Faʻapipii E le gata o le faʻaaogaina o le aotelega ituaiga o totonu, ae o le mafanafana foʻi lea e mafai mo gaioiga. Ioe, e lē faigofie malamalama i nei mea uma. Ae o loo tatou taumafai

Apitaga

Ae e te leʻi filifilia se faʻataʻitaʻiga faapitoa, ae e manaʻomia ia iloa lelei poʻo le a le mea ma le auala e faʻapipiʻi ai. E faʻatagalo lenei fesili, ma o le mafaufau loloto o le faʻatulagaina i le vaega mulimuli o fausiaina, e masani ona avea ma ogaoga mea sese ma ono maua ai isi tau.

O le tulaga muamua ma le tele o faʻafitauli e le saʻo le avanoa. Ua toeitiiti lava sauni le fale, ma ua naʻo loʻu taimi nei e amata ai e leai se mamanu e fetaui ma oe le mafai ona faʻapipiʻiina. O tagata atamamai e finau ai mo le tatalaina o loʻo iai nei e le mafai ona filifilia se mea taua o le lautele o le lautele o le pipii ma le maualuga o le mea e sili ona taua ai. e ala i le fola o le fale). O le iʻuga, e te mauaina se sitepu e le gata e le mafai ona faʻafetaui i ou manaʻoga faʻapitoa, ae e le mafai ona faʻamalieina / siitia. Manatua o loʻo tuleia le tuʻuga o le faasitepu e tatau ona i ai le ata o le fale.

E faʻapefea la pe faʻafefea ona iloa le nofoaga mo lenei mea taua. I le maualalo-tulai mai, o se tamai vaega o le fale o le sili ona talafeagai e faʻapipiʻi ai se fasilaau i luma, i le auala po o le potu. A le o le mea lea, e mafai, e mafai ona tuʻuina i le potu malolo - O lenei filifiliga e masani ona talia lelei.

E masani lava ona fausia le ata autu i le ogatotonu o le fale. I lenei tulaga, e tu le potu i autafa o le tino o le pito i fafo ma mauaina lava le malamalama e masani ai.

E masani ona faʻapipiʻi le sitepu i luga o le puipui i fafo pe o le 'ai i le isi taimi, ae i le taimi lava e tasi le leiloa o le nofoaga e le mafai ona faʻaaogaina mo se potu.

O le sitepu i luga o le Veranda e mafai ona fautuaina i le mea e i ai le malulu potu na faʻaaoga tele i le taumafanafana.

Paʻu tusi puʻupuʻu

Tamoe laasaga - Wedge-foliga i tulaga o le tulaga o le tasi i le tasi i le isi. O le lautele lautele o le tulaga (poloaiga 30m) ua naʻo le maitauina i le ogatotonu o le savaliga o Mati.

Papupuni - Feening of the Starcase ma le Paleni i luga o le sitepu.

Boltz - O le steel elemene fesoʻotaʻi o sitepu i le va o le a faia le galuega o le taʻavale a le taʻavale.

Kosource - Faʻasaina o loʻo tauaveina ni sitepu o le faʻafanua o Mati.

Mati - o se laʻasaga i luga o elemene faʻavae e faʻatatau i le lua sitepu ma fesoʻotaʻi latou i le va o latou lava.

Lagolagoina paipa - O le Prelal Pillar, faataamilo pe o le sikulu starch ua faamavae.

Sau i fafo - tu i le tulaga tulaga.

Feagaiga - O le vaega o le tulaga o le tulaga, o loʻo tapuni le galuga i le va o le latalata o taui ma le tuʻugamau o le stariticase o le faʻamalosi.

Alala - O le isi ituaiga o le maitauina o mamanuina o faasitepu o le faasitepu; Utupoto, i totonu o le itu i totonu o sitepu e teu.

Machi, fao, lio ...

O le isi fesili e manaʻomia ona foia e ala i le fuafuaina o se fasilaau mo se atunuʻu o lona ituaiga.

