Mama Maea

Anonim

Tausia o kapeta ma kapeta. Metotia o le gaosi ma le toe faʻaleleia o oloa. Polofesa.

Mama Maea 13684_1

Mama Maea
Ata fetaomi /

Sasae tala.

Mama Maea
Carrot masini, faʻapipiʻiina i se pulumu faʻapitoa mo crubbing foma ma le faʻamamaina i le faaputuga o le taina
Mama Maea
O le Spractor masini o le tutusa o le fufuluina o le tino vioa, na o le malosi tele
Mama Maea
"Leoleo"

Tan an Carpet Carpet Funding Acount System (Brand Wernermetz)

Mama Maea
Superama.

Toefuataʻiga o se pito i luga o le pito i luga ma le teuteuga lipine e le mafai i kapeti ma se pito i lalo

Mama Maea
Bata.

Valaʻau e le faʻapipiʻi meaafale mamafa i luga o le kapeta o nisi taimi faʻalogo

Mama Maea
Bata.
Mama Maea
Superama.

O se kapeta ma se ata faʻapitoa, pe a manaʻomia, e mafai ona teuteu faataamilo i le pito

O le faʻamamaina ma le toe faʻatulagaina o kapeti o se faʻafitauli e manaia tele. Peitaʻi, o le faʻamamaina (faʻamamaina) 'auʻaunaga o loʻo i le taimi nei. Masalo ua tatou aʻoaʻo mulimuli ia talisapaia moni mea matagofie?

O lenei ua amata ona kilia!

Ia Iulai 2002 Gost R51870-2002 "O tautua o auaunaga a aiga ua faia. Services o le fufuluina o fale ma fausaga o tulaga." O loʻo mauaina se faʻailoga faʻapitoa, faʻapea, aloaia aloaia. I le amataga o le Melennam Fou, matou te iloaina o le gafataulimaina o le fale mautotogi o le le sili ona manaia, ma o le pulumu mo le faʻamamaina o le faʻamamaina.

Peitaʻi, e mafai ona tatou "muamua fesoasoani" i kapeta ma kapeta o kapeta, aveese le vailaʻau fou (ma na o le fou kemisi. O kamupani tetele o loʻo auai i le kapeta gaosi e masani ona tuʻuina atu ni sui mama. Silima le mama (mai le faʻamiloga o le Igilisi faʻaola- "faamamaina", "fufulu") O kamupani foi ia maua foʻi ni "togafiti faʻapitoa".

Mo lona lava saogalemu, e manaʻomia le faʻatinoina o le faʻamamaina o laei e tasi i le tausaga. Sei o tatou faʻamatala: matou te maitauina o le faaputuga o inisiua ua palapala pe a fai o lenei palapala ua uma ona tumu i le atoa avanoa i le va o Vili mai le alavai. Seʻi manatu o oe o le pule o se umi umi o le ogaumu, ma ua faʻamamaina ma se moli uila ma se moli uila tasi i le vaiaso) foliga mama. Alasalo, ua taufaasese le mama ma le agalelei. O le penisini efuefu, microbes, e oo lava i le cunning kapeteni o lo o nanaina i le le fiafia loloto. O le faʻaaogaina o se fale tuʻufua o le fale o loʻo faʻamamaina e le sefeina. E le gata i lea, o le "ua taʻua o le" Faʻamamaina LREIDA "(Faʻaleagaina le Faʻafanua) ile vaitaimi ole AWALCALS ALU ma amata ona faʻamataʻu o matou pulega mataga.

Galuega Faʻatasiga: Faʻasolo le Kapeti i le fufuluina poʻo lo latou valaʻauina ia i latou lava mai le faʻamamaina. O le filifiliga muamua e talafeagai pe a fai o iai sau kapeta masani. Aesuli oe umia kapeta ufiufi? E le mafai ona fai atu o le faʻamamaina o auaunaga o loʻo taugofie (o le tusa lea o le 65 o le faʻailoga o le 1M2. E le gata i lea, o le tau maualalo o le alu ese atu o se faʻapitoa i Moscow o le averesi o 3500 rubles. I le aofaʻi e tasi, i le ala, e mafai ona e okaina le isi faʻamamaina o meafale ma fufulu tioata.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Mama Maea
Victor Levchuk, o le kamupani "faʻailoga" "E toʻatele e talitonu o le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa e oʻo atu i le leoa o se faaputuga. Afai e le mama o le kapeti le afaina. Matou te toe faʻafoʻiina le uluaʻi lanu. O nisi tagata faʻatau vaʻai musuia e le masani "moli o le tele o le kapeti, Ae o le tele o tausaga o le masani. "

Mama Maea
Sergey Gavrinkonko, kapeta fale "Cack le Dector, galue o le faaaogaina o faatufugaga. Ile taimi, o lona tulaga o le taimi e sili ona faaeteete mea tuai. Matou te le o fautuaina le faʻaaogaina o meafale i uili, aemaise pe a fai o oe o le sili o le suauʻu o le kapeta e le lafoina ma e le mamago, avea ma malepe mai lenei. "

Tagata tomai faapitoa o le a maua muamua, faʻatasi ai ma le ituaiga o le o le a feagai, ae i le nofoaga, o se tulafono, siaki le faʻamatalaga. Faʻalagolago i le tikeri ma le ituaiga o le faʻaleagaina, aiaiga o loʻo faamamaina, ma, e sili lava ona aoga, o le ituaiga faaputuga, filifili se tasi o le oloa oloa gaosi:

Mamago faamamaina. O le a faʻaaogaina le paʻu o le paʻu i le kapeta (pe tusa o le 2KG e le 30m2), maʻemaʻei ma le faʻamamaina. Ona olo atu ai lea o le powder i totonu o le faaputuga faaputuga ma le fesoasoani a se masini e faʻapipiʻi i pulumu. Ina ua maeʻa le 30-60 minute, o le a le lelei, o le gaʻo, faʻaaogaina palapala, ua aveʻesea e se tui faʻapipiʻi mo le matutu faʻamama. O lenei metotia e matua taua lava pe a fai vave le faʻamamaina vave ma e leai se taimi poʻo ni tuʻutuʻuga e faʻamamaina ai le talau. Na o le pau le taliaina mo le sili o le sipela ma faʻamaonia atoatoa o ia pe a sau i le puʻupuʻu-skio woolen poʻo ofutino. Afai e tatau ona e aveese se pisia mai se uumi poʻo le tuʻu i lalo, mai le faʻamamaina o faʻamama, e tatau ona e musu, o le veva o le a faʻatupuina. Totoina lenei "faʻamago le totoa", o le mea moni, e le lamatia mo le ola, ae le fesoasoani tele, ae maise lava tagata o puapuagatia i tagata solitulafono.

Fum faamama. O le folauga na fausia e le fom georator ma o loʻo i ai i le faʻaaogaina o mea e faʻaaoga ai le pulumu o le disk masini o lo o olopala i totonu o le faaputuga. Ina ua maeʻa faʻamago, ua faʻamama ai ma se ofu faʻaputuga. Ma ni mea laiti, o lenei metotia o loʻo faʻaaogaina mo ofu uma e ese mai le silika.

O le kapeta e tietie ai alamanuia. Faʻamatalaga e Irina Panticrine, tekonolosi o le matutu-mama ma tagamea tagamea faʻapitoa "Diana".

Mama Maea

O le tekinolosi e fuafuaina le amataga o le pisia, ona filifili lea o le fofo talafeagai (a). Ina ua maeʻa le masini efuefu efuefu na aveese le pefu mai lalo o le kapeta, o le storey vai masini e faʻamamaina ai le palapala ma teuteuina. Maliu masini (b). Tupe tului o loʻo faʻatinoina moni vailaʻau mama, Anetistatitic ma Antibacrial gaosi. O mea uma e aoga o le leai o se manogi. Gross compling ma afifiina o le oloa (g, e).

O le tagata faafoe o le Oloa e faamama ai ArtKlin e faia le fufuluina o le kapeta.

Mama Maea

O le Dark Carpet Cars rucks i totonu o le paga o le kapeta, o le vailaau ma le vai (o le fofo o loo i totonu o se tane faapitoa) (a). O le tagata lava ia, o loʻo piki i luga o le nofoaga mai a latou lava "arsnal" o oloa faʻamamaina (B) ma le puluina e sili ona faigata o le a aveʻesea ai le mea e tatau ai. faamama). O le Spractor masini aveese le vai, faamamaina sooupu ma ni vaega o le palapala palapala (g).

O le faamamaina. Ole faʻamamaina lea o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le kapeta taʻavale taʻavale. O le mama i lalo o le utiu e tuiina i le kapeta, ona ave lea e le pamu gaogao. Ina ua le mautonu Woolen ma Syntthetic ofutino, o se fofo sili ona manuia i le faafitauli. Ae e le fautuaina lenei auala pe a fai o lau palu (laupapa) fola, o le mea e mafua ai le afaina o le tagata faigaluega, o le mea e totoe ai le tele o le tagata. . Mama siliki ma masani fibre o laau na mafua mai i lenei auala e le mafai! Matau o le mago o le totō e toetoe lava a le mafai.

Mamaina faamamaina. O le metotia o le tagata faigaluega o le kamupani mama o le kamupani faamau (Lusia), o taoto i le tuʻufaʻatasiga o ni gaioiga. Muamua, o le kapeta e tauaveina luga o le kapeta ma olo le anoanoai o le puao (leai ni matutu o le auala, e tusa ma le folauga metotia). Ona iai lea o le aveʻesea muamua o le vai ma faʻamamaina oloa faʻatasi ai ma meaʻai i palapala. O le lona tolu o le faʻamamafa o loʻo faʻamamaina, o le faʻaiuga o le mea lea, e tusa ai ma tagata atamamai, e leai se matutu e mafua ai. O le aoga matagofie i le tulaga o le fufuluina ma le saogalemu atoatoa mo le soifua maloloina!

Carpet Home Activesists e faia se kapeta toe faʻafoʻi.

Mama Maea

Afai o le pito ua faʻaleagaina, o le togafitiga ma se lipine teuteu ua faʻaaogaina lautele (i lenei mataupu, taulima, B, C) ma le paʻu ua paʻu). O le isi, o se mea e masani ai ona faʻaogaina o le faʻapolopolo o le faʻasao o loʻo faʻapipiʻiina - o lo o iniseti vasa (D, e). O le ofu ua leaga na te mauaina le olaga lona lua.

Carpet House Detogers liliu se umi-ala umi i le kapeta a le tusitala o le tusitala.

Mama Maea

E tutusa foʻi manaʻoga faʻapitoa faʻapitoa faʻapitoa ma mea fou e taugata i le tuʻuina atu o le faʻaaogaina sese, ae faʻapea foi le tulaga ese o le tusiata (A, b). I le avea ai o se tulafono, ua lava le mea e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi (g, e) pe a faaleagaina ma faʻataʻavaleina se faaputuga. O se masini faʻapitoa e tipi i luga o le tumutumu o le villi, faʻasalalauga ma tuʻuina atu ia te i latou mai le toʻotoʻo, le i ai o lea ma le vaʻaia vaʻaia o le a amata.

Toefau: I le taimi muamua ma mulimuli ane

Tatou valaʻauina ni auala manino o le toe faʻafoʻiina o kapeta ma kapeta. Faatasi ai ma pito i lalo o pito i luga, o pito i luga o fusi e faia pe faʻagaioia e a latou teuteuga libbon (200-500 o loʻo iai le 1 m). A leiloa le kapeta se vaega, e mafai ona e faʻatino le talosaga (o le tau faʻalagolago i lona lavelave). E moni, o le "patch" o le a matauina, tusa lava pe e te faʻaogaina le tutusa monophonic taletiaʻi, ona i le tasi mataupu ua uma ona tupu, ma i le isi ua uma. Ona faʻapipiʻi ai lea o le faʻaofiina o le pefu ma le pefu, o lona uiga, e matua tuai. O nisi taimi o pito o loʻo vavaeeseina ai, tuʻuina atu se kapeta se tulaga lavelave (o se vaiporoō o aso nei). Faatasi ai ma le pipili pile, e talafeagai le tauaveina o le siʻusiʻomia (aveesea rollers) ma se tagata faʻapitoa faʻapitoa. KppPasilactic galuega e aofia ai le tuai - faʻaaoga se faʻaopopoga sili atu faʻavae, o le a le faʻatagaina le Vod o le a nutimomoia. "I le faaiuga, o polofesa faamafanafana, - o le tapoleni o le sili ona sili ona taua i se taimi na tipi solo i le tulaga faigata ma faʻapipiʻi i le fou."

O tagata faatonu e faʻafetai i le fale tausi fale ma oe lava Kussemia, Eritel, Diana, Atwewy, toeaina ma fesoasoani saunia o mea.

Faitau atili