O e paʻepaʻe pea?

Anonim

Ile totonu o le tele o vali ata i nofoaga susu, matou te filifilia le maualuga-uiga ma e le taugata. Faiga lautele ma le pisia o tekinolosi.

O e paʻepaʻe pea? 13651_1

O e paʻepaʻe pea?
A maeʻa se faletaele, e le mafai ona e faia e aunoa ma le faʻaofuina o le vai-faʻavaeina o le vai-faʻavae i luga o le acrylic faʻavae (Bardelli)
O e paʻepaʻe pea?
E toʻatasi o le lautele o loʻo i ai ma le pafus e mafai ona valiina e le gata i le vali, ae o le faʻapipiʻi foi ma le punou
O e paʻepaʻe pea?
Faʻapitoa Faʻapitoa Abberizer, na fuafuaina e aveese ai le tuai o le ata tuai, mai Pafus ma le Meffert (Siamani)
O e paʻepaʻe pea?
Fausia se faiga faafuasei i luga o puipui ma se fusi faapitoa mo le teuteuga lanu
O e paʻepaʻe pea?
Dunux valiina faasologa mo mago ma susu potu (ICI vali). E tasi le lita o le tuʻufaʻatasiga e mafai ona ufiufi i le 17m2
O e paʻepaʻe pea?
Ina ia faʻaaoga le vali, o le tele o meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina, fufulu na faia i afi faʻanatura ma le lauʻeleʻele.
O e paʻepaʻe pea?
Mo le valivali o le tele o luga, o le lautele o le 18-25 cm ma le averesi pe puʻupuʻu le paluga e talafeagai (Iakopo suia)
O e paʻepaʻe pea?
Suavai-fusi vali ma Silky Brillication Jokerance Joker (Tikkurula) ma SIDENDELOD (MyFent)
O e paʻepaʻe pea?
O le tasi vaega o le jelily-pei o le tuʻufaʻatasia "alpelupu" mai se isi o le a nanaina tulaga o le tuai vali vali
O e paʻepaʻe pea?
O se faasologa o le glossy sili atu ma le mama vai-dipersion mea o le pale ituaiga (akzo nobel) mo galuega i totonu
O e paʻepaʻe pea?
O le laina o le taʻele o le paʻu ma le lanu mumu e tatau ona togafitia ma soʻo se siligyom mastic mo potu susu (BARDELLINGLI)
O e paʻepaʻe pea?
Tetee i vai-faʻavae vai-faʻavae i luga o le siromen siro hemeea (tikkurila), superweise (mefyrd) ma becerplast 7 (beckers)
O e paʻepaʻe pea?
Sauni le lanu atoa Dyes Dufa mai Meffirt mo le faʻataʻitaʻia o ituaiga uma o vai-fusifusi
O e paʻepaʻe pea?
Lafu.
O e paʻepaʻe pea?
Tagata oti

O le a le vali e sili atu ona faʻatau mo puipui o le faletaele, ma poʻo le a le ituaiga o ulutala? Ave le pupula po o le matte? I totonu o le lotoifale pe faaulufale mai? E aoga le talitonuina o le tagata faatau? Ae mai mea uma, e aoga mo ia ona faʻatau atu sili mea taugata, ma mo ni tupe laʻititi, e mafai ona e pikiina le vali seʻeʻe ... Tatou taumafai e suʻe tali i nei fesili.

Na o ia, o se mea taua o le aso-onapo nei, o loʻo i ai, pe a uma le talosaga o le toniga, fai se malosi polymm coting (ata tifaga) Ma e le gata le teuteuga. E le tele ni galuega taua o vali mea - puipuia le pito i fafo mai fafo mai fafo itu, o fafie mai le magoto ifo, uamea - i luga o le valiina. Mulimuli ane, o le paleti lea na faia e le vali le mafai ona faia ni galuega faʻapitoa (ia tatou fai mai, ia avea ma susture-tetee, taofia le faʻavaeina o le suia i potu maualuga) potu i potu vevela). O le tuʻufaʻatasiga o nisi meatotino o vali e fuafuaina e lona faʻavae.