Afai e leai se avanoa mo le lautele ma le tele o fuafuaga fuafuaina, o le a sili ona talafeagai mo le faʻatuina o se fale faigaluega o loʻo aofia ai spans (ma le le mavalaʻe) - o laina e le mafai. O sea sitepu e manatu o le mafanafana e mafai ai ona faʻagaioi tagata ma 'aveina meaafale. Ae afai e te matauina le sili ona lelei o le le mautonu - 30-45, ma le maualuga maualuga 3M ma sili atu e manaʻomia tele vaega o le potu. O le mea lea, o le faʻamaʻai o le aso faigaluega e masani lava ona faia ni faʻamalosi, tuʻufaʻatasia ni vaʻa laiti e nofoaga o loʻo vaʻaia poʻo laʻasaga tamoe.

O le faʻanaunauga, o le tele o taimi e mafai ona tu i se mea e aofia ai le tasi i le isi, ae i totonu o le faʻatonutonuina i le 90 tausaga e pei o le tele o le laʻasaga e le tele tulaga tasi.

O le isi masani filifiliga o le na taʻua o le fulafula o le star-le savali muamua i le nofoaga, mai lea o isi e lua o isi. Ae i lenei tulaga, e leai se "tuaoi" o le avanoa avanoa, lea e masani ona faʻapipiʻi i potu malolo ma se nofoaga o le itiiti ifo i le 30m2.

Fale talimalo, o le itu o le tatou "vaega" aua neʻi e faʻatagaina i taimi uma e faamuamua se nofoaga sili ona lelei o le sitaili - masani lava e oʻo i le filifiliga o le nofoaga. O le fofo i le faʻafitauli e mafai ona avea ma spirral starcase, o le mea lagolago ma le 120-200mm wadge-foliga savali ma le umi o le 700mm. O le lautele o latou i latou e faʻapipiʻi i le puipui, pa po o fata lapisi. O lenei mamanu e tatalaina e le sili atu i le 170 cm2, ae totogi atu mo lenei puʻupuʻu tala mo le faʻamafanafanaga: O le tulimanu o le siitaga mafai. E aliali mai, o le siʻusiso sipela e mafai ona avea ma faʻafitauli matuia mo tamaiti poʻo aunia, ma e le talafeagai atoatoa mo le faʻateleina o meafale.

IncONar, mo fesootaiga ma le pito i luga e le fiafia i luga, e i ai "Faamoemoega faʻapitoa aped" - Mansard poʻo le Atinaʻe. O se tulafono, e matua "malulu" oloa (tulimanu o le fiafia i le 63-74). O fale gaosi oloa o loʻo i ai le maualuga o le 250-350, e mafai ona e faia se faʻataʻitaʻiga o toetoe lava o soʻo se tele se tele o le faʻasologa. O le taugofie o le tau o le ata mai le laʻau o le a tau le $ 100-200, o le toʻatele o faʻataʻitaʻiga na ofoina mai e tagata gaosi oloa e tusa ma le $ 300-400. I le maketi a le Lusia, o ia oloa, aemaise lava, al a ese oloa (Italia), Juncey (Jencer (Gerel), RODER), RODAND (WIDY), RODAN), RODAN), RODAN), RODAND (Roma)

Lio ia Mati!
Flin.
Lio ia Mati!
Flin.
Lio ia Mati!
Flin.
Lio ia Mati!
Flin.
Soar mamanu

fuafuaina e siitia le maualuga,

Le tele o le tatalaina ma le nofoaga,

lea e mafai ona mo ia

tufatufa. Sili

Aoga vaega e le potu

Ave le tasi-itula tasi

starcase, o sina mea

Swivel, ma Marches,

I le tulimanu o taitasi

i uo. Oona "tamaoaiga"

Filifiliga o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga

Lio ia Mati!
Flin.

