Aisea ua taʻe ai ma sping spidster ma sctopled? (Lona fale numera 3 2006)

Anonim

Aisea ua taʻe ai ma sping spidster ma sctopled? (Lona fale numera 3 2006) 13610_1

Aisea ua taʻe ai ma sping spidster ma sctopled? (Lona fale numera 3 2006)

Aisea ua taʻe ai ma sping spidster ma sctopled? (Lona fale numera 3 2006)
Sima fefiloi o le Gross Great Greated AvsIl
Aisea ua taʻe ai ma sping spidster ma sctopled? (Lona fale numera 3 2006)
Sima-oneone taofi le faʻapipiʻi mai le kamupani kamupani "tamaiti aʻoga"
Aisea ua taʻe ai ma sping spidster ma sctopled? (Lona fale numera 3 2006)
Sima sipili o le tuʻufaʻatasia "ceene c-100" mai le UNUS (Lusia)

A maeʻa le tala o lenei fale, e feagai ma fausaga fausaga na foia e le mafai ona foia e oʻo nei aso. O le sipuni e faʻatatau i le puipui i luga o puipui na sosolo ma gatete, ma le taimi nei i tausaga taʻitasi e tatau ona faʻafouina.

O tulaga lelei o le plaster e pei o mea e le atoatoa ai: O le malosi o le malosi, teteʻe i aafiaga o le Inmospheric, malosi le tele. Ae o se tauemu o le mafiafia-vaega mea i se tele tafe fua faatatau i le iunite vaega. I se faʻaopopoga, e le faʻatatau i le toe faʻafouina - ua tatau ona aina lava le faʻailoga o le parder. E manino lava, o le faʻafouga o le fale o le a lele i luga o le pene. Ma e le tupu lea mea, o le galuega i luga o le apalai o le sprester tatau ona sili atu le ogaoga.

O le mea sese na faia e le au fauina i lenei poloketi e faigofie - ua tu ai le fale ma "unduns" pa. Muamua Masonry Turtituted Shanetirent Gistures Gisture, o puipui na mafua mai ma na le mafai ona ave se masini teuteu. Manatua o le matua le manaʻomia ai e tolopoina ai le tele o mea. Ae paga lea, o le pau lava lea o le na o le sese e ono tupu pe a galue ma spred sprester. E masani lava mo le tasi mafuaaga poʻo se isi, e faʻapena foi ona maualuga tulaga masani o tulaga o loʻo i le puipuiga o puipui atoa ma umi lava. Aisea la ua tagi ai le sima?

Galue i luga o bugs

Muamua lava, o le a matou feagai ma ituaiga o pepa e talafeagai mo metotia. I le faʻaopopoga i le natura o le tagata faʻamasino i fofo, lime, lime-cyment, lime-gypsum, gypsium ma le sima faʻapipiʻi e iloga. E manino lava, o le faʻaaogaina o gypsum i le galuega i fafo e le aofia ai. E tatau ona faʻaaoga e le laumei mo le tele o le susu, o le mea lea, o le faʻailoga-sima faʻafefe poʻo se fofo ma le le mautonu o le pamu.

Pe a tapena se tali, e manaʻomia le faʻalagolago i nisi o vaega o vaega. O nisi taimi e matua paʻu lava, ona, o le le lava o le numera o noataga - Pame. O lena pamu e le atoatoa ona faapipiiina ma lau laulau a le pa, pefu, ma o le vali le taofia. A maeʻa ona lolofi le motu o le faʻavae, le inu pia, na amata ona nofo i lalo, o loo taʻe solo i lalo.

E masani lava, o le faʻasolo e le mafai ona manaʻomia le sili ona taua faiga - tapena o le laufanua. E pei ona taʻua i luga, o le faʻamaʻi e le tatau ona fhan, o le a mafai ai ona faʻatupu le faʻatulagaina o puipui i nai vaiaso talu ona maeʻa uma ni nai masina. Nofoaga pito i le mama, solo solo lava o le a vave maua ai le vai o loʻo iai i totonu o se plaster fofo, ma o le a amata ona malepelepe le puipui i le puipui.

E tatau ona faʻapipiʻi muamua se vaega manifinifi o le sua o le susu susu i se sili sili ona faʻamalosia sima sima sima (o le a maua ai le mea taua. I le isi itu, e le fetaui le nofoaga ma le pito i lalo, ua maeʻa faʻatuina i lalo o le paʻu, ma o le a pa'ū ese i lapoʻa tetele. Pe a faʻaaogaina le Plaster i luga o le piliki puipui, e manaʻomia le vave latalata i le loloto (sili atu nai lo le 5mm) sui i le va o piliki.

O se tasi o mea sese masani o se mea sese faʻamatalaina le mafiafia o le faʻapipiʻi vaega. O le soona fai ma le manifinifi o loʻo mafai ona nana ai le le masani ai i luga o le puipui luga, ma pe a oʻo le vave o le taʻavale, ma se fesoasoani le toʻaga. O le mafiafia o le mafiafia faaputuga i lalo pe a palu.

E tupu mai e foliga mai i luga le puipui o le vaega sima. O le mafuaʻaga o le faʻavae e aofia ai elemene ma eseʻese uiga o le faʻapopoleina vai. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamalosia sima faʻapuna ummup o loʻo sau i luga o le laufanua o le piliki paʻu. O lenei puipui e tatau ona ufiufi e le vaega o le sipela ese, ma o le a le tutusa. Ina ia foʻia lenei faʻafitauli, o pito o le ututu e tatau ona muamua tapunia ma overvid omea clatys.

Outly ma le lanu faʻapipiʻi galuega i luga o le puipui, e ufiufi e se tasi vali, e tatau ona faʻatino e aunoa ma se malologa, ma ua vave ona saunia le mea atoa. O le taimi lona lua e faia ai se vaifofo ma le tutusa tutusa ma le sili atu o le 'aina e toetoe lava a le mafai.

I le iuga, aʻo le i amataina i tolauapiga teuteu, ma o le a aoga le fesili i le tau o le tau mo se lumanaʻi lata mai. E le mafai ona galue i le malulu po o le vevela. Mo le tulaga muamua, sa fausia ai se aisa o le aisa i luga o le vai luga o le puipui, e taofia ai le afi o le sipuni. I le lona lua - ona o le vave tele o le faʻamago i mea o loʻo i ai o loʻo solomuli, ma ua amata ona taʻela le ofutino. Afai e tatau ona e taʻitaʻiina le galuega i le vevela, ona tatau lea ona paolo le suega. O le plaster ua faʻaleagaina pe a timu poʻo tikeri i luga o le puipui fou.

Faitau atili