O mea uma a le itu o nei ata vali o loʻo faʻaaogaina i totonu e mafai ona vaevaeina i ni vaega tetele se lua: suauʻu suauʻu-alkyd ma vailaau ma vai-vavaeʻeseina vali. Enamel (sili atu le malamalama lelei o ata) o loʻo faia i luga o le faʻavae o varnish. E apalai lava i le mea mulimuli, o le faailo o le sili ona lelei i luga o le aleghlevey tapikaina, fausia se ata opaque ma isi meatotino. Fuafua i luga o le ituaiga o le au fusia bonder o alkyd, suauu, EPOXY IDR. I lalo o le upu "vali" e masani ona faʻaalia ai le mea o totoe o mea na totoe. O lenei upu, o le tulafono, faʻaaoga pe a latou talanoa e uiga i le suauʻu poʻo le vai-deponsions.

O le lelei o le mamafa o le suauʻu suauʻu e maualalo tau: lita o vali o le gaosiina o Lusia gaosia, pei o Ma-15m, Tau o le $ 0.8.2.2. Taʻitaʻiga Dirveeners White Agaga Paʻepaʻe, Turpentine, Negant Niphta poʻo penisini. O le suauʻu valiina e maualalo ifo i le alkyd sili atu i le malosi o le ata, o ona foliga ma le amio mama o le lanu. Symm, sa latou malemo ai, i le tele o aso. O le aofia o le noataga o le tagata noatia e apalai e le olive faatasi ma le faaopoopoga o le malosi. O le toʻatele o Faʻamatalaga o na fatufatu o lea Fuaiupu i le taimi o le Faamaeaina o Anafuʻi Vaʻai Pele, aua a faʻamamaina mea, e iloga i mea leaga. Ae o le latou autu autu o le levent o le afu o le samasama i nai tausaga, o le leiloa o le uluai lanu. O le suauʻu vali e le masani ona faʻaaoga e faʻamaeʻaina ai faletaele.

Alkid Eadmels e sili atu le taugofie, ia maua se lelei vai-nifo mafai ona ufiufi ma latou faigofie e faamamaina uma aiga aiga. Ona o le vai maualalo ma le tele o le vai ma le mafai ona faʻavae i luga o isi fusia alkyd e masani ona alu e pipiʻi laupapa laupapa, faitotoʻa ma fusi.

O le pitty ma le maualuga o le suamalie o le ulaula e tatau ona tetee i aʻafiaga o vai ma aiga, fasigutu fofo. E masani lava, o le vaega o le fausaga o le vali ua filifilia i se auala na maeʻa ai le fesoʻotaiga atoa na taofia ai foliga o le ata ma susu. Tele lava i le "susu" sone, o vailaau vai o le vai o loʻo faʻaaogaina, gaosia e le tele o tagata Rusia ma fafo.

Faatusatusa i le suauʻu ma Alkyd, vai-opponsions valiina e i ai se tele o tulaga sili ona taua. Sei o tatou amata i le mea moni o loʻo saogalemu uma o latou, ona latou te le o faia ni mea leaga (muamua o meaola uma o le tino) poʻo le taimi o le lavalava. O nei mea e fai ai le ata polymer, e mafai ona fuaina mo le varpors, ae le mafai ona malosi i vai. O le ausa e le o le ata o le ata na mafai ai ona "manava". O le aveeseina o loʻo i ai pea i le taimi nei o le sulugatiti, ma pe a fai o le vali e le pasi le ea, o le taufaamataʻu o le fulafula o le ata tifaga e tele. O lenei faʻafitauli e mou atu pe a fai o le vali o loʻo taʻua o le vaega o le itu o le tasi itu-itu o le tasi itu-itu, e mafai ai ona alu i totonu o le ata tifaga e aunoa ma le faʻalavelaveina o ia. O lenei o le taimi o le susu mai fafo e le o iai i luga o le taina. Ole vai o loʻo iai o loʻo gaosia i luga o le faʻavae o le tolu ituaiga o tagata ese: ma polyvinyl acetate (Pva), ma le Burylieron. O le faʻailo mulimuli o vali e aofia ai le vaega o le sili atu o ofutino ma e lelei, pe a pisia maʻi ma tioata, faʻapea foi mo le galuega tuai i luga.

Mo le valivali puipui ma pine e manaʻomia tele le fufuluina (i totonu o le faletaele poʻo le taʻele), vai-depanpersion coupons e talafeagai ma ak I le avea ai o se tulafono, o le taimi o le faʻamamaina o mea i le maualalo-tulaʻi i le vevela o le 20-25 ° C ma le le gaoia o le 50% e tusa ma le 30 minute, ma le isi vaega o loʻo faʻaaogaina ina ua uma le 2 itula, ma le isi vaega o le 2 itula.

Stacks o le vaʻaiga o le teuteuga o le vaega o vai-paʻu vali ese mai le tauvaga. O le filifiliga o lanu lanu e mafai ona manatu e le faʻatapulaʻaina. I soʻo se tulaga, mo tagata Alkyd ma Bool Mea, o polokalame faʻapitoa e le o se tamaoaiga. Mulimuli ane, ma vali e faavae i luga o se mea tonu fofo o Polymers, e faigofie atu, sili atu le faigofie ma sili atu le manaia e galue: e faigofie ona fuaina, o mea uma i le taeao vevela ma tausuaga ma le susuga i mea e susu, ma mea e aoga e aunoa ma faafitauli ua tumu i vai.

O ata o le acrylic o loʻo gaosia e toetoe lava o mea uma e tele i fafo: O le Orfor, o se isi (Farani), meperhal (dicer), beckit) Suetena) idr. Faʻataʻitaʻiga, o le semi-palupable vai-faʻavae tino e faʻavae i luga o le acrylic compolymers o le BECKERSPORST 20 (7.) O le a faʻaalia faʻapitoa e fufulu ( e tusa ma le 2000 taamilosaga). E tutusa mea e maua ai le matte pale pale "i totonu 5" (2. 2. 2.4 I le 1 litter), le aoina o le "Manttro" na faia e le Akzo Na iloga le fiafia i le taimi lata mai, o meaʻai a le itu i sau atunuʻu o loʻo faʻaalia i luga o le maketi, e taugofie mea nai lo Europa, ae aua le faaleaga ia i latou i le lelei. O nei vailaʻau o le vai o le vai-lanu o le tau o le 0.5-1.8 i le 1 lita o kamupani "Vgt", "Pinatlavr vali" o.D. O le a ou fiafia foi e te matauina le polofesa i le 0 0 0.6 i le 1 litter) gaosiga "Polylux", Party Porters (12.8 i le Storters Kamupani ICI PII DOGTS IDR.

E mafai ona maua ni ata o le WGGAGE e fai ai le faʻamamaina o le faʻamamaina e le gata e ala i aiga masani, ae e aofia ai ni malosiaga faʻapitoa, e aofia ai le faʻatagaga. O lena, mo se faʻataʻitaʻiga, na gaosia e Tikkuula Semimiste ma Semi-Clorady Praces mo Stody Sounters, faʻapea foi ma Betec (Turkey. Galuega, beckers, akzo Nobzo Nobeld ID.

O le mea autu, ia manatua e tasi le susu-tostrest vali e le maua ai le puipuiga talafeagai i le faapopoleina. E manaʻomia le faʻaaogaina o se lavelave atoa o mea, e masani ona aofia ai le vapoor i luga o le vaseina, susu-le-selesele-malosi tuʻuga ma, tiga, vali o loʻo i ai ma le suia. Afai o le vaega o le puipui i le faletaele o le a e feagai ai ma se faaputuga, ma vaega o vali, o le sili ona vaivai nofoaga o le a avea ma vavae ma lanu enaena. Mo le tulaga muamua, o le le salamō-totoa o le a fesoasoani, i le lona lua, soʻo se sili sili ona leaga mo potu susu.

Valivali Pulea

E ui i le tele o mea vali mea vali, mea ua i ai a latou avanoa masani potu. O le vaega autu o se fusia faavae. O le mea moni, o le fusi o se vailaʻau foi, pe a maeʻa le faʻamago, fai se ata tifaga. E tusa ai ma lona tupuaga, ata tifaga o loʻo vaevaeina i mea masani ma mea leaga. Ipu e aofia ai ma le togafitia o auʻauna fualaau faisua, fale mautotogi (Amber, roninestenal i ai.), E pei o porosini. O se vaega o palu palu e matua lautele, ma Alkyd ma Alkyd-Urethane Resin, Perchloperl, e mafai ona amio lelei ma e mafai ona amioleva ma o le faavae.

O le vali le a le vali pe a leai ni puaa i lona tomai. O nei mea mautu na paʻu mimiti minerale ma orginac mataupu maua ai le uloilo lanu ma le poto. Aua le faia ni ata vali ma leai ni faila. A o iai, e leai ni puipuiga ma le lelei o tagata filo, ae mafai ona faʻaleleia le malutaga o vali ma o loʻo faʻaalia ai ni vaega taugata. Faapipiiina o faila o le tele e masani ona faʻaaogaina mea faigata i le paʻepaʻe o paʻepaʻe pe vaivai-lanu. O mea ia e ono vaega o le nutimomoia o le maamomoia po o le paoa. Mo valivali o vai, tele tagata gaosi e faʻaaogaina e le au gaosi oloa-faʻavae fanua, omiakarba, solca, malc ma mika.

Faʻapitoa Faʻapitoa Ua faalauiloa foʻi, o le galuega lea o le faʻatonutonuina o avanoa avanoa o ata ma foaʻi patino ai meatotino. O vaega taua e sili ona taua o soʻo se vali e tele mea faigata, palasitika ma fofo. Afai e manaʻomia, e ono aofia ai faʻaaliga i le nofoaga tutotonu (puipuia o mea mai le faʻatamaʻia o mea faʻaleaganuʻu, teuteuina o le faʻamamafa faaopoopoina. O le vaega autu o le o loʻo avea ma vai o le vai o le vai o le valiina o le papala o le polymetric. Ina ua uma ona sau, o mea o le a faʻamamaina ona o le vavaeʻese lea o le vai, a faʻapea foi le faʻaputuga, o vailaʻau ma fausia se ata puipuia. O le vaega taua lona lua o le vai-vavaeeseina o ata o le vai - pigutu. E nafa ma le lelei o le lanu ma le poto masani. O le ala lea, e ui lava i taimi taufaafefe, o Gainniao Dioxide o se vaega leaga atoa, faʻatagaina e faʻaaogaina mo le faʻatulagaina o nofoaga e nofo ai Europa, e aofia ai Rusia.

Tagata gaosi, ma tagata faʻatau o loʻo valaʻau mai le valiina o ata tifaga i auala eseese - o loʻo i totonu o le vai, o le vai o le vai. Ae ui i lea, o loo tatou talanoa e uiga i le mea lava e tasi. Na o se eseesega o se exulsion o ni mea sili ona laiti o le vai o loʻo tufatufa atu i se isi suavai (o le faigofie o le susu o le susu (pipili, o se faʻafilemu) i totonu o le vailaʻau mautu o polymer. E sili atu le saʻo le valaʻau tutusa o ata ma vai o le vai.

Acrylic Brarder tuuina atu le faʻavaeina o le malu o le malu o le malu ma le faʻamalosi tino. O le vai-o faʻataʻitaʻiga o le vai e sili atu, e mafai ona valiina le toetoe lava o soʻo se mea. O le acrylic vali e faia o le acrylic resin copolyromers. E i ai tuʻufaʻatasiga ma faʻavae i luga o le acylate rubrants poʻo le styrene e aunoa ma ni vaega. O le faʻataʻitaʻiga o le vali voijzoplex (WIJZONOL, Holala), Vivacour Insist (Badotic Valivali, estonia).