Faavae faavae

O le isi taimi taua e tatau ona mafaufauina o le filifilia o se stargacase faʻataʻitaʻiga o le metotia o faʻapipiʻi laasaga i le faʻavae. Tatou amata i le savaliga Mati. A faʻapea e faʻalauteleina le potu ma o le uiga lelei o le sili atu e le faʻatagaina ni tapulaʻa mamafa, ona o le agircases i faiga o Mati, o le a sili atu le filifiliga o Mati. Faʻalautele o le faʻaaogaina o le tausiga o fausaga, i totonu o itu i totonu o sitepu o loʻo faʻamau. E ese paso o mea i totonu o le mea moni e le faʻapipiʻi laasaga i le 'au, ma nonoa mai luga. Ae i lena lava ma i se isi mataupu, o le tonu o le tulaga lea e alu i le vaega o le leona o le avega, ma o lea ma le mafiafia o le 150kg ma o latou mafiafia ai.

O le Centra Cousor e talia o loʻo iai ni faʻafitauli ma le fusiua i le faʻapipiʻiina. I totonu lea tulaga, o vae o le a tumau pea ona faifai pea i lea taimi ma lea taimi. Talu ai o le avega ua uma ona tauaveina le utupoto o ia, o le laititi ma le mafiafia o le sitepu 40mm e mafai ona talia.

Ia, afai ou te manaʻo e faʻafaigofie ona faʻamalieina le mamanu (uma mai le inisinia tulaga o le vaʻai, ma vaʻaia) o le a fesoasoani i le falemaʻi (mai lea. O mea ia o loʻo umiaina o loʻo faʻaaogaina ni mea e fesoʻotaʻi ai i le va o latou lava ma faia le galuega o le taʻavale utupoto. O faasitepu i le bolts foliga malamalama ma le matagofie - e foliga mai e na ona latou nanaina i le ea.

Afai, mo se mafuaaga se tasi po o se isi, e lē mafai ona faatuina se staircase i le faagutu, ae "savavali i le ea" e te manao e fautuaina le faapipiiina o laasaga i se soloese utupoto va-aafiaga, na aʻe ai le latalata atu i le pa, ae o le faʻavaeina i luga, ae i luga o le tumutumu.

Faʻavasega shircases e masani ona faia ma le ogatotonu o loʻo i totonu o le radge (uʻamea, laupapa poʻo sima pe sima), o loʻo ave i luga o le uta autu. Peitaʻi, pe a manaʻomia ai le tusiaina o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e mafai ona suia le faʻatau lagolago e ala i kosu mauoa po o le tuputupu aʻe.

Inconile, e i ai le filifiliga o le orginging laasaga i luga o le mautu sima atoa. Ae ui i lea, Monolithic Shinendc, tusa lava pe latou te matua talitonuina, e seasea lava i le atunuʻu. O le le fiafia o lenei ituaiga o fausaga e masani lava ona o se taua tele ma maualuga tau.

Faamāfanafana Fua

E le manaʻo e filifili se tasi e luʻiina le mea moni o le sitepu e le tatau ona faʻatuatuaina, ae o le mafanafana foi.

E manino lava, o faasitepu o le itupa e sili atu ona fetaui i lo le tumutumu. O le sili filifiliga filifiliga o le tiʻetiʻe mo tagata faimalaga o le 30-40. O le nofomau o le lifi o loʻo fesoʻotaʻi ma le fua faatatau o le lua-ormbersion laʻasaga (timu) ma lautele o le sitepu (pipii). O le sili ona fiafia i ata e sili ona lelei ma le taʻavale 14-15cm ma le lautele o le pipii 34-37cm e sili ona manaia. Mo se fuaitau i luga o le alavavali o le tasi tagata, o lona lautele e tatau ona 70-80CM, mo le lua- 120-150m. O le mamao i le va o soʻo se sitepu o le savaliga ma le taualuga e le itiiti ifo ma le 2m.

O le lautele o le sitepu maata, fuafua i le mamao i le va o le ivili poʻo le va o le puipui ma alatoto, e tatau ona itiiti ifo i le 800 mm, ma le lautele o le nofoaga e le itiiti ifo nai lo le lautele o le taulaga.

Lio ia Mati!

Mikhail Barbotkin, Faatonu Aoao Aoao o Zagred:

"Ae paga lea, o taimi uma e masani ai ona iloa e le tagata faigaluega se naunautaiga ina ia faʻasaʻoina le mea o le fale." e manaʻomia e tuu le isi sitepu, fai mai, fai mai, i le vaitaʻele. O taumafaiga foi na taumafai e sui le mamanu, e faʻapipiʻi ai le lua-taimi-taimi sipela fao. Tele taimi tatou te mafaia e o mai ai i le maliega. E le tatau ona tatou faʻagaloina e le o le tagata faʻatau mai ia lava "le tele o teuteuga o le poloketi, Nofoaga ma ituaiga o faasitepu e manaʻomia ona e faʻaaogaina i le fuafuaina o le tulaga o le fale, ma faʻatautaia ai le Faʻaopoopoga Tausiga i inisinia ma fale fau fale.

E moni, e iai tulaga e manaʻomia ai le faasitepu i le faasitepu o se mafuaʻaga o le toe fausia o le fale. I lea tulaga, o le a tatau ona filifilia taʻitoʻatasi Ladent, e faʻavae i luga o le tusiata fatufaitino o le fale. "

Fesili Mea

O lea, na matou filifili ai i luga o le faapipiiina nofoaga o le sitepu, lona ituaiga, vaʻaiga manatu o faʻavae lagolago ma itu. O lea ua oo i le taimi e mafaufau ai i sitepu. Sili atu le saʻo, o le a le mea o le a latou faia ai i mea.

Tele taimi mo sitepu faʻaaogaina o laʻau masani. O le sili sili ona lauiloa ma sili atu le le mafai ona sili atu le tauofoga - o le tau o le mita o le siitia amata amata mai le $ 3500. O le afu e mafai ona avea ma eseʻesega, ae o le salalau faʻasalalauga na maua ai ni Ok, Beech ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine ma pine. E tatau ona i ai i le mafaufau, e tusa lava poʻo le a le mea e filifilia, o sitepu e tatau ona faʻapipiʻiina (sili atu i le tolu faaputuga), a leai o le a le puʻupuʻu. E moni, e oo lava i taimi o loo taulai atu timomo sa saʻua, o le mea lea, o lo o taulaʻi ai se vai mafanafana o le 20-22 c ma aiga susu o 60-70%.

O se isi mea lelei i le poloka Bruus e mafai ... Plywood. Sili atu le saʻo, o se tasi o ona ituaiga - birch pepa ma le mafiafia o le 40mm. O le mea ese lava, e le o le plywood e le o le tele o laʻau tetele mo le faʻagaioiga o uiga, ae taumafai, fai mai, Pie laupapa, tusa o le 25%. Ioe, mo fale e lelei Hetete, o lenei tau faʻamatalaina e le taumateina e le mafai ona suʻiina o nei, ae i nisi o aʻoga faaonapo nei, malamalama i aso nei ma "pupuʻu".

Mafai ona faʻasolo i le faasitepu "ma le manaia o le a fesoasoani e feagai ma le tele o sitepu o le maa faʻalenatura (minerale papatusi ua tuu i totonu o le uʻamea). A o le tele o ituaiga, cunite ma le masoa e masani ona faaaogaina. E lelei uma maʻa i la latou lava ala, ae masalo, e faʻavae i luga o mafuaʻaga aoga, e sili le fiafia i le granite. O le maamumalie le lava a le ofuina, ma e mafai ona ula. I se faʻaopopoga, o lenei mea e faʻaititia ai le tele o acid-shed ipu kofe poʻo le ti o loʻo afaina ai le le fiafia o le le fiafia. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, e le manaʻomia le faʻaaogaina o se faʻaiuga faigofie po o le kulimi mo Ceramic Tile - ina ua mavae sina taimi, o le a le mautonu vaʻalele, o le a foliga mai o le a o le a o loʻo aliali mai ai o loʻo aliali i luga o le maʻa. Mo mea faʻapitoa o le fale, e iai ni faʻataʻamilomilo faʻapitoa ma ni faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, ma Akimhin) poʻo Bellinzonin). Pau lava le mea na tupu ae o le taua o lenei maa taulelea o le sili sili ona matagofie nai lo ana aoga.

