Mama Maea

Anonim

Vaaiga Lautele o le Faʻavae Faʻavae Matūlūlū: Vaega Faʻavaeina o masini, ituaiga ma faʻapitoa o suisui, gaosi.

Mama Maea 13644_1

Mama Maea
US faamama.
Mama Maea
US faamama.
Mama Maea
O le tagata lava ia o le faʻamamaina mesh fitter aquanova o le ovenrop e mafai ona faʻapipiʻiina uma i luga o itulagi ma faʻaoʻo
Mama Maea
O le faamamaina o le faʻamama ma tuʻufaʻatasia tuʻaiga ma faʻamama
Mama Maea
O le FF6M faʻataʻitaʻiga mai le Honeywewen Braukmann o loʻo avanoa ma se faʻaaliga manino poʻo se mea apamemea
Mama Maea
Cartriged Sederant filter Instapreve
Mama Maea
BB-20 faamamaina o aoina i se tasi sitaili (US faamama)
Mama Maea
O le faʻamama o le faʻataʻitaʻiga 170 (Bugatti) mafai ona faʻagaioia i siosiomaga faigata
Mama Maea
Rbm mesh faamama le 991
Mama Maea
Faamama nofoaga filifiliga i luma o Sanychpribers
Mama Maea
Faitioina o le teuga, o le faʻatonutonuina, o le lokaina o alavai ma faamama e tatau ona saunia mo avanoa leai se avanoa (mo se faʻataʻitaʻiga, ma le fofoa)
Mama Maea
Faapipiiina Fonotaga Fono Aoao Aufaigaluega ma le faamama
Mama Maea
O le faʻamamaina o le tagata lava ia 989 mai le RBM e talafeagai lelei mo le faʻapipiʻiina i fesoʻotaʻiga o fale maualuluga
Mama Maea
Masini fufulu masini ma le Spring e faamamaina elemene. Gaosia uma mo le malulu ma vevela vai
Mama Maea
O le ata e faʻatagaina ai le faʻamamaina o le faʻamama ma le fafaga o loʻo i ai le vai (mo le faʻamamaina o le vai e le faʻaʻaoina i se faiga)
Mama Maea
Ff ma fr mai syr faasologa proclean faamama
Mama Maea
O le kamupani "Vert Gune Tekonolosi" ofo atu se seti o le vai togafitiga o le vai mo le taulaga fale "forek seti". E aofia ai i le Whlorine Download masini ma le malosi o le tino, faʻapea foi ma le vai malulu. Gaosia i lalo o le igoa o le igoa vai
Mama Maea
Masini faamama masini
Mama Maea
Aiga o oe lava-masini faamama mai honeywen braukmann
Mama Maea
O le aso, o le maketi o loʻo faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga o masini fufulu ma le matomers, lea e mafai ai ona e mauaina le tulaga o le faʻamama o le faamama. O le utiuti e nofo ai i le ulufale ma alu ese mai le masini ma faʻaali le mea o le mamafa o le paʻu o le taimi nei
Mama Maea
Hs10s faʻamama masini masini mai le honeywewon braukmann ma le toese
Mama Maea
O loʻo faʻapipiʻiina le faʻamamaina o le faʻamamaina e ulufale ai i luga o le paipa i le fale mautotogi, e masani ona nana le kapeteni i totonu o le Kapeneta faʻatekinisi
Mama Maea
Lava-Lavent fitter bunded ma masini tua
Mama Maea
O le UN-Fufulu FKO6 MEH STATERTER MAI LE HONELLON BOUKMANN, faʻaaogaina ma le faʻamalosi tino ma faʻamalosi tino
Mama Maea
USFILTRTDS CARRUGING CORTORD
Mama Maea
Cartridges "Exm" mai le "promolrot" e talafeagai mo le tele o mamanu o le pulufana faamamaina (E i ai le digegesis 10 ma 20)

E pei ona e iloa, o le vai o loʻo iai le tele o ituaiga uma o mea e faʻatoʻilaloina. E taua, pe e uiga i le vai o loʻo sau mai le irban togafitiga i le vai poʻo le alaalafaga. O le Yves Goime ma seisi auala, e i ai le atoatoa o faʻamanuiaga, vaʻai e le gata i le tatou soifua maloloina, ae tutusa lelei foʻi ma mea faigaluega a le fale. O le mea lea, e aunoa ma le faʻamamaina o le Peraimeri (coars) vai e faʻatamala e le mafai ona fai.

