Fiafia faalavelave

Anonim

Toe fausia o "faaluaina" ma se nofoaga o 82.5 M2. Fausiaina-I meafale fesoasoani fesoʻotaʻiga le fale atoa i se tasi tasi ua tasi - sitaili ma le lelei.

Fiafia faalavelave 13669_1

Fiafia faalavelave
O le Catetelan Straints Diginge laulau ua avea ma "Native" i luga o le White Setgeme ma tioata

Fiafia faalavelave

Fiafia faalavelave
Fausia-I meaafale o loʻo siitia i le taualuga, pe faʻapipiʻi i luga i le lua I luga o le sofa, o le moega, o se laulau umukuka, mai le pa i le puipui, nednianine fale na salalau ai. O le paʻu o le paʻu o le saoasaoa uila e le gata ona talafeagai ona o le latou feoai, ae o loʻo fetaui foʻi i le faiga o totonu, o le faigofie, lelei ma athetic
Fiafia faalavelave
Na manatu le tusitala a le tusitala, racks ma nileni ma nileni e le tusiata, o loʻo latou tuua le fanua sili ona maualuga, na o sikuea mita o le avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le alatele, e le mafai e le Kapeneta ona oʻo atu i le fola, ma ua mafai ona faʻatafunaina seevae ina ia le faʻalavelave i vae. E ala i le sikuea faamalama o matematika tioata poloka, ao le po o le po o le ao i le faletaele. Paʻepaʻe Paʻepaʻe Paʻepaʻe Preling Picket Up E le i lalo o le parquet, ma lalo o le lanu o puipui
Fiafia faalavelave
O le kapoti i le ala savali o loʻo fausia i ni pulu, ma se lapoa pusa, na faʻapipiʻi i le pitonuu, faafeagai o le potu 'ai
Fiafia faalavelave
Na fausia uma i meaafale na fausia e le faavaa o le faavaa-plastned Technore "Knaufi". Na tapunia ABA i Sead mai le Slide ma Swinging Deaders (Raum Plus). La latou faʻavaʻa o le Alidized Aleaninum Faʻamatalaga e ulufale mai ia i latou lava o le taʻele o le lautvas poʻo le manino tioata, ma o faitotoʻa faitotoʻa, o loʻo tiʻetiʻegofie lemu i luga o nofoa. Nai lo le ie puipui paʻepaʻe tauaso
Fiafia faalavelave
E leʻi leva ae tuʻuina mai e le tusiata le fale mautotogi fou - O le tasi puipui i potu taʻitasi o le a valiina i lou lanu
Fiafia faalavelave
O le tautau i luga o puipui ua tusia i lalo o le ogatotonu e tutusa lava i sisitene ma fuafuaga kaleta i totonu o le umukuka, ma le lua potu, e faʻaolaina ai le potumoe. Laconic, e lautele ma maualuga kapeti masani ma tamaiti uma. O le moega na faʻamalosia ai le laupapa i le mamanu o le fausia-i totonu o le fale o loʻo faia i le va o le avanoa. Roman clated lamepa ina ia latou le susulu, e mafai ona e lafoina
Fiafia faalavelave
Na lafi ai le pasikuka e le akac, o le masini fufulu, e iai se lamepa luga pito i luga
Fiafia faalavelave
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Fiafia faalavelave
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

O lenei fale talaloa na faia mo ia ma lona aiga, o manatu ma le faʻamaonia o tagata ua faʻamalolo, ae le o teuina, Peitai, solo. Na ia masani ai faʻaaogaina uma foliga o le mea faitino e ala i le faia o le fale faʻalelei ma matagofie.

Faamoemoega ma le metotia

E tusa ai ma le tusiata, i nofoaga fou mo lona aiga, e aofia ai ni tagata se toʻafa (lua o le afafine e sefulu ma le ono tausaga le matua). Lua potu mo tamaiti. O le mea lea, o le lua-potu potu fale ma se vaega atoa o le 85m2 sa manaʻomia e "poloka" i le potu e fa. O le uluaʻi ata o loʻo iai meatotino e fesoasoani e foia ai le galuega ma le braking cortation store. Peitaʻi, o le taimi mo le fausiaina o le galuega o le faʻaleagaina - aiga na maua se sulufaiga mo le taimi malolo atoa. Faafetai i lenei mea, na tupu le fuafuaga fuafuaina e le toe faaleleia e aunoa ma se faanatinatitia, masani lava, i afiafi, pei o le va o pisinisi. Tusi tusia, alu e ala i filifiliga, sa e saili mo filifiliga na te tuua le "Spaces Mo Faigafaver", o lona uiga, mo faafiafiaga fesoasoani. O isi taimi e sili ona manaia (ma naʻo le pau lava) manatu sa i le faiga o le toe faaleleia, tuʻusaʻo i le nofoaga, ma e leʻo se galuega faʻatino tafailagi. O lenei faiga o galuega e faʻamatalaina tele le manuia o le atinaʻe atoa. "O le fausiaina ua sau, ma o loʻo faʻaauau pea le manatu o tagata tusiata," o le faʻaaliga a Vitaly Arakotaki i lana metotia.

Pros ma faaletonu

O le mea moni, na o le tolu faamalama i potu e fa o minu. Ae o le leai o le faletusi i totonu o le fale mautotogi o le fanauina o puipui, e te vaaia, o se tele ma. O le au a le au paolo e mafai ona faʻamatalaina i se auala tele ma le manuia nofoaga o le lua o vaega o le lua o vaega o le vaiunoa, o le isi, o le isi vaega o le tino. O le vaega muamua na nonoa i le umukuka potu, o le isi vaega o le faletaele. Na fesoasoani ia vaeluaina le fale mautotogi i vaega e lua e fiafia ma faʻamuamua. O le mea moni, e noatia i le fausiaina o se faletaele e latalata i le faitotoʻa ulufale. Mo lenei, sa mafai lava ona faʻaaogaina fesoʻotaʻiga i totonu o le pusa pupuʻu i tafatafa o le umukuka.

Ae, muamua lava mea uma, na tatau lava ona faʻaaoga le vaega o totoe o le faletaele, ma ua avea ma se vaitaimi lelei. Vavae faletaele na aofia ai se faletaele (7m2) ma le faleuila e le masani ai lapopoa (4.5m2). I le faʻataʻotoina o vaega ma pa o le tumama o loʻo i ai, maua i totonu o se pusa lapoʻa tele (2M2) na o le tele o paipa ma le isi avanoa o le venipa. O lenei mea moni o loʻo lisiina foi i le lisi o aʻoga. O le mea moni, i lenei vaega o le fale mautotogi na o iai se sone tumaʻoti o potu e tolu-uma fa 'au.

Vitaly Agatattotin na fuafuaina e le gata o puipui. Fai mai ana ata, o se itupa ma mai meafale e fausia i totonu o faitotoa o le fale mautotogi e matua masani lava e mamalu ai. O lenei manatu na tupu, i lea taimi, ina ua fesiligia se fesili, o le a le meaafale e faʻatau ai. 'Ae sa' ou fiafia i ai, e taugata tele, ma e faigata ona toe maua mea uma i se mau leaga, e aunoa ma le unaʻiina. Fausiaina-i meaafale fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi le fale atoa i se tasi femalagaiga ma fausaga.

O le a se mea e nofo ai o le le-nofomau o loo i ai pea ...

I lalo, na faaleagaina vaega tuai, amata ona faʻatuina fou, ma ua toetoe lava o le faleʻili atoa o le faletaele sa faʻaalia i nofoaga. O le faletaele tutotonu-atoa o le 'afa faletaele sa i ai i luga o le teritori o le tagata folau muamua. I le faʻaitiitia o le atigipusa ma fesoʻotaʻiga ma faʻaopopoina se vaega mai le potu tuʻufua, o le nofoaga na maua ai se mea ina ia mafai ai ona taʻele le taʻele o le potu taele, fufusu. Awantte, faʻaali mai le iloatino, o le tusiata maua se nofoaga mo le masini fufulu ma le polesi.

O se tamai faletaele faletaele ma se faleuila ma o lavalava na fausia latalata i le ala savali. O le sept o puipui tuufaatasi, lafo mai le sima ma faʻatauaʻoaʻoina, na faʻapipiʻi i le faʻafuaseʻi, faia o poloka paso. Lapotopoto puipui o le puipui-decotives suega, faʻatasi ai ma le puipui Arc "faʻaalia" e mafua mai i le itu o le auala mai le alavai i le potu malolo. O lenei laina e pei o le tele o le valaauliaina gaioiga.

Aloese i le faletaele, e mafua mai i le arc-foliga ata o le ie puipui, na mafai ona maua se nofoaga mo le fufulu fufulu. Moni, ona o le punou i le potumoe "Stole" e uiga i le 0.3 mita sikuea. Ae o nei numera sene ua laki, aua i lalo o le fale mautotogi ei ai ni falaoa e lua ma ofisa ma vaitusi, ma faamaumaina le toe faaleleia le toe faia o nofoaga. O le suavai mai le fola o le faletaele, e ui i lea, sa faamalosia lava, ou te leʻi toe faʻateʻi i le isi meaalofa o le toe tu.

Peitai, sa i ai se faigata o lauga mai tuaoi i luga atu, aua e toe fausia, o nisi o le vasega pepe o lo o tupu i lalo o latou "susu" nofoaga. Ua foʻia foi e tuaoi lona fale mautoa, ae na ia tuua le tulaga o le amataga. Kschastina, na latou o ese atu e avea ma tagata faauo ma le faigofie ona malilie e faia le sili ona faatuatuaina o le vaipuna i totonu o lo latou faletaele. O lenei tulaga na autasi foi i le aoina o fiafiaga fiafia ...

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Le mautonu vaeluaina 53m2. fa 212.
Masini vaega mai poloka puipui 45m2. 10 450.
Masini vaega (fuainumera) 19m2 tolu sefulu 570.
Masini o teuteuga elemene o plasterboard - - 980.
Teuteuga piliki teuteu vaega - - 120.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 3 container - 350.
Atoa 2682.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Plate paso susu le susu, kelu 135 pcs. lima 675.
Peskobethon "Glims" 1900kg 0.07 133.
Curamitzit 12 ato 2,2 26,4.
Plasterboard pepa, talaaga - - 190.
Atoa 1024.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Ral totogi, $ Tau, $
Masini o le Taufauga Vaitaimi 12 lima 60.
Sima nonoa masini 85. 10 850.
Masini o le tele 64. 6. 384.
Purqut laupapa laupapa 64. 10 640.
Fola o fola ma tumutumu laupapa 21. sefulu ma le valu 378.
Atoa 2312.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Suavai (Rusia) 18kg 2,4. 43,2
Peskobethon "Glims" 2700kg 0.07 189.
Listver mo le fola "Glims" 290kg 0.5. 145.
Parqut Board Carrelia 64m2. 35. 2240.
Ceramic tile regigres 21m2. Aua. 504.
O le aefusi o le tale "ATLAS" 105kg 0,6 63.
Atoa 3184.

Wall-faletusi, puipui-malaia

Naʻo le taimi o le faletaele ma le maualuga o le avanoa o le avanoa i lalo o potu nofomau ai, na amata ona tusia le tusiata ma le fausiaina o isi vaega. O le galuega e malamalama ai i le tolu faamalama e tolu potu e fa potu ma le umukuka muamua na foliga mai e le moni. Ona filifili ai lea o Vitana Atithatky e le masani ai, ae i ana aiaiga o se laasaga masani. O le tele o le faamalama o le fale mautotogi na ia vaevaeina i le afa o potu o tamaiti. O le mea lea, o le tulaga o le potumoe o loʻo nonoa i le lona lua, ma mai le moli lona tolu o loʻo liligi i totonu o le sone, o le potu faʻatasi ma le umukuka.

O le tusiata tusia, o lē na matauina le fausiaina o le pa puipui i le va o tamaiti, sa i ai ma le toto manatu - e le o le faʻauma i le afa o le faʻamalama, pei ona fuafuaina i le amataga. Vitoga, laititi e aunoa ma le aumaia o le puipui i le faamalama, na ou "taofi" i le faamalama, faamaeaina o se uaea. Na matua moni lava le moni o le fofo, ma o le ata o le puipui e sili atu le manumalo. Faafetai i lenei mea, sili sili ona pa'ū mai i totonu o potu uma, lea e ati uma, o le a faoa faamalosi ma faasalalau i ni vaega se lua.

Ae o le nofoaga e vaevaeina le puipui. O le mamanu autu, iloga potu e lua, o se tusi lua-itu-lua. Pepe e foliga i itu uma e lua, ma e mafai e tamaiti uma ona ave tusi mai o latou potu. O le fata na fausia i luga o le uamea faavaa "Knauf" (Lusia) ma teuteuina i le laupepa.

Faatasi ai ma isi mea, i le potu o le tama teine, o le tamai pa na fausia, o se fale na te le togafitia o le fale mai le galuega. O le puipui o piliki foliga foliga na amata ona fausia e le toeaina, a o le le fiafia, na alu ese ai ma mimilo lana foafoaga, faatoa uma le talafatu faaletonu. Na fausia lelei le puipui, i luga o le piliki, ma le faatupu vevesi o le aigai ma le le fiafia i le laufanua. Lea ma na toetu mai e sili atu le manaia, ma sa talisapaia e le afafine aua le talisapaia. Mai lea taimi i lea taimi i piliki sitepu o le nutimomoia, pei o le tele-tirti-tier rack, nofoia tusi, kaseti, kaseti. I mea uma, o ai o le a le fiafia o mea sili ona taua e masani ai? O lenei mea fai piliki e le toe i ai se avanoa, e pei o isi puipui i le fale mautotogi, vali i se kiona paʻepaʻe,

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Maualuga-tulaga lelei tapunia o luga 270m2. 12 3240.
Maualuga-lelei lanu lanu o luga 234m2. sefulu ma le lima 3510.
Oti i puipui ma Ceramic Tiles 36m2 25. 900.
Carpentry, carpent galuega - - 480.
Atoa 8130.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Plaster gypsum "Knaufi" 2300kg 0,3. 690.
Vali v / d taikutula 72l 4.8. 345.6
Fuli mai le taualuga o OFNZO. 8m2 39. 312.
Ceramic faaputuga 39M2 25. 975.
Atoa 2323.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Faapipiiina o uaea (stroke, uaea) 850 pauna M. 2. 1700.
Faapipiiina orletts, sui 34 pcs. 10 340.
Faapipiiina o se vaega o kulupu ma masini otometi seti - 350.
Faapipiiina o le taualuga ma moli puipui - - 330.
Atoa 2720.

Le tau o mea eletise

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Electrocabel ma vaega 850 pauna M. 0.9 765.
ABB Electrical faʻapipiʻi oloa 34 pcs. - 408.
Atoa 1173.

Malamalama, faaputuga ma le parqut

Afai o le tuaoi o le fola o fola na o le saosaoa i luga o le alatele, o le faletaele ma isi mea uma, o loʻo faʻaalia ai le tele o isi mea. Laina o le fausiaina o teuteuga o teuteuga o teuteuga e manino ma faʻaalia manino le itu o auala i totonu o le nofoaga o le malo: Mai le taimi o le sofa poʻo le isi itu. I le faʻaopopoga, o paʻu o uʻumimi o loʻo faʻamauina i le taualuga. Na faʻatau mai i latou ina ua leva ona sailiili, vaetamaina se faʻaiuga mafaufau lelei e uiga i puna o le malamalama pito i luga. Muamua, ioe, miti i newedeliers. Peitai o i latou na ou fiafia i ai, faʻaleagaina le tala a le aiga, ae ou te leʻi manaʻo e faʻaleagaina au puipui i le au puipui. Aua le salamo ni mamanu ile filifiliga a Vitoga. O le ata o le paʻu uila uila e faigofie ona taunuʻu mai i totonu o le fale mautotogi, talu ai sa latou faʻamanuiaina ma le manuia o le sitaili. Na latou alalagae atu i fafo o le ea, malamalama ma manino. O tagata uma o le aiga sa talipunau, talu ai o lamepa e mafai ona siitia ma liua, faʻatonutonu le moli i luga o le taualuga, puipui poʻo se sofa ...

O le isi mea fiafia na maua sa faʻatali mo se tusiata i le fola ua maeʻa. O se mea e sili ona lelei o le tele o le tele o le foloa o le fola laupapa ma le pus parqut ok laupapa ma se mafiafia o le 22mm (kalsingrat parqut, Rusia) na maua. O le lautele o le tolu o le vaeluaga o laupapa na avea ma itu tutusa o le tasi sikuea Tile. O le faafetai i lenei mea, o le polygonal curatic ossis ma pito tutusa o nofoa na mafai ona momoli atili atu le tusi o le fola i luga o le fola. O le tala masani, leai se taimi-foʻi tapaa tapaina i luga o le ofu lafu, leai o otaota, mea uma, e saʻo ma vave. O le isi lagona fiafia e uiga i le faʻaaogaina o le tutusa o le tele o vaega. O le iʻuga mai le alatele agai i le potumoe ma tamaiti o loʻo faʻaaogaina le paʻu o le paʻu.

"E pei ona latou laki! - O le tagata e pele faitau o le a fai atu. - E fia le fiafia tele mo le tasi fale!" Ma o le a saʻo. E ui o lea, pe tatau ona ou aʻoaʻo le matauina e le masani ai ae le pasi atu i ni meaalofa laiti o le faitaaga o le areto?

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $
Faapipiiina o vai paipa 29 POG M. 10 290.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti 60. 60.
Faapipiiina o faleuila 2 pcs. lima sefulu 100
Faapipiiina o Hashbanin 2 pcs. - 110.
Taele 'aina 1 PC. 120. 120.
Atoa 680.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera Tau, $ Tau, $
Sipi Paipa (Siamani) 29 POG M. 2,2 63.8
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 12 pole M. lima 60.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 320.
Taele kaldewei, gooborbo totili, catalano hashbasins, strazon utron boler seti - 2400.
Atoa 2844.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Fiafia faalavelave 13669_13

Architect: Vitaly Angkinkin

Matamata i luga

Faitau atili