E tatau ona manatua pea o se maa, ona o lona tele o le tele, i le mamanu o faasitepu e mafua ai ni tuutuuga. Afai o sitepu o loʻo tuʻuina i luga o le tau, o latou umi e le tatau ona sili atu nai lo 1m.

O laʻau taua o loʻo avea o se tutoʻatasi oloa (papatusi o eseese uumi ma le mafiafia) ofo atu tagata gaosi pei o le "Alniri", "grasis" ma le tele o isi kamupani. Peitaʻi, o le tele o kamupani faʻapitoa i le gaosiga o maa faʻapipiʻi maa sitepu i totonu o le pusa.

Manatua o le maʻa masani o taimi nei e suia i nisi taimi e ala i faʻafitauli. Mo le ufiufi o sitepu, o se seti faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina: Tile-Laʻasaga, maʻea oona, Rordis Cornice, Rourts ma Amio.

E mafai ona e tuu le fola ma le sitepu i se sitaili e tasi, o loʻo i ai ma le cramic poʻo le procedin tulaga ese. Tele o tagata gaosi o fola laupapa, o Rusia ma fafo, gaosia oloa i le tele 3030, 2020 ma 1530cm. O nei elemene e matua talafeagai lava mo le faaumaina o faasitepu. I le amataga o le maketi a Rusia, monolithic Squey o le procedin Cydnedwdure na aliali mai, faapea foi ma le mamao ma le tulimanu auiliiliga. E ofoina atu, aemaise lava, o le Italiactics artfaitifils Icramica, Panaria, o Mirara Mirami ma le Atinae Chitate ". O le tele o le faʻaogaina o le faʻaogaina o ia oloa o le sitepu i lenei tulaga e le o ni pito e le mafai ona faʻaleagaina le foliga o le faasitepu.

Uamea o le sili ona tumau ma fai ni mea-tetee i mea. Mo le gaosiga o sitepu, faʻapea foi ma osofaʻiga ma feʻaveaʻiga, o le wamininum, ua faʻaaogaina uʻamea ma apamemea i le sili atu o le xx seneturi "e sili ona lauiloa o le fafine XX.

O mea e le mafaitaulia o le "stanless speel" ia aofia ai le malosi, ia fai teteʻe, ma le mea moni o loʻo faʻavaita ma fafie, sima ma maa. Ae mo le amiotonu, matou te matauina: E le o se taugofie filifiliga - o le rim mita o le a tau le tagata faatau i le $ 5,000.

E tatau ona manatua o le "uʻamea uʻamea" faasitepu e tatau ona faʻasaʻo lelei, a le o lelei le mamanu o le a faʻamela ma tale pe a savali. O le mea lea, e masani lava ona faʻaaoga e le au laʻei poʻo ni mea na taʻua o latou lava-faʻaaoga nati.

Inconale, tioata. O lenei mea e liliu ai le sitepu i totonu o le ea, e foliga mai e le mafaamatalaina le tele o le malosi. Naʻo le tolu tolu, lua pe sili atu foi o le tele o tioata tioata faʻafesoʻotaʻi e le polymer saisai o loʻo faʻaaogaina mo le saogalemu o laʻasaga. Gagana e le gata ile sitepu, peitaʻi foi o loʻo afaina ai ma lima. Talu ai o le tioata o se mea mamafa i le mamafa (o le tele o le tasi tulaga i le fua o le 100035028mm o le 15 kg), o le tulafono, e faia i le uamea.

Falemai, Falataiga Siva - o se oloa taugata: o le siʻitia mita o le a tau i le aofaʻi o le $ 7,000. O lea, o nisi taimi e suia le tioata i ni foliga sili ona malosi mai le palasitika palasitika. E taua le taua, i le 25-30%, taugofie, ma e le manaomia i aso uma tausiga. E moni, o le malamalama ua tatalaina atoa i le palani e foliga mai i lalo, ma o tulaga o le faasalaga, o lenei mea na leiloa le uluai. I se faʻaopopoga, e le pei o tioata, e faigofie ona maʻila.

Pei ona mafai ona vaʻaia, e tele tali a le faʻatinoina mo ni sitepu. Ae tusa lava po o le a le mea lea, o le mea na filifilia, e manaʻomia e mautinoa ai le saogalemu o le feʻaveaʻi o le sitepu i luga o le sitepu - i luga o le tele o le laʻau o le laʻau o le vanu. Mo le puipuia o malo ma aiga mai se faʻalavelave, sitepu e mafai ona tuʻuina atu i le faʻapitoa anti-sligs gegs (mai fulufulu masani, polypropylene, poʻo le paʻu) o loʻo i ai ma le paʻu o ia lava. O le isi auala e puipuia ai le mamanu, e aunoa ma le nana o le matagofie o mea masani, o le anti-slip basi e tipi pe fufulua i le pito i fafo o le tulaga.

E aliali mai, o le muamua o le stargacase e le tatau ona fausia le faalavelave o tagata o nonofo i le fale. O le filifiliga o ana nofoaga faʻapitoa e aʻafia ai le faʻatulagaina o nofoaga ma foliga o le faʻatulagaina o mea i totonu. Lalo o ni filifiliga mo le faʻapipiʻiina o se sitepu i totonu o le maualalo-maualuga o atunuu fale.

Lio ia Mati!

Tasi-faʻataʻitaʻiga mamanu i lenei mataupu e le o le sili ona talafeagai filifiliga aua o le a tele naua avanoa

Lio ia Mati!

O le tolu-itulau rotarale starcase e le gata e faʻasaoina le nofoaga, ae fesoasoani foi ia te ia e le vaʻa o le potu potu

Lio ia Mati!

O le agavale agavale e lua-tala ma se taimi i le 90 faʻataʻitaʻi e le aveeseina le vaega aoga i le fogafale muamua

Lio ia Mati!

O le taumatau lua-pou mamanu sefe se nofoaga i luga o le fogafale lona lua, ui i lea, o le puupuu o le savaliga e mafai ona tupu

Lio ia Mati!

Lolomi Ladder e le nofoia le avanoa, ae le talafeagai pe a o le anoaina meafale

Lio ia Mati!

Andrey Karodov, Sili Defidin O Metaldiag:

"O aga masani e talitonuina o le spirral starcase e le mafai ona avea ma autu. Ae a leaga, o mea moni o le olaga e o le" screw "o lea lava e afio mai ai (aemaise lava pe a e o fale laiti i le eria). Ioe O le sitepu e ala lava i se mea taua nai lo. Marsh ma fai mai e le mafai ona faʻaaogaina o se mea masani, i loʻu manatu, e masani ona faʻaaoga e tagata. mafai foi ona filifili i le maketi a le Lusia ua uma ona malepelepe fola o sitepu, pe a tatau ai, e mafai ona ofogofie, ona faʻapipiʻi lea e aunoa ma le mauaina o fesoasoani a tagata poto.

O le poloketi a le sikulu faʻafanua tele e faʻalagolago tele i le tele o le tatalaina i le inter-storey luga. Ae afai e faʻaaogaina o le autu, o le umi o sitepu e tatau ona le itiiti ifo ma le 80cm (o leʻa paga lea, i fale taʻitasi o lenei pule e le masani ona matauina pea). E manaʻomia foi le faʻaititia o le tulimanu o le faʻailogaina i le tele e mafai ai i le faia o le sitepu i le tele e mafai ai. Avyory gaioiga faʻatonuga e masani ona faʻailoa mai ai se fale. "

Solaaga

Afai o le sitepu e sili atu nai lo le tolu sitepu, e tatau ona faʻavasega ma faʻatuatuaina alavai ma faʻatuatuaina i le ituaiga o fata e lagolagoina ai le 90cm, i luga o mea lagolago ua faʻapipiʻiina mo lima. Mo se sitepu ma le laʻasaga o le faʻaipoipoga i le 1.25m, o le lima-tasi ua lava, ma le faʻaipoipoga lautele i le 2.5 m o tagata lima e tatau ona i ai i itu uma e lua. O na tulaga tulaga ese a o le lautele o le siʻosiʻomia o le sitepu e ova 2.25m, e manaʻomia le faʻaaogaina o isi tisaina i le ogatotonu o Mati. Mo tagata laiti o aiga, e masani ona latou faʻapipiʻiina se 'aʻai faʻapitoa o le tusa o le 60 cm.

