Mr. Depigner

Anonim

Faamauina o faʻata faʻataotoga: O foliga le faia o foliga, mea ua faʻaaogaina, o filifiliga o gaioiga.

Mr. Depigner 13668_1

O se oa oa Bautette e mafai ona faʻaogaina e le gata mo le ata vali, ae o le fausiaina o faʻata, puipui ma fasi pepa mai le fanau a le fanau. Ae i le aso o tatou fiafia i a tatou lava toega i se ata matagofie.

Fesuiai e faasaga

Mr. Depigner
Mondedripress /

Sasae i Sasaʻe - Faʻavae i le faʻavaʻa, o le faʻata e avea ma mea tutoʻatasi autu. E tatau ona i ai i le mafaufau o le simrr tavas e masani lava mafiafia ma, o le mea lea, o tioata mamafa mo le ata. O le mea lea, o le manaʻoga autu mo le "sirror" baseette ma i le taimi lava e tasi o se faʻavaʻa o le kuata (taimi nofoa i le pito) mai tua. Mai le tele o lau ato filifilia o le a faʻalagolago i le lagona o le tufuga ua maua. O loʻo sili le faitau aofaʻi o le lautele, ma o le kulupu laʻititi ma lona fesoasoani o le a sili atu ona matauina, a o le numera tele o le a foliga mai o le confus. Le tutusa antuette lautele e sili ona faʻasaʻoina ma le tele o elemene autu o totonu o le totonu.

Sili ona lelei, stames fetaui i lalo o le lanu ma le pito o meafale poʻo le maeʻa o mea e faʻaaoga i le mamanu o le potu e fetaui i le tulaga. Faiga i luga o le Batughtte e mulimuli i aga i totonu o mamanu, o lea, afai e te manaʻo i se faʻataʻitaʻiga o se faʻamanatuga, ma le vene sili o le laʻau ma lehogany.

Afai ua manatu le faʻata e faʻapipiʻiina, e faʻaaogaina le faʻauiga. O le a faʻataina ai se vaega o le faʻaalia o le kuata o loʻo i ai i le kuata o le kuata o le kuata. O le lautele o le mata o le mata, aveese le tulaga o le faʻata o le faʻata, e masani lava ona tutusa ma le lautele o le kuata, tele lava e faia ai le lautele o 30-40mmm.

Mr. Depigner
Swel Brace, Titetining Demolitiles, Pualtaited Totonu э Hotssиме. E te le saili ia avea ma e ona le mea iloga o le a e ofoina atu ia te oe se faʻavaʻa o le a maua ai le faʻavaʻa. VBAGETTE BARDHORPS e mafai ona faʻatonuina le lavelave i le faʻavae o le faʻavaʻa ma le faʻamalosi tino, vaneina ma isi faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo elemene lautele. E moni, i lenei tulaga o le a e feagai ai ma nisi faafitauli. E aliali mai pe a fai se faʻavaʻa mo le faʻata ma se tulaga faʻapitoa o le ata tusi e mafai ona i tulimanu e tolu. Afai e le faavae le lautele o le faʻata o le faʻata ma le fesuisuiai o le laina laina i totonu o le 2-3cms e te le o le mautonu, o le ata e mafai ona toʻilalo i tulimanu e fa. I lea tulaga, muamua faia se faʻavaʻa ma se filifiliga o le ata i itu uma ma le toe faʻatulagaina o se faʻata i lalo o le palau. Peitaʻi, e mafai ona sefe le tonu o le faʻata, tuʻufaʻatasia le mamanu, pe a fai oe okaina le faʻavaʻa e sili atu lona mafaufau tele. Ona faʻamaonia ai lea o le galuega a le au faigaluega o le vaega tele o le vaega autu o le teuga (o le fesoʻotaʻiga), ae o le le talafeagai o le faʻamau o le faʻata i le faʻavaʻa tumau.

Sitaili Faailoga faavae o sitaili Valivali Alavai
Poloaiga art

Mr. Depigner

O le Artairt Deco sitaili o loʻo faʻaalia i le lapotopoto tulimanu, liligi laina ma laina faʻapipiʻi ma concave ituaiga. O le faʻavasegaina o le tulaga faʻaalia ai le faigofie ma le matagofie o le demole, matagofie, toe faʻalelei Auro, siliva, paepae ma uliuli, o nisi taimi o le tuufaatasiga ma se mea e le mafaamatalaina o eleelea o elemene.
Onapo nei

Mr. Depigner

O le sitaili o le uiga o le poto o le poto, o le saʻoina o le lamolemole, lavelavea laina o laina. Seti o faʻailoga: Bizarre fugalaʻau, o le sami, galu, galu. Malosi faatosina o Iapani ma Saina Ata Auro, siliva, bonze ma le tele o elemene paina. Fafo, Matagofie lanu
Vasega

Mr. Depigner

O manatu iloga o le masani ai o le faiga o le amio saʻo, faʻamanino, atoatoa, tutusa ituaiga pepa. Caution of Honaeental Messings o le tala a Eleni anamua O se tulafono, auro, siliva ma apamemea
Ammir

Mr. Depigner

Facor i foliga o se toe faia o le teuga mai scriels Laurel lala, Arches. O le tala masani a le Aikupito anamua o le talafatu o Aikupito Auro ma apamemea
Poroque

Mr. Depigner

E iloga i le muamua, pomp, oa, oa o le stucco desor ma se mea teuteu mea teuteu, mataga tele Auro, siliva ma apamemea
Sasaʻe (ituaiga)

Mr. Depigner

O loʻo teuteuina Batuette ma elemene o loʻo i ai i le National (ituaiga) sitaili poʻo tagata e faʻaaogaina ata (mo se faʻataʻitaʻiga, stylized bamboo stem) O auro auro, siliva ma apamemea, lanu masani
O taimi nei (aso nei)

Mr. Depigner

Eseesega o faamatalaga ma ofutino - mai faigofie masani masani i le sili ona le masani ai (mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo savali), mai le fafie masani i le faʻafitauli o le prold Auro auro, siliva, soʻo se lanu lanu
Atunuu

Mr. Depigner

O le sifi lea o le gesttic style, o le mea ua iloga e le faigofie o pepa ma le matagofie natura o le invoice, o le masani o le masani ai, e le pipili Palette ma se mea taua o auro, samasama enaena, cherry paolo. Pe, i le sili atu, tiga fiafia o le tautotogo-taumafanafana natura, tumu i lanu ma malamalama

Filifiliga o mea

Mr. Depigner
O le tele o le faʻavaʻa ua fuafuaina e le kuata o le basutte

O le filifiliga o mea mo le faʻavaʻa e faʻalagolago i le tele o le pisinisi faʻaata ma lona tulaga.

O le laʻau ua faʻaaogaina e faʻavave ai faʻata i senituri. O le afi laupapa e faʻaosofia ai le faʻata i le faʻata, liliu i totonu o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa i le ie faʻamaneta. O le tapoleni, o le tele o lea e sili atu nai lo le 100160cm, o loʻo tusia na o le laupapa laupapa i le mafiafia o se mea faʻapipiʻi i le itiiti ifo 25mm. O le vevesi o le arter o le laupapa laupapa laupapa mai le 600 i le 4000 rubles, e fuafua i le lautele, o le metotia, chych relding).

Palasitika mo le gaosiga o aso nei basutte e faia mai le polystyrene (Emafyl, United Kingdo). Mo le malosi, o lenei mea e faʻatusatusa i se laʻau, ae sili atu fetuʻutuʻunaʻi, faʻapena, e le faʻatagaina le faʻavaʻalua-tele-tele-tele. I lalo o le gaioiga o le mamafa mamafa, palasitika basutte mafai ona suia. Tau i luga e amata mai i le 200 Cuo. Mo le 1pog.m.

Alminitus Boattete e oʻo lava i se lautele lautele o loʻo taofia lelei i le mamafa (Nielsen Bainbordge, Siamani). O le 'olo malosi-tetee i le Alidized Aminini Faʻamatalaga o se pepa puʻupuʻu (feteʻenaʻi o le ario, chrome, auro) o loʻo tuʻufaʻatasia ma uʻamea matata i le aufaʻatasi Uma le Alminineum ma palasitika filifiliga e mafai ona faʻaaogaina ma le le faʻamaoni i le lapoʻa o le faʻata i le 100160m. Tau 1pog. M- 160-1000 Cru.

Manatu o se faapitoa

Mr. Depigner
Armem Tambiyev, Peresetene o Neaorte, o le vasega councked bakuetti talaaga e manatu o le sili ona lelei mo faaata atu O ia, o le polaga o meaola faaupufai, ua faamamafa ai le u i le ata, lagolagoina le faamoemoe o le tino. O lau faʻata o le a foliga sili ona lelei pe a iai faʻamatalaga faʻaalia i luga o le faʻavaʻa i le pito i fafo (crast teuteu, laʻau tele) pe pupuʻu i le loloto (pigtal). Aloaia mai se faʻailoga o le concave, i le faafeagai (convex), o le pito i luga o le potu o loʻo latalata i le pito o le ata. Na ia tuʻu i luga o le Views o le vaalele o le tino maliu, pei o le tuleia.

Afai o le faʻatulagaina o le faʻaumaina o loʻo faʻafetaui i le ata bactuette, ona avea lea o le boatte mo le faʻata e tatau ona sili atu faʻailoga ma i le taimi e tasi e teuteu ai. I luga o le faʻata faʻavasegaina, o le faitauga o se ata ma ni mamao e taua. E ui o le mafolafola e leai ni foliga (luga i le 4 cm) o faʻamatalaga e aunoa ma le sili atu le malosi i lenei mataupu e lelei foi.

I le faaiuga o pito, e manaia tagata uma le tilotilo i ona foliga i se matagofie matagofie!

Faalagolago i tua

E lua filifiliga mo ni mea faapipii. Muamua Faasao i luga o le puipui o le pasvas o ia lava. O lenei tulaga e mafai ai se masini teuteu manifinifi e le o le tele o le tele. O le filifiliga lona lua o loʻo faʻapipiʻi i luga o le ato. O le tele o le faʻata e pa'ū i le pito i lalo o le faʻavaʻa.

I faʻata o loʻo faʻailogaina i le alumini poʻo le palasitika bagfutte, o faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O lo o faapipiiina saʻo i le faʻata i le faʻata i le itu tauagavale. Afai e faigata ona o le loloto talaaga, o faʻamau o loʻo faʻapipiʻi i le itu i tua o le itu i tua, i le itu o tulimanu o le faʻavaʻa, ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa, o le tulimanu.

O le nofoaga o le faʻapipiʻi e masani ona iai i luga o le 1/3 o le maualuga maualuga. O faʻata e faʻaonapo nei e mafai ona faʻamavaeina uma ma agaimitua i laina, i se faʻataʻitaʻiga, mai le poroque, faʻasino malosi. E leai ni faʻatonuga faʻapitoa a le Ineselley o le tagata faʻatau, o loʻo sauni ai ma le faʻamalologa fou mo le faʻamalologa ma le saʻo ma faʻaupuga.

O elemene o fusi e masani ona faia i foliga o "taliga", o loʻo teena mai lalo o le faʻata o le faʻata. O le satia i luga o le uaea e tau atu ai i le tulaga o le tulaga o le faʻata mai le puipui. Ina ia faʻaitiitia lenei mea o le phonamenson, o le cork pad ua tuu i lalo o le pito i lalo o le pa. E tutusa ma le sili ona faʻatuatuaina auala e faʻamalolo ai le faʻata i luga o le fufusi uʻamea mama. O loʻo faʻapipiʻiina i latou i le itu teteʻe i luga o se lua uʻamea uʻamea ma pipii i le matau toso i le puipui.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le fesoʻotaʻiga o le Baget Satons "Jocconda", Eurobakattte's Kamupani mo le fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili