Mirror ofoofogia

Anonim

Atagia i totonu o le totonu. O le a le faʻatafutuʻiga o ituaiga fou o loʻo iai "taofia" tagata tolauaS ma pe faʻafefea ona faʻaaoga?

Mirror ofoofogia 13667_1

Mirror ofoofogia
Ata tusiata Bureau "Melennium-Prostnium" Archite Bourts A. Kulikov, N.Simanova

Ata V.nepledova

Mirror ofoofogia
Mondedripress /

Sasae tala.

O le a faia e le spectidur

Mirror ofoofogia
Ikea

Lou moli, faʻata, fai atu ...

Mirror ofoofogia
Tonelli.

Teuteuga o panels mai le tutusa taua o elemene interconned

Mirror ofoofogia
Sound Glass Pared i totonu o le Finachuquin Fofoga mai ponyglass
Mirror ofoofogia
Spiregel mamanu.

E lanu lanu, e mafai ona e pikiina fao ma le teuteuina o ulu

Mirror ofoofogia
"Mataitu"
Mirror ofoofogia
Ikea

Malerricr Mirrortic tau

Mirror ofoofogia
Tonelli.

Maʻeu i totonu o tuʻufaʻatasiga na faia o faʻata o le a faʻatonutonuina soʻo se potu

Mirror ofoofogia
Spiregel mamanu.
Mirror ofoofogia
O le teuteuga teuteu o le lanu lanu e faʻamamafa ai le faʻauma e Mekisiko ipu o maamora. Le saʻo foliga-moni faʻailoga o le tusi lesona. O le faʻaaogaina o le faʻaumaina o ia le faʻaupuga na faʻateleina ai le taua o le faʻata
Mirror ofoofogia
Ikea

Faaata i luga o se mea manaia na faia mai ika

Mirror ofoofogia
"Alexandria"

Faaata ma mosaic edging

Mirror ofoofogia
O le "foliga foliga"

O le faʻailo e masani ona suia. O le asō, o le uiga o le fausia o faʻata ma ituaiga uma o ata e sili atu ona manaʻomia.

Mirror ofoofogia
Totonu / Sasae Tala Fou
Mirror ofoofogia
Tusiata yu.demerji

Ata V.nepledova

O le aotelega o le faʻata o le faʻata e sili ona lautele. Sa taalo i le Seachen o le umukuka

Mirror ofoofogia
Ikea

O le faʻata e masani ona tosina mai ai le mafaufau ma avea ma vaega o le totonu o le totonu.

Mirror ofoofogia
Spiregel mamanu.

Tutu mo DICKS na faia e faʻaaoga le UV Glude tekonolosi

Mirror ofoofogia
Tonelli.

Ina ia aloese mai le microcenarpirpine, e fufulu faʻata, faʻaaoga le solosolo mai mea masani

Mirror ofoofogia
Gagae.

E faʻapipiʻi i meaafale faʻaaoga se ie ma le mafiafia o le 6mm

Mirror ofoofogia
O le tusitala o le poloketi D.Divydov

Ata v.vadiev

Mirror ofoofogia
Ikea

Faʻaata- o le lauolaola "e mafai ai ona maua se foliga fou i le lalolagi masani

Mirror ofoofogia
Mondedripress /

Sasae tala.

Mirror shirma

Mirror ofoofogia
Ata Saunia e Pononarev

Faapipiiina o le tele faʻata e manaʻomia le auai o se faʻapitoa

Mirror ofoofogia
Totonu / Sasae Tala Fou

"Fasioti taimi" o le a le aoga nei

"E te manaʻo e aulelei i potu uma i le faʻata," o le tala lea a Georvin Davin. O mea teuteu tomai o faʻata o faʻata, o le agavaʻa e faia ai le aoga o mea ua faʻaaogaina i totonu o potu i onapo nei. O le a le faʻatafutuʻiga o ituaiga fou o loʻo iai "taofia" tagata tolauaS ma pe faʻafefea ona faʻaaoga?

Manaia filifiliga

E pei e foliga mai e faigofie ona filifili se galuega faigofie o le filifilia o le faʻata mo nofoaga eseese ma nofoaga faʻagaioi o le fale. Afai e te maua se faʻata tele, lea ua e vaʻai ai oe mai loʻu ulu i vae, i le ogatotonu faʻata o le a fausia ai se lagona o le susu faʻapisipi. O lenei mea uma nei o se upu matua le maoaʻi. E tatau ona manatua e le naʻo le faʻata, ae o le mea o loʻo fuafuaina, o le a atofaina ai le vaega o le tino o le totonu.

Le isi, o le a tatau ona mafaufau i ai, - sitaili foliga. E fetaui lelei ma le faia muamua o le mea e te manatu e te manatu e aoga ma mea e te manaʻo e vaʻai i le faʻata i le faʻata. O le mea sili ona faigata, ae le o le taugofie le auala - e maua ai se faʻataʻitaʻiga ua sauni e tusa ma le lisi ma faia ai se ato. A manaʻo i ai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le tagata mamanuina ma se talosaga e atiaʻe se mea muamua mo lau totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, toe gaosia le faʻavae o le malo mai le tagata Rusia tama. Manatua o se faʻatonuga o le a mautinoa lava le faʻatinoina (e mafai ona e mauaina se tomai faʻapitoa syrorp sculptor), ae i le taimi lava e tasi o se faʻataʻitaʻiga o le 110 cm o le a tau e tusa ma le $ 1000.

O se taua taua e iloa ai le filifiliga o le lelei o le faʻata e faʻalavelave. E tusa lava poʻo le a le matagofie o le faʻavaʻa, o le a le natia sese. O tagata atamamai e fautuaina tutoʻatasi le faʻaaogaina le ie mo le aʻafiaga o le faʻata o le faʻata. O lenei ua faigofie tele. I se mamao o le 1-2m mai le tapoleni, ave se penitala i se lima o se lima. Taulaʻi le vaʻai i lona manatunatuga. Ona amata loa lea ona alu le penitala. "O le ata" ua manatu e lelei pe a fai o le ata e le "opeopea", ae gaoioi i le laina sao.

Faamoemoe, faamalosia e te matauina o le faʻataʻoto i le afio mai i totonu o le tulaga o le lelei o loʻo leiloa pea. Belgian, Siamani, Farani ma Czech O oloa e manuia i le maketi Rusia. Latou te tetee i le susu ma le faʻalavelaveina (rampitat showcks, scratches). E taua tele le mulimuli, aua o taʻitaʻi lapopo i le pito i tua o le faʻata o le a tupu, lea e oʻo atu i le faʻaleagaina o le tavas, ae mai le malaia o potu susu.

Faʻaulupagaina faʻata o loʻo puipuia i luga, o loʻo puipuia tele, e pei ona faia i se tulafono maualuga, o loʻo avea ma mea lelei o le ea e aunoa ma le faʻaleagaina o le ea. Mo faʻatusatusaga, tatou fai mai o le M4 M4 faʻatagaina ituaiga eseese o le faʻafanua, aemaise i le pito. Faʻavasega i totonu o kamupani mai fafo. O le pito i tua e le naʻo le sopoia (pei o le atunuʻu), ae o loʻo sapalaiina ma se faʻapitoa puipuiga o le tino, palasitika, vai O le iʻuga o se faʻatuatuaina puipuiga o le tapoleni mai le susu, o foliga o chips ma scratches. I le i ai o le sasa, o le sitaʻi faʻaaloaloga o le sitaili faʻataʻamilomilo e mafai ona faʻasolosolo vave, ma mo faʻata o mea e faʻaulufale mai, o le moega e le mataga tele.

O le isi finauga e iloa ai a tatou mea e te fiafia iai o le tau o le faʻataʻitaʻiga. O le mea e sili ona faʻasaʻoina i le mea lea e le o tuliina le taugofie. O le faʻatafuna lelei o le tele o le tele (7080m), e tusa ai ma tagata atamamai, e le mafai ona tau 5000-6000 rubles taugofie. O se ata fuafuaina ma le 'ie ma togitogiga mo "malie" o le a faia tupe i Saina, o lona uiga o le lelei o le a le i le maualuga.

Mirror ofoofogia
Designer A. Voronov

O le Virror Station e manaʻomia e fuafua e fuafua pea i totonu o le ata.

Mirror ofoofogia
Designer v. Bullowsky

Ata Mataupu Faavae Mataupu Faavae.

Lamolemole luga o le mataga. Geometric mamanu faʻaaogaina e le oneone o loʻo matua ma le loloto o aʻafiaga

Mirror ofoofogia
Tusiaina o le o.sharapova, S. alhverda

Ata M.Stepav

O le faʻata o le faʻata, o le sili ona faʻaletonu avanoa, e le mafai ona taua i potu laiti

Casmically i lo matou fale

Faalauteleina le nofoaga! Amata mai le vaitaimi o le toefaafouina o le faʻata o loʻo faʻaaogaina e vaʻaia ai le avanoa. O le ata o le tapoleni, o loʻo faʻamamafaina e le faʻavaʻa, moni suia ai vaega o le potu. O lea, o le ova ma tafeta i luga o le siosiomaga o le maualuga o le potu. O le ituaiga e tasi na tautau le siʻomaga, o loʻo faʻalauteleina le avanoa. Ua tele vaega o le faʻata i le puipui atoa, ae maise ai ma faʻamalama pupuni, saturate le potu i le ao. I le taimi lava e tasi, o fesoʻotaʻiga o tuʻufaʻatasi o matua taʻitasi e le tatau ona i ai le maualuga lea o mata o le tagata.

Tagata mamanu e talosaga nei i lenei aso ma le laualuga o faʻata maualuga. O loʻo lafoaia, nutimomoia i Gemetric papes poʻo le i luga o le faʻataina o le faʻata i le isi, faʻatupuina le faʻatonutonuina. Atagia mai ai faʻatamala, sikuea, liʻo le tutusa o le lapoa o se mea manino i totonu o le potu, fausia se ata manaia o le avanoa, faʻataga oe e aloese mai le manaʻo o tagata faʻataga. Afaina ai le mafaufau o le tagata psyche. O le faataoto o le "sharushes" manatunatu loloto. O lea, o pepa faʻapipiʻi e tatau ona tuu i se auala faʻapena e tulia ai tuʻutusi i totonu. Masalo o le manatu o le vaʻai o le faʻaaliga vaaia e foliga mai e teuteu i le pito i luma o le tapoleni ma faʻata o le palealii. E le gata i lea, mulimuli ane, o le taua o le faʻata o loʻo tuʻuina atu o tatou avanoa na tuʻuina atu i o latou tulaga (lanu pe faʻaali i le lanumoana). O lenei ua latou o le aso ananafi.

Fai mai Fengshui faiaoga, e matua le manaʻo e tautau i taua o le tasi ma le isi. Atagia ai luga, o loʻo ratey tasi pe a uma le isi o le a mafai ona tufatufa atu le malosi malosi i totonu o le potu. Foliga o le faʻaupuga o le attunmin: o le faʻata o le sipelaga o lautele lautele. Aferika, nonoa solo i le tulaga lautele o le potu, ma e sili atu foi ma le taua, o le a e faia se moli moli e iloa ai le tele o simela.

Mea meafale. O le a le mea e fai atu ai, o faʻata e mafai ona faʻamalosia ai ni mea e oso ai. Pau a le tulaga faʻatonutonu o le itiiti ifo ma le tamaʻi mafolafola luga. I luga o le tagata lava ia mo oe, mimilo coupitaptups, ma le vaeluaga pou, ma mea lavelave teuteu fetu o le a faia. O le faia o lea mea e taua tele le faʻamatala e uiga i le manaia o tausaga ua faʻaaoga saʻo i le faia o meafale ma mea faigaluega. Ole mea lea e taʻua o le UV o le UV, lea e mafai ai ona e faia ni togafiti e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, malutaga mo faʻata i le faletaele). Mo le tioata tioata elemene faaaogaina Uv kelu. O le faʻavae o le faʻagaioiga e faigofie lava: O le faʻavae e faʻaaoga i luga o luga o luga, o vaega e faʻamautuina, o vaega e faʻamautuina ai e le ultraviollet moli. I lalo o le gaioiga a Ulgraviolet Rays, o se fesoʻotaʻiga manino e faia, e tusa ma le malosi sili atu tioata tioata lava ia. O le tekonolosi e faʻafaigofie le fesoʻotaʻiga o ni tioata taʻitasi o loʻo i le aotelega o le ata ma ona o le manino o le auala o le afu, faigofie ma tatala.

Mirror ofoofogia
Andrei Sinanorivich (faatonu Faasalalauga o le kamupani "Mantekloklo") O le mea na tupu ma le oneone mama ma le oneone o le eseesega i le va o nei metotia faapolotika pe faʻapefea ona maua e le tagata faʻatau?

Sandwamposges ma gaosia le tioata mo faʻataina o tuʻuga i luga o le ea. O se ufimata puipui e apalai i luga. Nofoaga ua fuafuaina mo le faʻagaioiga tumau pea. O le malosi ma le malosi o le taʻele o le tapoleni ma le maosia, ua tipiina ai le tioata tioata. SandyBard Sound e mafai ona faʻatauvaʻa ma fua- i le mataupu mulimuli, o se ata maumaututu ua fausia i le tioata. O le tapoleni na togafitia ma le mageso esburm e faigofie ona filogia - o le paʻi atu o le tamatamailima o loʻo tuua ai le gaʻo. Ina ia aloese mai lenei, o se faʻata o loʻo ufitia i le tuʻufaʻatasiga "tioata-toner" (i tagata ua taʻua o le "Aneti-Porle"). E puipuia ai foʻi ma faʻailoga o faʻamamaina o sui usufono, meaola ma gaosia. Chemical Etching o se ituaiga o matting, lea o le laualuga o le tioata i lalo o le gaioiga o vailaau o vailaau ua teuteuina. Faatusatusa i le oneone e sili atu le mama, agamalu. Matty faʻata e gaosia mai le susu le le fiafia i le tioata. I luga o tamatamai lima o le a le vaaia.

O le aafiaga o le oneone oneone mafai ona mauaina e ala i le tuʻuina atu o se ata faʻapitoa a le Mate o Polymer Polymer. E le tumau i le sili ona maoaʻe o le magafagafa o loʻo matua, e ui lava o tagata gaosi tuʻuina atu se faʻailoga umi i nisi o ona ituaiga. I luga o le tago atu, o le ata e tali tutusa ma palasitika. Le mea lava e tasi o le a e lagonaina le suiga mai luga o le faʻata i le ata - o loʻo i luga o le tioata ", a o le" moni "o le tekonolosi o le tioata lava i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava ia i luga o le tioata lava ia i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava ia i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava ia i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava ia i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava ia i le tioata lava i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava ia i le tioata lava i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava i luga o le tioata lava ia i le tioata lava i luga o le tioata lava ia i luga o le tioata lava ia.

Geometry ma lanu

Tele mataupu! Lua o faʻafitauli e lua o le faʻatauina o se tamai faʻata e faʻatino ai galuega a se mea teuteu faʻapitoa poʻo tele-lapoʻa (mai le 3M2)

O le filifiliga saʻo ua faʻalauteleina pe le manino. I le lona lua o le a tatau ona amanaia le motu o mea, lea, o se tulafono, e iai le manatu o tagata faʻapitoa. Muamua o le tele o faʻataʻitaʻiga e le tatau ona manifig: 2-4m e masani ona talia mo faʻataʻitaʻiga laiti, ae le lava, pe a tatou talanoa i le "poloketi tele-fua tele". Le mafiafia o le vai tele, lea o le a tulia pea i le tulaga atoa o (lenei, e ala i le tulaga, e le ofi ai tagata faapitoa, ma le taua tele o le lelei galuega) e tatau ona 5-6m. O le a talafeagai lelei e valaʻauina ai se faufautua mai le fale faigaluega faʻapitoa i le tipiina ma faʻapipiʻiina o faʻata tetele. O le fua o le a fuafua o le a iloa ai le tulaga o le puipui luga ma seti le tutusa o le tapoleni.

Fomu ma lanu. O le faʻaiʻuga o le sicrortic o le sincror Peitaʻi, o masani masani i manatu fou o loʻo faʻateleina i totonu o mea o loʻo i ai se lavelave lavelave. Toningles, Rhombus, "Luful", "Moon" ma le "La" - O nei otootoga o loʻo faʻapipiʻi mai i le faʻafitauli o le vasega ma le tusi ata. Mafuaʻaga, o se faʻasologa faigata e talia ma i le tulaga pe a faia e le faʻata le galuega o le teuteuina teuteuga i le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa? O lenei tulaga o le lavelave o le galuega atagia mai i luga o le atotupe a le tagata faatau. O le faʻagaioiga o le faʻafanua o le a faʻaluaina o le a faʻaluaina e sili atu le taugofie nai lo le gaosiga o ituaiga fetuunaiga (lio, amo, soʻo se asini).

O le faʻafitauli o le faʻagaioia o le pito o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻatulagaina o le oloa. O le aiga o le aiga o loʻo ofoina atu ni ituaiga autu e lua o le gaosiga: o loʻo taʻua o le Eurocrome, poʻo le polesi (sologa lelei poʻo le gaʻo, ma faʻalauteleina ai). O le polesing e taugofie nai lo le fale. Faamasino mo Oe Lava: 1 itu. M polesi i se laina sao i le tau o le 70 rubles., I le ata o le ata - 140 rubles. Fazet o se sili taugata nai lo le lautele ma le matua faʻata. Mo se faʻataʻitaʻiga, 5-15mm lautele o 5-15mm lautele e tau 110 rubles, ma 40m lautele ua uma 550 rubles. Ae o le tamalii "o le a tipiina" o pito o le a aumaia le faʻailo o le faʻaalia faʻapitoa ma loloto (taufaasese faʻavae i tulafono o le filifilia). I se faʻaopopoga, o le faʻamoe e mafai ai ona e faia e aunoa ma le faʻavaʻa-mata o le fale, ma o le a malie ai pea, tele tupe teu.

O le lanu o le faʻata o nisi taimi e le sili le taua nai lo le pepa. O lenei mea e sili ona mafaufauina pe a fufulu le sone i luma. Le aupito taatele ines (lanu meamata, lanumoana, lanumoana, efuefu, lanumoana) ausia e ala i le faʻaaogaina o tioata faʻapitoa, faia e faʻaaoga ai povis o eseese. Manatua o le lanu o faʻata o le faʻaulufaleina mai o gaosiga (Glaverbel, Belgium; Pairyton, United Kings, o Faoa lea, o Frabray, o loʻo faʻataʻitaʻia ai le lalolagi atagia ai lo latou lanu tele, o le a le mea e tutusa lava o ia e pei ona latou fiafia iai.

O le aotelega o lanu lanu o le tele o le tele: mai i luga o potu puipui-pito i tamai teuteuga faʻapipiʻi i meafale. E manaʻomia le amanaia o le moni o le lanu o nisi taimi e suia ai i lo tatou manatu o siosiomaga, ma, ma, ma le faamaoni, e uiga ia i tatou. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻata o auro ma auro e i ai se galuega ofoofogia, lea ua leva ona faʻaaogaina i Solarium ma Satura Matagofie: i le faʻaiuga o le paʻu. Azolothy Mirror, filifilia i le leo o se potu samasama samasama, faʻaleleia le aʻafiaga o le "Sunny" ma foliga sili atu le tumau nai lo le faiga masani.

E i ai, i le ala i chemeleons e suia o latou lanu e faalagolago i le tulimanu o matamata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faia e le tagata lava ia ma se sologa lelei o le tutusa lanu i le isi. Suiga ua maeʻa ma le liua o le faʻata i le tioata.

Mirror ofoofogia
"Matai Fau"

O le faʻailoga ua mafai ona tuʻuina atu i luga. E i ai le fiafia

Mirror ofoofogia
O le pito i tua i le itu o le itu o le faʻata e faʻatagaina ai le tapoleni e susulu mai totonu. O manulele faifaatoaga mai le album.
Mirror ofoofogia
Ikea

O le lavelave o le faʻagaioiga o le ata o le faʻata o le faʻata o loʻo atagia i lona tau. O timuga ua lauiloa nei

Saili mo se spy. E iloa e tagata uma le aafiaga o le simrorse, o le e ona le mea moni na vaaia mea moni, ma e i ai lava mata e tumau ai tioata lilo. O le manatu e faʻaaoga ai ia tekonolosi i totonu o loʻo tosina mai ai tagata mamanuina mo se taimi umi. E moni, o le faʻata masani o loʻo mafua ai ona faʻatamaʻia ma se potu siva poʻo se pa. Afai e mautinoa o le susulu ma le matagofie e manaʻo, ae i le taimi lava e tasi e leai se manaʻo e tuu i latou lava i le siʻomaga o le siʻusiina o le sipelaga E ala i le tioata i le itu e tasi, e mafai ai ona mafaufau lelei uma, ae le vaʻaia mai le isi, seʻi vagana lona lava manatunatuga. I lea tulaga, e tatau ona manatua ai le maualuga o le faʻamoemoe "e aoga" pe a fai o le faʻata o le itu e lelei tele lit. E tutusa ai "tausuaga" o nisi taimi e faʻaaoga mo le fausaga o le faitotoʻa faitotoʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, i le potumoe poʻo le faletaele (o le mea autu e le o le fenumiai ai itu pe a faʻapipiʻi). Vaega, manino ma le tasi ma le le agavaa e vaʻai i le isi itu, e mafai ona suia ma le manuia e tauaso poʻo ni leo.

E le gata i le faavaa! E talitonu o le faʻavaʻa e maua ai le faʻauiga o le decrarvel ma e iloilo lona auai i se sitaili faʻapitoa. Ae e le o le. O nisi taimi o le Banvas na te teuteuina i ni tekonolosi faigata o le togitogi, silk-screen lolomiina, luga o luga e ala i le oneone. Matou te taʻuina na o ni nai, i lo matou manatu, a o le itiiti-iloa auala e teuteu ai le faʻata e mafai ona maua ai se manuia manaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fatuina ai le oneone oneone e faʻaaogaina ata vali mo tioata (ua faʻasaʻolotoina, mo se faʻataʻitaʻiga, ivlands, Italia, Italia). Inu ma isi pikus o pigs, latou te fesoasoani e faʻatino se faʻavaʻa i le nofoaga o le tapoleni, faʻatupu se fetu fetu poʻo uʻamea. O le aulelei o tekinolosi o lena, ma se aʻafiaga le mafaagaloina, o le tagata vali lea e mafai ona fufuluina ma le vai mo le itula.

Mirror ofoofogia
Tusiata Natatalia Gusev

(Quarta-Eco mamanuina studio) lanu faʻataʻoto i totonu o loʻo fausia se sili atu aʻafiaga o le faʻalauteleina o le avanoa nai lo masani. Afai e tatau ona e faʻalauteleina le siʻitia o le potu malolo avanoa, nofoaga i le tasi o ona puipui, saunia e 2/3 mai le taualuga, o le faʻata i le totonugalemu. O le a atagia ai le mea o i totonu o le potu, aʻo le fausiaina o se taufaasese a se isi potu, ma se eseʻesega o puipui, isi meataʻalo o meaafale ma isi auvaa.

O se mafuaʻaga sili ona manaia e maua ai se faʻataʻoto lanu o loʻo feagai ai ma le faʻafeagai o le faʻamalama. E faʻasolosolo mai le faʻamalama mai le faʻamalama, ma faʻatumuina ai le malamalama o le potu. Afai o le faʻata o auro pe sili ona mafanafana, o le i ai o le "la o le a tuʻuina atu i taimi uma, tusa lava pe o le" afa o le tausaga o le leaga o le tau ". ATO, e te vaʻai, e taua mo le faʻatulagaina o le lagona. O lea ia taumafai ma aua le fefe ia te ia e taumafai malosi.

Ae ia manatua:

Mumu e aumaia se moliaga o le fiafia ma faateleina le toto;

lanumoana wothous ma malolo;

Lanumeamata e aoga mo mata.

Taimi fesootaiga

O le faʻaata faiga e alu pea i le tulaga autu o le mataina o le paʻu foliga. Ishel i ofu o loʻo i ai nei e faia i mea taua o mea, o loʻo iʻu ai lava i totonu o le faʻatamala o le mea ua le maua ai Afai e leai se aiga a le aiga i le aiga, oka le "mea tuai" o le faʻata e te fiafia iai. E moni, o le taimi-o le taimi e tupu ai le "efuefu o tausaga" e taugata tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le apamemea "bali" faʻaata ma le tele o 7080cm o le a tau ai le 3850 rubles. (Faatusatusa i se masani a Upegau, o le eseʻesega o le $ 7-80 i le 1m2).

O le isi auala e mafai ai ona ausia le aafiaga o le asōryonity o le tagata. O lea e foliga mai o le faʻata i le matua nai lo le tausaga i le 100-150, e manaʻomia le aveeseina o le nofoaga puipui (eleele), ona faʻaaoga lea o le vaega faʻapitoa o le vaega poʻo le ofu.

Faapipiiina ma fusi

O le faʻapipiʻi o le maualuga-lelei, ma o lau faʻata e saogalemu, e tatau ona e gauai atu i le tulaga o faʻata o loʻo i totonu o le tulaga o lona mamanu. E le talafeagai le tolopoina o le fofo o lenei galuega mo mulimuli ane. Ona iai lea o le tele o faʻafitauli: mo se faʻataʻitaʻiga, e le lava avanoa poʻo le faʻavae mo le faʻapipiʻi ua fuafuaina, e aliali mai e le talafeagai.

O le sili fofo o le a valaʻaulia se faufautua i luma o le mafai ona faʻamalosia ai le faʻaaogaina o manatu o mamanu. Ma, sili ona taua, fautua pe faʻapefea ona sauni mo le mutiaina o faʻata o le a latou foliga aulelei i soʻo se laufanua. Mo se mea inu potu, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai muamua le faʻavae i luma muamua ma le osofaʻiga ma le Anti-Grb.

E faʻaopopo atu i le faʻavae mo le faʻasaʻoina o faʻata (aunoa ma faʻavaʻa), o metotia nei faʻapipiʻi ua faʻaaogaina:

Teuteuga teuteu Taofi pea le faʻata i luga o le puipui luga. O latou numera e faalagolago tuusaʻo i le tele o le upega tafailagi. Pau le mea e sili ona manino o le pito i fafo o le pito i fafo, e oʻo lava i le pito sili ona laʻititi o le ulu (1.2 cm), e le lelei foliga foliga o se mea faigata), aemaise i le vaega o I lalo ole 50 cm2.

Kelu mo faʻata Faʻatagaina oe e faʻapipiʻi i faʻata i luga o soʻo se luga (vali, ufiufi i pepa puipui poʻo pa puipui ma le taʻele i totonu o le faletaele). O le mativa lelei le faʻaaloalo e mafai ona gagau pe mago le tele o le faʻata lea ua suia. O le kulimi "aveʻesea" o le itu i luma o le faʻata mai le fao o fao, faʻaopopo, faʻateleina le saogalemu o le faʻapipiʻi. Ma se tekonolosi saʻo gaioiga, o le siʻu o le faʻata e le mafai ona gagau. E le o le vaeluaina foi e oʻo i se faʻailoga saʻo. Le tutusa, e oʻo lava i se faʻata lapoʻa e mafai ona le mautonu. Moni, e masani lava i le maliega i le va o le kamupani ma e aofia ai le tagata faʻatau i le tulaga o le foliga o le ata o chip i lenei mataupu.

Faapipiiina Papatusi Tuu i tua o le faʻata ma galue e tusa ma le "matasele Hook" mataupu silisili. E faigofie pe a o le malaga ma i se faleʻoloa e faʻamamaina ai, pe a faʻagaioi le faʻata e faigofie ona aveese.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai Faʻafetai i Glardehelu i Glardehelu "," Gugel ma Filemu "," Lumalu "," Amio Tuutuuga o Mea.

Faitau atili