Faigofie Fesili Ata

O le avanoa o le o le malosi o faasitepu e le gatasi ese. Faatasi ai ma le laʻau masani faʻaleaganuʻu i le mamanuina o teuteuga, tui, faʻaʻua vaega faia i togafiti saua ma le tautatala, mea taua ma le siʻosiʻomaga lelei. I se faapuupuuga, o se tulaga ese lea o tufusiʻomaga o le totonu, lea e mafai ona mafaufau i ai i manatu sili ona ofoofogia.

Ae le mafai ona auai i le mamanu, "faalagolago" le sitepu mai le sitaili o le faiga o le fale e le tatau ona leai. Manatua o se teuteuina lelei, e le tatau ona foliga pei o se tagata mai fafo, laina elemene e mafai ona faamamafaina le aotelega o le potu, ma faamāina ai le lotogatasi o Ona ata. O le tekonolosi maualuga-tekonolosi o le a talafeagai i le masani masani tulaga, ma o le tele o le piltia o le a le mafai ona faia ni uo ma sina itiiti. E manaʻomia le toe faʻamamafa le moligaʻo o le mokesi, e aofia ai lana fuafuaga, e tatau foʻi ona e mafaufau i ai ile ata ole ata.

Mauaina ma faapipiiina

Talanoa e uiga i le a le tele o le sitepu e faigata. O le tau mulimuli o le oloa o loʻo afaina i le tau o le atinaʻeina o se poloketi ma mea, ata, o le faʻaaogaina o faiga lavelave poʻo le aʻoga o galuega. E aofia ai foʻi, o se tulafono, lafoina ma faʻapipiʻi. E mafai ona fai mai fagu o le pito i lalo o le rim mester mo le faigofie mamanuina o le tasi-ata stargaca ma laupapa laupapa e $ 3500. Soʻo se maumau (e lua inisinia ma mea) faʻateleina lea ata. E le mafai le tapulaʻa o le tau tapulaʻa.

O le mea moni, faʻatau se faʻaumaina o le sitepu (pe a fai tatou te le o talanoa e uiga i se apefai poʻo se faaniukilia "gagau") e le mafai. Vaʻaiga a le tagata faʻatau oloa, o loʻo e faʻamatalaina naʻo lona ituaiga, mamanu ma le ata. Ona alu ai lea o le kamupani o le kamupani ma o loʻo alu i ai le kamupani ma faʻatautaia mea. Faʻavae i luga o faʻamaumauga na mauaina, o tagata tomai faʻapitoa o loʻo atiaʻe se tagata faʻapitoa o le galuega o loʻo toe faʻailoa ma le tagata faʻatau, ma fai pepa mo le gaosi oloa. O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o loʻo sapalaiina atu i le mea i se foliga vaʻaia. Faapipiiina e sili atu le averesi o aso o le Tada.

Manatua o le faʻapipiʻi metotia o le sitepu tuʻusaʻo faʻalagolago i lona ituaiga. E oʻo i le fuafuaina o le tulaga, o le setete o le faʻalauteleina o nofoaga o le faʻasaoina o le faalumaina e tatau ona manatu: E mafai ona fausia se vaega faʻapitoa o le a tufatufa atu ai le uta i le vaega tele. Faʻalagolago i le mamanu o le fale, faʻamalosia sima faʻafefeteina mafai ona tatalia le avega o le 500-1000 kg / m2. E masani ona masani ona faʻapipiʻi se mamafa tele ma maʻa po o tioata poʻo le ipu tioata (mamafa i le 500kg). O le tele o le laupapa ma uʻamea faʻataʻitaʻiga e tele le 150 i le 350kg, aua o le fale laupapa (iinei fola e tatau ona faia i luga o faasitepu, e faʻamalosia ai papa i luga o sitepu.

