Faʻafefea ona faʻatulaga se vaipuna i totonu o le fale? (Lona fale numera 3/200. 135)

Anonim

Faʻafefea ona faʻatulaga se vaipuna i totonu o le fale? (Lona fale numera 3/200. 135) 13622_1

Faʻafefea ona faʻatulaga se vaipuna i totonu o le fale? (Lona fale numera 3/200. 135)

Faʻafefea ona faʻatulaga se vaipuna i totonu o le fale? (Lona fale numera 3/200. 135)
O le Potu Pilitona mamanu:

1-faamama ma se auala na suia;

2-pamu;

3-tane mo le vai;

4- O le auʻaunaga;

Faafuasei puponization ma ova toe tafe i le pusa olo;

6- apalaiʻea le pule i le vai i totonu o le vaituloto;

7- mafaufau le tele o le vai;

8 mauaina o le vai;

9 - le faapipiiina;

10-Aloaʻia i le pape papepatiga;

11- Puleaina o le komiti

O le vaipuna o le fale e le o mea taugata uma. O le agamalu muimulu o le vai o loʻo i ai nei ma malolo, o le malu o le ea e maua ai le aoga aoga i le tino - taimi uma, faʻateleina le vevela o le ea. saoasaoa le saoasaoa o le paʻu. O le tele o punaoa o le potu o se isi puna o le soifua maloloina ma le autalavou. Ma e avea o se uluaʻi vaega o le totonu o loʻo iai le mamanu.

O la matou vaipuna o le vaipuna na teuteuina i se potu e lua o le potu malolo - i luga o se maa faaletonu natura. O puipui o le puipui o le vai o le vai, ala i se vaitaʻele O le pito i lalo o le pesini ua teuteuina i le tele-lanu maa, magoto, starfish, ma o se itu malulu o le tino ua teuteuina i le mofe a taliga. E masani ona tupu laau o le vai o le vai o le vai taele o le vaitaʻele o le vaitaʻele.

O le ata o lea ituaiga vaipuna e matua faigofie lava. O le leoa o le pamu-pamu ma le malosi o le 20W ma le eletise eletise mai i se vaega maualalo o le 220 / 12b ave vai i lalo o le poster-palasitika sasaa i luga o le puipui ma tafe i totonu o le gaogao vai. (Faalagolago i le faʻataʻitaʻiga, o le pamu o le 0,5-1.0 m3 / h, o le maualuga o le suavai o le 1-2m.) O le tofa o le tino o loʻo ausia i le puipui o le ofeina o le ugung tiʻetiʻe o le sili atu le gatete i le isi itu. Ina ua maeʻa le iʻuga o le iʻuga, o le chute ua mautu i le tulaga maua. O le pito i lalo o le Intacrialdal Savervoir e faia ma sina mimiti i le pu o le alavai e fesoʻotaʻi i le koneteina, mai le mea o ave ai le vai. O lea, i lenei potu o vaipuna, e ese mai i le natura, vai e agai i se lio. O le faʻaliliuina malu o loʻo faʻapipiʻiina se masini faʻamamaina e puipuia ai le fondan fonda piping mai pupuni. Ina ia faʻateleina le tautua o le pamu o le pamu i luga o le paipa, o le pulufana faamamaina faamama o loʻo faʻapipiʻiina, faʻatinoina le masini vai vai.

I le faʻaputuga apotavaga e masani ai, e aunoa ma le le faia o se malaia, pe a fai o le fausiaina o se mea e tatau ai e pei o le faʻapipiʻiina ma le faʻatuatuaina o le faʻaputuga o Nofoaga uma e tatau ona iai pe o le a iai le vai.

Tatou amata i le mea moni o mea tau tupe o loʻo manaʻomia ai se vaega o le avanoa ma mafai ona o i le podium. E tatau ona tuʻuina atu i le avanoa mo taimi faʻale-taimi.

Faapipiiina o le vaipuna e manaʻomia se paipa lipine o le a tafe atu le vai i totonu ma tuʻu i totonu o le swoge system. E manaʻomia le toe faʻatumuina o nofoaga o le vai e mafua mai i le matagaluega. O le vai-o le vaʻa o le vai o loʻo fesoʻotaʻi i le vai sapalai ma faʻaoʻo atu i le lua lagona e faʻailo ai le manaʻomia e toe faʻatumu ai le faʻaaogaina (maualuga tulaga). O le saoasaoa o le vai e mafai ona faia i taimi taʻitasi, ae e sili atu le faʻatulagaina o lau vaipuna i luga ma faigofie otometi otometi, mafai ona tausia le "tagi" i lou toesea. E le gata i lea, a o le sensor o le a tupu, o le le lava o le vai o le a tape le pamu pamu, o le a le aofia ai le galuega o le masini "mago" ma taofia ai le vave auala i fafo. Ioe, ma aua neʻi galo o mea uma o tubes ma le vaipuna o tupe ina ia aloese mai le foliga o le elefatu e tatau ona pala.

I ni nai upu e uiga i le susu. O le pito i lalo ma le puipui o le mini-lio na afaina i se vaifofo e fua i luga o le matutu totoina vaisu, pe a uma ona tapunia. O le gauai faʻapitoa na totogi i le nofoaga o le soʻoga o le puipui ma le pito i lalo o le vaitaʻele - na faʻataʻamilomilo i se vai mafanafana o le bibbon. O le puipui o loʻo tafe ai le vai i le hydrophobic emoliona e faʻapipiʻi ai le laualuga o vai-solo.

Ose faʻafitauli matuia e fesoʻotaʻi ma le faifai pea o le tele o le galuega o le fale e mafai ona faʻateleina ai le suluiga ole ea. Ioe, i totonu o le potu mafanafana e matala ai le laualuga o le vaitaʻele, o loʻo tupu faʻaolaina o le vai. Ae o le Suavai Voster e mafai ona faʻaaogaina e le ea e le o gatasi, ae a o le i le i le o le o le tau o le tagata e fetaui ma le ea vevela i totonu o le vevela o le potu. Ina ua maeʻa, o le tele o le susu e amata ona le mafai ona vaʻavaʻaia luga o le vevela o lona vevela o le 5-10 i se tulaga maualuga (DOW Prence). Leroe, afai e faʻatapulaʻaina mea uma i matagi fulafula. O le mafanafana o le ea na aʻe ai, pe a fai e te le o mago, e amata ona faʻateʻese lemu fale, elemene o totonu atoa. E tigaina le meafale. Ioe, ma mo le soifua maloloina o se tagata, le ea ū e le lelei, aua neʻi faʻatonutonu le aliʻi o le sekone e faʻatonutonu ai le suavai o le 50-60%.

Faʻasaʻaina le faʻafitauli o le soona susu na mafua mai i totonu o le afu i totonu e mafai ona ese. Afai e i ai ea malulu, o le a matua fetaui ma lenei galuega. I le taimi muamua, e manaʻomia le faʻavaivaia i le taimi ma le paʻu o le masini. Aloese mai le poto masani e le vaega manaʻomia o le taimi o le taotoga ma le olaga atoa, faʻafesoʻotaʻi le tinications eletise i le faʻatonutonu o le matagaluega.

Faitau atili