Tali i fesili

Anonim

Tali i fesili 13614_1

Taʻu mai ia te aʻu, faamolemole, o le a le mea e tatau ona fai ma faʻamasino o le taualuga ina ia aua le faʻaputuputu le vai ma le vai i ai?

Tali i fesili
Ata o Dmitry Myninanaanaaaaya Aofai o le Snow Andolaulations i luga o le ufiufi ufiufi o le taualuga o se mis 30, talu ai o le kiona ua feosofi ese mai le savili i le matagi. I luga o taualuga, o maligi a nofoaga e sili atu pe i lalo ifo o le 30, o le lagi toetoe lava a leai se taua, 45, e faigofie foi le matagi. Matou te le o fautuaina le Fably Laveai i le Cottage Chinet Lang: Latou te puipuia le fale mai le matagi, o le a faia le saofaga i le teuina o le kiona.

O a atttis e sili atu ona tuu i totonu o faitotoʻa ma faʻamalama?

Tali i fesili
Eselix
Tali i fesili
O le tila e faʻamagaloina o le sili ona fiafia i le latice ma le le mafiafia o le 16mm, o le mamao i le va o papa e le tatau ona sili atu i le 150mm. O le sili ona faʻatuatuaina o le Lavety Lattices, o pito o le au toʻotoʻo o loʻo faʻamau saʻo i le puipui i le loloto o le 80m. O tagata gaosi e ofoina atu le lautele lautele filifiliga o ata tusi, ae o le auupega ma le au o loʻo iai, o loʻo iai Rhombus poʻo le kukaina ma le kukaina i le kolosi.

Tali i fesili
Ata Domiry MinicADlolopacea Puipuiga o Windows E masani ona faʻaaoga laupapa laupapa na faia o le itiiti ifo 40mm mafiafia laupapa. O nisi taimi e faʻaaoga ai laupapa poʻo plywod ma le mafiafia o le 12mm, agai i luga mai itu e lua i le uʻamea ie.

Tele tagata e aofia ai i luga o faamalama ma faitotoa o le au faapolopolo tauaso. Lenei o loʻo aoina mai i le tafailagi Lamellae uʻamea uʻamea e alu i luga o le taʻiala. O le aisa o le tauaso ua fafaguina i le lisi ma o loo i totonu o se uamea pusa. E tapunia le tatalaina, o le ie na tatalaina ma toe faaleleia le masini loka faʻapitoa.

Faʻafefea ona kuka se tulaga lelei mo le faʻavae?

Tali i fesili
Ata o BETH Nikolaev
Tali i fesili
Ata o Peteru Nikolelefi mo le faavae matou te fautua atu ai ia te oe e sauni mai le sima o Planland d300-400 i sisitema o le Mour M3 Laititi oneone ma Clay vaega ma nutimomoia maa mai Pasustone po o le piliki fitafita na faʻaititia ai le malosi o le faʻavae e oʻo atu i le sima. O le tasi vaega o le sima i le voluma e tatau ona fefiloi ma vaega e tolu o le oneone ma glue tolu pe fa vaega o rumble. E faʻaopopo le vai i se faʻataʻitaʻiga ina ia mafai ai ona ia faʻaputuputuina ai le pala o le sima, ae le sasaa i le galuega faʻatino ma le malamalama o loʻo i le malamalama ma le malamalama o le malamalama. O le sima faataamilo, o le malosi lea i le faavae.

E taua le manatu o le teuina o faaputuga nofoaga umi o le siʻusiʻuga i se nofoaga o mea matutu faʻateʻi mo le ono masina e ono e ono masina - pe a ma le faʻalua O le ala, ia afaina ai le malosi o le faavae o le faavae.

O le a le saogalemu o faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le fale?

Tali i fesili
"LUMAGI MA LE MENU"
Tali i fesili
Mamene Trendiagn maualuga-lelei faitotoʻa faitotoʻa o loʻo faia i le saogalemu o tioata poʻo le tolu tolu. O le Grererered Soso o se lau lau lau o loʻo i ai i togafitiga faʻapitoa togafitiga ina ia mafai ai ona faʻateleina le malosi o le malosi ma faʻamautu le natura saogalemu o le faʻaleagaina. O se ipu ata o le 4mm o le tino mafiafia o loʻo taofia ai le mamafa o le 45kg mai le maualuga o le 1200mm pa'ū, ma o le lau masani o le a le tumau mai i le maualuga o le 300mm. O tagata gaosi e taumafai e maua faitotoa o le mafiafia web-8mm, o nisi taimi 12 ma le 14mm. A o le tulaga o le faatafunaga, o tioata mataga e maua ai ni fasiga malupuipuia e le mafai ona manua tagata.

