Fautuaga aoga

Anonim

Tali i fesili e fesoʻotaʻi i faletaele: Faʻafefea ona faʻateleina le vaega o le faletaele, mo le mea e te manaʻomia e palu ai le taʻele ma palu, isi

Fautuaga aoga 13664_1

E i ai le tamai faletaele 170135CM, i le mea e mafai ai ona e faʻatulagaina na o le omea taele ma le umi o le 120cm. A o loo i ai nei le toe fausiaina o le potu, pe a maeʻa le taʻele tele (ma le umi o le 170 cm), naʻo le avanoa avanoa o le a le tumau. Ou te manaʻo e vaʻai vaʻai i le avanoa ona o le saʻo o le teuteuina o puipui. O le a le paiē e sili atu ona filifili: Malamalama, malamalama, tele, laitiiti? Faia uma luga ma le tasi lanu pe tuʻufaʻatasia? E te manaʻomia ni tuaoi? Muamua, sa i ai se manatu e faʻatulaga le faletaele i lanu samasama lanu, ae ou te le iloa pe faʻapefea ona vaʻai i se tamaʻi potu. I se tulaga lautele, o le a tutusa se paleni talafeagai mo le faletaele i tulaga o tagata?

Fautuaga aoga

E mafai ona e vaʻai i le potu ma le malamalama o loʻo feagai ai. Afai e valivali mea e lanu e lanu, pei o le lanumoana pe lanu enaena, ona sili atu lea o le faʻaaogaina o le ceramic tiles pe totoa pe paʻepaʻe. Achto o loʻo feagai ma le tuʻufaʻatasiga - i soʻo se BR; e fiaseitif o filifiliga ma faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o le pa puipui ua faʻaalia ma filifili. I le auala, o se tamaʻi faletaele i se fale masani e mafai ona faʻaleleia e le ala savali, ae o sea poloketi e manaʻomia le faʻatagaina faʻamaonia i le ICC. I lea tulaga, o le a mafai ai ona faʻapipiʻi le tulimanu tulimanu o le taele, ma ia faʻamalosia le sikuea "▪ O loʻo fautuaina e le tagata tomai le faʻata o le faʻata ma le tuʻufaʻatasia o pa.

Lagolago le vai vevela i le fale sulufaʻiga o le fale moe, e te manaʻo e aveese le pa. Peitaʻi, o le faipulelalo mai Jaques fai mai e le mafai ona faʻamaumau ai paipa "i Twists", naʻo le faʻaaogaina e manaʻomia. Faʻauma le pamu, i le isi itu, o tagi e sili atu "luga o mimilo." E faʻapefea ona sili atu le taua ma sili ona taua, e faʻapefea tonu?

E faʻalagolago lava i le nofoaga o le paipa vevela i le auala e fesoʻotaʻi ai le nofoa sulufaʻiga ma le mamanu mai. O le Eyeliner, na faʻapipiʻi i le puipui poʻo le foloa, e tatau ona o se tasi o tamaʻi paipa vaega, i nisi tulaga, e le mai le vaneina i le filo. O mea na manaʻomia o le snip2.04.05-91 "o le faʻamafanafana, o le ea ma le ea." O le CSAMOM masini e masani ona fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o se '' 'aina fesoʻotaʻiga. O loʻo mafai ona faʻaaogaina pe a fai o lenei o loʻo o gatasi ma le fausiaina o le solo solo solo. O le tomai galue o le galue-malosi o le galuega e mafai ona faʻaaogaina e uamea-ma-loloto paipa o loʻo avanoa mo le faʻapipiʻiina o filo poʻo le faʻaleagaina o le filo poʻo le faʻaleagaina.

O le a le mea e manaʻomia e faʻatumu ai le taele ma palu i totonu o le faletaele?

Fautuaga aoga

O le mea moni, mo le teuina o ia nofoaga, faletaele uma faletaele, faʻaaoga le faʻaaogaina o le ono mafai ona taʻua. O se masini eletise o faʻapipiʻi uma paipa o le suavai o le sapalai vai, kesi ma se suʻisuʻi, ma i le faletaele o loʻo i ai foʻi ni uʻamea atoa (taele, paletive, o loʻo fesoʻotaʻi i totonu o le paʻu patu o le fale mautotogi. E leai se mea na tau ai i le eseese. I luga o le taʻele o loʻo iai se nofoaga faʻapitoa e faʻafesoʻotaʻi ai le eleele pe a le o le paʻu uaea i lalo o le vae o le mauga. Fefiloi pe o le ua vaivai na faia e palmer paipa, masani lava leai se tasi o maa, ae mafai foi ona latou fuaina,

Fautuaga aoga

Faʻafesoʻotaʻi se uaea paʻu i se uamea fetaui. O le kolosi o le uaea o le paʻu ua filifilia ia le itiiti ifo ma le 6mm2, ma o lenei 'ave sui o loʻo ausia i le fale mautotogi, lea "Toto" i luga o le pasi faatafunaina. I le ala, pe a fai o se fola mafanafana o loʻo taoto i totonu o le faletaele, o le faʻamafanafana pulou e tatau foʻi ona fesoʻotaʻi atu i le mafai ona tuʻufaʻatasia faiga.

Faʻamolemole taʻu mai ia te aʻu le auala e puipuia ai le faʻata i le faletaele mai le susu o le susu?

Ae le i faʻapipiʻiina se faʻata o le faʻata i le taʻele poʻo le sitaili-oneone pito i luga, e manaʻomia le faʻaaogaina o se manifinifi (e tusa o le 0.5mm) vaega o le faʻata i le faʻata o le faʻata o le faʻata i le faʻata Ona, o le fasi e ala i le penisini ma lapisi o le moli, teisi le faʻata i le puipui ma le puipui ma le lua galugalu pe punise brewn.

O le a le mea e fai ai le sami? Talu ai o le lua vaega-vaega, i le tele afifi ma le lelei, e fautuaina le faʻatau atu o le 100-200 kalama o le Siamani poʻo le o lo matou talavou-1K ", Ae anoa ma fusi o le taimi o taimi umi o le vai mafanafana e faʻaititia ai le paʻu).

Afai o lou faʻata o loʻo i totonu o se faʻaputuga laupapa, e tatau ona e gaosia le maupupuni ma le pito o le faʻata ma le lautele o le 3 cm, ma le pito atoa o le faʻavaʻa.

Faatauina se vai vevela. O lenei pusa e aofia ai le taʻele o le taʻele. E tape ai, ma nai lo, tuu le masani masani crane ma faʻafesoʻotaʻi le masini i le vai sapalai system ...

Fautuaga aoga

E tutusa lava gaioiga e le taliaina! Masalo, e leai sau vai vevela vai, ma e tusa ma faʻatonuga ae e te leʻi liliu i ai, e manaʻomia muamua ona tatalaina le crane o vai malulu. Na o le tuʻuina o, le gaioiga o le paleʻai, pe a fai o oe e amanaʻia le fuafuaga, o le a faʻatino le vai vevela. O le mea moni o le tane o lau masini e le fuafuaina mo le mamafa o le vai sapalai fesootaiga. O lona palu e iai se faʻapitoa faʻapitoa e faʻatagaina ai le masini e galue ai foi ma le saogalemu o le tele o le tele o le mamafa.

Fautuaga aoga

Afai ua suia le fefiloi, e le manuia le vai vevela. Faitau lelei i faʻatonuga, e tatau ona tusia i totonu, pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le masini ina ia aua nei tulaʻi mai ni faʻafitauli. I soo se tulaga, leai se mea "faia" aunoa ma le talanoaina o se faapitoa.

Na tuʻuina e le taumafanafana le mafanafana o le vai, ma sa galue lelei lelei, ma o lenei (i le taumalulu), e tusa lava poʻo le a le mea e faia ai le vai . O le a le faafitauli?

E foliga mai, o loʻo matou talanoa e uiga i se tamai vai tafe vai vevela ma se malosi o le 3.5 kw (ma le t = 25c, ma se tulaga o le 3 l / min). I le taumafanafana, o le vevela o le vai malulu na tuua le Crane e tusa + 15 ° C. O le ea o le ea e faigofie ona "tipi i fafo mo le isi 25c. O lona uiga, 15c + 25c = e sili le vevela vevela mo le fufuluina. I le taumalulu, vai i totonu o le craine e malulu, tusa ma le + 5c. Ma: 5c + 25c = 30- 15- i lalo o ia vai, ioe, e le foliga mai. E leai se mea o le mea e fai i ai le masini, e aoga i ai, o loo galue i faiga masani, e le i gagau se mea i ai, tatou te maua le tau.

E le gata i lea, o tamaʻi suavai vai vevela na fuafuaina mo atunuʻu faʻamafanafana (Asia, Aferika). E leai ni matata o le taumalulu i le va o le taumalulu ma le taumafanafana vevela, ma o le vevela o le vai i le craine i taimi uma + 15c.

Ina ua ia taoto i luga o puipui i le faletaele, o tumutumu o maʻa ma o laʻau o le auvae pasi i le lua tausaga. O le auai i le Seam i le va o le tulu i luga o le taʻele o le taʻele o le taele ua faʻamalosia atoatoa e oʻo atu i le umi atoa ma amata ona malepelepe. O lenei ua tatou sauni e tutuli ese. Faʻafefea ona 'aloʻese mai le toe faʻatulagaina o mea fatu i nofoaga tuʻufaʻatasi?

O tupe tautau, ioe, mai i afaina o le molimu, aemaise suamalie ofu mafanafana. Taofi Lenei o le a fesoasoani i ituaiga uma o le puipuiga o le puipuia o loʻo faʻaaoga i luga o le Seam i le taimi lava na faʻamamaina ai le faʻamago i le vai mai le vai ma le foliga o ituaiga uma o nofoaga). O le taufaʻatausaga na faia e latou e tetee i mea e taofia ai ma le faʻaleleia o le vevela mai -20 i le + 80c.

Fautua mai le auala e puipuia mai le susu i le faletaele o mea fafie?

Fautuaga aoga

Mai le vai i le vai, mea laupapa e fautuaina e puipuia se tasi o lua tuufaatasiga:

O le fefiloi o le 10 tele vaega (m.) Natura olifa ma 1.5 m. l. Wax;

Fefiloi 10m. l. natura le olifa, 1m. l. Paraffin ma le 2m. l. Skiipadiar.

I se tasi o nei tuʻufaʻatasiga, vevela i se paga, faʻamaʻi o le fafie i le 2-3 ulufale ma le vaitaimi o le 1 aso.

Iloa le natura o le suauu faigofie. Ua lava le faʻaaogaina i se manifinifi manifinifi (tusa o le 0.5 mm) luga o se uʻamea luga ma faʻamago mago. Pe a uma le 24 itula o le olive mago ma liliu i totonu o se mea manino ma le poto lelei, o lona uiga e masani ai. Afai e tupu le mago mo ni nai itula vave pe mulimuli ane, o le ata o le a le manino iloa ma eso manifinifi, o mea e le masani ai.

Faitau atili