Saga e uiga i le fausiaina

Anonim

Tomaifale o le fausiaina o se tamai fale ma taugofie o le 79 m2. O le faavae mo le fale o le fausiaina o le "taavale".

Saga e uiga i le fausiaina 13678_1

Saga e uiga i le fausiaina
Fausiaina "Wagon" - O le tele o le 35m ua mamanuina mo felauaiga i luga o felauaiga mamao. Faʻapipiʻi i luga o se tamai vaega o le faʻaʻaita ma se crane
Saga e uiga i le fausiaina
Pa puipui "Vagago" o lo o faʻapipiʻi i fafo atu o le laupapa-cpepboard. Ua poloka le fale ma le faaopoopo i le tautau
Saga e uiga i le fausiaina
O le fausaga o le fale mai le veranda e faia i Lattice Woodles Collation ma Glazing i le sitaili o Rusia Clodics
Saga e uiga i le fausiaina
O le veranda o le itu malulu o le fausiaina, lea e le fulafufia ai le fola. Faapipiʻi ma le faʻaeteete le 'au o le vaega o le totonuga o le fale o le fale.
Saga e uiga i le fausiaina
O le isi o le potu mafanafana, latalata i le sauna. Faaaogaina ma pei o se potumoe mo malo, ma o se nofoaga o taimi aoina
Saga e uiga i le fausiaina
O le potu malolo o le fale e faʻamafanafanaina ai e le malosi-sili ona lelei o ogaumu-afi ma le ea mafanafana ulufale atu i le SPA Canal mai le Sauna
Saga e uiga i le fausiaina
Kapeneta meaafale i totonu o le umukuka ua faia i le tele o fafie ma lima o le 'au. Extherhable fausia-i le eletise eletise kuka ma umukuka sink
Saga e uiga i le fausiaina
O le faʻasologa o le tuʻuga o meafale ma le taʻele laulau e aunoa ma vae e mafai ai ona e faia se nofoaga mo meaʻai faʻatasi
Saga e uiga i le fausiaina
O le potu malolo ma le umukuka e fesoʻotaʻi ai se tamai auala lea e sau ai le faitotoa o le faleuila
Saga e uiga i le fausiaina
O se tamai chunnel i le muamua ortides o loʻo i ai meafaigaluega o le nofoaga o le pamu, o se eletise eletise ma se mini-system mo le faʻamamaina vai
Saga e uiga i le fausiaina
O lala sooupu o le muamua "taavaletoso" ua faʻatulaga se potumoe. O le tauagafau o le tulaga o loʻo taui ai i le lelei o le pito i totonu o Windows, puipui ma le taualuga
Saga e uiga i le fausiaina
O le teuteuina o le tau o le talepeina o le faletaele meafaigaluega
Saga e uiga i le fausiaina
O le potuina o le fale i le taumafanafana e ta le matafaioi a se teltracer. O se nofoaga lelei lea mo le ofaga o le inu i se tamai kamupani.
Saga e uiga i le fausiaina
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Saga e uiga i le fausiaina
Fuafuaga pe a uma ona toe faʻatulagaina

Fale e fausia i auala eseese. Faʻasaʻo vaitau, o isi lemu, e oʻo i le agavaʻa o tagata e ona. O la matou tala e uiga i le fausiaina o se tamaʻi ma taugofie tele lana tane.

I tulaga faaletonu

Saga e uiga i le fausiaina
Fale Alter Ego pule. O le tusiata ma le mamanuina o le fale o tusitala e faʻaalia ai le aano o le olaga o le olaga o le 90s. O le senituri mulimuli na matua lauiloa lava mo le pa'ū o mea uma, e aofia ai fale. Faʻatau mai le faʻaaogaina o oloa ma faʻaaoga e pei o se HASBERR na manatu o le le aoga le laki. O le tusiata ma le toe faaleleia o meafale na laki ai, ua ia faatauina se pepa ua mafanafana o le "taʻavale" ma tuʻuina atu i lona atunuʻu.

O manatu faʻagaoioiga, e aliali mai i le faʻaumaina o meaʻai i taimi o meaʻai, ae o le gasologa o mea totino o le atinae. Naʻo le taualuga i luga aʻe o lona ulu na aliali mai, o le sini o le: Fausia se faʻavae o se fale ma mea e mafai ona e nofo i le taumafanafana, ma le taumalulu. Na manatu le fofo fuafuaina o loʻo aliali mai ai i tafatafa o le potumoe, potu malolo, potu malolo, kamukuka-taʻele potu, taele lavelave ma le taumafanafana. O le manatu autu o le tusiata o le ausiaina o le sili atu le mafanafana. CODEKY faʻapipiʻi ... toetoe lava o galuega uma o loʻo faia o le pule ma tagata o lona aiga. O le mafuaʻaga lena na mafai ai ona sefe le tupe.

Na faapefea

Saga e uiga i le fausiaina
O laufanua paka paka o le fua o lea o tausaga e tele o taumafaiga talimalo ma lona aiga-iloa sui usufono, sa amata ona fausia e le ekalesia le pule. Na filifili e faia "i le totoina" ina ia o lena mulimuli ane faʻapipiʻi i le fale uma le mafaufau: O se potu malolo, o le sana ma le faapaologa. O le eleele i luga o le upega tafailagi na mago, oneone, o lea la o le pule o mea e fiafia i ai se tusitusiga o tamai fusi o tamai ofi mai i poloka sima 50602408m. Sa tuu i latou i luga o se oneone oneone ma le mafiafia o 30cm. Faʻavae i le fesoasoani a se craine ma tuʻu le "taʻavale".

Tautino e fausia se fale o se atunuu, sa tumau pea le faamaoni i lana galuega. O le avea ma se tagata tausi tagata moni na feiloaʻi, na ia taulimaina lelei laupapa laupapa taʻitasi. O le taimi muamua i le faletalimalo e tatau ona ola, ma galulue, ma teu le mea faigaluega. E leʻi leva ae iai se faʻaopoopoga o ia. O nei ma fale na faʻaopoopo ma le tino faapolofesa seia oʻo mai o le aofaʻiga o le fale o le 79m2. O le fausiaina fou o le fausaga e ufitia i le tautau i luga o le taualuga, i luga o le taualuga na faʻaaogaina mai le galu o le ondulin (Farani).

O pupuni ma le faitotoʻa i le Motovka Saʻo sui, tuʻua la latou tele mo tutusa. Sefeina le oloa masani ma le manava o le striving system. O le moni, o le ea ua aveina ese mai le taualuga o le fausiaina fou, ae i le avanoa i le fale. O le vaega o le Art o loʻo iai le faʻamalama-le toe o le faʻamalama ma tauaso, ea e ala i ai ma sau i fafo.

Saga e uiga i le fausiaina
Lua Pa puipui o le "taavale" faia le faʻafoliga o le lumanaʻi fale, ae o isi luati i totonu o vaega o le "taavaletoso ma le itulagi ua avea tutoʻatasi. Tifaga o loʻo i luga o poloka papaʻe o le faʻavae. I le itu ei o itu i luga o le faavae faavae tutusa, o le fola uila mai le pa o 1515cm ua folasia tasi lava le itu; O le isi itu o nei utupoto e taoto i poloka o le pito i fafo o le faavae o le Faavae. O le tulaga lautele o le faʻavae o le au utupoto na fesoʻotaʻi ma ni pa o le tutusa vaega ma se laina e tasi mo i latou o lipine o hydroclacola. Sa leaga le kasa, i le fau o tama, sa i le fausiaina o le taualuga, i le fausiaina o le taualuga, ma tu ma le taualuga puipui.

