Puipuiga o tagata e umia sea: O tulafono fou na ulufale ai i totonu o le 2019

Anonim

Matou te faamatalaina poʻo le a se faaputugatupe taui, o se ESCRA - O le a le mea e fai pe a fai e le uma le tagata atiaʻe ma e tusa ma tulafono fou mo le puipuiga o le tau mai sea a le 2019.

Puipuiga o tagata e umia sea: O tulafono fou na ulufale ai i totonu o le 2019 13688_1

Puipuiga o tagata e umia sea: O tulafono fou na ulufale ai i totonu o le 2019

I le averesi, 2 i le 6% o tagata e umia sea i tausaga uma e le mauaina a latou fale i taimi uma i taimi, ma e fausia ai se mea taua mo le maketi fanua. E lē lava le puipuiga a aia tatau a tagata e patino mo le 2005 na faia e le Tulafono Nu.3-Fz, ma o lea na faagasolo pea. Ua fuafuaina tulafono fou ua fuafuaina e puipuia ai aia tatau a tagata ua faaseseina ai. O le suiga o le vaitaimi ua faalauiloa ai lea ia Iulai 2019.

Mea uma e uiga i mea fou i le tulafono

Aitema ma manatu

O ai o tagata faaseseina fai pisinisi

Faafitauli o le tau fausia

Manaoga mo le Tagata Atinae

Manaoga mo Ddu

Tiutetauave mo le suia o taimi faatulagaina

Totogi Faaputugatupe

Faletupe o le Bankropross

ESCROW Account

Tusi faamaonia

Avanoa mo fou

E uiga i mea ma manatu

O lea, e lua vaega taua. O le muamua o le tagata atiaʻe - o se faʻalapotopotoga o loʻo iai pe o loʻo i ai i le saʻo o lisi o fanua ma tosina ai tupe o loʻo fausia e fausia ai fale e maua i luga o le pemita fale.

O le lona lua o se tagata auai i le faʻasoaina o le fausiaina - o se sitiseni poʻo se vaega faʻaletulafono. Faatasi e mafai ona latou fausia e le naʻo fale nonofo ai, ae o falelotu foi ma mea tau soifua maloloina, pisinisi, pisinisi, aganuu, faʻapito aga masani o loʻo iai i galuega. O lo o tusia lea i le Mataupu 2 o le tulafono.

E i ai foʻi le faʻamalamalamaga manino o le mea moni fausiaina, o lona uiga, o le mea moni e iai le lumanaʻi, o se faletaavale poʻo se nofoaga i lalo ole eleele i lalo ole fale. O lenei tagata nofomau poʻo nofoaga e le mafai ona fesiitai i le tagata e umia sea ina ua mafai ona mauaina se faʻatagaga e faʻatino ai se fale o le fale poʻo le mea o loʻo iai .

Puipuiga o tagata e umia sea: O tulafono fou na ulufale ai i totonu o le 2019 13688_3

  • 7 O manaʻoga faapitoa e te manaʻomia e te iloa ae le o le toe faʻataua le tulafono.

O ai o tagata faaseseina fai pisinisi

Ina ia mafai e le tagata faʻatau o le faʻafitauli o fanua o loʻo fausia i lalo o le fauina, o tulaga nei e manaʻomia:
  • O le maliega a le tagata e umia sea na faaiuina;
  • O le faʻatinoina o le pati e leʻi faʻataunuʻuina ai tiute i lalo o le konekarate o le ogatasi auai nai lo le 9 masina. ma e leʻi faʻatumuina le faʻaogaina i le fausiaina o se fale e sili atu ma le lua lipoti lipotia i le laina;
  • E leai se sui e le tagata atiaʻe e fau se mea;
  • O noataga o le Kamupani Fale o le kamupani aʻo leʻi mauaina tagata e umia sea e le o faʻamautuina e le faletupe aitalafu poʻo le inisiua o aitalafu.

Faʻamolemole matau: I nisi tulaga, e oʻo lava i le avanoa o se konekarate o le tutusa o le fale e le mafai ona puipuia le tagata faʻatau-sea. Federal Tulafono No. 214-Fz "i le auai i le tutusa fausiaina o fale fale ma isi mea fai fanua o le e le puipuia le tagata e umia sea pe a fai e puipuia ai tagata.

  • I totonu o le fale na fausia, o nofoaga tutusa na faʻatau atu i le tele o taimi;
  • O le fale e fausia i luga o se togafiti e le o tuuina atu pe mautotogi;
  • O le fale e fausia i luga o se pa pupuni e le faatagaina ai;
  • O le fale o loʻo fausia ma le solia o se taulaga fuafuaga fuafuaina fuafuaga, manaʻoga poloketi.

Le faʻaleagaina o tagata e patino i lona avanoa (faʻataʻitaʻiga, o le mafai ona tasi itu-itu e sili atu le teena o le konekarate poʻo le tuʻuina atu o faʻasalaga o le a puipuia ai aia tatau o le ua faavaeina gaioiga.

Faafitauli o le tau fausia

O se uiga loloto, o loʻo faʻailoa mai ai i i latou i tagata uma o loʻo suʻesuʻeina ma le maopoopo lenei galuega faʻapitoa fanua.

ITULAU O LE OFISA O LE FAʻAALIGA: O le tagata faʻatau e maua fanua o le 30-40% taugofie nai lo le averesi o le tau o maketi; O le tagata atiaʻe e mauaina tupe mo le fausiaina o mea totino o mea totino ma le alauni o le maeʻa o le oloa maeʻa.

Ae paga lea, o se tupe teufaafaigaluega e masani lava ona fesoʻotaʻi ma mea tetele o loʻo iai. Laʻititi faʻafafa e masani lava, ae le o taimi uma ua faʻaosofia lelei. Peitai, e tupu lava e atinaʻe faʻapitoa le tolopoina o le faʻamaeaina o le fausiaina poʻo le tosoina o le taimi o le ulufale i le fale.

Vaiaia 2005 Tulafono Nu. 214-fz faʻalauiloa se faʻasa mo tagata atiaʻe i fale mautotogi ae leʻi mauaina ni pemita; Sa ou faatonu e tagata atiaʻe i le lesitala i le Konekarate tuutuuga uma ma faʻasalaga mo lona le faʻataunuuina, faʻapea foi ma le resitala o konekarate uma o loʻo auai (DD) ina ia le mafai ai ona e le mafai ona faʻatagaina uma faʻatau.

Ae ui i lea, e le lava ma fesuiaʻi suiga na amata ona momoli suiga.

Muamua, o fale o loʻo iai le fale e tatau ona vavaeʻese mai isi gaioiga ma le faʻatinoina o faʻatapulaʻa ile faiga o tagata atiaʻe mo faʻatinoga o le poloketi.

Lua, o le mataupu faavae o le "O le tasi kamupani o le tasi lea fale pemita" e tatau ona matauina. I le taimi lava e tasi, o le fausiaina ma fefaʻasoaaʻiga ma tagata auai i ni pemita ua faʻasaina nei. I le taimi lava e tasi, o atinaʻe tele o le a le mafai ona tuʻuina atu a latou galuega i le fanau a tamaiti ina ia mafai ai ona sili atu le 3 tausaga, aua o le poto masani e tatau ona i lalo ifo o le 3 tausaga (a e tatau ona i ai i le 3 tausaga lautele poʻo le tagata faʻatau).

Lona tolu, o le gaioiga o le tagata atiaʻe e tatau ona o faatasi ma se faletupe filifilia faletupe. O tala a le kamupani, o le tagata faʻatau a le tagata faʻatau ma le Konekarate Aoao e tatau ona tatalaina i le faletupe lava e tasi.

Lona fa, o manaʻoga mo le pisinisi pepelo o le nuʻu o atinaʻe ma ana sui auai ua faʻamatuʻu. I totonu o le faʻavae o le tagata atiaʻe e le mafai ona feagai ma talitonuga le iloa poʻo le talitonuina, faʻapea foi foʻi ma i latou na gaioiga na mafua ai le gaumativa o le le faletupe.

E tatau ona maua e le kamupani se faʻaiuga o le suʻega e oʻo lava i fale maualalo, e le o le faia o aitalafu (vagana ai nonogatupe mo le fausiaina). I totonu o se kamupani aitalafu faʻatagaina, o tupe e tatau ona teuina i le aofaʻi o le itiiti ifo i le 10% o le tau o le fausiaina (o se faʻailoilo tulaga e tatau ona puipuia ma le saogalemu, ma le gaumativa.

Lima, o le Tulafono e faʻatuina le faʻatapulaʻaina o tupe a le au atiaʻe i le faʻavaeina o le totogi, totogi o 'auʻaunaga a le kamupani a le kamupani, fesoʻotaʻiga faʻa-fesootaiga, totogi. O lenei faʻatapulaʻa o le 10% o le fuafuaga o le fauina o galuega.

Puipuiga o tagata e umia sea: O tulafono fou na ulufale ai i totonu o le 2019 13688_5

Auala e Filifiliina ai se Kamupani Faatuatua

Afai o le a e faʻatau se fale mautotogi i le fale o loʻo fausiaina:
  1. Aʻoaʻo faʻamatalaga avanoa e uiga i le Aufaigaluega, ia siaki lona igoa taʻuleleia.
  2. O le faigofie auala e faʻamaonia ai le mea moni o le ae faitau i luga o le Initaneti, - ia o atu i soʻo se fale ma mautinoa o le galuega o loʻo faʻatino.
  3. Aʻo lei sainia le konekarate o le auai o loʻo auai i le fauina, faitau ma le faʻaeteete, aua le faʻagaeʻaina.
  4. Afai e i ai ni mea masalosalo, faasino i loia e fesoasoani ia te oe ia malamalama i tagata uma o lostrizaties.

Mea fou mo le Atinae

Seia oʻo i le aso, o se konekarate i le tagata auai i le fausiaina o le Aufaigaluega i le amataga o le US, o loʻo faʻailoa mai ai faʻamatalaga.

O le tagata atiaʻe e faʻamalosia e tuʻuina atu se tufatufaina i lana talosaga:

  • Faatulagaina Petonu;
  • Tulaga faʻapitoa ma le tamaoaiga o le faʻamoemoe o le poloketi;
  • faʻaiʻuga o le Atutau Suʻesuʻega o Pepa Talimalo;
  • pepa aloaia o poloketi, e aofia ai suiga uma na faia e;
  • O pepa e faʻamaonia ai tulafono o le atinaʻeina o le fanua.

E tatau foi ona ia tuʻuina atu i le polokalama o ia lava tupe faʻaalu i le aofaiga e tolu pe o le paketi aofaʻi o le poloketi; O tupe na tosina mai ai tagata e umia sea e tatau ona alu ma le faʻaeteete mo le faʻatinoina o se poloketi faʻapitoa, ma e leai lava se isi mea.

Puipuiga o tagata e umia sea: O tulafono fou na ulufale ai i totonu o le 2019 13688_6

Manaoga mo le auai

E tusa ai ma le DTU, tasi itu (Lolshler) o loʻo faia se siteki tumau i le faʻamaumauga ma vaetamaina se mea e faia e le maliega na faia e le maliega.

E tatau ona usitaia e le konekarate:

  • faailogaina o le tulaga patino o le fausaga fausiaina e lafoaʻiina e tusa ai ma le poloketi faʻamaumauga a le tagata atiaʻe;
  • Faamaotiina le aso e gata ai mo le fesiitaiina o le mea taua o le fausiaina o le fale e fausia ai i le tagata e umia sea;
  • faʻamatalaga e uiga i le tau o le konekarate, taimi ma le faʻatulagaina o peimeni;
  • Faʻamatalaga i luga o le taimi faʻatulagaina tulaga faʻatino e faʻatatau i le mea o loʻo fausiaina.

I le leai o se tasi o le tasi o tuutuuga lisi o lisi tuutuuga, o le konekarate ua manatu le aoga. Taitasi DDD tatau ona faamauina i le Rosastera Region Regional Coction ina ia aloese mai le lua faatau.

O le tagata e umia sea e iai le aia tatau e faamutaina ai le konekarate e le gatasi, afai e, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Sa i ai faafitauli i tuutuuga;
  • Manaʻoga mo le lelei o le meafaitino meatotino mafuaʻaga ua matua solia;
  • O le fuafuaina o fale mautotogi e na o suiga muamua o le poloketi.

I le tulaga o le faamutaina o le Konekarate, e tatau ona toe faafoi mai le tagata atiaʻe e le gata tupe i le tagata e umia sea, peitai o le faʻaaogaina o le tupe tutotonu o le 1/150 o loʻo galue i le aso o le faʻataunuʻuina o le tiute e toe foʻi mai o tupe na totogi e le tagata e umia sea. I le taimi lava lea e tasi, mafai ai e le kamupani ona faamutaina le konekarate lea e ala i le Faamasinoga pe a uma le 3 masina.

Puipuiga o tagata e umia sea: O tulafono fou na ulufale ai i totonu o le 2019 13688_7

Tiutetauave mo le suia o taimi faatulagaina

O le tagata atiaʻe e faʻamalosia e faʻaliliu ai le mea i tagata auai i le tutusa fausiaina leai se taimi mulimuli ane nai lo le faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu e le feagaiga. O le taimi faʻaseʻe o loʻo setiina mo tagata uma e auai, o se tasi.

Afai o le faʻagasologa ua tuai, o le tagata atiaʻe e faʻamalosia e totogi se faʻasalaga (faasalaga) i tagata faʻatau i le aofaʻi o le 1/75 o le faʻataunuʻuina o le galuega o le Rusia. o le feagaiga mo aso o le tuai.

I le faʻatasiga e le mafai ona fau ai se fale i le konekarate na tusia i le konekarate, ua faamalosia le kamupani mo le 2 masina. I se tusiga e faʻailoa ai tagata e umia sea ma fautua atu e faia ni suiga i le konekarate.

I se faʻaopopoga, o le DDD na faʻamautu ai ni tuʻutuʻuga mo le faʻaliliuina o fanua, pe a uma ona mauaina le faʻatagaga e faʻamasino ai le fale.

E tusa ai ma le Tulafono No. 214-Fz, e faʻamalosia le tagata atiaʻe e faʻaliliu uma potu i tagata faʻatau mo le 2 masina. A uma le taliaina o le setete setete.

Faamolemole Faaputugatupe e puipuia ai tagata fai mea taufaasese

Ina ia mautinoa o aitalafu a le malo o le inisiua o tagata faigaluega i lalo o maliega o loʻo auai o loʻo avea nei ma faʻatupega.

O kamupani uma e faʻatau atu fale mautotogi i le fale e tatau ona faʻaopopoina i le tulafono e tatau ona feaveaʻi i le faaputugatupe faʻavave e maua ai aitalafu i lalo o le Maliega Faʻapitoa. Na tuʻuina atu e le tulafono se suʻesuʻega faaletausaga o tiute e faʻatino ai le tele o le suʻesuʻega o le iloiloga, ae le sili atu 1 taimi i le tausaga.

O tupe a le vaegatupe o taui o le a faʻasino i le maeʻa o mea faʻafitauli. Ulu le totogi o le SOCONCATE COO o le lala sooupu mo le fale ma mokesi lisiti (ahml). E taua tele le aoina o le atoʻa o le ala, e le naʻo le mautinoa o loʻo maua ai inisiua tau tupe.

Ole tapulaʻa ole totogi ose totogi ole faʻaaogaina ile faavae ole aofai o le aofaʻi o nofoaga o loʻo fausia ma le tau o le tasi sikuea sikuea fale i lenei fanua. I le taimi lava lea, o le aofaʻiga o le mea o le mea o loʻo fausia e le mafai ona sili atu nai lo le 120 ², ma le tau o le 1 M², e le mafai ona sili atu i le tulaga muamua i le itulagi.

O le faʻatupeina o taui ole a fesoasoani puipuia aia tatau o tagata paʻaga fou; Ina ia mafai ona fesoasoani ia i latou na fesoasoani i ai o loʻo feagai ma faʻafitauli, o le au pulega itulagi na tusia le faʻasologa o le maeʻa o faʻafitauli, faʻailoa le taimi ma masini o le fofo.

Afai e gaumativa le tagata atiae

O le umi o le taimi o le Bankfarecation Constances e faʻaititia i faʻagasologa o faʻagasologa mo Tupe toe maua mai o tupe mo le Pule Tuufaoinisi ma le Faʻamasinoga o Cankreacy. O le faʻasologa muamua o loʻo faʻailoa mai i le taualumaga o le faʻatau atu o le gaosiga, a o le taʻitaʻi faʻapolofesa e tatau ona taʻitaʻia le Katafestisi Katah, lea ua uma ona oʻo i le Fatuina Vaega. O le pule o le gaumativa e faʻatonuina se tusi i tagata e umia sea o loʻo faʻamatalaina ai le isi faiga ma le algorithm o gaioiga.

O le Tulafono "i le gaumativa" faʻatuina e faʻaalia e le manaʻoga o tagata uma e umia sea, ae le o le faamasinoga o le faamasinoga i se tasi masina. Mai le aso o le mauaina o le faʻaaliga o le tauvaga pule. Na silasila le Pule o Tulaga o aofia ai tulaga ma aofia ai ma le Tusi Resitala.

Peitaʻi, i le gasologa o taualumaga, lava mafuaaga na aliali mai e fai o le tagata taofiofia loia e mafai ona toe mafai ona toe faʻaleleia, o se suiga i fafo atu o le puleaina e mafai.

O le tauvaga pule e faamalosia e faʻatino gaioiga talafeagai e suʻe ai ma tosina mai le isi tagata. E i ai le isi filifiliga - O le fonotaga a tagata e patino ei ai le aia tatau e filifili ai i le ala o le faʻatinoina o gaioiga e ala i le mauaina o taui mai le faʻatupeina o taui. E le gata i lea, e tumau pea le toe totogiina o manaʻoga e ala i le faʻauigaina o aiaiga o le mea e leʻi maeʻa o le fausiaina poʻo le faʻaliliuina o nofoaga. O le faʻaiuga ua faia eseese mo fale taʻitasi o lo o fausia, o le fonotaga aoao o tagata faigaluega i le lumanaʻi, e manaʻomia le mauaina o le faʻamaoniga a le tagata faifaʻafai a tagata fai pisinisi.

Faʻamolemole ia matau: I le gaumativa o le tagata atiaʻe, o le vaega sili ona vaivai o meatotino o tagata e ona meatotino o fale le nofomau, aofia ai maunu.

O le fanua o lea e faia e le laueleele ma le Maota o faagaoioia i tagata auai e fausia seiloga e faataunuuina loa e le tagata atinae ana tiute; I le taimi lava e tasi, o le umiaina o meatotino a le tagata nofoia i le tagata e umia sea i le taimi o le resitalaina o le konekarate o le auai i le Konekarate o le Konekarate.

  • Faʻafefea ona faʻatau se fale ma se fanua palu: 8 tali i fesili taua

O le a le tala a le Escrow

Eskrow - faʻapitoa o le tau o tupe teu, lea e faʻaputu ai tikeri e faʻaputu ai tikeri sene seia maeʻa le fausiaina o le fale. O tala ascrow i Rusia na aliali mai i le 2014, ae na faʻaaogaina lenei polokalame i le 2018.

Ole tului i luga o vaegatupe na tuʻuina atu i luga o tala escrow e le totogia, ma le faletupe o loʻo tatala mai ai na faʻamatalaga, e le maua totogi. O le mea moni, o le eScrow account o se tupe faʻaalu-leai se tupe maua, o le tupe lea ua faʻaʻaisa mo se vaitaimi e le sili atu le aso o le faʻatautaia o le mea o loʻo faʻatinoina ma le 6 masina. A faʻaaogaina tala o Escrow, o tagata e umia sea e le taliaina le tulaga tau tupe e fesoʻotaʻi ma se tagata faʻapitoa pisinisi, ma e tatau lava ona toe faafoi ia i latou i mataupu ua aiaia e le tulafono. I le mea na tupu o loʻo taʻu mai ai e le faletupe, e toe faʻaleleia e le tagata atiaʻe le konekarate ma le faletupe fou, o le inisiua inisiua o le a faaseʻe atu i se teugatupe fou.

E maua e le kamupani tupe mai le Expoum Account ina ua uma ona ulufale i le mea o loʻo faʻagaioia ma resitaraina le aia tatau o le itiiti ifo i le tasi fale mautotogi.

O lona uiga ma teuga tupe e mafai ona faʻaliliuina i le totogiina o tiute o le kamupani i luga o le nonogatupe maliega, pe ua lisiina tuʻusaʻo i le tagata o loʻo faia pe a faʻatinoina

Puipuiga o tagata e umia sea: O tulafono fou na ulufale ai i totonu o le 2019 13688_9

Taimi taua - 5 tausaga

O le mea faʻapipiʻi e manaʻomia e manaʻomia ai le le fiafia fua o le mauaina o le faʻaletonu poʻo le faʻaititia o le tau o le fale mautotogi i le aofaʻi talafeagai. E le gata i lea, o le tagata e umia sea ono manaʻomia le taui mo ana tupe alu e faʻaitiitia ai faʻaletonu.

Avanoa mo fou

Mai ia Iulai 1, 2019, o suiga i le Tulafono o le Frable Nu. 214-FZ na amata ona galue i luga atoa. O le anapogi faʻasoa e tatau ona suia i le poloketi, o le resitala e tatau ona faia (o le a fesoasoani e siaki le faʻatuatuaina o le tagata atiaʻe).

Foi mai ia Iulai 1, 2019, o le taualumaga mo fale mautotogi i nofoaga fou ua suia. E tusa ai ma le tulafono, o le a maua ai e le kamupani tupe a le tagata e le mafai ona fausia, ae mai le aloaia faletupe ma teu i latou i luga o tala a Escrow.

Ae le o tagata uma o le a galue i lenei polokalame. E tusa ai ma le iugafono, o tagata atiaʻe e mafai ona faʻatau atu potu tuai, pe afai o le fale ua saunia le 30%, ma le aofaʻiga o konekarate faʻaiʻu - ua uma ona maitauina o loʻo manaʻomia O polokalame auʻaiga tuitui, i le faʻatinoina o tagata faʻatau meatotino o le a le ulufale i le DDD.

Naʻo le konekarate o le auai e mafai ona mautinoa le puipuiga o aia tatau a le tagata e umia sea, o lea e le mafai e le tagata faʻatau ona malilie i le tulafono, poʻo se konekarate o le faʻatulagaina o tulafono.

Moni tagata poto tali tagata atamamai talitonu o suiga i le Tulafono No. 214-Fz o le a faʻamalosia ai kamupani laiti ma faʻaputuputu mai le maketi, pe o le sini o le fausiaina o le galuega fausiaina. I le isi itu, o lenei tulaga e ono faʻaleagaina ai le taua o le mokesi o le nonogatupe a le mokesi, sauniaina o faletupe e ofoina atu ni mafuaʻaga agavaa mo i latou e mananaʻo e faʻatau ni fale.

  • Faʻatau mai o se sea i le fale mautotogi: i lalo o le vai ma tali i fesili taua uma

Faitau atili