Taʻu mai ia te aʻu pe faʻafefea ona fuafua le numera o le faʻasaga i piliki?

Tali i fesili
Architects Roma Bessarab

Ata o Peteru Nikolaevadl O lea e te manaʻomia e fuafua i le pa puipui o puipui, e toese ese le nofoaga o le 52 (o le aofaʻi o piliki i le plickis). Faʻalelei piliki e fautuaina e maua ai le tele o aʻoga tulaga taua e le 15-20%. A faʻatau se aofaʻi o tupe, nisi faigata e ono tulaʻi mai. Muamua, i le vaitau ua masani lava ona sili atu i le sea, ma o le tau o le a faʻateleina. Lona lua, mai le pati i le pati e mafai ona suia le lanu poʻo le paolo o le maa, lea o le a mautinoa e afaina ai fafo o le fale. Piliki mo le fausiaina o puipui e manaʻomia foʻi e faʻatau ai ma nisi faʻasao. E mafai ona e faʻaogaina le paleni o le fausiaina o le pa poʻo ni tau tamaoaiga.

O le a le mea e tatau ona i ai i parataird Window Windows?

Tali i fesili
O le NF-Studio o le sili ona lelei inisiua o le vaega o le pito i luga o Windows e tatau ona le itiiti ifo ma le 10% o le fola. E le gata i lea, o le faamalama e foliga mai i le lagi e mimigiina le potu i le 40% sili atu le lelei nai lo le tutusa tutusa tulaga. O le sili mamao mai le fola i le fola i le amataga o le a - 185-205cm.

O a lamepa ua faʻapipiʻiina i pine faalava?

Tali i fesili
Poloketi Pule Alexander Kotynikovnikov

Ata Dliery Myinnarva mafai ona ofa toetoe lava o ni masini moli. Naʻo le pau le tapulaʻa o lo latou malosi: O lisi o logo e le tatau ona sili atu nai lo le 50w. O lamepa ma o loʻo i ai le vevela o halomen, o lea e fautua e faʻaaoga oloa maualalo.

Faʻamolemole fautua atu poʻo a vaega e filifili pe a manaʻomia ona vavaeeseina naʻo se vaega o le potu avanoa?

Tali i fesili
E mafai e le Diagi ona faʻatonutonuina oe e mafai ona okaina faʻasolo i le faʻaaogaina o le fesoasoani lagolago i luga o le foloa o loʻo taofia i luga o le pou taiala. Tele taimi uma, o le faʻapipiʻiina o vaega o loʻo faʻatinoina e tusa ai ma le polokalame lona lua - o le iʻuga o le stash agai i luga luga o le fola, ae o loʻo taofia i luga o le fola. I le va o le fola ma le Vaega, Tuʻu le avanoa i le 1Cm, ma ina ia le aau 'upega tafaʻilagi, i le foloa e faʻaalu ai le ki. Faʻavaʻa o faʻaseʻe vaega e faia o le Alumini, fafie ma MDF. O le faʻamau o le faʻatumuina o le faʻaaogaina o le tusia ma le sipuni tioata, tioata tioata, palasitika.

Tali i fesili
E mafai ona e zool le potu ma se moli moli moli. ua faapipiiina faataitaiga o aso nei o Shirm e se o pepa faatumu ma mea eseese: laupapa, apamemea, ofe pe faavaa rotanga faapipii otootoga tulaga ese tele, faamausaliina ma lona ie, pepa, paʻu, na tumu i matte po o le tioata lanu. Faʻaaogaina foʻi o se Kevr Mesh sa faʻaaogaina i le avanoa o le atunuʻu. O le tele o togi o le a faia ni matau, fata ma taga mo le teuina o faiga taugata po o se mea taua.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faitotoʻa i le potu Steam?

