Faʻafefea ona faʻaauauina le maaoka? (Lona fale numera 3/200. 155)

Anonim

Faʻafefea ona faʻaauauina le maaoka? (Lona fale numera 3/200. 155) 13624_1

Faʻafefea ona faʻaauauina le maaoka? (Lona fale numera 3/200. 155)

E i ai ni tulafono mo le faʻatulagaina o le HOOOA? E tatau lava ona amanaia e leai ni tapulaa faʻatapulaʻaina i luga o lenei teugatupe.

Tatou valaʻau mai ni elemene faʻavae e aunoa ma se mea e mautinoa e le mafai ona faia. Muamua, e tatau ona i ai se makoh, ma sili atu foi (le masani i sasaʻe e pasi ai le gutu mai le tasi interloctor i le isi e le mafai ona avea ma tagata Europa). O le filifiliga o Hoakah o se mea faigata. Faapitoa fautuaina faʻaaoga le faʻaeteete i le faʻataʻitaʻiga e le itiiti ifo i le 1000 rubles., E le gata mai i manatu faʻapitoa. O oloa taʻitasi e aofia ai le aofaʻi o elemene: uʻamea, tioata poʻo le pipi (ae o loʻo maua foʻi le fautuaina o oe e "alu" i se mea sili ona faigata) o le a le tele o mea o le ua taʻua o aʻu (o le tapu o le paʻu o le uamea, lea ua malu ai le ulaula); Paʻu poʻo le paʻu o paʻu (talu ona malolo Nicootine Resin i ai, e tatau ona ofi lelei); gutu (e tupu mai i le tele o mea, tusa lava ma auro); O le pesini i le tapaa e tuu. O lenei maopoopo uma o loʻo faʻatau atu i se tulaga faʻalavelave - e fautuaina muamua le mauaina o ni faʻatalatalanoaga ma faʻataʻitaʻiga ua uma ona faia i le faleoloa, siaki le malosi o le masini (lea e matua taua lava!). O le maualuga o le puao e masani lava o le 50-70cm, ae o loʻo iai foʻi "kesi", laʻititi lava faʻataʻitaʻiga. I le auala, o le maualuga o le poloa na tuu i luga o le foloa, po o se laulau maualalo, e le mafai ona i lalo o le fofoga o le fogafale. I le faʻaopopo atu i le elemene i luga, i totonu o le pusa ofo atu le malaia mo le seleseleina o Hookah ma ituaiga uma o masini mo lenei koale (tweezers, pusa o ai.). Sa matou taua le laulau i luga na matou taua. O le mea o Spantern Franette o loʻo faʻaalia ai o le a maeʻa le aoina o le a faʻafiafiaina pe nofo i luga o le aluga poʻo kapeta, o pupuga faʻapitoa pe maualalo nofoa e masani ona faʻaaogaina i Europa. O le mea moni, o laulau masani ma nofoa e le talafeagai iinei. Afai e te le talafeagai e fai e aunoa ma se laulau, faʻaaoga le maualalo faʻataʻitaʻiga, ma lelei pe a fai ua teuteuina i le itu i sasae. O isi mea uma e faʻalagolago i lou mafaufau. Soʻo se auala e talafeagai mo le faʻatulagaina o le lanu talafeagai: kapeta o le fola, mamanuina ie i le faʻamalama (e oʻo i le ala o faamalama i le maoo e le tatau). Ia, afai e faigofie ona faʻaaoga le saofaga faʻapitoa se foliga talafeagai, ae e mafai ona mafai ona faʻaaoga faigofie, faʻataʻitaʻiga, faigofie le saoasaoa. E tatau ona faia le tele o fale ma fale, e leai se leo faʻafafofope mai, faʻalauteleina, i le aotelega, e le afaina lava. E taua le moli. O le tele o le "lamepa o Ala o Alad" (o le taimi nei i soo se faleoloa Lumonire o loʻo iai ni faʻataʻitaʻiga i le Orental Style) o le a sili atu ona manaia nai lo convenge chandeliers po o cunmics. Manatua o le malu malu o le moli e talafeagai i le maoah, o lea o le faʻamalama tioata i luga o faʻamalama o le a lelei tele iinei.

O le ulaula Hoakah o se manaia matagofie ma mafanafana lesona. I Ia sa agai i Sasaʻe, o se ituaiga perisitua, a e tutusa lava lona masani ai o se sili atu lemu ma talanoaga matagofie lenei pe o lena mataupu. I le atunuʻu van, afai e te talitonu i faʻamatalaga, e toʻatele talanoaga taua na tupu (ma tupu) i le ... faasaina. Masalo o le mea lena e masani lava ona fetaui ma Hookahs i le tafatafa o le taele po o le sauna. O lea, i lenei tulaga, o tusitala o le poloketi na faagaoioia ma fesootai itū ni tu ma aga masani a le atunuʻu. O le Hookah o loo i ai i luga o le fogafale i luga, luga o le tapu o le tapu. O le mea moni, e faia le galuega a le potu malolo, ma o lenei faʻaiuga e le mafai ona manatu i se mea o se faʻasologa o le alu mai. I le tulaga lautele o le potu na faia ai se laupapa laupapa, ia o le foma aluga e uia ma se ie. E le o matou faʻatusatusaina uma o matou e fiafia e nofo i le turki, ma tagata mamanu e leʻi teena e le masani masani, tuʻuina i ai ni nai lofi o le-uʻamea o loʻo fusia i luga o le puipui. A o le kapeneta o Perenive Azian, na ia mauaina se manaia ma le lava sui sui: i luga o le moli moli (lelei lanu!) O le fola ma se ata auro. O le a tatou le finau mai o ona mafuaaga ua matua nono i sasae, ae o le fefiloi o sitaili i lenei mataupu e le o le mautonu. O le mea lea, lamepa puipui i le foliga o le moligao, ma le faʻamalolo moli (o le moli masani (o le uʻamea malosi "i totonu o le totonu faʻapitoa foliga sao ma talafeagai mea lelei! O ni ata o atavali, ma le lalagaina o ata - ma ua maeʻa le ata.

Faitau atili