Taotoga

Anonim

Vaʻaiga lautele o le Air Cautner Market: Ituaiga o masini, faʻamama le faʻamama. Kamupani na faʻatautaia e le siosiomaga tomai faʻapitoa o meaola o le ea.

Taotoga 13681_1

Faafoe le ea mama

Faafoe le ea mama
"Filemu"

O le tele o le Air PurutafIer o loʻo avanoa i le Desktop ma fafo atu lomiga. E faʻafaigofie le latou faʻapipiʻiina i le fale mautotogi.

Faafoe le ea mama
Palota o le ea o le ea ma le Plasmacluster Fu-21s tekinolosi (masei)
Faafoe le ea mama
Bork.
Faafoe le ea mama
Maai.

Matamataina o le a fesoasoani o le a fesoasoani e lafo ai se metotia i soʻo se totonu.

Faafoe le ea mama
Vinik.

Air Iosizers ma le lamepa-po

Faafoe le ea mama
I le faataitaiga Greennara20 (Chung Ping) O loʻo iai se uamea uamea le ipu i luga o le pefu ua teuina. O lenei ipu e manaʻomia ona ua manino le mama - Aveese ma fufulu i lalo o le vaalele o le tamoʻe vai.
Faafoe le ea mama
Electrolux

Faʻaaogaina le faʻaaliga, e mafai ona maua faʻamatalaga e uiga i le ea ea, leo tulaga, mea faigaluega

Faafoe le ea mama
O le Oxy 3 le leoa o le faʻafanua tuʻufaʻatasia se vaega maualuga (e oʻo i le 380m3 / h) ma le tamaoaiga - i le maualalo malosi o le pron. O le masini e faʻaoʻo atu i se mea e sili ona faʻamamaina ai le faʻamamaina o electrostatic faamama
Faafoe le ea mama
Ecoquest International

O le ea fou e alu ai Ozonor Cleaner ua fuafuaina e galue i le potu i le 30m2

Faafoe le ea mama
I le Baiyare Air Parfifing, Hepa masini e lua o loʻo faʻaaogaina atoa ma le koale
Faafoe le ea mama
"New Air"
Faafoe le ea mama
"Filemu"

Tele o le tele o mea e sili ona sao i se faigofie palasitika fale.

Faafoe le ea mama
Bionire.

O le tau talafeagai o le ea e mafai ona suia le faʻaaogaina o le '' auala o loʻo aofia ai i le Bap1500 faʻataʻitaʻiga

Faafoe le ea mama
Faʻaaogaina o le hepa faʻamamaina i le bap412 ionizer chatianer (Bionire), e pei o pollen, tapaa o le phyn ma isi fasimea ua aveese
Faafoe le ea mama
Lw-44 ea headdifer mama mai venta
Faafoe le ea mama
Ae

O le tikeri o faamama e mafai ona fuafuaina e mafai ona fuafuaina e ala i le aveeseina o le masini ufiufi masini

Faafoe le ea mama
O lenei foliga mai i le tulaga faʻapitoa ma atoa sauni mo le faʻagaioiga o le ea o le tau o le tau mai le afe (Meleisia)
Faafoe le ea mama
Ea-o-swiss

Huamdififier Cleaner AOS1355

Faafoe le ea mama
I le faʻaopopo atu i le faʻailoga o le prespaverter oona, cours faʻamamaina faamamaina, coaal ma le le faʻamama, o se vailaʻau o loʻo aofia ai i totonu o le strep.
Faafoe le ea mama
NPP "DESS"
Faafoe le ea mama
"Quarta-rad"

O le fale o le sigr-1208 Gamma Ramperacilirator faʻailoga o loʻo faia i le ituaiga o vaʻavaʻaia

O le ea i taulaga tetele e mamao ese mai le natura o le mama ma fou. O mea masani a le 'aufana o lona faʻamaliega e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i taimi uma ma le mafiafia o le pamu, ulaula o paipa, efuefu ma isi tagata leaga. Paradoxically, ae o le ea i totonu o le ea i nisi taimi e sili atu ona tupu toetoe a sili ona afaina ai.