Tali i fesili
Ata o dmitery MtonkAZ Saledadad Mamafa o le faitotoʻa i le potu uʻamea e tatau ona tatalaina. A le faʻafuaseʻi ona leaga se tagata, o le a mafai ona ia oʻo i le faitotoʻa ma, tulei, tatala, ma faʻamaonia ai le anoanoaʻi o le ea fou. Leai ni loka e faʻatagaina ai oe e suʻe le faitotoʻa mai totonu e le tatau ona i ai. Afai e tatau, e mafai ona e faʻapipiʻiina se tamai springs laga o le polo ituaiga.

Faʻafefea ona faʻaititia le vevela leiloa i totonu o se fale ma se tioata faʻafoliga?

Tali i fesili
Architects timmo Akras

Stock foto Kearen Mancarement Glazeting Flade SwoD Systend Windows ma le mafiafia o le le mafiafia o le 32mm, ae le lava lenei. Matua faʻaititia le vevela o le leiloa o le malosi-soli tioata ma le maualalo o le faʻaaogaina o ofu tino, lea ua tuʻu fua i totonu o le nofoaga o loʻo susulu ai

Taʻu mai ia i matou mea e sili atu e fusifusia ai le pulu papaʻe?

Tali i fesili
Ata o le damiry mickition o le faʻaaogaina uma mosaik-tioata poʻo le sima. Na aumai e Mose le tioata, e iloa ai le afaina, e sili atu le malosi nai lo le sili atu nai lo le sili atu ona mitiia.
Tali i fesili
Poocour

O le pov bopl ua laina foi ma poprivin Tiles, o le mea e sili atu lona maualuga nai lo ceramic, ma o lea ua maua ai e le susu laititi. E le mafai ona fetaui tagata masani i lenei tulaga: ona o le faʻaʻosiʻomaga fausaga, e mitiia vai ma avea ma "inpubator" mo microminism. Skimmer Ituaiga vaitaele e mafai ona tolopoina ma se mafiafia mafiafia ata tifaga.

Faʻafefea ona sefe lau laupapa, seleseleina?

Tali i fesili
O ata o le deterry getenichtobby puipuia lau laupapa mai le faʻaalia o le susulu o le la i le susulu o le la ma le avsphic o le gasologa, pito o laupapa fautuaina ma le suauu vali. A o le ata i le va o faaputuga e tatau ona tafana kesi. Manatua o le laʻau e le mafai ona faʻapipiʻiina i se ata palasitika ina ia aloese mai le faia o le fale gaosi, ma luga o le faaputuga e aoga e tuu ai le faʻapipiʻi pepa poʻo le rod rootes. Afai e te le mafai ona puipuia mea mai fatu, ona sili lea e le faʻaaogaina i totonu o le fale. O le Fangus, na faigofie ai ma vave le ola o le laʻau, ma vave ma mafai ona faʻaauau le salalau atu i le fale atoa. I totonu o lenei tulaga, o le a matua faigata ona unaʻi ai.

O a mea e maua ai le faleoloa ina ua uma ona faʻaaoga se hydrophobic defrestration?

Tali i fesili
O le ata o le Sky Nikolaevagarization le foliga mai o le aufars ma masani fesoasoani e faʻamalosia ai foliga o le stude mo le 15 tausaga pe sili atu. O le tuʻufaʻatasiga e agaʻi atu i le loloto o le pito i luga o le faʻaleleia atili o le faʻatulagaina, faʻateleina ai lona vai teteʻe ma maua ai puipuiga faʻaletonu. E le aoga le fetomis e oo lava i timuga mamafa, ma le efuefu ma palapala e tau le tau umi i luga o puipui. O le le mautonu puipuia le tuputupu aʻe o meaola o meaola ma mosses i luga o le fale, ma faʻaititia foʻi le vevela o le puipui o puipui. I se isi mea, o le Hydrophobmization e faʻaleleia atili ai le faʻamamaina o le faʻauiga o le faʻafou: o le filogia mai ia faigofie ona fufulu ma le timu.

Tali i fesili
"Uradkh"
Tali i fesili
CJSC Saz

Faʻafefea ona tapena se faʻafou o le faʻilafu

Tali i fesili
Tali i fesili
Agai i luma le laina e manaʻomia e faamama ai le fogafale mai le palapala, aveese uma o le faʻafefeteina vali, maʻamamaina ma le faʻaletonu, pe a faʻaleagaina le laualuga. O le a le faʻaaogaina o ata faʻaulufale mai o vali, ia e mautinoa lava e aveʻesea le tuai o le vaega o le paʻu, lea e mafai ona faia i le paʻu paʻu, uʻamea poʻo pulumu faʻapitoa.

Faʻamolemole faʻamatala pe aisea i le pito i lalo o le susu pe a fai o le faʻavae o le eletise e faia saʻo?

Tali i fesili
Ata o Peteru Nikolaviinno, o le filifiliga o le faʻaleagaina o le leoa e le o aofia ai ma, o le iʻuga o se faʻaaliga o taoks. Ae, e foliga mai, o le mataupu i le loto o le alo agai i luga o puipui. O le mea lea, o pa o le fale ato mai fafo e tatau ona nonoa, i totonu o le fomai. E mafai ona e aofia ai puipui ma le faʻapitoa faʻapitoa "mafanafana" kulimi, lea e faʻaititia ai le faʻatasia o le ausa i le malulu o luga o le malulu. E maua i latou i le faʻafefiloi o le fofo o le fofo ma le faʻaleagaina o fesoʻotaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, toʻotoʻo). Mo le sima o le faʻavae o le faavae, o papatusi malosi mai i totonu o le pito i luga poʻo le taupulepulega (toʻole) polystyrene foma (basF, o le o-faʻaaoga.

O le a le paipa e sili atu ona filifili e faʻataʻalo ai le kesi paipa: Polythylene pe uamea?

Tali i fesili
Ata o BETH Nikolaev
Tali i fesili
O ata o le joph Nikolaev uamea paipa i le eleele e afaina ai, o le a vave pe mulimuli atu e tau atu i a latou vaega pe atoa le malaia. O loʻo tuʻuina mai le olaga o le olaga o le aofaʻi o le 20 tausaga. I se taimi e le gata i lea taimi, o le taotoga, o le faʻagaioiga o le pikiae kesi e sili atu le matautia nai lo polyethylene.

O paipa polethylene o loʻo i ai le tele o penefiti: E tele lo latou tulaga paʻia pea, soʻoga i luga o le tinotuu, latou te le o leaga faʻaleaga. O ia mea e faigofie ona tipiina ma faʻamalu ma, e le pei o le uʻamea, mamanuina mo le taʻoto tuʻusaʻo i le eleele e aunoa ma le paʻu. O le le mautonu ma le malosi i le faʻavaeina o paipa o povithylene e mafai ai ona faʻaaogaina i totonu o nofoaga ma le faʻaaogaina o eleele ma ni itulagi ma faʻateleina o gaioiga. Tautua Tau Tautolima - 50 tausaga.

Faʻafefea ona faʻailoaina se maamomone a le matua mai le natura?

Tali i fesili
Puipuiga
Tali i fesili
1, 3, 4- Maota Fonotaga

2- Santa Margyita Aglomerated e 95-96% o loʻo i ai le mea moni (24cm, fasi fasi piniki. Mo le sili atu le pipii o vaega uma, calcium carbonate ua faaopoopo i le paluga. O le ie puipui o le resin e faia ai le vaivai tele nai lo le maa masani. O le ea atoa, e paʻu le manuʻaga lea e mafai ona faʻalotoloto ai le malosi o le "maa", o loʻo i ai i le vibropred, ona aliali mai lea i le Vili. O taimi uma o poloka e vavae ese e le taimane nofoaga, olo ma, pe a fai o le tagata faatau manaoga, polesi. I foliga vaaia, e le mafai ona iloa mai se maamora e le mafai ona avea ma tagata faʻapitoa-faʻapitoa, e faʻatuina ai lo latou faʻamaoni poʻo le taʻiala o le a mafai ona avea ma auala susulu. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, i le gau o se moni matua-mamana, ma e le faʻa'ātutu ai. Mai le vevela o sikaleti, o le natura maa o le a lafoina i le vaivai tele, aggumered - malosi. O le puddle o le vineta i luga o le maalealo o le a le tuua le auala.

Faitau atili