I le fou foliga

Anonim

Manatu i luga o le tulafono i fale faagaumaina o galuluemiti. O faʻavae o le fausiaina o se soʻotaga faʻatasi ai, o le faiga o foaʻi ma aia tatau ma noataga a sui o le LNA.

I le fou foliga 13674_1

Faaipoipoga Tulafono No. 215 Aso Sa Tesema 30, 2004. "I luga o fale faʻaputuputu fesoʻotaʻiga" ulufale atu i le faʻamalosia 1aprel2005g. Na e fausia mo tagatanuu o le tatou atunuʻu o loʻo maua ai le tele o fale.

I le fou fou

O le Upu Ma fefaʻatauaʻi 'ma le malamalamaaga "ulufale atu i se galulue faʻatasi, ua masani ai ile tele o tatou faʻatusatusaina talu mai le USSR. Soviet tagata i le 30s, ona i le 60-80s. Xxv. Na latou fausia fale ma mo le tele o tausaga o tupe maua i masina uma. O le fou fale o le fale o le Rusia Federation o se vaega atoa, ma sili atu tonu, o le tusiga (iinei 24 e tuuto atu ma fale (HCC). E le o ni mea e taua i le Condove Consictives i le Tulafono. O loʻo tusia ai se tulafono faʻataʻase ese, o loʻo i ai le faʻamasinoga e faʻatatau i gaioiga o nei faʻalapotopotoga. E faatatau ia te Ia i le aso ma talanoa.

Ae ui i lea, e tatau ona e muamua iloa po o le a le eseesega i le va o fale maʻilavao galulue faatasi (lung) mai o latou uso a tagata nonofo ma nofoaga e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e ogatasi ma le hSsac e faifaipea.

O tagata o le lua o faʻavao e lua na mauaina / fausia se fale e toʻatasi o le fale, o loʻo iai i se nofoaga faʻapitoa i se tuatusi faʻapitoa. O miti lelei mai ia i latou o tagata e umia sea o le lna na muamua talosaga e nonofo ai, o le mea lea e mafai ai e tagata uma ona fai i le Conneches) ma e i ai i se mea, i soo se mea i totonu o le felauaiga O le mea lena e le ono aafia ai nei tagata i le aga o ni tuaoi i le fale ma le ulufale.

O sui uma o fale e tasi o le tasi fale faʻatasi poʻo le JSC e ulufale i le fale mautotogi i le taimi e tasi. Faalatalata mai mo i latou lava o lo latou lava filifilia o le mea na taʻua o le auai i gaioiga o le galulue faʻatasi (mai le fuafuaina). O Tupe Maua Tupe Faʻaaliaina mo aso Eseʻese, o le tele o saofaga o saofaga, latou tele.D. I le laʻuʻuga muamua, i totonu o potu malulu e iai le mataupu o le "mea e faamuamua".

I le ulufale atu i totogi i le LNG, e mafai ona e faʻatau se fale mautotogi i vaega, ae o se fale nofo toʻatasi (fale). Ae i le tulaga o le fale galulue faʻatasi ma le MCC, e naʻo fale mautotogi.

LNG, e le pei o isi "uso", faʻaalu ana tupe i le mauaina / fausiaina o fale mo tagata o le laʻasaga faʻatasi. A faʻaputuputu le afifi i le aofaʻi o loʻo tuʻuina atu i lona tulaga o le auai i gaioiga o le LNA (30 poʻo le 50% o le tau o fale (maualuga).

O le numera o tatou tagata e umia sea e mafai ona tuputupu aʻe ma oʻo atu i le 5000 tagata, aʻo le numera o sui o le ECC ma Houctive Consitives e faʻatapulaʻaina i le numera o potu i totonu o le fale.

O le LNG e iai le aia tatau e auai ai i le faʻatauvaʻa, ma isi fesoʻotaʻiga e le mafai ona maua tupe. O tuusaunoaga o tupe maua e maua e le galulue faʻatasi poʻo le ECC o se faʻaiuga o le tuʻuina atu o le faasaolotoina o nofoaga (Mataupu 128 o le Fale o Fale).

O sui o fale o fale ma le HSSC e tatau ona aofia ai i le toe fausiaina ma le taimi mulimuli ane o le latou fale fale (Mataupu 1010 o le Fale o Fale). O le LNG na faia na o le "ina ia mafai ai ona faʻamalieina manaʻoga o sui o le galulue faʻatasi i le nofomau i le tuʻufaʻatasia e ala i le tuʻufaʻatasia! Felauaʻiga a le Foafoaga" (Mataupu 1 o le Tulafono No. Ina ua uma ona totogi le sea i le atoa ma le faʻamoemoe o fale i le meatotino, e le o nofo lelei se tagata i se sui o le fale mautotogi poʻo le fale ma au fegalegaleaiga.

I tupe o le faletalimalo, e tatau ona e faia ni tupe ae vave: o le aofaʻi atoa mo le lua tausaga, aʻo fausia le fale o le tele-fale. Vlhnp faʻagasologa e manino lemu, ma o le saoasaoa o tupe teu e filifilia ai le lumanaʻi o le tagata e ona le fale.

Faʻasalaga, a o fale faʻaputuputu o loʻo faʻaputu tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le na mafai ona mauaina se faʻaupuga i luga o le initaneti (ma e tatau ona i ai ia latou lava 'upega tafaʻilagi!), Perktk, perm ma isi taulaga. E tele taimi o nei faʻalapotopotoga ua lesitala i le 1APREL 2005, o le mafuaʻaga la lea, o le faʻatulagaina o pepa ma le faʻagaeʻetia mo le faʻatinoina o mea e mafai ona taulimaina atoatoa manaʻoga o le Tulafono No. FUAIUPU 185. Ua i ai le galulue faʻatasi i le taimi e tutusa ai le aso 2006. (o lona uiga, pe a ma le ono masina) e amata ai ona ofi (e tusa ma le Mataupu 57 o le tulafono fou).

Faatasi ai ma isi mea, teuteuga i le tulafono o le LNA ua saunia nei, lea ua fuafua e iloiloina i le tau o le autu o le setete o le setete. O lo latou fili e le o faamatalaina.

Faavae masani na faʻaaogaina i le tulafono (Mataupu 2)

Fale Puipuiga Faʻalapotopotoga galulue faʻatasi - O tagata tomai galue na fausia o se mafutaga tautupe o tagatanuu e faʻavae i luga o sui ina ia mafai ona faʻafetaiaʻi manaʻoga mo le tuʻufaʻatasia e sui o soʻoga o soʻoga.

Gaoioiga Galue e tosina ma faʻaaoga tupe a sitiseni e maua ai nofoaga o loʻo nonofo ai - e tosina mai ai ma faʻaaoga e le soʻotaga o le aufaʻatasi ma le fausiaina o falemauola) ina ia mafai ai ona faʻaʻea faia o meaalofa masani a sala mea uma i totonu o meatotino a sui o le felagolagomai.

Fale nofomau - Taaloga poʻo le fale nofomau e faʻamalieina ai manaʻoga na faʻavaeina e le Fale o le Fale o le Tagavale o le Rusia (News 15 o le Fale Fale).

Leona pili - Tupe e aafia ai e se sui o le soʻotaga faʻatasi i le faʻasologa ma na taimi, o loʻo tuʻuina atu i le faiga o lona auai i gaioiga o tagatanuu e faʻatau ai nofoaga e faʻatau ai. Ole aofaʻi e fuafua e tusa ai ma lenei feterale tulafono. O loʻo fesoasoani le sao o le suauʻu faʻafetaui e aofia ai tupe maua na maua e ala i le galulue faʻatasi mai a latou tautua ma tufatufa i le va o ona sui i faʻatusa ia latou paolo.

Tagata ulufale - Tupe i le taimi lava lea e faia e se sitiseni e totogi ai le tau o le aʻoga o le galulue faʻatasi ma le taliaina o se sitiseni ma tagata o le soʻo.

Tagata o le Aufaigaluega - Tupe maua, i taimi uma na faʻalauiloaina e se sui o le faʻatasi. E auina atu i latou e faaaogā tau e fesootaʻi ma le faʻatinoina o gaioiga felagolagomaʻi na tuʻuina atu e lana tusi, pe a fai o ni gaioiga e tosina ai tagata e faʻatau ai nofoaga o tagata e faʻatau ai nofoaga o tagata e faʻatau ai nofoaga o tagata e faʻatau ai nofoaga o tagata e faʻatau ai nofoaga o tagata e faʻatau ai nofoaga e faʻatau ai.

Faaopoopo faaopoopo - Tupe maua i se sui o le soʻotaga e ufiufi ai tupe leiloa o le soʻo.

Penacople - Vaega o fefaʻasoaaʻiga na faʻasoasoaina lea o se sui o le sui galulue faʻatasi i se aso faʻapitoa.

Faasoa - O le vaega o le Parenaucoplation o sui taʻitasi o le galulue faʻatasi i le faʻasoaina o le taʻaloga o lenei lng.

Pasia le faavae o galulue soofaatasi - Ole aofaʻiga lea ole Paresa o sui uma o loʻo galulue faʻatasi.

Le moni tau o Paj - Vaega o le tau o aseta o le fesoʻotaʻiga o le soʻotaga faʻatasi, faʻatusatusaga i le tele o le sea. (Mama aseta o le taua na mauaina o se taunuuga o le toega o le aofaʻi o noataga mai le aofaʻi o aseta o le faʻalapotopotoga.)

Ituaiga o le auai O se sui o le galulue faʻatasi i gaioiga o le galulue faʻatasi e tosina ma le faʻaaogaina o tupe o tagatanuu e maua ai nofoaga o loʻo iai o le soʻotaga o le soʻotaga (o latou tele, ma isi mea) Mau a le faʻavae i totonu o le faʻatasiga faʻavae e tusa ai ma manaʻoga o lenei feterale tulafono, filifiliga mo le filifilia o le tasi o loʻo galulue faʻatasi.

Fausiaina o se galulue faatasi

I le fou fou

Ina ia fausia se fesoʻotaʻiga, e manaʻomia, e tusa ai ma le Mataupu 12 o le tulafono o le Ozra, agalelei, a itiiti mai e 50 tagata. Atonu e le fesiligia le toʻa 5,000 le au faʻalapotopotoga, a leai e tatau ona toe tuʻufaʻatasia, ma le ofo pe faʻamalosia lenei mea (mataupu 13) Ma o lea, lima sefulu pei-mafaufau-mafaufau faatasia. Na o atu uma i na tausaga le 16 tausaga (ata. 5) Ma ua sauni e tusi faamatalaga mo le auai atu i tagata o le felagolagomai. O le pepa e tatau ona iai se igoa, igoa, Patronminic, Passport Production, Parlil tuatusi, telefoni numera o le lumanaʻi o le lna (sili atu e uiga i lenei Faʻamatalaga na tuʻuina mai mo le faʻatonutonu o le soʻotaga faʻatasi. O nei e masani lava ona le manaomia e le tagata e ona gafatia o le fale meaalofa i ana meatotino i le lumanai: a metrah, le aofai o potu, o le vaega o le umukuka, o le maualuga o le taualuga, o le nofoaga o it.d. Mulimuli ane, o le lna o le a ulu atu i le tusi saisaitia o sui o le galulue faʻatasi, pe a fai o le faʻamatalaga faʻapitoa i le aufaitau na tuʻuina i le ulufale atu i le ulufale atu.

Ae o le laulau e tatau foi ona tusia (o lea o se loia o loʻo faʻavaveina tomai i lenei ituaiga o gaioiga), ona umia ai se fono aoao a tagata o le LNA, lea, o le a manaʻomia le tusi e faamaonia. O lenei fonotaga o se au pito sili lea ona galulue faʻatasi (ile Mataupu 34): E tatau ona tuʻuina i le tausaga, ma taʻitasi o le faʻalapotopotoga e tasi le leo e tasi ile faʻalapotopotoga e tasi le leo e tasi ile faʻalapotopotoga e tasi le leo e tasi ile faʻalapotopotoga e tasi le leo e tasi ile faʻalapotopotoga e tasi le leo

O le fua faatatau o le sefuluai o le sauniga lautele a sui o le lna, vagana ai le toe faaupuina o le tusi, e aofia ai suiga ma faaopoopoga i ai; faʻamaoniaina o loʻo faʻatino i lalo galuega a totonu e faʻatonutonuina gaioiga a le galulue faʻatasi; faia o se faʻaiuga i le toe faʻatulagaina poʻo le faamaapeina o le o le galulue faʻatasi; Palota ma uluai faaemua o mana o sui o le Komiti Faatino ma suetusi (Audicer). Osofaiga, feololo poʻo le tofiaina o faʻalapotopotoga faʻatonutonu o le felagolagomaʻi (faatonu poʻo le faʻatonutonuina; faʻatonutonuina poʻo le faʻatautaia o le faʻalapotopotoga); O le uluaʻi faamumuina o latou mana (pe a fai o le Poloaiga o lenei LNF, o le fofo o nei mataupu e le otia i le tomai o le fono o le galulue faʻatasi). I le fonotaga lautele, o foliga o le auai i galuega a le galulue faʻatasi e faʻamaonia; Ole tau maualuga ole fale ua fuafuaina, e mafai ona faʻatauina pe tuʻuina atu e se tagata galulue mo le tasi sui; O le faʻasologa mo le faʻatulagaina ma le faʻaaogaina o le auvai o loʻo faʻamauina, e ese mai le faʻalavelaveina o le naunau. E le gata i lea, o le fonotaga faʻatutu le tapulaʻa o tupe ina ia faʻamaonia gaioiga o le LNA, o le lipoti faʻaletausaga o loʻo faʻamaonia ai, faʻatatau i le tau o le tausiga o le fesoʻotaʻiga ma lipoti i luga o latou faʻatinoga.

O le galulue faatasi e faia e aunoa ma le faʻatapulaʻaina o le taimi o faʻagaioiga ma amata lana galuega mai le aso o le faia o se faitauga talafeagai i totonu o le United Stathed of Interation Region (New 3). O le Lna i ai le mea totino, ia e maua ma faʻatino meatotino a le tagata faʻatau, e faʻataunuuina ai noataga mo le faʻamasinoga i le tendos o le teritori o le teritori o le teritori. Masalo o ia te ia se faʻailoga faʻataʻamilomilo faʻatasi ma le igoa o le faʻalapotopotoga, ma e mafai foʻi ona avea ma faʻailoga, avanoa, lava tagalii o loʻo i ai i le va o tagata taʻitoʻatasi.

Galue malosi

I le fou fou
Faapefea ona aoga le LNA? Ona o saofaga. Filifili e avea ma se sui o le soʻotaga, e tatau ona e faia se sui ulufale (masani i ni nai pasene o le tau fuafuaina o le tau o lau fale i le lumanaʻi). Ona e masani lea i taimi uma (masani masina) faia totogifuapauina totogi (New 25). O nei tupe o le a alu i le totogi mo gaioiga o le LNG, ma i le tulaga o le faamutaina o le auai i le galulue faatasi ae le toe faafoi. Toe foi ia te oe e mafai ona maua na o le goto i le - tupe mai le mea e fausia ai lau nofoaga o le lumanaʻi i le piliki. O i latou o oe o le kopi o le Mesmeza isteza: Pili: O le tulafono, 50% o le tau o se fale mautotogi poʻo le fale, ma le totogiina o totogi i totonu tumu, ia faʻatulaga se fale (fale) i lau meatotino.

O le a le mafuaʻaga e mafai ai ona faʻaaoga le LSname Sevel Full? Muamua o mea uma, i le mauaina ma le fausiaina o fale mo sui usufono (Mataupu 26). Osofaiga i le toe totogiina o tau faamaotiina i faatufugaga. 24. O loʻo i ai le taimi nei i le faʻatinoina o gaioiga e tosina ma faʻaaoga ai tupe a tagatanuu e mauaina ma le le mautinoa o fale; alualu i luma o tagata faʻatau uiga (toe faaleleia, faʻauma) o le mauaina poʻo le fauina o nofoaga e fetaui lelei ma mea e manaʻomia ai i le talosaga o le LNA; anotusi, lipea o fale; totogiina o tautua aoga (aʻo leʻi faʻaliliuina atu le nofoaga o fale e faʻaaoga ai se sui o le soʻotaga); O le tautua ma le totogiina o le lalagaina o nonogatupe ma nonogatupe e tosina; Totogi o lafoga, totogifuapauina ma isi totogi totogi totogi.d.

O le faʻasologa mo le faiga o se sao o loʻo fuafuaina e tusa ai ma le sui filifilia o le galulue faʻatasi i gaioiga o galuega faʻatupeina, e tusa ma le a e saofaga. O nei pepa e faʻamatalaina ai le maualalo ma le maualuga vaitaimi o le talosaga, faʻapea foi ma le laititi o le vaega o le faʻasoaina o le faʻasoaga, pe a maeʻa le sui o le lNA o le fale mautotogi, o le Vaitaimi o le faia o le vaega o totoe o le faʻasoaina o le faʻasoaga, le lapoa ma le tele o peimeni i le sikoa sikoa. Le 'eka o Togo, o aiaiga mo le tosina maia o tupe nono (Mataupu 27), o le tele o le mea e le mafai ona sili atu nai lo le 70% o le fesoʻotaiga saofaga o le au galulue faʻatasi (Fous 47). O lenei tusitusiga o loʻo iai le tele o tapulaʻa mo taimi. O lea, o le taimi pito itiiti i le taimi e tatau ai ona e faia ni foaʻi masani seia mafai ona e agavaʻa mo le faʻatau / fausiaina mo oe i le mea e mafai ai le fale (amata mai le lua tausaga o le fesootaiga). Asroce faia le vaega o totoe o le sea saofaga ono le sili atu nai lo le tasi ma le afa taimi maualuga atu nai lo le taimi muamua.

O iinei o le faigofie ma sili ona ata ata ata. Ua e faʻamoemoe e faʻaputuputu le afa o le tau o le lumanaʻi (i le fale) mo le lua tausaga (e le mafai ona fuafua mo se puʻupuʻu; e tusa ai ma isi). E te totogia se vaega o lenei aofaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, masina faalemasina, pe a fai e te maua le aia tatau e maua ai fale mo le faʻaaogaina. Ona e mauaina lea o le mauaina o le fale mautotogi (po o le galulue faʻatasi e amata ona fausia mo oe). O le taimi nei mo le taimi nei mo le tolu tausaga e te faia ai tupe totoe. Peitai i lenei matagofie o lenei luʻitau, e toʻatolu fagu fagu. Muamua o le tau o fale, lea e lua tausaga e mafai ona faʻaopopo, ma e tatau ona e taui ai le eseʻesega ma isi faʻasoa saofasiga e maua ai mea totino i le faʻaaogaina. E fia le aofaʻi o le a siʻitia ai le aofaʻi? O le fesili e tumau pea. O le vaega vaapiapi lona lua o le taimi lea e tatau ai ona avatu oe e le galulue faʻatasi ma le fale manaʻomia. Masalo o le laina mai tagata lava ia o le LNA, o loʻo saili e faʻatino se mafuaʻaga tutusa. Otode fale o le a tuʻuina atu i le faʻasologa o le faʻamuamua (Mataupu 28). Toluvae- Afai o loʻo e talosaga mo se fale fou, lea o le taimi e amata ai ona fausia e le soʻotaga mo le tele o tausaga, seʻi vagana ua e tuʻuina atu se fale mautotogi i le tele o tausaga ae e te leʻi tuʻu se fale ma le fale.

Mai ia te oe pei o se sui o le galulue faʻatasi e ono manaʻomia le totogiina o isi saofaga (faʻaopopo i le avea ma sui auai ma Mutuale). Ae o lenei tupe e tatau ona faʻaaogaina na o le ufiufi o le atua, afai, e faasafua le Atua, o le a tulaʻi mai le Atua, latou te tulaʻi mai (tusitusiga 2).

O le a le mea e tatau ona faʻatonutonuina i le faʻalauiloaina o le galulue faʻatasi (numera 11):

O le igoa o le felagolagomaʻi ma le nofoaga o lona nofoaga;

O le mea faitino ma sini o le gaioiga o lenei mea faifaipea;

o taualumaga mo le ulufale atu i sui o le lna ma le faamutaina o le auai i ai;

O le faʻasologa mo le faʻamautuina o le faʻafanua, tuʻufaʻatasiga ma tau mo le faia o fefaʻaarati ma isi saofaga;

Tiutetauave o Sui Usufono o le soli tulafono mo le solia o noataga mo le faia o fefaatauaiga ma isi saofaga;

Le taualumaga mo le totogiina o le sui o le pule mo le aoga moni o le sea i le faamutaina o le auai i le felagolagomai i le fealofani;

o aia tatau ma matafaioi a sui o lenei fegalegaleaiga soofaatasi

O aia tatau ma noataga o le felagolagomai ma o latou sui.

o le fausaga ma le talafeagai o le lna tino, le faʻagaioiga mo le latou faia ma faia faʻaiuga i taimi uma;

O faʻamatalaga o faʻavae ma taualumaga mo le faʻaaogaina o le meatotino a le soʻotaga;

Tupe na faia e le LNA;

O le faʻasologa mo le faʻamau e tagata o le galulue faʻatasi e ala i se tele o aitalafu;

le faiga mo le tuʻuina atu o faʻamatalaga e ala i fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasi ma le faʻamatalaga a tagata ma tiute i lona faʻaletonu;

O le taualumaga mo le taofi o le isi ma le sili atu o suʻesuʻega mai fafo o gaioiga tau tupe o le o le galulue faʻatasi;

faʻamatalaga e uiga i lala ma sui o sui o le soʻotaga;

o taualumaga mo le toe faatulagaina ma faamasauina o le felagolagomai;

o le isi tulaga ua saunia mo lenei feterale tulafono.

O le faʻatonutonu o le galulue faʻatasi e ono aofia ai isi aiaiga e feteʻenaʻi ma le tulafono o le pulega o le pulega o le usufono o aiga o loʻo faʻatinoina. O loʻo faʻamaonia mai e le SAUNIGA e le faiga lautele a tagata o loʻo galulue faʻatasi. Suiga i le Komiti Faatino e faia i faaiuga a le Fono Aoao.

Auai i le galulue faatasi

I le fou foliga

O se tamaloa na ulufale i le LNG e iai aia tatau ma tiute. O le mea lea, o sui usufono o le galulue faʻatasi e iai le aia tatau e auai ai i le puleaina o le galulue faʻatasi ma le filifilia o le auʻaunaga, e faʻaogaina ai le auaunaga, e filifili ai le ituaiga o galulue faʻatasi i le galuega. Fausiaina o nofoaga nofomau mo ia (o le mea e tatau ona tausisia manaʻoga o loʻo faʻamatalaina i totonu o le talosaga mo le isi sui o le galulue faʻatasi poʻo le isi itu, e masani ai Pai, ia maua i lalo o le Faʻamutaina o le avea o ia ma sui i le fesoʻotaʻiga a le aoga moni o le vaega o ia .D. (Mataupu 7). E mafai foi ona maua faʻamatalaga i gaioiga a le LNA mai le soʻotaga tino ma auai i le tufatufaina atu o Tupeloaiga na mauaina e le Faʻalapotopotoga.

O se tagata galulue faʻatasi ua naunau ma le faila ma faʻatautaia faʻaiuga na faʻaaogaina e le au galulue faʻatasi, i se taimi vave e faia ai aia tatau ma isi tino (tusitusiga 8). E nafa ai ma ana noataga i le LNA, mo se faataʻitaʻiga, pe a na faatuai mea teu tupe ma isi sao (mataupu 6). O le aofaʻi o le faʻasalaga mo nei soliga o loʻo sosoʻo ai i le faʻatonutonu o le soʻotaga, ae le mafai ona maualuga atu nai lo le 1/300 requanication fua o le faʻatuai o Rusia.

Auai i totonu o le galulue faʻatasi o loʻo faʻamutaina i le mea na tupu o se tauofoga o se mea e alu ese ai mai le LNG, o se sui o se sui o le felagolagomaʻi, o le faʻaliliuina o le isi tagata. Pai, faia o se saofaga saofai i le aofaʻi atoa ma fesiitaiina o fale ma le faʻaaogaina o se galulue faʻatasi, i isi mea, ona o lona gaumativa Ina ua maeʻa ona avea ma sui o le felagolagomaʻi, e tatau i se tagata ma le tagata o lona aiga ona leai se aia tatau, mo le lua masina (mataupu 32). E faʻaalia ai le maofa, e tusa ai ma le tulafono fou, e mafai naʻo le faamasinoga o le Faamasinoga (ma leai se aiaiga o isi fale).

Latou te le aofia mai le felagolagomaʻi mo le le mafai ona mulimulitaʻi i tiute, ua naʻo le faamasinoga (i luga o le faʻavae o le potopotoga lautele po o le laupapa 10). Ae o le taimi a le i ulufale ai i le faaiuga a le faamasinoga e faʻamalosi le tagata ua uma ona mauaina mai le Lna e faʻaaogaina le fale, e iai le aia tatau e avea ai se mau poʻo se mea totino poʻo se mea totino.

LNG e le tatau ona avea ma tautupe o mea tau a Ruriam o Rusia. O le a pulea e le Setete le mulimulitaʻi i faʻavae faʻapitoa ua maeʻa uma ona iloiloina ia iloilo le faʻatupeina o ia tuʻufaʻatasi, faʻapea foi ma le faʻatinoina o le tulafono i luga o le tulafono.

Puleaina

I le fou foliga

E pei foi o soʻo se setete poʻo ni sosaiete, o le LNG e iai tulafono ma le pule a le loia, faʻapea foi ma teugatupe potu (poʻo se mea faapena). O le tatou tulaga la lea, o le tala Aoao a le aufaatoaga o sui usufono ma lana laupapa, o le tuuina atu lea i le faalapotopotoga lona tolu, i le Komisi lona tolu (Thestment Reteurs 33). E le gata i lea, o le lna e tatau ona faafaigaluegaina o se suetusi, lea e faʻaaogaina atoa lona tausaga e fai ma galulue faʻatasi ma lipoti (faatulagaga. 54).

Sui O LE MAMA MA SUʻESUʻEGA, FAʻAFIAFIA ATU O LE MAUA, totogifuapauina e le masani ona mauaina (pe a le saunia mo le faʻatonutonu o le lna poʻo le faʻaiuga o le Fono Tele). Ae e mafai ona toe faʻaleleia o tupe a latou totogi, "faʻatupeinaina i le faʻatinoina o gaioiga" i pulega o galulue faʻatasi. Ile liliu, o le tuʻusaʻo ma o le pule o loʻo faʻafaigaluegaina, faigaluega e faigaluega i le LNA, pei o soʻo se isi faʻalapotopotoga poʻo se kamupani. Ua filifilia sui o le Komiti Faatino i le sauniga lautele a sui o le felatuale, lea, matou te manatua, o lo o faia i tausaga uma. Faauoina i le taimi o le aso tasi o se aso, ina ua uma lenei fonotaga, o malosiaga o le Komiti Faatino ua muta.

Tagata Lautele Fonotaga - Le maualuga o le ofe o le vaega o le felagolagomaʻi (News 34) - ave uma le faaiuga a le au taua i le taua o le lna. O le faʻaiuga i luga o le mataupu na oʻo i luga o le palota e aofia i le tele o palota (o tagata taʻitoʻatasi uma o se leo). Lua Tofiga Lona Lua Vaega Verigo E Taua Tau le Iloa o le Ala Taʻiala o le Lā, faia suiga ma faʻaopopo o tusi o le Faletusi o le Mutuale Aitalafu ma le Faʻatupeina o le Feʻaveaʻiga. , faapea foi ma faia se faaiuga i le toe faʻatulagaina poʻo le faamaapeina o le LNG ma le taimi o le komisi komisi.

O se ituaiga o le fonotaga lautele e ono iai tumau-taimi (mataupu 36). Aesli le numera o sui o loʻo sili atu i le 500 tagata, o le fonotaga aoao e mafai ona faʻatinoina i le ituaiga o faʻatagaina. Ua latou filifilia mai totonu o sui o le afelua, e le o ni vaega o le Komiti Faatino po o tino faatonu o le galulue soofaatasi (Mataupu 41). Tagata o le galulue faatasi (tusa o le 10% o le aofaʻi) ma, ioe, o le Komiti Faʻatino, o le Suʻega Faavasega Aoao (Tala 35). I le auala, e tatau ona faasalaina i le tulaga o le mauaina o tupe leiloa e sili atu i le 25% o le naunautaiga faapolokalame. A uma mea uma, e tatau ona toe totogi e isi saofaga a tagata uma o le felatuaai!

Pule o le Vaega "Iatele galuega o le felapotopotoga faʻatasi i taimi o sauniga lautele a sui o tagata o le galulue faʻatasi" (Thesc 42). O sui o le Komiti Faatino e tatau ona itiiti ma le tolu, o le fea o le Taitaifono. O le tasi lona tolu o le numera o sui o le komiti (faʻataʻitaʻiga, o le tasi o le toʻatolu) o loʻo tuufaatasia a latou gaioiga ma le galuega i le luni i se galuega faigaluega.

O le sao o le komiti galulue o le a iai:

Talia i totonu o le au paia o le felagolagomai ma le faaumaina o le auai i ai;

tautinoga ma o sauniga lautele o sui o le felagolagomai;

Le filifilia poʻo le tofiaina o mataʻupu faʻapitoa o le faʻatinoina, pulea a latou gaioiga, vave faamuloga o latou malosiaga;

Faʻatagaina o le taualumaga mo feoaʻiga nofo lelei e faʻaaoga ai se sui o le LNA;

faamaoniga o le Suetusi ma le faufautua o le felagolagomai ma Tuutuuga o le Konekarate ma i latou;

muamua faʻamaoniga o ituaiga o auai i gaioiga o le faʻapotopotoga, faʻaletausaga lipoti ma lipoti falefaigaluega, suetusi;

faia faaiuga i luga o le faavaeina o lala ma o le tatalaina o ofisa o le fale o lenei LNG;

Le faʻamaoniga o le nonogatupe faʻaiuga ma maliega nonogatupe;

Isi mataupu ua saunia e le tulafono.

O faʻaiuga uma e faia i fonotaga a le Komiti Faatino ma e faʻamauina i le ituaiga o Faʻamatalaga, o loʻo sainia e le Taʻitaʻifono o le Komiti Faʻatonu ma le Failautusi o le fono. Ia e faasausili, sui o le tau feai e ono i le ono masina ona faia lea o le faaiuga a le Komiti Faatino, e solia ai manaoga o tulafono, tusi poo isi pepa lautele o le galulue faatasi.

Sueina o le Komiti o Suetusi (Suetusi) i LNG e fai ma o le fonotaga lautele a sui o le mafutaga faʻamalosiina o le puleaina o mea tau tupe ma le tamaoaiga o le faʻalapotopotoga. E le mafai e suetusi ona tuʻufaʻatasia a latou gaioiga ma galuega i se soʻotaga mo se konekarate faigaluega (mataupu 43).

Faatonu (Tuʻusaʻo) - O le Pule Faʻatonu o le lagolagoina o le vaega o loʻo i ai nei o le fesoʻotaʻiga (New 44). Afai e silia ma le 500 mataitusi i totonu o le faʻalapotopotoga, o le tuʻusaʻo, e tatau ai le tulaga o le pisi. O le galulue faʻatasi e ono teena e faafaigaluegaina ai le uaʻi o loʻo iai nei ma tuʻuina atu nei pule i se isi vaega faʻaletulafono poʻo se tagata e auai. O le a latou faʻatinoina o se faʻalapotopotoga faʻatautaia poʻo se pule. Ole taimi o le tofi o pulega faʻatonutonu o le EDS ua faʻamauina i le faʻasalalau o le felagolagomaʻi ma e le mafai ona sili atu ma le lima tausaga. E faʻatatauina pe a talafeagai, naʻo le faʻavae o le faʻaiuga o le sauniga lautele o tagata auai o le faʻapotopotoga.

O le tulafono faia ni mea sili ona lelei manaʻomia mo galulue faʻatasi (Mataupu 45). O se sui o le Komiti Faatino ma Suʻetusi, o le faatonu poʻo se sui o se tagata kolisi o le LNA e le mafai ona nofoia se tasi o faʻaiuga i le O le faamaapeina o lenei faʻalapotopotoga poʻo le talosaga e faʻaitiitia ai le gaumativa faʻagasologa nai lo le tolu tausaga. E le mafai ona taʻitaʻiina le LNG ma tagata o loʻo iai se faʻamaumauga o soligatulafono mo se solitulafono i le malae o le tamaoaiga.

E tatau i tagata uma ona tu i le ulu o le faʻapotopotoga e tatau ona gaoioi i mea e fiafia ai, ia faʻatino ana aia tatau ma faʻataunuuina tiute "i le lelei o le faʻatuatua ma le tala lelei" (Naturaina Tuai "(Kenese 46). O le au ofisa e nafa (pulega, ma i nisi tulaga soligatulafono) mo mea leaga e mafua mai i le galulue faatasi i la latou gaioiga poo le le mafai. Leai ni tausalaina e mafai ona tatou faʻamaonia ai i latou lava. O le tiute e le aveina na o ni sui o le Galisi tino o le soʻotaga, o loʻo palota faasaga i le faʻaiuga e mafua ai le leaga.

Luga o foliga o meaafale

I le fou fou
Na ia fautua atu Lyubov Hanlock, o le faaupuga-faʻavae faʻavae o gaioiga a le Tusi Tusataʻi ma le latou faʻaaogaina mo le faʻatinoina o ona tagata (tagata e umia sea a tagata. O le eseesega tele i le va o le LGN mai le faʻamasinoga o le ono mafai lea ona faʻatau nofoaga mo tagata e umia sea i lalo o le Auina atu konekarate pe faia foi i le fausiaina, feutagaiga ma isi auaunaga o le galulue faʻatasi.

Ou te manaʻo e faʻatauaina le mea moni i le mea moni e mafai e se tasi o sipela ona tuleia e se sui o le LNG, ae o le relimen o le soʻotaga soʻoga o loʻo tufatufaina. I le talosaga a se tasi o latou, pe a lesitala i le aia tatau ole umiaina o le Fale, ma o se faʻasoa e mafai ona fuafuaina, ma taʻitasi o le a mauaina se tusi faʻamaonia o le aia tatau. E tofu sui uma o le galulue faʻatasi i lona pule faitalia e lafoai le totogi ia te ia, e aofia ai ma se isi sui o le lna. Faalogo e oʻo i le maliu o se sui o le 'au galulue faʻatasi i lalo o le Tulafono poʻo le o le a faia ma ana auʻaunaga aia tatau e faʻatasi ai ma sui o le LNA.

Malo le pulea ma mautinoa

O le polokalame o le mauaina o le mauaina o fale e ala i le LNG foliga manaia tele. Ae le mafai ona avea nei au tau fefaʻatauaʻi ma isi au tautupe o le a avea ma isi tupe i le fou o Rusia? Leai, e le tatau. YL LISIT E tuʻuina i le faʻamautinoaina o le faʻamautinoaina le tumau pea o le saogalemu tupe a le LI ma le faʻatonutonuina oa latou gaioiga.

O le comliataina o le Tupe Tumau o le Conpessitraction o loʻo faʻaalia e le sili ona malosi manaʻoga (Art.47). Muamua, o le lapoʻa o le vaega o le fesoʻotaiga o le Mutuantan Assistation, ina ua maeʻa le sui o le LNA o loʻo aliali mai le aia tatau e faʻatau ai pe o le fale e aunoa ma le 30% o le aofaʻi o le atoa fuafuaina Fanau saofaga. (E manino lava o se tagata na faia se tupe i se vaega o le ogaoga o le tupe ma o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le a le fiafia i le mea e vave ona faʻailoa ai le tiute. Lava tupe lava e pei lava ona ia faia o ia. (O lea, i le tulaga o le 30% faʻaputuga faʻaopoopoga, o le isi 40% o le tau o fale o le a le lava.) Ma le leai o se tupe o se vaega o le felagolagomaʻi, o le a le vaega o le fale Faasoa, a, O lea mea, sa tatau ona aofia ai ma nono tupe, ae ua uma ona i lalo o se paleni faletupe pasene. Ma e sili atu le aoga e faʻaputu ai le 50% o le tau o fale. Ona faaopoopo ai lea o le galulue faatasi le lona lua, pe a fai o lo o saunia e le tusi. Tolu, o le taimi faʻaititia o le faia o se sui usufono o le Ling Limage, ina ua ia i ai lona manaʻo ina ia mauaina mai se fesoʻotaʻiga, atonu e le o le lua tausaga. Asroce faia le vaega o totoe o le fesoasoani fesoasoani e le tatau ona sili atu i le vaitaimi o le faia o le muamua vaega o sili atu nai lo le tasi ma le afa taimi. (O lea, afai e te tago i le afa muamua o le fitafita, fai mai, mo le tolu tausaga, o le ae totogi le lua tausaga.) Lona fa o le itu e mafai ona faaaogaina. Teu i le mauaina o aia tatau e fale i totonu ma tuusaʻo i ona fausiaina e sili atu i le 20% o le tau o le meatotino a le LNA. E tatau ona ia faʻatagaina le tupe au i le faʻatau o fale i le tulaga lua o le maketi, e ono lamatia ai le laititi o le a le mafai ona maeʻa le fale?

O tapulaʻa o loʻo faʻaalia i tulafono No. 215 faʻafesoʻotaʻi i le galulue faʻatasi o feuiaiga (Mataupu 48). Mo se faataitaiga, e le agavaa le LNA e tuuina atu nonogatupe e tuuina atu i nofoaga e taofi, e fai ai fale sao, e fai mo le tupe maua a nisi nofoaga. O faʻailoga, na mauaina pe na faia e se soʻotaga, e mafai ona faʻaliliuina atu i se tupe teu (ae naʻo le tuʻuina atu o manaʻoga e toe faʻafoʻi ai se nonogatupe.

O tulafono faʻapitoa tulafono o loʻo feagai e iloilo le faʻatupeina o gaioiga o le LNA, o ana auala faʻapitoa ma le lautele ua faʻatuina e le malo o le Federan Federation (TEADE). O faʻataʻitaʻiga nei o loʻo i ai nei o loʻo iai nei tiute tuʻufaʻatasi o le saogalemu ma le saogalemu o le fesoʻotaʻiga, o loʻo iai nei le paleni o gaioiga o le LNA, Felagolagomaʻi, o le avega aitalafu a le LNA, o le aitalafu a tagata o le soʻo, faʻapea foi ma le isi, lea e faavaeina e tulafono ma tulafono faatonutonu o le Malo o Apu. O le feterale faʻamalosia vaega o le a mulimuli ai i le tausisia o galuega ia e puleaina ma le vaʻaia i totonu o maketi o tupe, ma lona tino faʻanatura. Lenei e faasino i le feterale aitalafu aitalafu auaunaga (FSFR). O le auala faʻatonutonu e aoga: Afai o le le soʻofaʻatasi e le o tausisia se tasi o le fitu tulaga faʻapitoa tulaga faatonuina, e le tatau ona faʻataunuʻuina gaioiga e tosina mai ai sui fou.

Matou te faʻamoemoe o le tele o le tele o le a faʻaalia i Rusia vave. O isi auala o le a latou tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia o tulafono a le aulotu - faʻalapotopotoga ofisa e tutusa lava i le laʻau o le galulue faʻatasi. O nei faʻalapotopotoga o le a atiaʻe ma faʻavaeina tulafono ma tulaga faʻapitoa e mautinoa le tausisia o mea lelei o le LNA ma le faʻatinoina o tupe e faatosina ai le tulafono. Uma - o le tulaga o le lata i le lumanaʻi.

O le faatonu o le a faʻafetai i le lywyer lyubui terikv mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili