Faʻafefea ona fai se tioata faʻapipiʻi i le fola? (Lona fale numera 3/2006 p. 83)

Anonim

Faʻafefea ona fai se tioata faʻapipiʻi i le fola? (Lona fale numera 3/2006 p. 83) 13617_1

Faʻafefea ona fai se tioata faʻapipiʻi i le fola? (Lona fale numera 3/2006 p. 83)

O le sima fola i totonu o le fale na o se vaega e faʻasoa atu ai le opeo ma lona lua o loʻo i ai le potu e lua, o se sitepu ma le manino o le fola o le omi. Lenei ua faia ina ia mafai ai ona faʻateleina ai nofoaga o le muamua ma le lua tulaga. E leai ni faʻasalalauga i totonu o le fale, ae o le soʻona o loʻo totoe ai i luga o fausaga pasi. O se faigata faigata tele i le fuafuaga a le laupepa na fausia mai se faataunaiga mai le malosi omea utoma o le vaega 2-lea e faaaogaina ai vaega. O pito o le 'au o le' au e faʻavae i luga o le tuiina o puipui o fafo, ma na faʻataʻoto ai ata tuʻusaʻo i luga o latou. Mulimuli ane, na teuteu le uia i le ClasterSpimo ma fausia i ofisa o le fausiaina o lamepa.

Rama mamanu

Steel Fitu o le faʻavae lea mo le faapipiiina o se uʻamea faʻavaʻa i inter-stopy luga o le tele. Sa faʻapipiʻiina i le amataga o le 2.12.5 & faʻapipiʻi i luga o le tatalaina ma faʻapipiʻi i papatusi o se mea-fao. Ua potopoto le faʻavaʻa le faʻavaʻa o le faʻavaomalo. I totonu o le talaaga, e tele ivi o le malo, faʻafetai i le mea e te liliu atu ai i le tele o uta. O le faʻavaʻa e faʻaauupegaina ma le faʻasaina saito o loʻo fusifusia mai le tutusa faʻamatalaga. Na latou tuuina le fa o le tele tioata glaskeks (Mosonnia) o se foliga filifilia ma le tele o 1.21m taʻitasi ma le mafiafia o 10mm. (O loʻo faʻatautaia e le ipu pusa i luga o le tioata. Mo nei faamoemoega, naʻo le tele o le poto masani, o tioata foliga poʻo le tolu tolu, e talafeagai mo le tele o mamafa Faʻavaʻa o loʻo tuʻu ai le faʻataʻotoina o le paʻu paʻu. Mai luga e aunoa ma le faʻaogaina o soʻo se kuli, o le tioata statevas na faataatia (i le va o tioata ma pito o le faʻavaʻa e tasi le paʻu o loʻo i ai le paʻu tutusa. A o se tasi taimi, faʻataʻitaʻiga, lua tausaga pe a uma ona faʻapipiʻi, pe a sologa lelei le paʻu o paʻu, e faigofie lava ona suia le ipu.

Tusi faavae

Faateleina, tioata o loʻo faʻaaogaina e pei o le faʻavaeina o elemene. O se tasi o filifiliga sili ona taatele pe a fai e lua ni matatigo e lua i le va o fola. O le alofa mama na foai atu i le va oi latou uma o ni ituaiga o fuliʻaga o vaega o fuata, o loʻo mataʻituina le vaʻai i lalo ma luga. O le faʻatumuina lea o lenei avanoa, mago, oneone, mago alli, Shell, papupuni, vaitafe o loʻo faʻaaoga foi. I lalo o le tioata e mafai ona e faʻaleagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, herbarium poʻo se faʻaputuga o minerale. Afai o le fale e tu latalata i le vaipanoa poʻo vaitafe, o le a talafeagai ma le au pauna - taula, fesoʻotaʻiga i luga o iʻa, mea faigaluega.

E mafai ona ola le iʻa pe a fai o oe filifili i luga o le sili ona sili atu le sili ona sili atu o suiga - e faʻatulaga se aquarium i le mafiafia o le manino i luga o le vaega manino. I le tulaga o le faʻatamafa faʻapitoa, o tane papaʻu e tatau ona tuʻuina atu i lalo o le mafiafia o le tioata. E moni lava, e sili atu la latou tautua i le faʻatupuina o polofesa mai se faʻapitoa.

O se manatu ma se aquarium mafai ona suia i le manatu o se ituaiga o vale mo lanu. Aisea, i le tutusa tioata tioata na tumu i le vai, aua le faʻatagaina aau, nila tipi lanu pe, mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaitafe poʻo ni solo i luga o le umi fetuutuunai ?.

Moli moli.

O le isi tali manaia o le faʻatumuina o le avanoa i le va o tioata e lua o le malamalama o le malamalama, lea e mafai ona faʻaaogaina le pupula o le Corm, Loomones poʻo le Non Young ua aveese i luga o le puipui). O avot halogeen lamepa e sili atu le faʻaaogaina - latou o le a latou vevela le tioata malosi. Tioata lava e mafai ona avea ma masani masani, manino ma le matematika po o le lanu. O le metotia o le teuina o nisi vaega o tioata poʻo le oneone o loʻo fausia ai se ata e aofia ai se ata e aofia ai ma mea taua.

Faamaneta polymers

O se tasi o uiga masani masani o le faʻaaogaina o le tioata atoa- "chameleons". O polofesa e taʻu ai latou masini eletise. O le mea lea e tolu-vaega o le ata (triplex), o loʻo iai se faʻatau atu i le va o mataua e lua - o se mea leaga. Tolu i luga o le vaalele i le lautele ua faʻamaufaʻailogaina, ma e maualalo (1.5-2v) o le voltage e tuʻuina atu i le polymer, vaega. A maeʻa le 10 minute ina ua maeʻa le matagaluega o electcrops, o le tioata suia lona moli malamalama-mamana malosi ma maua le lanumoana. O le Kamupani TBG e fausia ai oloa ma paolo mai le samasama lanumoana i le lanumoana lanumoana, toetoe a leai o se malamalama (o le malamalama gafatia o le 5%). E mafai ona faʻapipiʻiina le Scordrochocramic le pauna i totonu o le pa ua tatalaina, ma i le pito o le ulo ma le masani ai o le faʻaluaina-glazed faʻamalama (100200CM). E leʻi maeʻa aso o le a puipuia ai aso vevela o le a puipuia mai le vevela ma le la susulu.

Faitau atili