O le filifiliga o faʻasino faʻasino manatu mo le faʻafanua faʻalagolago i le faʻatulagaina o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. O lea, o le tuʻuga o le tuʻuga o le tuʻugamau e masani ona faʻapipiʻi i le pito i luga ma malolo i luga o le fola. O le Shirted Staircase ma le tasi le taimi e manaʻomia ai le faʻaopopoina o le faʻapipiʻi i le puipui, o le faʻataʻitaʻiga ma le lua liliu e manaʻomia e faʻapipiʻi i le fola, tulepai, puipui ma le lagolago i luga o le fola. O faʻasalalauga fausaga ma se tele o suiga o suiga o loʻo faʻaaogaina e ala i le pito i luga o le pito i tua o le tulaga, o tala poʻo ni sitepu i le puipui. Ua faʻapipiʻi uʻamea e faʻapipiʻi i le mokesi e faʻaaoga ai le taula, ma laupapa-laupapa-sikulu-sikulu-scrics bolts), o loʻo taʻua o degratis) O le sili ona tele uta o loʻo faia e faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, aua o le vaega o latou faʻafesoʻotaʻi ma fola ma luga e laʻititi tele. Peitaʻi, afai o le sitepu e itiiti ifo i totonu o nisi o nofoaga o loʻo faʻapipiʻi i le puipui, ona faʻaititia ai le faʻamalosia i luga o fola. I se faʻaopopoga, o se vaega o le mamafa o loʻo tufatufaina atu i luga o pa o pa ma luga o le pito i luga i luga o le pito i luga, lea e manaʻomia ona faʻapipiʻi i le pito i luga. Ivsa pe a fai o le sikuluka e faʻapipiʻi i luga o le laupapa laupapa (i luga o le faʻailoga), i lalo o le faʻasino faʻasino, e tatau ona amata le ulo,

O fea e mafai ai ona faatauina se tasi?

E i ai ni nai tagata Goader gaosi oloa i le maketi a Rusia. Mai fafo, e manaʻomia le faʻailoaina o le Italia tagata uma Fonninka, Alfa Sceatka, na lafo ai, Gentul Swepnre, ma le Hernich Swewsres, Cenk O nei kamupani e mafai ona faʻatonutonuina e ala i tagata faatau e tuʻuina atu auaunaga mo le filifilia o se faʻapitoa faʻataʻitaʻiga, mamanuina, faʻatonuga, tilivaina ma faʻapipiʻi. O na "tagata gaosi" i Moscow e, aemaise lava, o kamupani "aʻi aʻiaʻi", "Eurostrocesvice", "cantzitta" , "Hobbit", i As-Art, Klafs Grint GilR.

I le tautala lea o tagata gaosi Rusia, e mafai ona e vili le kamupani "siama", "o le kulupu o le Shinstant", "O le Seledxy", "Robos +," Robods , "O le autoto, na poto i le MNPO toto".

Lio ia Mati!

Kirill Kichatov, ulu o le Design Department of the Gallery o Swonener:

"O le mea sili ona lauiloa mo faasitepu sa ma tumau i se laau. Ioe, o le lalelei o lona ituaiga e masani lava, pe a na o sitepu e faia, ae e sili atu, e sili atu ona aloese ai i totonu o le taimi . "Laupapa, ua fautuaina e faʻamau ai le fao poʻo le kulimi kulimi na faasolosolo ona faʻameaalofa. E taua, e taua le manatu i le vevela ma le susu O le faasitepu e matua le manaʻomia e faʻapipiʻi i sone ma le suauʻu maualuga, o le a suia o le vaipuna, o Sauuna, o le mea e mafai ona suia ai. "

O le au Faatonutonu Faʻafetai a le kamupani "faʻafiafiaga o sitepu i luga o faʻaʻau", "Zagrady" ma "uʻamea uʻamea" mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili