Le a le mea e fusi ai le faavae? (Lona fale numera 3 2006)

Anonim

Le a le mea e fusi ai le faavae? (Lona fale numera 3 2006) 13619_1

Le a le mea e fusi ai le faavae? (Lona fale numera 3 2006)
O le teuteuga o le pito o le maa e faia e ala i le mafai ai ona o le malosi ma le faʻamalosia luga o le mauga
Le a le mea e fusi ai le faavae? (Lona fale numera 3 2006)
O le sioga o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le tusi, pei o isi ituaiga uma o sivisi

I lenei fale, o le mafanafana na saunia, na faia i le monolithc faʻamalosi sima sima m 300 ma i le tele o le sasaina i le eleele. O le pito i luga (faʻaofi) O le vaega o le fola o le faʻavaeina o le faʻavae, ma le ventipelation faʻamalama faʻatulaga i le 1m luga o le eleele.

E tusa ai ma le puipui pito i fafo o le fale, o le faʻavae e mafai ona faʻaoʻo, sisifo pe i ai i le tutusa vaalele ma ia.

Fofoga Fetalai O le faʻavae o loʻo faʻatulaga i fale ma le manifinifi o fafo puipui (faʻavaʻa, laupapa) ma i lalo o le eleele mafanafana. E mafai ai ia te oe i se tulaga faʻamaninoina le tulaga o puipui, pe a fai e faʻasau ona faʻavae le faʻavae. Ae i le taimi e tasi e fua ai le fausiaina o le fausiaina o se uila afi i luga o le vaalele i fafo atu.

Comf, fasiotia I le vaalele tutusa Ma se fale, i le fafao o le fale e seasea ona faʻaaogaina, talu mai le laʻau tele i lea tulaga o loʻo matala.

Fafie mafai ai ona e ufiufi le faavae i le vaega waterproofing, talafeagai mo le puipuiga o le puipui mai tui mai le pito i lalo o le susu eleele, e faamautinoa e le tafe unobstructed o le suavai mai le pa i le taimi o timuga oblique. Faatusatusa i le malologa, o lenei ituaiga faʻavae o le sili ona tau o le taumafaina o le taumafaina o mea fausiaina, lea e manaʻomia tele ma se tulaga taua o puipui. Na filifilia le fasimolimo i lenei mataupu, aʻo manatu muamua o le feʻena ma le faʻafeagai.

O le faʻavae o le fale o loʻo sauaina i ni mea matuia i siosiomaga ma manogi, ae le gata i lea, pe a maeʻa, e mafai ona faʻaaogaina ma faʻamoemoeina, ma le poto, masani pe faʻaletino. E le faʻatagaina le valiina o le vali o le tino - i le taimi o le a mama ma le le fiafia i lalo o le la.

O le sipuni mo le siʻosiʻo e tatau ona pala ma le vai. O le puipuiga puipuia o loʻo vaʻaia ma le faʻaeteete i luga ma le faʻaupuga. Vaʻavaʻai o puipui i fafo o loʻo faia i vaega e tolu: o le faʻafefeteina o le sima sima, faʻaaogaina le eleele ma le leaga o le eleele. Ina ia mautinoa le toniga tufatufa tufatufa o le tuʻufaʻatasiga ma le mafiafia o le vaega o le tino i luga o le puipui atoa o le puipui, o loʻo faʻapipiʻiina ai le sipuni faʻapitoa. E manifinifi tele pe o le mafiafia o le mea e fai ai se lamatiaga o le tuai o le faatuai. E tatau ona maitauina a faʻavae faʻavae i le taimi o faʻagaioiga, pei o se tulafono, manaʻomia ni tui faʻausama.

Siding-lanu laupapa na faia mai le Vinyl poʻo le melillic, faʻalauiloaina se talking claddy poʻo isi mea feagai i mea. O loʻo faʻatumauina le panels i le metallic poʻo le laupapa laupapa. I totonu o lelei o le faia, e mafai lava ona iloa ai lona tamaoaiga, faigofie ona faagaoioia le tamaoaiga. Ae peitai, o lenei mea ua sili ona maualalo le vevela o meatotino ma mafai ona faʻaaogaina, nai lo le faʻaʻoleʻole procave.

Natura poʻo le maʻa e faʻaaoga o se puipuiga, faʻapea foʻi ma le faʻatonutonuina o le kukaina. I se faʻaopopoga, e mafai ona tauia mo le clavo's a puipui. O le mea sa totoe sa masani ai ma le aumea nei ua filifilia e faʻauma le vaega pito i lalo o le fale: O le malosi o le 80-100 mpa, e le sili atu i le 5%, o le fāina o le 200. O le tau atoa o le 1M2 papatusi ma le mafiafia o le 10-50mm, o le tasi itu o le sologa lelei na gaosia, e $ 5-20.

A o le i amataina loa le faʻauma, sa faʻasaoloto i le polystsyreen o Papatusi o Papatiso, Luling ia i latou i le puipui ma faʻamautuina o tagata mamaʻi. O papatusi na mafua ai se vaega o Kelu, ma o le a faaputu i se ata tifaga ma sela 5050mm sa faʻaaogaina o se lagolago mo le isi vaega o le sipai. O le Grid sa "fanaina" i le polystyrene foma pneumatic.

Ina ua uma ona faʻamatuʻu le vaega o le vaega, o le faʻavae na faʻataʻitaʻi ma le oneone i luga o le sima fofo o le M 50 ituaiga i luga o le eleele susu. O maa "Tiles" e i ai se foliga le masani ai, o lea na taoto ai i laina le lalagaina, ae i se faʻasologa o le tasi i le isi. Omiga lautele i le va o maa e tumu i se vaega faʻapitoa na tuʻuina atu ai le sili ona lelei o le sili ona lelei. O soʻoga o loʻo manaʻomia e faʻamaufaʻailo ai le faʻamau, puipuia le vai mai le ulufale i le poser ma le avanoa i le va o le oneone ma le pa.

Faʻataʻitaʻiga o faiga o faʻavae o bases

Le a le mea e fusi ai le faavae? (Lona fale numera 3 2006)
Mai le sima maa i le teuteuina
Le a le mea e fusi ai le faavae? (Lona fale numera 3 2006)
Laina i poloka maa
Le a le mea e fusi ai le faavae? (Lona fale numera 3 2006)
Piliki ma se chip
Le a le mea e fusi ai le faavae? (Lona fale numera 3 2006)
Piliki le lima

Faitau atili