Mo tama ma fanau

Anonim

Le mamanu galuega o le faleuila ma se vaega o le 3.2 m 2 ma le faletaele ma se vaega o le 3.9 m 2 i se fale e fa potu o le faasologa BECERON.

Mo tama ma fanau 13639_1

Mo tama ma fanau
O fale masani o le Uceron Craries o loʻo faʻasalalau atu i lalo o le fausiaina o le fausiaina ma aofia ai poloka o fatu ma nofofua-potu potu. CERAMEZIT CARDECE CODERS O LE LELEI O LE 400 MA LE 550mm, faʻamalosia i totonu o le sima - 140mm. Gypsum sima ese vaega, 80 mm. Overlapping - Faʻamalosia sima faʻapitoa-lima panels ma le mafiafia o le 220mm. Ventipration masani tele, faia i luga o le ventipelation auala i le umukuka ma i le faletaele

Mo tama ma fanau

2.

O puipui ma fola i faletaele uma e lua ua vavaeeseina e le pamu o Marazzi (Italia). E mafai ona e faʻaaogaina elemene o le tutusa lanu, ma e mafai ona tuʻufaʻatasia nonoaaga, tuʻuina i latou i se faasologa siaki poʻo luga o le faʻavae o Mose. O le taualuga o loʻo faʻapipiʻiina e le laupepa o loʻo i luga o le pupuʻu, tuʻu i luga o le uʻamea faʻavaʻa, tuʻu ese ma lanu walproof alkyd vali.

Mo tama ma fanau
Fuafuaga o le faletaele
Mo tama ma fanau
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Mo tama ma fanau
Fuafua pe a uma ona toe fausia

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Mo tama ma fanau 13639_7

Matamata i luga

Faitau atili