Pa puipui: O le filifiliga faaonaponei (lona fale numera 3/200. 125)

Anonim

Pa puipui: O le filifiliga faaonaponei (lona fale numera 3/200. 125) 13621_1

Pa puipui: O le filifiliga faaonaponei (lona fale numera 3/200. 125)

Pa puipui: O le filifiliga faaonaponei (lona fale numera 3/200. 125)
Stroydegn
Pa puipui: O le filifiliga faaonaponei (lona fale numera 3/200. 125)
Stroydegn
Pa puipui: O le filifiliga faaonaponei (lona fale numera 3/200. 125)
Stroydegn

O le manuia ma lauiloa o le ata pepa puipui i le aso e sili ona fesoʻotaʻi i le masani ona e taʻu o le mea na taʻua. Ata e faʻaaoga ai ata o loʻo faʻaaogaina e toetoe lava o soʻo se laufanua (taʻavale, meaafale, lavalava), o lavalava

Le mautonu o api ata o le taimi nei- "leaga" o le ata, mativa o le lanu gamunu, o le sese lanu toe gaosia, o se rasterble radgection, o se rasterble I se faapuupuuga, pau lava lena na mafua mai i le sese faapitoa. O lenei aso, faʻafetai i le Avort-Greed Gardol Technoratal, fanaina ma lolomiina, o le lolomiina lea o le tuatusi o le ata puipui e le toe faʻaalia. I le isi itu, o le lelei o le "ata", lolomiina i luga o se faʻapitoa, teuga ma se ata puipui ma le ata tifaga, e le gata i le laufanua masani o se togafiti o se togafiti o se lauʻeleʻele e pei o se ata. Taupou i le auala 'ALMUMITEREPOGTT o loʻo faia se galuega teuteu, ma le isi, o le avanoa, o le avanoa e faʻateleina.

I le maketi a Rusia, maualuga lelei oloa (tau o le 20-50 i le 1m2) o loʻo avea ma kamupani e pei o le Komar ma Scaryland (NorDopen-Heropition (Luthers-Heredes (Rutherlands (Lutherland (Rutherlands (Rutherlands (Rutherlands (Rutherlands (Rutherlands (Lutherland (Rutherlands (Lutherland (Rutherlands (Rutherlands (Rutherlands (Rutherlands (Rutherlands (Rutherlands (Rutherlands (Rutherlands (Rutherlands (Rutherlands (Lutherland (Rutherlands (Rutherlands (Rutherlands (Lutherland (Rutherlands (Rutherlands (Lutherland (Rutherlands (Lutherland (Rutherlands "

A o ni togafiti ma mataupu, o la latou filifiliga e toetoe lava faʻatapulaʻaina nei. E masani lava i laufanua laufanua, e le gata i lea, faʻafetai i komepiuta komepiuta, o le itu moni o le matou paneta o le sosolo atoa. O lea, ina ua maeʻa se galueaina faʻapitoa, "eleele" nofoaga ma se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻafeagai ai "aʻiaʻi, o le a taofia ai le tele o talavou.

O le autu o le natura e mauaina nei faʻauiga faʻauiga o le faʻauiga o le macro fana. O lapisi tetele, roses, vis, books, pepe, stathoppers.p. E mafai ona latou maasiasi tagata matutua ma a latou disprizisy (o le lagona o loʻo e i ai o se lilipa i le atunuʻu o tagata tino ese), ma le sili atu ona faʻamalosia le lalolagi o le a oʻo mai i le fiafia atoa.

I le ala, o kamupani taʻitasi e maua ai le laina o le ata o tamaiti o le ata, e eseese mai oloa mo tagata matutua faʻapitoa i le ata o ata. Heroes o atavili, manaia uiga, vaaiga mai mea e sili ona fiafia iai tala - e foliga mai o tagata uma lanu ma susulu, pe o le a le pepa puipui.

O le faatulagaga, e ala i le auala e tatau ona fesiligia ese. O mrally geos eseese mai le masani masani pepa ua uma ona tapunia le puipui atoa po o se vaega tele. O le filifiliga o vaega o se fesili taua, ona o le a le avea i taimi uma e "tuʻu i fafo" le puipui mai le fola i le taualuga, o nisi taimi e sili atu ona talafeagai.

O le tele o se tulaga tutusa o se sili atu 10070cm, ae o le pepa puipui 86220M o tagata atamamai e taua e faigofie ona taua le faitotoa, a o masani ona pipii i luga o le faitotoa. Tatou viliina le tele o itulagi: 97220, 220280, 2500320, 270350, 300380, 300820m20. O tau, i le ala, e masani ona faʻailoa mai e le o le sikuea mita, ae mo le tasi poʻo le isi vaega atoa atoa. Gauai atu i lenei mea ma Aua ou te fefe, vaai le oloa e tatau ona totogi e tusa ma le 200, e ono avea ma se vaega ua saunia saunia ", ae le o sina vaega o ia. Faatatau masani, fausaga tetele e aofia ai elemene aofia ai ma elemene aofia ai ma le tele o vaega, a leai e le mafai ona latou pipii.

O le faʻapipiʻi o le ata o le ata o loʻo i ai e leai se ese mai i mea faʻapipiʻi o tagata taʻaʻalo, e le aofia ai na mataupu pe a faʻaofuina le vaega o le ata puipui).

Tagata faʻapitoa fautuaina le filifilia o le gluue, faʻamoemoe mo le vinyl o le fatu pepa. I luma o le taualumaga, e taua le faʻaaogaina o mea uma e saunia ai le puipui o le pa: e tatau ona aveesea atoa. Mafaufau e tatau ona e faia se laufanua o le fa elemene. E faigofie ona tipiina pa pupuni ma tuaoi

Ona taua lea e faʻapipiʻi ai le, pe faʻafefea ona maua le pepa puipui i luga o le puipui. Ina ia faia lenei mea, o loʻo faia i le ogatotonu o le tuʻugamau ma le laina laina. E aliali mai se ituaiga fesoʻotaʻiga faiga o le a e faia. E matua filifiliga lava, afai e te le tapunia le puipui, glue pepa puipui atoa i le ogatotonu, ae o laina filifilia o le a fesoasoani i luga o le vaalele ma filifili le tulaga sili ona lelei mo le faaupuga. Ma le isi, o fasipepa taʻitasi e faʻatatau i le puipui ma le makaina "tulimanu". E masani lava ona tatou faʻaoʻo atu e faʻasusu mai le pito i lalo tauagavale, ona alu lea i le itu tauagavale pito i luga .d. Ina ua uma ona pa, o se matata faʻapitoa poʻo se faʻaseʻe ua faʻaaogaina e faʻamalieina ai le tapoleni.

Faitau atili