I le Mottley, ioe e leai se solitulafono

Anonim

Faʻamaeʻaina o faletaele mosaik: mea, teuteu ma lanu lanu, foliga o le faʻamutaina. Tagata gaosi ma tau o tupe faavae.

I le Mottley, ioe e leai se solitulafono 13653_1

I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
Tele fausaga atac o popcelain conduwware mai casa dolce kasa
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
Asianza.

O le tioata a Mose e le faʻamaloloina vai, e mafai ai ona faʻaaoga i potu ma le maualuga heady (asongza)

I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
Mo le teuteuina o le taʻele, o le mosaic o le faʻasologa o le mafaufau o le tele o paolo e faʻaaoga (Biszza)
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
O le Swart potu i aso nei e sili ona lauiloa paʻepaʻe-lanumoana ines (opoioclor)
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
Lipoti.
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
O le sili ona taatele foliga o elemene o le sikuea. E i ai sikuea o tele lapoa - 1010, 2020 ma 5050mm
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
"Sea Seats" mai Giaretta. O loʻo tuʻuina atu i le faʻasologa o taimi, o le vaega eseese o loʻo fausia ai se ituaiga o le mapusaga o le marine
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
O Mosec e matua fuafuaina lava mea, ina ia mafai ona faʻapipiʻi saogalemu i luga o le fola (asozza)
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
Motaga o le sima o chirac curate, faia i lalo o le maʻa faʻalenatura, mai caAa dokuce kasa
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
O le mulimuli o le mamanu o le mamanu o venetian mosaic

Perl susulu. O lenei aafiaga e ausia e ala i le faʻaaogaina o se faʻaopoopoga o loʻo i ai i le tele o taimi. (Akazza)

I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
Uamea metallismas mokaic mai Sicis
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
Mostino ma se sasi pito o se popcelain mangware mai biconti
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
Tele tagata gaosi oloa faia mostatic o latou lava tusi. O le masani masani geometric mamanu
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
O loʻo iloga e Mospaics Mospac e ala i lanu loloto, ae o le paʻepaʻe o loʻo manaʻomia mo lona taotoga (opoioclor)
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
O le faʻaeteete i lalo ifo o le faʻailoga e taua tele pe a taʻoto i totonu o taliga i luga o le foliga foliga (biszza)
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
"Laʻititi i le faʻaititia o le faʻatulagaina" - o lenei faʻailoga o lona aofaʻiga o le Glass Mospac Sossare Jasba
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
O le tasi o le lelei o Motac o le ono mafai ona tuʻufaʻatasia i le tasi potu o le tele o aoina (asozza)
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
Sabino Roma mai Saicis
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
O loʻo iai le laki o le PHITICIC
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
Faatusatusa ma Mostinoc - Spectics Texles Game (Appliani)
I le Mottley, ioe e leai se solitulafono
Ceramic motatala cem.si.

Faʻafefea ona vavaeʻese puipui ma fola o le faletaele pe taʻoto i fafo o le vaitaʻele, pe a fai o le feagai ma le masani masani ceramoc e foliga mai ia te oe e masani ai? E i ai le faʻatatauina apalai i fatuga lautele o le tino, mai le faʻaititia e faʻaleaogaina ai le faʻafafa- ma e tusa ma le faʻataunuʻuina o se fai togafiti ma fatu ai se gaioiga faigata. O le mosaic, o se tasi o metotia sili ona anamua o teuteuga ma le apalai. I le amataga, ua tele ai le faʻaaogaina i le ata o potu mautotogi ma fale Kanata. O se teuga o galuega taulima a teuga o tekonolosi ma le faʻatulagaina o Mose o Mose na oʻo i le leiloa o mea lilo anamua.

I le maketi a Rusia, o le mosaiko oloa e pei o tioata, sulu, maa, poletini, cercemin, ma uamea o loʻo faʻatusa i le maketi a Rusia. Uma tioata Tessers (pe, pei ona valaʻauina foi, faʻataʻitaʻiga, chips, chips) e uiga i le tutusa tutusa, lanu ma tau. Ua tatalaina i latou e ala i le tui, BOZAZZA (Italia), Jasba (Siamani), Oposiocour (Farani), o KRIZIINDO (OPIVER) I le taimi muamua, i le 1996, na maua ai se ipu tioata akakuka mai Esangza i le matou atunuʻu. Biszza- Malaga mamafa "i le gaosiga o le Motac Products - Urfers Venetian Glass, laititi pe lamolemole, manino poʻo le sili atu. E le gata i lea, e ofoina atu i le SISAC SIMERT, MAI LE LALOLAGI MA LE POLOKALAMA LE ASO POLOKALAME. Talu ai nei, i lenei vaega o mea, sa i ai se tauvaga ogaoga i le ituaiga, lea na amata faʻalautele lana oloa i le maketi i Rusia ua lua tausaga talu ai. O le toe vaega o loʻo i ai pea i tua atu o taʻitaʻi i le lauiloa ma oloa gaosi. O se mea tutoʻatasi o oloa, o le cerarac mostac e gaosia e le Appiani ma Giaretta (Italia). O le kamupani Italia o Siciki e faʻaaogaina faasolo laʻititi, maa, tino maliu, uʻamea. Megaron (Italia), Chengdu (saina) ma le faletalimalo Rusia "o loʻo fua mai ai mosaic mai le maamora ua maalili. E le gata i lea, o le faʻafilemu o loʻo faia ai le paʻu ma le lamolemole ma le le mautonu ma le faʻaopopoina o le faʻaupuga, ma o se kamupani, faʻapea foi ma chengdu, ua tatala se uamea aoina. Ia e mautinoa, "O Bikontaa" Ua tipiina le Mose mai Ceramic ma Pateerlain Tillang. Lua tausaga talu ai, a Mose mai le chramic granite o le Italia fale gaosi casche dounche faaali i luga o le maketi Rusia. O le oloa e aofia ai auiliiliga o mea e faʻataʻitaʻia ai maʻa masani, faʻapea foi ma le aoina o faʻavae na faia.

O loʻo aoga foʻi le taliaina o le Falani Kapeteni o Waptocolor (faʻaaogaina Special Optoo tioata), o le Sipaniolo Zirkonio (Greens o mea auro. Newbie i le maketi o Mosec - Carter mai Saina. E maua ai oloa tioata tutusa ma le tasi na te faia ia Biszaza, ae sili atu le taugofie, mai le $ 15 mo le 1m2.

Mospac o tioata

O mea e sili ona taatele mo le gaosiga o Mose - Venetian Glass. O loʻo i ai se fausaga mautu, o lona uiga e leʻo faʻaalia i le microoleiangasms ma siama ma e mafai ona faʻaogaina e faʻatumu ai vaitaʻele. Lautele astic o se feagai ai ma mea e fetaui ma manaoga o le tele o tulaga:

e le mafai ona mitiia vai (matapogia) ae le o se kolisi, e mafai ona faʻaaogaina i potu uma ma soʻo se meainu ai;

Tetee i le tele o le vevela o le vevela i le laina mai le -15 i le + 145c (leen104);

O le frast-tetee, tetee atu ia le itiiti ifo i le 100 cycles o suiga mai le miss vevela i le vailaau e aunoa ma le leiloa o le lelei (anen202). Manatua o lenei meatotino e fesoʻotaʻi tuusaʻo i le leai o le mea o pofu ma le susu ia i latou. O lea, o se tioata tioata sili sili ona malulu-malosi nai lo le tapikuka o le pale (sei vagana ai faʻapitoa), ma mafai ona tafia isi taamilosaga o le faʻaʻaisa-faʻafano i -30c;

E le afaina i le vailaʻau ma le tele o le Inorganic ma le Orgatic Acads (Leten122), o se tulafono, i totonu O le mea lea e tuu ai ma le lototele o se mosaiki i luga o puipui i le faletaele;

E le suia le lanu i lalo o le umi o le malamalama ma le ultraviolet vaega, o le mea e mafai ai e Mostiac Castvas e mafai ona le mafai ona tuuina atu fou

E fesoʻotaʻi ma le mea moni o le mosaic e masani ona faʻaaogaina i potu susu (faletaele, taele), o le filo) e faia e le sili ona matagofie. O le masani masani faasologa o le pito sili ona maualalo vasega o feteʻenaʻiga agavaa r9 (date51130) seevae faigaluega i mea. O lenei o lona uiga o se tagata e mafai ona tetee atu ai i le vaalele, na faapiʻo ane i le itiiti ifo i lo le 10 i le faalava, o si lava e tausia leai ni ona seevae i luga o le fola o le fale i luga o le fola i totonu o le faletaele (ae le o le faatumuina i le vai).

O le sili ona taatele foliga o elemene o le sikuea. E tolu-itu-itu sikuea: 1010, 2020 ma 5050mm. O le mafiafia o le tele mai le 3 i le 12mm. O tamai chips, o auiliiliga o le ata o le a sili atu auiliiliga ma sili atu foi foliga saʻo.

Ona o le mea moni o le modules ua tipiina e le masini, o le moli o Mose e sili ona fiafia. O le faʻavae o le tioata e faigofie pe faigata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Sazza ma Sepagolo, ua faʻaopopo i ai o se tagata faʻafiafia, faʻaalia ai le mogasuai auro. Eseese Atinaʻe o Bissaza Sungs ma se vaega o le Kalave o le Kalavei auro. I totonu o lenei tulaga, o le lanu o oloa e mafai ona papatiso, ae lanumoana foi, paepae, mumu. Megaron e ofoina atu oloa mai tioata manino ma se lanu lanu.

Pei o le palani talet, e faigata ona faʻamatala, o le tele tele. O Biszza e taofia ai le 67 valivali nofoa vetricour, o le mea taua- 65 (aoina o le Vitreo), Super Green- 60, oposio e aoina). Na o le tausaga le numera o le lanu lanu eseese i le faasologa ua tupu. O le tauiviga na faia mo le sili ona lamolemole suiga o le afa o le afa, talu ai e manaʻomia se mogane mo le gaosiga o ata o ata, faʻasolo faʻailoga ma ugesegutu ma ugesegutu. Paʻepaʻe-Blues-Gaunish Panucs faʻaaogaina i le mamanu o vaitaʻele ma faletaele e sili ona lauiloa. Tuʻufaʻatasia e faʻavae i luga o nei lanu e mafai ona tau 2 taimi taugofie nai lo le monophonectic mosaiki. Taumafai e fesuiai ituaiga o au oloa, o le fale gaosi ofoina aoina ma eseese gaioiga eseese. O le faigofie o le faʻataʻitaʻiga o le maamora. Paʻepaʻe paʻu ma pito lanu o loʻo i le vaega o Biszza, Tulaga, Jasba, Wasba, Wagoocour ma Super Grey.

O le masani masani i le mamanu o le venetian mosainic o se penina susulu. O le faʻailoga iloga o le gloss faʻasologa (Biszza) ma susulu (Tetee) o le sili ona manifinifi o le lanu lamolemole, faʻasaʻoina 2 tausaga ua mavae e Sics. Le aafiaga e le mou ese atu i le taimi. O le tau o le gloss uma modules e tusa ma le $ 145 (1m2). O le muamua vasega o le tau o le malulu- $ 127, o le lona lua o le $ 180.

"Suavai auro"

I le Mottley, ioe e leai se solitulafono

I le taimi o le gaosiga o le tesser, aemaise le tele o le tele o le agamalu-piniki slodes o loʻo faʻaaogaina le "suavai auro". E le o se faʻafiafiaga o alchemists, ae o le vailaʻau gaosi i pisinisi e gaioi i le Dyes mo Cormics o Dorceslain Nings ma le manifinifi o le lagi) I le tulaga o le faʻavae o le "Suavai auro" - o se lavelave o le orty compocations o le gafa o le tamalii. O se okeni taulaʻi i le faiga o le faʻagaioiga o le vevela o le vai o loʻo i ai + 850, ma o se auala ua leva na o loʻo tumau i luga. O le anotusi o le auro i ni fofo e aapa atu i le 10-12%, o le mea lea o le tau o se mea e le masani ai lua-chamber piniki e sili atu $ 200 (1M2).

Measina. Tulaga o le Berzantium

O le vaipane o alavaivai o mea sili ona matagofie lea na faia ai le malo o Modics o le Eriate Eriate. O le mea moni e faigofie ona iloa i luga o se lanu maalili, e oo lava i totini lanu paʻepaʻe. O le pogai, ae o le na susulu mai totonu. E le gata i lea, o le gaosia oketi ia o lanu e eseese taimi uma, ma e mafai foʻi ona iloa e le falemai o le tafeavai. E oʻo lava i se laʻau tele, ua tuia e le tamaʻi mai le tasi, e le foliga faanoanoa. O mea e matua lamolemole ma lelei i le tago atu, e faigofie ona aveese ni filosoga mai ia (mamana nai lo le taugofie tioata tioata). I le faʻaopopoina o foliga vaaia, amota ma le tioata e ese mai i faʻapitoa faʻapitoa. Avaga o loʻo i ai i le le faʻamaoni e ofuina laei, e fetaui lelei mo le tauina i nofoaga ma faʻateleina i totonu o le fale ma fafo (Cormin, o loʻo latalata i le vaitaʻele, paʻepaʻe. O mea e tutusa lelei mo puipui ma fola i totonu o le faletaele.

O le Sasazza fale fale gaosi e maua ai le OPus Roman Swoptt (e le o le le mautonu i le Smassto Groud o le tagata gaosi tagata gaosi), ma faia vaega laiti mo le toe fanau ma le mafiafia o le 4-5 cm. Optus Romano o se tamaʻi Monochrome Monochrome Monoc fua o le 1212mm ma le mafiafia o le 6-6.5 mm ma se teisi o loʻo i luga o le couvex foliga foliga o le softx foliga o le tele Illil eseese ma mama o lanu (uma o latou 66) e masani ona faʻaaogaina mo le tusiata o loʻo faʻaaoga ai le tusiata. O le mafiafia o elemene faʻataga oe e tuʻufaʻatasia ai mea toitele i isi mea: laʻau, fafie, pe faʻaaogaina foi i le ituaiga o lanu lanu i le ata o meaafale.

Sicis fale gaosi, o le taʻitaʻi i le Alamanuia o le gaosia o motaka mai Maraana Seart, gaosia se lanu o le 122 lanu i le tolu faasologa) ma le tioata. E ese a latou eseese mai Biszza oloa ma isi kamupani uma e le gata i le ato (15154mm), ae o le tele o ituaiga, o se keke. O le taua autu o loʻo i lalo o ana faʻaputuga ana faʻaputuga ana faʻaputuga: "O le le saʻo o pepa ma le lanu e taua, o le saʻo o le gasologa e taua." O lona uiga, o le auvae e le masani ai o loʻo i ai, ae o le auā i luga o laupepa, o loʻo punitia ai lava lea, o le faʻailoga o le faʻailoga o le 0.5mm o loʻo aʻafia ai foliga o le tau. E le maua e le fale gaosi ni vaega laiti, ae o elemene o lea-minute o loʻo faʻaogaina i totonu o le poto ma tusiata mautotogi, fufulu mai le tele.

SICIS MOSAC e manaia ona e le maua ai le foliga ma le mea sese, faʻapea foi ma le nofoa. O luga o le mea e mafai ona ofi i lalo pe convex. Pe a pa'ū le moli i luga o le 'ie a Mose, o ave o loʻo atagia mai i isi itu eseese, ma o le faʻanoanoa ile taʻiala, o le tulaga masani o le oloa na faia. O lenei lagona ua faʻaleleia atili i le mea moni o loʻo i totonu o le lanu tutusa o le mea e mafai ona maua ni lanu.

O le tau o mea laiti mai le megaron ma Biszza e sili lona maualuga (mai le $ 150 i le 1m2). Ae o le mafiafia o 4mm e mafai ai e oe ona aofia ai ia oloa (o ni fogafale) e oo lava i se lanu faigofie mosaic. Vaai faalemafaufau i ni nai filo manifinifi a le Coras Scis Smapt i luga o le pito i tua o se lanu sili ona tauleleia lanumoana lanumeamata.

Laina laupapa

Chitrac Chips foliga tutusa ma le masani masani le tale. O le mea e iloga i le vai maualalo o le vai o le vai ma le maualuga le aisa.

E mafai ona naʻo le ataata o Motakac (o le Glaze le faʻavaeina o se vai maa i luga o le taʻele ma taofiina le lanu, puipuia ai mea leaga), drackeres e le isi lanu lanu. E masani lava, o chitrac chips ei ai se sikuea po o se taotoga foliga, ae e i ai tuusaunoaga. O lea, o oloa o le Italia fale gaosi Giaretta faʻataʻitaʻiga sami sami. Ceramic mosaic e talafeagai mo le ufiufi o le tele o mafuaaga, e aofia ai puipui ma fola i totonu o faletaele. E le gata i lea, o le laufanua i lenei mataupu o le a sili atu ona oso atu nai lo le teuteuina o le Greent Darling mokac. Na o le pau le le aoga o le le masani ai o se cerearatics o se faʻataʻitaʻiga fausaga, ma faʻafitauli uma e tupu mai iinei.

Peitaʻi, o loʻo i ai se faʻailoga e taua o le soifua maloloina o aʻoga, aua e tele lava faataoto, faʻatusatusa i le tioata ma le aumea. O loʻo i ai le mafiafia o le faʻavaeina ma le maualalo o le vai o le vai (1-3%). E maua ai Giaretta ma Appiani o le tusi. Oloa o nei gaosi oloa ma le atoatoa lamolemole luga ma lapotopoto tulimanu ma pito, e le mafai ona misia. O le mauoa lanu gamet o Appliani motapac (sili atu nai lo 40 filifiliga) ma ituaiga eseese o fausaga (2525, 10050 MM (Ae o le taimi foi Fausiaina o se vaega mai modules Statules mo eseese ituaiga e fai mai. Ioe, faatasi ai ma le fesoasoani a lenei tulaga masani, o le a le mafai lava e em tagata atamamai ata, ae mafai ona taugata tele, ae agavaa mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a laufataisoga, o le ale atoa le faʻavae o le uturfish tau e tusa ma le $ 250. O le mafiafia mafiafia o le modules (6-7mm) faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia i latou ma le masani ai o loʻo feagai ma puipui ma le semi-cuvex luga o le a vaʻai i le lautele.

Uamea uamea

Ua leva ona aliali mai le uamea mo le gaoi 3-4 tausaga talu ai i lalo o le metallismo Bynds mai Sicis, ma o aso nei e mafai ona vaʻaia o isi tagata gaosi - megaron, connger. Metallismo modules o loʻo faʻamamaina metallic caps o le 4mm maualuga mai le semi-librometer speinless stage, faʻasaʻoina i luga o le pateni pa. I le faʻaopopoga i ni fetuʻutuʻunaʻi, o le mea na suia ai le faaputuga o le manaʻomia o le tikeri. I le avea ai o se tulafono, o le Asisi304 ua faʻaaogaina, ma sili atu Corrossive Stezesper Stee316 ua uma ona faʻaaogaina e fausia ai se faʻapitoa

Modules mafai ona i ai se eseʻese ituaiga, o mea ma le lanu e oʻo lava i le lanu. Oval, Herxagon, faatafafa, Rhombid, ROHOMBID ma Square Filn Faʻatagaina oe e tuʻuina atu se kapeteni o le puipui poʻo luga o le fola. Steel Potu, fai le Matte, faʻaaoga le tele o ituaiga o ituaiga poʻo, mulimuli ane, o loʻo ufiufi i se manifinifi manifinifi o apamemea poʻo apamemea (naʻo le apamemea (na o le pa puipui). I se faʻaopopoga, o le "apamemea" ma le "Bonaze" e mafai ona faʻamauina (oxidizing) i se ata lanumeamata ma tuʻuina atu ai le ata tifaga o le upega tafailagi tuai. O ia vaega o elemene e fautuaina e tuuʻesea na o puipui, talu ai e faigofie ona mafua ai le leaga o le ogaumuina o le eletise.

O le tau o Metallisma e maualuga tele: 1m2 e tusa ma le $ 350. Ae afai e te faʻaogaina oloa o se tiapolo poʻo se mamanu o laʻau laiti, o le a liliu ese filifiliga "ma agavaa ma agavaa," ma o le a maua ai le itulagi. Uamea Modic mai Melin ma Chengen mafiafia 8-10mm i fafo foliga tutusa ma metallismama. O le Italia filifiliga o loʻo i ai se paʻu o loʻo i ai, o loʻo faia Saina i luga o le pamu. Mate ma Kalvanced Brass ma Titanium Coating faasologa ua ofoina. Le averesi o le tau o le 1m2- mai le $ 250.

Auro ma platinum

I le Mottley, ioe e leai se solitulafono

Golden Deor-Instuistrate saini o mea taugata. O laʻau uma o loʻo gaosia le taliga e gaosia aoina ma samasama ma paʻepaʻe auro poʻo platinum. Oro Series mai ia Biszza ma Wapiaocolor, Aufu mai Lysted o le mosaic o loʻo faia ni ata tioata e lua i le va o le 1010, 2020 ma le 50 fagu ma le auro poʻo le auro e tuu i le va o latou. O ia oloa e ofoina uma mo pa ma mo fola. Manaia foliga foliga eseese ma se ogatotonu ma lanu matagofie mea i le Areto faasologa mai le aga.

Faʻatomuaga mai le tioata moka, e le mafai ona faʻaaoga le Cerammic i le auro i lalo o le suamalie o le malu. O le IP tagata e na o le sao o le IP i luga o le lua vaega. Na amata ona faia e Giaretta talu ai nei, o le mulimuli i le appristi. O nei tufuga e na o le tagofia o puipui. O le tau o le 1m2 Gold Smalless i Mospac Version e $ 2500 ma maualuga.

Filifili Tusi

Tele kamupani faia motatala o loʻo i luga o latou lava tusi (i lisi o loʻo i ai e masani ai selau). E mafai foʻi ona faʻaaogaina ata e le tagata faʻatau.

Esangza-teuteuina mai le tasi-pe lua-lanu mosaic (pax), faapea foi ma le taunuuga o le sologa lelei mai le malamalama (spumato). O le tagata gaosi oloa e faʻaalia ata faigofie (iʻa, matagi rose, fugalaʻau, geometric mamanu), ma sili atu lavelave (masani i le autu o le zodiac) - ma ata o le zodiac). Nofoaga faʻapitoa i le vaega o loʻo nofoia ai ni mea e nonofo ai le lanu o vai mo vaitaʻele. O le kamupani e faia le asaiko i le averesi o tau totogi vaega ma faʻapitoa, taugata taugata. O nei mea uma o loʻo faʻamatalaina e lelei le lelei ma le faigofie o le faʻagaioiga.

Sili atu le manaʻomia o tagata e manaʻo e faʻamalosia o latou fale ma se mea tulaga ese, e mafai ona e fautuaina oloa o megaron ma Sicis. O loʻo faʻailoa mai e le mulimuli le faigofie o le geometric seti o maʻa. Ata mostanic e fausia e le gata i lanu, ae o le tele foi o le foliga, tele ma metotia o le laga o le laga. I le faʻaopopoga i meaolaʻaga ma mamanu, e tele vaaiga o faʻamatalaga, ma le moʻoti mo mea taua. O le aoina o le aoina o kapeta a Mose. E faia lelei lava ia o le faʻaupuga atoa o le kapeta o loʻo tupu. O le faʻavae o le mamanu o le mazac mai le megaron o se tala malie o ni mea tuai ma tala - o vaʻa, galu, faapona, Trivenitions, oona, nanati ai. A o le fatuina o mamanu, o lanu uma o maa ma le tele o (tele o le lautele) metotia mo a latou taoto e taua. O le iʻuga o le tuʻufaʻatasiga e toetoe lava a le gata i le moni o faʻataʻitaʻiga.

O le muamua o le inisinia o Appliani ma Giaretta kamupani o loʻo aofia ai ni soʻoga o uluaʻi ituaiga ma lanu. Tuʻufaʻatasia modules ma tioata pe tusa foi ma le masani masani ceramoratic falaitu, e mafai ona e maua moni matagofie ofu.

Le fatuina o tuʻufaʻatasiga e tusa ai ma le ata o le tagata faʻatau, tele o kamupani fou e fesoasoani ai i le komepiuta. I le taimi lava e tasi, faʻapitoa, faʻapitoa i sina mea ma le maʻa masani, o loʻo faʻaogaina ai laina lamolemole ma le lamolemole. O le tamai vaega o chips, na masani ona masani ai le tasi ma le isi, ma o latou lautele lanu fuafuaga faatagaina i auiliiliga uma e toe gaosia le sili ona faigata. E tutusa foʻi ata vali, e faʻatiga i ai le tele, ae o lenei mea, e leai. O le "Momitici Studio", o le vaega o le Conven Center, e faʻaaogaina o se Matrix Construction (a o le tele o le tele o le lanu lanu e tutusa ma le tele o le chip) ma le metotia o tioata tioata. O le auala o le vaega (ala, e ala i le ala, o le Biszza Greols Mospaic ua faʻaaogaina) o loʻo maua ai se uiga mama ma tatau ona taugofie i le gaosiga.

Seti o Mose

O loʻo maua e Mostac Souric i le nofoaga e tasi lea e gaosia ai. Mo tusi sao, chips ua faamamaina malosi. Vggozizi ma safns o mea uma ua maeʻa i le ituaiga o faʻailoga ua taʻua. O i latou o fasi pepa poʻo le Grid, o loʻo i ai i se tulaga faʻamatalaina o loʻo faʻapipiʻiina chips. E masani ona faia e le matua e sikuea (3030cm), e masani ona faʻatagata, ma lapoʻa, tele 30cm. O isi taimi e i ai uso a o isi ituaiga.

O le nofoaga o le taoto e naʻo le manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ni vaega taʻitasi ma faʻapipiʻi i le faʻavae ma le fesoasoani a se mea faʻapitoa (e le faʻapipiʻi!) Glut. I le taimi lava e tasi, e taua le manatua o le mafaufau o le pepa o loʻo faʻapipiʻi i le pito i luma o chips, ma o le grid o loʻo i le pito i tua. Ina ua uma ona taina le tele, o le ata e tumau pea i lalo o le child chows e faavavau, ma ua susu le pepa ona ua aveese loa. Mo le o le a maka a Mosec, o le a manaʻomia se faʻapitoa o le a manaʻomia mai le 2 aso i le 2 vaiaso (fuafua i luga o le tele ma isi mata).

Taitasi kamupani e maua ai le sili ona lelei i luga o mea e sili ona lelei mo ana oloa. E manaʻomia le faʻatagaina o nei fautuaga - ona e faigofie ai lea ona faaaoga mai le au fausiaina e faʻataunuuina le taua tiute.