E tusa ai ma tagata atamamai, o le faʻafitauli o le vai faʻatumu e sau i totonu o le matou vai sapalaiina o le fale, e tafao faamasani, mimita i le tapulaʻa. Ioe, o le a le vai e tupu i uta i le vai togafitiga, ae o aso uma o le eseese o le tele o togafitiga, ae o aso uma lava latou te feagai ai ma lona uiga o lona "tulaga lua o lona tulaga". A maeʻa, tusi tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaitiitia lava a latou punaoa, ma, e pei ona faʻamamaina, e tumu i paipa palapala. E le mafai ona faʻaavanoaina se vai inu 'ava ma faʻaopopo le tausiga i le faʻatoʻaga, e le mafai ai ona palu se paluga leoleoga, e faʻavaivaia ai ni taʻaloga taugata, lea ua tumu i faigata. E iloa uma le faʻamamaina o le vai i lenei aso, e taua tele le malamalama moni o le upu. I le faaopoopo atu i mea faitino, o le a tatou talanoa e uiga i faʻailoga tetele o loʻo faia i le ulufale atu o le fesoʻotaʻiga vai i totonu o se potu sili ona taua o soʻo se vai sapalai.

Faʻafefea ma le mea e mafai ai ona e faia le faʻamatalaga vai

Ae e te leʻi aumaia se tupe lelei mo se vaega o le pito i tua o le maualuga-tekonolosi, e fautuaina le faia o se muamua suʻesuʻega o le tuʻufaʻatasia o vai, ma o loʻo tu ai mea e ono faʻamamaina ai i totonu o le masani masani. O le mea lea e faʻalagolago i ai, pe e te faʻatapulaʻaina e naʻo le pau i le vai faʻataʻulaʻu vai.

Masalo o se fagu po o se fagu (e sili atu le ave o se fagu mai lalo o le vai inu i lalo o le 1,5-2ll vai e tatau ona viliina. O le agavaʻa ma le ufiufi mai ai e tatau ona ofi atu ma le vai o le a e tigaina i le suʻesuʻega (ma e leai se mea e faʻaaoga e leai se vailaʻau!). I luma o le faʻataʻitaʻiga o le pa, e fautuaina ai le alavai vai mai le system (tusa o le 10 minute) ina ia aveese le vai sili ona lelei mai le paipa. Faʻatumu le fagu, e manaʻomia le tapunia malosi ma le lata mai i le lumanaʻi (leai se taimi mulimuli ane i le 12 itula mulimuli ane) e faʻasino i le itumalo. E taua le manatua i le taimi pe a fai o faʻataʻitaʻiga mai le taulaga poʻo ni fesoʻotaʻiga a nuʻu, o le tuʻufaʻatasia o le vai e ono eseese i le taimi le taumafaina.

Mo se auiliiliga o se auiliiliga, fuafua lava ile gaioiga, o le a tatau ona e totogia le 500 i le 3500 i rubles. O lenei, iloa, a o latou fai mai, o le fili e mafai ona suʻea mo le filifiliga o le vaega o auupega. Ia iloa lelei le tuʻufaʻatasiga ma le faʻatinoga o le vai o le vai, e manaʻomia le amanaia ia tulaga: E iai manaʻoga faʻapitoa mo le lelei vai faʻaaogaina; Taimi pe o tumau pea i le aiga e ola; O le a le averesi ma le tumutumu o le vai na taumafaina i aso uma.

Faapipiiina faamama

O fanua faʻamama o loʻo tuʻuina atu i le ulufale atu i le paipa i se fale poʻo se fale mautotogi. O le faia o lea mea, o le fasi ua tipi i totonu o le paipa e fafaga ai le vai, ma le faamamaina o loʻo faʻapipiʻi i lona tulaga. I ona luma e mafai ona fai ma le taumafaina. Ulufale mo fale mautotogi i luga o fale maualuluga o loʻo afaina, e masani ona nana i totonu o se kapeneta faʻatekinolosi i totonu o le faleuila poʻo le faletaele. Pe a naʻo le tasi le faletaele o loʻo faʻaogaina i se fale, Ma o le mea lea e lua lamatiaga (vevela ma malulu ma, ona manaʻomia ai lea lua mo vai vevela ma malulu. Peitai, i nisi vaifanoa ma vaisologa fuafuaina o potu, e tasi ma lua paga o tulatia, lea e manaʻomia ai e pepa faʻamau i luga o le faʻamama. Ina ia mafai ona aveʻesea ma faʻamamaina le masini toe teuteuina, faʻapea foʻi, suia aitema, e taua i le faʻasologa o le fauina o le masini e maua ai le tapunia o le masini. E faʻatino e tuʻu i latou aʻo leʻi maeʻa le faʻamama ma tua.

A faʻapipiʻiina le masini, vai o loʻo sau i totonu o le fale pasi atu i lona faʻamama elemene. O le mea mulimuli e masani ona faʻailoa i ni mea e sili ona masau poʻo ni mea e masani ai, o le mea o loʻo tuai i le tele o aʻafiaga o se tele. E tatau ona manatua o le lapoa o paipa i fale e ese. O le mea lea, a o le i faʻatau se faʻamama, e tatau ona e fuaina le lapoa o le paipa i totonu o lou fale mautotogi. O le gaosiga o togafitiga togafitiga e masani ona iai ni filifiliga mo fesoʻotaʻiga (o le mea e masani ai i aso uma 1/2 3/4, ae 1-2-inisi ua maua foi). A e sese pea i le tele, aua le sese. E mafai ona e foia le faʻafitauli e ala i le faʻatau atu o se faʻapitoa faʻapitoa o le sili ona manaʻomia.

Ae e te leʻi filifilia se faamama, e tatau ona e mauaina i le vaega o le paipa o loʻo fuafua e faʻapipiʻi le masini - sipela poʻo faʻaupuga. Manatua, ae le o tagata gaosi uma e iai faʻataʻitaʻiga e tutusa lelei mo le faʻapipiʻi uma ma le faalava faʻapipiʻi. A o le faiga e faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻiina lava ia, e le tatau ona tutoatasi. Ae o le "pele" tagata faʻapitoa e valaʻau i mea uma e le o le mea e manaʻomia e le galuega i luga o le tauau ma masani pillowing. Aemaise talu mai le kamupani i le mea e te maua ai i le masini e tatau ona aumai ia te oe i ni faʻamatalaga auiliili, pe a faʻamatalaina le uiga, faʻafefea ma o fea e faʻapipiʻi ai.

O le tului elemene ua faʻaofi i totonu o fale, e masani ona tutusa ma le fuʻa. Filifilia o se masini, e tatau ona e iloa o faamama mo le vevela vai ma le malulu e sili ona lelei mataupu mai le tasi ma le isi. I totonu o tagata uma, latou "galue" latou te itu i siosiomaga eseese, o lona uiga latou faia mai mea eseese. Ma, mo laʻau i lalo o le malulu vai e matua talafeagai lava mo polymer mea. O le taʻavale o le vai vevela vai tuʻutuʻu e tatau ona maualuga le malosi, o lea latou te faia ai mai apamemea, apamemea, uamea pe faʻamalosia ninlon. O le masini o lona flask ua fuafuaina mo vai malulu, e le mafai ona faʻapipiʻiina i luga o se vevela vevela. Ae o faʻamama vai vevela e fetaui lelei mo le malulu, ae o le tele o auala.

O le aso, ua ofoina mai e tagata faigaluega sea ituaiga o vai paʻu faʻatasaga, pei o mesh, loliteridges (poʻo se pulumu) ma le palapala).

Ivan Kotenthev, Ruskymom Trimo inisinia:

"A o le filifilia o se kamupani mo se auiliiliga o le vai o loʻo suʻesuʻeina, e sili atu le tuʻuina atu o le manaʻomia i le tutoatasi suʻesuʻega o suʻesuʻega ma se laisene talafeagai. E masani ona faʻauʻuina i se tulaga sili ona alualu i luma i tulaga o mea faigaluega, latou te matua faapolofesa ma e matua faʻaituau i le iʻuga na mauaina. E le gata i lea, aʻo leʻi alu i le potu faitoʻaga, o le a talafeagai ma maua ai se faufautua faʻapitoa, lea o le a faʻaalia ai le sili ona fuafuaina o le faʻaaogaina o le vai. Ile tele itu, e faʻalagolago i le meafaitino ma le mafuaʻaga o le suavai sapalai, faʻapea foʻi ma manaʻoga o tagata gaosi e te faʻaaogaina le galuega a le aiga. "

Mesh faamama

O le masini o se uamea grid tuu i totonu o se hermonic mataupu. O le tele o le mesh chems fetuutuuga, o se tulafono, mai le 20 o le 600 microns ma mafua ai ona le faamamaina lelei. O na faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaoga mo le umi o taimi, ae latou te manaʻomia e aveʻese ma fufulu, o le a e vaʻai, o le a foliga mai o se tasi o taimi faigata. O le faʻamamaina o le faʻamama tifaga o loʻo faʻatino e le mamanu o masini i lona lava auala. O lea, i le faigofie fetuunaiga, o le mesh elemene ua aveeseina mai i le fale (o le a le faasee le flask po o le le mautonu o le paipa i le afā. lalo o le vai. O le faʻasologa atoa e masani ona ave mai ni nai minute i le afa itula, afai e, ioe, o loʻo ia te oe Mea Faʻapitoa Faʻataʻoto (mo se faʻataʻitaʻiga, o le Prench talafeagai).

Afai o loʻo faʻapipiʻiina le faʻamama i luga o paipa (vevela ma malulu), e manaʻomia le fufulu i latou. E faʻafia ona manaʻomia le faia, e faʻalagolago i le lelei o le vai ma, o le mea moni, mai le setete o le paipa i le fale. Peitaʻi, faʻaopoopo i le faʻavaivaia i le taimi nei, o isi faʻafitauli o le masini o lenei mamanu o le a le tuʻuina atu le tagata faʻaaoga.

I totonu o le Mesh Upters o loʻo iai foʻi ni faʻataʻitaʻiga ma se otometi flushing drive. O ia masini e taua o le Repream Fundshing tisters. O masini mama e le tatau ona e 'ai ma fufulu le solofanua i taimi uma ua fufulu ese i le tafe o vai, e alu i le isi itu. Ina ia fufulu le faamama, i nisi faʻataʻitaʻiga ua lava lea e tatala ai se alavai le popo i le pito i lalo o le faʻapipiʻiina. O le iʻuga o se faʻamalosi o loʻo i le va o le sao ma alavai, ma le elemene faʻamama, e faʻapipiʻiina le tautotogo, e fesuiaʻi ma tuʻu i le fale o loʻo galue ai i le mea e taua. E amata ona feanu vai i lenei mea mama o le grid. Ona ulufale ai lea o le vai o loʻo ulufale ai i totonu o le Grid, lea e faʻapipiʻi ai le karii, ma, faʻatasi ai ma le tufatufa atu o le tafega, faʻafefeteina le faʻaputuga mea faʻaputuga. Ina ua maeʻa tapunia le alavai i totonu o le alavai, o le tautotogo e toe faafoi mai le grid i lona tulaga muamua. O le gaioiga atoa e tusa ma le 20 sekone. O le tau o ia maketi ma le $ 250 i le $ 1000. E sili le lelei o le masini mo le faʻamamaina mai i ni isi i isi suʻesuʻega, talafeagai mo vai vevela ma le malulu, ma le pulu i totonu o le pulu.

E i ai le taugofie o semi-otometi faamama (mai le $ 50). Latou te le maua se faʻaaliga fufuluina o faiga, ae e i ai le latou ala faʻapitoa o le faʻauiga, faʻatagaina taimi e aveese ai le palapala i totonu o le sump. A fufuluina masini ola-faʻamamaina, o le mafuaʻaga e tatau ona otooto atu ai i luga o alavai, ina ia fufuluina uma povi i le pusa olo. Malamalama i ai pe a oʻo i le taimi e fufulu ai le faʻamama, e matua faigofie lava: Afai e pa'ū le uʻu paʻu'ū, ona pa'ū ai lea o le taimi.

O loʻo iai foʻi le maketi o loʻo iai foʻi le tele o le fufuluina o le fufuluina o le fufuluina ma o loʻo faʻatagaina oe e suʻe le tikeri o le faʻamamaina o le faamama. O le utiuti o lo o tutu i le ulufale atu ma le galuega o le masini ma faʻaalia poʻo le a le mamafa o le paʻu. O tagata gaosi, o se tulafono, siaki le faʻailoga mo le maualuga o le faʻamalosi, ma i le faʻapitoa o faʻamaumauga o le oloa e tatau ona tuuina atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai faʻamama e mafai ona tumau i ai le faʻafitauli mai le 16 i le 25 ona o le 25Abar. Tele mita faamama o loʻo tuʻuina atu foi i se masini o se faʻamalosi e faʻaitiitia ai le paʻu o le mamafa o le vai i le faitotoʻa o le tapaa. I le tulaga lautele, o le galue mamafa i luga o le 'upega tafaʻilagi e le tatau ona sili atu ile 6Bar, ae o isi taimi e tupu ai le malie i a tatou taʻaloga. Latou te oʻo atu i le taimi puʻupuʻu faʻalua (pe sili atu le sili atu) faʻateleina i le mamafa o loʻo faʻatagaina e le aiga. O le Garbbox Shagothes o nei ocillations ma o loʻo i ai ni saofaga i le faʻalauteleina o le tautuaina o le tautua o le tumama o le tumama.

I luga o le maketi a Rusia, Upega Tafaʻilagi ofoina Bugatti, Honeywewewe Braukmann, Herz (Austria), RBM (ISER (Siamani (Siamani) ma isi. Ma o le sili ona faʻamoemoeina ma le faʻatonutonuina, e tusa ai ma tagata atamamai, o oloa na gaosia e Meliwewen Blokomann.

Uiga o nisi mesh faamama

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Maualuga le mamafa, pa Vai vevela, ma Telefoni, μm Ata mamanu Tau,
Honeywewell Braukmann (Austria) F74c. sefulu ma le lima tolu sefulu 50, 100 ma le 200 Faʻapipiʻiina e mafai uma i luga o le tulaga ma le itu o le paipa o le paipa. 130-180
F76s. 25. Seia oo i le 70. 20, 50, 100, 200, 300 ma le 500 Faia le faapipiiina o otometi fesuiaiga flushing drive 350-900
FF06. sefulu ma le ono E oo i le 40. 100 O le mama-faamama, ma se malamalama manino lima sefulu
Bugatti (Austria) 170. sefulu ma le ono E oo i le 150. 400, 500, 600 Uamea fale e leai se taimi fa
Rbm (Italia) 991. sefulu ma le ono Tusa ma le 100. 800. Uamea fale e leai se taimi 7.
989 DN 15. sefulu ma le ono Tusa ma le 100. 100 Uamea fale e leai se taimi valu
Syr (Siamani) Drufi poto. sefulu ma le ono E oo i le 120. 95-125 Faia le faapipiiina o otometi fesuiaiga flushing drive 243.
Herz (Austria) 1411142. sefulu ma le ono Tusa ma le 100. 300. Ia pulea sefulu ma le valu
Ovenrop (Siamani) Aganova tusiga R. sefulu ma le ono E oo i le 30. 100 Le mama-faamama, ma le mamafa 120.
Rastelli (Italia) Dn15 lua sefulu E oo i le 120. 400. Tuuina 150.
DN20. lua sefulu E oo i le 120. 500. Tuuina 200.

Oloa failauga

E palepala, e masani lava o se moli manino lea o loʻo faʻapipiʻi ai le vaega o le faʻamama (poʻo le pulufana). E oʻo mai i le aso, o faʻataʻitaʻiga na gaosia i le tolu tele: 5, 10 ma le 20 (e ui lava e seasea faʻaaogaina le 5-inisi). O le masini tino o le lua ituaiga: Slim laina (manifinifi) ma le lanumoana lanumoana (mafiafia). O le fua o le faʻamama e aʻafia ai lana faʻatinoga ma le pulufana tautua masani. Mai luga i luga o le flask e iai pu faʻapitoa o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o le masini i le puipui e faʻaaoga ai puipui faʻapitoa. E mafai ona iloa e Flasters Flask e iloilo le tikeri o le filogia o le ie puipui.

I totonu o pulufana masini e mafai ona faʻamalamalamaina ai le filations faamama. O le faʻamamaina o feololo i totonu o latou e faia mai le kipron filo poʻo faʻamalosia Nylon. O le maea e malaia i luga o le mesh stat ube ma faigofie filo i luga o le coil. O le maualuga o le maea ma le matagi, o le sili atu le maualuga o le lelei o le masini. O alavai na faʻamamaina le vai sili atu nai lo mesh faʻataʻitaʻiga, talu ai o a latou mea e faʻamamaina o loʻo latalata i le 0.5 microns, ae o manu (5 pe 10 μo). Ae ui i lea, o le blamis claridge e mafai ona faʻaaogaina i mataupu o loʻo iai se faʻamalologa poʻo le oneone i totonu o le vai. O le masini ma lenei faʻafitauli o loʻo feagai ma lenei faʻafitauli o le kopiina atoatoa. O ia meaʻai e masani ona faʻaaogaina mo naʻo vai malulu (faʻasino o le latou faʻaleleia o le vevela e maualalo i le 60s) ma ua mamanuina mo le faʻamalosi i le 8 ATM. Mai le vai vevela, o le a taʻe ma faʻateleina le paʻu (faʻateleina le tele, e faʻaititia ai lona manaʻoga o le lelei.

Manaʻomia, Paʻu, Faatomuaga, Proppoplene ma isi Carterpridge faʻamama o le lautele. O nisi faʻataʻitaʻiga ua tuʻuina atu i se otometi flushing system. Ae o tagata atamamai talitonu o se mea tutusa i pulufana masini e laʻititi lava aoga, ma o lea, pe a fai o le lipine pardner, e sili le faʻaaogaina ma le fou.

O ata o atigipusa e faʻamatuʻu e le USFilter, Keystone, Flimmane (USE), Honeywot Braukmann (Asto), vai (Lusia), vai (Rusia) ma isi.

E i ai loʻu tasi le mautonu: o le sui auala e le masani ona talafeagai i le lapoʻa i le faʻamamaina o tagata gaosi eseese. Apotoma pe a suia le pulufana, e fautuaina le faʻaaogaina o le oloa o le kamupani na gaosia le masini. I mataupu, e mafai ona e faʻaofi se pulufana i le "Aloese" ae afai e te faitauina i se taimi umi ma le taliaina, e sili aua le faia lenei mea.

O uiga o nisi ata

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Tele o vaega o faila, microns Ata mamanu Faatinoga, l / min Tau,
US faamama (USA) CP5-20VVV Sili atu nai lo le 1, sili atu nai lo 5, sili atu nai lo le 10 Talalic 38-36 10-30
NCP-20BB. Sili atu nai lo le 10. Talalic 9,5-38 10-30
Atlas (Italia) Sinia ma. 0.5-100 Sporant flask - sefulu ma le ono
"Water fou" (Lusia) Nv-p. - Sporant flask - tolu sefulu
Nv-sg - Stainless Steel Fale - 240.
Atoll (USA) A-11se. Sili atu nai lo le 10. Talalic E oo i le 40. 44.
A-12S h Sili atu nai lo le 5. - E oo i le 30. 149.
Pentek (Siamani) PBH-410. 1-200. Ma le mamafa o le mamafa 56.8. 216.

O faamamaina

O masini e aofia ai o se kalone mo le faʻatumuina o le faʻamamaina o feololo (quartz stell, crnite crumm) ma le pulea iunite. O faamamaina o lenei ituaiga o le lautele, lelei le lelei, ae e lapopoa ma e le taugofie. Faʻaaogaina tele i fale, fale tumaʻoti ma isi mea tetele, o fea le mea sili ona lelei e manaʻomia mai le 0.7 M3 / H (H (H (H (H (H (H (H (H) Mo le faʻagaioiga o masini, o loʻo manaʻomia tele atu le faʻagaioiga o masini, o le mamafa, ma o le mamafa o le ufiufi i luga o le faʻamama e matauina - tusa o le 0.4bar.

Faʻapipiʻi uma faʻapipiʻi mo le faʻamamaina o le vai o le pa'ū ituaiga, tusa lava poʻo a le tagata gaosi oloa, e pei lava ona tutusa. E mafai ona latou galulue o se masini faʻamamaina faʻamamaina (tua o le quartz oneone) ma le acidimis faʻamaonia (reallite o le calcimu (catasex proped.).

O meatotino faʻamama o le auala o le faʻafefeteina o faʻamamafa e maua ai i taimi uma e ala i le faʻapipiʻiina o le tafe o le vai gaosia i le otometi faiga. I le taimi lava e tasi, faʻaputuputu i totonu o le tupe teu o loʻo lafoaʻiina i le alavai. O le faapipiiina o sea masini o se mataupu, seʻi tatou fai atu loa faʻasaʻo, faigata, ma naʻo se tagata faʻapitoa faapitoa e tatau ona faʻatinoina.

O faamama o loʻo faʻapipiʻi latalata i le pusa pito i luga. Peitaʻi, e leai se mea e manaʻomia ai se mea saʻo i le tautalaga paipa. O le masini o loʻo i tafatafa o le paipa ma fesoʻotaʻi ma se faʻapitoa tulaga faʻapitoa. I le maketi maketi a le Rusia, o le faʻi o Kinithoco, Ecopama faiga, USFILTER (USS) ma isi o loʻo faʻaalia. E i ai faʻataʻitaʻiga ma le otometi pule. O 'au uma e aoga i le microprocector, ma naʻo le tasi le aso e taʻu ai le le mautonu o le vai ma le ogatotonu o le masima i taimi uma).

O uiga o nisi o le tau

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Faatinoga, l / h Toilalo voluma, l Tau, $
Knithoco (USA) St60 / pf (AG) 1100. 20/20 1430.
Sta2000 / pf (ceramic) 2700. 28/28 3900.
Ecowater polokalama (USA) Esf 2100 pf-10 670-1100 128-35 1000.
EtF 2100 pf-12 900-1900 57. 1260.
US faamama (USA) 2510 1252 Mme - 150 1500. - 798.
2510145050mme-200. 2000. - 1030.
Dolphin (Lusia) Uyov-1 1000. - -

O le Faatonu o le The Radbuty TheMolity TheMo, Road-Bugatti ma le Star Suesue ma Nofoaga Fale mo le Fesoasoani i le Fesoasoani i le Story i le tapenaina o mea.

Faitau atili