O le tagata mamanu ma galue i le tagata e toatasi, na faʻaopopo le Sageri i le fale autu (fau fale fausiaina) o loʻo faʻasolosolo ai le fogaʻele. O fola i le "taʻavale" ma o se faʻaopopoga e maua mai i le aotelega tulaga. I luga o le Veranda, na tuua le fola, i le mafanafana o le tino (i le muamua bocker, o sana, o le potu malolo) ua le mautonu. O le foloa o le pule o le fale e leʻi toe faia, i le nofoaga fou na faia mea nei. I luga o le faavae o le sasa ua faataatitia i faaopoopoga o 0.8m; O le utupoto (mai le pito i lalo pito) cranial pa. I luga o latou na i ai se ata tusia mai le le faatuai laupapa, ma na o le tuu o le paketi ma le vaega o Wairal Waul rub (Rusia). Oti potu potu palu pamu e faʻapipiʻi i luga o puipui puipui i luga o le lags (20mm mafiafia). I le umukuka, i le faletaele, taele ma luga o le pole, o le foloa sa solo ma se faaputuga - o le plywood o le hydrooteliz, o le corkis grid ua tuu mai o le courazitino sima. Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le "unice ma le" faʻavaeina, ua faʻapipiʻi se nonoa.

O puipui o le taulaga sa potopoto ai ae tusa ai ma le faatalanoaga. O le faʻavaʻa o pa laupapa (1510cm) na tipiina i fafo ma se mitiafu na mulimulitaʻi i le paʻepaʻe), ma le i totonu o le puipui i luga o le puipui i luga o le pa. I le finafinau ma le minerale wool urusa tautua iinei. O loʻo tapunia i itu uma e lua e ala i le pendamini ae o le faʻatumauina o le lima-manatu mita ventipelation gaced i le va o le pito i fafo.

Tusi faatonu. O le fusia o le tuʻufaʻatasia o se atoatoa-maualalo-maualalo, ae le o le filifiliga sili ona faia ole faʻaolataga mai le susu. E moni lava, e iai lava mea e faʻaputuputu ai ulugaliʻi i le va o vaega o le pendamin ma le faʻamaualalo. O lenei la o loʻo iai ni mea faʻaonapo nei i le maketi e mafai ona faʻatinoina le lua galuega i le taimi e tasi: puipuia i fafo atu o le susu ae aua le puipuia le galuega i le vai o le vai. O le mea lea, e mafai ona latou valo lea i le varsor-e mafai ona susu (mo se faʻataʻitaʻiga, "Taiorer", "Izsosan", "Yutatold", "Yutade").

Pupuni i potu nofomau i nofoaga malolo, ma laupapa laupapa, faia e tusa ma le tekonolosi tekonolosi. Mo Veranda ma eyker, faʻavasegaina laupapa ma masani ai noataga faʻapitoa faia.

A o le taualuga o le tuufaatasiga, o le tagata fausiaina na tuua i le faaupuga a le aiga i le aiga muamua. I totonu o le umukuka, i le sauna ma le faletaele, o se papupuni ua faia ai le taualuga. Mo lana gaosi oloa, sa faʻatigitia ai lea fale gaosi i le ave o fusi o fusi ma faʻatiga mai ia i latou poʻo le ufiufi i arnines boards. O le avanoa i le va o le ogalaau ma le taualuga o le taualuga, o fulufulu fulufulu, o le pito i lalo ma luga o le tapunia i le pendamine. I lalo o taualuga o le Wavy Bitsumemen laupepa, oso i totonu o le pusa, o le pule na tuua le ventived space. Na faataatia e Eaves le Komiti Faatino - Looking i luga o vai-faaulufale tino i luga o le itu. Talu ai ona le manaʻomia e le vaitafe ma le fola o le veranda, ma tautau ai vaomatua, ma avatu ia i latou le ituaiga o loʻo taua-lelei o le fale. O le faia o lenei mea, auiliili auiliiliga o le afi o le afi e tatau ona liligiina ma punitia i le vanimonimo. O ave faapaʻau na aoina i luga o le lalolagi na faʻapipiʻiina i le nofoaga i le maeʻa o pepa. Na faʻatagaina o latou tamaʻi maile e fai e aunoa ma le siʻitia o masini.

O gaioiga mulimuli ane o la ma mea na a o tatou matua sa faʻataugata i le Mauga o fesoʻotaʻiga ma faamaea le fale i fafo ma totonu. I le amataga, lea o le susu o le kanesa. E ala i le faʻatauina o le Soun-Iron Smuc (Farani), na faʻapipiʻiina i le malosi o le ogaumu - ufifatafata-blowcplac o lona lava mamanu. Lenei ogaumu, fausia i totonu o le totonu o vaega, mulivae i le tasi potu e lua o nonofo ma potumoe. Mo sili le toe maua mai o le vevela, sa tuu e Sagey le ogaumu ma le masoga ma le ea o le ea. O le ea pasi i luga o latou, faʻamafanafana mai piliki vevela. Mai le itu o le ogaumu, o se afi mumu e iloa ai, ufiufi i le faitotoa itu ma le vevela-puipuia tioata. O le porotal o le magalafu o le a faia ava malosi. O ia e pei lava o se maʻa, ae e fausia i fafie ma savbas, ona valiina lea.

E moni, aʻo faʻaalia le poto masani, tasi le fala mo le mafanafana i le fale i le tau malulu e le lava. O lea la, o o matou tusiata na taufaitau i togafiti. Na ia filifili e faʻaaoga le mafanafana o se tamai nauta o loʻo iai i totonu o le fale. E masani lava, o le vevela O Sauni na vevela i le Harvia Mem Seleve (Finland), a uma ona tuua e tagata, alu i le pu mo le auala. Ae o le Sagey na lafoina se matutu vai vevela e ala i le Brepass Channel taumatau i le potu malolo. Faamalosia e le malosi, ma le fesoasoani a se fun faʻapipiʻi i le puipui o le "taʻavale" ua tapunia mai le pito i luga o le samini o le 15 cm, o loʻo afifi i le tino o le moa, faaalia i le potu malolo mai le fola. O lenei ua avea ma lava ma o lena i le 15-tikeri malulu i totonu o potu sa mafanafana ma mafanafana. PLUS, o le eletise "vevela fana" ma le mana o le 3.5 kw o loʻo faʻaaogaina i le faʻamalosia e faʻamafanafana ai fale i le taumalulu. O se mea teu, e moni, e aoga, ae ua mafua ai le tele o le efuefu. O le mea lea, o tagata e ona e taumafai e faʻaaoga le tele e mafai ai - naʻo le malulu tele.

O le vai i totonu o le tagata e ana le tagata na faʻaalu mai se vaieli i le lotoā-papaʻu, e fa mama. Mai iina e ave ai lona pamu faipu. Ole vai e sapalai i nofoa e tolu (i le umukuka, i le faleuila ma sauna), faʻapea foʻi ma le fagu tane ma le eletise. O mea uma o loʻo tuʻuina atu i se tamai chulana i tafatafa o le sana ma taʻele. Vai mai le vaie e faʻaaogaina naʻo le tele o faʻapitoa. Ole inu vai e tatau ona 'aumaia, aua e leai ni tieata vaevae i totonu o le fale. Swer Spons pa'ū i totonu o se paipa i le tane o septic tane, aveese mai le vai o le 20m manatu.

O le punching o le eletise eletise o loʻo faʻaaogaina uaea uaea i uʻamea paipa o loʻo afifi i totonu o puipui ma totonu totonu. Uaea ma se koluse vaega 2,5mm2 o loʻo taofia ai le uta o na malosi - o le vaivaiga, e pei o se microwave, poʻo le pule o le taimi o le fale . O le faʻagaioiga saogalemu o le eletise eletise o loʻo tuʻuina atu e le puipuiga o masini, o le UZO ma le eleele o loʻo i totonu o le eleele, e fesoʻotaʻi le ua puipuia i le pa.

O le faʻaumaina i totonu ma le mamanu o nofoaga, o le le fiafia o le kanesa. O se vaega o le tulaga (taugofie Sofas, nofoa ma nofoa o Rusia gaosiga) mauaina i faleoloa oloa. Avea o se meafale Destie Dortr, tele ma ou lima, pei o umukuka uma. Pupuni suofo ma le afafine. O le iʻuga o le fale na avea ma teine ​​aulelei ma aulelei, e ui i tamaʻi vaega ma le leai o ni mea taugata.

Wamistic natura

Na toe faia foi le fau o le fale, na amata loa ona mataituina e le au taavale le laufanua. O le tau o le taumafanafana e iai se foliga foliga e aunoa ma ni lifi ma luma. Mo le fausiaina o sea teritori, na o se sailiiliga, ae o tulaga o laufanua mamanu e leai se mea ae leai se vaalele foliga. O le tusiata tusia e teuteu lona ulu aulelei, pe faapefea ona suia. Ia maua mai le mapuʻeʻesega, o le faʻaputuputu alpine toso na fausia mai se malamalama malamalama. O loʻo tusia i tua o Tui ma laau taua, ma na tolopoina se togalaʻau fugalaʻau. Ua filifilia ina ia tatalaina lea o laʻau, mai le tele o Novema. O isi nofoaga o loʻo i ai ma le manuia vaega o le lanu piniki, ma luga o le piki o laʻau ma laʻau. Mamao mai le fale "natia" o moega o loʻo tupu ai le strawber. E leai se totogi o le avanoa i lalo o le vao, lea pe a uma le tolu tausaga o le masani ai o le masani ai o le a pei o le tapolo. I le talimalo o le fale ma le Tatalanoaga Faʻapitoa, o le fale sa tutusa ma le faapaologa i le tulimanu o le masani a Peretania togalaau.

O le faʻalauteleina o le faʻatulagaina o le tau o galuega ma mea i luga o le fale o le fale tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Iunite. suia Aofai o Tau, $ Tau, $
Galuega Faavae
Ave ni axes, gaioiga, atinae ma le malologa M3. 2.8. sefulu ma le valu lima sefulu
Masini faavae mo oneone faavae m2. sefulu mal le fa 2. 28.
Masini o faʻavae o tipolo mai poloka sima M3. 7,2 40. 288.
Feololo m2. 12 3. 36.
Atoa 402.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka faavae PC. 10 32. 320.
O le oneone oneone (ma le tiliva) M3. sefulu mal le fa sefulu mal le fa 76.
Bitminis Polymer Mastics, Hydrohotellotosol m2. 12 3. 36.
Atoa 552.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Tuʻuina atu ma faʻapipiʻi o le Caibins PC. tasi 160. 160.
Faʻavaʻa o le Faʻavaʻa o Tapunia Faʻapipiʻi Pa puipui, o se masini o faʻavaʻa vaega ma se faʻailoga, komiti seti - - 2400.
Faapipiiina o le rafter mamanu m2. 110. valu 880.
Tuʻufaʻatasiga o puipui, ofutino ma le sili atu le faʻafefeteina m2. 240. 2. 480.
Masini o le vapsozoing m2. 110. tasi 110.
Pepa o le pamu mai le bitsumen pepa m2. 110. iva 990.
Faatumuina o Windows Windows ma poloka poloka m2. sefulu ma le valu 35. 630.
Atoa 5650.
Apalai mea i luga o le vaega
Ato ato M3. iva 120. 1080.
Faamalama ma poloka poloka seti - - 1900.
Beamminicas Desictorect pepa "Ondulin" m2. 110. 6.3 693.
Minerale o aʻa faʻataita rusa m2. 240. 2.6 624.
Pendamine m2. 300. 0,3. 90.
Atoa 4387.
Aofai o le galuega 6050.
Aofaiga o mea 4940.
Atoa 10990.

Faitau atili