I le faʻaopopo atu i le agavaa faʻaiuga o mea, e tatau ona latou faʻaaogaina tomai poto. Muamua lava, e tatau ona faʻamatalaina o tomai o le matai laupapa mo le faʻatatauina o Mose e le talafeagai. E sili atu ona malaia ma e le o le faamagalo atu e oo lava i mea laiti. O le tapenaga o se faʻavae mautu ma se lamolemole, lamolemole luga e sili ona taua. E mafai ona faʻaaogaina le sipuni ti o le sima ma le faʻamalosia o fesoʻotaʻiga ma faamalosia foi faʻaopoopo, pei o le kolseflaal poʻo le fiberflex (Index, Italia i ai). Ona alu ifo lea o le vaega o loʻo sau i lalo i le taimi o se felelei i le leai (e oʻo i le 0.5 mm) o le a le faʻamamaina, ma mulimuli ane tau o le a aliali mai i le sima. O le faʻavae e tatau ona tuʻuina ma le faaeteete, tuʻuina atu le tulaga o le seti elemene i luga o le curvililiar luga o nofoaga ma nofoaga o adajoons. Manino faʻaititia le numera o le fuli (tipi) chips. Ioe, e tatau ona e mautinoa o loʻo faʻapipiʻiina e matua i luga o le faʻavae i le itu manaʻomia. I lea mataupu, o Modules i luga o pepa e sili atu ona talafeagai mo convex luga, ma mo le concave i luga o le grid. E manaʻomia le kulimi e faʻamautinoa ai le faʻamalosi a le itiiti ifo i le 3 MPA ma o loʻo i ai se auala le itiiti ifo i le 30 minute mo le taʻoto faigofie ma sili atu nai lo le 60 minute mo faigata 60 minute mo le 60 minute mo le faʻamalosi. E tatau ona faʻafetaui i se aofaʻi e lava mo le tasi itula o le Wizard. E sili le manogi i le tulaga ma le tele o le 1M2 (i le 9 mosaic martic), pe a fai o le ata e faigofie ma luga o le ata. O le kulimi e masani lava ona faʻaaogaina i lalo o le 2-4 matata.

Ile mea na iu lava, afai e faʻaogaina le lapoʻa mo Mose i se potu susu, aua neʻi galo le fua o le totoina o le faavae (mo faletaele e iai le numera o mea.). A leai, ina ua mavae 3-5 tausaga, o le a Mose e amata ona pa'ū ese ma ni fasi mea.

Tau uiga

E ui lava e finau ai tagata faʻatau o le Clomic Mostac o le taugofie, o le mea moni o le tau o le 1M2 Gress Monochrome Monochrome Monochrome Josac - mai le $ 49. Ceramics i le ituaiga o manu felelei mai le $ 120. Ole faʻaaogaina ole sili atu lavelave tioata e matua faʻateleina ai le tau o oloa. Mostac ma le faʻalavelave o le a tau i le aofaʻi o $ 101 i le 1m2 (oposioclor), ma le pili auro taʻitasi - mai le $ 1.3. O le mea moni, o le mea e fiafia ai e le taugofie: O le tau maualalo o le 1m2- tusa le $ 170. O le maa ua matua taugata (mai le $ 112) nai lo le masani ai (mai le $ 108). Faatulagaina o le faatufugaga a Mamona e toetoe lava o se galuega o faatufugaga. I luga o le ogatotonu o le vaega (11m) o le a tatau ona faaalu le itiiti ifo i le $ 800-1000. O le tau o le faʻapitoa ma le tusitala o le tusitala o le tutusa - fafo SICIS kapeta e mafai ona tau $ 10,000 ma sili atu.

O lea, o le poto o tagata uma o le a mafai na maua ai le mosoka mo i latou lava ma o latou lava fugaolaola.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai I Le Kamupani "Shik", "Pa", "BOIY TO," OMORCA "," O le Ofisa o Asuza mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili