Faʻafefea ona faʻatulaga se vailaʻau (O lona fale numera 3/200. 79)

Anonim

Faʻafefea ona faʻatulaga se vailaʻau (O lona fale numera 3/200. 79) 13616_1

Faʻafefea ona faʻatulaga se vailaʻau (O lona fale numera 3/200. 79)

Faʻafefea ona faʻatulaga se vailaʻau (O lona fale numera 3/200. 79)

Faʻafefea ona faʻatulaga se vailaʻau (O lona fale numera 3/200. 79)

Faʻafefea ona faʻatulaga se vailaʻau (O lona fale numera 3/200. 79)

O tagata lauiloa uma ua faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i aso nei e le gata o se filifiliga o le malamalama o le malamalama-puipuia le paʻu o le paʻu. Mai le uumi o nofoaafi - Lamellas - e masani ona tuʻutuuina le Steel, potu faʻatasi ma faitotoʻa faitotoʻa. Ae ui i lea, i le matou mataupu, o se vaega atoatoa na le masani ai faiga sa taoto i le poloketi a le fale. E latalata i le puipui i fafo, nofoaga i se mamao mai ia i latou o loʻo fuafuaina o mea ese "o le faʻamalosiʻau" tauaso e aofia ai racks ma faʻapipiʻi le tele o racs. O se mea na faia e se mea taua e faia i luga o le fale.

O le tusiata faʻaaogaina le tusi tusiata faʻaaogaina le sitaili o le mamellae e le gata e puipuia le potu mai le tuʻusaʻo o le la, ae e faʻatapulaʻaina ai le moli moli, i le fale i fafo.

Galuega ma le teuteuga

O le fale o le fale e vaeluaina. E tele nei mea lilo Farani faamalama mai le fola i le taualuga. O le fale e tau le mamao mai le auala, ma a leai, e le mo le tipiina o mamanu i luga o puipui i fafo, o tagata lautele uma o le a atagia manino mai le auala. E faʻapitoa lava le le faʻamalosi o le fale o le a vaʻai i le afiafi, ma faʻamanatu ai le susulu o le lagi. O le galuega faigofie mai le tulaga o le masani o tauaso na faʻapipiʻi i luga o faʻamalama mai totonu o le potu. Ae ui i lea, o se tali se fetuunaiga na pei o le tusiata o le tusiata e aoga tele. O lenei tulaga o le a tuuto atu i le tusiata o le fale, e mafai ona maua e pei o le tele o isi (e aofia ai ma tofi) fale nei. O le fale lava lea e tasi o loʻo i luga o le lava matala ma matagi. E le mafai ona avea ma mea e maua ma le tau malulu mo le fausiaina o pa puipui, e mafai ai ona agi mai le matagi malulu ma, pei o le faiʻai o le timu ma moa. I se faʻaopopoga, o le "tauaso" faʻapipiʻi le tagi o le taʻavale i luga o le auala, taʻalo le matafaioi a se ituaiga o foliga o le pisa. O le aofai o ao oso aʻe o fale e ala i le lattice tupua e lava ua lava ma faʻamalieina le faʻavaeina o tulaga faʻavae.

O le mea e te manaʻo e tuʻuina atu le tino o le aiga o le faʻamaoni ma le fealofani, e le gata o le pa puipui mai le lamellae o loʻo i luga o tioata. Mo le faʻapipiʻiina o le taʻele laʻau, o le afi o le laupapa o loʻo faia mai i luga o mea teuteu (USAG 1.5m) mo se vaega faatafafa o le 155cm. Na tapunia e le gralle le faʻaoʻo i le itu taumatau i le itu taumatau, oso i totonu o le lua o fola. Ua uma ona tuu le 'au ulututu ma mamao o le 1.1 m mai puipui, e taʻitasi mo se eseʻesega faiga, ma nonoa i se pa laupapa. O le pou laupapa, ma oomi atu i le malae uta, faamalosia le tutusa o le taulai.

Mo le olaga umi

Mo le fausiaina o le mamanu, piini o loʻo masani ai spopezoival foliga (o le itu o le 4 o loʻo tuʻuina atu i le fale, i le auala - 2 cm) 30mm mafiafia. E moni lava, o auala faʻaseʻe o le a oʻo mai, ae o le "trapezum" o lona tulaga lelei. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafaufau i ai mai le auala o loʻo tupu i totonu o le fale e faigata tele, ae e mafai lava ona faʻaeʻe le suiga o fale. I se faʻaopopoga, o le vai timuga tafe vave mai na taulaiga ma le kiona e le faʻatuai. O le laʻasaga o le latou nofoaga ua filifilia.

Uma ata laupapa: fata, faʻavaʻa ma nofoaafi - muamua-togafitia ma se tulaga faʻapitoa o le ansission o le palu-lanu moana. Tele o vaega o varnish na faia ai se tauina, tetee i le ultraviolet ray ma le inmospherdic invisications ma faaopopoina o se laau puipui mai le faamaapeina. O le a manaʻomia i le faʻasilasilaga lata mai o le taimi nei - faʻaaoga se tasi pe lua vaega o le tutusa le le lelei o va eseese.

O a filifiliga e mafai?

O faʻailoga o loʻo ia suesueina i le tagi i le itu i luga, ae i nisi tulaga, pe a fai o le fausaga ata ma spellides o loʻo faʻatagaina, o le lamellas e faʻatagaina ma i se tulaga o le lamellas. E moni, mo lenei, faʻaopopo atu i tagata sili atu le karita lea o le a aveina ai ni poloka faʻavasegaina o le a fananau mai. Faatasi ai ma lenei lomiga o le masini o le stored "tauaso", o le aafiaga o le matafaga tutupu: ia latou e mafai ona tilotilo atu i luma, ma i le taimi o loʻo malolo ai i le itu o loʻo malolo i le itu. Peitaʻi, e lava lava le malamalama i totonu o nofoaga taʻitasi.

O se mataupu faapitoa - o kisi ua lelei ina ia mafai ai ona liliu i latou i le tulaga maualuga o le Axis. O lenei fuafuaga, faʻavaeina i fetuunaiga ma le malosi, e mafai ona i ai se tusi lesona ma faʻafaigofie ona suia le laʻau o le liligiina o le au puipui. I le taimi lava e tasi, afai e te tu i le Lamellate tutusa ma le supa, o faamalama o le a tapunia ma se puipui malu.

Faitau atili