Pisia tekinolosi

Galue e o le sailia e tatau ona faʻatinoina, faʻamaoni le maitauina o le tekonolosi. O ofutino tuai ua aveʻesea muamua, pe a maeʻa le faʻavae o le eleele, ma teu. E le gata i lea, e fuafua i le lelei o le laufanua, o le a manaʻomia ona e faʻaaogaina le tele o numera o le faʻauma. Pe a fai o le le tusa ai ma le 3 MM, o le muamua o le loloto o loʻo faʻaaogaina (e maua ai le faʻamalosia o mea ma tafega o mea e puipuia ai le foliga o le fungas). manifinifi faavae o le vaega), le susu-le-tetee o le faamauga o le masina ma le susu-tiga-tiga vali. I ni faʻaletonu, 3-8mm e masani ona faʻaaogaina Primar, Plaster i luga o se laupepa faʻavae, Priman, Prety, Premier, o mea uma e mafai ona sili atu o le fasi pepa. ). I le tulaga o suiga mai le vaalele, sili atu nai lo 10m, le faiga mo le faʻaaogaina o mea e tumau lava le tutusa, ae o le Plamster lea ua faʻaaogaina le lauʻeleʻele o oneone.

Primer ua fautuaina e filifili le tagata gaosi oloa e pei o vali, talu ai o latou nofoaga e tatau ona tutusa. Ina ia mafai ona maua se taimi, manifinifi, e manaʻomia le matauina o mea e gatasi ai mo le faʻaaogaina o le isi vaega o valivali mea. O lea, o le taimi o le faʻamamaina o vali ua vaevaeina i ni sitepu se tolu: o le a le liliu (le valivali ua le pipii i ai); a o le i faaaogaina le vaega mulimuli; Ma le mea mulimuli, faʻamamaʻia atoatoa, pe a paʻu le vali ma ua maua le mafanafana o ana meatotino mulimuli.

O le masani masani, o le tulafono, faʻaaoga le sili ona taatele, Aunoa o mea e mafua ai le susuga o le faʻauiga o le faʻaumaina o le faʻaumaina mai i luga o le photoroc, salalau . O le tagata o loʻo i luga o le faʻavae o le ponesi poʻo le paʻu, faʻapea foʻi ma le faigofie vai-maualuga vali i lea tulaga, e le talafeagai, mai le tumau le malosi o le vai ma le a le pa. Naʻo ni vaega faʻapitoa, ua taʻu mai foi: valivali solo ua uma ona taua, e mafai ona faigofie, pei o le suauʻu vai vevela ).

E aloese ai mai mea sese

O lea, i ou luma o le puipui o minerale mea e tatau ona vali ai. Afai o le fale fou, faʻapitoa faʻafitauli mai i le ata vali ma le taualuga, pei o se tulafono, e le tulaʻi mai: o galuega uma o loʻo faia i se faʻasologa ma luga o gaioiga. O se isi mea faʻapea o oe o le faʻavae, vali, fai mai, i le taimi muamua toe faʻaleleia. E taua le amanaia o le tutusa o tiga o tiga ma vaovao. E fautuaina le faʻaaogaina o le vali o le tutusa ituaiga. Ae afai e te le iloa tonu le mea sa i ai mo le vali, ua mulu ese atu i le faʻaaluina o suʻega, o le faigofie o le valiina o le afu. O le vaipuna o vai o le a tumau pea i le agelu faalelagi, ma o le suauu poo le Alkyd e tupu.

I le aotelega, e sili atu le vave na ia faʻatuina le tulaga o le malosi o le tino o le faʻavae na saunia i le lanu o le faʻavae. Faaalu i luga o le puipui ma se spatila. Afai o le taufaʻasese e faia poʻo se paʻu tuai, e manaʻomia le faʻamaʻaʻa atoa, pe a talafeagai ona togafitia le laufanua ma, pe a manaʻomia, pe a tatau ai E masani ona sese le sese o le tele e le lava tagata agavaa - faʻaaoga nai lo le eleele acrylic o le oliapa. E le mafai ona faia lenei i soo se auala: O le valivali le faʻatagaina vave lava ile OLAA, e le tetele lava na vaʻavaʻaia lava. O lea taufaasese e taugata: o le a tatau ona e ova atu mo le mea e faia mo le faia o se isi galuega e aveese ai le le lelei-lelei inisiua ma faaaoga se fou.

Mo vali ata o vai, tagata gaosi oloa ofoina atu le talafeagai vai-faʻavae faʻavae-faʻavae tu faʻavae-faʻavae faʻavae ma acrylic brazer, mo alkyd e mafai ona resid-faavae alkyd. O se faʻafitauli matuia o loʻo tupu pe a fai o pa o puipui na vali muamua ma suauʻu vali (poʻo se isi lava i mea tau tupe). Mo ia fuainumera, o faʻavae e puipuia i le vai, o le faʻaipoipoga e toetoe a le mafaitauina. O le sili ona pupula metotia o le aveeseina lea o le sili atu o le fetaui. O le mana lanu e aveese ma se vaivaiga vaivai acid ma se sponge poʻo se pulumu vaivai. O loʻo iai foʻi ni auala faʻapitoa mo le ofoina atu o le tuai o vali: dufa abaizer mai le faʻamoe, rapradon start tukkulah, vali ese mai le betek. Moni, o lo latou tau e matua maualuga lava - 7.3 i le 1 lita. E eseese vailaʻau o le atunuʻu e taugofie (2.5 i le 1 lita), ae le aoga. O le le atoatoa e mafai ona manatu o se manogi mamafa o le tele o lona uiga. Ae ui i lea, o le aveesea atoa o le ata tifaga muamua, o le a mautinoa ai se tautalaga fou o le a le amata ona ofi ma palu i le taimi. Afai e faigata ona faia lenei mea, matou te fautuaina oe e faʻaaoga le eleele le aoga mo muamua faʻaiʻu poʻo le faʻatauina o se mea faʻapitoa na fuafuaina e galue ai O nei meatotino o loʻo i ai i le tele o vai o loʻo i luga o le vai: vali ma Matlamusex Silky Gloss mai Caparol, "Eco-Joker" e pei o le Aprylic (10 mo 1l) mai Atika.

Pe a filifilia le vali, o le afu o le laualuga e taua. E masani ona fesoʻotaʻi ma le faʻa-hygroscictage a mea, o lona uiga, o latou agavaʻa e faʻapuna vai. O lenei mea totino o loʻo i ai i le fou gypsum, lime, o le sima, faʻapea foi ma ni ituaiga o piliki (aemaise o le gaʻo). O le mea sili ona malosi i luga, pei o se manava, toso le vai mai le vali, puipuia foliga masani foliga. O mea na tutupu i le taimi na amata ona malepe ai, e peiseai e leʻi i ai lava se fuifui. Fuafuaina le tikeri o le hygroscopity o le puipui e matua faigofie lava: Ua lava le sprawl i luga o le 50-100 ml vai ma tilotilo i luga. Afai o le faʻagasologa o le faʻaaogaina o mea e tupu i luma o mata, e leaga. E mafai ona e feagai ai ma le faʻaaogaina o le eleele faʻamalositino, pe a manaʻomia, e le faʻatagaina ma le vai.

Filifilia o Paigs ...

Muamua o mea uma lava, e tatau ona e malamalama e te le manaʻomia se mea se tasi, o le tau lea e te fiafia i ai, ma se faiga atoa, fai mai ai eleele, faʻamatuʻu. Faʻatau mea uma o lenei e sili atu i le tasi nofoaga ma mai le tasi gaosi oloa, a leai e leai se avanoa e maua ai le le faʻamoemoeina o ni mea e le talafeagai ai.

Ia mautinoa e vaʻai, pe o le numera o le deggintic faʻamaonia, o le numera poʻo le numera faletusi, faʻapipiʻi i luga o le igoa o le fale vali, e tusa o oloa ua gaosia. Afai e te leʻi mauaina i luga o le afifiina o le afifi (poʻo le vaʻai i tusitusiga e le o le rusia), fesili i le tagata faʻatau atu e faamasani oe i se kopi o le tusi faamaonia. E mafai pe a faʻatapulaʻaina le faʻaaogaina i luga o le faʻaaogaina e le o faʻamatalaina i luga o le igoa.

Feutanaʻi ma tagata faʻapitoa a le konekarate a le konekarate o loʻo i ai se toe faaleleia i lou fale, o loʻo fuafuaina le faʻaaogaina o le lanu, o le faʻaaogaina o mea o lanu meamata. etc). E manaʻomia foʻi le iloa o le ituaiga o faʻavae mo le pisia (vaega o le tuʻuga poʻo le sima, plasters, tioata poʻo laupapa laupapa). Aisea e taua ai? E leʻo mea uma lava e talafeagai mo le lautele vali. E oʻo i mea lautele sili atu e sili atu ona sili atu ona sili atu ona sili atu ona sili atu ona sili atu ona sili atu ona taumateaofia o le a le maua se lelei faʻapitoa, ma mo e le aoga meatotino e te totogiina ai se tau maualuga maualuga.

Sefe i luga o vali mea ma e le oi ai pei ona e manuia pe a e iloa le tofiga ma le ono o se oloa faapitoa. O lea, muamua lava o auiliiliga uma, iloiloina faatonuga mo le faaaogaina o vali oe e te fiafia i ai ma sagisagi ai i mea nei.

Vai tetee . O faʻamaumauga faʻavae faʻavae e maualalo, ae i le pu o le paie ma le acrylic-maualuga. O le mea lea, e le manaʻomia le faʻaaogaina o pva-vali i potu susu, e pei o fale faletaele.

Malamalama tetee . Eseese ma Alkyd Earmell O lenei ata e foliga mai e matua maualalo ifo nai lo le acrylic valivali ma PVA-faavae pule. O le mea taua o se laina, Pva-vali e sili ona faʻaaogaina i potu ma maea o le maea ma le maea, i totonu o faletaele, auala i lalo o potu. Ia, o le sili sili ona malamalama-onosai o loʻo valivali ai mea faʻavae i luga o faiga aleoli.

Totototogi taumafaina . E masani lava, pe a faʻaaoga le faʻatusatusaina o le tau o le 1L (kg) o le oloa. Ae i le iuga, e le o oe o se lita o vali, ae o le laufanua o loʻo valiina ma lenei lita. O le faʻailoga lea (vm2 / l) ma taʻitaʻi gaosi oloa i luga o afifi taʻitasi. E ui i le mea moni o nisi kamupani ave le vali le tagofia pe tusa o le ituaiga o le tasi numera (iCI vali, Provi) luga ma le metotia o talosaga. Kamupani e pei o stapApol (Turkey), TIKUGILA, lanu palutic faʻaalia le pepa faʻamaonia o le a o ese mai i ituaiga o mea faʻavae (fai mai, valiina muamua , plastering idr.).

E masani lava, o le vali le taumafaina o le faʻaaogaina o le afifi o loʻo fuafuaina i le manifinifi o le vaega, i lalo o tulaga lelei ma luga o le paʻu o le lamolemole. Tumau le agavaa o le Wizard, o le a ave ai sina mea tele mo le gaosiga o se mea leaga pe uafu. Aesl e tatau ona tagofia i luga o le prous, e pei o sima poʻo le plaster, o le paluga o le a faʻateleina foʻi. Mulimuli ane, o le metotia o talosaga e tatau ona amanaia. A faʻaaoga le Spray, Roller poʻo se pulumu, o le oloa taumafa e faʻateleina ai i le faʻasologa tutusa. O lea, sa fuafua le aofaʻiga manaʻomia, ia tapena mo le mea moni o le taua na e mauaina o le a liliu i luga o le maualuga e 5-15%. Mo le tulaga saʻo, e sili atu le faia o se faamasinoga o le ata vali tuʻusaʻo.

O mataupu e sili atu le maualuga (lea e toetoe lava a taimi uma 25-50% sili atu taugata nai lo isi) lanu lanu, ia sili atu ufiufi lanu o le faavae o le faavae mo 2 vaega. O mea e faʻaaoga ai mea e faʻaaoga ai mea, o le galuega e tasi e mafai ona foʻia i le faʻaaogaina o le laufanua o le 3-4 vaega (faʻatauga iinei, e moni lava, O le mafuaʻaga lena o le a latou feʻaveaʻi ai pe a faʻatau, ae sili tau taugata pe a faʻaaogaina. Mo le filifiliga muamua, o le isi auala. O lea i le tupe o le ae le leiloa, ae mautinoa o le a malo.

O faatonu faafetai i le kamupani "Spectrum LC" ma le fale tritan fefaatauaiga mo se fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili