Paipa telefoni

Anonim

Ituaiga o paipa mo le mafanafana, malulu ma vevela vai. Mea, faʻamatalaga, fesoʻotaʻiga elemene mo le tele o paipa.

Paipa telefoni 13671_1

Paipa telefoni
Izba mumu e le gata i le angles, ae o le paipa foi
Paipa telefoni
Geberit.

Paipa telefoni

Paipa telefoni

Paipa telefoni
O paipa o loʻo faʻaogaina muamua i le laina o le faʻamafanafanaina o le Heinger Boiler, o le mea e i ai le coolant le maualuga o le vevela (a, b). Mo le sapalaiina o vai malulu, fuafuaina mo le fafagaina o le fulufulutuʻu, e mafai ona e faʻaogaina ni paipa taini. I ata (a, b) latou e uliuli

Paipa telefoni

Paipa telefoni

Paipa telefoni

Paipa telefoni
Fesoʻotaʻiga o se paipa toe-ma talafeagai:

A- vavae ese mai le paipa "seleulu";

ose mama aʻiaʻi;

e faʻalautele le paipa ma faʻapitoa "ata";

G-faʻapipiʻi le fetaui lelei. O le paipa lava e sili ona leaga

Paipa telefoni
P-X Paipe sootaga
Paipa telefoni
O le Steevi Paine o le faatuatua ma le upu moni o le a tautua pe tusa ma le 25 tausaga. Ina ua maeʻa lenei vaitaimi e sili atu le sui
Paipa telefoni
Polypropylene paipa Werbo mai sui:

1- Pn 25 ma se vaega o le Aluminum alofa e puipuia ai le motusia o le okesene;

2- I le 20 ma le mafiafia puipui 3,4mm;

3- pn 10 ma le puipui mafiafia o 2.2mm

Paipa telefoni
Aoina o le faʻaopopoga mo se fola mafanafana o le fola, faia e faʻaaoga ai rehau-re-paipa ratherms i le tele o le 202mm mai rehau
Paipa telefoni
Faʻafesoʻotaʻi elemene mo Polypropylene paipa:

1- tumutumu 90;

2fa 45 fasite 45;

3-vadled gredle

4- tapuga mo le i totonu ma fafo atu;

5-Tee;

6-kolosi;

7ʻIga i le faʻamalieina o "Omega";

8-vaega o le tuʻufaʻatasia na mauaina e ala i le vevela o le toto metotia. Lua vaega ua avea ma tasi atoa

Paipa telefoni
Elemene mo le kiping paipa mai polypropylene:

Otaota e 1 - pauna;

2-pugs;

3--tulimanu e tau i le puipui;

4 vafealoa;

5- curfroorcav

Paipa telefoni

Paipa telefoni

Paipa telefoni

Paipa telefoni
O le fale moe o le pospro-vaai paipa

Mai le Aquatherm:

O le paipa ma le fetaui o le eleele o le "Shiprity uʻamea" na faʻauʻuina ma se seti o sui sui mo paipa taʻitasi;

Faʻapipiʻi auiliiliga;

O loʻo tusia le faiga;

Fai uma le faiga

Paipa telefoni
Fetaomi Faʻapipiʻi o uamea-palasitika paipa mai le overop:

1- bobonaze ​​fetaomi fetaui;

2 Stete lima;

3- O le

4-Gillancrak tuueseese;

5- faamau mama

Paipa telefoni

Paipa telefoni

Paipa telefoni

Paipa telefoni
Paipa faʻapipiʻi filifiliga:

O se laina laina lapotopoto i lalo ole sipela ma suauu siliva;

E-moliina mo pai i ofu mafanafana i ofu mafanafana;

fonotaga aoao ..

G- O le aoina uaea e faʻaaoga ai paipa o le

Paipa telefoni
Geberit.
Paipa telefoni
Mo le tipiina o uamea ma fuaina paipa faʻaaogaina "seleulu" (a). Belt Pit Pipe mafai ona i luga o le tulivae (b), ae e sili atu le faʻaaogaina o se faʻapitoa meafaigaluega masini sope kepa
Paipa telefoni
Ua fetaui lelei mai Italia NTM:

1-Gluvincrac tuufefono;

2- filogia o le 2-

3-mama mama;

4- fetaui nati

Paipa telefoni

Paipa telefoni
Fetaomi tuʻufaʻatasia o uʻamea-palasitika paipa mai le ovenrop e mafai ona faia e faʻaaoga ai le lua tusi lesona ma masini eletise. O le filifiliga lona lua e sili atu
Paipa telefoni
Geberit melad mebe faagaau:

1-tetee Polythylene Ultraviolet;

2- O le paipa pai, o pito o le sasaina ma le laser;

3- kolosi polythylene

Paipa telefoni
Ovenrop.

Paipa telefoni

Paipa telefoni
Meafaigaluega mo le puipuia o fesoʻotaʻiga mai le Ovenrop:

A-faʻafesoʻotaʻi masini, galue mai le maa, ma mai mea taua;

B- Trion pliers mo paipa mai le 16 i le 32mm

Paipa telefoni

Paipa telefoni

Paipa telefoni

Paipa telefoni
O ituaiga uma o paipa e taua:

Aofaiga o le malulu vai (Pnd);

O le malologa-paipa i le manogi faiga;

I le suiga mai kupa i le uamea;

M- Uamea-polymer paipa (o le vevela ma gvs) ma le PP-paipa (HPW)

Ia mautinoa tulaga filemu o loʻo i ai i le fale, na o le faʻatulagaina o paipa mo le malulu ma le vevela vai ma, ioe, mo le vevela. O le maketi ofoina atu se tele o paipa opepa filifiliga, o mea uma e tasi e mafua ai i le lelei uma ma le le lelei. Vavetia pe a e filifilia ni faʻafitauli matuia e le naʻo oe, ae o tuaoi foi. Faʻafefea ona 'alofia lenei?

Paipa ma ... ulu tiga

Faatasi ai ma le upu "paipa" o le ulu i latou na galulue i totonu o le fausiaina pe toe faaleleia, a o latou tiga i le tolusefulu tausaga talu ai, ua tiga nei. Na o le fua o mafatiaga na faateleina. Ae maise lava, o paipa e faʻaaoga mo vai malulu ma vevela, otaota, le aoga, alavai ma, o le mea moni, o loʻo vevela. Ma o lenei i lenei vaega, ae le o le tasi pe lua mea fai, e pei lava o le tiaʻi ma sili atu. O le mafuaʻaga o le tiga i le tolu sefulu tausaga talu ai na o ese. O le fesili o le filifiliga i luma o le tagata faatau e le i tu i ni mafuaaga se lua. Muamua, naʻo sipelaʻo faʻamalosiʻau na gaosia. O le lona lua mafuaaga e leai se totogi e faʻatau ai latou na le mafai. Siko, a o latou talanoa, mauaina. Pei o se afu o se afu. Lago. Mai lalo o le kiona. O lea, ua tele atu le ao i tausaga na mama ai? Ma "le mea?", Ae leʻo le fesili "O le a?".

Ae na suia taimi. E le manaʻomia le maua o se mea, e na ona aoga le alu i le tele o maketi poʻo se faleoloa tele, faʻamamaina pai, ma faʻatau mai ... mea uma o lou agaga. Ae, e le mafai, o le ulu o le tagata faʻatau ma le taimi nei, ma le upu "paʻu" tiga. (O ¯ aa o iai i le faafitauli o filifiliga o le a faamautuina ai le moni o nei upu, e tutusa lava ma le tali, e leaga ai le ulu o lenei. ". O le a le mea saʻo e filifili ai mai le tele o paipa, o le a le faia o se maketi i onapo nei? Ma o le manatu e le tau. E tatau ona e filifili ina ia e le salamo ai mulimuli ane, po o ni tafatafa o nonofo i folasaga o i lalo.

Ina ia amanaia le mea moni uma: o le afaina o le tetee ma le ono o le galugalu (e aofia ai fesoʻotaʻiga), le mafai o le talepeina ona o le faʻamalosia o le tino. uat. E le mafai ona faia i le taimi nei o le Ikukk o le mea lea pe a fai o le auala tautua o le tau o le tau o le tau o loʻo faalagolago saʻo i luga o le paipa e faigata ai?

I le sili atu manino lava, o le mafuaʻaga mo le "sigraine", e aunoa ma le alu i faʻamatalaga faʻatekipi, matou te lisiina ia ituaiga o tagata faʻatau poʻo a o le a feiloaʻi ai le aufaigaluega. I le tulaga masani, e mafai ona vaevaeina i ni vaega tetele se tolu: uʻamea, polemer ma uʻamea-polmanm.

Uamea paipa

O la latou tulaga lautele e maualuga le malosi (uamea o le uamea) ma, faʻaalia le gagana o tagata faʻapitoa, "O le mea mulimuli lea o le mea moni, o le a tatou aumaia i le polemer paipa pe a tatou toe vaʻai atu i le polemer paipa).

Steel Tubes. O lenei, e mafai ona e faia mea e te masani ai i tagata uma talu mai i le tamaitiiti talu mai i le tele o tausaga o avea ma mea masani lautele mo faiga eseese. O tulaga lelei autu e maualuga le malosi, avanoa (i le maketi latou te ofoina atu sili atu nai lo le sili atu o le tele o le tele o le porm vir (tau. 202mm). O mea leaga autu o se maualuga lavelave o le faʻapotopotoga ma le leai o se puipuiga mai totonu ma fafo atu oona. O LE FAAMOEMOAGA - palapala (Rusty) vai, Saicks, o loʻo 'outrows o le lapoa tino ma isi "alofa". Steel paipa, e tusa ma Snipham, e tatau ona suia i le 25 tausaga. E tusa ai ma fuainumera o faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga, latou amata o loʻo olo ma paʻu i le lima pe ono tausaga.

IVOT e i luga iinei ma e tatau ona manatua e uiga i le tau maualalo. O se faamoemoe. Na o le muamua gay o le tau o le tau o paipa uamea e foliga maualalo. Latou te tuputupu aʻe i le tele o taimi i le faʻaooina atu o le faʻagasologa, faʻapipiʻi ma mulimuli ane tausiga. Naʻo le toʻatolu tausaga o le laʻasaga mai le South PINBS e le manaʻomia ni tau i mea. Ina ua maeʻa lenei vaitaimi, o aitalafu o le toe faʻaleleia atili o loʻo faʻalauteleina i alualu i luma - ma le iʻuga o le vaitaimi o le faʻaititia (4 tausaga), e tusa ma le tausaga. O lona uiga o le tagata mo le ola atoa o le olaga mo le toe faaleleia o le toe faaleleia o le 150-300% o le system tau.

Mo le Fonotaga o Porsel Paipeonan, Uelding (Custoc Celding poʻo le eletise e faʻaaogaina, faʻapea foi ma le masani o loʻo atagia ai ni fesoʻotaʻiga (pamu, o le faʻailoga).

Steel Galvation Paipa O mai e sili atu le taugata "uliuli" - mai le 80 rubles. Mo 1pog.m paipa 202mm. O i latou na fautuaina i latou e faʻaaoga mulimuli ane i le taimi mulimuli o le aiga i le taimi o le faʻapipiʻiina o le malulu ma le vevela vai auala e faafesa ai se mea e puipuia ai i se mea e le puipuia ai i se mea e puipuia ai se mea e puipuia ai le "Black" paipa " Latou te galulue fiafia i le masani ai nai lo masani, ae, ala, laiti. O le mafuaʻaga e faigofie: pe a faʻaaoga le masani masani i le vaipanoa (ma e aunoa ma lea, e le mafai ona e faia ai) o le line o le zinc ua le puipuia o le zinc paipa e le puipuia. E i ai, le upu moni, faʻapitoa e filifilia, ae e toetoe lava a mafai ona latou mauaina e faʻatau atu. E i ai foʻi le isi faʻafitauli lilo: I le i totonu o faʻamaumauga, o loʻo musu o loʻo iloga e nonofo ai ma le "Galvan". I se faʻaopopoga, o le fausiaina o se faʻaputuga pagani i le i ai o metar vour ortal metal e mafai.

O pai paipa e fesoʻotaʻi ma le lua masani foliga sese e faʻatatau i latou faʻaaogaina i le tausiga o faiga. O le sese sese na ia faʻafetaiaʻia le tomai e faʻaaoga ai le paipa paipa i le faʻatulagaina o faiga. Faia lenei le mafai ona faia lenei mea. O le mafuaʻaga ua lauiloa ma faʻaalia i le Chemistry Dopbook mo le vasega fitu: I lalo o le gaioiga o le vevela o le faʻamafanafanaga o le faʻamafanafanaga, o le ZN2 + H2) H2) H2) H2) H2) H2) H2) H2) H2) H2) H2) H2) H2) H2 Na o le tuu, o se vaega o Zinc ua faatafunaina, ma le Hydrogeen Atituʻu i paipa, e masani ona faʻalavelave ai i le tino. E ui i lea, i le 90-hgg. Mo ni mafuaaga, sa faagaloina e faagaloina e uiga i ai ma i se auala tele na amata faaaoga e le Zinc i le tauemuga (o le manatu e soloia, lautele, malamalama). O nei faiga o loʻo iai pea le "kesi", ma mafai ona fesoasoani ia latou susulu atu ... lelei, vagana ai Autogen. O auala le tumau o le faʻapipiʻiina o se fale tusi o le kesi i luga o le laʻei taʻitasi.

E tusa ai ma le faʻafanua lona lua, o kapeta o loʻo sili atu nai lo le "uliuli", amio i le amuina o le amuina o le aiga. O le mea o loʻo tupu i paipapani o loʻo tali atu ma ethylene glycol (o le faʻavae o le tele o le le-le-malulu clalants, na o le tele o iʻuga ma fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga vai. O tagata gaosi oloa e leʻi iloaina aloaia o loʻo faʻailoa mai ma faʻaalia ai se faʻasa i luga o le igoa.

Stainless Wild Paipa. O laʻu tala e fai, o le manatu e faatatau i le faʻamutaina o sipelaga i le atunuʻu e toetoe lava a faʻamaonia stapian speed shadel e naʻo le faʻatonuga. Ikrasivo (na o le High Tech), ma talitonuina. A o le tau, ua valaauina, btes: faʻaulufale mai: faʻaulufale mai) paipa na faia o le Steel Aigi304 (Alologe o le matou Steel 08x1) Ruble Mo le 1 p. M, o le 'aina a le aiga o le' aʻai na faia o le steel 12x18n10t i le tele 19,12mm o le a tau le tau 200. 1pog.m. (E ala i le faigofie fuafuaina, e mafai ona faaiu o le paipa paipa o le a tau sili atu faaulufale mai.) Ua manino le tele o paipa.

Apamemea apamemea. O latou e sili ona matagofie. O le IPErie o loʻo faʻatuatuaina o loʻo faʻatuatuaina ma tumau (tau e tusa o le 180 rubles. Mo le 1pog. Faʻatulaga paipa 221,5mm). Mo le au faʻatau oloa, o le faʻaaogaina o paipa apamemea i le vai, e malupuipuia ai le vevela. Na aumaia ia i matou mai atunuu atiaʻe o sisifo - O loʻo iai nei miliona miliona paipa paipa ma e oʻo i le selau o tausaga.

O le tele o manaʻoga mo le tumama faʻaonapo nei ma le tomai faʻapitoa, copper na tali lelei atoatoa. Lenei ma le mafai ona tatalia i se vevela i le faʻamafanafana ma le Opera faiga, ma le tetee i le oona o le taʻele o le popo vai (e le mafaitaulia. E sili lona aoga i le le maitauina o le palasitika o loʻo i lalo e mafua ai le usitaia le suiga o le fomu, ae e le ose malosi foi e le matagofie i le leaga o le vevela. Lenei, e tusa ai ma tagata faʻapitoa, faʻatagaina paipa i le taʻele o le taimi e faʻaʻaisa ai, ma le tele e maua ai le maualalo le faʻaleagaina. Uma le tuʻufaʻatasia ma umi-taimi (50-100 tausaga) vaitaimi o faʻafitauli-saoloto faʻagaioiga maua ai apamemea apamemea.

Ae o lo oi ai ni mea faitino mai le apamemea. E le tatau ona faʻaogaina i sisitema ma le soona acid vai (o le sili ona fautuaina o le pH mai 6.5 i le 9.5), o se osofaʻiga o le eleele atoa (mo Faʻataʻitaʻiga, i le faʻapipiʻiina sone o le vevela malosi), ia mafua ai le ofu vave. O le faʻapipiʻiina o paipa e manaʻomia ai le maualuga o le galue ma le saʻo - e le faʻamamaina i totonu o le pai, e mafai ona mafua ai le faʻauma o le paipa, ma apamemea, pei ona taʻua, e le fiafia i ai).

Ua manatu le au masani ma le sili ona faʻatuatuaina e faʻapipiʻi ai paipa o loʻo faʻaaogaina le vevela o le vevela. Ae ui i lea, Talu ai nei lava, faʻavae le faʻaaogaina o le filo ma nutimolit Fulit o loʻo amata ona faʻateleina.

O le a le mea e fai mai ai le tulaga

E foliga mai, ia manatunatu poʻo fea si paipa ma pe faʻapefea ona aoga, e lava mea e manaʻomia e faitauina ma le faʻaeteete le ata o loʻo iai nei ma totosoina. Ae sa le o iai! Mataupu o le talosaga i lenei pepa aloaia, o le paga lea, e le o ufiufi lelei.

Afai e te faʻasino i le snip II-30-76 "Suafa i totonu ma le Sew System System", i ai lea o le palakalafa o le 4. Povithylene (PVA (PNP), Vinylplast ma Polyvinyl Chloride (PVC). Iva! E leai ni ituaiga o paipa. 5.04.01-85 Mulimuli ane, Paʻikalafa 4.1 e toetoe lava o toe taʻutino mai, palakalafa 4.1 e faamaonia moni lava, ma o lenei fautuaga sipili.

I le amataga o le 90s. Xxv. La matou teuina na lolovaia paipa o oloa mai fafo mai eseese polymeric mea. "O loʻo tali atu le tino o tulafono" i lenei vaega, e ala i le faʻalauiloaina o le suiga Nu.1 (1996) i le sniped 02.04.01-85 *. O lenei 10.1 ua amata mai e pei o ni mea faitino: "O oloa palasitika ma oloa foliga faia o polythylene, polyponyl chlorivist, polythyley ma isi Mea palasitika mo vai uma o vaipuna. I se isi faaupuga, o vae faifaimea na lisiina i ituaiga o paipa na oi ai nei, o loʻo iai le faatau i le aia tatau e fautua ai, o fea le paipa ma le mea e talosaga ai. I le lautele ... Fai le mea e te manao ai. I le taimi lea, na faʻaauau e le maketi paipa, ma le fesili i le manaʻoga e faia se faʻaaliga faʻatulagaina sa ogaoga tagata, sa latou faʻatalitali uma tagata faʻatau ma oloa faʻatau latou lava. Na iu i fafo. O le alu Tosst W R 52134-2003 "paipa omiga o le au faʻasāina ma fesoʻotaʻi vaega ia i latou mo le suavai o le suavai." Na aofia nei paipa mainno i nei paipa: Polythylene, Polyvinyl Chloloride, Polypropyne Maythylene, Nofoa o Polychylele.

O le taeao fou na setiina ai vasega e lima o le taotoga: vevela vai sapalai i se vevela o 60c, vai vevela i le vevela o 70s-vevela vevela "vevela-vevela vevela" vevela vevela "vevela vevela" vevela vevela "vevela vevela" vevela vevela " I le taimi e tasi, o vasega taʻitasi o gaioiga e fuafua e le vevela faigata (galue, maualuga ma faʻafuaseʻi) ma le taimi o lo latou aafiaga i le taimi nei 1Ma). Faʻavae i luga o nei tulaga, tagata faʻapitoa ma fuafua le tulaga talafeagai o paipa.

Matou te manatu e le o manaʻomia le faʻaalia o le taimi na muamua atu ai mo se taimi umi, e tele na fuafuaina mo le gaosi oloa ma vaega mo le tagata mamanu (e ui lava e le talafeagai ai E leʻo sese i le filifilia o tapulaʻa uma ma paipa mea). Couw Bedumer - e uiga ia matou ma oe, pei o le 30 tausaga talu ai, e leai se tasi e mafaufau.

Polymer paipa

I le maketi i ona po nei, o le manaʻoga mo nei paipa o loʻo tupu pea i taimi uma. O lenei masani masani e fesoʻotaʻi ma mea nei e lelei le faʻamalosi o polymeric mea:

O le 'olo o loʻo i ai (Polymers e le mafai ona ulufale i le ulufale eletise i luga o le eletise) ma le teteʻe atu i aʻafiaga o le tele vailaʻau.

Leai ni tupe teu i luga o puipui.

Laʻititi mamafa leiloa mo le faʻamaʻi ona o le laititi o le tele o le totonu o totonu.

Maualalo le malosi o le vevela.

Laititi tele.

O taga a le feoaʻi o loʻo feosofai e le fefefe (i le uʻamea paipa, o nei o nei mea, o loʻo avea ma tulafono, mafua ai le leaga o le popoto).

Peitaʻi, e le o taua le manatu o polymer paipa naʻo le tasi le avanoa. Ua i ai foi le le mautonu:

Paipa (faʻaalia le gagana o tagata faʻapitoa) okesene-mafai. I se isi faaupuga, oxygen o loʻo i ai i le ea, e ala i le tele o aofaʻi, eseʻese e ala i le paipa pa ma paʻu i totonu o le vai tafe ala. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le vevela poʻo le vai malulu o mai i le Crane, ae le mafai ona e gauai atu i le okesene i totonu. Ae afai o le tafe o le tau malulu (vai, antipansaze), o le okesene o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le a mautinoa ai pe o le mulilua.

Le o le le-le-le-tuusaunoa la susulu.

Fuafua i le uta ma le taimi, ua leiloa lo latou malosi.

Le aoga i totonu o le afi tau.

Mo ituaiga o polymer, faʻapipiʻi faʻapitoa ma faʻapipiʻi meafaigaluega e manaʻomia.

O paipa e manaʻomia ona puipuia mai faʻalavelave faʻafuaseʻi (e aofia ai ... o le osofaʻiga o rodents).

O faʻailoga o mea faaonapo faaonapo faaonapo nei mai mea nei: Polyhethylene, Sitela Plyhethyle, Polypropyne, Polybutene, orladness chlodide.

Polythylene (toe po o le pe). Paipa mai ai ua fuafua mo paipa ma totonu o le mamafa ma totonugalemu o le mamafa ma le suavai (suavai, suʻisuʻi, alavai). O le alamanuia e gaosia e lua ituaiga o polythylene: maualuga le faʻamalosiʻau pvd (poʻo le maualalo-dentraty pnp-polythylene maualuga) ma le faʻamalosi tino. Ia manatua o nei igoa (ma, o le mea moni, makaina) masani ona amio ai le tagata faatau. I mea uma, e le mafai ona mulimuli uma i le mamafa mamafa o popyedlene (PVD) tatau ona faʻaaogaina mo le mamafa o vai, ma suauʻu. E manaʻomia le faʻaaogaina o nei paipa i le faafeagai, talu ai o le igoa e faʻaalia le tekonolosi o mea toto mo latou, ae le i tofiga. I le taimi lava e tasi, e itiiti ifo le malosi o paipa i PVD PVD nai lo le PND, lea o loʻo mafiafia le pa ma le tele o puipui, faʻapitoa,. I le ala, o le mafiafia o le pa ma le mafiafia e maua ai le pvd paipa o se tulaga lelei: Ua sili atu ona latou faaputuputu le leo o le felauaiga siosiomaga.

O paipa Plyshiethyne o loʻo sapalai atu i le maketi i le tele o mataupu e tele mataupu, e faʻatautaia lelei a latou gaosiga. O 'oloa o oloa e seasea. E Laiti o paipa - Mo se faataʻitaʻiga, 1 i. O le paipa 202,3mm tau 12 rubles. O Larts o loʻo i ai foʻi le posishylene le-faʻamalosiʻau paipa, ua fuafuaina mo le sami i totonu.

O le paʻu o le igoa o le toe faʻaaogaina o le toe faʻaaogaina le faʻaaogaina o le faʻauiga o le faʻauiga

Paipa telefoni

A o le taimi muamua o le paipa;

Paipa telefoni

B - tusa ma le 30s na tafe ai le paipa i le paipa;

Paipa telefoni

B- Ina ua uma ona vevela mo le 1 minute, o le paipa ua liligiina, na mou ese ai le talitonuga

Paipa telefoni

G - Ina ua mavae le 1.5 minute ua matua manino lava le paipa, ona ua mou atu ai le lauiloa o le Defofoment;

Paipa telefoni

Ua avea le Pemile Pipe ua avea ma opaque

Tagofia polythylene. Ina ia sili atu malosi le polythylene ma ono ono ola i le vevela aʻafiaga, e faia i ni auala eseese. O le iʻuga, faʻaopopo isi fesoʻotaʻiga e faia i le va o moli, o le ua taʻua o loʻo taʻua (alalaupapa). O le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o ia lava e taʻua o le tolopoina, ma o le iʻuga o mea-kolosi-scropyopy polythylene ma faʻailo o le rebbreeving of re-x (pe-c). Fuafua i luga o le faʻaaogaina metotia o le kolosi, e fa ituaiga o le pe-x, e ese mai le tasi ma le isi, o sea o kolosi, o le faʻamoemoe, pe-chb, pe-chb, pe-chb, pe-ge-chB . O le pasene o le statching e sili ona maualuga i le re-ha.

O paipa na faia o polythyuth polythylene ona o le maualuga okesene-maualuga o loʻo faʻaaogaina tele mo le malulu ma vevela vai sapalai. Mo le faʻamafanafanaga masani ma ofu mafanafana, paipa ma se pito i fafo poʻo totonu o le pa puipui e atiaʻe, e taofia ai okesene okesene. O sea papupuni e mafai ona maua mai ai le ethylene-ventited ava malosi (ogatotonu i totonu) poʻo almininum mo le mafiafia o le 0.1-0.15mm (paʻu (fafo o le 0.1-0.15mm) Alumini Foil, faʻaopopo, e mafai ai ona faʻaititia le faʻateleina o le tele o le lautele o le sima (o paipa ua taʻua).

Fai mai Pipelin o loʻo fausia le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga masini i le ituaiga o clamping couplings o ata eseese, faʻapea foi ma le filo ma fetaomi. E tatau ona maitauina o le faʻapipiʻiina o filo filogia manaʻomia le tele o taimi, faʻapea foi ma le pule ma le tausiga i taimi o faʻagaioiga e na o le taimi, ma faʻanoanoaga o le fesoʻotaʻiga e ono tupu).

O se tamai vaega o le lapoa o paipa ua fuafuaina (12-32mm) o loʻo iai se faʻamatalaga tamaoaiga: ma se lapoa lapoa, o le le mafiafia o le tino o le a le mafai ona liliu ma le paipa. Ioe, o le fesoʻotaʻiga mo latou o le a taugata sili atu tau taugata.

Polypropylene (PP po o le PP). E tele ana ituaiga:

RR-H (PP-G po o le PP-ituaiga 1) - O loʻo faia mai i le homopolymer, o lona macromolecules e aofia ai tutusa monomer iunite. O nei paipa e faʻaaogaina tele mo masini malulu o le vai;

RR-B (PP-B poʻo le PP-ituaiga 2) e faia mai le poloka Copolymer, latou e sili atu le faʻaaloalo ma sili atu le lelei o le vevela (luga i le -40c). Faaaogaina i le malulu o le vai sapalai nofoaga, faʻapea foʻi ma foloa le vaʻaia o faiga;

PP-r (PP-p po o le PP-ituaiga 3) e faia mai le le mautonu. Ole eseesega lenei o le polypropylene, o le lelei o le mafai ona toe tufatufa atu le avega i le mafiafia o le puipui ma le maualuga o le malosi o le puipui ma le malosi maualuga o le malosi o le puipui ma le malosi maualuga. Faaaogaina i totonu o le malulu ma le vai vai o vai, fafo ma vai kamuta

Polypropylene PP-r paipa e gaosia e le tolu ituaiga autu, faamatalaina e le galue malosi:

Pn 10- mo faiga le malulu vai ma le mamafa o le 1Pata;

Pn 20- mo paipa o le vevela ma malulu vai sapalai ma le mamafa i le t = 20c 2.0 mp, i le t = 75c- 0.6 mp;

O le PN 25 ituaiga e manaʻomia se faʻamatalaga sili atu. Sei o tatou amata i le mea moni o le PP-paipa, pei o le pe-x paipa, o loʻo faʻaalia i le maketi i le ituaiga o tasi-starter (ma le vaega o le anminim mo le fiva. O paisail Paipa ua taʻua o le faʻamalosi (i le maka e iai se upu "mautu" pe maua mai ai). Latou te laititi le okesene itiiti ma ese ma le sili atu le mautu o le fomu (itiiti laina laina faaopoopo). O le faʻagaioiga o le PN25 paipa (faʻamalosia) mafai ona faʻaaogaina mo le malulu ma vevela vai paipa ma faʻamafanafanaina ma le faʻamalosi i le t = 201,5 mp.

O le PP e gaosia ma le lapoa o le 16 i le 160 MM (faʻataʻitaʻiga MM (mo le tau, o le tau o le paipa o le 202.3mm, mai le 1Pog. O loʻo fesoʻotaʻi ma le metotia o le Hormal Walting, lea e faʻavae i luga o le tuʻufaʻatasiga o le lifi o luga o le unsted vaega.

Polybutene (rv po o le pb) - mea, i mea e tele e tutusa ma le elemene e tutusa ma pogaita, ae e te le o maualuga atu ma maualalo tele le vevela ma ua faateleina ai le fetuutuunai o le tino. E mafai ona faʻafefe i se auala faigata poʻo se fesoʻotaʻiga ma le filo pe o le taʻoto.

Polyvyll chloride - O mea leaga e maua ai le polyMamization o Vinyl chloride. E lua ituaiga o le: PVC-U (NSLH) o le le pulea polyvyl chloride chlolodide ma pvc-c (CPROLD). E eseese a latou fuaitau i sili atu le le mamana tele, ae taugofie. Ma le isi mea i le faʻaaogaina i le lua faʻalua i le umi o le PR, vevela. O le okesene-solia. O se mea taua o le le aoga o ia paipa, e talitonu tagata tomai i le taimi e faʻapipiʻi ai le faʻaaogaina o paluga (polydffesment metotia) E i ai isi faʻaletonu, pei o faʻasoaga mautu mautu ma "le leaga o" mea o le a tatou talanoaina auiliili io tatou taimi.

Fiberglass. O le faʻavae o le pa o le paipa e faʻaalia ai le Fiberglass, Deliller-Epoxy poʻo le polyester resin. O le faʻaaogaina o nei mea e mafai ai ona maua mai le malosi uiga latalata ia gaoi paipa, ae pe a ma le faʻafaigofie ona faigofie. O pai ni paipa ua uma ona faia i le sili atu nai lo le 20 tausaga, ae latou te leʻi taliaina lava. O le mafuaʻaga e taoto ai i le le lava le le lava o le fesoʻotaʻiga o soʻotaga ma fetaui lelei ma le leai o se auala vave ma faʻatuatuaina o fesoʻotaʻiga paipa ma le faʻatuatuaina.

Vaega o Talosaga Vasega Accessing Faaaogaina ituaiga paipa RAP, S. Taimi mo HAP, tausaga Tmax, S. Taimi i TMX, tausaga Tavar, c taivar, h Taimi
Vevela vai sapalai (60c) tasi PR-H, pp-B, pp-r, re-x, rv, pvc-c 60. 49. 80. tasi 95. 100
Vevela vai sapalai (70c) 2. PR-H, pp-B, pp-r, re-x, rv, pvc-c 70. 49. 80. tasi 95. 100
Maualalo-vevela vevela vevela 3. Pvc-c, pr-h, pp-b, pp-r, re-x, rv, rv 30/40 20/25 lima sefulu 4.5 65. 100
Maualuga-vevela vevela vevela vevela, maualalo-vevela o le vevela vevela vevela fa RR-N, PR-B, pp-r, re-x, rv 20/40/60 2.5 / 20/25 70. 2.5 100 100
Maualuga le vevela vevela ma vevela masini lima RR-N, PR-B, pp-r, re-x, rv 20/60/80 14/25/10 90. tasi 100 100
Suavai malulu KH Toe ma pvc-u lua sefulu lima sefulu - - - -
Toe Maua:

Trab-Faʻatinoina o le vevela poʻo le tuʻufaʻatasia o le vevela o le felauaiga o le vai, fuafuaina e le tusi talosaga;

TMAX o le tapulaʻa maualuga faagaoioia o le vevela, o le gaioiga lea e faʻatapulaʻaina i le taimi;

Tavar-faʻalavelave vevela o loʻo tupu i faʻalavelave faʻafuaseʻi i le solia o polokalame faʻatonutonu

Taufaafefe, ua matua mataga! (O le a le fiafia pe a leai ni taunuuga ogaoga)

Matou te avatu ni nai mea toʻulu na faʻalogo i ai e le tusitala i le taimi o le tapenaina o le tusitusiga.

Talafaasolopito 1. O se tasi o kamupani fausiaina na faʻaaogaina i totonu o le tele-faleoloa fale fale mo le vevela vai vai nai lo le PN-20 paipa, ma e aunoa ma le faʻatapulaʻaina o taui o le vevela o le vevela. O le potutufanua o le fale na fuafuaina mo le pasia i lalo o ofisa, o paipa mafiafia mafiafia o loʻo teu i ona puipui na teuina i le tuʻuina atu o le faʻavae o le lautele o tagata. O le faʻamalosiʻau faʻalauiloa o le vai vevela na faʻaalu i le po, ma sa savali o ia e pei o se mea na tupu. Ae fesili mai le ofo i tagata nofoia o le fale teuta (latou nonofo vave mai), ma na alu ese mai le latalata i le paipi i tua o le paipa. Sa tuuina atu foi le sauna "pini!! Ma e ono pa.

Talafaasolopito 2. E talitonu o le malulu vai system, pnd paipa ua fetaui lelei. O le aʻoaʻoina o lenei mea moni, o le matuitui mafiafia na faapipiiina nei paipa i le vaieli ma le loloto o le 80m. Amezhse Christ paipa ua mamanuina mo le sili atu o le mamafa o le 10thm. O le iʻuga o se vave vave laʻasaga o le pito o le paipa (ou te le mafai ona suia le mamafa e maua ai le suavai e sii ai le suavai i le fale ma le 'oa o mea na totoe ai i le ontechnicere) o lona tumau ...

Uamea-polymer paipa

O nei Tulafono e le gata na tuʻufaʻatasia uiga sili o uʻamea ma papeta papepa, ae ua faʻaititia foʻi le tele o a latou mea leaga. O le mamanu e aofia ai le tele o vaega:

O se vaega o loʻo i fafo o polythylene tetee i aʻafiaga o ultravolet rays;

O le averesi vaega o se tumini tube ma se puipui mafiafia o le 0.2-2 mm, kuka i le umi o le lugalaina po o le lugalaina;

vaega i totonu.

O le faʻaaogaina o se Aluminin vaega faʻatagaina e maua ai se pito i lalo o le faʻalauteleina o le faʻalautele ma puipuia mai le dialasus o le okesene. I se faʻaopopoga, o le paipa e mafai ona punou, pe a maeʻa ona taofia lona foliga. O le malosi maualuga faʻatagaina paipa i le itu o le sili ona faʻamalosia (e oʻo i le 20Ma) ma le vevela (e oʻo i le 95c).

E i ai le tele o le tele o vaega o nei oloa (14-110 mm), ae e le mafai ona faʻaaogaina le tele o papepa o loʻo manaʻomia e tutusa le tau o le P-x paipa.

Na foliga mai ua manino mai mai i la tatou iloiloga maualuluga e aunoa ma se fesoasoani i lenei "tele" e le mafai ona malamalama i ai.

O ai e gaosia paipa

Copper: KME (Siamani), OutO Kump (Finelani), "Kirov Voces mo le galueaina o le le-sili ona leaga metal" (Rusia).

Polypropylene: Aquatherm (Siamani), Ekoplastik (Czech Republic), polymelt (Siamani), "Blueraiy Prepai"

Polythylene: Kan (Polani), Truvolopolymer ma Kazansorgnintez (Lusia).

Stitchs Polythylene:

Re-ha: Opia (T / M WENBERBIB FENGALA), REHU (Siamani);

Re-HB: Micropol (M / M ISOPLOAST-MANUIA); IVT (T / M KERITATO- Siamani), "Bor Pekc" ma le "Van Tapu" (Lusia);

Re-HS: Tece (T / M TOCEFLEX- Siamani), Kan (T / M Kan-therm).

Tele-tele (P-X / AL / TO-X): WEPA palasitika, Rehu (Siamani), Henco (Belgium), Wavin (Holani.

Polyvinyl chloride: Kan, "Kubab" ma le "Arrigazpolymer" (Lusia).

Uamea-polymer: Geberit (T / M MEPOP-SWITZERDAZAND), Hender Pro Aqua ma Ovenrop (Siamani).

E fesoasoani le poto faapitoa?

O le isi auala e faia ai se filifiliga o le faʻafesoʻotaʻi o se kamupani tele o tagata faʻapitoa e faʻatonuina "i luga o le auala". E moni, o mai o foliga e mafai ona nonoa iinei. O le mea moni o ni kamupani e galulue ma ituaiga uma o paipa ma o lea ia lelei latou i latou, tusa lava poʻo le a le leaga, e leai ni tautua i le maketi. O kamupani tele uma e iai lona lava poto masani, i luga o le faʻavae o loʻo i ai nei ua uma ona tuʻuina atu le fiafia i lenei poʻo le gaosiga. O le iʻuga, o nisi galuega na o le uʻamea-palasitika paipa o se ituaiga ituaiga, o le isi, naʻo le polythyleine paipa, tolu ma polypropylene. I le ala, o na "tala faʻapipiʻi" e masani ona faʻaosofia tupe e le gaosi oloa o paipa - o paʻu tele o ia .P. I le taimi lava e tasi, e talitonu le kamupani taʻitasi o lona lava faʻamatalaga e naʻo le pau lea o le saʻo ma le le mafai. Sei o tatou taʻu atu ia te oe ni tala mataga mai le faasologa "Faʻafefea na matou faʻamaeʻaina uma i pe'ō uma i pe a maeʻa tauvaga" ma taumafai, e faʻatautaia, o le a latou " Ae e masani ona e le maua faʻamatalaga autu.

Ia, masalo, o lesona atoa na matou mananao e faamasani ai lea i totonu o lenei iloiloga iloiloga. Ae e le uma le matou talanoaga. E i ai se isi tala auiliili e uiga i ituaiga eseese o paipa. I le lautele, o le faaauauina e tatau ona ...

O le faatonu o faatonu faafetai atu, Geberit, Byerero, o le ovetrop, "Termos", "Gimf", Suiga o le Accoustekhniki ", Ph.D. Ssune V.i. Vaai i le sauniuniga o mea.

Faitau atili