O se tulafono, i le gasologa o le fausiaina poʻo le toe faʻaleleia o fale, o le taulaiga o le puipuiga mai le malulu ma le auala faʻapopoleina: o loʻo faʻapipiʻiina faamalama ma mea i totonu o mea fou. O nei mea uma, faʻatasi ai ma le aotelega o tulaga le lelei siosiomaga, e mafua ai le mea moni o le ea i fale mautotogi o aso nei mo le soifua maloloina o tagata. Alergies, faʻaititia i le le lelei (ma, o le iʻuga faʻateleina i le tele o faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi), e mamao ese mai se lisi atoa o "faʻafitauli", ia e lamatia e tagatanuu.

O le mafuaʻaga lea talu ai i tausaga talu ai nei, o le ea le faʻamamaina i totonu o le taulaga o se galuega faʻafaigofie. O le sili ona aoga le aoga, o tagata atamamai e mafaufau i le faʻapipiʻiina i le nofoaga o le sapalai o le sapalai ma le sili atu o le mamafa o le ea o le ea (tautala e uiga i le tusitusiga

"I le sailiga o le ea mama"). Alas, ma isi foʻi avanoa uma o mea na, o lona aofaʻi o loʻo iai le faʻatapulaʻaina o le tau ($ 3000 ma sili atu). E tatau ona iloa e se taugofie fofo le mauaina o se vaega faapitoa o le ea. E mafai ona faʻaleleia atili le lelei o le ea i isi auala. Mai le mea tonu lava la o le a tatou talanoa i ai i lenei tusitusiga.

O tatou fili le vaaia

Tele taimi e masani ai, o le pefu e avea ma mafuaʻaga o faʻasea e uiga i le ea fua. O lenei "fluffy fanaina" mafai ona tautua i le tele o faigata. Muamua, o le aupito sili onamea pefu o le pefley allegen. Lua, o le pefu o le ea i nisi taimi e avea ai le mafuaʻaga o le genronic bronchitis, prehysema o māmā ma isi faʻamaʻi ogaoga o le manava okeni. Maʻea mea faigaluega a le aiga ua tigaina ma, mo se faʻataʻitaʻiga, aua neʻi osofaʻia mea o loʻo i totonu o vailaʻau tuʻufaʻatasi. O se taua (ma mo nisi tagata e nofo ai se faʻailoga) e masani ona avea ma se mea faʻapitoa: O le kapeta "kapeta, faʻaputuputu meataʻalo, fai se fale mautotogi. E le o se mea e teʻi ai o le toʻatele oi latou e saili e faʻateʻaina le pefu. Mo lenei faʻamoemoe, o suauʻu ea e le o faʻagaioia i faiga faifai pea ma le faʻaaogaina o moli, ma le fesoasoani a o loʻo faʻatino i fafo. E taliaina le puipuiga puipuia o le faʻaititia o le "gaosiga" o le pefu. O le a talanoaina i lalo.

E mafai ona faʻavasegaina o le efuefu o le fale e ala i le lapoʻa o ona fasimea poʻo le amataga. O le le lavalava mata e iloga e le vaega i le tele mai pe tusa o le 0.1mm, ae o le "vaega vaaia o le aisa", ma le tele o le mea leaga. E tele mea leaga e afaina ai le laititi o vaega laiti. Muamua, latou, e ese mai i le tele o mea tetele, o loʻo sili atu le tau lemu i lalo ole ea i lalo ole gaioiga o le kalave. O failauga e itiiti ifo nai lo le 1mkm e mafai ona opeopea i totonu o le potu e toetoe a le faʻatapulaʻaina taimi, aʻo le vaega o le 30-100 mkm "o loʻo paʻu i totonu o le ea. A leai, o le taimi teu tupe e mafai ona faʻateleina faʻateleina). O le paʻu lona lua, e le mafai ona sili ona leaga na puʻeina e le tau o masini, o loʻo tuʻuina atu ma le tele o le ea ea ma le gaogao moli. Mulimuli ane, lona tolu, Bracroscopic Dust e faigofie ona faʻafesoʻotaʻiina le puipuiga masani o le tatou faigamalo - o le auvaa epithetheheumam i Bronini. O lenei mea epithelium tolopoina vaega ma le lautele o le tele o micrometers, ae "salu" aʻo leʻi mafai ona faʻavasegaina le "laiti".

A o le tupuaga, e mautinoa lava e tafe ifo i totonu o matou fale mai le auala. Ae o le tele o le pefu na fananau i totonu o le fale mautotogi. O ona "tagata faʻatau" e te faia se ie maulalo (lavalava, moega ie, kapeta), faʻapipiʻi ie, ogaumu, tupuaga. E taua tele le aʻoaʻoina o le mafuaʻaga o le ea filogia o meaola mo tagata e faʻaleagaina, talu ai lona faʻateʻaina o nisi taimi e oʻo ai i se auala faʻatoa e faʻamalosia ai le vaifomea.

Kasa!

Faʻatasi ai ma le pefu, o le matou taulaga o le a oʻo lava i le oona o loʻo i ai i le tele o fesoʻotaʻiga o loʻo faʻatumuina i le ea. Tolu vaega o ia mea e mafai ona valaauina:

Kesi e iloga mai le fausiaina ma mea ua maeʻa. Atonu o le phnol, momnol, o le hammaldehyc hydrocarbons ma le tele o isi mea leaga. O nisi mea fau fale ona o le leaga o lenei ituaiga na faasolosolo malie mai i le faʻaaogaina (tatou fai mai, taʻitaʻi bilil). O le puna o le leaga o "tofo" e le gata o se teuteuga o se fale mautotogi, ae o mea e fai mai ai, aemaise lava faia e le briecraft ma e le i ai se tusi faamaonia o le lelei. O na meafale faia e ala i fale faitaaga poo fafo vaalele mai mea, e sili la e le maua;

"O meaʻai o loʻo teuina ai le" otaota o meaʻai, umukuka, kesi poʻo isi oloa ma isi mea vaʻaia. Carbon Monoxide e sili ona lamatia (Carbon Monoxide), e masani ona ogaumu e masani ona maua ona o faalavelaveina faalavelave. O aofaʻiga o lenei kesi e mafua ai le tiga o le tiga o le ulu, pala, le saʻo o le manuia. Faatasi ai ma ogalaau ma fale afi, carbon monoxide proptive o vaalele tele ma tapaa asu;

Na tatala saʻo e le kasa faʻafuaseʻi le kasa, i le lalolagi o le eleele (faʻapea foi i le vai mai lalo ole eleele). Radon-intert leitio leitio. E sili atu le mamafa nai lo le ea ma mafai ona faʻaputuputu i potu tapunia. E masani lava ona masani ona aafia i le mativa i nofoaga matitiva, i luga o fola muamua o fale. O le Radon o se karcinogen ma mafai ona mafua ai faʻamaʻi pipisi.

O le isi "tulaga lamatia" mo tagata o loʻo nonofo i fale mautotogi e mafai ai ona avea ma ni nai lo-le paleni ma le le lava le mafaufau i le ea o le le lelei o tagata Tagata Hesdgegod, e tusa ai ma tulaga, o le numera o le ea i le ea e tatau ona i lalo ifo o le 600 i le 1 cm3 (mo le natura o le aero3, ma i totonu o le jom3 100 i le 1 cm3). E mafua ai le lelei o le le paleni o le} i le le atoatoa - vaivai, faʻaititia le faʻatinoina, faavaivaia ai le le mafai ona puipuia.

Ionizer: Plus pe minus?

I totonu o saienitisi e leai se manatu le mautonu e faatatau i aoga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le ea. O nei masini i le faʻagasologa o faʻagaioiga e faʻaesea mai e Ozone, lea, o le malosi malosi o le faʻamaʻi, e mafai ona afaina ai le ato armonary. O le mea lea, faʻagaioiga o tamaiti aʻoga ma (aemaise) le faʻaeteete a le ea, matua mulimuli i faʻatonuga. E leai se taumafaiga e le mafai ona faʻatagaina e mautinoa o loʻo galue le metotia i luga o le vaitaimi faʻapitoa (tasi pe lua itula). E le o le fautuaina foi le faʻaaogaina o Iosia i nofoaga faʻapipiʻi i totonu, aua o le pefu ua tuuaia, e aofia ai ma laʻau faʻaletama. E sili le aofia ai o le Ionazers i le taimi lava e faʻamamaina ai le ea mai le pefu faʻaaoga faamama.

O loo matou sailia ni tagata nofosala

O lea, e iʻu ai le ea malulu, manaʻomia le tausiga. Faʻafefea ona faʻaalia? E sili le gaoioi e pei ona taua i lalo. Luma upu, e tatau ona e faʻapipiʻi, mai le mea e manaʻomia ai le "faamamaina o le ea". Ia faia lenei, faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻapitoa o le a faia ai se tomai faʻapitoa o le ea o se fale mautotogi. VMOSkwe maua ni auaunaga faapena i le kamupani "ecology o le ola avanoa", "ecostant" ma isi kamupani. O auiliiliga o le ea e masani ona gaosia e le tele o faʻailoga e faʻatagaina ai oe e faʻavaeina le tele o le faʻavaeina o lona vailaʻau ma le bactisiolologiologiologiologiologiologiologiologiologiologiologiologiologilo. O le faʻatapulaʻaina o le lisi, o se tulafono, o loʻo aofia ai le suʻesuʻeina o filo o masani ma matautia, pei o phnol, Treachybons, e faʻamautu foi le tulaga o le Gactivi. Fuafua i le aofaʻi o vaega o loʻo suʻesuʻeina, o le tau o le auiliiliga e $ 150-400.

E tusa ma faʻaiuga o le auiliiliga, tagata tomai faʻapitoa o le a tuʻuina atu ni fautuaga faapitoa: O le a le ituaiga o le pu e mafai ona fautuaina se faʻataʻitaʻiga. O lea avanoa e foliga mai ua le saʻo le matatioata, mo se faʻataʻitaʻiga, e fomai le tagata i latou lava e fesoasoani i se mea e fesoasoani ai i luga o Pemata. I le le gata i lea, o le a mafai e polofesa ona fuafua le mafuaʻaga o le filogia. Tulaga maualuluga, o le malamalamaaga saʻo o le "tagata solitulafono" fesoasoani e feagai ma aʻafiaga mataʻutia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faigofie atu ma taugofie ona sui le "fravad" meaafale mai le "masalosalo" chipboard, nai lo le masani ona faia le tau o le ea. Ma le malosi o le ea o le ea, o mea oona oona i totonu o tagata i totonu o le faʻamamaina o se mea faʻapitoa o le faʻamamaina, o loʻo faʻailo mai ai mole. Tutusa, manogi hydrocarbons, hydrogen sulfide, o le Mercaptan ma isi mea lamatia mea ua aveese. Ae, ioe, afai oe le faia le fua mai o le faʻaleagaina, faʻavae o le a na o se taimi le tumau.

Pe, tatou fai atu, o le a e faʻatau se fale, ma i totonu o le faʻateleina o le toʻilalo o le radian ua iloa. E foliga mai o se seti o auala e mautinoa ai o le a matua taugata lou saogalemu (aofaʻi o le faʻaaogaina o fausaga ma fola o le potu i lalo), o le a taugofie e suʻe ai se isi fale.

O le a le efuefu?

O lo o faʻaalia nei e le gagana saienisi, o le pefu o se ituaiga o le tulosoga aerolion-amorb i le ea o le laʻititi maʻavala. O le maualuga maualuga (o le lapoa fua fua i micrometers, afe o millimeters) e le sili atu le 200-300 microns, talu ai o le tele o le pefu o le pefu. O le maualalo o le vaega o le tele o loʻo faʻatapulaʻaina i le pito o le pefu o le pefu o le efuefu. O le uaea o le efuefu e fuaina i le aofaiga atoa o le pefu uma i le iunite o le ea lautele. Tuusaʻo le tele o le ea paʻu o le eleele o le eleele o loʻo paʻu i ai ona o le tafia.

Asce Airfare

O le isi laasaga o le filifiliga o le ea o le ea. I le aso, o nisi o ituaiga o nei masini ua tuʻuina atu i luga o le maketi, lea e faʻaogaina ituaiga eseese o teuteu. E i ai masini masini (cussirs ma faʻamama ma lelei, o le faʻailoga faʻailoga o le heca), Soctolocstatic, Preytic, vai (auiliiliga mo le Corban Wapeline o loʻo taʻua "). OVsech e i ai lo latou lelei ma le faaletonu. O lea, faamama o masini HEPA e faigofie i mamanu ma, e fuafua i le vasega, e mafai ona faatuai e oo atu i 99,995% o le fasimea i se lapoa o le sili atu i le 0,06 μm. Peitaʻi, o le faʻamama tifaga, e sili ona malosi le faʻamalosi e manaʻomia mo le ea. O le mea lea, o nisi o le ea o Pufuina e faʻaogaina ai ma masini faʻamau o loʻo malolosi.

O le elefane o mea e maua ai le pefu e maua ai le pefu o le pefu, e maua ai le totogi i se electrostatic fanua. Mo vaega nei, faʻatusatusa i masini, ole lapoa o le vaega o loʻo 'eseʻese e le afaina poʻo le a le mea e sili ona lelei ai le masini. I se faʻaopopoga, o femalagaiga na faʻauigaina ma masini eletise e itiiti ai le pisapisao, pei o loʻo i ai le sili ona faʻamalosia mo la latou gaioiga. O le le lelei o "electrostatics" o le maualalo le faatinoga. Ia faʻateleina e manaʻomia uta eletise ma se sikuea sikuea lapoʻa, ma o latou faʻaaogaina e oʻo atu i le faʻaopoopoina o le tele o masini ma lona tau.

Ae o le masini masini ma electrostatic faamama e le mafai ona "ata i fafo" ma le le mautonu. Mo lenei, kolola, vatate poʻo le putitinitite poʻo pipinitily fitchings o loʻo faʻaaogaina. Mo le isi mataupu, faʻagaioia carbon, mafai ona faʻaaogaina le ea mai le ea, o tagata sili ona manino o loʻo i lalo o le gaioiga a le vaʻalele o loʻo pasia e ala i le koale paʻu "o loʻo faʻatuai ai". "Aiga vavalalata" o ia masei-adtatite - galue e tusa ma se faavae tutusa. AB Photocatulytic o loʻo faʻaaogaina sili atu faʻafitauli o le faʻafitauli. O iinei, o vailaʻau o loʻo faʻamamaina e faʻaleagaina ai mea e afaina ai i lalo o le gaioiga o le ultraviolet sheigalation i le i ai o le catalyst (titatium oxide). O le faʻatinoina o lenei mafuaʻaga faʻamamaina o lona aoga e le faʻalagolago faʻalagolago i le atinaʻeina o se punaoa, pei o faʻaputuga faʻaputuga. E manaʻomia, e ui i lea, ia e faʻailoa mai o nei ituaiga e lua o faamama e le mafai ona faʻamama le ea mai i mea leaga. O lea, faatasi ai ma le latou fesoasoani, e le mafai ona "faailo" poʻo le "decompose" kesi rawon ma nisi o le sili ona faigofie vailaʻau.

O aso uma o le ea o le ea o loʻo faʻaaogaina e se tasi pe sili atu faʻamama o ituaiga eseese. O la latou tuʻufaʻatasiga e mafai ai ona e ausia le sili sili ona lelei o galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fu-425es faʻataʻitaʻiga (maʻai, Iapani) e aofia ai le faʻamamaina o le faʻamamaina, o se hepa-faʻamama o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le faʻagaioia o le kapoti. Faʻavasega z7040 (Electrolux, Supten) E i ai le faʻamama o le conlee, eletise eletise. O le Photocatalytic metotia o loʻo masani ona faʻaaogaina i Daikin masini (Iapani). O loʻo i ai foi le latou o le tau o le ea o le ea ma eletise (mo se faʻataʻitaʻiga, i le MC70444 faʻataʻitaʻiga). O le tele o tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga o loʻo maua i le faʻataʻitaʻiga o le Kanata Kamupani Baiya, Swiss Plastson (Air-of-Swissrs, Boyco Finars) ma isi gaosi oloa) ma isi tagata gaosi.

Fomaʻi Fualaau mafai ona faʻaopoopoina e le Ionililization faʻapipiʻi (faʻataʻitaʻiga, i le faʻataʻitaʻiga 1773, 1774 mai le vink, Lunecoscotos e mai le pa oona. Ionizers ua mamanuina e aveese ai le lepel paleni. E i ai faʻataʻitaʻiga o le ea o le ea o le ea o le ea e gaosia i le solo-version, fai mai xj-pream, o le faʻamafanafanaga o le ea "(" suauu), Rusia). O nei mea ma latou mea e tutusa lelei e galue filemu (e leai se osooso ia i latou), ae tonu le lelei le gaioiga - e masani ona le sili atu nai lo le 40-60m3 / h.

O le tele o ituaiga o masini e aofia ai le suauʻu a le ea, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina mo le faʻamamaina o le kukuka (umukuka pulou). O lenei auala e tatau ai se talanoaga ese. Na taʻu mai ia i matou e uiga i mea e pipii i ai i le tusitusiga i totonu o le tusitusiga "Aua le tuʻuina atu ia te oe le mago!", Ma le tala "Aisea i le umukuka o le umukuka

Hepa Ulugaliiga Faʻavasegaina e tusa ma le AM ​​1822 Euro Pulemav

Faamama vasega L 10. L 11. L 12. L 13. N 14.
Pasene o le taofia o vaega ma se lapoa o sili atu nai lo 0.06 microns 85. 95. 99.5 99,95 99,995

Uu lou isu i le matagi

Filifiliga o le ea malulu, e tatau ona manatua e tagata le maua mai i mea nei:

Faatinoga. O se mea taua e tatau ona pamu le tau o le ea i le itula i le itula, tutusa ma nisi nofoaga nofomau (2-4 mo le potumoe, 3-6 mo le potu malolo). I le taimi lava e tasi, o le masini e tatau ona i ai se mana i mafai ai ona faʻavave ona tu faʻafuaseʻi fusia (faʻataʻitaʻiga, tapaa afu kalapu).

Pollinend ituaiga. O le amo o le tapaa le afu e faasino i le numera o le sili ona leaga faafitauli o le lotoifale filogia. E mafai ona le mautonu e le o ni faʻataʻitaʻiga uma o le ea. E le sea faatagaina le tau o masini mamanuina e galulue ai i totonu o le akeriā e mafai ona sili ona lelei. O lea, na mafai e le Grace ona electrostatic faʻataʻitaʻiga o le kamupani Dutch i le Euromu e mafai ona "filifili" i le 90m2, ae e tau le $ 1100-1200 pe a ma le $ 1100-1200 pe a ma le $ 1100-12 Ile alofa, i le faʻatau atu o le ea malulu, ia mautinoa e faʻamanino mai ai le ituaiga o afaina ai o le, o le muamua lava, ua fuafuaina. Fale talimalo, o nisi tagata faʻatau au mea faʻatau e mafai ona faʻaseseina tagata faʻatau, ia mautinoa e mafai ona taulimaina e lo latou patulalo ma le le mafaufauina. Peitaʻi, o tagata gaosi oloa e manaʻomia e faʻamaonia ai le lelei o latou oloa "matutu numera". E i ai le faʻaalia o le poto masani a le American Association of Horgānetation O fale gaosi fale (Aham), o le mea lea na atiaʻe ai le CADR i lalo o le Coudr. O lenei faʻasino o loʻo fuaina mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi i le tolu faʻailoga: o le tikeri o le faʻamamaina o le ea mai le pefu, tapaa asu ma pollen. O le maualuga atu o le numera o le Cadr, o le tele o le tele o le tele o le ea e maua ai le ea mama. I totonu o masini faʻamaonia e le CADR Indux ma tuʻuina atu i Rusia, o le a matou valaʻau atu i oloa o Delonghi (Italia, Bingare, eletise.

Tulaga leo. O le pisapisao parameter e matua taua lava pe a filifilia masini o le ea-malulu. Tulaga tumama ua faʻatonuina: o le leo tulaga o tekonolosi i le po e le tatau ona sili atu nai lo le 35db A., pe a fai o le Air Corner o loʻo maua i lalo) paʻu, ae o le a paʻu i lalo, E le faalavelave le pisa i le moe.

Fufulu pe faamamaina faamama? Vave pe mulimuli ane, Air mama mama faamamaina luga. O le saoasaoa o le faʻaleagaina ma le avanoa o mea e faʻaoga - o nei tapulaʻa e tatau ona gauai atu pe a faʻatau. E mafai ona fufuluina ni ie eletise, ma o le astate ma le tatau ona suia (i le fou ata o fu-440e / 425e mai le ie puipui, ma e leai se mea e teu ai Saʻa matamuli, ae e gata foʻi i le tele o tausaga i nai tausaga o faʻagaioia). Ia mautinoa e siaki pe a faʻatau mai le tele o mea e mafai ona faʻamamaina mo le ea olo, pe faʻafia ona latou suia, lea e mafai ai ona faʻatau atili.

Manatua foi: O le faʻagaioiga o le ea o loʻo faʻamamaina ma se faamama e afaina ai luga o le fuaina e ono le aoga ma e matua lamatia lava i le soifua maloloina! O le mea lea, e sili ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai le masini ma le faʻamama ai le faʻailoga tagata. E pei o MC7044444), Z8030 (Electolux).

Faigofie o taotoga. O nisi o le ea o aso nei o loʻo i ai ni mea e maua ai ni masini e fai ma mea e tatau ai i latou e mafai. Ktakov e tatau ona, fai mai, o le, o le le-mamao (faʻataʻitaʻiga z8030 mai le electrolux, Mc7044m mai Daikin, fu-440e mai le maʻai). Faʻapea foi i le tele o faʻataʻitaʻiga (vaʻai laulau) e iai: O le filifiliga o le tatalaina o le filifilia o le Finac taotoga auala e faʻalagolago i le leo o le potu i totonu o le potu i totonu o le potu; faailoga o le leo o le leo, malosi, ea le pefu efuefu, manogi o le malosi; faiga otometi faʻaleleia fetuunaiga e fuafua i le tulaga o le ea; Timer ma le tomai e otometi ona tape luga o le masini; Loka mai le faafaigaluegaina e tamaiti. O nei alualu i luma uma e mafai ai ona faʻaaogaina le faʻamamaina o le otometi faiga.

Faʻataʻitaʻiga, gaosi oloa Maualuga le faatinoga, m3 / h Ituaiga o faamama O le pisa, DBA Faamatalaga faaopoopo Tau, $
Green nuara cp-10 (chung ping) N / D. ionizer - Fautuaina vaega o le potu o le potu- i le 33m2 110.
7162, Boneco (Plaston) 220. Nehra, koale, ea zoanzer N / D. E fa mana malosi, faailoga o le taotoga 130.
Bap223 (Bionire) E oo i le 80. Muai-faamamaina, nera, koale, Inizazer N / D. Fan Speed ​​Lord lua-tulaga ki, fautuaina potu eria - 12m2 120.
Oxy3 gugu z8030 (Electrolux) 380. Muamua faamamaina, electrostatic ma koale 31- Laina o le pefu o le pefu, Malosiaga tulaga, Paʻaga tulaga, Air Malosiaga Faʻamalosi otometi suia e tusa ai ma le tele o le ea, e fuafua lava le maualuga o le paʻu ma le faʻamamaina 380.
"Super Plus Eco" ("mama le ea") N / D. Air mama-ionizer E le gaosia Fautuaina vaega o le potu - e oʻo i le 20m2 lima sefulu
Fou ea (ecoquest faavaomalo) E oo i le 650. Ionizer-Ozontor, Photocatalytic faamama faamama N / D. Auauna atu i le va o le 180m2, teuteu cipsearal veneer, o le auala faafesootai, lcd faʻaali, faʻaalia o gaioiga uma e tupu i le taimi N / D.
Mc7044 (Daikin) Up e 420 i le turbo mode Carus faamamaina, plasma onaizer, electrostatic, photocatalytic, Ionizer sefulu ma le ono- O le faʻamaloloina o le malosiʻaga malosi, otometi le faiga o le penepa, otaota ea ea, tape le timer, faʻailoga o le mea e te fesoʻotaʻi ai. N / D.
* - faamama ea

Manatu tagata atamamai

"O kapeta ma se paʻu o le umi o le umi o le umi o le paʻu o le tau o le ea ma manogi o hydrocarbons. I le faia o ia kapeta, ua faʻaaogaina ai le au pupuuʻua, ua faatafunaina i le gaosia o poletila i le gaosia o kapeta puʻupuʻu. "

Julia Sablin, faʻapitoa o le ecosttandart

E le o se ea e sili ona mama ...

O se tau malulu o le ea e naʻo se tasi o le faʻafitauli fofo filifiliga. E mafai ona ausia se faʻaleleia atili i le fale "o le siosiomaga" e ala i isi metotia. Nei o ni fautuaga, pe faapefea ona fai:

O meafale mai le lalagaina o le laupapa laupapa e avea ma mafuaʻaga o le ea o le ea i le taimi o le le saʻo o faʻagaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma faʻafuaseʻi suiga ile vevela i totonu o totonu o totonu o le potu, o le laʻau laugatasi e mafai ona faʻatoʻilaloina ma le "suavai" o le chippoution o le a amataina atili ai o le chipport o le a amataina atili ai o le chipport o le a amataina o se auala leaga. O le mea lea, o mea faitino mai le Laminare Chiphboard e le fautuaina i le lata mai o le taua o le autu o le tataina o maa, ogalaau eletise.

A faʻatau mai le meaafale mai le chipport e tatau ona siaki lelei. E tatau ona o ese atu, aua le vaivai. E manaʻomia le asiasia le igoa laugatasi o le lautele ina ia mautinoa e leai ai ni paʻu. Ioe, e tatau ona i ai se tusi faamaonia o le pepa tumaoti o le tagata palota, o loʻo faʻatinoina lona siosiomaga mama ma le saogalemu.

Faatasi ai ma le masani ona toe faʻaleleia, e le mafai ona faʻaaogaina ni mau, vaseina ma vali ua fuafuaina mo le tatalaina o le ea. E tele taimi e iloga ai, o loʻo iloga i se tulaga maualuga o le faʻaleagaina o mea leaga (pe o se umi umi o lo latou lamatia le ola maloloina).

O nisi mea fale, i le lovesoesea, fesoasoani e faaleleia le ea. O lenei, faʻataʻitaʻiga, o se ti2 Titanium Coeats Tile o le Italia Gambbarellia gaosi, gaosia e le tulaga lelei o le (Italia). O lenei vailaʻau o se mea taua o le faʻagasologa o le faʻatulagaina o le okesene okesene i lalo o le gaioiga o le ultraviolet (e tusa ai ma le tasi o loʻo iai ni mea faʻapipiʻi). O ia "malosi" o le okesene e faʻamalosia lelei ai le faʻatonutonuina, pei o le carbon monoxide, e faʻaleaga afaina i meaola o Atohonacnic. E moni, o mea e aoga a le faaputuga o le faaputuga lea o loʻo faʻaalia naʻo le la susulu mai fafo.

O le Radon o se "seasea leoleo" i fale mautotogi a le sami, lea e manaʻomia ona suʻesuʻe i lona toe gaoioi. AVOT i le "tumaoti vaega" o le ono mafai ona faateleina le maualuga o le radian o maualuga. E mafai ona iloa e ala i le suʻesuʻeina (pei ona taua i luga), pe ma le fesoasoani a se aiga GamMad Shemtaged med. O le tau o mea e gaosia ai le atunuʻu o le atunuʻu o aiga (mo se faʻataʻitaʻiga, "sgirm-1208" mai le NPP "," SDAD RD1503. Afai o le tulaga o Gamm Sound sa sili atu 25-30 Microntergenternterngen i le itula, e tatau ona e sailia se punavai.

I tulaga ou te manaʻo e faʻamanatu ia te oe, tusa lava pe o loʻo i ai le tele o le ea o loʻo iai nei, o fale mautotogi e tatau ona masani ai (pe tusa o le lua pe tolu taimi i le aso) Zodgorodsky tulaga e sili ona lelei e faia vave i le taeao pe a maua le malosi o le auala. O le mea moni, e toaitiiti lava tagata e na o le faʻaaogaina e le maua se moli o le taeao i le taeao uma e tatala ai le faʻamalama. O lea, i ia tulaga, e sili atu ona faigofie i le faʻaaogaina o le faiga o otometi vettiving potu. O le a latou taʻu atu ia te oe i potu nei.

Le faatonu Komiti Faatino Faafetai le sui sui o le Potoral, Syy, o le filifili o mea faigaluega i aiga ma le elemene "," Centandtart " , Metoline o fefaʻatauaiga mo se fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili